06 Φεβρουαρίου 2018

ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΜΟ ΜΙΛΑΜΕ! Η τελευταία κατάθεση των μαρτύρων για την υπόθεση Novartis δόθηκε ανήμερα του συλλαλητηρίου

[Δόθηκε κατάθεση Κυριακάτικα και μέσα σε 24 ώρες αξιολογήθηκε, διασταυρώθηκε και εστάλη στη Βουλή.. μιλάμε για δικαστές ΤΟΥΡΜΠΟ!
Και μια απορία: Αφού ο νόμος αναφέρει ότι μόλις αναφερθεί από μάρτυρα πολιτικό πρόσωπο η δικογραφία πρέπει να αποσταλεί στη Βουλή χωρίς περαιτέρω έρευνα... στην περίπτωση αυτή αφού έχουν αναφερθεί πολιτικά πρόσωπα από τις 10-20 Ιανουαρίου γιατί δεν εστάλη η υπόθεση στη Βουλή αλλά συνεχίστηκαν οι καταθέσεις που αναφέρονταν σε πολιτικούς;]

Η δικογραφία για την υπόθεση Novartis έφτασε την Τρίτη στη Βουλή και εκπρόσωποι των κομμάτων διάβασαν τα στοιχεία της.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑΪΖΕΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΜΕ NOVARTIS! Ο Πολάκης κόβει 20 εκατ. ευρώ από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Μειωμένα κατά 20 εκατ. ευρώ θα είναι τα έσοδα του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια». Η απόφαση αφορά στην έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός – Οφθαλμιατρείο Αθηνών – Πολυκλινική».


Αθώος ο αρχιλοχίας που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων

Αθώος κρίθηκε από το Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης αρχιλοχίας που κατηγορήθηκε ότι αρνήθηκε να εκτελέσει υπηρεσία στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του Δερβενίου. Είχε προηγηθεί, τον περασμένο Νοέμβριο, η αθώωση ενός υπολοχαγού που παραπέμφθηκε με την ίδια κατηγορία στο Στρατοδικείο.


Μητσοτάκης: Δύσκολο να υπάρξει συναίνεση με λασπολόγους

Σε συζήτηση στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης του 2ου διαγωνισμού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας συμμετείχε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗ NOVARTIS; Τσίπρας: Δεν μπορεί να υπάρξει πατριωτισμός της μίζας και της διαφθοράς-ΒΙΝΤΕΟ

«Ούτε λόγος βέβαια για πατριωτισμό και τιμή για όσους παραβαίνουν τον νόμο και παραβιάζουν τη συνείδησή τους, ζητώντας και λαμβάνοντας ωφελήματα που δεν δικαιούνται».

Αβραμόπουλος για Novartis: Τώρα που έρχεται στο φως η σκευωρία, έρχεται και η ώρα της Δικαιοσύνης

«Με ψιθύρους, ανυπόστατες φήμες και ανώνυμους προστατευόμενους μάρτυρες στήθηκαν "καταγγελίες" που είναι ανύπαρκτες και αυταπόδεικτα ψευδείς» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος για τη δικογραφία της Novartis.


Αποκαλύψεις ΝΔ για δικογραφία Novartis: Το Documento κυκλοφόρησε με κατάθεση που δεν είχε δοθεί ακόμα-Καμία σχέση δεν έχει το FBI


Μέσω άτυπης ενημέρωσης η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει την δικογραφία για την υπόθεση της Νοvartis η οποία κατατέθηκε στη Βουλή το μεσημέρι της Τρίτης.

Ειδικότερα, η ΝΔ επιθυμεί να διατυπώσει 6 παρατηρήσεις που ενέχουν και το χαρακτήρα των ερωτήσεων με αποδέκτη πρωτίστως την κυβέρνηση.

Αναλυτικά αυτές έχουν ως εξής:

«1. Από μια πρώτη ανάγνωση της δικογραφίας -καθώς παραδόξως δεν επετράπη ακόμη στους βουλευτές που κατηγορούνται να λάβουν αντίγραφά της- δεν προκύπτει κανένα συγκεκριμένο αντικειμενικό εύρημα (λογαριασμοί ή έγγραφα) που να δικαιολογεί τις εσπευσμένες αξιολογικές κρίσεις της κυβέρνησης, η οποία έχει προδικάσει ακόμη και το αποτέλεσμα της εν εξελίξει διαδικασίας.

2. Όλες οι κατηγορίες στηρίζονται σε τρεις ανώνυμες μαρτυρικές καταθέσεις οι οποίες δόθηκαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες (υπάρχει μόνον μία μαρτυρία τον προηγούμενο Νοέμβριο). Η επισήμανση αυτή δεν γίνεται καθόλου τυχαία, καθώς εδώ και περίπου ένα χρόνο συγκεκριμένα δημοσιεύματα του, ελεγχόμενου από το Μαξίμου, Τύπου, είχαν προαναγγείλει το περιεχόμενο των εν λόγω καταθέσεων. Ας σημειωθεί δε, ότι η τελευταία κατάθεση δόθηκε μόλις την περασμένη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ημέρα που είχε ήδη κυκλοφορήσει η εφημερίδα Ντοκουμέντο, η οποία περιέλαβε στο “ρεπορτάζ” της και τη συγκεκριμένη κατάθεση, πριν καν ο μάρτυρας μεταβεί στην Εισαγγελέα διαφθοράς.

3. Από κανένα απολύτως στοιχείo της δικογραφίας δεν προκύπτει ότι η εμπλοκή των δέκα πολιτικών προσώπων έχει γίνει από το FBI, όπως ψευδώς ισχυρίζονται από χθες κυβερνητικοί παράγοντες για να προσδώσουν αξιοπιστία στις καταγγελίες τους. Όλες ανεξαιρέτως οι μαρτυρίες στις οποίες στηρίζονται οι κατηγορίες είναι ανώνυμες, δόθηκαν στην Ελλάδα, και κανένας εκ των τριών ανωνύμων μαρτύρων δεν ισχυρίζεται καν ότι μετείχε σε διαδικασία χρηματισμού. Και οι τρεις υποστηρίζουν ότι “άκουσαν”, “τους είπαν”, “υποθέτουν”, “εικάζουν”.

4. Ενώ η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους, ο πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε χθες να δοθούν αντίγραφα ακόμη και στους βουλευτές της αρμόδιας εξεταστικής επιτροπής, παρά το γεγονός ότι τα μέλη της ομόφωνα το ζήτησαν. Επιπλέον δε ο πρόεδρος της βουλής αρνήθηκε να δοθεί η δικογραφία στη δημοσιότητα, όπως αξίωσε η ΝΔ για να πληροφορηθούν όλοι οι πολίτες το περιεχόμενό της. Η απαράδεκτη αυτή πρακτική είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι στοχεύει αποκλειστικά στη δημιουργία εντυπώσεων, καθώς αποσπασματικές διαρροές στον Τύπο υπήρξαν (εμφανώς από την κυβέρνηση) ήδη από από χθες το πρωί, δηλαδή πριν καν διαβιβαστεί η δικογραφία στη βουλή.

5. Προκαλεί εύλογες απορίες ότι στις 2 Φεβρουαρίου του 2017 σε δηλώσεις του στη βουλή ο κ. Αλ. Τσίπρας υποστήριξε επί λέξει ότι “καθοριστικός παράγοντας στο σκάνδαλο «NOVARTIS» υπήρξε το γεγονός ότι η χώρα μας αποτελούσε χώρα αναφοράς για τον καθορισμό της τιμής των φαρμάκων σε άλλες 55 χώρες” και ότι “μια υψηλή τιμή στη χώρα μας εξασφάλιζε αυξημένα κέρδη σε αυτές τις χώρες για τις εταιρείες”. Είναι αν μη τι άλλο παράδοξο ότι το προφητικό αυτό επιχείρημα του πρωθυπουργού το επικαλείται σήμερα η κυβέρνηση ως βασικό συμπέρασμα της δικογραφίας που σχηματίστηκε εκ των υστέρων.

6. Η ΝΔ, τέλος, όπως έχει ήδη τονίσει από χθες, επιθυμεί να διερευνηθεί το ταχύτερον δυνατόν το επονομαζόμενο σκάνδαλο της Novartis. Κι αυτό γιατί το μόνο σίγουρο σκάνδαλο που έχει αναδειχθεί μέχρι στιγμής από την δικογραφία, είναι η εξόφθαλμη εμπλοκή της κυβέρνησης στην εν εξελίξει έρευνα της Δικαιοσύνης και η κατάφωρη παραβίαση της διάκρισης των εξουσιών εκ μέρους της».

BINTEO-Άδωνις για Novartis: Είναι λογικό υπουργοί να γνωρίζουν τις καταθέσεις μαρτύρων;

Έκανε λόγο για «βρώμικη ιστορία» και χαρακτήρισε προϊόν φαντασίας όσα αναγράφονται για τον ίδιο

Οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες δεν έχουν καμία σχέση με την έρευνα του FBI (το μεσημέρι η Καββαδία ούρλιαζε στην Επιτροπή "η έρευνα είναι του FBI") είπε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος διατύπωσε και μια σειρά ερωτημάτων για την ενημέρωση που είχαν οι υπουργοί για το περιεχόμενο της δικογραφίας.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ! Ο Πολάκης ως... πράκτορας του FBI «παραληρεί» στο Facebook

Σε νέο παραλήρημα κατά των πολιτικών του αντιπάλων κατέφυγε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, χρησιμοποιώντας εκφράσεις και φράσεις που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του υπουργού μίας κυβέρνησης, με αφορμή τη δικογραφία για την υπόθεση της Novartis.

Για πλαστογραφία καταδικάστηκε καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου για το αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως.


BINTEO-Άδωνις σε Ζαχαριάδη: Είσαι καλό παιδί μην μπλέκεις

Η συμβουλή του αντιπροέδρου της ΝΔ προς τον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Διδακτική διάθεση φαίνεται ότι είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.


Μίκης Θεοδωράκης: Πώς να δεχτούν πως ένας παλιός κομμουνιστής και αριστερός, είναι τόσο πατριώτης;

Ο Μίκης Θεοδωράκης παραχώρησε συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του STAR και τόνισε ότι όσοι αντιδρούν στην παρουσία του και στην ομιλία του στο συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής για την Μακεδονία, δεν μπορούν να δεχθούν ότι ένας παλιός κομμουνιστής και αριστερός είναι τόσο πατριώτης.


Μηνύσεις από Λοβέρδο για Novartis-Βενιζέλος: Να αποκαλυφθούν οι κουκουλοφόροι

Για «κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες» και «ηθικούς αυτουργούς», οι οποίοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου, ανακοινώνοντας πως μόλις επιστρέψει από την Αμερική θα καταθέσει μηνύσεις εναντίον όσων ανακίνησαν και ενέπλεξαν το όνομά του στην υπόθεση της Novartis.


Σπυράκη: Απολύτως καθεστωτική η συμπεριφορά της κυβέρνησης

Για «απολύτως καθεστωτική συμπεριφορά» έκανε λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη στους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την υπόθεση Novartis.


Μαχαιρώματα, άγριο ξύλο και απόπειρα απαγωγής στην Αλεξάνδρας

Σκηνές σκληρής βίας εκτυλίχθηκαν χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας – Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε νεαρό, τον μαχαίρωσε και προσπάθησαν να αρπάξουν την κοπέλα του – Σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες ένας από τους δράστες


Βίντεο: Η «μάχη» Λάζαρου Παπαδόπουλου-Αντώνη Φώτση στα αποδυτήρια το 2004

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος φρόντισε να βάλει... φωτιά στο διαδίκτυο αφού «ανέβασε» ένα συλλεκτικό βίντεο που παλεύει με τον Αντώνη Φώτση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Φωτογραφίες: Διαδηλωτές αλυσοδέθηκαν για να «υποδεχτούν» τον Τσίπρα στην Πάτρα

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και η πορεία που είχαν οργανώσει στην Πάτρα εργατικά σωματεία, σύλλογοι και ο δήμος Πατρέων, ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

ΣΚΙΤΣΟ-Ο Αρκάς για τη μπανανία όπου ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει κράτος και δικαιοσύνη


Τι να μας πει κι ο φλώρος ο Μοντεσκιέ για διάκριση εξουσιών και παπάρια μάντολες... αυτά στις φλώρικες αστικές δημοκρατίες γιατί στον κομμουνισμό όπως είπε κι η Μπέτυ όλες οι εξουσίες στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη:

O μνημονιακός Κνίτης Πολάκης απαντά στον Οικονόμου: Περιπλανώμενε καιροσκόπε

Αστεία ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Πρετεντέρης: Αδιέξοδο κυβέρνησης

"Tο Σκοπιανο έφτασε σε αδιέξοδο. Η κυβέρνηση είτε θα κάνει κωλ@τουμπα, ούτε θα κάνει άλμα στο κενό και στον διχασμό. Και στις δυο περιπτώσεις δεν θα το πληρώσει μόνο η κυβέρνηση αλλά και η χώρα" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΛΑΝΕ NOVARTIS; Ζάεφ: Η ΠΓΔΜ είναι έτοιμη να αποδεχτεί γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία - Άλλαξε το όνομα σε αεροδρόμιο και αυτοκινητόδρομο

Σημαντική εξέλιξη στα Σκόπια με τον πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ να δηλώνει πριν από λίγο ότι η χώρα του είναι έτοιμη να αποδεχτεί γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία της.


ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Θα τους πάω (ΓΑΜΙ@ΝΤΑΣ) μέχρι τέλους! Καταθέτω μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του Παπαγγελόπουλου


Ο πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στον Άρειο Πάγο για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis - «Η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου», αναφέρει



Άδωνις: Τέλειωσα με το ΚΕΕΛΠΝΟ-Αστεία η κατάθεση του μάρτυρα για τη Novartis

Στην αρχή λέγανε για το Ερρίκος Ντυνάν... πήραν πούλο
Μετά είπαν για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ... σήμερα πήραν πούλο (μια απ' αυτές που χρεώνανε στον Άδωνι δουλεύει σήμερα στον Ξανθό που της αναγνώρισε την προυπηρεσία στο ΚΕΕΛΠΝΟ άρα θεώρησε νόμιμη την πρόσληψή της επί Άδωνι... για να μην πούμε για το πλαστό έγγραφο και το πλαστό ηχητικό που αποκάλυψε σήμερα ο Άδωνις)
Τώρα λένε για Novartis... θα πάρουν πάλι πούλο

Στην υπόθεση της Novartis αναφέρεται σε ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.


ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΚΩΤΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΓΕΛΙΑ! Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία απ' τις καταθέσεις ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ γαι τη Novartis


Γελάει το σύμπαν και μόνο με το ότι Τσίπρας-Βαξεβάνης λένε πως ο Πικραμένος που ήταν 1,5 μήνα υπηρεσιακός Πρωθυπουργός πήρε 100.000 λες και η Novartis δεν μπορούσε να περιμένει 1,5 μήνα! Όσο για τα υπόλοιπα φαιδρά... ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!

Οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες λένε ότι δεν έδιναν εκείνοι τις μίζες, αλλά πρώην αντιπρόεδρος της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής - Εμπλέκουν και τον Κώστα Καραμανλή μέσω... Αβραμόπουλου - Τι αναφέρει το «κατηγορητήριο» για Σαμαρά, Πικραμμένο, Βενιζέλο, Λοβέρδο και Στουρνάρα - Η τελευταία κατάθεση ενός εκ των προστατευομένων μαρτύρων έγινε την Κυριακή του συλλαλητηρίου, μερικές ώρες πριν κλείσει η δικογραφία


Novartis: Γελάει ο κόσμος με τις ανώνυμες καταθέσεις... Βαξεβάνη! Η μία δόθηκε τη μέρα του συλλαλητηρίου!!!!

Εντάξει, στημένη ιστορία από Πολάκη Βαξεβάνη, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ πέρα από τη λάσπη... βέβαια ο δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει αφού πέτα-πέτα λάσπη όλο και κάτι μένει όπως έμεινε στο Βατοπέδι παρότι αθωώθηκαν όλοι

Οι πρώτες πληροφορίες από τους εκπροσώπους των κομμάτων που ανάγνωσαν τη δικογραφία, η οποία έφτασε στη Βουλή, αναφέρουν ότι το ουσιώδες περιεχόμενο του φακέλου της δικογραφίας είναι μόνον οι τρεις καταθέσεις των προστατευόμενων ανωνύμων μαρτύρων, με αλλοιωμένα όλα τα χαρακτηριστικά, και των οποίων δεν συνάγονται η ακριβής ιδιότητα και ο τρόπος που απέκτησαν την υποτιθέμενη γνώση για τα θέματα αυτά.


Ο Αυστραλός «Χιου Χέφνερ» φωτογραφίζεται με γυμνά κορίτσια με τατουάζ της εταιρείας του [εικόνες]

Έντονη κριτική δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο μεγιστάνας του εμπορίου καπνού και γνωστός ως «Αυστραλός Χιου Χέφνερ» αφότου ανάρτησε στο λογαριασμό φωτογραφίες γυμνών γυναικών που φέρουν τατουάζ με το λογότυπο της εταιρείας του, στα οπίσθιά τους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΚΟΜΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ! Άδωνις: Φωνάξτε την Κουντουρά να σας πει πως έπαιρνε ο άντρας της λεφτά απ' το ΚΕΕΛΠΝΟ


Ξεκίνησε λοιπόν φορτσάτος ο Παπαχριστόπουλος να ρωτήσει τον Άδωνι και αφού επί 10 λεπτά έκανε αναδρομή στο φαγοπότι από το 2007 (!!) ρώτησε τον Άδωνι: Καλά εσύ δεν είχες ακούσει τίποτα για το πάρτι που γινόταν γύρω σου. Δεν είχες ακούσει πως τα διαφημιστικά έξοδα του ΚΕΕΛΠΝΟ από 15 εκ το 2007 εκτοξεύθηκαν στα 92 εκ το 2009;


ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ! Οι Άγγλοι ζητούν να μπούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ακόμα και χωρίς λύση στο όνομα!


Αλλά τι να περιμένεις από εχθρούς της χώρας που με τη βοήθεια του πράκτορά τους Βενιζέλου μας έτρεχαν στην Κριμαία και το μόνο κέρδος μας ήταν να στρέψουμε τον Λένιν προς τον Κεμάλ και λίγα χρόναι μετά οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΓΓΛΟΙ έκαναν τους ουδέτερους στη Μικρά Ασία

Απόπειρα να εγκλωβίσουν την Ελλάδα από κάθε πλευρά δείχνει έγγραφο που ήρθε στην επιφάνεια από την επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της Βρετανικής βουλής των Λόρδων.

Βουλή: Ποιοι πήγαν πρώτοι να διαβάσουν τη δικογραφία για τη Novartis

Την κατάθεση της δικογραφίας ανήγγειλε η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου - Διαπιστώθηκε αδυναμία ουσιαστικής μελέτης λόγω ενός μόνο αντιτύπου

Στον δεύτερο όροφο της Βουλής μεταφέρθηκε η ογκώδης δικογραφία για την πολύκροτη υπόθεση της Novartis, στην οποία εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα.


ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Ο Σταϊκούρας καταγγέλλει το ΑΠΕ για κοπτοραπτική σε συνέντευξή του

Για προσπάθεια παραπληροφόρησης κάνει λόγο ο βουλευτής της ΝΔ.

Προσπάθεια να προκαλέσουν εντυπώσεις, αλλά και να «παραφράσουν» τα λεγόμενά του, καταγγέλει ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας, αναφερόμενος σε δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο βουλευτής της ΝΔ υπογραμμίζει ότι η αναδημοσίευση μέρους της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» παρουσιάστηκε από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αφού πρώτα υπέστη… «κοπτοραπτική».

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ! Βίτσας: Στα τέλη του 2018 η επιστροφή αναδρομικών στους στρατιωτικούς

Το τελευταίο δίμηνο ή τρίμηνο του τρέχοντος έτους 2018, και πάντως «μετά τη λήξη του μνημονίου, οπότε θα έχουμε γνώση των δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποπληρωμής του υπολοίπου 50% των αναδρομικών στους εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικούς» τόνισε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Βίτσας, αναφερόμενος στην χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα αναδρομικά των στρατιωτικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Περίεργη εξέλιξη στην υπόθεση Λαγούδη: Ανοιξαν το Viber της 44χρονης και άλλαξαν και φωτό προφίλ

Εχει ήδη συμπληρωθεί ένας μήνας από το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη και το ερώτημα «αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε» παραμένει αναπάντητο.

Εντωμεταξύ, σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης έκανε μια αποκάλυψη σοκ.


Έρευνα: Το 52% όσων συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Κυριακής είχε ψηφίσει «όχι» στο δημοψήφισμα

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα της έρευνας που πραγματοποίησε η ΚΑΠΑ Research στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό καθώς και η σύγκριση αυτών με αυτά αντίστοιχης έρευνας για τους Αγανακτισμένους της πλατείας το 2011.


Ο Οικονόμου προς το Μαξίμου: Θα τους σπάσω τα χέρια αν απλώσουν χέρι στη ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ

Δριμεία επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση της Novartis εξαπέλυσε με βαριές εκφράσεις ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.

ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ Η ΤΑΣΙΑ! Στην Ολομέλεια της Βουλής η δικογραφία για την υπόθεση της Novartis - ΒΙΝΤΕΟ

Στη Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία για την υπόθεση της Novartis, την οποία απέστειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Οι αντιθεσμικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην υπόθεση της Novartis

Απανωτά στραβοπατήματα από το μεσημέρι της Δευτέρας

Σε μία σειρά θεσμικών λαθών έχει υποπέσει η κυβέρνηση από το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης της Novartis και της διαδρομής της δικογραφίας από τον Άρειο Πάγο, μέχρι και τη Βουλή.

ΒΙΝΤΕΟ-Ακόμα κι ο Μητσικώστας στην πρεμιέρα του στην ΕΡΤ τρολάρει την Ακριβοπούλου και φιλοκυβερνητικά ρεπορτάζ

Το βράδυ της Δευτέρας η νέα σατιρική εκπομπή του Γιώργου Μητσικώστα "The Mitsi Show"  έκανε πρεμιέρα στη δημόσια τηλεόραση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γ. Μητσικώστας αφιέρωσε σατιρικό σκετσάκι στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου, που είναι γνωστή για τα φιλικά της αισθήματα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.


ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ και η σκλήρυνση κατά πλάκας στη λίστα με τις μη αναστρέψιμες παθήσεις

Έπειτα από πρωτοβουλία της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου, συνεδρίασε η Ειδική Επιστημονική Επιτροπή για τον προσδιορισμό των ποσοστών αναπηρίας και των μη αναστρέψιμων παθήσεων, με αντικείμενο την επανεξέταση της πρόσφατης εισήγησής της (η αθεόφοβη είχε εισηγηθεί να βγει από τη λίστα η ασθένεια!).


Μητρόπουλος: Το ΣτΕ αποφάσισε αναδρομικές αυξήσεις για όλους τους συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους

Ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου, Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm και στον Νίκο Στραβελάκη τόνισε ότι κατά την εκτίμησή του η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας υποχρεώνει το υπουργείο Οικονομικών να δώσει αναδρομικές αυξήσεις σε όλους τους συνταξιούχους και υπαλλήλους του δημοσίου, αλλά και άλλων σωματείων που έχουν γίνει περικοπές μετά το 2012.

Σε γραφολόγο το έγγραφο που κατήγγειλε ως πλαστό ο Άδωνις

Σε σημαντικές καταγγελίες κατά των στοιχείων που κατέθεσε ο κ. Πολάκης πέρασε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης που εξετάζονταν ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία και το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ.


Ν.Δ.: Να συμμορφωθεί η κυβέρνηση με την απόφαση του ΣτΕ για τα αναδρομικά των ενστόλων

Την άμεση συμμόρφωση της κυβέρνησης με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αναδρομική επιστροφή των παράνομων περικοπών στους μισθούς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ζητούν ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας και ο αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας, Αναστάσιος Δημοσχάκης.


Στη Βουλή η δικογραφία για την υπόθεση πώληση απ' τον φίλο του Καμμένου, αμυντικού υλικού από τη Σ. Αραβία


Φυσικά πρόκειται για αποστολή δικογραφίας μπουγάδα, αφού ο βασικός κατηγορούμενος κλήθηκε από τους διορισμένους απ' τον ΣΥΡΙΖΑ εισαγγελείς διαφθοράς ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ (πχ. την αναγκαστική προσαγωγή του)

Στη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς για τους χειρισμούς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στην υπόθεση της πώλησης αμυντικού υλικού από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές.

Έκανε ο Κυρ. Μητσοτάκης δεξιά στροφή;

Του Σάκη Μουμτζή

Λέμε πως «στρίβουμε», όταν αλλάζουμε απρόβλεπτα πορεία. Όταν ξαφνικά βρεθούμε, με δική μας επιλογή, εκτός της προγραμματισμένης και αναμενόμενης τροχιάς.

Τις τελευταίες ημέρες ο Κ.Μητσοτάκης κατηγορήθηκε από μερίδα της μεταρρυθμιστικής πτέρυγας της Κεντροαριστεράς πως έκανε στροφή προς τα δεξιά.


Aleksandra και Eva Zaeva: Η sexy πλευρά του Σκοπιανού πρωθυπουργού

Στο επίκεντρο των ΜΜΕ των Σκοπίων η σύζυγος, η κόρη και η ανιψιά του, που θεωρούνται δημοφιλείς - Οι φωτογραφίες τους από τις διακοπές στην Ελλάδα

Πως ο Αρκάς ξεφτιλίζει Τσίπρα και πρώην «Αγανακτισμένους» (Σκίτσο)


Με ένα καυστικό σχόλιο ο Αρκάς «τεμαχίζει» τον Αλέξη Τσίπρα και κάποιους πρώην «Αγανακτισμένους» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίοι σήμερα τρώνε με χρυσά κουτάλια έχοντας διοριστεί σε κρατικές θέσεις και ασκούν κριτική αφ’ υψηλού για τα συλλαλητήρια.


Ο Νίκος Παππάς στο στοιχείο του... στα στούντιο της Disney, της Netflix και της Paramount στο Λος Αντζελες

Στις ΗΠΑ βρίσκεται από χθες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, όπου θα έχει επαφές τόσο με την επιχειρηματική κοινότητα, όσο και με την αμερικανική κυβέρνηση.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις τους ρίχνει ξύλο: Πλαστόγραφημένο από Πολάκη το ηχητικό-Μία από τους 23 δουλεύει στον Ξανθό-Παραιτούμαι του τραπεζικού απορρήτου


Με υψηλούς τόνους και με καταγγελίες από την πλευρά του Άδωνι Γεωργιάδη για πλαστογραφία που έχει κάνει εναντίον του ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, στην οποία καταθέτει ο πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Βενιζέλος: Να δοθεί στη δημοσιότητα ο φάκελος της Novartis

Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζητάει να δοθεί στη δημοσιότητα ο φάκελος της Novartis.

Στην επιστολή ο κ.Βενιζέλος κάνει λόγο βάρβαρη προσβολή των θεμελιωδών θεσμών του κράτους δικαίου και για κραυγαλέα παραβίαση της αρχής της διάκρισης των εξουσιών.


Χάθηκε από τη σελίδα του Λιμενικού η ανακοίνωση για Κουρουμπλή-Novartis


Άλλη εικόνα στο Twitter εντός ωρών.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε -το βράδυ της Δευτέρας- από την ανάρτηση της ανακοίνωσης του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή για την υπόθεση της Novartis στον λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος στο Twitter, λίγες ώρες αργότερα -το πρωί της Τρίτης-, η ανακοίνωση «εξαφανίστηκε» τόσο από το Twitter όσο και από την αρχική σελίδα του Λιμενικού Σώματος.

Τα σποτάκια της κυβέρνησης απογοήτευσαν και το Μαξίμου

Η απήχησή τους… δεν ήταν ικανοποιητική.

Θα έχετε δει σίγουρα τα περίφηµα προπαγανδιστικά σποτάκια του Μεγάρου Μαξίµου, µε τα οποία επιχειρείται να δοθεί η εντύπωση ότι η κυβέρνηση κάνει πράξη ό,τι είναι δίκαιο, παρουσιάζοντας συνάµα τη χώρα µας ως παράδεισο.