01 Απριλίου 2013

Με τόσους ερωτικούς συντρόφους έχει «κοιμηθεί» η μέση Ελληνίδα [έρευνα]

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την ερωτική συμπεριφορά των Ελλήνων έχει η έρευνα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την έρευνα της Durex, το 38% των Ελληνίδων δήλωσε ότι...

Πρόταση Σαμαρά σε sir Mαρκεζίνη!

Τι πρότεινε ο πρωθυπουργός στον πανεπιστημιακό!

Η πληροφορία είναι απολύτως διασταυρωμένη. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Αντώνης Σαμαρά σήκωσε το τηλέφωνο και επικοινώνησε με τον καθηγητή Βασίλειο Μαρκεζίνη από τον οποίο του ζήτησε να συμμετάσχει στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα σε κορυφαίο, όχι όμως παραγωγικό, υπουργείο.

Σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Μπορεί να επικρατεί αλαλούμ τις τελευταίες εβδομάδες στον ΣΥΡΙΖΑ για το ευρώ. Μπορεί η επίσημη θέση της Κουμουνδούρου να είναι… εντός εκτός και επί τα αυτά. Και μπορεί να σκοτώνονται οι δραχμολάγνοι με τους ευρωλάγνους, ωστόσο, ετοιμάζεται η μεγάλη στροφή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Βίντεο: ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ-ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ, ΝΙΚΗΣΑΜΕ!

Ο κοινός αγώνας ΠΑΜΕ-Χρυσής Αυγής έφερε αποτελέσματα... επιτέλους το εργοστάσιο έκλεισε:

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο το βίντεο με τον πιο...χαζό ληστή στον κόσμο [βίντεο]

Στις 27 Μαρτίου η αστυνομία της πόλης Ρέντινγκ, στην Αγγλία, έδωσε στη δημοσιότητα ένα περίεργα ενδιαφέρον βίντεο από έναν ύποπτο ληστείας σε κατάστημα ψιλικών. Μέχρι εδώ καλά, ωστόσο, ο τύπος που εμφανίζεται στο βίντεο είτε είναι επίδοξος διαρρήκτης με κανένα μέλλον στη δουλειά είτε ένας απλός βάνδαλος με χιούμορ είτε απλά... ηλίθιος.

«Ναι» σε Πτυχία πυρηνικής φυσικής απ' το νήπιο...«Οχι» στις εξετάσεις για τα Πειραματικά λέει η ΟΛΜΕ

Την αντίθεσή της με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να εφαρμόσει από εφέτος την μέθοδο των εξετάσεων για την εισαγωγή στα πρότυπα και πειραματικά σχολεία, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία καθηγητών μέσης εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).

Γερμανία: Εκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο στο αρχαιολογικό μουσείο Μονάχου

Σημαντική έκθεση για τη ζωή και το έργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με 450 αρχαιολογικά εκθέματα για την οποία συνεργάστηκαν 42 μουσεία, πραγματοποιείται, μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, στον εκθεσιακό χώρο Λοκσούπεν της πόλης Ρόσενχαιμ Βαυαρίας.

Ο Σαμαράς ψάχνει λύση μείωσης στο τέλος ακινήτων

Εντατικές διαβουλεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ των τριών κυβερνητικών εταίρων προκειμένου ν' αποτραπεί διαφαινόμενη εμπλοκή με το τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, που απαιτεί η τρόικα να παραμείνει και το 2013 στο πλαίσιο των συζητήσεων με την Αθήνα για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ.

Αισιόδοξα μηνύματα για "υδατάνθρακες" σε Ιόνιο και Κρήτη

«Ευκρινείς και ενδιαφέρουσες γεωλογικές δομές για τον εντοπισμό πιθανών κοιτασμάτων Υδρογονανθράκων», προκύπτουν από τις πρώτες απεικονίσεις των δεδομένων από τις σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, σύμφωνα με το ΥΠΕΚΑ.

Ξεφτιλίζουν τη μνήμη του Νάκου-Ζέτα Μακρή: Δύο ώρες μετά το θάνατο του Νάκου πήρε τηλέφωνο η γυναίκα του να μην πάω στην κηδεία

Λίγη ώρα μετά την ορκωμοσία της η Ζέτα Μακρή μίλησε στο iefimerida.gr για την επιστροφή της στη Βουλή και στην ενεργό πολιτική αλλά και για τα όσα συνέβησαν στην κηδεία του Θανάση Νάκου στο Βόλο.

Ξεφτιλίζουν τη μνήμη του Νάκου-Ζέτα Μακρή: Δύο ώρες μετά το θάνατο του Νάκου πήρε τηλέφωνο η γυναίκα του να μην πάω στην κηδεία

Λίγη ώρα μετά την ορκωμοσία της η Ζέτα Μακρή μίλησε στο iefimerida.gr για την επιστροφή της στη Βουλή και στην ενεργό πολιτική αλλά και για τα όσα συνέβησαν στην κηδεία του Θανάση Νάκου στο Βόλο.

Χρυσαυγίτης βολεμένος της Βουλής: Σιγά ένα... χιλιάρικο παίρνω για να τα ξύνω

Μετακλητός υπάλληλος της βουλής, στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, κινήθηκε απειλητικά κατά των βουλευτών Σερρών της Ν.Δ Φωτεινής Αραμπατζή και Θεόφιλου Λεονταρίδη.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής (31/3) στο Σιδηρόκαστρο, με πρωταγωνιστή τον πρώην Σερραίο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νικήτα Σιώη, που όπως είναι γνωστό παραιτήθηκε από τη θέση του (προκειμένου να πάρει τη θέση του ο φίλος της κόρης του Μιχαλολιάκου), για να διοριστεί στη συνέχεια μετακλητός υπάλληλος της βουλής και συγκεκριμένα στα γραφεία της Τ.Ο Σερρών του κόμματος όπου είναι και Γραμματέας.

Δείτε τι κάνει η κοπέλα στη κάμερα !

Εννοείται πως δε πρέπει να το δοκιμάσετε σε καμιά περίπτωση. Η κοπέλα για να το κάνει αυτό έχει κάνει απίστευτη προπόνηση και πάλι παραμένει μια ΤΡΕΛΑ.

ΝΔ: Ο Τσίπρας και οι συνιστώσες του να σιωπήσουν γιατί προκαλούν φόβο στους Έλληνες... εκτός εάν αυτός είναι ο σκοπός τους…»


Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζει δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που μόνο Πρωταπριλιάτικες δεν είναι...

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Σύριζα θέλει να φορολογήσει τις καταθέσεις, να εθνικοποιήσει τις τράπεζες και να οδηγήσει τη χώρα στη δραχμή. Οι δικοί του άνθρωποι λένε:

Γιάννης Μηλιός, Υπεύθυνος Οικονομικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον Αντ1:

Πραγματικότητα το όνειρο του Μπουτάρη: Μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν στο Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά μετά από 90 χρόνια

Ενενήντα χρόνια είχε να λειτουργήσει το εμβληματικό κτίριο της Θεσσαλονίκης σαν τζαμί, για τον αρχικό λόγο, δηλαδή, για τον οποίο είχε χτιστεί, ωστόσο, το Σάββατο ακούστηκε ξανά το κάλεσμα του ιμάμη σε προσευχή έπειτα από πρωτοβουλία του δημάρχου της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη.

Εννοείται ότι τους πληρώνουμε: 6 σωφρονιστικοί υπάλληλοι στη φυλακή για ναρκωτικά-39 σε πειθαρχική αργία για λοιπές παραβάσεις

Έξι σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρέθηκαν στις φυλακές τους τελευταίους επτά μήνες όχι όμως για να ασκήσουν τα καθήκοντά τους. Κρίθηκαν από τη Δικαιοσύνη προφυλακιστέοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ το ίδιο διάστημα – τους τελευταίους δηλαδή επτά μήνες - 39 σωφρονιστικοί υπάλληλοι τέθηκαν σε αυτοδίκαιη πειθαρχική αργία, λόγω της διάπραξης διαφόρων παραπτωμάτων. Ο αριθμός των υπαλλήλων των φυλακών που τέθηκαν εκτός εργασίας, είναι ιδιαίτερα υψηλός, δεδομένου ότι κατά το διάστημα των τελευταίων πέντε ετών (2005-2012) σε διαθεσιμότητα είχαν τεθεί μόλις 22 σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Ν. Χατζηνικολάου: Ο συνεταίρος του δεν είναι ύποπτος φυγής και είναι ο Άκης ή ο Γαβαλάς...


Την προφυλάκιση του συνεταίρου του Ανδρέα και του Γιώργου Κουρή σχολίασε και ο Ν. Χατζηνικολάου στον Real fm. προκειμένου να πιέσει καταστάσεις ώστε να βγούνε έξω τα λαμόγια το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να συνεχίσουν μαζί του το "φιλανθρωπικό" τους έργο.

Τον πούλο οι Τούρκοι: Η Κύπρος συμφώνησε σε Μνημόνιο και φυσικά δεσμεύει τα έσοδα από το φυσικό αέριο για την αποπληρωμή των δανείων της

Το Μνημόνιο που θα υπογράψει η Κύπρος, ως συμπληρωματικό μέτρο του κουρέματος των καταθέσεων είναι έτοιμο, βασίζεται πάνω στα πρότυπα των ελληνικών αντίστοιχων Μνημονίων και δεν αποκλείεται να υπογραφεί εντός των προσεχών ημερών.

Πρετεντέρης για Αβραμόπουλο: Τα καγκελάκια τελείωσαν, τα σιντριβάνια στέρεψαν και το πάρτι με τα φάρμακα έληξε

Πόσο ασυνείδητος ή άσχετος πρέπει να είναι κάποιος ώστε μέσα στον κακό χαλασμό που ζούμε να σκεφτεί την αναβίωση της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού η οποία είχε περιπέσει σε αχρηστία; γράφει ο Γιάννης Πρετεντέρης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο τον οποίο αποδομεί.

Και συνεχίζει ο Γιάννης Πρετεντέρης στο άρθρο του στα Νέα που έχει τίτλο «Μετά τα φύκια»:

Μύλος με το αν μοίρασε η ΧΑ τρόφιμα στη Θάσο

Τελικά η αλήθεια δεν είναι στην είδηση του ΑΠΕ (αφού η φώτο διαψεύδει το ότι "εμπόδισαν το φορτηγό να ξεφορτώσει" ή ότι "τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν το χωριό" κ.λπ) αλλά ούτε στη ΧΑ αφού είναι αστεία η δικαιολογία ότι οι κάτοικοι στήθηκαν εν αγνοία τους μπροστά σε 2 τεράστια πανώ εναντίον της Χρυσής Αυγής!! Η αλήθεια είναι μάλλον αντάξια της ελληνικής πραγματικότητας:

Απότομη προσγείωση στην φούσκα της ανάπτυξης στην Τουρκία

Στο 2,2% επιβραδύνθηκε απότομα ο ρυθμός ανάπτυξης της τουρκικής οικονομίας το 2012 σύμφωνα με τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας της χώρας, όταν τα προηγούμενα δύο χρόνια η αύξηση του ΑΕΠ κινούνταν με ρυθμούς μεγαλύτερους του 8%.

Η Zhang Ziyi εμπλέκεται στο μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο...

Η Zhang Ziyi εμπλέκεται στο μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο πορνείας και μαύρου χρήματος στη χώρα της, και κατηγορείται ότι έχει λάβει περισσότερα από 64 εκατ. ευρώ για τις υπηρεσίες της!! 

Η Ευρώπη το 2022 & τα στερεότυπα των λαών (χάρτες)

Ο χάρτης των χωρών της Ευρώπης, έτσι όπως τις βλέπουν οι Έλληνες, κατά καιρούς αναδημοσιεύεται με μεγάλη επιτυχία στα social media. Ουσιαστικά είναι μόνον ο ένας από τους δεκάδες χάρτες που έχει σχεδιάσει ο Yanko Tsvetkov, για το χιουμοριστικό του project, Mapping Stereotypes. Δείτε πως βλέπουν οι άλλες χώρες τις υπόλοιπες, πώς θα είναι η Ευρώπη το 2022, πώς βλέπει ο Mπερλουσκόνι τα άλλα κράτη, τα μεγέθη του ανδρικού μορίου ανά χώρα κ.α.


«Ρε, μπας κι είμαι μαλάκ@ς»...

Του Στάμου Ζούλα

Στην αρχή διερωτήθηκα: Πώς είναι δυνατόν «το iq των στελεχών του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. να μην τους επιτρέπει να κάνουν δευτερογενείς σκέψεις και να κατανοήσουν σύνθετες ολοκληρωμένες πολιτικές προτάσεις;». Διότι με αυτά τα λόγια, ακριβώς, απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στη χλευαστική επισήμανση της Ν.Δ. για το νέο αλαλούμ των δηλώσεων κορυφαίων στελεχών του, σχετικά με την κυπριακή κρίση και την παραμονή της Μεγαλονήσου στο ευρώ. Μετά το καλοσκέφτηκα.

ΦΩΤΟ: «Η δεξιά αλλά με το β@ζί της ...... είναι ο ιδανικός συνδιασμός»

Η μόνη αξία της γνωστής φώτο είναι ο χαβαλές:

ΦΩΤΟ: Η πρόταση Λαφαζάνη για έξοδο απ' την κρίση

Και με 2-3 τέτοια ξεχρεώνουμε κιόλας:

«Η Κύπρος είναι αλλού»


Πολλή συζήτηση έγινε και γίνεται για το πρόβλημα της κυπριακής οικονομίας. Οπως συνήθως, ο δημόσιος επικοινωνιακός χώρος κατακλύστηκε από ανίδεους, ημιμαθείς και φανατικούς. Ο καθένας από αυτούς υπεράσπιζε με πάθος τη δική του «αλήθεια» αδιαφορώντας τελείως για την πραγματικότητα. Κοινός παρονομαστής ήταν η εναρμόνιση με την κυρίαρχη στη χώρα μας αντικαπιταλιστική και αντιευρωπαϊκή ιδεολογία, με το συνεχώς διογκούμενο ιδεολογικό ρεύμα του εθνικοσοσιαλισμού.

ΤΡΑΓΚΑΣ, Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΑΣ

Ο άνθρωπος που ξυπνάει από τα μαύρα χαράματα για να μας προλάβει νυσταγμένους στο αυτοκίνητο, για να μας αποκαλέσει "υπήκοους του Ράϊχενμπαρχ", "κατοίκους της πρωτόγνωρης μπανανίας" και να μας πληροφορήσει ότι οι κακοί Γερμανοί είναι οι εχθροί μας και ότι η Ελληνική κυβέρνηση "τελεί υπό ένοχη σιωπή".


Ωραίος ο Τράγκας. Ωραίος, και επαναστατικός. Ευτυχώς που έχουμε και τον Τράγκα και μας λέει ότι μας λέει, γιατί αλλιώς θα είχαμε μαύρα μεσάνυχτα. Και επαναστατικός. Δε σταματάει στις απλές διαπιστώσεις. Προτείνει.  Προτείνει τρόπους για να αντισταθούμε στην κατοχή, στέλνοντας sms στους φίλους μας, στέλνοντας email στους διεθνείς ηγέτες, στον ΟΗΕ, στο δικαστήριο της Χάγης και όπου αλλού μπορούμε.

Η «κατάρα» των εχθρών του Πούτιν: O θάνατος του Μπερεζόφσκι σύμπτωση ή άλλο ένα θύμα στη λίστα των θανάτων;

Ο στενός κύκλος του Μπορίς Μπερεζόφσκι που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας στο οποίο οδηγείται η αστυνομία και αφήνει υπονοούμενα για σύνδεση του θανάτου με αυτούς άλλων επικριτών του Πούτιν.

Μύκονος: Παραπέμπονται για υπεξαίρεση ο νυν και ο πρώην δήμαρχος

Την παραπομπή του νυν και πρώην δημάρχου Μυκόνου στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων Αιγαίου προτείνει στο συμβούλιο εφετών ο εισαγγελέας εφετών Γιώργος Οικονόμου. Αφορά σε υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων που κατέβαλαν τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού ως τέλη παρεπιδημούντων και δεν κατέληξαν στα ταμεία του δήμου.

Διαρρέονται στοιχεία για εντοπισμό απολιθωμένων οστών στον Άρη!!

Εντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγα 24ωρα ότι το Curiosity ανάμεσα στις δεκάδες εικόνες που στέλνει καθημερινά από τον Αρη έστειλε πριν λίγες μέρες και κάποιες στις οποίες διακρίνεται κάτι που μοιάζει με σκελετό ενός σπονδυλωτού όντος. Μάλιστα κάποιες από αυτές τις εικόνες η NASA...

Ρε άι γαμ@σου που σου πανε ότι θέλουν ηγέτη σαν τον Ερντογάν...

[Έλεος ρε γελοίοι δημοσιοκάφροι!!Σιγά μην πιστέψουμε και τον τουρκόσπορο που τον ταϊζαμε και τον ποτίζαμε, 20 χρόνια στη Θράκη...]

Ερωτηματικά προκαλούν δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Υγείας, Mehmet Müezzinoğlu σύμφωνα με τις οποίες - αν αληθεύουν - Έλληνες πολιτικοί θεωρούν αξιοζήλευτη την θέση της Τουρκίας.και του εξέφρασαν την άποψη πως αυτοί αλλά και ο κόσμος χρειάζεται έναν ηγέτη όπως ο κ.Ερντογάν!

800.000 ζητάει από την ΕΡΤ το τσουτσέκι της ΔΗΜΑΡ!!

Περισσότερα από 800.000 ευρώ ζητά με αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της ΕΡΤ ο Κώστας Σπυρόπουλος, για την απόφαση...

Ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 3,2 δισ. ευρώ αποπλήρωσε έως τώρα το Δημόσιο

[Ξεπληρώνουν τις παλιές αλλά δημιουργούν νέες...]

Με ρυθμούς 1 δισ. ευρώ το μήνα προχωρά η χρηματοδότηση από το υπουργείο Οικονομικών προς τους φορείς του δημοσίου, για να αποπληρωθούν τα χρέη του κράτους προς τους ιδιώτες αλλά στην αγορά τα χρήματα «πέφτουν» με το σταγονόμετρο.

Μιχελάκης: Δεν πιάνουν τους ρυθμούς του Σαμαρά

Υπέρ κάποιων αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα τάχθηκε ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

«Έχω ξαναπεί ότι πολλοί υπουργοί, για να μην είμαι άδικος, δεν έχουν πιάσει τους ρυθμούς Σαμαρά.

Η Αλ-Κάιντα άνοιξε λογαριασμό στο Twitter

Η «Αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μαγκρέμπ», όπως ονομάζεται το παρακλάδι του τρομοκρατικού δικτύου της Αλ Κάιντα που δρα στη Βόρεια Αφρική δημιούργησε λογαριασμό στο Twitter, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή τη στιγμή.

Μακρή: Ο Νάκος δεν θα επέτρεπε να με διώξουν από την κηδεία του

Τη δική της εκτίμηση έδωσε η βουλευτής της ΝΔ Ζέττα Μακρή για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της κηδείας του Θανάση Νάκου και το επεισόδιο που είχε με τους συγγενείς του. Μιλώντας στον Alpha 9.89 είπε «Ο Θανάσης ο Νάκος δε νομίζω ότι θα το επέτρεπε αυτό που έγινε. Το γύρισαν πίσω το στεφάνι που έστειλα, ζήτησα να ανάψω ένα κερί, με κόπο το κατάφερα και αυτό»

Γιούρι Ζούκοφ:Το λάθος της Ρωσίας με τη Κύπρο

Γιατί δεν την βοήθησε τελικά;-Άρθρο του καθηγητή του Χάρβαντ στο περιοδικό Foreign Affairs

Στις 19 Μαρτίου, ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής μετέβη στη Μόσχα σε μια προσπάθεια να διασώσει τον τραπεζικό τομέα της χώρας του από την κατάρρευση. Ο υπουργός ζήτησε νέα οικονομική βοήθεια, με αντάλλαγμα δικαιώματα στην εξόρυξη φυσικού αερίου, μερίδια σε κυπριακές τράπεζες και εμπορικά προνόμια στον ενεργειακό τομέα.

Οι NY Times για τα «κοράκια» που έφθασαν στην Κύπρο

Δημοσίευμα της εφημερίδας NY Times αναφέρεται σε εκπροσώπους «φορολογικών παραδείσων», οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες αγωνίζονται με κάθε τρόπο για να αποσπάσουν τα κεφάλαια της Κύπρου.

Σε εμπάργκο κατά του MEGA καλεί ο ΣΥΡΙΖΑίος δημοσκόπος!

Ο διαδικτυακός διάλογος- φωτιά μετά την κριτική Παπαδημούλη στον Πρετεντέρη

Σε ... εμπάργκο καλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παπαδημούλης δηλώνοντας ότι καλό θα ήταν να μην πηγαίνουν προσκεκλημένοι στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη. Την άποψη αυτή είχε εκφράσει ο κ. Χριστόφορος Βερναδάκης στο twitter με την οποία συμφώνησε και ο κ. Παπαδημούλης.

Ποιους μύθους καταρρίπτει παγκόσμια έρευνα για τον τουρισμό

Τρεις θέσεις χαμηλότερα, συγκεκριμένα στη 32η, από την 29η που καταλάμβανε το 2011, βρίσκεται για το 2013 ανάμεσα σε 140 χώρες η Ελλάδα στη γενική κατάταξη για την ανταγωνιστικότητα του τουριστικού τομέα σύμφωνα με το World Economic Forum.

Έτσι αδέλφια... δεν πάμε πουθενά...

Χρήστος Νικολαίδης

Η μόνη αποκρατικοποίηση και απόπειρα αξιοποίησης δημόσιας ακίνητης περιουσίας που προωθήθηκε σοβαρά έως σήμερα ήταν αυτή της Κασσιόπης στην Κέρκυρα... Μέχρι μόλις την Παρασκευή, όπου τις διαδικασίες μπλόκαρε το Συμβούλιο της Επικρατείας (το οποίο σε μερικούς κύκλους των Αθηνών καλείται πλέον Συμβούλιο της Επικαρπίας)!

Ατύχημα-σοκ μέσα σε γήπεδο μπάσκετ (βίντεο)

Μερικές φορές η δύναμη της ψυχής ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Ο Κέβιν Γουέρ είδε μία βραδιά που περίμενε από μικρό παιδί να εξελίσσεται εφιαλτικά, όταν το πόδι του ουσιαστικά… ξεκόλλησε (!) από την άρθρωση κατά την προσγείωσή του μετά από άλμα στον αγώνα πρόκρισης του Louisville απέναντι στο Duke.

Γιατί λέμε ψέματα την Πρωταπριλιά-Διάσημα ψέμματα


Ήρθε και φέτος η Πρωταπριλιά, η ημέρα που τα ψέματα και οι κοροϊδίες επιτρέπονται ελεύθερα. Το περίεργο αυτό έθιμο, στηρίζεται στην δοξασία ότι όποιος κοροϊδέψει τον άλλον θα έχει καλή τύχη με το μέρος του ενώ πολλοί ταυτίζουν την ύπαρξή τους στη γιορτή της «Κοροϊδίας και του Ξεγελάσματος» της ρωμαϊκής Θεάς «Bένους Aπρίλις», δηλαδή της Απριλίου Αφροδίτης, που έδινε το έναυσμα για απελευθέρωση του πνεύματος ταυτόχρονα με την απελευθέρωση της φύσης.

ΔΕΗ: Μείωσε κατά 700 εκ το κόστος μισθών από το 2009... Φανταστείτε τι τρώγανε!!

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Σημάδια ουσιαστικής αλλαγής της νοοτροπίας και μετατροπής της ΔΕΗ σε μια πιο ανταγωνιστική επιχείρηση εκπέμπουν τα στοιχεία για τη μισθοδοσία, τον αριθμό προσωπικού αλλά και την παραγωγικότητα της ΔΕΗ.

Γελοιότητες: Γιατί η οικογένεια του Θανάση Νάκου έκρινε ανεπιθύμητη τη Ζέτα Μακρή στην κηδεία του

Ενα ασυνήθιστο γεγονός σημάδεψε την κηδεία του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Μαγνησίας Θανάση Νάκου το μεσημέρι του Σαββάτου στο Βόλο αφού η οικογένεια του εκλιπόντος απαγόρευσε την είσοδο της Ζέτας Μακρή , η οποία θα καταλάβει τη θέση του στη Βουλή.

Μετά την Κύπρο η προσοχή της Ε.Ε. στρέφεται στο Λουξεμβούργο

Του Peter Coy

Το κλίμα θερμαίνεται στο Λουξεμβούργο, ένα κράτος που θυμίζει την Κύπρο με αναβολικά. Ο πληθυσμός του είναι μικρότερος και ο τραπεζικός του τομέας μεγαλύτερος. Εάν πιστεύατε ότι είναι επικίνδυνο για τις κυπριακές τράπεζες να διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία περίπου οκτώ φορές το Εθνικό Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν, τότε τι έχετε να πείτε για το Λουξεμβούργο, που η αναλογία φτάνει σχεδόν το 1 προς 23;

Δοκιμάστε τη Μύτη Google: Μυρίστε και θα πειστείτε! (b;inteo)

Αγγίζει τις αισθήσεις σας: ξεχάστε για λίγο τις λειτουργίες πληκτρολόγησης, συζήτησης και αφής και ζήστε ένα νέο σύστημα αισθήσεων. Ο δικός σας σομελιέ στο Διαδίκτυο: ειδικά οργανωμένα Πλαίσια γνώσεων που συνδυάζονται με εικόνες, περιγραφές και μυρωδιές.

Είναι... γεγονός! Πλέον θα μπορούμε να μυρίζουμε και από την οθόνη του υπολογιστή μας...


Πριν από λίγη ώρα η Google, όπως θα δείτε, προσέθεσε μια νέα κατηγορία στο κεντρικό μενού της μηχανής αναζήτησης της με τίτλο «Νοse» (μύτη).

Ο Βενιζέλος προβάρει κοστούμι υπουργού

Η κινητικότητα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε παρασκηνιακό επίπεδο, προαναγγέλλει ότι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης δεν είναι μακριά. Ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει “λόγο και ρόλο” στη διαδικασία επιλογής των νέων υπουργών.

Συνωστισμός μνηστήρων για τον «Αστέρα» -Κατατέθηκαν δεκατρείς προτάσεις

Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από μεγάλες ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις για την πρώτη φάση του διαγωνισμού αξιοποίησης του Αστέρα Βουλιαγμένης, μία επένδυση φιλέτο στην Αττική.

Οι 14 αστείοι λόγοι για τους οποίους θα σας έκλειναν σε άσυλο φρενοβλαβών πριν από 200 χρόνια

Τι μπορεί να μετατρέψει κάποιον σε «απειλή» για τον κόσμο και να τον οδηγήσει στον εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό άσυλο;

Δεδομένων των απαρχαιωμένων αντιλήψεων των ανθρώπων και των τριτοκοσμικών συνθηκών που επικρατούν στο χώρο της ψυχικής υγείας σε κράτη σαν την Ελλάδα, όπου λίγοι ευσυνείδητοι γιατροί και ερευνητές, για να παράσχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, πρέπει πρώτα να αναμετρηθούν με το τέρας που λέγεται «Σύστημα δημόσιας υγείας», οι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν κάποιον στον εγκλεισμό είναι ουκ ολίγοι.

Gazprom: Ρωσικό "colpo grosso" σε αέριο και ηλεκτρισμό

[Τη χορηγία στον ΠΑΟΚ να δώσουν κι ας πάρουν ότι θέλουν :))]

Του Χάρη Φλουδόπουλου

«Colpo grosso» σε αέριο και ηλεκτρισμό που οδηγεί σε κυριαρχία της Gazprom στην ελληνική ενεργειακή αγορά επιχειρείται με αιχμή του δόρατος την προσφορά για την απόκτηση της ΔΕΠΑ. Όπως φάνηκε στις πρόσφατες επαφές που είχε ο ισχυρός άνδρας της Gazprom Αλεξέι Μίλερ, η απόκτηση της εταιρείας αερίου συνδέεται –ανεπίσημα– με μια σειρά από επενδύσεις τόσο στον τομέα της ηλεκτροπαραγωγής όσο και στον τομέα των αγωγών. Οι επενδύσεις αυτές, εφόσον βεβαίως προχωρήσουν, αναμένεται να φέρουν σε θέση ισχύος τη Gazprom και να ανατρέψουν τις ισορροπίες στην εγχώρια ενεργειακή αγορά.

"Άνθρακες ο θησαυρός" της εξίσωσης του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης

Του Σπύρου Δημητρέλη

"Άνθρακες" αποδείχθηκε ο θησαυρός της καταπολέμησης του λαθρεμπορίου στο πετρέλαιο μέσω της εξίσωσης του φόρου στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης. Την ίδια ώρα μόλις για πρόσθετα έσοδα 40 εκατομμύρια ευρώ «πάγωσε» η Ελλάδα. Αυτά προκύπτουν από τα στοιχεία για τις εισπράξεις φόρων κατανάλωσης και τις ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης που πωλήθηκαν το πρώτο δίμηνο του έτους και τα οποία φέρνει στη δημοσιότητα το Capital.gr.

Πατριώτες του κ@λου ακούνε; "Μόσχα για ρωσικές καταθέσεις στην Κύπρο: Δεν εξετάζουμε αποζημίωση φοροφυγάδων"

[Επειδή κάποιοι μας ζάλισαν με την οργή του Πούτιν επειδή κουρεύτηκαν τα χρήματα ρώσων φοροφυγάδων...]

Έτοιμη να εξετάσει αποζημίωση των ρωσικών εταιρειών των οποίων οι καταθέσεις κουρεύτηκαν στην Κύπρο είναι η Μόσχα όπως δήλωσε ο ρώσος αντιπρόεδρος Ιγκορ Σουβάλοφ.

Tα Νέα: Ο διασημολάγνος Παπανδρέου και οι χωρίς ταλέντο προφήτες Κρούγκμαν και Ρουμπινί

Για τους λογής λογής ειδικούς που κάνουν αναλύσεις αλλά και «εξυπνάδες και γκάφες που λανσάρονται ως σοφίες» γράφει σήμερα ο Δημήτρης Μητρόπουλος αναφερόμενος στον Πολ Κρούγκμαν, τον Νουριέλ Ρουμπινί και σε όσους προφήτες γόητευσαν τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Πρωταπριλιά σήμερα και... Πειθαρχικές διώξεις για 3.900 δημοσίους υπαλλήλους ετοιμάζει η κυβέρνηση

Επίορκους και ακατάλληλους υπαλλήλους βάζει στο στόχαστρο η κυβέρνηση προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της τρόικας για αποχωρήσεις από το Δημόσιο εντός του 2013.

Στόχος της κυβέρνησης είναι η διεκπεραίωση 3.900 πειθαρχικών διώξεων ως το τέλος του χρόνου, προκειμένου να πάρει παράταση για περαιτέρω αποχωρήσεις αφού προχωρήσει πρώτα η αξιολόγηση του προσωπικού.

Κύριοι,σοβαρευτείτε. Τι θα κάνουμε σε μια Ευρωπαϊκή Ενωση που κλυδωνίζεται;

του Αντώνη Πανούτσου

Η πρώτη αναφορά σε μια Ευρωπαϊκή Ενωση έγινε από τον Ουίνστον Τσόρτσιλ το 1948, όταν σε ομιλία στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης αναφέρθηκε σε «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης». Η πρώτη πρακτική κίνηση έγινε από τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών Ρόμπερτ Σούμαν, όταν το 1950 δημιούργησε την Ενωση Ανθρακα με μέλη τη Γαλλία και τη Γερμανία, προσκαλώντας όμως και «όποια άλλη χώρα θα ήθελε να συμμετάσχει». Τις επόμενες δεκαετίες η Ευρωπαϊκή Κοινότητα άλλαζε ονόματα και μορφή, αλλά διατηρούσε τον αρχικό της χαρακτήρα:

Ντοκουμέντο του 1794 για τον μαύρο χρυσό στις Κυκλάδες

Ντοκουμέντο του 1794, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, αναφέρεται στον "εκ Λακεδαίμονος ληστοπειρατή Ζαχαριά που ήλθε μετά μιας γαλέρας, ίνα λεηλατήσει την νήσον, εναυάγησε εις τα βορειοδυτικά εις θέσιν καλούμενην Λυγαριά".

Τρόικα προς Αντώνη Σαμαρά: "Διώξτε τον κ. Μανιτάκη "

Θέμα άμεσης αποχώρησης του υπουργού Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη από την κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει η τρόικα κατά την την διάρκεια της επίσκεψης στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

Τι θα απογίνει η μικρή Μόσχα;

Από τη Λευκωσία στη Λεμεσό, μερικά χιλιόμετρα πριν μπεις στην πόλη είναι η Ακτή του Κυβερνήτη, μια όμορφη παραλία όπου είχε το εξοχικό του επί αποικιοκρατίας ο άγγλος κυβερνήτης. Εκεί, λοιπόν, αριστερά υπάρχει μια μεγάλη διαφημιστική πινακίδα που γράφει: «Μη μας προδώσετε αδέλφια». Η φράση είναι γραμμένη στη ρωσική γλώσσα και η πινακίδα τοποθετήθηκε εδώ και μερικές ημέρες, δηλαδή όταν ο κ. Σόιμπλε και η κ. Λαγκάρντ αποφάσισαν να κουρέψουν βαθιά τις καταθέσεις των ρώσων ολιγαρχών στις δύο μεγαλύτερες κυπριακές τράπεζες.

1η Απριλίου 1955-58 χρόνια από την ίδρυση της ΕΟΚΑ

Γράφει ο Ανδρέας  Σταυρίδης   Ταξίαρχος  ( ε.α )

Ήταν εκείνη την ανοιξιάτικη  μέρα, τη πρώτη του Απρίλη του 1955, που τα όνειρα του Κυπριακού Λαού για λευτεριά και Ένωση με τη μητέρα Πατρίδα, έπαιρναν σάρκα και οστά. Αιώνες ολόκληρους ο Κυπριακός Ελληνισμός, καρτερικά περίμενε αυτή τη μέρα. Γενιές και γενιές γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και έσβησαν με αυτό το όνειρο, μέσα στη καταφρόνια της σκλαβιάς και της ατίμωσης