10 Αυγούστου 2012

Βίντεο: Εκιπληκτικές εικόνες από τον πλανήτη

Δείτε το:

Η Ελληνική Γλώσσα είναι η Αρχαιότερη στον Κόσμο

Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την Ελληνική γλώσσα... βιβλίο Γκίνες).

Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της...πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σε αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς).Η Ελληνική και η Κινέζικη… είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από την μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική. (Francisco Adrados, γλωσσολόγος).

Βίντεο: Διαβασμένος ο εκπρόσωπος τύπου της "Χρυσής Αυγής" Ηλίας Κασιδιάρης στη ΝΕΤ


"Παράνομες από το σύνταγμα οι δημόσιες συναθροίσεις των μεταναστών!" είπε και έχει δίκιο...
Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του θέσανε, ηλίθιες και μή! Δείτε το βίντεο:

Ο Ομπάμα βάζει στο αρχείο την υπόθεση της Goldman Sachs

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έθεσε στο αρχείο την έρευνα για την Goldman Sachs, η οποία προσπαθούσε να καθορίσει εάν η επενδυτική τράπεζα είχε παραπλανήσει τους επενδυτές πουλώντας τους χρηματοοικονομικά προϊόντα με την εγγύηση εμπραγμάτων ασφαλειών ακινήτων πριν από την κρίση.

Πλησιάζει τα όρια της γραφικότητας...

Η όλη υπόθεση Νικολόπουλου (Παραίτηση , Διαγραφή , Διάρρηξη , κλπ) κινδυνεύει πλέον να θεωρηθεί γραφική...

Οι μόνοι πλέον που την προβάλλουν είναι τα...

«Παρέμβαση Σαμαρά για τη φωτιά στο Άγιο Όρος»... πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό;

[Ακόμα και γι' αυτό πρέπει να ασχοληθεί ο Πρωθυπουργός της χώρας; Τόσο ξεφτυλισμένο είναι το ελληνικό κράτος και οι μηχανισμοί του;]

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των αρμόδιων κρατικών δυνάμεων για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Άγιο Όρος μετά από σχετική εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Στο σφυρί τα ΕΛΤΑ και η ΕΛΒΟ

Να προχωρήσει τις διαδικασίες για την πώληση των Ελληνικών Ταχυδρομίων και την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων αποφάσισε η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων (ΔΕΑΑ).

Και ο Ολάντ διώχνει τους τσιγγάνους από τη Γαλλία

Επιδρομή σε καταυλισμό Ρομά κοντά στη Λιλ έκανε χθες η γαλλική αστυνομία απομακρύνοντας 200 ανθρώπους. Δεκάδες Ρομά αναμένεται να εγκαταλείψουν σήμερα τη Γαλλία με προορισμό τη Ρουμανία.

Τι είπε ο Μίμης Δομάζος για τη δολοφονία του γαμπρού του στην Πάρo

Από την τηλεόραση ενημερώθηκε ο Μίμης Δομάζος για το θάνατο του 45 χρονου Δημήτρη Μίχα, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Κωνσταντινόπουλος για διορισμό κόρης Πολύδωρα: Ας δώσει ένα τέλος ο Μεϊμαράκης

[Υπομονή Βύρωνα... ήδη πολλοί το ξέχασαν... τη Δευτέρα δεν θα το θυμάται κανείς]


«Σε πλήρη αναντιστοιχία με αυτά που περνά η χώρα» βρίσκεται κατά τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, η κίνηση του πρώην υπουργού, Βύρωνα Πολύδωρα, να διορίσει την κόρη του στη Βουλή. Μάλιστα, καλεί μέσω Twitter, τον νυν πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να «βάλει ένα τέλος».

Καταργούνται δέκα ειδικές γραμματείες-Ποιοι είναι οι νέοι ειδ. γραμματείς;

Ο Στέλιος Στασινόπουλος αναλαμβάνει νέος ειδικός γραμματέας στο ΣΔΟΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης, με την οποία γνωστοποιείται η τοποθέτηση δώδεκα νέων ειδικών γραμματέων στους Ενιαίους Διοικητικούς Τομείς των αντίστοιχων υπουργείων, καθώς και οι δέκα ειδικές γραμματείες που καταργούνται.

Ειδικότερα, τοποθετούνται:

Απροειδοποίητος έλεγχος αντιντόπιγκ στον Κόμπι... για να βρούνε τι μάρκα πορτοκαλάδα πίνει...

Μετά τους 20 πόντους και τα 6/10 τρίποντα επί της Αυστραλίας ο Κόμπι Μπράιαντ επέστρεψε… τελευταίος στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post» τού έγινε απροειδοποίητος έλεγχος ντόπινγκ. Μήπως ήξερε κάτι ο Γκραντ Χιλ για την πρόσφατη δήλωση που έκανε;

Νέος επικεφαλής στο ΣΔΟΕ-Ποιος είναι;

Τη θέση του Ιωάννη Διώτη, ο οποίος είχε διοριστεί τον Μάιο του 2011, πήρε ο Στέλιος Στασινόπουλος.

Ο νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ κατάγεται από...

Απάντηση για γέλια από την ΕΡΤ για την απονομή του Βασιλιά Κωσταντίνου

Η ΕΡΤ δεν έδειξε ποτέ την απονομή του Παύλου Κοντίδη από τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο!

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν έδειξε ποτέ την απονομή στον πρώτο Κύπριο Ολυμπιονίκη, τον οποίο έστεψε ο τέως Βασιλίας, Κωνσταντίνος, όπως γράψαμε πριν μέρες... Πολλοί είπαν πως έγινε λόγο της παρουσίας του τέως Βασιλία, Κωσταντίνου και μάλλον επιβεβαιώνονται από την απάντηση της ΕΡΤ!

Καίγεται το 'Αγιον 'Ορος

Η φωτιά που ξέσπασε πριν από δυο ημέρες στο Άγιο Όρος συνεχίζει το καταστροφικό της έργο και πλέον το μέτωπο απέχει μόλις δυο χιλιόμετρα από τη μονή Χιλανδαρίου.

Πρωτογενές έλλειμμα: Μείωση μεγαλύτερη από τον στόχο

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2012, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκε σε 13.203 εκατ. ευρώ, και το πρωτογενές έλλειμμα για την ίδια περίοδο σε 3.070 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας βελτίωση έναντι των στόχων του ελλείμματος για τον κρατικό προϋπολογισμό ύψους 14.829 εκατ. ευρώ και του στόχου για το πρωτογενές έλλειμμα ύψους 4.536 εκατ. ευρώ.

Αυτό είναι το παλάτι που αγόρασε ο Σαρκοζί στο Μαρόκο για 5 εκατ. ευρώ [εικόνες]

«Τρίγωνο του Χρυσού» λέγεται η τοποθεσία στο μαγευτικό Μαρακές του Μαρόκου όπου βρίσκεται η χλιδάτη βίλα του Νικολά Σαρκοζί. Την αγόρασε πριν από λίγες εβδομάδες, αφότου έχασε τις εκλογές για την Προεδρία της Γαλλίας.

H Μαριάννα Λάτση πήρε στην κόρη της Εριέττα δώρο αξίας 155.000 ευρώ

Τα 19 έκλεισε την Τετάρτη η Εριέττα Κούρκουλου, κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, και η μαμά της, της έκανε ένα πανάκριβο δώρο, που πολλοί θα ζήλευαν.

Απίστευτο θράσος!!! Αρνείται να παραιτηθεί ο ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖαίος διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ! Πάμε στοίχημα ότι οι δεξιές κότες θα τον κρατήσουν;

Ο κρατικοδίαιτος Κογιάνης που τους τελευταίους μήνες προβάλει στην ΕΡΤ, σαν τρελός τον ΣΥΡΙΖΑ και διορίστηκε από τον Γιωργάκη, θεωρεί ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και ότι διορίστηκε αξιοκρατικά!! Και όχι μόνο αυτό, αλλά...

Ο Γίγαντας Χέλμουτ Σμιτ και η διαφορά του Ηγέτη από τον τραπεζοϋπάλληλο



Ο Χέλμουτ Σμιτ ανήκει στην τελευταία γενιά πολιτικών που υπήρξαν πραγματικοί Ευρωπαίοι ηγέτες.

Στην γενιά της οποίας το Ευρωπαϊκό όραμα πρόλαβε να λάμψει, πριν από την κατάληψη της Ευρώπης από ανδρείκελα και μαριονέτες συμφερόντων τύπου Σημίτη, Μπλερ και Σρέντερ.

Βροχή αστέρων το Σαββατοκύριακο

Οσοι βρεθείτε σε περιοχές όπου ο νυχτερινός ουρανός είναι σχετικά «καθαρός», ρίξτε μια ματιά σε βορειοανατολική κατεύθυνση το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής. Είναι πολύ πιθανό να δείτε την καλοκαιρινή βροχή αστεριών, τους Περσείδες.

Τα πεφταστέρια


Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει 20χρονη στα Μάλια

Στη σύλληψη ενός 26χρονου Πακιστανού, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει 20χρονη Βρετανίδα, προχώρησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης οι αστυνομικές αρχές στα Μάλια Ηρακλείου.

Ψάχνουν 630 εκατ. ευρώ για φέτος και πέντε δισ. μέχρι το 2014

«Βαρέλι χωρίς πάτο» θυμίζει η προσπάθεια της κυβέρνησης, προκειμένου να καταφέρει να συμπληρώσει το πακέτο των μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ που απαιτεί το Μνημόνιο.

Μεγάλες ποσότητες αόρατης σκοτεινής ύλης κοντά στον Ήλιο

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου και της πολυτεχνικής σχολής ΕΤΗ της Ζυρίχης, του πανεπιστημίου του Λέστερ στη Βρετανία και του Εθνικού Αστρονομικού Παρατηρητηρίου του Πεκίνου, με επικεφαλής τη δρα Σίλβια Γκαρμπάρι και τον καθηγητή Τζορτζ Λέικ, που δημοσιεύουν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό "Monthly Notices" της Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρίας της Βρετανίας, δήλωσαν "κατά 99% βέβαιοι ότι υπάρχει σκοτεινή ύλη κοντά στον ήλιο", εκτιμούν μάλιστα ότι η πυκνότητά της είναι μεγάλη.

Φωτογραφίες: Ο Ανωμερίτης στα VIP για Νάξο... ας είναι καλά ο ΟΛΠ που πληρώνει


Ο κ. Ανωμερίτης βρέθηκε στις VIP θέσεις του high speed για τη Νάξο, όπου προφανώς θα περάσει ορισμένες ημέρες διακοπών.

Curiosity: Το πρώτο έγχρωμο στιγμιότυπο από τον Άρη

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη έγχρωμη φωτογραφία από την περιήγηση του ρομποτικού οχήματος Curiosity στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη.

"Υπάρχει ακόμα πολύ λίπος με την φοροδιαφυγή"

Με την φράση αυτή ο υφυπουργός Οικονομικών προσπάθησε να τονίσει ότι χρειάζεται καλύτερος συντονισμός των φορέων.

Όλα αυτά στην σύσκεψη που έγινε μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου οικονομικών και του ΣΔΟΕ.

ΠΑΟΚ-Ραπίντ Βιέννης για τα πλέυ οφ του Europa League

και
Ατρόμητος-Νιουκάστλ
Μαρίτιμο-Ανόρθωση
ΑΠΟΕΛ-Νεφτσκι

Αναλυτικά η κλήρωση:

Εθνική χωρίς Καραγκούνη αλλά με νέα πρόσωπα εναντίον της Νορβηγίας

Χωρίς τον αρχηγό της Γιώργο Καραγκούνη θα αγωνιστεί η εθνική ποδοσφαίρου στο φιλικό της 15ης Αυγούστου στο Όσλο με αντίπαλο τη Νορβηγία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Φερνάντο Σάντος έδειξε με τις κλήσεις του τη διάθεση για ανανέωση και δοκιμές, καλώντας νέα πρόσωπα όπως οι...

Συνελήφθησαν τρεις αλβανοί και ένας Ναξιώτης ως ύποπτοι για το φονικό της Πάρου;

[Τελικά ήταν άνθρακες ο θησαυρός καθώς επρόκειτο για άσχετους... Οι πραγματικοί δράστες αναζητούνται ακόμα]

Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε 4 άτομα -τρεις Αλβανούς και έναν Ναξιώτη- που προσπαθούσαν να φύγουν με ένα φουσκωτό από την Πάρο, ως δράστες της αιματηρής ληστείας νωρίς σήμερα το πρωί σε τράπεζα του νησιού και είχε ως αποτέλεσμα την εκτέλεση ενός 45χρονου ταξιτζή.

Ληστεία Πάρος: Με ελικόπτερο και σκύλους αναζητούν τους δολοφόνους

Έρευνες από στεριά, αέρα και θάλασσα πραγματοποιούν άνδρες της Αστυνομίας και του Λιμενικού προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των αδίστακτων ληστών που «χτύπησαν» το πρωί την τράπεζα Alpha Bank στην Πάρο δολοφονώντας μάλιστα έναν πολίτη που προσπάθησε να τους σταματήσει.

Ο Μπολτ λέει και καμιά μαλακ@@ για να γελάμε: «Εμείς στην Τζαμάικα δεν παίρνουμε αναβολικά-Κανείς δεν θυμάται τον Καρλ Λιούις»

Μετά τις αιχμές του Καρλ Λιούις αλλά και πολλών Αμερικανών για χρήση απαγορευμένων ουσιών, ο Γιουσέιν Μπολτ όχι μόνο δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο πρώην σπρίντερ αλλά χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα διαψέυδοντας κατηγορηματικά ότι έχει κάνει χρήση αναβολικών.

Aπάτη 10 εκατ. στον ΟΠΑΔ

Μια νέα απάτη στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου στον Πειραιά, η οποία προκάλεσε στο δημόσιο ζημιά 10 εκατ. ευρώ ερευνά το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας του υπουργείου Υγείας ύστερα από καταγγελίες.

Συνολική αποτίμηση της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» από την Αστυνομία

Σε απολογισμό της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι οι επιχειρήσεις συνεχίζονται.

Συνολικά, από την έναρξη της επιχείρησης έχουν σημειωθεί τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Έβρος: Κατακόρυφη μείωση των παράνομων μεταναστών

Kατακόρυφη είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, η μείωση του αριθμού των παράνομων μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα από την περιοχή του Έβρου, μετά την έναρξη της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς».

Nέα εποχή στον ΠΑΟΚ

Σε οριστική συμφωνία ήρθαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη και πλέον απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για την... νέα εποχή στον «δικέφαλο του βορρά».

Αυτή την ώρα συντάσσεται το μνημόνιο συνεργασίας του ομογενούς επιχειρηματία με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αφού προηγουμένως είχε επέλθει η συμφωνία με τον Ερασιτέχνη.

Με Μάλαγα κληρώθηκε ο ΠΑΟ...

Άντε τώρα να βγάλεις απ' το μυαλό του Αλαφούζου ότι αυτοί δεν είναι παράρτημα του γαύρου που τους έπαιξε πριν 3 μέρες στο Καραισκάκη... Τυχαίο είναι ρε Γιάννη ότι τους κάλεσε ο Γαύρος και τους περιποιήθηκε; :)))

Το ατέλειωτο καλοκαίρι του Παπανδρέου

Για τον Γιώργο «λεφτά υπάρχουν» πάντα και φροντίζει να τα ξοδεύει

Τέσσερις φορές έχει έλθει όλες κι όλες στην Αθήνα ο Παπανδρέου από την ημέρα που έδωσε τα κλειδιά του ρημαγμένου ΠΑΣΟΚ στον διάδοχο του.

Βγήκαν οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου

Στις 14:30 αρχίζει η κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο να βρίσκονται στην κληρωτίδα. Η ΟΥΕΦΑ χώρισε σε έξι γκρουπ τους αντιπάλους και ήδη γνωρίζουμε τις υποψήφιες ομάδες που είναι πιθανό να βρεθούν στο δρόμο των δυο ελληνικών συλλόγων.

Έκανε σεξ με ανήλικους και τους κερνούσε...πίτσα

Αν δεν είσαι χορτάτος δεν αποδίδεις στο σεξ. Αυτό είχε στο νου της μια 28χρονη δασκάλα η οποία μαζί με το σεξ κερνούσε και πίτσα όσους νεαρούς αποπλανούσε.

Ο λόγος για την Bethany Appleton καθηγήτρια λυκείου στο Shelbyville της Ιντιάνα η οποία κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με έναν 15χρονό.

Ακόμα γελάνε στο Μαξίμου: Ο Νικολόπουλος έστειλε εξώδικο στο Σαμαρά

Εξώδικο στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά απέστειλε σύμφωνα με πληροφορίες ο αποπεμφθείς από την κοινοβουλευτική ομάδα βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

Που πήγαν τα καβούρια του Βαγγέλη;

Τις τελευταίες μέρες έχω ακούσει τα χίλια μύρια για την τακτική του Ολυμπιακού με τους Έλληνες παίκτες, τους ξένους τύπου Ντιελνά και την σφιχτή οικονομική πολιτική που δεν συμβαδίζει με την κατάσταση της ομάδας...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Το 1517 δέχεται τηλεφωνικές καταγγελίες για επίορκους δημοσίους υπαλλήλους

Μετά και την εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τις απολύσεις των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων επιταχύνονται όλες οι διαδικασίες και ανοίγουν ξανά όλες οι υποθέσεις που αφορούν σε καταγγελίες για χρηματισμό και μίζες.

Επέκταση του νόμου κατά της διαφθοράς και στους επίορκους ΔΥ

Του Παναγιώτη Στάθη

Επέκταση του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου που ψηφίστηκε το 2010 με τίτλο «διαφθορά κρατικών αξιωματούχων» (ν.4022 επί υπουργίας Καστανίδη) -που προβλέπει μεταξύ άλλων ολοκλήρωση της ανάκρισης εντός 4 μηνών, αμετάκλητο βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών και παραπομπή σε δίκη το πολύ εντός 8 μηνών- και στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους θα είναι πιθανότατα η απάντηση της κυβέρνησης στην εξαγγελία Σαμαρά περί «δικών εξπρές» για τους διαφθαρμένους υπαλλήλους.

Ληστεία με νεκρό στην Πάρο – Ταξιτζής καταδίωξε ληστές και τον σκότωσαν! – Φόβοι πως διέφυγαν με ταχύπλοο οι δράστες

- Τρεις οι ληστές, ένας ακόμη τους περίμενε στο αυτοκίνητο διαφυγής
- Τον πυροβόλησαν τρεις φορές, πέθανε ακαριαία
- "Μας λήστεψαν πιάστε τους" βγήκαν φωνάζοντας οι υπάλληλοι της τράπεζας
- Το θύμα τους κυνήγησε πεζός - Ήταν παντρεμένος με την κόρη της Βίκυς Μοσχολιού
- Κινδύνευσαν να τραυματιστούν από τους πυροβολισμούς κι άλλοι πολίτες
- Έκλεισε το λιμάνι της Παροικιάς

Μπουτάρης-Ψωμιάδης: Να δοθεί το Γενί Τζαμί στους μουσουλμάνους! (βίντεο)

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δηλώνει θετικός στην μετατροπή του Γενί Τζαμί σε χώρο λατρείας Μουσουλμάνων.

Με "άνωθεν" παρέμβαση οι περικοπές στα "αμελή" υπουργεία

Της Δήμητρας Καδδά

Το υπουργείο Εργασίας έπρεπε βάσει μνημονίου να «συνεισφέρει» στο νέο «πακέτο» με 3,2 δισ. ευρώ και τελικά προωθεί περικοπές συντάξεων και επιδομάτων τουλάχιστο 4- 5 δισ. ευρώ. Όσο για την περιστολή δαπανών στο ευρύτερο δημόσιο και την αναδόμηση της κρατικής μηχανής που θα «εξοικονομούσε» 8,4 δισ. ευρώ, οι παρεμβάσεις ακόμη... αναζητούνται με τα κοστολογημένα και αποδεκτά από την τρόικα μέτρα προς το παρόν να υπολογίζονται σε 3-4 δισ. ευρώ περίπου...

Χρήστες twitter διαμοίραζαν υλικό παιδικής πορνογραφίας

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διέγραψε προφίλ χρηστών σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, που διαμοίραζαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Τι μας απαγορεύουν οι Τούρκοι;

Η Τουρκία απαγορεύει τις πωλήσεις ακινήτων σε Ελληνες υπηκόους στα μικρασιατικά παράλια, όπως και σε Ρώσους στη Μαύρη Θάλασσα.

Ο θάνατος Τσαλικίδη δεν οφείλεται σε δηλητηρίαση με τοξική ουσία

Στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του 39χρονου υπαλλήλου της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη, το Μάρτιο του 2005, δεν οφείλεται σε δηλητηρίαση με τοξική ουσία, φαίνεται να καταλήγουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος οι ιατροδικαστές που εξέτασαν δείγματα της σορού του άτυχου υπαλλήλου, ύστερα από εκταφή που πραγματοποιήθηκε προ τεσσάρων μηνών.

Πολίτες (και όχι εσωκομματικοί αντίπαλοι όπως φαντάζεται ο Βύρων) ζητούν την παραίτηση Πολύδωρα μέσω facebook

[Είπαμε υπομονή Βύρωνα! Έρχεται Σαββατοκύριακο και το θέμα σου θα ξεχαστεί...]

Διαστάσεις παίρνει στο διαδίκτυο η υπόθεση διορισμού της κόρης του Βύρωνα Πολύδωρα στην Βουλή των Έλληνων. Χρήστες του διαδικτύου δημιούργησαν σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο facebook με τίτλο Παραίτηση Β.Πολύδωρα τώρα. Μέσα σε λίγες ώρες η σελίδα απαριθμεί...

Αρχη άνδρα δείκνυσι ...

Πολλοί αντιμετώπιζαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν με μεγάλη επιφύλαξη τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Και είναι αλήθεια πως στην διαδρομή των πολλών ετών στην πολιτική δεν έκανε πολλούς φίλους.

Ωστόσο, «αρχή άνδρα δείκνυσι» που έλεγαν και οι πρόγονοί μας.

Και ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει να ασκεί τα καθήκοντά του ως πρωθυπουργός με ξεχωριστό τρόπο.

Η συνέχεια στο Antilogos-gr

e-Επιλογές

Η Ευρωπαϊκή Ενωση προσφέρει 5.000 θέσεις εργασίας

Η νέα πρωτοβουλία της Ευρωπαικής Επιτροπής «Your First EURES Job» στοχεύει να καλύψει 5.000 θέσεις εργασίας δίνοντας σε πολίτες από 18 ως 30 ετών την ευκαιρία να βρουν την πρώτη τους δουλειά σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ευρώπη που αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό.

Ληστεία με νεκρό στην Πάρο

Τραγική κατάληξη είχε για έναν οδηγό ταξί η ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Νάουσας, που σημειώθηκε το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεκρός ήταν οδηγός ταξί, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο και επιχείρησε να σταματήσει τους δράστες.

Ύποπτες πυρκαγιές στα Γιάννενα

Μεγάλες πυρκαγιές άναψαν στην ‘Ηπειρο εχθές το βράδυ, Τετάρτη 8 Αυγούστου, στα Γιάννινα και σε περιφερειακά χωριά, απ’ότι φαίνεται όμως, με έγκαιρη και μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, είναι όλες υπό έλεγχο.

Βίντεο: «Σκούπα» της Αστυνομίας στον Σταθμό Λαρίσης

Tην έφοδο της Αστυνομίας στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» κατέγραψε κάμερα της Αστυνομίας, χθες στον Σταθμό Λαρίσης.

Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ατρομήτου

Με δύο ομάδες τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στα play off του Europa League με την κλήρωση να γίνεται το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο "δικέφαλος του βορρά" θα είναι στους ισχυρούς, ενώ η ομάδα του Περιστερίου θα βρίσκεται στο γκρουπ των αδυνάτων.

Οι ελληνικές συμμετοχές σήμερα

Σπύρος Γιαννιώτης και Κώστας Φιλιππίδης δίνουν την Παρασκευή τη μάχη τους για διάκριση, καθώς βαδίζουμε προς την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα αγωνίζεται στις 14:00 στο Χάιντ Παρκ στα 10χλμ., αποτελώντας ένα από τα φαβορί για μία θέση στο βάθρο.

Eπίορκοι στο Δημόσιο & ατιμωρησία-Παρέμβαση Σαμαρά (βίντεο)

Ατιμώρητοι παραμένουν επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, ενώ τα πειθαρχικά όργανα του Δημοσίου στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν επιβάλει μικρές ποινές.

«Κόλαση» φωτιάς σε Ουρανούπολη και Αρκαδία-Χιλιάδες στρέμματα έγιναν στάχτη

Συνεχίστηκε και την Πέμπη ο «πύρινος εφιάλτης» σε Ουρανούπολη και Αρκαδία, ενώ νέες πυρκαγιές ξέσπασαν σε Ρόδο, Κεφαλλονιά, Χανιά και Δομοκό.

Ουρανούπολη