08 Δεκεμβρίου 2011

ΥΠΟΨΙΝ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Αντώνη, όταν σε λίγο σου ορμήσουν τα μπουλντόγκ...

Spiegel: «Επικίνδυνη Καγκελάριος η Μέρκελ»

Με τον σκληρό τίτλο "Εμείς οι κακοί Γερμανοί", η ηλεκτρονική έκδοση του "Der Spiegel" ασκεί δριμύτατη κριτική στην Άγκελα Μέρκελ την οποία χαρακτηρίζει "επικίνδυνη καγκελάριο".

Ο αρθρογράφος του Der Spiegel αναφέρει πως η Μέρκελ "κατέστρεψε την εικόνα της χώρας που έφτιαξαν με κόπο γενιές Γερμανών μετά τον πόλεμο. Επέτρεψε να επιστρέψει στην Ευρώπη η εικόνα του κακού Γερμανού".

Αυστρία: Πλείστες δυνατότητες δραστηριοποίησης στην Ελλάδα

Η Ελλάδα προσφέρει πολλές δυνατότητες δραστηριοποίησης, όπως τουρισμό σε όλη τη διάρκεια του έτους, βιομηχανία τροφίμων, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και σήμερα υπάρχει ένα σχέδιο δράσης με πάνω από 160 προγράμματα που βρίσκονται στο Διαδίκτυο, τονίζει ο Αυστριακός Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ενωση, αρμόδιος περιφερειακής πολιτικής, Γιοχάνες Χαν, σε συνέντευξη του στο σημερινό φύλλο της, μεγάλης κυκλοφορίας, αυστριακής εφημερίδας «Κουρίρ».

Public Issue: Διευρύνει την διαφορά η ΝΔ

Βουλή οκτώ κομμάτων και καθίζηση για ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Public Issue. Πρώτο κόμμα η ΝΔ, «φλερτάρει» με την τρίτη θέση του ΠΑΣΟΚ. «Όχι στο μνημόνιο, όχι και σε δραχμή» λένε οι ερωτηθέντες.

Να ποιος είναι ο μυστηριώδης ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ που αποκάλυψε το fimotro (φώτο)

Τεράστια η αποκάλυψη του fimotro που κατάφερε και αποκάλυψε κύκλωμα εκβιαστών γνωστών δημοσιογράφων. Μέχρι τώρα έχει αποκαλύψει μέλη του κυκλώματος στην Κρήτη και αλλού. Δείτε τη φώτο του μυστήριου ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ που δημοσίευσε το fimotro, αραχτού σε καφετέρια της Αράχοβας όπου γλεντάει μετά τους εκβιασμούς... φαίνεται ότι είναι μούτρο:

Βίντεο των ιρανών με το μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό RQ-170 που «έκλεψαν» απ' τους αμερικάνους!

Το εντυπωσιακό είναι ότι το μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό, το οποίο κατά τ' αλλα είναι "αόρατο" στα ραντάρ, εμφανίζεται άθικτο, πράγμα που μάλλον επιβεβαιώνει τα όσα είπαν οι ιρανοί, ότι μονάδα ηλεκτρονικού πολέμου κατάφερε και πήρε τον έλεγχο του RQ-170 από του Αμερικάνους. Σύμφωνα με τους ιρανούς το RQ-170 πετούσε 225 χλμ μέσα στο Ιράν και προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα περί ομάδας ηλεκτρονικού πολέμου, δημοσίευσαν και φωτογραφία από την εν λόγω μονάδα:

Στο υπόγειο δημόσιου κτιρίου ήταν κρυμμένη η φυλακή της CIA στη Ρουμανία

Την ύπαρξη της μυστικής φυλακής της CIA στη Ρουμανία -και μάλιστα μέσα στο Βουκουρέστι σε δημόσιο κτίριο- επιβεβαίωσε έρευνα του Associated Press και του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού ARD, παρά το ότι η κυβέρνηση της χώρας και η μυστική υπηρεσία αρνούνταν επί μακρού να σχολιάσουν το ζήτημα.

Διευθύντρια δημόσιας Μαιευτικής Κλινικής πιάστηκε με φακελάκι 1300 ευρώ για καισαρική!

Συνελήφθη, σήμερα στην Αθήνα, μια 62χρονη γυναικολόγος – μαιευτήρας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία.

Σαμαράς μετά το πέρας της συνόδου του ΕΛΚ στη Μασσαλία: "Aπαραίτητη η αλλαγή του προγράμματος για την Ελλάδα"

«Είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για την Ευρώπη, με στόχο όχι μόνο τη σταθερότητα της Ευρωζώνης, αλλά και την ανάπτυξη και την ευημερία.
Μιλώντας σήμερα στη Συνοδό Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, επέμεινα στη σημασία της δημιουργίας ενός ισχυρού τείχους προστασίας της Ευρώπης για τις επιθέσεις των κερδοσκόπων. Δηλαδή, της δημιουργίας τέτοιων αποθεμάτων ρευστότητας, ώστε να ηρεμήσουν οι αγορές και να επιστρέψει η εμπιστοσύνη στο Ευρώ. Παρόμοιες θέσεις υποστήριξαν και άλλοι συνάδελφοί μου.

ΔΕΗ: Στην J&P AΒΑΞ το φωτοβολταϊκό πάρκο στη Μεγαλόπολη

Στην εταιρεία J&P ΑΒΑΞ κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για την κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, ισχύος 50 μεγαβάτ, ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ Ανανεώσιμες.
Πρόκειται συγκεκριμένα για δύο φωτοβολταϊκά ισχύος 39 και 11MW που θα κατασκευαστούν σε έκταση 2.000 στρεμμάτων της ΔΕΗ μέσα στο λιγνιτωρυχείο της Μεγαλόπολης.

«Μέτωπα» κατά του γαλλογερμανικού άξονα στην Σύνοδο;

Ούτε οι ίδιοι  οι εμπνευστές του περιβόητου γαλλογερμανικού  σχεδίου για την επόμενη ημέρα  της ΕΕ δεν δείχνουν πια αισιόδοξοι πως η πρότασή τους μπορεί να τύχει  της αποδοχής των υπολοίπων εταίρων τους.

Με βέτο απειλεί ο υπερασπιστής των κερδοσκόπων... θα τον παρακάμψουν και θα μείνει με την όρεξη

[Διαβάστε πιο κάτω στο κείμενο ποια είναι η αιτία του βέτο]

Το κλίμα στη Βρετανία είναι ότι την τελευταία εβδομάδα έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να προβάλλει ο Ντέβιντ Κάμερον κρίσιμα εμπόδια στην προώθηση του γαλλογερμανικού σχεδίου για την ευρωζώνη.

«Όχι» σε συνάντηση με τον Νίκολα Γκρούεφσκι είπε ο Αντώνης Σαμαράς

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά ζήτησε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, στο περιθώριο του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που διεξάγεται στη Μασσαλία, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Σκοπίων. Ωστόσο ο πρόεδρος της ΝΔ δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση, επικαλούμενος φόρτο εργασίας και έλλειψη διαθέσιμου χρόνου.

Ξεπλένουν τη Siemens: Ελεύθερος υπάλληλος του ΟΤΕ με 900.000 μάρκα στο λογαριασμό του...ύθερος...

Διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την προσωρινή κράτηση πρώην στελέχους του ΟΤΕ που εμπλέκεται στην υπόθεση της Siemens, προέκυψε μετά τη σημερινή του απολογία.

Η εφέτης ανακρίτρια πρότεινε την επιβολή περιοριστικών όρων ενώ ο εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ της προσωρινής κράτησης.

Απαντητική επιστολή Παπαδήμου στον Γκρούεφσκι

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Λουκάς Παπαδήμος, απέστειλε απαντητική επιστολή στον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπαδήμος, στην απαντητική του επιστολή, εκφράζει τη σταθερή επιδίωξη της Ελλάδας για την εδραίωση σχέσεων καλής γειτονίας με την ΠΓΔΜ, καθώς και την ετοιμότητα της Ελλάδας για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, με στόχο την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο ζήτημα της ονομασίας, στη βάση του erga omnes, δηλαδή μία ονομασία έναντι όλων.
Ο κ. Γκρούεφσκι είχε αποστείλει επιστολή προς τον κ. Παπαδήμο πριν από περίπου δέκα ημέρες και σε αυτήν, μεταξύ άλλων, ζητούσε από την Ελλάδα να συναινέσει για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ΠΓΔΜ.

Γρ. Δελαβέκουρας: Προσηλωμένοι στον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση από την βουλγαρική πλευρά για την απόφασή της να αποχωρήσει από την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας, κληθείς να απαντήσει σε σχετική ερώτηση.

Κατά των παρεμβάσεων στο διαδίκτυο η Επιτροπή Υπουργών του ΣτΕ

Εναντίον των πολιτικών και κυβερνητικών παρεμβάσεων στη λειτουργία των ιστοσελίδων του διαδικτύου και των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης τάσσεται η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, υπογραμμίζοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν από αυτές για την ελευθερία της έκφρασης και του συνεταιρίζεσθαι.


Μέγα σκάνδαλο και τα ΜΜΕ μούγγα: Μήνυση κατά Γερουλάνου και άλλων 7 Υπουργών για τη νομιμοποίηση των ιχθυοκαλλιεργειών της οικογενείας του!

Μέγα σκάνδαλο και κανένα ΜΜΕ δεν ασχολείται Τη μέρα της ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση Παπανδρέου, νομιμοποίησαν τις ιχθυοκαλλιέργειες της οικογένειας Γερουλάνου με υπογραφές Παπακ, Ραγκούση, Καστανίδη, Σηφουνάκη, Βενιζέλου, Mike, Σκανδαλίδη... Όταν υπογράφουν 8 υπουργοί του ΠΑΣΟΚ την ίδια μέρα δεν είναι σκάνδαλο και δεν είναι οργανωμένο... κατά τ' άλλα όποιον ρωτήσεις στο πεζοδρόμιο θα σου πει ότι ο Ρουσόπουλος οργάνωσε το Βατοπαίδι και έβγαλε και λεφτά...

Παρατείνεται η απαγόρευση στο short selling

Την απόφαση να παρατείνει έως τις 27 Ιανουαρίου 2012 την καθολική απαγόρευση στο short selling, έλαβε το δ.σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.


Η Coca-Cola μετακίνησε για πρώτη φορά τη μυστική συνταγή του διάσημου αναψυκτικού

Η εταιρεία Coca-Cola μετακίνησε για πρώτη φορά εδώ και 86 χρόνια τη μυστική συνταγή του διάσημου αναψυκτικού, από ένα χρηματοκιβώτιο σε μια θωρακισμένη βιτρίνα, η οποία θα εκτίθεται στο μουσείο της Coca-Cola στην Ατλάντα.

Βίντεο με όλα όσα έγιναν στο Sofitel - Παγίδευσαν τον Στρος Καν;

Βιαστικό συμπέρασμα; Μπορεί ναι. Όμως αν κάποιος δει προσεκτικά το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το ίδιο το ξενοδοχείο από τις κάμερες ασφαλείας, θα διαπιστώσει ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν ίσως σήμερα να ήταν υποψήφιος για την Προεδρία της Γαλλίας.

Εταιρεία του Μπιλ Γκέιτς αναπτύσσει νέο πυρηνικό αντιδραστήρα για την Κίνα

Αμερικανική εταιρεία με κύριο χρηματοδότη τον μεγιστάνα της πληροφορικής Μπιλ Γκέιτς συνεργάζεται με την κινεζική κυβέρνηση για την ανάπτυξη ενός πυρηνικού αντιδραστήρα «κινούμενου κύματος», ο οποίος θα είναι σημαντικά φθηνότερος και πιο ασφαλής.

Επιμένει ο Μιχελάκης για τα ψέμματα ΠΑΣΟΚ ότι ο Αθεμπίγιο ήταν άμισθος

«Κάνει λάθος ο κ. Παπακωνσταντίνου, εάν νομίζει ότι με ύβρεις μπορεί να σκεπάζει ψευδολογίες και αδιαφανείς διαδικασίες.
Δήλωναν -ναι ή όχι;- ότι ο κ. Αθεμπίγιο είναι…άμισθος σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού;

Ρόμπα η αμερικάνικη προπαγάνδα: Το FOX έδειξε επεισόδια από Ελλάδα και μιλούσε για επεισόδια εναντίον του Πούτιν!

Τσακωτούς τους έκαναν τους αμερικάνους προπαγανδιστές FOX News οι ρώσοι του RussiaToday! Τους έβγαλαν στη φόρα ότι τα επεισόδια που έδειχναν στην ιστοσελίδα τους και μετέδωσαν στα δελτία ειδήσεων και έδειχναν να πέφτουν μολότοφ και ΜΑΤ να κυνηγάνε διαδηλωτές, δεν ήταν ρώσικα όπως ανέφεραν αλλά ελληνικά.

Εντυπασιακά τα πρώτα βήματα του Γ. Τράγκα στη συγγραφή παιδικών παραμυθιών!

Ο γνωστός δημοσιοκάφρος Γ. Τράγκας, αφού έκλεισε δυο τρεις εφημερίδες αφήνοντας τους εργαζόμενους απλήρωτους, παρότι είχε εισπράξει κοντά 5 εκ ευρώ από τους ύπνους της ΝΔ για κρατική διαφήμιση και αφού είδε ότι τα ψωμιά του στην τηλεόραση τελείωσαν, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί σε έναν άλλο χώρο, αυτό του παιδικού παραμυθιού. 

Έτσι θα μας τα παίρνουν κάθε μήνα!

Μια ακόμη μείωση εισοδημάτων περιμένει τους Έλληνες πολίτες από την 1η Ιανουαρίου. Το ποδαρικό της νέας χρονιάς γίνεται κυριολεκτικά με το αριστερό, καθώς ξεκινά η εφαρμογή της αυξημένης παρακράτησης που αναλογεί στη μείωση του αφορολογήτου στις 5.000 ευρώ καθώς και η παρακράτηση της έκτακτης εισφοράς από μισθωτούς και συνταξιούχους με ετήσιο εισόδημα πάνω από 12.000 ευρώ έως και τις 31-12-2014.

Βορίδης: «Δύσκολη» η καλογερική... εεε η μείωση των διοδίων ήθελα να πω

«Δύσκολη» χαρακτήρισε ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Μάκης Βορίδης, τη διαπραγμάτευση με τους παραχωρησιούχους για την υπέρβαση των προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί και κρατούν καθηλωμένα τα έργα των αυτοκινητόδρομων, ενημερώνοντας σχετικά με τους οδικούς άξονες την Επιτροπή Οικονομικών.

Επιτέλους! Μια σοβαρή κουβέντα απ' τον ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα δεν μεταρρυθμίζεται με τίποτα

Η μελέτη του ΟΟΣΑ για την ελληνική διοίκηση παρουσιάζεται στο πρωτοσέλιδο της Die Welt ανάμεσα στην επιμονή της καγκελαρίου Μέρκελ για αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών και το ενδεχόμενο βέτο του Βρετανού πρωθυπουργού Κάμερον υπό τον γενικό τίτλο «Η τελική μάχη για την Ευρώπη».

Στο πρωτοσέλιδο η εφημερίδα αναφέρεται στα βασικά πορίσματα της μελέτης:

Κατάρρευση 12,3% της βιομηχανικής παραγωγής τον Οκτώβριο... κατά τ' άλλα αυξήθηκαν οι εξαγωγές!

Αφού η βιομηχανία και η Γεωργία έχουν καταρρεύσει ο Χρυσοχοϊδης μπορεί να μας πει πως στο διάολο αυξήθηκαν οι εξαγωγές; Πότε θα τελειώσει αυτό το παραμύθι;

Κάθετη πτώση κατά 12,3% σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή στη χώρα τον Οκτώβριο εφέτος, ενώ ειδικά η παραγωγή των μεταποιητικών βιομηχανιών, που επηρεάζει άμεσα την απασχόληση, μειώθηκε κατά 11,9%.

Λεφτά για να μάθουν οι Αστυνομικοί αραβικά υπάρχουν...

Προκήρυξη θέσεων κάνει η ΕΛΑΣ για να προσλάβει λέει καθηγητές που θα διδάξουν σε Αστυνομικούς Αλβανικά, Τούρκικα και Αραβικά!!! Εδώ δεν έχουν βενζίνη για τα περιπολικά, οι ξένες γλώσσες τους έλλειψαν... λές και αυτό είναι το πρόβλημα που οι λαθρομετανάστες δεν δίνουν στοιχεία και δυσκολεύουν την απέλασή τους...

Η προκήρυξη εδώ

Η διαφορά Ελλάδος-Σκοπίων: Να γιατί χάσαμε τη δίκη στη Χάγη

Την απόφαση του Διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης παρακολούθησαν, για την Ελλάδα από αριστερά προς τα δεξιά στη φωτογραφία: Ο Πρέσβης Γιώργος Σαββαΐδης, που είχε ενεργό ρόλο στην εκπροσώπηση της ελληνικής πλευράς και καθόρισε σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΞ την τελευταία τριετία, η νομική σύμβουλος του ΥΠΕΞ Μαρία Τελανιάν, μόνο 1 από τους 4 άγγλους καθηγητάδες που πληρώσαμε αδρά να μας στηρίξουν νομικά, και κάποιος παρατρεχάμενος που όπως βλέπετε δεν καταλαβαίνει αγγλικά και ακούει τη μετάφραση:

ALERT!!! Έπεσε απ' την καρέκλα η Ελένη!!! Αγωνία στο πανηλλήνιο! (βίντεο)

Εντάξει συνέχισε κανονικά οπότε άκυρος ο συναγερμός. Δείτε το βίντεο:

Υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Γαλλίας... από τον κινεζικό οίκο Dagong

Πάντως εμείς δεν κινδυνεύουμε... κι αυτοί στον πάτο μας έχουν

Ο κινεζικός οίκος αξιολόγησης Dagong ανακοίνωσε σήμερα ότι υποβάθμισε το αξιόχρεο της Γαλλίας από «AA-» σε «A+», λόγω της ασθενούς ανάπτυξης στη χώρα και του αυξανόμενου δημόσιου χρέους της.

Τα κατάφερε ο Δήμας: Επιβεβαίωσε το ΝΑΤΟ την απόφαση του Βουκουρεστίου

[Αυτά είναι θέματα να ασχοληθεί και να βοηθήσει και όχι οι παπαριές για την πράσινη ανάπτυξη που ασχολείται κατά καιρούς...]

Στο κείμενο του ανακοινωθέντος της υπουργικής Συνόδου, αναφέρεται ότι η Συμμαχία «επαναβεβαιώνει την πολιτική των ανοιχτών θυρών και την ισχυρή δέσμευση για την ευρωατλαντική ολοκλήρωση των υποψηφίων εταίρων μας, σε συμφωνία με προηγούμενες αποφάσεις που ελήφθησαν στις Συνόδους του Βουκουρεστίου, του Στρασβούργου - Κελ και της Λισαβόνας».

Ενθάρρυνση των διαδηλώσεων από τις ΗΠΑ βλέπει ο Πούτιν



Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε σήμερα τις ΗΠΑ ότι ενθαρρύνουν τους διαδηλωτές, ενώ τόνισε πως εκατομμύρια δολάρια από ξένα ταμεία χρησιμοποιήθηκαν για να επηρεαστούν οι Ρώσοι ψηφοφόροι.


Και νέα σύλληψη στη Θεσσαλονίκη με τη γνωστή κατάληξη: Εισαγγελέας, καταδίκη και ελεύθερος για νέα φέσια

Νέα σύλληψη επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη για χρέη προς το Δημόσιο. Oι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν 62χρονο ιδιοκτήτη εταιρίας χωματουργικών εργασιών, που εδρεύει στον Καστανά Κουφαλίων.  Όπως ανακοινώθηκε, το ύψος του χρέους ανέρχεται σε 250.112 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Παράνομο το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο: Το Υπ. Υγείας και ο ΕΟΦ μπλοκάρουν ΑΜΕΣΑ την πώληση του

Αυστηροί έλεγχοι για να διαπιστωθεί που ακριβώς πωλούνται παράνομα, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, ξεκινά την επόμενη εβδομάδα το Υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με απόφαση του ΕΟΦ, το ηλεκτρονικό τσιγάρο περιέχει επιβλαβείς για τον οργανισμό, ουσίες και προτείνεται η απαγόρευση της διάθεσης του. Οι καταστηματάρχες που το πωλούν στα μαγαζιά τους, κινδυνεύουν με βαριά χρηματικά πρόστιμα.

Καφενείον η ΕΛΛΑΣ

Σήμερα έχουμε 8 Δεκεμβρίου και η μία είδηση λέει:

Αυξήθηκε η ανεργία το Νοέμβριο στην Αυστραλία

Η άλλη η μαγκιόρικη του πιο έξυπνου λαού στον κόσμο λέει:

Η φωτογραφία που "ενοχοποιεί" την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το 1-7 από τη Λυών - Σάλος σε όλη την Ευρώπη!

Σάλος σε όλη την Ευρώπη έχει προκληθεί, μετά από τη δημοσίευση της φωτογραφίας από το χθεσινό ματς Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Λυών 1-7, στο οποίο ο αμυντικός των γηπεδούχων Ντομαγκόι Βίντα κλείνει το μάτι στον Γκομίς(φωτο) μετά το πέμπτο γκολ των Γάλλων, οι οποίοι σε συνδυασμό με την ήττα του Αγιαξ από την Ρεάλ Μαδρίτης με 0-3, προκρίθηκαν λόγω καλύτερης διαφοράς γκολ από τους Ολλανδούς στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ;

«ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Δήλωση για τα Σκόπια ετοιμάζεται να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro. Σήμερα το πρωί ο Κ. Καραμανλής...

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 υπέβαλε η Puma Ελλάς

Η PUMA Ελλάς ΑΕ υπέβαλε αίτηση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την υπαγωγή της στη διαδικασία εξυγίανσης (στα πλαίσια του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει).

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία σημειώνει ότι η επιδείνωση των οικονομικών οφείλεται σε ποινικά κολάσιμες πράξεις υπεξαίρεσης, πλαστογραφίας και απιστίας που προκύπτει ότι διαπράχθηκαν από μετόχους της μειοψηφίας και από τρία πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι μειώσεις... διώχνουν Κοντρέρας και Σαλπιγγίδη;

Την στιγμή που οι φήμες περί ενδεχόμενης πώλησής του από τον ΠΑΟΚ φουντώνουν, ο Πάμπλο Κοντρέρας μιλώντας σε εφημερίδα της χώρας του εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το τέλος της σε ομάδα της Ευρώπης, αποφεύγοντας να αναφερθεί στο μέλλον του στην ελληνική ομάδα.


Τα πάνω κάτω στο ΠΑΣΟΚ φέρνει δημοσκόπηση

Ανατροπή στην «κούρσα» για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δείχνει η δημοσκόπηση της Pulse RC, που δημοσιεύει το «Ποντίκι». Ο Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται στο ερώτημα για το ποιος είναι καταλληλότερος να ηγηθεί του κόμματος στις επόμενες εκλογές, σε περίπτωση που δεν είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου.

Φ. Πιπιλή: Ο Παπουτσής, ο πιο ανίκανος υπουργός

[Την Πιπιλή την έχουμε κράξει πολλές φορές, αλλά στο συγκεκριμένο μόνο να συμφωνήσουμε μαζί της μπορούμε]

Την απόλυση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή για τον οποίο είπε πως «έχει μετεξελιχθεί στον πιο ανίκανο υπουργό της κυβέρνησης» ζήτησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε, η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

Τέρμα τα γέλια με τον Τσάκα: Τελειώνει σήμερα για πρίγκιπα και ΠΑΟ

Σήμερα, Πέμπτη, αναμένεται να ανακοινωθεί από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων και το πώς θα τελειώσει η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από μέρους του.

"Η Αρχαία Μακεδονία δεν είναι δική μας ούτε η ιστορία της"

Λίγο μετά τη δικαίωση των Σκοπίων από το δικαστήριο της Χάγης στο θέμα της ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ, ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Λιούπτσο Γκεοργκιέφκι, μιλώντας στο "Radio Free Europe", επιτίθεται στο νυν πρωθυπουργό, προκαλώντας τριγμούς στο εσωτερικό της χώρας.


Οι εκβιαστές πλέον δεν κρύβονται!!

Ο πόλεμος που ξεκίνησε ο Παπαγιάννης στη ΝΔ δεν είναι τυχαία. Έπιασε κι αυτός πόστο στον πόλεμο εναντίον του Σαμαρά όπως και άλλοι υποτιθέμενοι υποστηρικτές της ΝΔ. Σήμερα απροκάλυπτα ο διαχειριστής του fimotro απείλησε ή και εκβίασε τον Μιχελάκη με κάποιες αποκαλύψεις....

ΟΝΝΕΔ Debates – Ανωνυμία των Blogs

Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της ανταλλαγής απόψεων ξεκίνησε τη διεξαγωγή θεματικών debates για θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο, με θέμα «Γενιά του Πολυτεχνείου: Βοήθησε την Ελλάδα;» και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου το δεύτερο, με θέμα «Δημόσιο Χρέος: Διαγραφή ή Διαχείριση;».

Ρόμπα τον έκανε ο Μιχελάκης τον Παπακ, που μας πουλάει τρέλα ότι τα 180.000=αφιλοκερδώς

Απολύτως εύλογο χαρακτηρίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος το ποσό της αμοιβής του Χοσέ Αθεμπίγιο για τη μελέτη του για το Ελληνικό απαντώντας στον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Μιχελάκη. Βέβαια πουθενά δεν απαντάει στο γιατί πριν από δύο χρόνια έλεγαν ότι ο Αθεμπίγιο θα έκανε τη μελέτη αφιλοκερδώς... εκτός αν θεωρούν ότι το αφιλοκερδώς σημαίνει 180.000 ευρώ όπως είπε κάποτε ο "πατέρας τους" για το δωράκι που δικαιολογείται αλλά αν είναι μικρό και όχι 500 εκ δρχ...

Μαλάκ@@ αμερικανοί χαλάνε την πιάτσα: 14 χρόνια φυλακή για διαφθορά στο φίλο του Ομπάμα, Blagojevich

O Rod Blagojevich (στη φώτο αγκαλίτσα με τον Γιαννούλα), πρώην Κυβερνήτης του Illinois (Σικάγο), καταδικάστηκε μετά από 3ετή δικαστικό αγώνα σε 14 χρόνια φυλακή για διαφθορά, μια από τις πιο βαριές ποινές για ανάλογη περίπτωση σε μια πολιτεία που έχει μακρά προιστορία ε διεφθαρμένους πολιτικούς.

Σαμαράς στη Συνέλευση του ΕΛΚ: "Δεν αντέχει η Ελλάδα ύφεση για 5η χρονιά"

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο να είναι η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σε ύφεση, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην γενική συνέλευση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που διεξάγεται στη Μασαλία. Είναι η πρώτη του έξοδος από την χώρα μετά την στροφή που έκανε με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση συνεργασίας και προσδοκά αλλαγή στάσης των Ευρωπαίων απέναντί του. Στην ομιλία του ο κ. Σαμαράς επέλεξε συναινετικούς τόνους και απέφυγε την ρητορική του παρελθόντος που εκνευρίζει κυρίως τους Γερμανούς συντηρητικούς της κυρίας Μέρκελ.

Η ελληνική ΑΟΖ στο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Με πρόταση της ΝΔ στο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εντάχθηκε τροπολογία με την οποία όχι μόνο κατοχυρώνονται τα δικαιώματα των κρατών μελών όπως η Ελλάδα και η Κύπρος στην ΑΟΖ αλλά ενθαρρύνονται επιπλέον τα κράτη μέλη στην άσκηση των σχετικών δικαιωμάτων τους.