10 Απριλίου 2012

Κλείστε την Κουρομπύλια στην φυλακή...

Επειδή κάτι τέτοιοι γελοίοι τύποι μας έφεραν στο σημείο που είμαστε σαν χώρα, οφείλω πλέον να τους βγάλω το καπέλο και να προχωρήσω ακόμη ένα βήμα την απίθανη φιλοσοφία τους... Προτείνω φυλάκιση της επόπτριας χωρίς ενστάσεις και βλακίες...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Μαρία Μενούνος στην επιτροπή του "Dancing" : "Είμαι Ελληνίδα ρε και αντέχω"! Ποιοί διάσημοι Έλληνοαμερικάνοι την χειροκρότησαν;

Ξεσήκωσε το κοινό φωνάζοντας πολύ δυνατά "I'm Greek", διακόπτοντας την κριτική επιτροπή!

Αν και χτυπημένη, η Μαρία Μενούνος εντυπωσιάσε για 4ο συνεχόμενο live το κοινό και την κριτική επιτροπή του "Dancing With the Stars"! Δεν λύγισε και χόρεψε ένα εντυπωσιακό tango, παίρνοντας πάλι υψηλή βαθμολογία! Όταν η κριτής τη ρώτησε αν πονάει, η Μαρία, αφού είχε σκαρφαλώσει στην πλάτη του χορευτή της, γύρισε προς το κοινό και φώναξε...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ταξιδάκι Καμμένου Αθήνα-Μύκονο και πίσω με ελικόπτερο του Στρατού!!! Πόσο μας στοίχισε;

Χθες το πρωί ο Π. Καμμένος έγραψε στο Facebook απαντώντας στις εναντίον του καταγγελίες ότι χρησιμοποιούσε ελλικόπτερο του στρατού για να κάνει ταξιδάκια στη Μύκονο, ότι στη Μύκονο προσγειώθηκε προκειμένου να ανεφοδιαστεί το ελικόπτερο:

Αφιερωμένο στους πατριώτες του κώλου που γονάτισαν τη Γερμανία με το μποϋκοτάζ: Νέα αύξηση των γερμανικών εξαγωγών

Μου στέλνει email κάποιος αεροψεκασμένος:
Οδυνηρό το μποϋκοτάζ κατά της Γερμανίας στα προϊόντα της: 5,1 δισ. ευρώ κάτω σε 1 χρόνο!

ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...

Αρχίζει και αποδίδει . οδυνηρά για τους Γερμανούς το εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα που έχουν κηρύξει οργανώσεις και φορείς.... κ.λπ κ.λπ κ.λπ

Διαβάστε τώρα και την παρακάτω είδηση για να μην τρέφετε αυταπάτες ότι μπορεί να ξεφύγουμε από τον φαύλο κύκλο που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ, ασχολούμενοι με το τι κάνουν οι άλλοι και μη διορθώνοντας τα λάθη μας:

Ελληνικό κολοχανείο: Πλήρωναν για 14 χρόνια έναν δημόσιο υπάλληλο - φάντασμα!

Με «ιστορία νεοελληνικής τρέλας» μοιάζει η καταγγελία ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ή Γεωργίας κάποτε) κατέβαλλε επί 14 χρόνια μισθούς σε «υπάλληλο-φάντασμα», στον Ν. Φ. , ο οποίος δεν εμφανιζόταν καν στην υπηρεσία του!

Για άλλη μια φορά θα αποδειχθεί πόσο μαλάκ@@ λαός είμαστε: Να δείτε που θα εκλεγούν βουλευτές οι Παπακωνσταντίνου και Νταλάρας-Ραγκούσης

Την πρόθεσή τους να θέσουν υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές εξέφρασαν σε συνεντεύξεις τους ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο Γ.Ραγκούσης, που ήταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στις προηγούμενες εκλογές, απάντησε πως «αναμένει την απόφαση των οργάνων» στα σενάρια που τον θέλουν εκτός εκλογικής μάχης λέγοντας πως θέλει να θέσει υποψηφιότητα στη Β' Αθηνών.

“Χοντραίνει” το παιχνίδι Ρωσίας – Αμερικής με φόντο την ΑΟΖ

Τη στιγμή που σέρνεται διαρκώς το γαϊτάνι “έρχεται δεν έρχεται ο Πούτιν στο Άγιο Όρος το Πάσχα“, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη, εντονότατες διεργασίες συντελούνται σε Αθήνα και Μόσχα γύρω από τις επενδύσεις που θέλουν να κάνουν οι Ρώσοι στην Ελλάδα. Ειδικότερα, στην Αθήνα έφτασε χτες και θα φύγει σήμερα, ο Ιγκορ Γιουσούπωφ, σύμβουλος επί ενεργειακών θεμάτων του Πούτιν και επικεφαλής της μεγάλης εταιρείας Energy.

Συνεχίζονται τα ρουσφέτια σε εστίες διαφθοράς του κράτους

Ειδικό επιμίσθιο θα καταβάλλεται στο προσωπικό του ΕΟΦ, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εστίες διαφθοράς του κράτους μιας και είναι κοινό μυστικό ότι πρέπει να πέσουν χοντρές μίζες προκειμένου φαρμακευτικά σκευάσματα να πάρουν έγκριση

NYTimes: Τα ρουσφέτια είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν

«Παρά τις προειδοποιήσεις οι παλιές ελεημοσύνες είναι πολύ σκληρές για να πεθάνουν για τους Έλληνες πολιτικούς που αντιμετωπίζουν σύντομα τους ψηφοφόρους» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της εφημερίδας New York Times που αναφέρεται στις τροπολογίες που ήρθαν «νύκτα» στην ελληνική βουλή λίγο πριν τις εκλογές.

Θεέ και κύριε!!! "Μετά το Λοβέρδο, ο Κακλαμάνης και μετά ο Mike"!!!

Αυτή είναι η ανανέωση του Μπένυ!!!

Σταθερά πρώτος, με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο συνυποψήφιό του, είναι, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Β' Περιφέρεια Αθήνας.

Δημ. Συμμαχία: «Φταίει το κράτος, όχι εσύ. Άλλαξέ το»

Με το σύνθημα «Φταίει το κράτος, όχι εσύ. Άλλαξέ το», η Δημοκρατική Συμμαχία κατεβαίνει στις εκλογές και ζητά από τους πολίτες να στηρίξουν την πολιτική των αλλαγών και να εκφράσουν με θετικό τρόπο τη δυσαρέσκειά τους.

Δικογραφία για "πειρατική" ιστοσελίδα που κλείνει. Ποια είναι;

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται τρεις διαχειριστές ιστοσελίδας, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα, για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Μάλιστα, ο ένας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη στα όρια του αυτόφωρου. Σύμφωνα με την Αστυνομία...

Μιχελάκης για τον Βενιζέλο: Εκεί που χάνεται η ντροπή, περισσεύει το θράσος.

«Ο κ. Βενιζέλος, βασικός συντάκτης του Μνημονίου, αποδεικνύει – για μια ακόμη φορά – πως, εκεί που χάνεται η ντροπή, περισσεύει το θράσος.
Ο κ. Βενιζέλος, προτείνει επέκταση του προγράμματος οικονομικής πολιτικής μέχρι το 2015. Δεν λέει τίποτε καινούργιο. Επαναλαμβάνει αυτό που ήδη προβλέπεται στο πρόγραμμα, σε περίπτωση βαθύτερης ύφεσης. Και ομολογεί, έτσι, πως απέτυχε σε όσα ο ίδιος προέβλεπε.

Ακόμα το σκέφτονται... "Εισήγηση για παραπομπή του Α. Τσοχατζόπουλου"

Την παραπομπή του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου για την πλημμεληματική κατηγορία της ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες», εισηγείται στο Συμβούλιο Εφετών ο αρμόδιος εισαγγελέας Γαληνός Μπρης.

Τροπολογία Λοβέρδου - Κουτρουμάνη για τον Οίκο Ναύτου

Τροπολογία που προβλέπει την δυνατότητα ασφαλιστικών φορέων ή κλάδων υγείας να μην ενταχθούν στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), κατέθεσαν στην Βουλή οι αρμόδιοι υπουργοί υγείας και εργασίας.

Πολύ γέλιο ο Βεζυρίδης: "Εγώ μια πίπα έκανα"

Την άρνηση του σε ηθελημένη ή εν γνώση του χρήση κοκαΐνης, εξέφρασε ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης στην απολογία του στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας το μεσημέρι της Μ. Τρίτης, καθώς ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ κατηγορείται για χρήση της απαγορευμένης ουσίας που βρέθηκε στον οργανισμό του.

Ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής στη Ν.Δ. και για τον Γ. Βλάχο

Πληροφορίες θέλουν η απόφαση επιστροφής του βουλευτή να λαμβάνεται πιθανότατα και σήμερα μετά την επιστροφή του κ. Σαμαρά από την Κωνσταντινούπολη.

Ο Σαμαράς στο Φανάρι

Ο Αντώνης και η Γεωργία Σαμαρά κατά την επίσκεψη τους στο Φανάρι είχαν την ευκαιρία να δουν πως παρασκευάζεται το Άγιο Μύρο στο Ιερό κουβούκλιο που βρίσκεται δίπλα στο Ναό του Αγίου Γεωργίου.

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ

   Χθες το βράδυ την ώρα που έβλεπα τηλεόραση ,τσουπ ξαφνικά βλέπω να γράφεται ,"ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ῾.
   Ε λέω άρχισαν τα όργανα,να δούμε ποιο από τα μεγάλα κόμματα ξεκίνησε πρώτο.
   Αμ δε, ξέρετε ποιο κόμμα έκανε σεφτέ?

Έχτισαν πάνω στη θάλασσα και τώρα ζητάνε από το κράτος να... διώξει τη θάλασα

Κορινθία: Η θάλασσα απειλεί άλλα 5 σπίτια στο Δερβένι!

Τα πέντε σπίτια που κινδυνεύουν να βυθιστούν από τη διάβρωση του εδάφους έγιναν δέκα. Το πρόβλημα όλο και χειροτερεύει με τους κατοίκους να είναι ανάστατοι και η πολιτεία σε ρόλο θεατή να παρακολουθεί τις εξελίξεις! [Δηλ. τι να κάνει η πολιτεία ρε μαλάκ@@;;;

Οι άγνωστοί Έλληνες του «Τιτανικού»

Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουν την ιστορία των επιβατών του «Τιτανικού» Τζακ και Ρόουζ, όπως τη φαντάστηκε ο Τζέιμς Κάμερον, λίγοι, όμως, γνωρίζουν ότι στο πιο διάσημο ναυάγιο του κόσμου υπήρχαν και Έλληνες επιβάτες. Οι τέσσερις άντρες κατάγονται όλοι από το χωριό Άγιος Σώστης της Μεσσηνίας και κανένας τους δεν κατάφερε να επιζήσει.

Η GPO του κουμπάρου του Καμμένου βγάζει πρώτο τον Βενιζέλο

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ μόνο 4% κατέγραψε η δημοσκόπηση της GPO για την εκπομπή “Ανατροπή”, του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Όπως πάνε δηλαδή – και όπως εγκαίρως προβλέψαμε – σε λίγο θα βγάλουν πρώτο το αγαπημένο κόμμα του ΔΝΤ και της διαπλοκής.

Η πρώτη προεκλογική αφίσα του ΠΑΣΟΚ!

Δείτε τη:

Πρώην Πρωθυπουργός αποδοκιμάστηκε έξω απ' τη Βουλή!

Η ώρα ήταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι. Αντιπροσωπεία των μικροομολογιούχων με επικεφαλής μια ηλικιωμένη κυρία, περνούσε από τον έλεγχο στο φυλάκιο της Βουλής για να συναντήσουν τον υπουργό Οικονομικών. Από νωρίς το πρωί ήταν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για το κουρεμα και των ομολόγων των ιδιωτών.

Ο μνημονιακός Κύρτσος στον “αντιμνημονιακό” ΛΑΟΣ

Πολιτικά σοκαριστική η είδηση ότι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού τίθεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος, ενώ αναλαμβάνει και τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές. Προσωπικά μόλις την διάβασα, αναρωτήθηκα μήπως είναι πρωταπριλιά. Όμως δεν είναι.

Παρόλο που ζούμε την εποχή που οι πολιτικές κωλοτούμπες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, το να συνταχθεί ένας εκπρόσωπος των απόψεων του κεφαλαίου και του άκρατου φιλελευθερισμού υπέρμαχος του Μνημονίου -οι χαρακτηρισμοί γίνονται βάσει των απόψεων που εκφέρει καθημερινά ο Γ. Κύρτσος- με ένα κόμμα της λαϊκής -εν πάσει περιπτώσει- Δεξιάς, με ένα κόμμα που πρότεινε να οπλοφορούν οι Έλληνες για να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα, με ένα κόμμα που είχε ταχθεί αρχικά υπέρ του Μνημονίου και τώρα τα γύρισε και εμφανίζεται αντιμνημονιακό, ομολογώ ότι δεν το περίμενα.

Η μεταγραφή Κύρτσου στο ΛΑΟΣ δείχνει ότι οι μνημονιακές δυνάμεις ανησυχούν σφόδρα για το αποτέλεσμα των εκλογών. Ανησυχούν τόσο που δεν αρκούνται πια σε φραστικές διατυπώσεις αλλά επιχειρούν και κινήσεις στρατηγικής, όπως η ενίσχυση του κόμματος Καρατζαφέρη. Όσο μάλιστα η προεκλογική ρητορική του Αντ. Σαμαρά θα είναι ρητορική ρήξης περισσότερο παρά συμβιβασμού με την πολιτική της τρόικα, τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ θα δημιουργεί ανασφάλειες στους ξένους για τις μετεκλογικές εξελίξεις. Προσανατολισμένη σ’ αυτό το στόχο και η μεταγραφή της ηθοποιού Βάνας Μπάρμπα, η οποία φυσικά πέραν από τις όποιες ρηχές προσεγγίσεις, θα προσθέσει λαό στο ΛΑΟΣ. Οι δυνάμεις της τρόικα θέλουν να ελέγξουν και θα το πράξουν πάση θυσία, τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, έχοντας αρωγό ένα πολιτικό σύστημα που βρίσκεται διασωληνωμένο στην εντατική.

Ακόμη και η καθυστέρηση στην προαναγγελία των εθνικών εκλογών, δείχνει το προβληματισμό που επικρατεί στο στρατόπεδο των μνημονιακών. Είναι προφανές εδώ και μήνες -για να μην πούμε εδώ και δύο χρόνια- ότι τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη του από τον ξένο παράγοντα, δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό για τις εκλογές. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, έχουμε να δούμε πολλά μέχρι τις εκλογές -όποτε και αν γίνουν τελικά.

Το σίγουρο είναι ότι αύριο το πρωί, εγώ όπως και πολλοί άλλοι, θα ακούσουν Flash περιμένοντας από τον Γ. Κύρτσο να αιτιολογήσει την πολιτική αυτή κίνηση που αναδεικνύει και ότι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών δεν είναι ό,τι πλασάρεται από τα δύο -πάλαι ποτέ σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις- μεγάλα κόμματα αλλά “μνημονιακή πολιτική ή πολιτική για την Ελλάδα και τους Έλληνες”.

Γιάννης Κεσσόπουλος / www.thinkfree.gr gkessopoulos@gmail.com

FT: Βραχύβια κι η επόμενη κυβέρνηση

Σύντομο προβλέπουν οι Financial Times τον βίο της επόμενης κυβέρνησης ακόμη και αν αυτή προκύψει από συνασπισμό κομμάτων. Σε άρθρο του το βρετανικό έντυπο σημειώνει ότι το επόμενο κυβερνητικό σχήμα θα κληθεί έως τον Ιούλιο είτε να νομοθετήσει τις προβλεπόμενες από το δεύτερο
πακέτο διάσωσης περικοπές ύψους 11 δισεκατομμυρίων ευρώ είτε να ρισκάρει να βυθίσει τη χώρα σε πλήρη χρεοκοπία εντός ολίγων μηνών.

Ο Ανδρέας για τον Σταύρο Ψυχάρη

Αιχμές για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην απεργία των ναυτεργατών από τον Ανδρέα Ψυχάρη οποίος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της επιστράτευσής τους.

Ένοχος για 3 κακουργήματα ο Π. Ψωμιάδης

Για τρία κακουργήματα πρότεινε να κριθεί ένοχος ο πρώην επικεφαλής του ομίλου ΑΣΠΙΣ Παύλος Ψωμιάδη,  ο εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών ενώπιον  του οποίου διεξάγεται η δίκη για την προσκόμιση «πλαστής εγγυητικής επιστολής» από τον κατηγορούμενο ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ.

Έχουμε τους πατριώτες του κώλου, έχουμε και την κρταική ανυπαρξία: Κανένα σχέδιο για τον τουρισμό που συρρικνώνεται καθημερινά

Ενώ η Ελλάδα έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις για να προσελκύσει όλο το χρόνο τουρίστες, η κακή διαχείριση, η διαφθορά και η απουσία δραστηριοποίησης της πολιτικής οδηγούν σε παράλυση τη χώρα και αυξάνουν τα προβλήματά της, σημειώνει το γερμανικό περιοδικό που αποφεύγει λόγω τάκτ να αναφερθεί και στα γνωστά καφριλίκια των πατριωτών του κώλου...

ΟΔΔΗΧ: Μικρή πτώση επιτοκίου στη δημοπρασία 6μηνων εντόκων

Το ποσό των 1,3 δισ. ευρώ άντλησε την Τρίτη ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους μέσω δημοπρασίας εντόκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου διάρκειας 6 μηνών. Στο ποσό περιλαμβάνονται και 30% μη ανταγωνιστικές προσφορές.

Le Figaro: Κραυγή αγωνίας για τον ελληνικό πολιτισμό

Σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, ο πολιτιστικός πλούτος της Ελλάδας βρίσκεται σε κίνδυνο. Η πολιτιστική κληρονομιά αντιμετωπίζει κρίση και η χώρα προσπαθεί να διατηρήσει τα μνημεία και να προστατέψει τα έργα τέχνης, μερικά από τα οποία έχουν ήδη κλαπεί από τα μουσεία.

Ικανοποίηση για την επικύρωση των δικαιωμάτων των αναπήρων

Την ικανοποίησή τους για την επικύρωση από την Ολομέλεια της Βουλής της απόφασης του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των αναπήρων, εξέφρασε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Παραπληγικών και κινητικά Αναπήρων Σπύρος Σταυριανόπουλος.

Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ (χαρο)παλεύει για τη νίκη

Υπέρ της συνεργασίας φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, τάχθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης. Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι εάν το ΠαΣοΚ αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές τότε «θα έχει την πρωτοβουλία στις εξελίξεις» και στη βάση του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας, το οποίο θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες, «θα ζητήσουμε να υπάρξει μία ευρύτερη συμπαράταξη δυνάμεων».

Ξεβρωμίζει η ΝΔ από τους αντικαραμανλικούς: Μετά τον Κουίκ ξεφορτωθήκαμε και τον Κύρτσο

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος θα τοποθετηθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ με απόφαση του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη.

Επίσης, ο κ. Κύρτσος...

Λοβέρδος: Δεν απαγορεύεται η αναγραφή της εμπορικής ονομασίας δίπλα στη δραστική ουσία

Δεν απαγορεύεται η αναγραφή, από τους γιατρούς, στην φαρμακευτική συνταγή και της εμπορικής ονομασίας, δίπλα στην δραστική ουσία, ξεκαθάρισε από τη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Να γιατί η Θεσσαλονίκη πρέπει να έχει τουρισμό!

Αυτό είναι το ένα και μοναδικό Τουριστικό Περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης, ακριβώς απέναντι από το ιστορικό μνημείο της Αψίδας του Γαλέριου (Καμάρα), λίγο πιό κάτω από το ιστορικό μνημείο Ροτόντα (και Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου), λίγο πιό πάνω από την πολυσύχναστη Πλατεία Ναυαρίνου, μέσα στον "ιστορικό περίπατο της πόλης", πάνω στην ιστορική Εγνατία οδό (via egnatia), κλπ, κλπ, κλπ.
Είναι καμμένο, χιλιογραμμένο, σπασμένο, διαλυμένο, μουντζουρωμένο και άθλιο.
Και ρωτάμε:

Η συνέχεια taxalia.blogspot.com

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο Twitter

Λογαριασμό στο Twitter δημιούργησε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος!

Η προεκλογική αφίσα της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Δημοσθένη Βεργή! Δείτε τη!

Η προεκλογική αφίσα της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι πλέον γεγονός! Ο Δημοσθένης Βεργής και Τζούλια Αλεξανδράτου ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Επιμένει να προκαλεί αλλά είναι το φαβορί για ειδικό δικαστήριο

[Όσο σίγουρο είναι ότι ο Γιωργάκης θα τη γλιτώσει, άλλο τόσο σίγουρο είναι ότι ο Παπακωνσταντίνου θα κάτσει στην καρέκλα του κατηγορούμενου αν η ΝΔ είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση... γι αυτό και το άγχος του να δικαιολογείται]

Στην αναγκαιότητα του πρώτου μνημονίου τη δεδομένη στιγμή για την επιβίωση της χώρας έδωσε έμφαση ο υπουργός Περιβάλλοντος και τέως υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Να και ένας κοπρίτης που δεν χόρτασε παρά την εικόνα του: «Παρών» στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές δηλώνει ο Πυθαγόρας Βαρδίκος

«Παρών» στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές δηλώνει ο βουλευτής Σάμου του ΠΑΣΟΚ Πυθαγόρας Βαρδίκος, διαψεύδοντας ότι υπάρχει δήλωσή του σύμφωνα με την οποία δεν θα είναι υποψήφιος.

FT: Κίνδυνος αστάθειας στην Ελλάδα

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία εκφράζει δημοσίευμα των Financial Times ως προς το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών στην Ελλάδα τονίζοντας τον κίνδυνο αστάθειας σε μία κρίσιμη περίοδο για την χώρα. Το δημοσίευμα, με τίτλο «Προεκλογική απειλή της σταθερότητας στην Ελλάδα» αναφέρεται στην βροχή τροποποιήσεων που έχουν κατατεθεί στο κοινοβούλιο και στις προσπάθειες που καταβάλει ο κ. Λουκάς Παπαδήμος να διατηρήσει τον έλεγχο της κυβέρνησής του.

Δημοσιογράφοι του ALPHA απολύθηκαν γιατί αρνήθηκαν "να γυαλίσουν τα παπούτσια" του καραγκιόζη Μουτσινά

Οργή αλλά και έκπληξη προκαλεί η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου, αναφορικά με τους λόγους απόλυσης δυο δημοσιογράφων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.

Για... αστείο λόγο έχασαν τη δουλειά τους δυο δημοσιογράφοι που εργάζονταν σε μεσημεριανή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA: αρνήθηκαν "να γυαλίσουν τα παπούτσια παρουσιαστή".

Πώς θα φορολογούνται τα ενοίκια;


Εφόσον το επιλέξουν και μόνο αν προκαταβάλουν το φόρο εισοδήματος οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα έχουν το δικαίωμα να φορολογηθούν αυτοτελώς για τα εισοδήματά τους από ενοίκια. Αυτό προβλέπει το σχέδιο αλλαγών για τη φορολόγηση των εισοδημάτων από ακίνητα που έχει εκπονήσει το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο του διαλόγου [το συγκεκριμένο θέμα "συμφωνήθηκε" πριν η ΝΔ αποχωρήσει από το διάλογο και μετά από πιέσεις της ΝΔ] που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των κομμάτων που στήριξαν την κυβέρνηση Παπαδήμου. Το σχέδιο προβλέπει τα εξής:

Κανονικά με πίστωση από σήμερα τα φάρμακα για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ!

Ξεκινούν  και πάλι σήμερα να χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους περίπου 9,5 εκατ. ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, οι Φαρμακοποιοί της Αττικής, μετά την πληρωμή μέρους των οφειλών από τον φορέα.

Στο σκοτάδι η κοινή γνώμη για το διατροφικό σκάνδαλο της Coca Cola

Η κοινή γνώμη έχει μείνει άναυδη αλλά και – ταυτόχρονα – στο σκοτάδι σχετικά με το διατροφικό σκάνδαλο που έχει ως επίκεντρο τη διακίνηση ζιζανιοκτόνου μέσα από περίπου 100.000 φιάλες Coca Cola και Sprite, το οποίο ανέδειξε την Κυριακή το Πρώτο Θέμα.

"Πως η Αθήνα υποφέρει χαμηλόφωνα"

"Πως η Αθήνα υποφέρει χαμηλόφωνα" τιτλοφορείται εκτενές ρεπορτάζ του Tobias Piller που δημοσιεύεται στις σελίδες της Frankfurter Allgemeine Zeitung, σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Ούτε ακροδεξιοί, ούτε ακροαριστεροί, ίσως λογικοί...

Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr

Ας ξεκινήσουμε από τα ενοχικά συμπλέγματα που μας έχει δημιουργήσει η Aριστερά του τύπου “οι μετανάστες όλων των εθνικοτήτων και φυλών είναι αδέλφια μας που μοχθούν για μια καλύτερη ζωή και ο σκληρός καπιταλισμός τους εκμεταλλεύεται. Όλοι αυτοί που ζητούν την απομάκρυνσή τους είναι...

Κάθε μέρα την κάνει και ένας κοπρίτης ατιμώρητος: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Βαγγέλης Αργύρης

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε από την έδρα της Βουλής ο γ' αντιπρόεδρος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Βαγγέλης Αργύρης.

Άλλη μια τζούφια "Βόμβα" Καμμένου


Άντε πάλι ... Κατηγορίες χωρίς αποδείξεις ... Ακόμα και τα "Νέα" κόμματα αποδεικνύουν ότι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ !!! «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει χαρτί στην τρόικα ότι θα συγκυβερνήσουν αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές» .

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά

Του Βασίλη Μπαλάφα

Είναι πλέον πανθομολογούμενο ότι τα τελευταία 2 χρόνια και ιδιαίτερα αυτή η προεκλογική περίοδος δεν έχουν καμία σχέση με όσα γνωρίσαμε στο μεταπολιτευτικό σκηνικό. Σε επίπεδο πολιτικής, όλα μοιάζουν τόσο διαφορετικά που αποκτούν ορισμένες φορές την εντύπωση του παράδοξου, του μη φυσιολογικού, του απόκοσμου. 

Το παραμύθι φτάνει στο τέλος

image
Ο κόσμος θέλει να πιστέψει σε θαύματα. Θέλει επίσης να του χαϊδεύεις τα αυτιά και θέλει να ακούσει αυτό που έχει στο μυαλό του.

Θέλει να πιστέψει ότι “λεφτά υπάρχουν”, ακόμα και όταν ξέρει ότι δεν υπάρχουν. Και προκειμένου να πείσει τον εαυτό του ότι “λεφτά υπάρχουν”, θα ψηφίσει αυτούς που λένε ότι “λεφτά υπάρχουν”, άσχετα αν ξέρει ότι δεν είναι αλήθεια ή ότι, αυτός που το λέει είναι ψεύτης ή στην καλύτερη περίπτωση άσχετος.

Ο. Κεφαλογιάννη: "Κουρεύτηκαν" μέχρι και τα ομόλογα του ΕΟΤ!

«Την ίδια στιγμή που ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κάνει προεκλογική εκστρατεία επάνω στο ότι δεν ‘κατασπατάλησε’, όπως ο ίδιος λέει, πόρους για την προβολή και προώθηση του τουρισμού, αποκαλύπτεται, ότι τα αναξιοποίητα αποθεματικά του ΕΟΤ στην Τράπεζα της Ελλάδας, έχουν μετατραπεί σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και έχουν υποστεί το ανάλογο ‘κούρεμα’.

Κατά την κα Υπουργό και το Πασόκ.... και η ακτοπλοΐα.

Δύσκολα τα πράγματα κα Διαμαντοπούλου. Τα καράβια δεν είναι πανεπιστήμιοκαι οι ναυτικοί δεν είναι φοιτητές και "μαθητούδια", αλλά και οι αντικομμουνιστικές κραυγές, εδώ δεν "βοηθάνε"....

Τον...έκαψε ο "λαϊκιστής" Αυτιάς;


Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από το Φάληρο,δυσαρεστημένοι είναι κάποιοι επιτελείς από την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου στο κανάλι.
Μετά τις...μεγάλες μεταγραφές που έκαναν ,ο Νίκος Ευαγγελάτος και η εκπομπή του(τι και αν άλλαξε ώρα στην πρώτη εβδομάδα) δεν λέει να...

Δημοσκόπηση GPO: Όλοι οι δρόμοι περνάνε μέσα απ' τη ΝΔ

Καταλληλότερος Πρωθυπουργός

Γνωστό Blog φέρεται να εκβίαζε βουλευτή... σύμφωνα με τον Οικονόμου και τη ΔΗΕ-Ποιό είναι; Τι απαντάει;


Διαχειριστής blog κατηγορείται, βάσει της δικογραφίας που σχηματίσθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για απόπειρα εκβιασμού και συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος βουλευτή στην Ήπειρο. Πρόκειται, όπως γίνεται γνωστό, για το βουλευτή Θανάση Οικονόμου, του ΠΑΣΟΚ. Στην υπόθεση εμπλέκεται και άλλο ένα πρόσωπο που ερευνάται η σχέση του με το ιστολόγιο.

Όπως γίνεται γνωστό, οι διαχειριστές του...

Σαμαράς: «Θέλω την εντολή του λαού για να αλλάξω τη χώρα και όχι την ανοχή του ΠαΣοΚ»

Στη γραμμή αυτοδυναμία ή ξανά εκλογές επέμεινε ο πρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του MEGA "Ανατροπή" και τον Γιάννη Πρετεντέρη και στην οποία τόνισε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να στηθούν οι κάλπες στις 6 Μαΐου "και από πλευράς Βουλής και από πλευράς συμφωνιών".