05 Μαΐου 2020

Την προκήρυξη δύο χιλιάδων δημόσιων κομμωτηρίων ζητάει από την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας την ενίσχυση των κομμωτικών υποδομών της χώρας μέσω της δημιουργίας 2.000 νέων κομμωτηρίων. Αιχμές και για την νέα διαφήμιση με την Βίκυ Σταυροπούλου.

Τους αντιπολιτευτικούς τόνους ανέβασε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «τραγική ολιγωρία» στο θέμα της θωράκισης των κομμωτικών υποδομών της χώρας.
Σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου αναφέρει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην δημιουργία δύο χιλιάδων δημόσιων κομμωτηρίων για την κάλυψη των κομμωτικών αναγκών των πολιτών, με μέριμνα για τις στυλιστικά ευπαθείς ομάδες, όπως αυτούς που ξέχασαν να κουρευτούν πριν την καραντίνα και τώρα μοιάζουν με τον Τομ Χανκς στον Ναυαγό και οι γυναίκες σαν τον Τσουμπάκα από το Star Wars.

«Διαπιστώνουμε ότι η κυβέρνηση είναι τραγικά ανέτοιμη να καλύψει τις κομμωτικές ανάγκες των Ελλήνων πολιτών» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο τομέας Κομμωτικής Πολιτικής του κόμματος, ενώ κάλεσε το Μαξίμου να προχωρήσει στην επίταξη ιδιωτικών κομμωτηρίων και να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει επάρκεια σε γάντια για βαφές.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι το κόμμα δέχεται καθημερινά καταγγελίες για τεράστιες καθυστερήσεις, με ραντεβού για ανταύγειες το 2023 και μπραζίλιαν το 2024, καθώς και κρίσιμες ελλείψεις σε μάσκες ομορφιάς και κιτ χαλάουας.

Αιχμές για την νέα διαφήμιση με την Βίκυ Σταυροπούλου

Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατήγγειλε και την νέα διαφημιστική καμπάνια της κυβέρνησης με την Βίκυ Σταυροπούλου, τονίζοντας ότι «ζητάει από τους πολίτες να σκίσουν τα μακό τους» προκειμένου να τα μετατρέψουν σε μάσκες.

«Η κυβέρνηση με χαρακτηριστικά ανάλγητο τρόπο μας δείχνει, υποτίθεται, πώς να φτιάξουμε ανέξοδα μια υφασμάτινη μάσκα, ενώ στην πραγματικότητα ζητούν από τον απλό πολίτη να σκίσει ίσως και το μοναδικό μπλουζάκι που έχει, προς όφελος των μεγάλων μακοβιομηχανιών» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

https://tovatraxi.com/politics/tin-dimiourgia-dio-chiliadon-neon-kommotirion-zitaei-o-syriza