05 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΔ! Η Περιφέρεια που ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «κατεβάζουν» ΠΑΣΟΚ εναντίον… ΠΑΣΟΚ!

Μια ενδοΠΑΣΟΚική κόντρα από τα παλιά, αλλά με τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ από την μια πλευρά και ΝΔ από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να δούμε στην Περιφέρεια Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, μετά από πολλά πήγαινε-έλα βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να κλείσει η υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, τότε η ΝΔ είναι πολύ πιθανό να στηρίξει τον πρώην «πράσινο» δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, που, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, έχει συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γ.Κουράκης είναι πολύ πιθανόν στην «μάχη» απέναντι στον νυν περιφερειάρχη να έχει σύμμαχο, την πρώην νομάρχη Ηρακλείου Βαγγελιώ Σχοιναράκη, η οποία προ ημερών εξελέγη πρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών με τις ψήφους στελεχών της ΝΔ.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο νυν περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης είναι βέρος «παπανδρεϊκός», σε αντίθεση με τον Γιάννη Κουράκη που ήταν πάντα του κλίματος Βενιζέλου και την Βαγγελιώ Σχοιναράκη που στην ΠΑΣΟΚική γεωγραφία κατατάσσεται στους -πολύ στενούς- πολιτικούς φίλους της Άννας Διαμαντοπούλου.