11 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Συγχίστηκε ο Πορτοσάλτε με τον κρυφοΣΥΡΙΖΑίο κομμουνιστή Μαλέλη και έσπασε τα ποτήρια

Τι του είπε ο Σταμάτης Μαλέλης και έριξε το ποτήρι με το νερό στο τραπέζι

Ο Άρης Πορτοσάλτε, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ, και ενώ βρισκόταν σε διάλογο με τον Σταμάτη Μαλέλη για την πολιτική επικαιρότητα, έριξε με δύναμη το ποτήρι με το νερό, το οποίο βρισκόταν μπροστά του. Το ποτήρι έσπασε και τα νερά πετάχτηκαν πάνω στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής.


Αυτές οι ονομασίες έχουν προταθεί για την πΓΔΜ (Λίστα)

Ποια ονόματα έχουν προταθεί για το γειτονικό κράτος και ποια η χρήση του όρου «Μακεδονία»

Με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων να μονοπωλεί την πολιτική επικαιρότητα έχει ενδιαφέρον να θυμηθούμε όλα τα πιθανά ονόματα που έχουν κατά καιρούς προταθεί.

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ! Νίκος Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Επαναστάτες φασίστες τα μέλη του ΠΑΜΕ

«Μας κάνει εντύπωση, μας εξέπληξε αρνητικά όταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιεί το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής για να επιτεθεί στο ΚΚΕ», απάντησε ο Νίκος Καραθανασόπουλος


ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! Δολοφόνος Δώρας: Εκτός από τον δικηγόρο, δείχνει και δύο αστυνομικούς που πήγαν τον σκοτώσουν με...κάψουλα - ΒΙΝΤΕΟ

Στα χέρια του ανακριτή είναι το υπόμνημα το καθ'ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, που όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 εμπλέκει γνωστό δικηγόρο και πρώην βουλευτή.

Μητσοτάκης για Σκοπιανό: «Κανείς δεν πρέπει να μας θεωρεί δεδομένους»

«Αν η λύση, η οποία προταθεί δεν μας ικανοποιεί, προφανώς και θα την απορρίψουμε», υπογράμμισε ο αρχηγός της ΝΔ - Κατήγγειλε και πάλι τη «μυστική διπλωματία» που ασκείται από το Υπουργείο Εξωτερικών


ΕΝΩ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΦΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; Το ξέσπασμα του Μπακογιάννη: Ο Κουφοντίνας είναι άρρωστος - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο μήνες μετά την πρώτη του άδεια από τις φυλακές, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για συμμετοχή του στη 17Ν, υπέβαλε νέο αίτημα για χορήγηση ολιγοήμερης άδειας.
Μιλώντας στο VICE και χωρίς να γνωρίζει το νέο αυτό αίτημα, ο Κώστας Μπακογιάννης ξέσπασε για την πρώτη άδεια που ζήτησε και έλαβε ο «Λουκάς» της 17Ν.


Καταργούνται οι εκδηλώσεις για την αργία των Τριών Ιεραρχών στα Δημοτικά

Με τη διάταξη Γαβρόγλου μαθητές και εκπαιδευτικοί κερδίζουν μία επιπλέον ημέρα αργίας

Μία ακόμα ημέρα αργίας «κερδίζουν» μαθητές και εκπαιδευτικοί. Με διάταξη που κατέθεσε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου σήμερα στην Βουλή τα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία θα κλείσουν την ημέρα των Τριών Ιεραρχών.


Ο Τούρκος Πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη οδηγώντας λεωφορείο - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη οδηγώντας ένα παλιό λεωφορείο, μοντέλο 1978, παραχώρησε σε εκπομπή του TRT Haber ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ.


Ο Ισημερινός το επιβεβαίωσε: Εδωσε υπηκοότητα στον Ασάνζ των WikiLeaks

Τις φήμες που ήθελαν τον Ισημερινό να δίνει υπηκοότητα στον ιδρυτή των WikiLeaks Τζουλιάν Ασάνζ, επιβεβαίωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας.


Οι Νεοδημοκράτες «πλημμύρισαν» την Πειραιώς

Οι μέρες δόξας, ομοψυχίας και συστράτευσης επανέρχονται καθημερινά στη Νέα Δημοκρατία όπως φαίνεται από τη μεγάλη αποδοχή που έχει στις περιοδείες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και από τη συμμετοχή παλαιών και νέων Νεοδημοκρατών στα προσκλητήρια της παράταξης.


Επιστολή Ιερώνυμου σε Τσίπρα: Το ζήτημα των Σκοπίων έχει και εκκλησιαστική παράμετρο

Το ζήτημα των Σκοπίων, ἔχει και την ἐκκλησιαστική του παράμετρο, την οποία θεωρούμε πολύ σοβαρή, επισημαίνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τονίζει πως «στα πλαίσια της συμφωνίας περί του ονόματος του Κράτους των Σκοπίων, να υπάρξει μέριμνα και για την ἀντίστοιχη ονομασία της σχισματικής Ἐκκλησίας, ἀπό τόν τίτλο της ὁποίας πρέπει νά απαληφθεί ὁ ὅρος «Μακεδονία» και τα παράγωγά του».

Σχέδιο για δημοψήφισμα στα Σκόπια για το ζήτημα της ονομασίας

- Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, τα Σκόπια θα κάνουν δημοψήφισμα για το ζήτημα της ονομασίας - Υπό άκρα μυστικότητα η συνάντηση Κοτζιά - Ντιμιτρόφ στη Θεσσαλονίκη - Διήρκησε περίπου τρεισήμισι ώρες - Πάνος Καμμένος για ΠΓΔΜ: Δεν εκχωρούμε τον όρο «Μακεδονία»


Βίντεο ντοκουμέντο για την 44χρονη μητέρα

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live και δείχνει τις τελευταίες στιγμές της, λίγο πριν φτάσει στην παραλία που βρέθηκε νεκρή. Ήταν μόνη της στο αυτοκίνητό της;

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έγινε... Ρόκυ Μπαλμπόα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε στροφή στην πυγμαχία, δείχνοντας τις ικανότητές του στο ρινγκ.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2016, είδε τη φανέλα του να αποσύρεται στην οροφή του ΟΑΚΑ και πλέον δείχνει τις ικανότητές του μακριά από τα παρκέ.

ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΠΑΟΚ ΜΟΥΓΓΑ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Στο «Μακεδονία Παλλάς» η «μυστική» συνάντηση Κοτζιά με Ντιμιτρόφ -Τι συζήτησαν [εικόνες]

[Τι να πει άλλωστε ο Σαββίδης; Στη Ρώσικη Δούμα ήταν και τους ανεβοκατέβαζαν "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" σκέτο... εξάλλου οι ομόδοξοι Ρώσοι ήταν οι πρώτοι που τους αναγνώρισαν]

Υπό άκρα μυστικότητα και με πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, συναντήθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στο γνωστό «Μακεδονία Παλλάς» της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και ο Σκοπιανός ομόλογος του Νικολάι Ντιμιτρόφ.

Ενταση στη Χίο: Φυγάδευσαν τον Γ. Μουζάλα -Τον έκραξαν πολίτες [βίντεο]

Με μηνύματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής στο μεταναστευτικό αλλά και προσωπικά κατά του ίδιου, συνοδεύτηκε η αναχώρηση του Γιάννη Μουζάλα, το βράδυ της Πέμπτης από τη Χίο για την Αθήνα.

Αγρια κόντρα Αχτσιόγλου με ΚΚΕ στη Βουλή για τις απεργίες -«Δεν ντρέπεσαι λίγο;», της φώναζαν

Επίθεση στη ΝΔ και στο ΚΚΕ έκανε η Εφη Αχτσιόγλου από τη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, διευκρινίσεις για την ρύθμιση που αφορά την προκήρυξη απεργιών παρείχε η υπουργός Εργασίας κατά την διάρκεια της τοποθέτησης της στην συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.


ΒΙΝΤΕΟ-«Ντου» του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Οικονομικών-Πως το βάφτισαν;

«Ντου» στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης το ΠΑΜΕ, τα μέλη του οποίου διαμαρτυρήθηκαν για το πολυνομοσχέδιο και τα όσα προβλέπει για τις απεργίες. Τα μέλη του Πανεργατικού Μετώπου διαπληκτίστηκαν με τα ΜΑΤ ενώ κρέμασαν και πανό.

Επιστολή Τσίπρα στον Ιερώνυμο για το Σκοπιανό: Θα λάβουμε υπόψιν την Εκκλησία -Η κυβέρνηση είναι όμως υπεύθυνη

Επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με φόντο τις δηλώσεις και την αιχμηρή ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για το Σκοπιανό.


Κοντονής: Καταδίκασε την επίθεση κουκουλοφόρων αλλά δεν τόλμησε να κατονομάσει το Ρουβίκωνα-ΒΙΝΤΕΟ

«Την επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο συμβολαιογράφου εν ώρα καθήκοντος» καταδίκασε απερίφραστα την Πέμπτη ο Σταύρος Κοντονής, αποφεύγοντας όμως να κατονομάσει το Ρουβίκωνα.

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Καρέλης με πνευμονική εμβολή!

Νέα ατυχία για τον Έλληνα επιθετικό ο οποίος κατά τη διάρκεια του καμπ προετοιμασίας της Γκενκ στην Ισπανία αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο στήθος - Καθησυχαστικοί οι γιατροί για την πορεία της υγείας του

Χανιά: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο πατέρας που κακοποιούσε την κόρη του

Το Μάιο του 2017 είχε συνταράξει την κοινή γνώμη στα Χανιά, όταν αποκαλύφθηκαν τα φρικτά βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε την ανήλικη κόρη του με αποτέλεσμα να διαταχθεί η προφυλάκισή του. Τώρα, ο 55χρονος πα-τέρας βαρύνεται και με την πρόσθετη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας!


ΠΣΟΦΟ! Αίτηση για νέα άδεια από τον Κουφοντίνα

Δύο μήνες ακριβώς από την προηγούμενη άδεια ο «Λουκάς» της 17Ν ακολούθησε αυτό που προβλέπει ο νόμος και κατέθεσε νέο αίτημα για 48ωρη άδεια εξόδου.

Ψαριανός: Ευτυχώς δεν μπορούν να μας στείλουν σε Γκουλάγκ

Σχετικά με την απαράδεκτη συμπερίληψη στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα των δημοτικών ραδιοσταθμών στην ίδια διαδικασία αδειοδότησης με τους ιδιωτικούς, πράγμα που δρομολογεί ξεκάθαρα το κλείσιμό τους, ο βουλευτής Β΄ Αθηνών με Το Ποτάμι Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε:


ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ Ο ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΣΟΛΙΑΣ!Ποια είναι η νέα εταιρεία που διεκδικεί μία από τις επτά τηλεοπτικές άδειες - Τι δήλωσε ο Μάκης Γιομπαζολιάς

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής είναι πως φάκελο για τηλεοπτική άδεια έχουν καταθέσει: ΣΚΑΙ, Star, Alpha, ANT1, Epsilon και η εταιρεία "Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.".


ΔΗΛ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Ή ΑΥΤΟΝ➤Αναπληρωτής πρωθυπουργός Σκοπίων: Η Αθήνα αποδέχεται ονομασία με τον όρο Μακεδονία

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις επαφές που είχε στην Ελλάδα με την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών παρουσιάστηκε σε συνέντευξη του σε σκοπιανικό ΜΜΕ ο αναπληρωτής πρωθυπουργός -αρμόδιος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις- Μπούγιαρ Οσμάνι.

Αγγελάκια της VS κατεβάζουν το κάτω μέρος των μαγιό τους και δείχνουν τα σημάδια από τον ήλιο [εικόνες]

Τις έχουμε δει με μαγιό, άπειρες φορές. Τόσο σε ιδιωτικές τους στιγμές, όσο και στην πασαρέλα, σε καταλόγους, σε ημερολόγια και περιοδικά.

Είναι άλλωστε δύο από τα πιο γνωστά αγγελάκια της Victoria's Secret.

ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΣ; Παππάς: Νέα προκήρυξη για την 7η τηλεοπτική άδεια

Θα αφορά το ίδιο είδος άδειας και θα έχει την ίδια τιμή εκκίνησης - Αν υπάρξουν περισσότερες από δύο αιτήσεις, θα ακολουθηθεί η διαδικασία της δημοπρασίας - «Επιχειρηματική απόφαση», απάντησε για το MEGA


Ο πρόεδρος των τριτέκνων σε Τσακαλώτο: Να έρθετε με τα δικά μας λεφτά να ζήσετε τα παιδιά σας- ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή κριτική στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο για τις περικοπές στα επιδόματα των τριτέκνων και πολύτεκνων οικογενειών άσκησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων, Αντώνης Αχλαδιανάκης κατά την ομιλία του επί του νομοσχεδίου στη Βουλή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ! Καμμένος για Σκόπια: Ούτε «New» ούτε «Upper» Μακεδονία - Υπάρχει και το «Βαρντάρσκα»

«Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική, όπως την περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν εκχωρούμε τον ελληνικό όρο "Μακεδονία"» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματός του


ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ αστυνομικός διευθυντής Χίου απειλεί πολίτη: «Πρόσεξε γιατί είσαι δημόσιος υπάλληλος»

Με αυταρχικό τρόπο αντέδρασε ο αστυνομικός διευθυντής Χίου σε πολίτες που αντιδρούν στον επιχειρούμενο από χθες διπλασιασμό της χωρητικότητας της μοναδικής δομής διαμονής προσφύγων και μεταναστών στη ΒΙΑΛ.


ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ! Εξισώνουν τα πτυχία των ΤΕΙ με τα πτυχία Δραματικών Σχολών μέχρι το 2003

Με την υπουργική απόφαση θα δοθεί η δυνατότητα στους αποφοίτους των Ανωτέρων Δραματικών Σχολών, κατόχους αναγνωρισμένου τίτλου από το υπουργείο Πολιτισμού που δεν πρόλαβαν, να ισοτιμίσουν τα πτυχία τους


ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ! Αμνησία και ο Νεφελούδης: «Εμείς ποτέ δεν τραμπουκίσαμε»- Το βίντεο που θέλουν να ξεχάσουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Οργή προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ και στα κυβερνητικά στελέχη το «ντου» του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας, με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Νεφελούδη να κάνει λόγο για «έκφραση πολιτικής αλητείας».


Τ'ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Φωτίου εγκαλεί την αντιπολίτευση:Δίνατε πολλά στους πολύτεκνους!

«Εσεις δίνατε αυθαίρετα περισσότερα στους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους...» εξανέστη η Θεανώ Φωτίου στην κριτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την περικοπή των επιδομάτων στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες που φέρνει το πολυνομοσχέδιο!


Μπουτάρης: Η ομάδα μου είναι συμμορία - Θα είμαι δήμαρχος έως 100 χρονών

Την επιθυμία του να παραμείνει Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έως 100 χρονών εξέφρασε ο Γιάννης Μπουτάρης, ενώ πρόσθεσε πως «δεν θα πεθάνω τόσο εύκολα».

ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Ο Μητροπολίτης Άνθιμος: «Όχι» στα συλλαλητήρια

«Δεν έχει καμία σχέση η εκκλησία να συμπορεύεται με κανένα από τα κόμματα. Αν τυχόν συμπέσει μία άποψη τυχαία, αυτό θα το εκτιμήσει ένας αντικειμενικός κριτής. Σας λέω ότι δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν έχουμε καμία τέτοια επικοινωνία», ήταν η απάντηση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμου στο σχόλιο του υπουργείου Εξωτερικών για την χθεσινή απόφαση της Ιεράς Συνόδου.

Εμπρηστική επίθεση στον Πειραιά: Όπλα και υλικό της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε μια οργάνωση του ακροδεξιού χώρου, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβώσουν εάν εμπλέκονται σε άλλες παράνομες δραστηριότητες


Βρέθηκε ο δολοφόνος του 23χρονου Αφγανού -Είχε μαχαιρωθεί στην Ομόνοια, το Δεκέμβριο

Ενας Αιγύπτιος, 31 ετών, είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας 23χρονου Αφγανού, ο οποίος κατέληξε το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου 2017, σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από συμπλοκή στην περιοχή της Ομόνοιας.


Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΙ Ο ΜΠΡΑΒΟΣ! Κρέτσος: «Γροθιά στο στομάχι» οι εξελίξεις στο MEGA

Τόσα χρόνια λέγανε να κλείσει, τώρα πονάνε...

«Το αγκάθι της επίλυσης της ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο φτάνει στο τέλος του, ωστόσο οι εξελίξεις στο MEGA είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη» ανέφερε ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας νωρίτερα σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ.


Βίντεο – σοκ: Μοτοσυκλετιστές κατέγραψαν τη φονική σύγκρουσή τους με φορτηγό

Η τρομακτική στιγμή που δύο μοτοσυκλετιστές κατέγραψαν το τροχαίο που τους στέρησε τη ζωή, δόθηκε στη δημοσιότητα από τις οικογένειες τους. Σκοπός τους να ευαισθητοποιήσουν το κοινό. Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στο Μερσίν της Τουρκίας τον Νοέμβριο.


«Τουρκική» η μειονότητα της Θράκης, λέει ο Τουρκόσπορος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ρε φίλε έχεις μέσα στη Βουλή 3 ανθρώπους που αποδεδειγμένα εργάζονται εναντίον της χώρας και δεν κουνιέται φύλλο!!

«Εγκρίθηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο η νομική ρύθμιση σχετικά με την Τουρκική Μειονότητα». Με αυτή την φράση σχολίασε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, με ανάρτησή του στο twitter, την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που αφορά στις αρμοδιότητες των μουφτήδων.

Η μητέρα του μικρού πρωταγωνιστή της «ρατσιστικής» καμπάνιας της H&M ζητά να σταματήσει ο σάλος

«Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω» ποιο είναι το πρόβλημα, δηλώνει η Τέρι Μάνγκο - Ο γιος της εμφανίσθηκε σε διαφημιστική καμπάνια να φοράει φούτερ με τυπωμένη τη φράση «Coolest Monkey In The Jungle»

ΦΩΤΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ! Ιωάννα Τούνη: Καταφεύγει στις αρχές για τη δημοσίευση της γυμνής φωτογραφίας

ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ! 

Γυμνή ενώ κοιμάται, πεταμένη στο κάθισμα ενός αυτοκινήτου η Ιωάννα Τούνη πρωταγωνιστεί από το πρωί της Τετάρτης άθελά της σε μια σωρεία δημοσιευμάτων και αναπαραγωγών της επίμαχης φωτογραφίας που δημοσίευσε αρχικά γνωστή εφημερίδα.

Τηλεοπτικές άδειες: 6 τελικά οι υποψήφιοι που κατέθεσαν φάκελο

Έληξε στις 15.00 η προθεσμία για την κατάθεση φακέλων για το διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας που θα διενεργήσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Μετά τη λήξη της προθεσμίας, 6 υποψήφιοι κατέθεσαν φάκελο. Πρόκειται για...

Δεν είμαστε οι καρπαζοεισπράκτορες της Ιστορίας

Του Σάκη Μουμτζή

Η ριζοσπαστική Αριστερά, στην Ελλάδα, διαπράττει ένα, στρατηγικής σημασίας, λάθος. Μεταφέρει την έννοια του αυτοπροσδιορισμού, από τον χώρο του ιδιωτικού δικαιωματισμού, στον χώρο του προσδιορισμού της εθνικής ταυτότητας.


ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΡΙΖΑίες ΘΑ 'ΝΑΙ! Ξεσηκώθηκαν οι ανέραστες με την Εμιλι Ραταϊκόφσκι επειδή έγραψε για τα μαλλιά...

[Έχουνε ξεφύγει τελείως! Ότι τα μαλλιά είναι στοιχείο ομορφιάς είπε η ταλαίπωρη και έπεσαν να την φάνε αυτές που θεωρούν τις τρίχες στις μασχάλες στοιχείο ομορφιάς]

Μία ανάρτηση της Εμιλι Ραταϊκόφσκι στo Ιnstagram ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις και κυρίως από ΑΝΕΡΑΣΤΕΣ γυναίκες.

Το γνωστό μοντέλο θέλησε με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με γνωστό brand προϊόντων περιποίησης μαλλιών.


Τομ Χανκς, ο καλύτερος ηθοποιός όλων των εποχών

Ο μεγαλύτερος ηθοποιός στην ιστορία της ψυχαγωγίας ανακηρύχθηκε πρόσφατα ο Τομ Χανκς, μετά από δημοσκόπηση από σινεφίλ σε όλο τον κόσμο.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό το σούργελο ψήφισαν οπότε καλά κάνει και τους δουλεύει

Βγήκε ο Ζουράρις με φόντο το ΕΑΜ να πει ότι οι μαθητές πάνε στα μπο@ρδέλα:

Ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Λεοντής για πρόεδρος της ΕΡΤ

Τον μουσικοσυνθέτη Χρήστο– Ευτύχιο Λεοντή προτείνει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για την θέση του προέδρου της ΕΡΤ. Την ερχόμενη Τρίτη 16 Ιανουαρίου ο κ. Λεοντής θα παραστεί για ακρόαση στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής προκειμένου τα μέλη της να εκφέρουν γνώμη.

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! Στάση εργασίας και στην ΕΡΤ την Παρασκευή για το πολυνομοσχέδιο

Τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου, από τις 12:00 έως τις 15:00 η ΠΟΣΠΕΡΤ, συμμετέχοντας στα προγραμματισμένα συλλαλητήρια ενάντια στο πολυνομοσχέδιο.


Λάρισα: Με παρέμβαση ΣΕΠΕ πήραν πίσω τις απολύσεις εργαζομένων που δεν επέστρεψαν το δώρο

Μετά από την παρέμβαση του ΣΕΠΕ υποχρεώθηκε γνωστή ιδιοκτήσια αλύσιδας εστίασης στη Λάρισα να πάρει πίσω τις απολύσεις των δύο εργαζομένων που αρνήθηκαν να επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων ενώ απέτρεψε και άλλες απολύσεις για τον ίδιο λόγο.