25 Ιανουαρίου 2018

Κανονικά το συλλαλητήριο ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ΑΘΗΝΑ στις 4 - 2 - 2018 στις 2 το μεσημέρι!

Μόλις τώρα τέλειωσε η συνεδρίαση των εμπλεκομένων στην διοργάνωση του συλλαλητηρίου στην ΑΘΗΝΑ. Αποφασίστηκε να γίνει στις

Το καυστικό σκίτσο του Αρκά για τα τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

«Τρία Χρόνια!... Σαν ψέματα μου φαίνονται!» ήταν το αιχμηρό σχόλιο που συνόδευε το σκίτσο

Με το γνωστό αιχμηρό χιούμορ του ο Αρκάς σχολίασε τα τρία χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ


Καταδρομική επίθεση σε επτά σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Οι δράστες, από τις 2:00 έως τις 3:00, έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν υλικές καταστροφές σε σουπερ μάρκετ που βρίσκονται σε Γαλάτσι, Νίκαια, Βύρωνα, Ζωγράφου, Καισαριανή, Αγίους Αναργύρους και Χαλάνδρι


Καταδρομική επίθεση σε επτά σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Οι δράστες, από τις 2:00 έως τις 3:00, έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν υλικές καταστροφές σε σουπερ μάρκετ που βρίσκονται σε Γαλάτσι, Νίκαια, Βύρωνα, Ζωγράφου, Καισαριανή, Αγίους Αναργύρους και Χαλάνδρι


ΝΔ για Ρουβίκωνα: Δεν έχει πλέον νόημα να εγκαλέσουμε την κυβέρνηση

«Με την ανοχή της Κυβέρνησης, ο Ρουβίκωνας έκανε άλλη μία από τις καθιερωμένες πλέον επιθέσεις του, αυτή τη φορά στα δικαστήρια της Ευελπίδων», σχολιάζει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος, αναφερόμενος στην επίθεση του «Ρουβίκωνα» στα δικαστήρια της Ευελπίδων.


«Σύγκρουση» Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για το Σκοπιανό

Το ΕΛΚ στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ οι Σοσιαλδημοκράτες τον Αλέξη Τσίπρα, παρόλο που δεν είναι μέλος τους

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετατέθηκε η μέχρι πρότινος εσωτερική ελληνική πολιτική διαμάχη αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Αθήνα και Σκόπια για την ονομασία της γείτονος χώρας.


Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγόρευσε στην Ουγγαρία να υποβάλει σε gay test τους μετανάστες

Η καταγγελία έγινε από Νιγηριανό που ζήτησε άσυλο στην πόλη Szeged το 2015

Ρητή εντολή προς την κυβέρνηση της Ουγγαρίας και τις αρμόδιες αρχές, να σταματήσουν αμέσως την υποβολή των μεταναστών-προσφύγων σε gay test, εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, μετά τις καταγγελίες που έγιναν από ανθρωπιστικές οργανώσεις.


Μάθημα τρόμου από καθηγήτρια Γυμνασίου: Αυτή τη στιγμή μπορεί να πέσει βόμβα που θα τινάξει...

Η εν λόγω καθηγήτρια στην Κύπρο μάλλον υπερέβαλε κάπως, σε μια προσπάθεια να πείσει για τις διαχρονικές ακρότητες του τουρκικού εθνικισμού, είτε επί Νεοτούρκων, για τους οποίους γινόταν και το μάθημα ιστορίας, είτε αναφερόμενη στις προκλήσεις του σήμερα, παραλληλίζοντας καταστάσεις και εποχές, μετά την επίθεση Ερντογανικών και "Γκρίζων Λύκων" στην εφημερίδα του Σενέρ Λεβέντ "Afrika", ωστόσο δεν έμεινε μονόν εκεί...

Βίντεο: Ο Λίο Μέσι αδειάζει μια ομάδα αμερικάνικου φούτμπολ και… σκοράρει

Το μάρκετινγκ στο χώρο του αθλητισμού έχει… ξεφύγει και στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Αργεντινού σούπερ σταρ, το πραγματικό ποδόσφαιρο έρχεται αντιμέτωπο με το… ποδόσφαιρο των ΗΠΑ


ΚΑΝΟΥΝ ΖΩΑΡΑ! Ο περίπατος Τσίπρα και του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Κοτζιά με το καπέλο

Μετά το πρωινό και τον καφέ με τον Νίκο Κοτζιά, ο Πρωθυπουργός περπάτησε μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών στο χιονισμένο Νταβός.

Απόλυτη φρίκη: Κανίβαλοι έφαγαν ζωντανή γυναίκα αφού τη βίασαν μπροστά στον άντρα της

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος από τη συμμορία που είχε και ανήλικους - Έλειπαν εσωτερικά όργανα, μεταξύ των οποίων οι σάλπιγγες και οι ωοθήκες της 44χρονης Κριστίνα Αμαράλ

Ν.Δ.: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να «στραγγαλίζει» τον ιδιωτικό τομέα

Για κατάσταση ασφυξίας στην ιδιωτική οικονομία η οποία οφείλεται στην υπερφορολόγηση αλλά και στην μη αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, κατηγορούν την κυβέρνηση οι αρμόδιοι τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας και Απόστολος Βεσυρόπουλος.


ΒΙΝΤΕΟ-Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που πανηγύριζαν σαν σήμερα το 2015

Αυτοί στο εκλογικό κέντρο πανηγύριζαν γιατί έκαναν ντου στον ταβλά με τα κουλούρια, εσείς ρε γίδια γιατί πανηγυρίζατε;

Πρετεντέρης: Ειλικρίνεια Βούτση

"Ήταν το Σκοπιανό ένας ελιγμός της κυβέρνησης μήπως ξαναμπεί στο παιχνίδι; Αυτό μάλλον  εννοεί με ειλικρινεια ο πρόεδρος της Βουλης. Αλλα δύσκολα θα προχωρήσει" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης΅

Καβγάς στη Βουλή: Γκριμάτσες και ειρωνείες Μαντά, ενώ μιλούσε ο Αμυράς

Δημόσια συγγνώμη από τον βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Αμυρά ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς για... γκριμάτσες και ειρωνικές χειρονομίες που έκανε εναντίον του.


Λαγκάρντ: Θα δουλέψουμε με την Ελλάδα για να διασφαλίσουμε ελάφρυνση χρέους

Η ελληνική κυβέρνηση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα συνεργαστούν για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων αλλά και για να διασφαλίσουν ελάφρυνση του χρέους από την πλευρά των Ευρωπαίων, δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ, λίγο μετά τη συντάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός.


ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ! ΑΠ' ΤΙΣ 10 ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ! Νόμος... Παπαθεμελή στο Κολωνάκι: Stop στη μουσική στα μπαρ μετά τις 12 το βράδυ

Με απόφαση του δήμου Αθηναίων απαγορεύεται η μουσική στα μπαρ μετά τις 12 τα μεσάνυχτα τις καθημερινές και μετά τη 1 τα ξημερώματα τις Παρασκευές και τα Σάββατα

ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ! Πλήρη ομαλοποίηση των σχέσεων Ελλάδας - Αλβανίας δρομολογούν Τσίπρας & Ράμα

Ανοίγει ο δρόμος για πλήρη ομαλοποίηση και αναβάθμιση των διμερών σχέσεων Ελλάδας - Αλβανίας, σύμφωνα με πληροφορίες από τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αλβανό ομολογό του Έντι Ράμα στο Νταβός της Ελβετίας.


ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! ΣτΕ: Δεν είναι μνημεία τα κτίρια του αεροδρομίου στο Ελληνικό


[Μαλ@κα μου που μας έχουν καταντήσει!! Να αποφασίζουν τα ανώτατα δικαστήρια για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!]

Δεν είναι «μνημεία» και σωστά δεν χαρακτηρίστηκαν ως τέτοια κτίρια του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, αποφάνθηκε το Ε Τμήμα του Συμβουλίου Επικρατείας με πρόεδρο τον αντιπρόεδρο Αθανάσιο Ράντο και εισηγητή τον πάρεδρο Χρήστο Παπανικολάου .


Το βίντεο από την καταδρομική του Ρουβίκωνα στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Περίπου 15 με 20 άτομα της Αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας και της Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας μπήκαν λίγο μετά τις 14:00 στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα.

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ! Αριστεία στους άριστους αλλά έπαινος στους «αλληλέγγυους» μαθητές από Γαβρόγλου

Πιο «παραδοσιακός» αποδεικνύεται ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, μετά τις διαβόητες δηλώσεις περί αριστείας του πρώην υπουργού Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά.


Ογκουνσότο: «Ντεν ξαναβλέπει Survivor και ΣΚΑΪ, κόσμο ήτελε πάω αλλά ντε με πήρα»!

«Έτσι είναι η Ελλάδα. Όποιος έχει μέσο, μπαίνει στα παιχνίδια αυτά», είπε εμφανώς πικραμένος ο ποδοσφαιριστής

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής Πάτρικ Ογκουνσότο αποκάλυψε σε συνέντευξή του τους λόγους για τους οποίους δεν συμμετείχε στο φετινό Survivor, αν και ο ίδιος ήταν έτοιμος να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.


ΒΙΝΤΕΟ σοκ αποκαλύπτει τι θα συμβεί αν επαναληφθεί η πλημμύρα του αιώνα στο Παρίσι -Τα πάντα κάτω από το νερό

Το Παρίσι επλήγη κι αυτή την εβδομάδα από μια μεγάλη πλημμύρα και το ερώτημα που γεννάτε είναι το εξής: Είναι έτοιμη η γαλλική πρωτεύουσα για ένα τέτοιο γεγονός;

Επίθεση Κρις Σπύρου στον Μάθιου Νίμιτς για το Μακεδονικό: Ανιστόρητες και ανεφάρμοστες οι προτάσεις σου [επιστολή]

Μία 10σέλιδη επιστολή έστειλε ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης Κρις Σπύρου στον Μάθιου Νίμιτς.

Γράφοντας σε φιλικό, αλλά πολύ επικριτικό τόνο και παραθέτοντας ιστορικά στοιχεία ο κύριος Σπύρου εξηγεί στον κύριο Νίμιτς πως...

Έλυσαν το γρίφο της μούμιας της Ελβετίας: Είναι «προγιαγιά» του Μπόρις Τζόνσον!

Το λείψανο ανακαλύφθηκε το 1975 κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης στην εκκλησία Barfüsser - Ο υδράργυρος που είχε λάβει ως θεραπεία για σύφιλη διατήρησε το σώμα της
Ένα μυστήριο δεκαετιών φαινεται ότι έλυσαν τελικά επιστήμονες στην Βασιλεία της Ελβετίας , καθώς εξακρίβωσαν την ταυτότητα μίας μουμιοποιημένης γυναίκας.

Κυριάκος σε ένστολους: Εμείς που σας δώσαμε το 50% θα σας δώσουμε τα υπόλοιπα αναδρομικά

«Γνωρίζω ότι η Κυβέρνηση, σας ενέπαιξε και έδωσε και σε εσάς υποσχέσεις τις οποίες δεν τήρησε», τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των ενώσεων αποστράτων Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας και Σωμάτων Ασφαλείας.

Η ΠΟ@ΤΣΑ Βέμπερ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ! Ο Τσίπρας να ξεκαθαρίσει τη θέση του για την ΠΓΔΜ και να βάλει τάξη στους ΑΝΕΛ

[Το πρωί γελάγανε και καλούσαν τον Κυριάκο να σχολιάσει τη δήλωση του Προέδρου του ΕΛΚ... μετά την ΠΟ@ΤΣΑ Βέμπερ κλαψουρίζουν ότι ο Κυριάκος εξήγαγε την κρίση της ΝΔ στο εξωτερικό]

Τη στήριξή του στον Κυρ. Μητσοτάκη εξέφρασε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέρνερ, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα, για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της κυβέρνησης με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το όνομα της πΓΔΜ.


Συμπλοκή αντιεξουσιαστών με Χρυσαυγίτες στο Ηράκλειο – Στο νοσοκομείο περιφερειακός σύμβουλος

Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμπλοκή αντιεξουσιαστών με Χρυσαυγίτες.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν την ώρα που συνεδρίαζε το περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας με ομάδα αντιεξουσιαστών να πραγματοποιεί πορεία στο κέντρο της πόλης διαμαρτυρόμενη για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συμβούλιο.

Μέσα στο κτήριο της περιφέρειας ο περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή Κρήτης, Γιώργος Σπυρόπουλος μαζί με μέλη της παράταξής ανήρτησαν πανό με σύνθημα «Μακεδονία γη Ελληνική».

Στη συνέχεια τόσο ο κ. Σπυρόπουλος όσο και τα μέλη της παράταξης έφυγαν από το περιφερειακό συμβούλιο και βγήκαν στην πλατεία Ελευθερίας. Εκεί φαίνεται πως τα πράγματα ξέφυγαν καθώς η ομάδα αντιεξουσιαστών ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τα μέλη της ακροδεξιάς παράταξης.

Τότε οι αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, του επιτέθηκαν ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να βάλει τάξη.

Διερχόμενοι περιστατικοί βλέποντας την συγκεκριμένη συμπλοκή ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε τον κ. Σπυρόπουλο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Σπυρόπουλος έχει τραυματιστεί ελαφρά.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΝΔ; Νέο κόμμα θα κάνει ο Αλέκος Αλαβάνος -Με τη Ζωή και τον Λαφαζάνη

Nέα πολιτική κίνηση προανήγγειλε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, σε συνέντευξή του, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Όταν ρωτήθηκε για τις πολιτικές του κινήσεις ο Αλ. Αλαβάνος είπε:


ΥΠΟΠΤΟΙ! Δήμος Αθηναίων: Δεν έχουμε λάβει αίτημα για συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου

[Στη Θεσσαλονίκη πάντως κυκλοφορούν φήμες ότι δεν έδωσαν άδεια... Όσο για τον Κασιδιάρη που ήθελε να καπελώσει το συλλαλητήριο... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ]

Το δημοτικό συμβούλιο απέρριψε, με ψήφους οκτώ κατά και τρεις υπέρ, το αίτημα που υπέβαλε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», Ηλίας Κασιδιάρης, για την έκδοση ψηφίσματος στήριξης του συλλαλητηρίου


Ελληνίδα παιδίατρος ξεσπά: «Η μάστιγα των μαμαδογκρούπ στο Facebook είναι εκτός ελέγχου»

Ελληνίδα παιδίατρος ξεσπά: «Η μάστιγα των μαμαδογκρούπ στο Facebook είναι εκτός ελέγχου»
Μια παιδίατρος ξεσπά κατά των Ελληνίδων μαμάδων που συμμετέχουν σε γκρουπ του Facebook και δίνουν λύση για κάθε ιατρικό πρόβλημα χωρίς να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις.


ΒΙΝΤΕΟ-Σοκ: Πρώην μοντέλο δολοφονείται εν ψυχρώ στη Γουατεμάλα

Η 32χρονη Rosa Otilia Ramirez είχε μόλις αφήσει την κόρη της στο σχολείο και περπατούσε χωρίς να γνωρίζει ότι ο δολοφόνος της παραμόνευε - Την πυροβόλησε πισώπλατα στο κεφάλι - Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος

Όταν ο Χριστόδουλος μίλησε για τους ήρωες της Μακεδονίας

«Δεν μπορώ να σιωπήσω»

Τα συγκινητικά λόγια του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου γι την Μακεδονία, τις θυσίες και τον αγώνα των Ελλήνων.


Χρανιώτης και Μάριος απαιτούν να μπουν στο Survivor 2

Με το που βγήκε στον αέρα το Survivor 2 το Twitter ζητά... να επιστρέψουν οι περσινοί παίκτες! Και όπως φαίνεται οι προσευχές τους θα εισακουστούν...


ΝΔ σε Μαξίμου: Να είναι πιο προσεκτικοί αυτοί που μιλούν για αυτογελοιοποίηση γιατί συγκυβερνούν με Καμμένο

«Να είναι πιο προσεκτικοί αυτοί που μιλούν για αυτογελοιοποίηση διότι συγκυβερνούν με τον Πάνο Καμμένο» επισημαίνει η ΝΔ απαντώντας σε προηγούμενο σχόλιο κυβερνητικών πηγών για την τοποθέτηση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ζοζέφ Ντολ, ο οποίος χαρακτήρισε παράθυρο ευκαιρίας τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΚΟΤΖΙΑ! Ποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Βρήκαν αφορμή να αναδυθούν ξανά στην επιφάνεια

Την ευκαιρία που έψαχναν να έρθουν ξανά στην επιφάνεια βρήκαν πολιτικοί και στελέχη που προσπεράστηκαν από τις εξελίξεις ή απορρίφθηκαν από τον λαό με αφορμή το συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.
 

Παπαχριστόπουλος: Δεν θα πέσει η κυβέρνηση από τους ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό... ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 4

Την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει εξαιτίας των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παπαχριστόπουλος.


Η Γερμανία «παγώνει» την αναβάθμιση των τουρκικών Leopard

Η Γερμανία δεν θα λάβει καμία απόφαση σχετικά με τις «μεταβιβάσεις όπλων» στη σύμμαχό της στο ΝΑΤΟ, Τουρκία, συμπεριλαμβανομένης της αναμενόμενης αναβάθμισης των αρμάτων Leopard, που κατασκευάστηκαν από τη Γερμανία, λόγω της στρατιωτικής επιχείρησης κατά των Κούρδων της Συρίας, ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ


ΠΑΛΙ ΣΤΟ FB Κ@ΛΟΒΑΡΑΣ ΡΕ; Νέα πυρά Πολάκη κατά ΠΟΕΔΗΝ: Ήταν καμιά 40αριά χωρίς τα μπαλόνια

Με ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης δίνει συνέχεια στην κόντρα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, Μιχάλη Γιαννάκο, χαρακτηρίζοντάς τον «κομμαντάντε τσε- γιαννάκο» και σχολιάζει και το μέγεθος της συγκέντρωσης αναφέροντας πως οι διαμαρτυρόμενοι ήταν μόλις σαράντα -χωρίς τα μπαλόνια.

Απίστευτο: Αγγλος διαιτητής διακόπτει ποδοσφαιρικό αγώνα για να ακουστεί η προσευχή του μουεζίνη [βίντεο]

Ένα... περίεργο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στη Σαουδική Αραβία.

Ο γνωστός Άγγλος διαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ σταμάτησε το ματς επειδή ακούστηκε από τα μεγάφωνα κοντινού τζαμιού η... προσευχή του μουεζίνη.


Απέρριψε το Πρωτοδικείο την αίτηση πτώχευσης της «Εκδόσεις Έθνος»

Απέρριψε το Πολυμελές Πρωτοδικείο την αίτηση πτώχευσης της εταιρείας «Εκδόσεις Έθνος ΑΕ» με βασικό μέτοχο την εταιρεία ιδιοκτησίας Μπόμπολα, «Πήγασος», που εξέδιδε τις εφημερίδες «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής», πριν οι τίτλοι μεταβιβαστουν στον όμιλο DIMERA του Ιβάν Σαββίδη.


ΣΩΣΤΟΣ! ΑΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! ! Σαββίδης: Το κόμμα μας είναι ο ΠΑΟΚ

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ιβάν Σαββίδης συζήτησε για αρκετή ώρα με τους στενούς συνεργάτες του την εμπλοκή του ΠΑΟΚ και των οπαδών της ομάδας, σε πολιτικές εξελίξεις ή δράσεις, με αφορμή γεγονότα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, κάτι που φαίνεται να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ψηλά στην ατζέντα των «ασπρόμαυρων».

Δημοσκόπηση Public Issue: Με ποσοστό αυτοδυναμίας η ΝΔ

Προβάδισμα 15,5 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue για τον Ιανουάριο του 2018, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βρίσκεται πολύ κοντά στην αυτοδυναμία.

Ο μύθος του «έντιμου συμβιβασμού»

Του Σάκη Μουμτζή

Συμβιβασμός σημαίνει πως, μετά από μια διαπραγμάτευση, τα δύο μέρη προβαίνουν σε αμοιβαίες υποχωρήσεις. Αυτό ισχύει όταν οι δύο πλευρές είναι ισοδύναμες.

Όταν όμως η μια πλευρά είναι η ισχυρή και η άλλη η αδύναμη, η Ιστορία δείχνει πως ο ισχυρός πάντα επιβάλλει, εν όλω ή εν μέρει, τους όρους του.


Δύναμη ψυχής: Πολλοί Έλληνες συνεχίζουν να πίνουν φρέντο παρά τη σφοδρή κακοκαιρία

Θαυμασμό αλλά και συγκίνηση προκαλεί η είδηση ότι κάποιοι Έλληνες συνεχίζουν να πίνουν φρέντο παρά την πρόσφατη επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα με έρευνα που έχει στη διάθεση του το Βατράχι.


Σταμάτης Σπανουδάκης για συλλαλητήριο: Υπάρχουν ακόμη Έλληνες, υπάρχει ελπίδα, υπάρχει αύριο

Το δικό του μήνυμα για το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη για τοΣκοπιανό θέλησε να στείλει ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, τρία χρόνια ψέμματα

Με ψέματα κέρδισαν, με ψέματα θα προσπαθήσουν να παραμείνουν στην εξουσία. Το video της ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ για τα 3 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ:

Κι όμως! Υπουργός του Τσίπρα ζητά από τον Καμμένο να καταθέσει πρόταση μομφής

Να ασκήσει το Συνταγματικό του δικαίωμα και να καταθέσει πρόταση μομφής προς την Κυβέρνηση, κάλεσε τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης.

ΒΙΝΤΕΟ-«Αηδιαστική τζαμπατζού» -Ξενοδόχος ξεφτιλίζει Youtuber που του ζήτησε δωρεάν διαμονή με αντάλλαγμα... δυο καλά λόγια στο κανάλι της

Στην εποχή των social media, που ένας/μία youtuber, ένας/μία instagramer, κάθε χρήστης με εκατοντάδες χιλιάδες followers αποτελεί κάποιου είδους influencer (με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει), ένας ξενοδόχος στο Δουβλίνο τούς κόβει τη φόρα. Και με μεγάλη επιτυχία.

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ Ε; «Απατηλή η επανένωση της Κύπρου» σύμφωνα με έκθεση του Αμερικανικού Κογκρέσου

Αβέβαιο παρουσιάζεται το μέλλον των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού, σύμφωνα με έκθεση που ετοίμασε η ανεξάρτητη Ερευνητική Υπηρεσία του Αμερικανικού Κογκρέσου.


Τσιρώνης: Γεωγραφική έννοια η Μακεδονία – Δεν ανήκει όλη στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνη στο Σκοπιανό.