03 Μαΐου 2012

Βίντεο: Ομιλία Α. Σαμαρά στο Ζάππειο

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ (βίντεο)

   Αυτό το ΒΙΝΤΕΟ είναι από τη συγκέντρωση του Βενιζέλου στη Ρόδο.Εκεί που το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε τα μεγαλύτερα μετά τη Κρήτη ποσοστά.
   Δεν θα αντέξετε να το δείτε όλο,απλά τρέξτε το για να δείτε τον συγκεντρωμένο κόσμο.

Και λίγες του έριξε ο Ρόσι!

Με το που είδα το συγκεκριμένο περιστατικό, θεώρησα πως ο προπονητής της Φιορεντίνα μάλλον είναι για δέσιμο... Με τις νέες εξελίξεις όμως δε γίνεται να μην αλλάξω ριζικά την άποψη μου...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις Καμμένου: Οι τοκογλύφοι μπορούν να κατασχέσουν τους τενεκέδες... όχι τους δικούς μου, αλλά τους κανονικούς...

Πριν από λίγο ο Π. Καμμένος δήλωσε τα εξής:

«Όπως έχω πει και σύμφωνα με την υπόθεση Πατσίφικο, πριν από 160 χρόνιααν ισχύσει το 2ο μνημόνιο, οι πιστωτές μας μπορούν, σε περίπτωση χρεοκοπίας μας και μετά από απόφαση αγγλικού δικαστηρίου, να δημεύσουν τα ελληνικά πλοία μέσα στο ωκεανό. Το ίδιο ισχύει και για τους τενεκέδες....

Με 59,786% στον ΔΟΛ ο Στ. Ψυχάρης

Στο 59,786%, από 25,156% προηγουμένως, ανήλθε το ποσοστό συμμετοχής του κ. Σταύρου Π. Ψυχάρη στο μετοχικό κεφάλαιο και τα δικαιώματα ψήφου του ΔΟΛ, μετά την αγορά κοινών ονομαστικών μετοχών μετά δικαιώματος ψήφου που αντιστοιχούν στο 34,630% της εταιρείας.

Εντυπωσιακή η συγκέντρωση της ΝΔ στο Ζάππειο

Εντυπωσιακή για την εποχή εννοείται. Δείτε φώτο:

Πρόστιμα σε όσους ρύπαναν με αφίσες τη Θεσσαλονίκη...

Πρόστιμα σε όσους ρύπαναν με αφίσες τη Θεσσαλονίκη προαναγγέλει ο Δήμος Θεσαλονίκης, με ανακοίνωσή του:

"Ο δήμος Θεσσαλονίκης επισημαίνει το καλό κλίμα στο οποίο διεξάγεται η προεκλογική περίοδος. Τα περισσότερα πολιτικά κόμματα και εκλογικοί συνδυασμοί τήρησαν τους βασικούς κανόνες που είχαν συμφωνηθεί και αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής.

Βολές Ντ. Μπακογιάννη στη «λαϊκιστική συμμαχία της δραχμής»

Βολές «στους αδιόρθωτους των τέως "μεγάλων" κομμάτων και στη «λαϊκιστική συμμαχία της δραχμής» εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, επιμένοντας πως υπάρχει «ο τρίτος δρόμος», της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Ζωντανά η ομιλία Σαμαρά στο Ζάππειο

Δείτε τη:

ΑΕροψεκασμένοι και δραχμή πάνε μαζί-Αναγνωστάκος: Το ευρώ δεν είναι αυτοσκοπός

Το υπονοούν όταν μιλάνε για κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος προκειμένου να ασκήσουν νομισματική πολιτική κάτι που δεν συμβαδίζει με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ευρώ... κάπου κάπου όμως τους ξεφεύγει και το λένε ευθέως. Έτσι αυτή τη φορά την γκάφα δεν την έκανε ο προεδρεύων αλλά ο υποψήφιος βουλευτής Γ. Αναγνωστάκος ο οποίος δήλωσε:

Στη δημοσιότητα τα «τελευταία λόγια» του Οσάμα Μπιν Λάντεν

Οι ΗΠΑ έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα 17 έγγραφα τα οποία κατάσχεσαν από την κατοικία του Οσάμα μπιν Λάντεν στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν στη διάρκεια της επιχείρησης των αμερικανών κομάντο που οδήγησε στο θάνατο του ηγέτη της αλ Κάιντα στις 2 Μαΐου 2011.

Υποχωρεί ο Καμμένος


kammenos-trwei-nyxia

Οι συνεχείς επιθέσεις της ΝΔ αλλά και οι τελευταίοι λόγοι του Πάνου Καμμένου, του αφαιρεί παρά του προσθέτει ψηφοφόρους.

Του Δημήτρη Συρμάτση

Το ασφυκτικό πρέσσινγκ της Νέας Δημοκρατίας στους ψηφοφόρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων φαίνεται πως αποδίδει τρείς μέρες πριν την κάλπη.

Καραγιοζιλίκια από τη Τζούλια του Ελύτη... απαιτεί να αποσυρθεί η διαφήμιση της ΝΔ... αν μπορεί ας το επιβάλλει

[Η Τζούλια ήταν γκόμενα (ο όρος χρησιμοποιείται ποιητική αδεία..) του Ελύτη τα τελευταία 13 χρόνια της ζωής του. Ήταν 55 ολόκληρα χρόνια νεότερή του και όταν γνωρίστηκαν η Τζούλια ήταν 17 χρονών και αυτός 72... αυτά για να ξέρουμε ποιος μιλάει]
 
Ενοχλημένη είναι [θα της περάσει...] η σύντροφος του νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη από προεκλογική διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας στην οποία χρησιμοποιούνται στίχοι από το έργο του «Ήλιος ο Πρώτος» [όλοι οι έλληνες έχουν δικαίωμα στον Ελύτη και δεν μπορεί η κυρία να απαγορεύει και να επιτρέπει...].

Καμμένος απειλεί να κλείσει τις εξόδους της χώρας για τα λαμόγια... τον Τέρενς θα εννοεί...

[Απίστευτο γέλιο βγάζει ο Π. Καμμένος με τις πομπώδεις δηλώσεις του για ελικόπτερα, που ακούμε από τους ηλίθιους επαναστάτες του πληκτρολογίου εδώ και δύο χρόνια. Προφανώς η μανία του με τα ελικόπτερα πηγάζει και από τα ταξιδάκια που έκανε σαν Υφ. Ε. Ναυτιλίας με τα ελικόπτερα εις υγεία των κορόιδων. Το σπουδαιότερο όμως είναι, αν κλείσει τις εξόδους της χώρας ας μπουζουριάσει καλού κακού και τον αμόρφωτο δημοσιογραφίσκο της κακιάς ώρας...

ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!

Αντιγράφω από το ΤΑΧΑΛΙΑ,


Και γνωστός δημοσιογράφος μπλεγμένος στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου !

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου, εντοπίστηκε γνωστός δημοσιογράφος του στρατιωτικού ρεπορτάζ να λαμβάνει ποσά από τις off shore ..
εταιρείες οι οποίες εμπλέκονται στην υπόθεση του σκανδάλου των υποβρυχίων Type 214. Το όνομά του βρίσκεται ήδη μέσα στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί και αναγράφονται διάφορα ποσά που ελάμβανε από μία off shore εταιρεία. Το όνομά του θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες αναφέρουν πηγές της εισαγγελίας και αφού πρώτα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα ποσά που ελάμβανε και για τον σκοπό τον οποίο τα ελάμβανε.

    Λες ρε παιδί μου να είναι ο γνωστός ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ του ΥΕΘΑ?
 ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Στις 11 το βράδυ της Κυριακής η ασφαλής εκτίμηση του αποτελέσματος

Με δύο ώρες καθυστέρηση -περίπου στις 11 το βράδυ- ενδέχεται να γίνει η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, δήλωσαν οι ιθύνοντες της Singular Logic.

Αρχικά, οι ιθύνοντες της εταιρίας είχαν δηλώσει ότι η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος θα μπορούσε να γίνει στις 9:30 το βράδυ, ωστόσο λόγω των ιδιαιτεροτήτων αυτών των εκλογών, αλλά και για την ασφαλέστερη εκτίμηση, ενδεχομένως να μετατεθεί για τις 11 το βράδυ.

Μαύρα σενάρια για την Ελλάδα από την Fitch

Σε νεότερη της έκθεση, ο διεθνής οίκος Fitch Ratings, προβλέπει δυσμενή σενάρια για την Ευρωζώνη, κυρίως για την Ελλάδα.

Η Ευρωζώνη θα καταφέρει να επιβιώσει από την κρίση χρέους χωρίς απώλειες, σύμφωνα με την έκθεση. Η έξοδος της Ελλάδας είναι πάντως το πιθανότερο ενδεχόμενο. Σε μια τέτοια περίπτωση η χώρα θα πρέπει να γυρίσει στη δραχμή και να χρεοκοπήσει.

Έλα μωρέ, ποιος θα θυμάται αύριο τι είπαμε χθες... στην Ελλάδα ζούμε άλλωστε

Τρείς μέρες έμειναν μέχρι τις εκλογές και ακόμα περιμένουμε να γίνει πράξη η δέσμευση του Τέρενς ή ξεχάστηκε αυτό το θέμα:

Ποιές είναι οι ομάδες με τη μεγαλύτερη αξία

Η πρώτη στήλη δείχνει την αξία της ομάδας, η δευτερη την αύξηση της αξίας της από τον περασμένο χρόνο, η τρίτη δείχνει το λόγο χρέους προς αξία, η τέταρτη δείχνει το τζίρο και η τελευταία τα κέρδη (όλα τα ποσά είναι σε δολάρια):

Forbes: Εντεκα ελληνικές εταιρείες στις ισχυρότερες του κόσμου

Η Ελλάδα έχει 11 εκπροσώπους της στη λίστα Forbes με τις 2.000 ισχυρότερες εταιρείες του κόσμου. Οι εταιρείες προέρχονται από 66 διαφορετικές χώρες, έχουν συνολικό τζίρο 36 τρισ. δολάρια, κέρδη 2,64 τρισ. (αυξημένα κατά 11%) και χρηματιστηριακή αξία 37 τρισ. Οι εργαζόμενοι σε αυτές ανέρχονται σε 83 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως.

Ξεφουσκώνει συνεχώς ο Καμμένος... λένε τα στοιχήματα! Κάποιοι σταμάτησαν να τον παίζουν σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Χωρίς πολλά πολλά λόγια (τις δημοσκοπήσεις τις παρουσιάσαμε χθες αλλά μέχρι την Κυριακή ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει) δείτε τι δείχνουν σήμερα τα στοιχήματα:

300 χιλιαρικάκια στον Κύπριο που έπεσε στη ζαρντινιέρα... ζητούσε 1 μύριο


Χρηματική αποζημίωση ύψους 300.000 επιδίκασε το Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης στον Κύπριο σπουδαστή Αυγουστίνο Δημητρίου για την υπόθεση της ζαρντινιέρας. Το δικαστήριο ουσιαστικά επικύρωσε την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου το οποίο επίσης είχε προσδιορίσει το ύψος της αποζημίωσης...

Το πρώτο ελληνικό ραδιόφωνο στην Κωνσταντινούπολη

Το πρώτο ελληνικό ραδιόφωνο στην ιστορία των Ελλήνων της Πόλης είναι πλέον γεγονός, χάρη στην πρωτοβουλία ομάδας νέων ομογενών, με επικεφαλής τον δημοσιογράφο κ. Ανδρέα Ρομπόπουλο
«Είναι ένα σχέδιο δεκαετίας, το οποίο έμενε ανεφάρμοστο λόγω του απαγορευτικού κόστους αγοράς συχνοτήτων», τονίζει ο κ. Ρομπόπουλος, εκδότης της εφημερίδας «Η Ηχώ» και προσθέτει ότι «τώρα, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να στήσουμε το διαδικτυακό ραδιόφωνο. Από τις 24 Απριλίου, που ξεκινήσαμε επισήμως, έχουμε εκπλαγεί, αλλά και συγκινηθεί από τη μεγάλη ανταπόκριση Ελλήνων απ΄ όλο τον κόσμο». 

Λένε και καμια μαλακ@@ να γελάμε: Κάτω από 4% η διαφορά με την ΝΔ την Κυριακή, εκτιμούν στο ΠΑΣΟΚ

Την εκτίμηση ότι η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής θα είναι απολύτως διαχειρίσιμη και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέπει πανηγυρισμούς στην Συγγρού, διατυπώνουν τις τελευταίες ώρες κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Πορνόγερος προσπάθησε να αποπλανήσει μαθήτρια έξω από σχολείο

Ενας 68χρονος προσπάθησε να πείσει μία 16χρονη μαθήτρια να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του. Μάλιστα τις έταξε και 50 ευρώ. Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από σχολείο του Υμηττού.

Αυθαίρετο στη Μύκονο από «εκλεκτή» του Παπακωνσταντίνου

Μετά τον υπουργό Περιβάλλοντος, ο οποίος, όπως είχε αποκαλύψει το «ΘΕΜΑ», διαθέτει αυθαίρετη εξοχική κατοικία στο δάσος της Βραυρώνας Αττικής, μια προσωπική του επιλογή, η Α’ αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η κυρία Μαρίνα Σουγιουλτζή, καταγγέλλεται από κατοίκους της Μυκόνου για σωρεία πολεοδομικών παραβάσεων που αφορούν επεκτάσεις στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διαθέτει στο Νησί των Ανέμων.    

Νέο-ναζί σκορπά το θάνατο – Πέντε τα θύματα, μεταξύ τους ένα νήπιο

Ένα κοριτσάκι ενός ή δυο ετών είναι ανάμεσα στους πέντε νεκρούς του δολοφονικού αμόκ ενός διαβόητου νεοναζί.

Ο Τζέισον "JT" Ready, διαβόητος νεοναζί και ιδρυτής της παραστρατιωτικής οργάνωσης Αμερικανική Συνοριακή Φρουρά, η οποία αναζητεί εμπόρους ναρκωτικών κοντά στα σύνορα με το Μεξικό, εισέβαλε σε σπίτι στο προάστιο Τζίλμπερτ του Φοίνιξ και άνοιξε πυρ. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ρε τον μπαγάσα τον Σισέ γκολάρα που έβαλε! (βίντεο)

Με πρωταγωνιστή τον Σενεγαλέζο Παπίς Σισέ, ο οποίος πέτυχε δυο καταπληκτικά γκολ, η Νιουκάστλ πέρασε χθες νικηφόρα από το γήπεδο όπου ηττήθηκε και η Μπαρτσελόνα («Στάμφορντ Μπριτζ»). Με την έβδομη νίκη της στους τελευατίους οκτώ αγώνες συνεχίζει την προσπάθειά της για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένοντας μεθαύριο στο κρίσιμο ματς για τον τίτλο, την Μάντσεστερ Σίτι.

Α. Σαμαράς: Δώστε μου τη δύναμη ενός έθνους (βίντεο)

Βίντεο-Νέα γκάφα Καμμένου: Άλλα λέει στα κανάλια και άλλα στο πρόγραμμα!!

Εντυπωσιακή είναι η διγλωσσία του Π. Καμμένου ο οποίος χθες στον ΣΚΑΪ είπε ότι δεν θα μπει φόρο σε εισοδήματα κάτω από 12, 14.000 ευρώ και στο πρόγραμμά του λέει ότι κάτω από 12.000 ευρώ θα μπαίνει φόρος 5%!!! Ή λέει συνειδητά ψέμματα ή δεν έχει διαβάσει το πρόγραμμα του κόμματός του; Δείτε το βίντεο:

To ανέκδοτο της ημέρας από τον Βενιζέλο για την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ


To ανέκδοτο της ημέρας από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος προσπαθώντας να πάρει αποστάσεις από τις ημέρες διακυβέρνησης της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου, μιλώντας σήμερα το πρωί στους Γιώργο Παπαδάκη και Στρατή Λιαρέλλη...

Η συνέχεια στο online-pressblog.blogspot.com

Μάθε τηλεφωνικά πού ψηφίζεις

Μέσω 10 τηλεφωνικών γραμμών που λειτουργούν στο Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορούν να μάθουν σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζουν οι πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο Ιnternet.
Τα τηλέφωνα είναι:

Οι γνωστοί τα έκαναν γιαλιά καρφιά στο Παν. Μακεδονίας

Περίπου πενήντα άτομα εισήλθαν το πρωί στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας και προκάλεσαν υλικές ζημιές. Οι άγνωστοι κατέστρεψαν υλικό φοιτητικών παρατάξεων που εξέθεταν στο ισόγειο του ιδρύματος. Παρόμοιο περιστατικό, με λιγότερα άτομα, σημειώθηκε και χθες, ενώ η διοίκηση του πανεπιστημίου ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές.

ΥΒΡΙΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Απίστευτα προκλητική ενέργεια του Δημήτρη Αβραμόπουλου προς τους νεοδημοκράτες! Απίστευτη:


Αν έλεγες λίγο καιρό πρίν , σε οποιονδήποτε ψηφοφόρο της Ν.Δ , ότι κάποια μέρα θα έπρεπε να αγοράσει την Αυριανή για να διαβάσει ΑΡΘΡΟ (!!!) του αντιπροέδρου του κόμματος , θα σε περνούσε για χαζό...

Τελικά ίσως και να είναι χαζοί οι ψηφοφόροι της ΝΔ ...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑ...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!


Ο Κώστας Καραμανλής, μόλις έφτασε στη Θεσσαλονίκη, για να παραστεί στη συγκέντρωση της ΝΔ στη ΔΕΘ, έκανε την παρακάτω δήλωση στους δημοσιογράφους που τον ανέμεναν στο αεροδρόμιο: «Είμαι εδώ για να ενισχύσουμε όλοι την προσπάθεια της ΝΔ και του Α.Σαμαρά. Την παράταξη που όλοι αγαπάμε, την παράταξη που πιστεύουμε,. την παράταξη στην οποία στηρίζουμε τις ελπίδες μας για το μέλλον».

Στη συνέχεια ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος του κόμματός μας έφτασε στην νότια πύλη της ΔΕΘ...

Πάρτυ Άδωνι όταν πετυχαίνει ΑΕροψεκασμένο! Χθες ήταν η σειρά του ταλαίπωρου Μελά, που ζητούσε 400.000 ευρώ αναδρομικά από τον ελληνικό λαό, να τις "φάει" (βίντεο)

Ενώ χθες στο Extra3 ηταν καλεσμένος και ο Τέρενς της αργομισθίας των 56.000 ευρώ, προτίμησε να κρυφτεί και μάλιστα έστειλε τον παππού Μελά να μας πει πάλι το ποίημα για προδότες, δοσίλογους κ.λπ Φυσικά ο Μελάς, που είναι η κλασική περίπτωση Έλληνα βουλευτή δηλ. ανενημέρωτος που το μόνο που τον νοιάζει είναι να βολέψει ανήψια σε καρέκλες με παχυλούς μισθούς (έτσι παππού;) και να προσπαθήσει να τσεπώσει τα αναδρομικά, δεν μπόρεσε να απαντήσει σε καμία συγκεκριμένη ερώτηση με αριθμούς. Αντ΄ αυτού πήγε να αραδιάσει τα γνωστά: Ο Σαμαράς δεν ψήφισε τον 1 μνημόνιο και διέγραψε όσους το ψήφισαν και εμείς βάζουμε πάνω απ' όλα την Ελλάδα... εκεί φόρτωσε ο Άδωνις και θύμισε ο Μελάς ήταν αυτός που ζητούσε τα αναδρομικά και ήθελε να ελαφρύνει τον ελληνικό λαό από τα 400.000 ευρώ που απαιτούσε και απέσυρε τη διεκδίκηση μόνο αφού τους τσακώσαμε και βγήκαν τα ονόματά τους στη φόρα... η απάντηση του Μελά ήταν είσαι ψεύτης γι' αυτό παραθέτουμε στο τέλος τη δήλωσή του ώστε να θυμηθούν οι αφελείς που σκέφτονται να ψηφίσουν τέτοια νούμερα.

Δείτε το βίντεο με Άδωνι να τον κάνει σκόνη:



Πριν διαβάσετε τη δήλωση να θυμίσουμε ότι το όνομα του Μελά, σαν διεκδικητή των αναδρομικών, βγήκε στη δημοσιότητα μαζί με των άλλων το καλοκαίρι του 2011. Τότε κάποιοι απέσυραν τις αγωγές με τις οποίες ζητούσαν αναδρομικά. Ο Μελάς ήταν ένας από τους κλασικούς κουτοπόνηρους έλληνες που δεν την απέσυρε, προφανώς με το γνωστό σκεπτικό ότι "στην Ελλάδα όλα ξενιούνται την επόμενη μέρα"... Το Δεκέμβριο που ξαναβγήκαν τα ονόματα όσων δεν είχαν αποσύρει τις αγωγές, το όνομα του Μελά ήταν πάλι μέσα και τότε δήλωσε ότι παραιτείται της διεκδίκησης ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ τα χρήματα δοθούν στο Ταμείο κατά της φτώχειας... κάτι που δεν δείχνει ξεκάθαρα αν μέχρι σήμερα ο εν λόγω κύριος έχει πάει στο δικαστήριο και έχει παραιτηθεί της διεκδίκησης...

Διαβάστε τι είχε δηλώσει στις 12 Δεκεμβρίου του 2011

http://www.zougla.gr/politiki/article/o-pan-melas-gia-ta-anadromika

Ο βουλευτής Παν. Μελάς σχετικά με τη αναδρομική διεκδίκηση διαφόρων αποδοχών των βουλευτών και των πρώην βουλευτών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά τις εκλογές του 2009, όπου έγινε η κατάθεση προσφυγής για την αναδρομική διεκδίκηση των αποδοχών, η οικονομική κατάσταση της χώρας δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή.

Υπό τις σημερινές όμως πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διέρχεται η χώρα μας και που καταπιέζεται αφόρητα η μικρομεσαία οικονομική τάξη, το θεωρώ αδιανόητο να προχωρήσει η διαδικασία για την καταβολή αυτών των χρημάτων. Γι' αυτό μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκα με το θέμα αυτό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως ήδη δημόσια έχω δηλώσει, προσωπικά παραιτούμαι από τη διεκδίκηση αυτή, εκτός κι αν τα χρήματα αυτά δοθούν στο Ταμείο Φτώχειας, για να στηριχτούν οι οικονομικά αδύναμοι».


ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις Καμμένου: Κινδυνεύουν με δήμευση τα ελληνικά τριαξονικά φορτηγά!!!

Πριν από λίγο ο Π. Καμμένος δήλωσε τα εξής:

«Όπως έχω πει και σύμφωνα με την υπόθεση Πατσίφικο, πριν από 160 χρόνια, αν ισχύσει το 2ο μνημόνιο, οι πιστωτές μας μπορούν, σε περίπτωση χρεοκοπίας μας και μετά από απόφαση αγγλικού δικαστηρίου, να δημεύσουν τα ελληνικά πλοία μέσα στο ωκεανό. Το ίδιο ισχύει και για τα ελληνικά φορτηγά που κάνουν διεθνείς μεταφορές στο εξωτερικό όπως επίσης και για τους έλληνες που κάνουν διακοπές στο εξωτερικό με τα αυτοκίνητά τους.

Απόψε η κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στο Ζάππειο

Μετά την μεγάλη συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Σαμαράς κλείνει την προεκλογική εκστρατεία με την συγκέντρωση της Αθήνας. Θα γίνει στο Ζάππειο και το σκηνικό αναμένεται να είναι όπως το χθεσινό, δηλαδή με τον κ. Σαμαρά να είναι στο κέντρο με πλάτη τη νεολαία του κόμματός του.

Προπονητής γρονθοκόπησε παίκτη του στον πάγκο [βίντεο]

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Νοβάρα (2-2) όταν ο προπονητής των γηπεδούχων, Ντέλιο Ρόσι επιτέθηκε στον παίκτη του, Αντεμ Λιάιτς.

Κάντε το όπως οι Τούρκοι!

Οι Financial Times καλούν τους ευρωπαίους ηγέτες να αντιγράψουν την ''τουρκική συνταγή στην ευρωκρίση'' που εξασφάλισε στη γειτονική μας χώρα δυναμικούς και σταθερούς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης.

Διαβάστε όλο το άρθρο.

Σημάδια ανάκαμψης της άγριας φύσης στο Τσερνομπίλ

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την πυρηνική καταστροφή του Τσερνομπίλ η φυσική ζωή στην περιοχή δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Ο λόγος είναι ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί από κάθε ανθρώπινη παρέμβαση, με αποτέλεσμα πολλά είδη να "ανακάμπτουν" χωρίς εμπόδια μετά το ατύχημα στον πυρηνικό αντιδραστήρα του Τσέρνομπιλ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;


[Διαβάστε και στο τέλος το σχόλιο για τα παιδάκια που σχολιάζουν...]
    Ρε ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ νεοέλληνες,τι περιμένετε να γίνει από Δευτέρα?Αν επαληθευτούν όλες οι δημοσκοπήσεις,χωρίς τη Ν.Δ.,κανένας δεν θα μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ.
   Ακούω κάποιους να απειλούν ότι θα κάνουν αυτό ,η θα κάνουν το άλλο.Γιατί ρε ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ δεν τα κάνατε αυτά όταν ο ΜΑΛΑΚΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ μαζί με τον ΚΟΛΟΧΟΝΤΡΟ μας έπαιρναν τη ζωή?

Πάνος Καμμένος: «Χθες συζητούσαμε 3 ώρες με τον Καζάκη»... και τώρα τον βγάζει τοκογλύφο της Goldman-Sachs!!!

[Πρώτα απ' όλα να θυμίσουμε πως όταν εμείς λέγαμε ότι ο Καζάκης είναι καραγκιόζης κάποιοι παπαγάλοι του Καμμένου που μας απειλούν ότι θα μας κάνουν τα τρία-δυο από Δευτέρα τον είχαν θεό και αναπαρήγαγαν ότι μαλακία έλεγε... αυτά να τα θυμάται πχ. ο blogger που με συνεντεύξεις του τον έκανε φίρμα... όσο για τις απειλές: Είναι τυχεροί που δεν είμαι σαν τα μούτρα τους και δεν είμαι ύπουλος γιατί αν ήθελα μπορούσα να βγάλω και άλλα πράγματα στη φόρα (με αποδείξεις) και ο Πάνος Καμμένος ξέρει τι εννοώ... γι αυτό ηρεμήστε και μην προκαλείτε]

Στην τρομερή καταγγελία Καζάκη, ότι του πρότεινε όσα λεφτά ήθελε προκειμένου να συνεργαστούν, ο Π. Καμμένος, που έχει τις μηνύσεις ψωμοτύρι και απειλεί με μηνύσεις απλούς πολίτες που του κάνουν κριτική (αύριο θα δούμε ένα παράδειγμα...), προτίμησε να απαντήσει με κουλτούρες, στο Twitter, τόσο ο ίδιος όσο και ο γραφικός Τέρενς.

Δήλωσε λοιπόν ο Τέρενς για την καταγγελία Καζάκη (την οποία φυσικά και δεν υιοθετώ αλλά προβληματίζομαι όταν βλέπω τον Καμένο να μην ασχολείται τη στιγμή που έχει κάνει μηνύσεις και αγωγές στη μισή Ελλάδα...):

Βίντεο-ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Σεξουαλικός καμικάζι

Δείτε τον:

Βίντεο-Καμμένος: Φέτααααα

Περιμένουμε το πρόγραμμα Καμμένου για να τον ψηφίσουμε :)):

Περί δημόσιας διαβούλευσης για τους υποψήφιους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Πριν από περίπου δύο μήνες δημιουργήθηκε το κόμμα τον Ανεξάρτητων Ελλήνων φέρνοντας με την έλευσή του μεγάλες προσδοκίες σε ένα σεβαστό μέρος του εκλογικού σώματος, διατυμπανίζοντας πως η παρουσία του θα αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό. Δυστυχώς όμως κάποιοι από αυτούς που βρίσκονται στο κόμμα δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό που τους ακολουθεί από τα προηγούμενα πολιτικά τους βήματα!!!!!

Η Μενεγάκη με μπικίνι-Αρετουσάριστη και καλύτερη από ποτέ [εικόνες]

Δεν είναι είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει τα καλοκαιρινά της μπάνια. Ούτε ότι οι παπαράτσι την έχουν ήδη πάρει στο κυνήγι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι φέτος, στα 42 της, είναι αισθητά καλύτερη -από σωματικής άποψης- από πέρυσι. Δεν το λέμε εμείς. Φαίνεται στις φωτό.

Ομιλία Α. Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη