15 Ιανουαρίου 2013

Βίντεο: H στιγμή που θέλει να ξεχάσει η Ελένη Μενεγάκη!

Μέσα από την εκπομπή του "ΦΜlive" είδαμε ένα βίντεο που όπως δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσφατα στην εκπομπή της, θέλει να το ξεχάσει...Η παρουσιάστρια το 1995 είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και είχε...

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Βίντεο από την προσπάθεια των τρομοκρατών να εκτοξεύσουν ρουκέτα εναντίον των γραφείων της ΝΔ!!

Δείτε τους "τρομοκράτες" εν δράση!:

Βίντεο: Οι πιο τρελοί φίλαθλοι

Το βίντεο δείχνει διάφορες εξέδρες, μεταξύ αυτών και του ΠΑΟΚ εννοείται, αλλά η πλάκα είναι στο τέλος και απορώ πως δεν το έχουν σκεφτεί οι δικοί μας οι κάφροι. Δείτε το:

Γελοία επίθεση κατά του Καραμανλή και της ΝΔ από τον άνθρωπο του Σημίτη

Σοβαρό κυβερνητικό ζήτημα εγείρει η χθεσινή στάση του υπουργού οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος στην συνέντευξη που παραχώρησε στην κρατική τηλεόραση, δίχως ίχνος ντροπής έριξε την ευθύνη για την σημερινή κατάσταση της οικονομίας, στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Σε λίγο και στην Ελλάδα τέτοιες δίκες-Βρετανία: Δικαίωμα της να φορά το σταυρό εν ώρα εργασίας

Με μία απόφασή του η οποία αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκρινε ότι γυναίκα υπάλληλος των Βρετανικών Αερογραμμών έπεσε θύμα θρησκευτικής διάκρισης.

Σε λίγο και στην Ελλάδα τέτοιες δίκες-Βρετανία: Δικαίωμα της να φορά το σταυρό εν ώρα εργασίας

Με μία απόφασή του η οποία αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκρινε ότι γυναίκα υπάλληλος των Βρετανικών Αερογραμμών έπεσε θύμα θρησκευτικής διάκρισης.

Πρόστιμο... μαμούθ στον ΑΝΤ1 από το Ραδιοτηλεοπτικό... εννοείται ότι δεν θα το πληρώσει

Μπαράζ προστίμων, συνολικού ύψους 650.000 ευρώ, επιβλήθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), για την προβολή του τηλεπαιχνιδιού «Τηλεκύβος» χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή ελέγχου τυχερών παιγνίων.

Περνά στην αντεπίθεση ο Παπακωνσταντίνου: Ψεύδεται ο Διώτης!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου μετά την κατάθεση του Ιωάννη Διώτη μέσω υπομνήματος στους οικονομικούς εισαγγελείς.

"Λέλας Καραγιάννη": Η παλαιότερη κατάληψη της χώρας

Μετά από 25 χρόνια κατάληψης, οι αστυνομικές δυνάμεις για πρώτη φορά μπήκαν την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στην κατάληψη της "Λέλας Καραγιάννη".

Η συγκεκριμένη κατάληψη θεωρείται και η παλαιότερη της χώρας. Στις 15 Απριλίου του 1988, μια ομάδα φοιτητών αποφάσισε να κατοικήσει στο μέχρι τότε εγκαταλελειμμένο κτίριο ιδιοκτησίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και του υπουργείου Παιδείας.

Θα αποβάλλονται από την Ολομέλεια βουλευτές με φόρμες, κοντομάνικα και... έξαλλα συνολάκια

Σαφή και αυστηρή προειδοποίηση απευθύνει προς τους γραμματείς των κοινοβουλευτικών ομάδων ο πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής και αντιπρόεδρος του Σώματος Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Στην τελική της φάση η κολοτούμπα: Μια χαρά η συνάντηση Τσίπρα-Φούχτελ

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον εντεταλμένο της γερμανίδας καγκελαρίου, Χανς Γιοάχιμ Φούχτελ, την Τρίτη στο Βερολίνο.

Γελάει ο κόσμος με την "παρακολούθηση" Καμμένου που τελικά αποδείχθηκε γκομενοδουλειά...

Το θέμα έπαιξε κυρίως στην Τατιάνα... για να καταλάβετε τη γραφικότητα μερικών που χθες έσπευσαν να βγάλουν "συμπεράσματα"

Γνωστός κοσμηματοπώλης έβαλε αστυνομικό να παρακολουθεί τη σύζυγό του. Η υπόθεση αποκαλύφτηκε όταν η φρουρά του Πάνου Καμένου ακινητοποίησε τον 45χρονο αρχιφύλακα, καθώς θεώρησε ότι παρακολουθούσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο γνωστός κοσμηματοπώλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Μίλα" και εξήγησε ότι προέβη σε τέτοια πράξη για να προστατέψει την οικογένεια του.

Δείτε το βίντεο από το STAR

Κυριάκος για Τσίπρα: «Ξέρει τι έλεγε η Λούξεμπουργκ;»... Δείτε τι έλεγε

Τα μάθημα ιστορίας του βουλευτή της ΝΔ στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ

....Αποδείξεις για τα όσα υποστήριξε χτες ο Χωμενίδης , σχετικά με τις ...γνώσεις του Αλέξη Τσίπρα, γύρω από τα όσα έλεγε η Ρόζα Λούξεμπουργκ,έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με μια ανάρτηση του στο twitter.

Ο λεβεντομαλάκ@ς... ηθοποιός και μπάρμαν! (video)

Δείτε τη συμμετοχή του βουλευτή σε πασίγνωστη ελληνική σειρά

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, γνωστός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όλα δείχνουν πως πριν πάρει την μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική είχε εξαντλήσει όλα τα άλλα ενδεχόμενα γύρω από τον επαγγελματικό του προσανατολισμό...

Ενταση στη δίκη των αστυνομικών για την υπόθεση της «ζαρντινιέρας», με ψευδομάρτυρες πανεπιστημιακούς!

[Όσοι θυμούνται φυσικά το περιστατικό θα θυμούνται ότι στο βίντεο δεν φαίνεται κανένας "μάρτυρας" σε ακτίνα δεκάδων μέτρων... τώρα μερικά χρόνια μετά μέχρι και ο ΣΥΡΙΖΑίος Μυλόπουλος κατέθεσε σαν "αυτόπτης μάρτυρας"...]

Με τις καταθέσεις πανεπιστημιακών που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του ξυλοδαρμού του Αυγουστίνου Δημητρίου συνεχίστηκε η δίκη των οκτώ αστυνομικών που κατηγορούνται για την υπόθεση.

Η δίκη στιγματίστηκε από έντονο διαπληκτισμό ενός από τους κατηγορούμενους με έναν πανεπιστημιακό που κατέθετε ως μάρτυρας.

ΥΠΟΙΚ: Έκτακτη επιχορήγηση 7 εκατ. για θέρμανση σχολείων

Έκτακτη επιχορήγηση, ύψους 7 εκατ. ευρώ, σε δήμους της χώρας για τη θέρμανση σχολικών μονάδων, όπως σε ορεινές περιοχές ή περιοχές όπου παρουσιάζονται έντονα καιρικά φαινόμενα, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Δεύτερη επιχείρηση στο κτήριο της Λέλας Καραγιάννη

Τεταμένα τα πνεύματα με τους αντιεξουσιαστές να μην κάνουν πίσω και τις αστυνομικές δυνάμεις να ανακαταλαμβάνουν τον χώρο

Σε ανακατάληψη του κτηρίου που στεγάζει την κατάληψη της «Λέλας Καραγιάννη», στην οδό Λ. Καραγιάννη 37 και Δροσοπούλου, στην Κυψέλη, προχώρησε ομάδα περίπου 80 ατόμων, αμέσως μετά την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων από το σημείο.

«Τέλος πλεύσης» αντί του φόρου πολυτελούς διαβίωσης στους «σκαφάτους»

Με το επιχείρημα ότι θα επιβάλει ένα νέο "Τέλους" στη θέση του Φόρου Πολυτελείας στα σκάφη «που δεν εισπράχθηκε ποτέ», το υπουργείο Οικονομικών επιχειρεί να δώσει απάντηση στα σχόλια σχετικά με την απόσυρση του ετήσιου φόρου πολυτελούς διαβίωσης των σκαφών αναψυχής από το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Πιο φαιδρός πεθαίνεις... Ορδές τούρκων τουριστών ονειρεύονται στα Τρίκαλα

[Το ίδιο έκαναν πριν μερικούς μήνες οι Γιαννιώτες (σ' αυτούς μάλιστα για να γονατίσουν πιο εύκολα υποσχέθηκαν και απευθείας πτήση... γιαυτό δεν υπάρχει άδειο δωμάτιο ξενοδοχείου στα Γιάννινα), ο Μπουτάρης το κάνει εδώ και 2 χρόνια, το ίδιο θα κάνουν αύριο και οι Πατρινοί, Οι Ηρακλειώτες και και και... Δεν έχει πάτο ο ξεπεσμός και το ξεβράκωμα για λίγα φράγκα, ένα φρέντο και ένα iphone]

Το Επιμελητήριο Τρικάλων επιχειρεί άνοιγμα στην αγορά της γείτονος και στο πλαίσιο αυτό φιλοξενεί τους μεγαλύτερους Τούρκους, ταξιδιωτικούς πράκτορες…

Οι δηλώσεις Σαμαρά για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ σε τουρκικά μέσα

Η τουρκική εφημερίδα «Sabah» (Σαμπάχ), στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο «Ο Σαμαράς είπε ‘αναζητούμε ειλικρινείς τρόπους συνεργασίας’», γράφει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αξιολόγησε τις σχέσεις με την Τουρκία και τόνισε ότι τα όσα πρέπει να γίνουν για το θέμα της υφαλοκρηπίδας και την ΑΟΖ θα γίνουν μεθοδικά και με σχέδιο.

Κάποιος υπάλληλος της Βουλής δεν πάει καθόλου τον Μπένυ! (φώτο)

Χαρακτηριστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο που … προκαλεί

Είναι γεγονός ότι σηκώνει πολλά βάρη … στο ΠΑΣΟΚ και γενικά με το βάρος … δεν το ελέγχει. Τα κιλά του Βενιζέλου δεν πέρασαν απαρατήρητα και χθες στη Βουλή από τις καυτές αναφορές της Χρυσής Αυγής. Ήρθε όμως και η χαρακτηριστική βολή. Στη συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού...

Αμείλικτοι οι αριθμοί

Οι αριθμοί της οικονομίας βελτιώνονται, και το πρωτογενές έλλειμα θα εξαλειφθεί, και όλα αυτά χωρίς να απολυθεί ούτε ένας δημόσιος υπάλληλος (ούτε ένας!), συμπεριλαμβανομένων των εμπόρων ναρκωτικών, των επίορκων, και των παιδεραστών.

Κατά τα άλλα έχουμε:

Γελάσατε σήμερα;

Αν όχι, δείτε αυτό και σίγουρα θα γελάσετε:


Σουπερμοντελ του '70 τότε και τώρα - Ο χρόνος περνάει και για τις καλλονές [εικόνες]

Καλλονές που άφησαν εποχή στην πασαρέλα με την ομορφιά και τη χάρη τους, πλέον έχουν μεγαλώσει και έχουν χαθεί λίγο πολύ από το προσκήνιο, μέχρι που ένας φωτογράφος αποφάσισε να τις ξετρυπώσει και να κάνει ένα φωτογραφικό αφιέρωμα αποκλειστικά για τα σουπερμοντελ των 70's.

«Ετσι χτυπήσαμε το σπίτι του Κεδίκογλου». Ολες οι λεπτομέρειες

Λεπτό προς λεπτό το χτύπημα στο σπίτι του Γιώργου Κεδίκογλου, αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου περιγράφουν οι δράσεις με ανυπόγραφη επιστολή τους.

Το κείμενο, που αναρτήθηκε στο indymedia.gr, απευθύνεται ουσιαστικά στον Σίμο Κεδίκογλου, και γράφει:

Τελικά ο αστυνομικός παρακολουθούσε τη σύζυγο επιχειρηματία και όχι πόσα λίτρα coca cola πίνει ο Καμμένος

Η απορία βεβαια είναι: Πως σχετίζεται ο Καμμένος και η συνοδεία του με τη σύζυγο κάποιου γνωστού χρυσοχόου και ποιος είναι ο εραστής της παρέας :)

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγούνται σήμερα Τρίτη ένας 45χρονος Αρχιφύλακας ο οποίος είχε αναλάβει την παρακολούθηση της συζύγου επιχειρηματία ο οποίος επίσης θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Θα μας τρελάνει η Χρυσή Αυγή: Ο Διώτης καρφώνει Παπανδρέου

[Εντάξει ρε παιδιά, κι εμείς δεν τον πάμε τον Γιωργάκη και τον έχουμε ξεσκίσει αλλά όχι κι έτσι! Πως σχετίζεται ο Γιωργάκης με το ότι ο Διώτης αντέγραψε το στικ και έσβησε το παλιό, όπως λέει; Με τέτοια άλματα λογικής θα στήσουμε τις κρεμάλες;... Αλλά ξέχασα! Τελικά θα στήσουμε κάλπες, είπαμε...]

«Ο Διώτης στέλνει στο εδώλιο τον Παπανδρέου» αναφέρει, με ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή.

Κρήτη: Επιχείρηση εκκένωσης ξενοδοχείου

Αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης ξενοδοχείου το οποίο είχαν «καταλάβει» αλλοδαποί, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στο Κολυμπάρι Χανίων.

Επίτροποι πιάνουν δουλειά σε 4 μεγάλες τράπεζες της Ελλάδας

Καθήκοντα στις τέσσερις μεγάλες, «συστημικές» όπως ονομάζονται, τράπεζες αναλαμβάνουν οι «επίτροποι» - ανεξάρτητοι ελεγκτές.

Οι διοικήσεις των τραπεζών έχουν ενημερωθεί από την ΕΕ για το ποια ελεγκτική εταιρεία έχει επιλεγεί για λογαριασμό τους:

Χαμός στην Τουρκία για την τηλεόραση του Οτσαλάν!

Κεντρικό θέμα συζήτησης καθώς και αντιπαράθεσης είναι στην Τουρκία τις τελευταίες δύο ημέρες η τοποθέτηση τηλεόρασης στο κελί του ιδρυτή του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) Αμπντουλάχ Οτσαλάν.

Στα 13,2 δισ. μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα της Ελλάδας το 2012

[Το μεγαλύτερο εμπορικό έλλειμμα το έχει η Μ. Βρετανία... αλλά διατηρεί την αξιολόγηση ΑΑΑ... οι εβραίοι του City, να 'ναι καλά]

Έλλειμμα 13,2 δισ. ευρώ εμφάνισε το εμπορικό ισοζύγιο της Ελλάδας τους πρώτους δέκα μήνες του 2012, σύμφωνα με στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, στις Βρυξέλλες.

Επιφυλάξεις και από τον Μητσοτάκη για τα σκάφη

Οι Βουλευτές δεν θα πρέπει να κάνουν τον δικαστή ή τον ντετέκτιβ σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ

Επιμένουν στο φασισμό ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: Να αποκλειστεί η Ζαρούλια (όλη η επιστολή τους)

Να διερευνήσει τη δυνατότητα αποκλεισμού της βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, από την ελληνική αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ζητούν τρεις βουλευτές, δύο από το ΠΑΣΟΚ και ένας από τη ΔΗΜΑΡ, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Βρούτσης: Ξεκινάει ο πόλεμος κατά της ανεργίας

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννης Βρούτσης εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πάγκαλος: Τα πλουσιόπαιδα κάνουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις

Για τις επιθέσεις βίας αλλά και για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, μίλησε ο Πάγκαλος, ο οποίος υπογράμμισε ότι τα πλουσιόπαιδα επιδίδονται σε τρομοκρατικές ενέργειες και χαρακτήρισε μάλιστα «πλουσιόπαιδο» και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Δημοσιονομικό πλεόνασμα τα "κορόϊδα" οι Γερμανοί, έπειτα από 5 χρόνια...

Παρά το βάρος της «ευρωκρίσης» το γερμανικό κράτος κατόρθωσε για πρώτη φορά από το 2007 να εμφανίσει δημοσιονομικό πλεόνασμα. Σύμφωνα με στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας, το δημοσιονομικό πλεόνασμα ανήλθε στο 0,1%. Αξιοσημείωτο είναι ότι το 2011 είχε κλείσει με δημοσιονομικό έλλειμμα της τάξης του 0,8% ενώ το 2010 ο ίδιος δείκτης είχε ανέλθει στο 4,1%.

Ντου της αστυνομίας σε κατάληψη στην οδό Λέλας Καραγιάννη – Προσαγωγές ατόμων αυτή την ώρα – ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ

Η τρίτη εισβολή αστυνομικών σε υπό κατάληψη κτίριο μετά τις βίλες Αμαλίας και Σκαραμαγκά. Το κτίριο στον αριθμό 37 τελούσε υπό κατάληψη από τον Απρίλιο του 1988 και μέχρι σήμερα ήταν το παλιότερο υπό κατάληψη κτίριο.

Ο Ακης και ο Μάκης μένουν σε κελιά 8 τετραγωνικών μαζί με άλλους τρεις [βίντεο]

Στον Κορυδαλλό δεν υπάρχουν κελιά VIP υποστήριξε ο αρχιφύλακας των φυλακών Αντώνης Αραβαντινός, ο οποίος παραδέχθηκε πως στην ΣΤ΄ πτέρυγα οι κρατούμενοι έχουν «καλύτερη» διαμονή, ωστόσο υπογράμμισε πως κανείς από αυτούς δεν είχε φανταστεί ποτέ στη ζωή του πως κάποια στιγμή θα έμπαινε φυλακή για να μεταφερθεί στη συγκεκριμένα πτέρυγα.

Ποιοι ηθοποιοί "ψώνια" έφυγαν έξαλλοι από την εκπομπή «ΝΕΤ στα γεγονότα»

Την ώρα που άπαντες ασχολούνταν με την περιβόητη υπόθεση «στικάκι», ένα ακόμη δράμα παιζόταν σε τηλεοπτική εκπομπή!

Και η υπόθεση έχει ως εξής: Δυο ηθοποιοί είχαν φτάσει από νωρίς στο στούντιο της εκπομπής «ΝΕΤ στα γεγονότα» με παρουσιαστές τον Γιώργο Κουβαρά και τη Μάριον Μιχελιδάκη, είχαν ντυθεί, είχαν βαφτεί και περίμεναν καρτερικά την ώρα που οι οικοδεσπότες της εκπομπής θα τους παρουσίαζαν και θα έκαναν μια όμορφη συζήτηση.

«Οι Γερμανοί αγαπούν πολύ την Ελλάδα, το τζατζίκι και τη χωριάτικη»

Την δική της, απλοϊκή έστω, «ανάλυση» για τις σχέσεις Ελλάδας και Γερμανίας έκανε η Λάουρα Νάργες στα πλαίσια πρόσφατης τηλεοπτικής της συνέντευξης.

Σε διαθεσιμότητα ο Αρχιφύλακας που φυσικά δεν «παρακολουθούσε» τον Καμμένο, αλλά μάλλον μέλος της φρουράς του

[Ο Αστυνομικός παρακολουθούσε προφανώς μέλος της φρουράς Καμμένου, μάλλον άλλο Αστυνομικό με τον οποίο είχε διένεξη επιχειρηματίας... ]

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 45χρονος Αρχιφύλακας που συνελήφθη τη Δευτέρα επειδή «παρακολουθούσε» τον προεδρεύοντα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.


Μεγάλη επιτυχία του ΥΠΟΙΚ!!! Πετρέλαιο-Ο φόρος δεν έφερε έσοδα

Αν και ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης σχεδόν εξαπλασιάστηκε, από τα 60 στα 330 ευρώ ανά χιλιόλιτρο, τα έσοδα του προϋπολογισμού δεν αυξήθηκαν κατ' αντιστοιχία.

Όταν ο Ζαν-Πολ Μπελμοντό «γκάζωνε» στις γειτονιές του Πειραιά [βίντεο]


Vintage Πειραιάς. Βρισκόμαστε στο 1971 και ο Ζαν-Πολ Μπελμοντό βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον Ομάρ Σαρίφ για τα γυρίσματα της ταινίας του Ανρί Βερνέιγ «Le Casse» («Οι Διαρρήκτες»). Στα διαλείμματα των γυρισμάτων πηγαίνουν στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να θαυμάσουν το Θρύλο, ενώ φημολογείται ότι απόλαυσαν ούζο και μεζέδες στο μικρό ταβερνάκι που – άγνωστο αν υπάρχει ακόμα – άλλοτε κοσμούσε το μικρό λιμανάκι της Δραπετσώνας πίσω από τις εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Διώτης: Εγώ αντέγραψα το στικάκι αλλά μετά το... έσβησα-Εγώ είπα στον Βενιζέλο να το δώσει στον Σαμαρά!!

Νέα διάσταση στην υπόθεση του USB με τη λίστα Λαγκάρντ δίνει με το υπόμνημα που κατέθεσε ο συνήγορός του στους Οικονομικούς Εισαγγελείς ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Διώτης, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος έκανε ένα αντίγραφο για να μην του προκαλέσει κάποια τυχαία ζημιά αλλά μετά διέγραψε το αντίγραφο.

Οριστική συμφωνία Μπάγερν - Γκουαρντιόλα λέει το Sky Italia

Σύμφωνα με τον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky Italia", ο Γκουαρδιόλα αρνήθηκε τις προτάσεις εκατομμυρίων που είχε από την Τσέλσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στους πάγκους για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου.

Στυλιανίδης: Απαράδεκτη η απόσυρση της διάταξης για τα σκάφη

«Ήταν απαράδεκτη η απόσυρση, στη Βουλή, της διάταξης για την φορολογία των ιδιοκτητών σκαφών», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης. Προσθέτοντας: «Αυτό εμένα με προσβάλλει»

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας-Στρατούλης: Βάλτε με στο 2ο παράθυρο γιατί είμαι 2ο κομμα!! (βίντεο)

Αιχμές κατά της κρατικής τηλεόρασης άφησε ο Δημήτρης Στρατούλης, μέσα στη γραφικότητα που τον δέρνει. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε πάνελ της ΝΕΤ, διαμαρτυρήθηκε για τη διάταξη στα «παράθυρα», θέλοντας ο ίδιος να μπει στη δεύτερη θέση, μετά από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα.

Δείτε το βίντεο και το "πριν" και το "μετά" του πάνελ:

"Ασθενής" ο Διώτης - Έστειλε υπόμνημα

Μέσω υπομνήματος το οποίο υπέβαλλε ο συνήγορός του, ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης, δίνει εξηγήσεις για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Διώτης, επικαλέσθηκε ασθένεια.

Προσοχή! Αιθαλομίχλη στην Εγνατία Οδό

Από τα πολλά τζάκια που καίνε αριστερά και δεξιά του δρόμου... Κάποιοι κακεντρεχείς, όργανα της Νέας Τάξης, λένε ότι πρόκειται για κανονική ομίχλη! Τστστστς! Δείτε τη φώτο:

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα! Ο Σπάθας κομματάρχης του Ανατολάκη για την ΕΠΣ Πειραιά

Ο Γιώργος Ανατολάκης θα διεκδικήσει την προεδρία στην ΕΠΣ Πειραιά επιστρέφοντας στα… ποδοσφαιρικά στέκια του μεγάλου λιμανιού. Με την κίνηση Ανατολάκη ωστόσο έχουμε ακόμα και επιστροφή στο προσκήνιο των ποδοσφαιρικών δρώμενων του Πειραιά.

Βίντεο: Σκοτώνουν άντρα έξω από κλαμπ του Χόλιγουντ

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου και δείχνει λεπτό προς λεπτό τη στιγμή που ένας άντρας πέφτει νεκρός έξω από γνωστό κλαμπ στο Χόλιγουντ, όταν ένας μεθυσμένος βγάζει ξαφνικά όπλο και πυροβολεί στον αέρα.

Γελάνε οι Γερμανοί για τον Τσίπρα: «Δεν πρόλαβε να αναπτύξει τις απόψεις του»

Για μια σύντομη και ασυνήθιστη συνομιλία από την οποία υπήρχαν, ουσιαστικά, ελάχιστες προσδοκίες και για την «προτροπή» του Σόιμπλε στον Τσίπρα να στηρίξει την «άνευ εναλλακτικής» πορεία των μεταρρυθμίσεων κάνουν λόγο τα γερμανικά ΜΜΕ, χωρίς να γίνεται πουθενά αναφορά στα λεγόμενα των παπαγάλων, ότι ο Τσίπρας έθιξε θέματα όπως Χριστοφοράκος ή κατοχικό δάνειο.

Βίντεο: Δεν έχει ανακτήσει την συνείδησή της η Μυρτώ... παρά τα αντιθέτως λεγόμενα

Η κατάσταση της υγείας της 15χρονης Μυρτούς, θύμα κτηνώδους επίθεσης τον περασμένο Ιούλιο στην Πάρο, παραμένει πολύ δύσκολη. Ανοιγοκλείνει τα μάτια της, αναπνέει χωρίς υποστήριξη, αλλά δεν έχει ανακτήσει την συνείδησή της, την εγκεφαλική της λειτουργία, όπως δήλωσε νωρίτερα στον Antenna ο δικηγόρος της οικογένειας Δ. Κουσιούρης.

Το κορίτσι νοσηλεύεται επί έξι μήνες. Δείτε το βίντεο:

Ελβετία: Αφίσα δείχνει τους Έλληνες... παπατζήδες

[Πάλι θα σκίσουμε τα ρούχα μας επειδή το λένε οι ξένοι... ενώ όταν μιλάμε μεταξύ μας το λέμε όλοι μας]

Μετά τα αρνητικά δημοσιεύματα και τις κριτικές, τώρα έρχονται και αφίσες και μάλιστα πολιτικών κομμάτων άλλων χωρών που προσβάλουν την Ελλάδα.

Τι θα πληρώσουν όσοι έχουν μεγάλα οχήματα; Ποιοι γλιτώνουν;

Ερχεται χαράτσι διαρκείας για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που ξεπερνούν τα 1.929 κυβικά εκατοστά, αφού το το υπουργείο Οικονομικών μέσω αυτών σχεδιάζει να εξασφαλίσει πρόσθετα ετήσια έσοδα, από ανθρώπους που προφανώς έχουν λεφτά για να συντηρούν τέτοια αυτοκίνητα.