05 Ιουνίου 2024

📺Φιάσκο Κασσελάκη με το δήθεν «Πόθεν Έσχες»: Ο Αλ Καπόνε... που λέει ότι δεν είπε


Αρνήθηκε ότι απέδωσε τον χαρακτηρισμό «Αλ Καπόνε» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά τον διαψεύδει το βίντεο - Καμία διευκρίνιση για τα περιουσιακά του, ενώ μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη, πληθαίνουν οι φωνές ότι «ο λογαριασμός δεν βγαίνει»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κασσελάκης επιχείρησε να αναιρέσει χαρακτηρισμούς που έκανε στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίον συνέκρινε με τον ΑΛ Καπόνε: 

«Παίξτε το βίντεο, άμα θέλετε. Ουδέποτε είπα ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι ο Αλ Καπόνε» είπε το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1, στον Νίκ Χατζηνικολάου   ο κ. Κασσελάκης και διερωτήθηκε: «Είπα εγώ ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι Αλ Καπόνε; Όχι, δεν το είπα», κάνοντας παράλληλα λόγο για «ένα ολόκληρο σύστημα (που) θέλει να αποπροσανατολίσει». Στον αντίποδα, «ο μόνος που έχει παρουσιάσει τα τρέχοντα περιουσιακά του στοιχεία» υπογράμμισε για τον εαυτό του, ενώ σχολίασε για παλιότερες δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες δε χρειάζεται να εργαστεί εκ νέου όντας ευκατάστατος πως «μην ανησυχείτε για μένα, να ανησυχείτε για τον Έλληνα πολίτη».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, όπου ο κ. Κασσελάκης ξεκάθαρα χαρακτηρίζει «Αλ Καπόνε» τον πρωθυπουργό, ο οποίος στην διαναλική του συνέντευξη στα Χανιά, είχε ζητήσει από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει το πόθεν έσχες του: 


Κασσελάκης: Ο Αλ Καπόνε δεν ζητούσε φορολογικές δηλώσεις έντιμων πολιτών

«Κύριε Πρωθυπουργέ, μπορεί να έχετε πανεύκολο το ψέμα, όμως υπάρχει και κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια. Τουλάχιστον ο Αλ Καπόνε δεν ζητούσε να δει τις φορολογικές δηλώσεις έντιμων πολιτών. Το καθεστώς έβαλε ένα ολόκληρο σύστημα να ρίχνει λάσπη καθημερινά πάνω μου. Για να κολλήσει η ρετσινιά πάνω μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

«Είμαι ο μόνος που έχει παρουσιάσει τα τρέχοντα περιουσιακά του στοιχεία» ισχυρίστηκε, ενώ όταν ρωτήθηκε  για παλιότερες δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες δε χρειάζεται να εργαστεί στην υπόλοιπη ζωή του επειδή είναι πολύ ευκατάστατος απάντησε «μην ανησυχείτε για μένα, να ανησυχείτε για τον Έλληνα πολίτη».