11 Οκτωβρίου 2012

Oσο περισσότερο σπέρμα απορροφά το σώμα μιας γυναίκας τόσο πιο ευτυχισμένη είναι

Αλλη μια μελέτη που αποδεικνύει ότι το σπέρμα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ψυχική διάθεση των γυναικών και να αποτελέσει την ασπίδα τους ενάντια στην κατάθλιψη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το νέο χρωματολόγιο της ΒΙΒΕΧΡΩΜ (φώτο)

Δείτε το με προσοχή... ειδικά οι πατριώτες του κώλου μπορεί να πάθουν κανα κόλπο:

Δεν παλεύεται με πορδές και ψέμματα η ΧΑ παρά μόνο με έργο και αποτελέσματα-ΧΑ: Αθλιότητα των ΜΜΕ ότι ζητήσαμε ονόματα και διευθύνσεις αλλοδαπών (έγγραφο και βίντεο)

[Όποιος διαβάσει την ερώτηση της ΧΑ ή δει το βίντεο, θα γελάει με όσα λέγονται σήμερα όλη μέρα ότι η ΧΑ ζητάει ονόματα και διευθύνσεις... αντίθετα θα προβληματιστεί με αστειότητες Στυλιανίδη ότι μόνο το 2,5% είναι παιδιά μεταναστών ή τις αστειότητες ότι "ακόμα και παιδιά λαθρομεταναστών θα φιλοξενούνται στους σταθμούς (εις βάρος των Ελλήνων εννοείται αφού δεν χωράνε όλοι σε σταθμούς) γιατί δεν ευθύνονται για το ότι είμασταν ξέφραγο αμπέλι"...

Οργισμένη ανακοίνωση νεολαίας των Βορειοηπειρωτών για το κομμούνι που είδε "φασιστικά σήματα"

Τελικά όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή, το "φασιστικό" σήμα που κατήγγειλε χτες ο κομμουνιστής συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ ότι είχε πάνω του ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, δεν ήταν αλλο από την σημαία της αυτόνομης Βορείου Ηπείρου!

Το γεγονός έπεσε στην αντίληψη της νεολαίας των Βορειοηπειρωτών που εξέδοσαν την εξής ανακοίνωση:

Δείτε τις σκατόφατσες που χθες τα έκαναν πάλι ρημαδιό

Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα πρόσωπα και τα στοιχεία όλων όσων συνελήφθησαν κατά τα επεισόδια στις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη.

Αυτό είναι μέτρο: Θα τρώμε και δεν θα πληρώνουμε;

Το ενδεχόμενο αν δεν προσκομίζεται απόδειξη λιανικής, να μην έχει υποχρέωση ο πελάτης να πληρώνει κανένα ποσό σε χώρους εστίασης, εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ενοπλη έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα ΙΕΚ Ξυνή... επειδή σύμφωνα με τον Βαξεβάνη η Κυβέρνηση τους καλύπτει

[Ακόμα να μας δείξει καμία άλλη απόδειξη πέρα από τη μουτζούρα-screenshot, ο Κωστάκης για τη μούφα καταγγελία ότι το ΙΚΑ τους κανόνισε δόσεις του ΙΕΚ Ξυνή μέχρι το 2400... ]

Φύλλο και φτερό έκαναν το λογιστήριο των ΙΕΚ Ξυνή 30 ένοπλοι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας με επικεφαλής τέσσερις εισαγγελείς στο πλαίσιο μιας επιχείρησης για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής το πρωί της Τετάρτης.

Κώλ@ έκανε πάλι τη Βουλή η ανέραστη του ΣΥΡΙΖΑ: Πλακώθηκαν Νεράντζης-Κακλαμάνης εξαιτίας της

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής,κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη λίστα "Λαγκάρντ", μεταξύ του Τάσου Νεράντζη και του Απόστολου Κακλαμάνη.

Ο Νεράτζης αποκάλυψε πως ερεθίζεται η ανέραστη του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Από τους διαλόγους που διέρρευσαν από την Επιτροπή φαίνεται πως υπήρξε ένταση μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η κυρία Κωνσταντοπούλου άρχισε να «βομβαρδίζει» τον κ. Βενιζέλο με ερωτήσεις επι 26 λεπτά ρωτώντας τον γιατί κράτησε το υλικό για τον εαυτό του, γιατί ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη να μη ζητήσετε γνωμοδότηση Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς και για το ρόλο του κ. Διώτη

Μετά το Υπουργείο, διαψεύδει και η τρόικα τις παπαριές του παχυδερμου για εκκένωση ελληνικών νησιών-Τι είπε πραγματικά στο υπ.Ναυτιλίας

"Η τρόικα ουδέποτε έθεσε θέμα εκκένωσης μικρών νησιών" τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, αλλά και του υπουργείου Οικονομικών, μετά την είδηση που κυκλοφόρησε (το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του παχύδερμου Αναστασιάδη), ότι η τρόικα ζήτησε από την κυβέρνηση, να εκκενωθούν τα νησιά που έχουν έως 150 κατοίκους, καθώς επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ερώτηση Βαρβιτσιώτη για τα υποβρύχια... και λίγο γλύψιμο στον Χατζηνικολάου

Με αφορμή δημοσίευμα της Real news για την εμπλοκή συνδικαλιστών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στην υπόθεση με τις προμήθειες των υποβρυχίων ο βουλευτής της ΝΔ ρωτά εάν ολοκληρώθηκε η έρευνα του ΣΔΟΕ και σε ποια αρχή υποβλήθηκε το σχετικό

Spiegel: Το Άγιο Όρος ότι πιο κοντινό στον Παράδεισο, πλημμύρισε από απελπισμένο κόσμο

Με την ολοένα και αυξανόμενη δημοφιλία του Αγίου Όρους εν μέσω οικονομικής κρίσης ασχολείται το Spiegel με τον ανταποκριτή του γερμανικού περιοδικού να τονίζει πως σε αυτές τις δύσκολες ημέρες πολλοί Έλληνες ψάχνουν να βρουν την γαλήνη στον Άθω.

«Από Έβρο έως Καστελόριζο» η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας

«Δεν γνωρίζω τι είπε ο κ. Νταβούτογλου και, ως εκ τούτου, δεν μπορώ να το σχολιάσω» απάντησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, αναφορικά με δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών για την ΑΟΖ και το Καστελόριζο και τις συνεχιζόμενες «διερευνητικές επαφές με την Τουρκία». Οι δηλώσεις Νταβούτογλου έγιναν σε συνάντηση με ομάδα Ελλήνων δημοσιογράφων, που επέλεξε η τουρκική πρεσβεία.

Σφίγγουν οι κώλοι στο ΠΑΣΟΚ: Ο Βενιζέλος θυμήθηκε ότι ο Παπ μπορεί να πείραξε την λίστα, μόλις ο Πεπονής ζήτησε την αυθεντική

Τη δική του απάντηση στην «ύποπτη» διαδρομή της «λίστας Λαγκάρντ» δίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, μία μόλις μέρα αφού ο Πεπονής ζήτησε από το Στουρνάρα να βρει από τους Γάλλους την αρχική λίστα. Τυχαίο;....

Ειδικότερα, κατά την αρχική του μακροσκελή τοποθέτηση, ο κ. Βενιζέλος επέμεινε ότι το υλικό είναι παράνομο, ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό υλικό, ενώ επισήμανε ότι η «εκ του πλαγίου εκμετάλλευσή του θα δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις της χώρας με τη Γαλλία, αλλά και την Ελβετία, με την οποία επιχειρούμε να συνάψουμε διμερή συμφωνία για τη φορολογία καταθέσεων».

Reuters: Η παχυλή αποζημίωση του Γιώργου Προβόπουλου

Αποζημίωση ύψους 3,4 εκατομμυρίων ευρώ έλαβε ο σημερινός διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος όταν εγκατέλειψε τη θέση του αντιπροέδρου της Τράπεζας Πειραιώς, «μίας μεγάλης τράπεζας που τώρα ρυθμίζει», αναφέρει σε σημερινό του ρεπορτάζ το πρακτορείο Reuters.

Μέρκελ: Η έκθεση της Τρόικα θα κρίνει τα πάντα – Σε αυτήν θα βασίσω τις αποφάσεις μου για την Ελλάδα

Την σπουδαιότητα της έκθεσης της Τρόικα για τις εξελίξεις στην Ελλάδα επεσήμανε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, σχολιάζοντας πως σε αυτήν θα βασιστεί για να λάβει οποιαδήποτε απόφαση θα αφορά την χώρα μας.

Επειδή μας έχουν ζαλίσει: Φωτό ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ με τα ΜΑΤ!

[Χθες και προχθές μας έπρηξαν με τις φώτο: "φώτο: αστυνομικός βαράει διαδηλωτή", "φώτο: αστυνομικός χρησιμοποιεί σαν ασπίδα νεαρή", "φώτο: αστυνομικός κρατάει ανάποδα το γκλόπ", "φώτο: αστυνομικός τρέχει", "φώτο: αστυνομικός δεν τρέχει" κ.λπ]

Μια εικόνα,δυο χαμόγελα, χίλιες υποψίες. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

Τα 7 καλύτερα εξωτικά μέρη του κόσμου!


Είτε είστε ρομαντικός τύπος, είτε θέλετε να πάτε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας είτε ένα ταξίδι για το μήνα του μέλιτος, σας αναφέρουμε τους πιο εξωτικούς προορισμούς του κόσμου.

Νησάκια στη μέση του πουθενά με καταγάλανα νερά, φοίνικες, ατελείωτες αμμώδεις παραλίες και η απόλυτη ηρεμία! Ακόμη κι αν δεν μπορείτε να τα επισκεφθείτε σίγουρα θα σας ταξιδέψουν!

Επιτέλους: Ο Σίμος τελειώνει την επόμενη βδομάδα, τον πρασινοφρουρό Μάτσικα

-Γενική συνέλευση των μετόχων την επόμενη εβδομάδα για το σουτ στον ΠΑΣΟΚο Μάτσικα (φώτο αριστερά) χωρίς αποζημίωση
-Ερχεται τροπολογία για άμισθο Πρόεδρο (φρίκαραν στη Συγγρού μόλις το άκουσαν) και Διευθύνοντα Σύμβουλο μη δημοσιογράφο 
 
Ενώ το ΑΠΕ βρίσκεται κυριολεκτικά σε διάλυση, μια και όποιος θέλει πάει στην δουλειά του, όποτε θέλει, όποιος θέλει γράφει ότι θέλει , αν θέλει και όποτε θέλει, ακόμα και ανακρίβειες, όπως έγινε την περασμένη  Παρασκευή ,όπου αποσύρθηκαν τρία τηλεγραφήματα… ο αρμόδιος υπουργός δείχνει να αποφάσισε τελικά, μετά από τις πιέσεις του Μ Μαξίμου να «φάει» τον κολλητό του ΓΑΠ Ηλ Ματσικα 

Βρείτε τη διαφορά μεταξύ ΓΑΠ και Πάνου

Μα φυσικά ο Καμμένος έχει όπως πάντα το αντίδοτο:

Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής φταίνε …τα έθιμα του Πάσχα! (Μιλάμε σοβαρά, δεν κάνουμε πλάκα)


Άβυσσος η ψυχή της κάθε χαζοχαρούμενης ξανθιάς.
Μέσα στον ορυμαγδό αστείρευτης μαλακίας που συσσωρεύεται σε εκατοντάδες “αναλύσεις” του κώλου για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, εμφανίστηκε και η μακράν κορυφαία παπαριά: “Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής φταίνε τα έθιμα του Πάσχα”.

ΣΟΚ στο Πανελλήνιο από τη θυσία της Μαρίζας Κωχ: Ξερίζωσε τις τρίχες της για τη Μέρκελ!!

Ο ερχομός της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα μπορεί να προκάλεσε να μεγάλο κύμα διαδηλώσεων, όμως αυτή που ξεχώρισε με την διαμαρτυρία της ήταν η τιτανοτεράστια ερμηνεύτρια Μαρίζα Κωχ, η οποία έχει γίνει σκελετός από τις κακουχίες που μας επιβάλλει η Μέρκελ και το 4ο Ράιχ.
Η Μαρίζα σόκαρε το πανελλήνιο με την κίνηση της να ξεριζώσει μπροστά στην κάμερα τα μαλλιά της για να τα χαρίσει στην Γερμανίδα καγκελάριο... Τα μαλλιά ήταν από το κεφάλι της και όχι από άλλο μέρος του σώματος όπως θα έκανε ο...

Süddeutsche Zeitung: Ανόητη μειοψηφία με αγκυλωτούς σταυρούς, που όμως δεν είναι "ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ"

«Ανόητη μειοψηφία» είναι ο τίτλος σχολίου στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου που αναφέρεται στη μικρή ομάδα διαδηλωτών στην πλατεία Συντάγματος, οι οποίοι φορούσαν στολές των ναζί. Η εφημερίδα σχολιάζει: «Σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που κάνουν παραλληλισμούς μεταξύ του 1941 και του 2012. Ωστόσο δεν είναι πολλοί και σε καμία περίπτωση δεν είναι «Oι Έλληνες».

Δεν υπάρχει πιο μαλάκ@@ λαός!! Η πλειοψηφία των Γερμανών μας θέλει στο ευρώ παράτα προχθεσινά αίσχη

["Ε ναι μας θέλουν ΟΥΓΚ! ΟΥΓΚ! Αφού μας ρουφάνε το αίμα με μπουρί! ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ!!" θα πούνε τα πιθήκια]

Σήμερα, για πρώτη φορά μέσα σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους, περισσότεροι Γερμανοί τάσσονται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Politbarometer για το γερμανικό κανάλι ZDF, μόλις δύο ημέρες μετά την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα, το...

Τσογλάνια που αντί να είναι στην τάξη έκοβαν βόλτες στην Αθήνα, αποδοκίμασαν τον Στουρνάρα

[Αποδοκιμάζουν όλοι, αποδοκιμάζουν και οι αλητάμπουρες που δεν έχουν προσφέρει τίποτα στη ρημάδα τη χώρα... α, ξέχασα: η Τρόικα τους κατέστρεψε το όνειρο... δηλ. το διορισμό στο δημόσιο...]

Με ένα παρατεταμένο «ου…» κατά του Γιάννη Στουρνάρα «υποδέχτηκαν» την απόφαση του υπουργού Οικονομικού να μη δεχτεί αντιπροσωπεία παρά ένα δήμαρχο, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΟΙΚ.

Μήνυμα Σταϊκούρα προς τράπεζες για την πληρωμή των οφειλών στο Δημόσιο

Μήνυμα Χρήστου Σταϊκούρα προς τις τράπεζες να πληρώσουν τα χρωστούμενά τους προς το δημόσιο, έστειλε από τη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Αυτοκτόνησε κομμωτής στο Καστρί - Έκοψε το λαιμό του με ξυράφι!

Κανείς δεν ξέρει τι οδήγησε τον κομμωτή με το διάσημο πελατολόγιο σε αυτη την πράξη απελπισίας.

Διεθνής διασυρμός της Ελλάδας από Τσίπρα με ψευδείς καταγγελίες στη Guardian-Ιατροδικαστής: Κανένας αντεξουσιαστής δεν βασανίστηκε

Πολύ μεγάλο ζήτημα ανακύπτει με τη δόλια και αντεθνική στάση των ΣΥΡΙΖαίων οι οποίοι διακίνησαν στον Guardian τα περί δήθεν βασανιστηρίων από την Αστυνομία σε βάρος κρατουμένων αντιεξουσιαστών.

Νουθεσίες Τέντε στους δικαστές: "Ανεβείτε να δικάσετε"

Του Παναγιώτη Στάθη

Νουθεσίες του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, προς τους δικαστές και εισαγγελείς της χώρας να σταματήσουν να διακόπτουν τις συνεδριάσεις και να επιτελούν το καθήκον τους ενόψει των δυσχερών οικονομικών συγκυριών για τη χώρα και της ανάγκης πάταξης των φαινομένων διαφθοράς και φοροδιαφυγής, περιέχονται σε εγκύκλιο που απηύθυνε ο ανώτατος ευαγγελικός λειτουργός σε όλα τα δικαστήρια της χώρας.

Νέο αρνητικό ρεκόρ ανεργίας - Σκαρφάλωσε στο 25,1% τον Ιούλιο

Στο 25,1% σκαρφάλωσε το ποσοστό ανεργίας τον Ιούλιο του 2012, από 17,8% που ήταν τον Ιούλιο του 2011 και 24,8% τον Ιούνιο του 2012, όπως προκύπτει από τα εποχικά προσαρμοσμένα στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Τρελό κέρατο έχει φάει ο Ολάντ από την άτακτη σύντροφό του

Ο Φρανσουά Ολάντ μοιραζόταν την ερωμένη του, Βαλερί Τριεβιλέρ με υπουργό του Νικολά Σαρκοζί, αποκαλύπτει μία νέα βιογραφία για την «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας που αναμένεται να προκαλέσει πονοκέφαλο στα Ηλύσια Πεδία.

Πόσα βγάζουν οι δημοσιοκάφροι του MEGA;

Σύμφωνα με Unfollow που κυκλοφορεί «τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από...

Πρώτη γερμανική τοποθέτηση υπέρ κουρέματος του ελληνικού χρέους

Τη θέση ότι κούρεμα του ελληνικού χρέους που διακρατείται από τον επίσημο τομέα -δηλαδή, από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και την ΕΚΤ- είναι «κάτι που θα μπορούσε να εξεταστεί υπό προϋποθέσεις» εξέφρασε ο Φιλελευθέρος Ράινερ Μπρούντερλε (στη φώτο αυτός που χαχανίζει), επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του συγκυβερνώντος κόμματος στη Γερμανία.

Βρούτσης: Δίναμε 500 εκατ. ευρώ σε συνταξιούχους - μαϊμού

Η απογραφή συνταξιούχων σε όλα τα κύρια και επικουρικά ταμεία της χώρας, έδειξε ότι 57.164 συνταξιούχοι κύριας και 33.960 επικουρικής σύνταξης, οι οποίες καταβάλλονταν κανονικά έως σήμερα, δεν υπάρχουν αποκάλυσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Καλά αφού δεν μας δίνετε καμία λίστα, δώστε μας τουλάχιστον τα πόθεν έσχες

Tου Πασχου Μανδραβελη

Ασχοληθήκαμε πολύ με τη λίστα Λαγκάρντ, τη λίστα του ΣΔΟΕ κ.ά. Κάποιοι οργίσθηκαν διότι δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα ονόματα καταθετών που έχουν λεφτά στο εξωτερικό· είτε αυτά είναι προϊόν νόμιμης δουλειάς, είτε προϊόν φοροδιαφυγής. Εγιναν συζητήσεις για το αν υπάρχουν όρια στα προσωπικά δεδομένα, ή αν ο νόμος μπορεί να καμφθεί προκειμένου να εξυπηρετηθεί το γενικότερο καλό. Με ένα πράγμα δεν ασχοληθήκαμε. Με αυτό που έπρεπε να είναι ήδη στη δημοσιότητα:

Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ το 1/4 των εμβασμάτων που έφυγαν στο εξωτερικό

Σε ποσοστό 25% έχουν εντοπισθεί αναντιστοιχίες σχετικά με τα δηλωθέντα εισοδήματα δείχνουν οι πρώτοι έλεγχοι από τους 54.000 καταθέτες που έστειλαν εμβάσματα στο εξωτερικό.

Η Τσίπρας Α.Ε. συνεχίζει τους διορισμούς στη Βουλή

Οι συνδικαλιστικές δράσεις φαίνεται ότι επιβραβεύονται από τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Και αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος για τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας διόρισε στο γραφείο του στη Βουλή την κυρία...

Μην παίζετε με την Θράκη άσχετοι Αθηναίοι !!!

Κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο ένα "αποκαλυπτικό" άρθρο αναδημοσιευμένο από τη νέα φυλλάδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: "Σχέδιο αφελληνισμού στον Έβρο".

Αν και προσωπικά συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον ύποπτο ρόλο του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης και της κυρίας Καραγιάννη, ο αρθρογράφος δεν ξέρει τι του γίνεται και γράφει πολλές ανακρίβειες...

Η συνέχεια που ξεφτιλίζει τον Κουρτάκη και τις παπαριές που διαδίδει, στο:

alexpolisonline.blogspot.com

Καλά ρε ξεφτιλισμένοι, διορίσατε το λαμόγιο του Παπακωνσταντίνου;

Μπορεί το λαμόγιο του Παπακωνσταντίνου, να το διόρισε ο Στουρνάρας, ωστόσο Πρωθυπουργός της χώρας και σε τελική ανάλυση υπεύθυνος για όλους είναι ο Α. Σαμαράς και είναι κρίμα να ξεφτιλίζεται έτσι από τους "συνεργάτες" του... ναι ναι ξέρουμε:  "Για χάρη της Ελλάδας, ο Αντώνης θα το καταπιεί κι αυτό"... αλλά Αντώνη μου, να πάει να γαμηθεί τέτοια Ελλάδα...

Έτσι, για να καταλαβαίνετε ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο (όσοι καταλαβαίνετε τέλος πάντων....) δείτε ποιο λαμόγιο διόρισαν:

Παρέμβαση Παπαμιμίκου στο Υπ.Οικονομικών για τα μπλοκάκια

Όπως πληροφορηθήκαμε από σημερινό άρθρο στον Ελεύθερο Τύπο, παρέμβαση στο ζήτημα της φορολόγησης των νέων επαγγελματιών που εργάζονται με "μπλοκάκι" έκανε μέσα στην εβδομάδα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ιατροδικαστής: Δήλωσε μικρότερη ηλικία το ζώο της Πάρου

Στην εισαγγελία Σύρου ο δράστης της Πάρου-Είπε ψέματα για την ηλικία του


Στην Εισαγγελία Σύρου οδηγήθηκε και πάλι ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της 15χρονης στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Λαγκάρντ: Δύο χρόνια παράταση και κούρεμα του χρέους για την Ελλάδα

Περισσότερο χρόνο και συγκεκριμένα δύο χρόνια παράταση, μέχρι το 2016 πρέπει να πάρει η Ελλάδα προκειμένου να μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους της, υποστήριξε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Αυτός είναι ο τρελός που ξεβρακώθηκε στο Σύνταγμα

«Βαλκάνιος», «αδελφός με τους Ελληνες» και... λάτρης του... ούζου, δήλωσε στο Έθνος ο 56χρονος Αμερικανός, Ντάγκλας Αλαν Χάτιερ, που γδύθηκε προχθές το απόγευμα μπροστά στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την επίσκεψη της καγκελαρίου Μέρκελ. Βέβαια το σίγουρο είναι πως είναι και λίγο πειραγμένος στον εγκέφαλο καθώς δηλώνει ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει διαβατήριο γιατί...

Έλεος ρε ξεφτιλισμένοι!! Ούτε μια εφορία δεν είστε ικανοί να κλείσετε: Ξανανοίγουν τις εφορίες που "κλείνουν" ως "παραρτήματα"

Του Σπύρου Δημητρέλη

Μπορεί να έχει πολυδιαφημιστεί σαν το βασικό σχέδιο για την αναδιάρθρωση του φορολογικού μηχανισμού και να αποτελεί μια από τις μνημονιακές διαρθρωτικές παρεμβάσεις για τη μείωση της σπατάλης, ωστόσο η ηγεσία του υπουργείου Oικονομικών αναζητεί τρόπους για να την ακυρώσει στην πράξη. Πρόκειται για το σχέδιο κατάργησης και συγχώνευσης περισσότερων από 200 εφοριών.

Νέα συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ

Μια εβδομάδα μετά την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να τα πει ξανά από κοντά με την Γερμανίδα Καγκελάριο. Αυτή την φορά, στο Βουκουρέστι, την επόμενη Τετάρτη.

S&P: Υποβάθμιση της Ισπανίας κατά δύο μονάδες

O οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's ανακοίνωσε ότι υποβαθμίζει την πιστοληπτική ικανότητα της Ισπανίας κατά δύο βαθμίδες σε ΒΒΒ-.

Που χάθηκαν οι διαδηλωτές;

Να τους βάλω 50.000; Θέλετε 60.000; Άντε για χάρη σας να φθάσουμε τους 70.000 αν και φυσικά τόσοι δεν ήταν. Μιλώ για τους διαδηλωτές προχθές στην Αθήνα που υποδέχθηκαν την Αγκέλα Μέρκελ. Για τους ειδικούς των διαδηλώσεων, η Τρίτη ήταν «η μητέρα όλων των διαδηλώσεων». Η «D Day» των κινημάτων. Δεν είναι και μικρό πράγμα να έχεις στην πατρίδα σου την «προσωποποίηση της κρίσης». Τη γυναίκα – δηλητήριο. Την new age κόπια του Χίτλερ όπως καθημερινά αναφέρουν τα ΜΜΕ.

Άγριο ξύλο αντιεξουσιαστών - μελών της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα

Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και εκατό περίπου μελών του αντιεξουαστικού χώρου σημειώθηκε τα ξημερώματα στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του thebest.gr μέχρι στιγμής έχουν γίνει δέκα προσαγωγές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος των ζημιών ανέρχεται στις 15.000 με 20.000 ευρώ.


Βρούτσης με σχέδιο Αριάδνη Vs "μαϊμού" συντάξεων

Αριάδνη Vs  μαϊμού  συντάξεωνΕκρηκτικές διαστάσεις έχει πάρει η παραβατικότητα σήμερα στα ασφαλιστικά ταμεία, επεσήμανε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA". Ο κ. Βρούτσης μίλησε για 500 εκατ. ευρώ τα οποία χάνονται ετησίως και τόνισε ότι εκτός από "δημοσιονομικό πρόβλημα είναι και κοινωνικά άδικο".

Ο Κ. Καραμανλής πουλάει το γραφείο του

Τέλος εποχής για ένα πολιτικό γραφείο, στο εσωτερικό του οποίου γράφτηκαν ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες σελίδες της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας της χώρας. Πωλητήριο, λοιπόν, βάζει ο Κώστας Καραμανλής στο... θρυλικό γραφείο του στο Κολωνάκι. Πρόκειται για το γραφείο που διατηρούσε ο πατέρας του, Αλέκος, και το οποίο, τη δεκαετία του '90 στέγαζε και τις πολιτικές δραστηριότητες του νεαρού, τότε, βουλευτή της ΝΔ.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται (πάλι καλά, δηλαδή)!

Δημήτρης Ρομποτής D.R.

Ολοι οι θερμοκέφαλοι που ετοιμάζονται ...να υποδεχτούν τη Μέρκελ με όρους Ναζί κατακτητή, καλό θα είναι να ρίξουν ...μπύρα στο κρασί τους και να σκεφτούν ότι αν δεν ήταν τα περίπου τέσσερα εκατομμύρια "απογόνων των Ναζί" που επισκέπτονται την Ελλάδα κάθε χρόνο ως τουρίστες, τα πράγματα θα είχαν γίνει πολύ χειρότερα. Υπάρχουν διακριτά όρια μεταξύ πικρίας ή απογοήτευσης και απλού κόμπλεξ!

Αραιοί - Αραιοί, να φαινόμαστε ΠΟΛΛΟΙ !!!

Την επόμενη φορά που ο sexy-Alexis θα σκεφτεί να ζητήσει εκλογές, καλό θα ήταν να το σκεφτεί καλύτερα.

Διότι, ... αν κρίνω από το «μέγεθος» των κινητοποιήσεων κατά την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα, αλλά και την «γενική απεργία – συλλαλητήριο» του Σεπτεμβρίου, δε νομίζω ότι τα δείγματα ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά.

Βίντεο-Απίστευτος ο γελοίος των 57.000 της αργομισθίας: "Είδα τον ουρανό σφοντύλι"

Ποιο γελοίος απ' τον Τέρενς πεθαίνεις:

Για δέκα μέρες από 8-10-2012 έως 18-10-2012 στην Ελλάδα δεν θα γίνει ούτε ένα συμβόλαιο μεταβίβασης ακινήτου;

Καλά είναι σοβαροί; Το τεχνικό επιμελητήριο Ελλάδος (τεε), κλείδωσε το σύστημα από το οποίο το ΥΠΕΚΑ δίνει τον κωδικό ακινήτου (έναν τυχαίο -εντελώς άχρηστο- αλφαριθμητικό κωδικό), που είναι όμως απαραίτητος για να γίνει οποιαδήποτε...