04 Μαρτίου 2018

Μάζης : Δεν είναι Τυχαίο γεγονός η αιχμαλωσία των Ελλήνων Στρατιωτικών!

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα ο Καθηγητής Μάζης ξεκαθάρισε δεν είναι τυπικό, ούτε τυχαίο το γεγονός της αιχμαλωσίας των Ελλήνων Στρατιωτικών !

Κανείς δεν μπορεί να πει οτι οι Έλληνες Στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα και η ανακοίνωση του ΓΕΣ δεν το ξεκαθαρίζει …Φέρεται να πέρασαν λέει Καθηγητής !

Εσπρωξαν και έριξαν νερό σε Ρωσίδα υποψήφια των προεδρικών εκλογών [βίντεο]

Επίθεση δέχθηκε η υποψήφια στις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας Ξένια Σαμπτσάκ.

Η Σαμπτσάκ κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση στη Μόσχα από έναν άνδρα ο οποίος την έσπρωξε και την κατάβρεξε με ένα υγρό, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν νερό.


Νέα στοιχεία για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών - Τους παγίδεψαν οι Τούρκοι στον Έβρο με κρυφές κάμερες; - ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη ένα 24ωρο περνούν στις φυλακές Αδριανούπολης οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν από τους Τούρκους, στον Έβρο.


Αυγενάκης: Η ΝΔ θα αλλάξει τον ν. Παρασκευόπουλου -Θα δημιουργήσει φυλακές υψίστης ασφαλείας

Τις κινήσεις της κυβέρνησης ΝΔ για την επαναφορά του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, περιέγραψε ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης.


ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ; ΣτΕ: Απολύθηκε οριστικά εφοριακός που είχεπιαστεί με μίζα

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση εφοριακού υπαλλήλου με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η ποινή της απόλυσης που του είχε επιβληθεί, καθώς μαζί με δύο άλλους συναδέλφους του, ζήτησαν μίζα 100.000 ευρώ από επιχειρηματία προκειμένου να του μειώσουν το πρόστιμo που του είχε επιβληθεί.


Survivor: Παραλίγο ξύλο μεταξύ Ρουμάνων και Τούρκων [βίντεο]

Ο Αγιος Δομίνικος είναι ο τόπος που γυρίζονται οι εκδόσεις του Survivor παγκοσμίως.

Πριν λίγες ημέρες, Τούρκοι και Ρουμάνοι παίκτες έδωσαν τη δική τους μάχη, όπως είχε γίνει και στο δικό μας ριάλιτι επιβίωσης με τους Τούρκους αντιπάλους.


Στροφή 180 μοιρών από το ΓΑΤΑΚΙ Σαλμά: Θα ψηφίσει την παραπομπή Κουρουμπλή-Πολάκη-Ξανθού

Ανέκρουσε πρύμναν ο Μάριος Σαλμάς σε ότι έχει να κάνει με την πρόταση για Προανακριτική για την υπόθεση Novartis που κατέθεσε η ΝΔ και αφορά τους Κουρουμπλή, Πολάκη και Ξανθό.


ΝΔ: Αντί να απολογηθεί η Αχτσιόγλου για την νύφη του πρωθυπουργού, επιτίθεται στον Τύπο

Ως απαράδεκτη σχολίασε την απάντηση του υπ. Εργασίας για την παράλληλη απασχόληση της νύφης του Αλέξη Τσίπρας στο Δημόσιο, η ΝΔ.

Βίντεο: Τι συνέβη όταν έπεσαν οι μπάρες του Μετρό στο Σύνταγμα

Ορισμένες από τις μπάρες ήταν εκτός λειτουργίας με συνέπεια τη σύγχυση των επιβατών - Ο χρόνος που μεσολαβεί από το άνοιγμα της μπάρας μέχρι το εκ νέου κλείσιμό του, επιτρέπει τη διέλευση παραπάνω του ενός ατόμου


Το γκ@μενάκι για τη διπλοθεσίτισσα νύφη Τσίπρα: Ο ΕΤ φταίει

Απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», με το οποίο "η εφημερίδα επιχείρησε να στραφεί εναντίον εργαζομένης-υπαλλήλου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), όχι επειδή απασχολείται νόμιμα και με αυξημένα καθήκοντα στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, αλλά για το όνομα και τη συγγένεια που φέρει" δίνει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Στην αγκαλιά των γυναικών του γιόρτασε τα 50 του ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτο)

Με την κόρη και τη σύζυγό του έσβησε τα 50ά κεράκια του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιόρτασε τα γενέθλιά του αγκαλιά με τις αγαπημένες του γυναίκες, οι οποίες φρόντισαν να έχει και την απαραίτητη τούρτα, με ένα μόνο κεράκι.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ➤ΦΩΤΟ-Ο Καλτσάς δείχνει τα παπάρια του στους ΠΑΟΚτσήδες και ξεκινάει ο καυγάς

Ο ΠΑΟΚ ήταν ιδανικός αυτόχειρας στην Τρίπολη και έχασε με 3-2 από τον Αστέρα, κάνοντας ένα μεγάλο δώρο στην ΑΕΚ που κέρδισε τον Πανιώνιο και ανέβηκε στην πρώτη θέση.

Μετά το τέλος του αγώνα όταν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατευθυνόντουσαν προς τα αποδυτήρια, ο Νίκος Καλτσάς έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς του Δικεφάλου.


Ν.Δ. κατά Τσίπρα-Τόσκα για τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας: Τα 6 σημεία για αποκατάσταση νόμου και τάξης

Στον ίδιο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και, τελικά, στον ίδιο τον Πρωθυπουργό προσωποποιεί τις ευθύνες για την εικόνα κατάρρευσης κάθε έννοιας δημόσιας τάξης στην Αθήνα και άλλες πόλεις η Νέα Δημοκρατία.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Πλατεία Μαβίλη: Γυναίκα αυτοκτόνησε στο σπίτι της λόγω χρεών

Άγνωστη μέχρι στιγμής η ακριβής ταυτότητα του θύματος

Απαγχονισμένη εντοπίστηκε από την αστυνομία μία γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της πλατείας Μαβίλη.


Μετά το φιάσκο της Novartis, το Μαξίμου ρίχνει στο Κολοσσαίο Τραπεζίτες και Εκδότες

Μετά τη θύελλα που ξέσπασε με τη NOVARTIS, νέο κύκλο σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης αναμένεται να προκαλέσει ο κωδικός «Τραπεζίτες» που περιλαμβάνει πορίσματα υποθέσεων, τραπεζικών δανείων που δόθηκαν σε εκδότες και μεγαλόσχημους οικονομικούς παράγοντες χωρίς εγγυήσεις.

Βίντεο: Χιλιάδες Σκοπιανοί διαδήλωσαν φωνάζοντας «είμαστε η Μακεδονία»

Πήραν τον «ήλιο της Βεργίνας», πήγαν κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ζήτησαν να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα

Μερικές χιλιάδες κάτοικοι της ΠΓΔΜ έκαναν διαδήλωση στα Σκόπια το μεσημέρι της Κυριακής κατά της αλλαγής του ονόματος της χώρας.

Τα κύρια αιτήματά τους ήταν να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα και να προσφύγει η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ στα Ηνωμένα Έθνη για αναγνώριση της χώρας με το συνταγματικό της όνομα.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν γύρω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων και φώναζαν «Είμαστε “Μακεδόνες”» ανεμίζοντας σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας, που ήταν η πρώτη σημαία της χώρας έως ότου η χρήση της απαγορεύτηκε με την ενδιάμεση συμφωνία του 1995.
«Είμαστε εδώ επειδή […] το όνομα, η ταυτότητα, το Σύνταγμα και η γλώσσα είναι ζητήματα στα οποία πρέπει να υιοθετήσουμε μία σκληρή στάση», είπε στο πλήθος μία από τους διοργανωτές της πορείας, σύμφωνα με το Reuters.


Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε από το κίνημα «Είμαστε η Μακεδονία», το οποίο απορρίπτει κάθε αμφισβήτηση της «μακεδονικής» ταυτότητας της FYROM.


Βέβαια δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την κρίση ταυτότητας και τη σύγχυση που επικρατεί στους Σκοπιανούς με μερικούς από αυτούς να ντύνονται... αρχαίοι Μακεδόνες με ασπίδες με το... βρετανικό λιοντάρι


Το κρατικό πρακτορείο MIA μετέδωσε πως συγκεντρώσεις έγιναν και σε άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία.


ΒΙΝΤΕΟ-Παγκόσμιο κλειστού: 5ος στον κόσμο ο ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ Καραλής, 7ος ο Φιλιππίδης στο επί κοντώ

Χωρίς μετάλλιο για την Ελλάδα, αλλά με εξαιρετική παρουσία, κυρίως από τον 18χρονο Εμμανουήλ Καραλή ολοκληρώθηκε ο τελικός του επί κοντώ - Ο μικρός πήρε την 5η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ (5.80), ενώ ο Κώστας Φιλιππίδης έμεινε έβδομος με επίδοση 5.70


Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία της γυναίκας που βαδίζει πίσω από Τσίπρα και Τζανακόπουλο! (ΦΩΤΟ)


Λένε πως πίσω από έναν μεγάλο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα.

Στην περίπτωση των φωτογραφιών πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο βρίσκεται η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Ιωάννα Πεππέ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Βίντεο: Επεισόδια παραγόντων του ΠΑΟΚ με παίκτες του Αστέρα στην Τρίπολη μετά τη λήξη

Σκηνές ροκ μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να έρχονται στα χέρια με τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης

Αποκαλύψεις από τον Φαήλο Κρανιδιώτη για το περιστατικό στον Έβρο

Με αφορμή το επεισόδιο στον Έβρο και την σύλληψη των 2 Ελλήνων αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού από δυνάμεις της Τουρκικής Χωροφυλακής, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με ανακοίνωση του αποκάλυψε ότι οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί έπεσαν σε ενέδρα των Τούρκων και στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκαν.

Έληξε το επεισόδιο στην Πάτρα-Συνομίλησε ο Πετρόπουλος με τον ταμπουρωμένο - Συγκαλεί σύσκεψη για την υπόθεσή του

Με αφορμή το διάβημα διαμαρτυρίας του ασφαλισμένου Χαρ. Κότση, στην Πάτρα, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος συνομίλησε μαζί του και ανακοινώνει ότι θα συγκαλέσει αύριο, Δευτέρα, ευρεία σύσκεψη με τον διοικητή του ΕΦΚΑ και υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να εξευρεθούν τρόποι επίλυσης του προβλήματος του ασφαλισμένου

Ο Μαδούρο χρωστάει 6 ενοίκια στη χήρα του Μητροπάνου


Στάση πληρωμών και στην… Ελλάδα έχει κηρύξει ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, καθώς η χρηματοδότηση σε δεκάδες πρεσβείες της χώρας του στο εξωτερικό φθάνει με το σταγονόμετρο, με αποτέλεσμα να μένουν απλήρωτοι διπλωμάτες και προσωπικό αλλά και τα ενοίκια.

Πρετεντέρης: Ψάχνοντας το τηλέφωνο του Κουβέλη

"Ένας αξιοθρήνητος αναγκαστικός ανασχηματισμός οδήγησε αναγκαστικά σε αξιοθρήνητα αποτελέσματα. Ο πρωθυπουργός δεν θέλει εκλογές. Αλλα ουτε ανασχηματισμό ήθελε και κατέληξε να ψάχνει το τηλέφωνο του Κουβελη" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Ταμπουρωμένος στο σπίτι του στην Πάτρα παραμένει ο άνδρας που απειλεί να αυτοκτονήσει - Σε ποιον υφυπουργό θέλει να μιλήσει - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ταμπουρωμένος παραμένει ο 65χρονος άνδρας που απειλεί να αυτοκτονήσει με καραμπίνα στην Παραλία Πατρών.

Τα πρώτα σύννεφα στην σχέση Κουβέλη-Καμμένου-ΒΙΝΤΕΟ

«Θα διεκδικώ να έχω την άποψή μου. Ο κ. Καμμένος έχει τις δικές του απόψεις, τις οποίες θα προφανώς θα κρατήσει, αλλά έχω και τη βεβαιότητα ότι πρέπει να προωθηθεί η επίλυση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης σε συνέντεξη του στην ΕΡΤ.


Το νέο σκάνδαλο Βαξεβάνη αφορά τον... σύμβουλο του Ξανθού

Διαβάστε τι γράφει ο Βαξεβάνης και δείτε στο τέλος τι έγραψε ο Άδωνις για τον 8ο στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη 

Βουλή: Νέα στοιχεία για τη ζημία 15 εκατ. ευρώ του ΕΟΠΥΥ - Ποιοι πολιτικοί εμπλέκονται

Στη Βουλή διαβιβάστηκαν νέα έγγραφα της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για τη ζημία του ΕΟΠΥΥ ύψους 15 εκατ. ευρώ, με σκοπό να συσχετιστούν με την ήδη διαβιβασμένη -από το Δεκέμβριο του 2017- δικογραφία.


Δείτε πόσες χιλιάδες Αστυνομικοί φυλάνε κτίρια και στόχους

Περισσότερους από 2.500 αστυνομικούς διαθέτει η ΕΛΑΣ για τη φύλαξη κτιρίων. Από αυτούς περίπου οι 2.200 ανήκουν στην οργανική δύναμη της ΓΑΔΑ και οι υπόλοιποι 300 έως 400 στην Ασφάλεια.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Συμμορία μαχαιρώνει περαστικούς σε Φιλοπάππου και Ακρόπολη

Τρόμος έχει τυλίξει την περιοχή του Φιλοπάππου και γύρω από την Ακρόπολη, τα τελευταία 24ωρα. Μία συμμορία δέκα ατόμων επιτέθηκε στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου εναντίον μίας παρέας έξι νεαρών αγοριών και κοριτσιών - ένα εξ αυτών παιδί αστυνομικού - τους λήστεψαν και μαχαίρωσαν έναν 19χρονο που προσπάθησε ν αντισταθεί και νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.


Ο Μάρδας «καρφώνει» ποιοι «έσπρωξαν» τη διάταξη για το επίδομα ενοικίου


Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Δημήτρης Μάρδας αποκάλυψε το παρασκήνιο ανάμεσα σε ποιους συζητήθηκε και πώς αποφασίστηκε το επίδομα ενοικίου στους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς.

Συγκέντρωση στα Προπύλαια: «Όχι στα νέα Θρησκευτικά», λένε οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα Κυριακή, Χριστιανικά Σωματεία και Θεολόγοι στα Προπύλαια κατά των «Νέων Θρησκευτικών», που, όπως υπογραμμίζουν οι διαδηλωτές, έρχονται σε αντίθεση με το Σύνταγμα της Ελλάδας και τους νόμους του Κράτους.

ΔΗΛ. ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕ; Βίντεο: Γυμνόστηθη διαδηλώτρια των Femen «έκραξε» τον Μπερλουσκόνι ενώ ψήφιζε

Και ο «Καβαλιέρε» άλλο που δεν ήθελε...
Απρόοπτο σημειώθηκε την ώρα που ο αρχηγός της Φόρτσα Ιτάλια, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ψήφιζε σε εκλογικό τμήμα του Μιλάνου.

Ανατροπή στο MEGA – Τι αποφάσισαν στο έκτακτο ΔΣ που έγινε Κυριακή πρωί!

Καθώς το ΕΣΡ την Δευτέρα καλείται να προσδιορίσει τι ακριβώς συμβαίνει με το Mega το πρωί της Κυριακής υπήρξε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τηλέτυπος Α.Ε.», από την οποία προκύπτει ότι ο δρόμος για να παραμείνει το Mega ανοιχτό περνά από τη διαδικασία των θεματικών αδειών.

Αποκάλυψη: Το ρουσφέτι στη νύφη του Αλέξη Τσίπρα (εικόνα)


Μέρα με την ημέρα και μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα επιδόματα ενοικίων σε πάμπλουτους υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τους νόμιμους διορισμούς και τοποθετήσεις συγγενών και φίλων σε διάφορες κρατικές θέσεις, αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι το κυβερνών κόμμα έχει απολέσει πλήρως το λεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα» για το οποίο εκλέχθηκε.


Σκοπιανοί της Αυστραλίας: F@ck Greece, οι Έλληνες είναι Τούρκοι!

Με υβριστικά πανό και ρατσιστικά γκράφιτι κατά της Ελλάδας έχουν γεμίσει Σκοπιανοί τη Μελβούρνη - Τα κρούσματα ρητορικής μίσους έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ

Διαψεύδει ο Σαββίδης τα δημοσιεύματα περί πώλησης του «Εθνους»

Με αφορμή τα δημοσιεύματα της τελευταιας περιόδου, που αναφέρονται σε σενάρια εγκατάλειψης της έκδοσης της εφημερίδας «Εθνος» από τον Ιβαν Σαββίδη, μέσω πιθανής μεταβίβασής του στην 24 MEDIA, ο επιχειρηματίας εμφανίζεται έντονα ενοχλημένος και δυσαρεστημένος.


Ακόμα μια νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια - Επιθέσεις με μολότοφ

Η αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγές
Αλλεπάλληλες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, πραγματοποίησαν νεαρά άτομα, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, από αργά το βράδυ έως τη 1:30 τα ξημερώματα.

Σοκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι

Ο 31χρονος αρχηγός των «βιόλα» και διεθνής με την Ιταλία «έφυγε» στον ύπνο του - Αναβάλλεται ο σημερινός αγώνας με την Ουντινέζε

Κοστέλο: Χρειάζεται πλαίσιο πολυετούς επιτήρησης της Ελλάδας

Στο επίπεδο της εφαρμογής έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο να διανύσουμε - Πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο επιτήρησης για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων καθώς τα επόμενα 3 με 4 χρόνια έχουν τη μεγαλύτερη σημασία - Η Ελλάδα πρέπει να υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις τα επόμενα τρία, πέντε ή δέκα χρόνια

Ποιος από τους ΑΝΕΛ είπε πως ο Κουβέλης θα είναι… θυρωρός στο Πεντάγωνο!

Αίσθηση προκάλεσε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Τρικάλων των ΑΝΕΛ Χρόνης Αγορίτσας αναφερόμενος στην τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, δηλώνοντας ότι ο Κουβέλης θα κάνει τον… θυρωρό στο υπουργείο!

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΨΞΗΦΙΣΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Ντίνος Καρύδης: Η Σμαράγδα μάς συντηρεί

«Η Σμαράγδα μου… Της χρωστάω και δεν θα ‘πρεπε. Τον καιρό αυτόν τον δύσκολο, τους χαλεπούς καιρούς αυτούς που περνάει η Ελλάδα μας συντηρεί».

Επικοινωνία Άδωνι με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας, Βασίλη Μαυρίδη για το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών είχε το βράδυ του Σαββάτου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος σε ανάρτησή στον λογαριασμό του στο Twitter.

Οι Ελβετοί ψηφίζουν για το αν θα καταργήσουν τα τέλη για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή οι Ελβετοί πολίτες ώστε να αποφασίσουν εάν η Ελβετία θα γίνει η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που θα καταργήσει την υποχρεωτική πληρωμή τελών για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Στην Τουρκία για τη δίκη οι γονείς των 2 στρατιωτικών -Ανησυχία για τη στάση Ερντογάν

Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από Τούρκους, στον Εβρο, θα βρεθούν στην Αδριανούπολη τη Δευτέρα, για να παραστούν στο δικαστήριο.

Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Κομοτηνή η διερμηνέας των 2 Ελλήνων στρατιωτικών

Μια ελληνίδα μουσουλμάνα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή, αλλά έχει παντρευτεί Τούρκο και ζει πλέον στην Αδριανούπολη, είναι η διερμηνέας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν την Πέμπτη στις Καστιανές από τους Τούρκους.

Ενδιαφέρον πάνω από 6 εταιρειών για τις έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη

Τα πακέτα των δεδομένων σεισμικών ερευνών σε Ιόνιο και Κρήτη έχουν αγοράσει περισσότερες από έξι πετρελαϊκές εταιρείες. Μία προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό για την παραχώρηση των περιοχών αυτών για έρευνες υδρογονανθράκων.


Πρωτοσέλιδα Κυριακής 4-04-2018

Δείτε τα:

Ο Καμμένος έδιωξε τον ταξίαρχο Παπαδάκη που αποκάλυψε το σκάνδαλο Καμμένου


Η αντίδραση της ΝΔ: Τον έδιωξαν γιατί χάλασε τη δουλειά του Καμμένου
Μια αποστρατεία που σίγουρα θα συζητηθεί είναι αυτή του Ταξίαρχου το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση των πυρομαχικών. Ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα όταν ως πρώην επικεφαλής γραφείου της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικης Άμυνας, ενήργησε κατά τρόπο που δεν άρεσε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, με αποτέλεσμα όπως έχει γίνει γνωστό να διαπληκτιστούν και η ιστορία να καταλήξει σε επεισόδιο, με τον Πάνο Καμμένο να φωνάζει φρουρούς να τον συλλάβουν!