18 Νοεμβρίου 2011

Νέο βίντεο απόλαυση με τα ΜΑΤ να σπάνε το άσυλο στο ΑΠΘ

Μεγάλη απόλαυση το βίντεο... o ηλίθιος που λέει στην αρχή κλαψουρίζοντας το χαμένο άσυλο "έχουνε περάσει 10 μέτρα μπροστά απ' την είσοδο" και είδικά ο μαλάκ@@ που στο 3:15 αποκαλεί τους ΜΑΤατζήδες "τζάμπα μάγκες" ενώ αυτός που τόσα χρόνια κρυβόταν πίσω απ' τα κάγκελα του Πανεπιστημίου ήταν και πολυυυύ μάγκας... απόλαυση επίσης το μπουζούριασμα του μαλάκ@ που στο 4:20 του βίντεο κλείνει μέσα απ' το ΑΠΘ την καγκελόπορτα του Πανεπιστημίου, συνηθισμένος από άλλες εποχές και βέβαια δεν κατάλαβε για πότε τον πήραν οι Αστυνομικοί καροτσάκι. Δείτε το:

Ο Γιωργάκης παίζει ηλεκτρονικά (βιντεο)

Πολύ γέλιο! Δείτε το:

Είπαμε ο Δήμας το έχει (σε αντίθεση με τον κ. Τίποτα): Μην ανοίξουμε κουβέντα για το έλλειμμα του 15,6% του 2009 γιατί το πράγμα θα μπερδέψει

Τις θέσεις της ΝΔ για τον προϋπολογισμό του 2012 εξέφρασε στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δήμας είπε ότι ο προϋπολογισμός του 2012 είναι αυξημένης αβεβαιότητας, γιατί έχει στόχο να είναι πλεονασματικός όταν: πρώτον, η ύφεση του 2011 είναι τελικώς μεγαλύτερη από αυτή που αρχικώς είχε προβλεφθεί, δεύτερον, το έλλειμμα είναι επίσης αυξημένο και, τρίτον, η ύφεση για το 2012 θα είναι επίσης μεγαλύτερη, κάτι που θα επηρεάσει τα έσοδα από το εξωτερικό και το εσωτερικό.

"Διαβουλεύσεις" Μπένυ με την τρόικα για τις ενυπόγραφες εγγυήσεις... λίγο αργά δεν το θυμήθηκε;

[Προσέξτε πόσο κουφάλες είναι οι ΠΑΣΟΚοι και πόσα χρόνια μπροστά είναι: Ενώ το θέμα των υπογραφών προέκυψε εμφατικά μετά το Eurogroup της προηγούμενης Δευτέρας και προφανώς μετά από προτροπή του Μπένυ στους Ευρωπαίους ("δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί ο Σαμαράς τα μπλοκάρει όλα" κ.λπ), ενώ μέχρι τώρα κανένας ΠΑΣΟΚος δεν είχε αναφερθεί στο θέμα (παραβλέπουμε ότι και κανένα ζώο της ΝΔ δεν βγήκε ανοιχτά να τους ζητήσει να τοποθετηθούν)... τώρα που οσμίστηκαν ότι ΔΝΤ και ΕΕ είναι έτοιμοι να υπαναχωρήσουν απ΄τη γελοιότητα των υπογραφών μετά τις απανωτές αρνήσεις Σαμαρά, ξαφνικά ο Βενιζέλος θυμήθηκε να θέσει το θέμα στον Thomsen που είναι απλά ο αγγελιοφόρος, ώστε να καρπωθούν την διαφαινόμενη υπαναχώρηση της τρόικας... και έτσι για άλλη μια φορά τα ζώα θα μείνουν με τον μουτζούρη...]

Πολιτικές διαβουλεύσεις για το θέμα της παροχής ενυπόγραφων εγγυήσεων άρχισε από σήμερα η τρόικα που συναντήθηκε την Παρασκευή με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και το Σάββατο το πρωί συναντάται με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Εγκύκλιος για τους μισθούς στο Δημόσιο μετά το ενιαίο μισθολόγιο - Ποιό θα είναι το ανώτατο όριο αποδοχών

- Για υπάλληλο ΤΕ κατηγορίας, το ανώτατο όριο αποδοχών είναι το ποσό των 1.331,00 ευρώ
- Αντίστοιχα για υπάλληλο ΠΕ κατηγορίας, το ανώτατο ποσό των μηνιαίων αποδοχών στα 2.409,00 ευρώ
- Φορείς του δημοσίου απειλούνται με κατάργηση των επιχορηγήσεων εάν δεν στέλνουν οικονομικά στοιχεία
- Δείτε αναλυτικά παραδείγματα για όλες τις κατηγορίες των δημοσίων υπαλλήλων

Πρώτη της Μέρκελ στο YouTube

Η Άγκελα Μέρκελ για πρώτη φορά σήμερα, Παρασκευή, απευθύνθηκε στους Γερμανούς μέσω της νέας ιστοσελίδα της γερμανικής Καγκελαρίας στο YouTube σε απευθείας σύνδεση, ένα νέο βήμα της καγκελαρίου για να προσαρμοστεί στις νέες τεχνολογίες.

«Κυρία Μέρκελ, πώς είναι δυνατόν οι βουλευτές να αποφασίζουν οι ίδιοι για τους μισθούς τους; Στις επιχειρήσεις δεν είναι εργαζόμενοι που αποφασίζουν τους μισθούς τους». Η ερώτηση αυτή είναι μια από τις 10 που επελέγησαν από τους «κυβερνοναύτες», από τις περίπου 1.800 που ελήφθησαν και στις οποίες η πρωθυπουργός απαντά στο YouTube. [Παρεμπιπτόντως σ' αυτή την ερώτηση απάντησε ότι...

Ολοκληρώθηκαν οι κοινές ασκήσεις ελληνικής και ισραηλινής αεροπορίας

http://www.haf.gr/media/shields/110cw_s.jpgΟλοκληρώθηκαν σήμερα, Παρασκευή, οι τετραήμερες κοινές ασκήσεις της ελληνικής και της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας, που ξεκίνησαν στις 14 Νοεμβρίου.Στις ασκήσεις συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς κλιμάκιο της 110 Πτέρυγας Μάχης, αποτελούμενο από ιπταμένους και τεχνικούς και πέντε αεροσκάφη F-16 Block 52+ της 337 Μοίρας, ενώ από την ισραηλινή πλευρά συμμετείχαν πολεμικά αεροσκάφη F-16 και F-15που απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση Ovda στο Ισραήλ. Η άσκηση διεξήχθη στο κεντρικό και νότιο χερσαίο τμήμα του Ισραήλ, και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας - Ισραήλ 2011.

Σε εξέλιξη συνάντηση της τρόικας με τον Λ.Παπαδήμο

Συνάντηση με τους επικεφαλής κλιμακίου της τρόικας έχει ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Λουκάς Παπαδήμος υποδέχτηκε στο Μέγαρο, γύρω στις 7,  τους κκ M. Mors της ΕΕ, K. Mazouch της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, και P. Thomsen του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Τα κομμούνια ξεσηκώθηκαν εναντίον του Άδωνι-Δεν τον αφήνουν να μιλήσει στο Χολαργό (βίντεο)

Κλειστός είναι ο κεντρικός δρόμος του Χολαργού από μέλη αριστερών οργανώσεων.

Περίπου 100 άτομα έχουν συγκεκτρωθεί στην οδό Περικλεόυς και ζητούν να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ομιλία στο δημαρχείο του Χολαργού.

Και ο Βαρβιτσιώτης επιτίθεται στον Φ. Κρανιδιώτη

Σφοδρή επίθεση κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη εξαπέλυσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 97,2 FM, ο βουλευτής της NΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, παρεμβαίνοντας στην αντιπαράθεση που είχε ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά με τον Κυριάκo Μητσοτάκη.

To Βερολίνο επιβεβαιώνει το γερμανικό σχέδιο για τα υπερχρεωμένα κράτη

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε την Παρασκευή την αυθεντικότητα εξασέλιδου εμπιστευτικού σημειώματος, το οποίο δημοσιεύθηκε στη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, και περιλαμβάνει σχέδιο για το μηχανισμό στήριξης και τον έλεγχο των υπερχρεωμένων χωρών.

Στήριξη ΗΠΑ, ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, στις «προσπάθειες του ελληνικού λαού»

«Στηρίζουμε τις προσπάθειες του ελληνικού λαού», δήλωσε ο Αμερικανός πρέσβης, μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα.

Τη στήριξη και συμπαράσταση της αμερικανικής κυβέρνησης στις προσπάθειες του ελληνικού λαού για την αντιμετώπιση της κρίσης, εξέφρασε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Ντάνιελ Σμίθ, μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον νέο υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα, νωρίτερα το απόγευμα, στο υπουργείο Εξωτερικών.

Τζουμάκας: "Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα η νέα κυβέρνηση"

"Ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ελεγχόμενη από καναλάρχες μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες, οδήγησαν σε παραίτηση τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου", δήλωσε ο Στέφανος Τζουμάκας.

Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο "πεθερά Αντρίκου Παπανδρέου" του ΤΤ , φέρνει ο Αναστασιάδης

Όχι μόνο δεν κάνει πίσω, ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης, που αποκάλυψε την περίεργη μίσθωση καταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη Θεσσαλονίκη από την πεθερά του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού, αλλά επανέρχεται δριμύτερος, αυτή τη φορά, με εντεκάδα βουλευτών που συνυπογράφουν ! Και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κρατήστε τα ονόματά τους, είναι οι γενναίοι.

Δείτε την κοινή ερώτηση των 11 βουλευτών:

Αφού ρε παπάρα μπορείς, γιατί τα ξύνεις τόσο καιρό; Καίρια ερωτήματα Δήμα για το κούρεμα

[Αναμφίβολα ο Δήμας και το έχει και μπορεί με το λόγο του να βοηθήσει τη ΝΔ και τη χώρα πάνω απ' όλα. Τώρα γιατί ο παπάρας δεν το κάνει τόσο καιρό, ένας θεός ξέρει. Διαβάστε ένα καίριο ερώτημα που έθεσε μέσα στο υπουργικό συμβούλιο και στο οποίο φαντάζομαι θα επιμείνει μήπως και αλλάξει κάτι με το "κούρεμα" που όσο περνάνε οι μέρες αποδεικνύεται μια όλο και μεγαλύτερη φούσκα]

Ερωτήματα σχετικά με την απομείωση του ελληνικού χρέους φέρεται να διατύπωσε ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας μιλώντας κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Σε εξέλιξη συνάντηση Βενιζέλου - Τρόικας

Σαν να μην πέρασε ένας μήνας από την αναχώρησή τους και τη σύνταξη της εκθέσεως προόδου για την 6η δόση, ο υπουργός Οικονομικών και οι επικεφαλής της Τρόικα συναντώνται και πάλι αυτήν την ώρα στο γραφείο του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο δρόμος της Εθνικής για το Μουντιάλ

Αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Λετονία θα ξεκινήσει την προκριματική φάση για το παγκόσμιο κύπελλο του 2014 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Δείτε όλο το πρόγραμμα.

Η Εθνική Ελλάδας θα εκτίσει την τιμωρία της για τα επεισόδια με την Κροατία στον εντός έδρας αγώνα με την Λιθουανία, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι πως τα τρια τελευταία παιχνίδια είναι εντός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βίντεο για να χαλαρώσουμε

Λαμπραντοράκια στου "Δρόμους της Φωτιάς":

Έφτασε στο Καζάν το μεγαλύτερο κοράνι του κόσμου (βίντεο)

Το μεγαλύτερο κοράνι του κόσμου, διακοσμημένο με φύλλα χρυσού και ημιπολύτιμους λίθους, σαν λατέρνα, έφτασε στη Ρωσία απ' την Ιταλία όπου κατασκευάστηκε. Ζυγίσει 800 κιλά και αποτελείται από 632 σελίδες μεγέθους 2Χ1 μέτρο. Το "εξώφυλλο" είναι επενδυμένο με φύλλα χρυσού και ασημιού και με ημιπολύτιμους λίθους μαλαχίτη, ενώ στο κέντρο του υπάρχει ένα γιγαντιαίο τουρκουάζ διαμέτρου 14 εκατοστών. Η τιμή του είναι άγνωστη και η κατασκευή του πήρε ένα χρόνο.

Αυτό πως τους ξέφυγε: Χαμηλή η αποδοχή Παπαδήμου σε σχέση με παλαιότερους Πρωθυπουργούς

Ιδιαίτερα δυσανάλογα είναι τα στοιχεία της Public Issue όσον αφορά την αποδοχή και τη δημοτικότητα του νέου Πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου, σε σχέση με το κλίμα που πάνε να περάσουν τα ΜΜΕ ότι η αποδοχή του φτάνει έως και το 80%. Μάλιστα η χαμηλή αποδοχή Παπαδήμου σε σχέση με προηγούμενους Πρωθυπουργούς, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, σύμφωνα με τον Μαυρή, μάλλον δείχνει ότι...

Καταρρίπτουν μόνοι του το μύθο περί αύξησης των εξαγωγών κατά 30%!

Δείτε πόση λένε οι ίδιοι οι ΠΑΣΟΚοι, που κατά καιρούς πανηγυρίζουν για αύξηση 30 και 40%, ότι είναι πραγματικά η αύξηση των εξαγωγών:

Δείτε ποιον έχει στο εξώφυλλο το TIME... και εμείς μαλακιζόμαστ@ με τον ΓΑΠ

Δείτε το:

Έλα μουν@ στο τόπο σου!!!! (βίντεο σοκ!!!)

Α. Κακλαμάνης: Ο Παπανδρέου μου είπε να διαλέξω μόνος μου την κυβέρνηση μου!!!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με τις δηλώσεις Κακλαμάνη και κάντε το σταυρό σας που μας λυπήθηκε ο Θεός με τον Παπαδήμο γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα:

Το ψέμα της εβδομάδας από τον κ. Βενιζέλο... Θα το ψηφίσει η ΝΔ;

To ψέμα της εβδομάδας από τον κ. Βενιζέλο: «Δεν πρόκειται να επιβληθούν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις», είπε ο υπουργός Οικονομίας στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί για την παρουσίαση του προϋπολογισμού 2012. Όπως σημείωσε, “έχουν ήδη ψηφιστεί και υλοποιούνται” και άρα “δεν χρειάζονται νέα μέτρα”.

Επαφές Παπανδρέου με κορυφαία στελέχη για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ

Επαφές με κορυφαία στελέχη του κινήματος έχει την Παρασκευή ο Γιώργος Παπανδρέου, με τα οποία συζητά την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ μετά την παραίτησή του από την πρωθυπουργία και πριν από τις εκλογές.

Γάτος Βορίδης: Να παγώσει το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας για να μελετηθεί καλύτερα

[Γάτα επικοινωνιακή ο Βορίδης, σαν αυτές που λείπουν απ' τη ΝΔ, πέταξε τη φωτοβολίδα του, ξέροντας ότι θα απορριφθεί, αλλά θα βγαίνει να λέει: "εγώ ήθελα να μην απολυθεί κανείς αλλά οι άλλοι..."... Άπαιχτος! Να γιατί τον χρειαζόμαστε στη ΝΔ ;)]

Να παγώσει το μέτρο της εφεδρείας προκειμένου να μελετηθεί καλύτερα το ζήτημα, ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Μπλάτερ πήρε πίσω το σχόλιο για τον ρατσισμό, όμως δεν παραιτείται

Ο Σεπ Μπλάτερ παραδέχθηκε ότι ήταν λανθασμένη η αποστροφή του ότι δεν υπάρχουν φαινόμενα ρατσισμού στο ποδόσφαιρο, απέκλεισε όμως κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την ηγεσία της FIFA, όπως του ζήτησαν οι Βρετανοί μετά τα σχόλιά του.

Ματιές σε Βιεϊρίνια η Παλέρμο

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Παλέρμο βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και μάλιστα στον ΠΑΟΚ φέρεται να είναι ενήμεροι.

Όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα «Sportday», ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του «Δικέφαλου του Βορρά» βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ιταλικής ομάδας.

Όλη η Εισηγητική Έκθεση του Προϋπολογισμού

Διαβάστε τον:

Γερμανικό σχέδιο για ευρωπαϊκό όργανο που θα αναλάβει τον έλεγχο χρεοκοπημένων κρατών

Ένα 6σέλιδο εμπιστευτικό σημείωμα του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο περιλαμβάνει σχέδιο για τη μετατροπή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) σε Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο, με ευρείες αρμοδιότητες, όπως ο πλήρης δημοσιονομικός έλεγχος χρεοκοπημένης χώρας, περιήλθε σε γνώση της βρετανικής Daily Telegraph και δημοσιεύεται την Παρασκευή.

Χαρίζει και φεύγει ο Κοντρέρας

Ο Χιλιανός στόπερ εμφανίζεται διατεθειμένος να χαρίσει χρήματα που του οφείλονται και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Mercurio" της Χιλής αναφέρει πως ο αθλητικός διευθυντής της Κόλο-Κόλο, Χάιμε Πιζάρο συναντήθηκε με τον Πάμπλο Κοντρέρας ο οποίος εμφανίζεται πρόθυμος να...

Μόνο με δύο σενάρια για το έλλειμμα, αντί για καμιά δεκαρία, ο προϋπολογισμός του κώλου

Επιπλέον έσοδα από φόρους συνολικού ύψους 3,6 δισ.ευρώ περιλαμβάνει το σχέδιο του προϋπολογισμού που κατατέθηκε στη Βουλή. Η συζήτηση θα αρχίσει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου, με ονομαστική ψηφοφορία.

Εμπλοκή στο κουκούλωμα ΠΑΣΟΚ-Μπένυ: Πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου της Proton ζητάνε Γερμανοί

Την πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου υπεξαίρεσης στην ελληνική τράπεζα Proton Bank φέρονται να απαιτούν, σύμφωνα με την Deutsche Welle, οι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες, υπενθυμίζοντας ότι η εν λόγω τράπεζα έχει χρηματοδοτηθεί από το ευρωπαϊκό ταμείο διάσωσης.

Ανέπαφα τα εισοδήματα των βουλευτών για το 2012

Σχεδόν ανέπαφα παραμένουν τα εισοδήματα των Ελλήνων βουλευτών, όπως προκύπτει από τον προϋπολογισμό για το 2012. Συγκεκριμένα, για το 2012 προβλέπονται 35 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις, επιδόματα, έξοδα κίνησης κλπ, όταν το 2011 η αντίστοιχη πίστωση ήταν στα 36 εκατομμύρια ευρώ.

Αλέξης Τσίπρας στο τρίτο μέρος της συνέντευξης στα Blogs: Ο “άθλιος σφάχτης λαών” Μ. Αλέξανδρος, Ο Κολοκοτρώνης, ο Μάο και το νέο ΕΑΜ!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το τρίτο και εκρηκτικότερο μέρος της μαραθώνιας συνέντευξης με τον Αλέξη Τσίπρα. Απάντησε σε όλα, χωρίς περικοπές και επιλογές. Ίσως η πληρέστερη συνέντευξη που έχει γίνει ποτέ σε πολιτικό αρχηγό με μεγάλες αποκαλύψεις. Την παραθέτουμε ασχολίαστη και θα σχολιάσουμε σε επόμενο άρθρο. Διαβάστε την, θα εκπλαγείτε:

Συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας – Το ΕΑΜ που έκανε τους παπάδες να πολεμούν πλάι στους κομμουνιστές, χρειάζεται και σήμερα!

ΔΑΚΕ κατά Παπαδήμου και «γαλάζιων» υπουργών

Πυρ και μανία είναι οι «γαλάζιοι» συνδικαλιστές με τον Λουκά Παπαδήμο και τους υπουργούς της ΝΔ που συμμετέχουν στη μεταβατική κυβέρνηση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα επισημαίνεται: «Το συνδικαλιστικό κίνημα ενώνοντας τις δυνάμεις του μπορεί και πρέπει να αντισταθεί στη μνημονιακή νεοφιλελεύθερη πολιτική που θα συνεχίζει να εφαρμόσει και η νέα κυβέρνηση του ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ Παπαδήμου».

«Δεν αντιμετωπίζω μια κυβέρνηση ως κονσέρβα με ημερομηνία λήξης» (βίντεο)

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1 για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι δεν αντιμετωπίζει την κυβέρνηση ως κονσέρβα με ημερομηνία λήξης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αν αυτή η κυβέρνηση επιτύχει δεν έχουμε κανένα λόγο να σταματήσουμε τον ρου της επιτυχίας. Εάν πάλι αποτύχει μπορεί να φύγει και νωρίτερα. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που αντιμετωπίζω μια κυβέρνηση ως κονσέρβα με ημερομηνία λήξης».

Ποιοι γλιτώνουν από την εφεδρεία

Τις διαπιστωτικές πράξεις απόλυσης με τις οποίες εντάσσονται σε καθεστώς προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας από την 28η Νοεμβρίου οι μόνιμοι υπάλληλοι, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει 33 χρόνια δημόσιας υπηρεσίας και είναι τουλάχιστον 53 ετών, ολοκληρώνουν οι διευθύνσεις προσωπικού στο Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ. Οι διαπιστωτικές πράξεις θα έπρεπε να έχουν προετοιμαστεί μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και κατόπιν να υπογραφούν από τους αρμόδιους γενικούς γραμματείς, αφού αφαιρεθούν από τις λίστες όσοι υπάλληλοι καταθέσουν μέχρι τις 20 Νοεμβρίου δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύουν ότι εξαιρούνται της εφεδρείας.

Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός στη Βουλή, με προβλέψεις του κώλου:Ύφεση 2,8% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,4 δισ

Το τελικό σχέδιο του προϋπολογισμού του 2012 κατέθεσε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος.

Στην σύντομη παρέμβαση του ο κ. Βενιζέλος είπε ότι με το νέο προϋπολογισμό μπορεί υπό όρους και προϋποθέσεις να αρχίσει η αντιστροφή της πορείας του τόπου.

“Όψιμος νεοδημοκράτης ο Φ. Κρανιδιώτης”

Λάβρος κατά του Φ. Κρανιδιώτη εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ραδιοφωνική εκπομπή "απαντώντας" στις τελευταίες εμφανίσεις Κρανιδιώτη.


Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά που είχε μπει στο στόχαστρο αρκετών στελεχών της Ν.Δ. μετά τις αναφορές του σε “ντιντίδες” εντός του κόμματος μπαίνει ξανά στο στόχαστρο των βουλευτών.

Αντισυνταγματικό είναι το διάταγμα Παυλόπουλου αλλά όχι για τους λόγους που αναφέρει ο κ. Τέντες

Αναφορικά με τη χθεσινή είδηση ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Τέντες έθεσε θέμα αντισυνταγματικότητας του διατάγματος Παυλόπουλου με το οποίο οι βλάκες οι δεξιοί μονιμοποίησαν δεκάδες χιλιάδες ΠΑΣΟΚους συμβασιούχους, ένας φίλος μας έστειλε το εξής ενδιαφέρον:
ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,

Στα 11 δισ. ευρώ τα πρόσθετα βάρη για το 2012... αλλά η ΝΔ δεν τα ψηφίζει ;)

[Κατά τ' άλλα η ΝΔ λέει ότι δεν θα ψηφίσει νέα μέτρα! Αλλά η δικαιολογία είναι έτοιμη: "Αυτά είχαν ψηφιστεί απ' το ΠΑΣΟΚ" θα πούνε και καθάρισαν... έτσι νομίζουν τουλάχιστον...]

Νέα μέτρα ύψους 11 δισ. ευρώ προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2012 που θα κατατεθεί σήμερα προς ψήφιση στη Βουλή, λίγες ώρες μετά την άφιξη των επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα.

18 Νοεμβρίου 1916: Εισβολή των αγγλογάλλων "συμμάχων" στην Αθήνα... η Μέρκελ έφταιγε

Πριν από 94 χρόνια, το Νοέμβριο του 1916 η Ελλάδα βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στο κράτος των Αθηνών με επικεφαλής το βασιλιά Κωνσταντίνο και το κράτος της Εθνικής Αμύνης στη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον Ελ. Βενιζέλο. Αφορμή αποτέλεσε η στάση ουδετερότητας της χώρας κατά τον Ά Παγκόσμιο Πόλεμο, η οποία οδήγησε σε στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και Αγγλογαλλικών δυνάμεων.

Εννέα νεκροί μετά από φωτιά σε γηροκομείο του Σίδνεϋ

Εννέα νεκροί και 32 τραυματίες είναι τελικά ο απολογισμός φωτιάς που ξέσπασε σε γηροκομείο του Σίδνεϋ. Η φωτιά ξέσπασε ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά τμήματα του κτιρίου και οι αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για εμπρησμό. Συνολικά 88 ηλικιωμένοι ασθενείς (κατάκοιτοι και ψυχικά ασθενείς) μεταφέρθηκαν απ΄το κτήριο. Το περιστατικό ήταν πλέον πολύνεκρο από το 1981 όταν πάλι σε φωτιά σε γηροκομείο του Σίδνεϋ είχαν βρει το θάνατο 16 άτομα.

Αίγυπτος: Διαδηλώσεις εναντίον της στρατιωτικής χούντας που δήθεν θα έφερνε τη δημοκρατία

Χιλιάδες Αιγύπτιοι συγκεντρώθηκαν χθες σε κεντρική πλατεία του Καΐρου, όπου διανυκτέρευσαν ανάβοντας φωτιές. Στη συγκέντρωση είχαν καλέσει πάνω από 40 κόμματα της χώρας, προκειμένου να διαδηλώσουν για τη συνεχή αναβολή της μεταβίβασης της εξουσίας απ' τον Στρατό σε πολιτική κυβέρνηση. Ώς γνωστό τον Φεβρουάριο που έπεσε ο Μουμπάρακ και ο Στρατός ανέλαβε την εξουσία, είχα ανακοινωθεί ότι θα γίνονταν εκλογές τον Οκτώβριο, αργότερα τις πήγαν το Νοέμβριο και τώρα λένε ότι τελικά θα γίνουν τον Μάιο του 2012.

ΔΕΗ: Προετοιμάζεται αύξηση από 20% έως 40%!

To κόστος του ρεύματος έχει πάρει την ανηφόρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία της ΔΕΗ. Σχετικά άρθρα δείχνουν ραγδαία αύξηση, τόσο στο ανταγωνιστικό κομμάτι των τιμολογίων όσο και στο ρυθμιζόμενο, δηλαδή στα ποσά που αφορούν τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ), το τέλος ΑΠΕ κ.λπ.

ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ – ΑΛΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Του Στράτου Γ. Σιμόπουλου*

Μέσα στην καταιγίδα των πολιτικών εξελίξεων που δικαιολογημένα απέσπασαν τις προηγούμενες εβδομάδες την προσοχή της ελληνικής κοινωνίας, είχα την τύχη να παραστώ πρόσφατα σε μια εκδήλωση –όαση ανθρωπιάς και ευαισθησίας– του συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής».

Ανάκαμψη της Ιαπωνίας μετά τη Φουκουσίμα

Η Φουκουσίμα δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα για την οικονομία σημείωσε ο Ιάπωνας πρωθυπουργός.

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Γιοσιχίκο Νόντα δήλωσε σήμερα πως η χώρα έχει σε μεγάλο βαθμό ανακάμψει μετά τον σεισμό της 11ης Μαρτίου και πως η κατάσταση στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο για την ιαπωνική οικονομία.

Β.Σόιμπλε: "Η Βρετανία θα ενταχθεί τελικά στο ευρώ"

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε χθες Πέμπτη ότι περιμένει πως η Βρετανία θα ενταχθεί στο ευρώ "νωρίτερα απ' όσο πιστεύουν πολλοί Βρετανοί".

Ο Σόιμπλε έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Γερμανικού Πρακτορείου πριν από την επίσκεψη που πραγματοποιεί σήμερα στη Γερμανία ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Πυρ σε Κουκουλόπουλο για τις σχέσεις του με τους εργολάβους

Ευθεία επίθεση στον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο εξαπολύει η ομοσπονδία εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ-ΟΤΑ) με αφορμή τη στάση του και τα όσα διημείφθησαν σε προχθεσινή ημερίδα για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική, ενώ προειδοποιεί και για κινητοποιήσεις εντός των Χριστουγέννων.

Νέα σύλληψη μεγαλοοφειλέτη του Δημοσίου στη Θεσσαλονίκη... άντε να δούμε σε πόσες μέρες θα αφεθεί κι αυτός ελεύθερος

Άλλη μία σύλληψη μεγαλοοφειλέτη του Δημοσίου έγινε στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για 62χρονο, ο οποίος φέρεται ως διαχειριστής εταιρίας ξύλινων κατοικιών που χρωστάει 809 χιλιάδες ευρώ στο Δημόσιο.Όπως έγινε γνωστό, η επιχείρηση δεν λειτουργεί πια. Τα γραφεία της ήταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η απόλυτη ξεφτίλα για Reuters: Ανταποκριτής τους στην Υεμένη ήταν ο προσωπικός μεταφραστής του δικτάτορα Σαλέχ!! (βίντεο)

Η αποκάλυψη έγινε πριν από αρκετές μέρες και φυσικά πέρασε στα ψιλά γράμματα όχι των ελληνικών μέσων (που δεν το πήραν καν χαμπάρι) αλλά όλων των μέσων παγκοσμίως. Ο Mohamed Sudam (στη φώτο τον βλέπετε στο βάθος σε συνάντηση του δικτάτορα Saleh με τον βρυκόλακα των ΗΠΑ), είναι ο προσωπικός μεταφραστής του "Προέδρου" Ali Abdullah Saleh, εναντίον του οποίου έχουν ξεσηκωθεί οι υεμενίτες και ταυτόχρονα έγραφε μέχρι πριν λίγες μέρες τις ανταποκρίσεις του Reuters από την Υεμένη καθώς ήταν ο επί χρόνια εκεί ανταποκριτής του!!!. Φανταστείτε με τι αντικειμενικότητα αναμετέδιδε τις εξελίξεις που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 94 διαδηλωτές απ'τις 21 Οκτωβρίου με τους 15 να σκοτώνονται από τις κυβερνητικές δυνάμεις την περασμένη Παρασκευή!

Βίντεο ΑΠΟΛΑΥΣΗ απ' την εισβολή των ΜΑΤ στο ΑΠΘ

Όλα τα λεφτά ο καραγκιόζης που ουρλιάζει επειδή του καταπάτησαν το άσυλο... πολύ γέλιο:

Άρχισαν και τα αίματα στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Αιμόφυρτος νεαρός του κινήματος OWS αφού τον περιποιήθηκαν οι Αστυνομικοί:

23 συλλήψεις στο Occupy Los Angeles (βίντεο)

Δείτε το βίντεο:

Τρία χρόνια φυλάκιση σε επιχειρηματία για οφειλές 1 εκ. στο Δημόσιο... αλλά αφέθηκε ελεύθερος!

Ποινή φυλάκισης τριών ετών επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε επιχειρηματία που συνελήφθη για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο ύψους 988.000 ευρώ. Μετά την ακροαματική διαδικασία άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.