23 Απριλίου 2013

Η Πενέλοπε Κρουζ τα πέταξε όλα ξανά - Τόπλες, σε ερωτικές σκηνές που κόβουν την ανάσα [εικόνες]

Tην ανάσα των ανδρών κόβει η Πενέλοπε Κρουζ στην ιταλική ταινία «Venuto al Mondo», όπου για τις ανάγκες της... τέχνης πετάει τα ρούχα της και επιδίδεται σε άκρως ερωτικές σκηνές.

BINTEO:Ο άνθρωπος που θα έπαιζε την Ελλάδα στα ζάρια

Αρχικα πρότεινε να δανειστούμε από τη Ρωσία. Μετα τα οσα εγιναν στην Κύπρο δηλώνει πως ποτέ δεν πρότεινε να δανειστούμε από τη Ρωσία!! Ειναι ο Αλεξης Τσιπρας και του αφιερωνουμε το βιντεο:

Αν βρει ο Τσιπρας τετοια σεξι ξιφομαγχο υπουργο σαν τον Μαδουρο... τον ψηφιζω χαλαρα

Μία έκπληξη για τον... ανδρικό πληθυσμό επιφύλασσε ο νέος πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο στην ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης της χώρας.
Συγκεκριμένα, η επιλογή του διαδόχου του Τσάβες για το υπουργείο Αθλητισμού ακούει στο όνομα Αλεχάντρα Μπενίτες, πρώην πρωταθλήτρια ξιφασκίας και μοντέλο.

Βίντεο : Η πορεία μιας φονικής χιονοστιβάδας από τη «γέννησή» της ως το τέλος...

Ενα απίστευτο βίντεο που καταγράφει μια φονική χιονοστιβάδα από τη στιγμή της «γέννησής της» μέχρι την κατάληξη της κάνει το γύρο του διαδικτύου. Οταν το υγρό χιόνι αρχίσει να λιώνει χτυπά το ξηρό, ζεστό χώμα και τις πέτρες προκαλώντας... δέος.

ΦΩΤΟ: Γκοοοολλλλ!

Ετσι πανηγυριζουν οι το γκολ:


Δειτε τωρα και πως πανηγυριζουν οι Ελληνες:

Ελεύθερη αφέθηκε η οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα τροχονόμο στην Κηφισιά

Ανθρωποκτονια εξ αμελειας λενε και οχι ανθρωποκτονια λογω μαλακι@ς!!! Αλιμονο απο αυτη που πεθανε...

Ελεύθερη αφέθηκε το βράδυ της Τρίτης η 34χρονη οδηγός, η οποία το πρωί παρέσυρε και σκότωσε μια 42χρονη τροχονόμο, μητέρα δύο παιδιών, την ώρα που έκανε τη δουλειά της στη λεωφόρο Κηφισίας.

Επικοινωνιακος σαματας απο τον Μπενυ

Θυελλώδης ήταν η σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και των εκπροσώπων των κομμάτων, η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Η ηχορύπανση (αγνωστη λεξη στην Ελλαδα) συνδέεται με καρδιακές παθήσεις λέει νέα μελέτη

[Τα χουμε ξαναπει: Ο καθε μαλακ@ς που συνηθως εχει εναν κουβα, παει και του βαζει ενα μπουρι αντι για εξατμιση και αναστατωνει τους δρομους... εννοειται οτι την παρανομη μετατροπη που θα επρεπε να δηλωθει στο ΚΤΕΟ δεν την ελεγχει και δεν την τιμωρει κανεις... Φυσικα σε οποιον το πεις η απαντηση ειναι ιδια: "ελα μωρε πως κανεις ετσι, με αυτα θα ασχοληθουμε τωρα, ετσι ειμαστε εμεις οιελληνες, ζωντανος λαος, οχι υπνοι σαν τους γερμανους" ]

Η έκθεση στην κυκλοφοριακή ρύπανση και ο θόρυβος μπορούν μακροπρόθεσμα να προκαλέσουν αρτηριοσκλήρυνση, σύμφωνα με μια γερμανική μελέτη, η οποία για πρώτη φορά διερευνά τον τρόπο που σχετίζονται οι δύο αυτές καταστάσεις.

Χάκερς "έβαλαν βόμβα" στον Λευκό Οίκο μεσω του ΑΡ


Χάκερς χτύπησαν το λογαριασμό του πρακτορείου Associated Press στο Twitter. Οι χάκερς πρόλαβαν και έγραψαν στο ότι σημειώθηκαν δύο εκρήξεις στο Λευκό Οίκο και τραυματίστηκε ο Μπάρακ Ομπάμα.

Είδηση-βόμβα από τη Βουλή για τις συντάξεις των πεσόντων

Τι ανακοινώθηκε πριν από λίγο μετά από ερώτηση του Γιάννη Μιχελάκη

Είδηση βόμβα έβγαλε πριν από λίγο από τη Βουλή ο αναπληρωτή Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Γιάννη Μιχελάκη ανακοίνωσε ότι μέχρι την Πέμπτη είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για να διορθωθεί η αδικία...

Οι Anonymous διαρρέουν κωδικούς του υπ. Μεταφορών

Νέα ισχυρή κυβερνοεπίθεση πραγματοποίησαν υποστηρικτές των Anonymous από το εξωτερικό εναντίον της ιστοσελίδας του Υπουργείου Ανάπτυξης,Ανταγωνιστικότητας,Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων.

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας δεν πήρε το μάθημά του

«Ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν πήρε το μάθημά του από τα όσα έλεγε για την Κύπρο, αλλά επιμένει να κάνει νουθεσίες στον κυπριακό λαό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ στην οποία γίνεται λόγος για αμηχανία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης «μια που αμφισβητείται πλέον από τα κορυφαία στελέχη του κόμματός του».

Μπακογιάννη: Ελάχιστη η πρόοδρος της Τουρκίας

Σε θέματα, όπως το casus belli κατά της Ελλάδος και η κατοχή του 40% της Κύπρου από τον τουρκικό στρατό, η Τουρκία έχει σημειώσει… ελάχιστη πρόοδο, επεσήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Συνεργάζεται με τις αρχές η σύζυγος του βομβιστή


Η χήρα του νεκρού βομβιστή της Βοστώνης, Ταμερλάν Τσαρνάεφ "κάνει ό,τι μπορεί" για να βοηθήσει στις έρευνες τις αρχές, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.


Νόμιμη η διαδικασία της επένδυσης στην Κασσιόπη της Κέρκυρας

Του Παναγιώτη Στάθη

«Ξεμπλοκάρει» τελικά η μετεγκατάσταση του ναυτικού οχυρού στην Κασσιόπη της Κέρκυρας που έχει ήδη μεταβιβαστεί στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, με βάση τις επιταγές του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και έχει παραχωρηθεί . για εκμετάλλευση στην εταιρεία NCH Capital.

Οι εξηγήσεις του πρύτανη του ΕΜΠ στους απλυτους για το «κλείσιμο» του Indymedia

Από τον πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Σίμο Σιμόπουλο, δόθηκε εντολή στις 11 Απριλίου 2013 να διακοπεί, λόγω διοικητικών και ποινικών διαδικασιών σε βάρος του ΕΜΠ, η παροχή της ισχύος στη συχνότητα 100,1 ΜΗΖ και της πρόσβασης στο δίκτυο, που φέρεται να κάνουν χρήση οι χρήστες της Athens Indymedia.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έφερε επανάσταση στην παιδεία-Κι ο Ελληνας που προσπαθει να τον μιμηθει (βιντεο)

Δειτε στο τελος μια αντιστοιχη προσπαθεια ενος Ελληνα Φυσικου

Η αποστολή του είναι απλή. Δωρεάν, παγκόσμια εκπαίδευση για τον καθένα, οπουδήποτε. Κάτι για το οποίο ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι ο Σαλ Καν είναι τρελός. Ωστόσο, ο 36χρονος που ξεκίνησε από τύχη κατέληξε να θεωρείται ο άνθρωπος που έκανε την επανάσταση στην εκπαίδευση, ανάγκασε τον Μπιλ Γκέιτς να υποκλιθεί μπροστά του και να ασχολούνται μαζί του από την Ντάουνινγκ Στριτ έως την Ουάσιγκτον.

Μιχελάκης: Να απομακρυνθεί ο Γρ. Δασταυρίδης

Την απομάκρυνση του κ. Δασταυρίδη Υποδιοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Γρηγόρη Δασταυρίδη, ο οποίος σε άρθρο του έκανε λόγο για «προνόμια που απήλαυσαν οι απόστρατοι», ζητά με ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γ. Μιχελάκης.

Ελεύθεροι οι απαχθέντες μητροπολίτες στη Συρία

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο ελληνορθόδοξος μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος και ο συρορθόδοξος μητροπολίτης Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ που είχαν απαχθεί τη Δευτέρα στην επαρχία του Χαλεπίου, αναφέρει η θρησκευτική οργάνωση Oeuvre d'Orient σε ανακοίνωσή της.

Φωτογραφίες Ντοκουμέντο: Η στιγμή του θανάτου του βομβιστή της Βοστώνης


Συγκλονιστικές νέες φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτουν τη στιγμή της δραματικής ένοπλης συμπλοκής, μεταξύ της αστυνομίας και των βομβιστών της Βοστώνης που οδήγησε στον θάνατο του 26χρονου Ταμερλάν Τσαρνάεφ.

Έλλειμμα 1.354 εκατ. ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό το πρώτο 3μηνο του έτους

Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για το τρίμηνο Ιανουαρίου - Μαρτίου, παρουσιάζεται έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 1.354 εκατ. ευρώ έναντι ελλείμματος 7.279 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο διάστημα του 2012 και στόχου για έλλειμμα 4.185 εκατ. ευρώ.

Τι δεν καταλαβαινεις; "Συνεληφθη για ναρκωτικά ο λαθρο που κατήγγειλε τους πυροβολισμούς στη Μανωλάδα"...

Nέο επεισόδιο στο... σίριαλ της Μανωλάδας σημειώθηκε την Τρίτη με τη σύλληψη του Σαχίν Αχμέτ του Σουναμίρ, του ανθρώπου που βγήκε στα μέσα ενημέρωσης και κατήγγειλε τα γεγονότα με τους επιστάτες-πιστολέρος.

Δεν υπαρχει λεμε η απαντηση του Αδωνι στον Πανο Βαμμενο

Ως γνωστο ο προεδρευων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος η Βαμμενος, ζητά 500.000 ευρώ απο τον Αδωνι Γεωργιαδη, για σχόλιο του στο twitter όπου ο βουλευτής της ΝΔ σχολίαζε το… χρώμα των μαλλλιών του! Σημερα ο Αδωνις σε οσους τον ρωτουσαν στη Βουλη πως σκεφτεται να αντιμετωπισει τη δικη απαντουσε:

Πρωτοσελιδο Liberation

Η γαλλική εφημερίδα «Libération» είχε ήδη από το πρωί προαναγγείλει την υπερψήφιση του νομοσχεδίου: στο προωτοσέλιδό της εικονίζονται δύο νεόνυμφοι άνδρες, πίσω από τη φωτογραφία του Προέδρου Φρανσουά Ολάντ, υπό τον τίτλο «Να ζήσουν οι νεόνυμφοι»! Δειτε το:

Μεχρι και οι αθεοι δεν επιτρεπουν τα αισχη της Ελλαδος: Υπό εξέταση ο Mr. Bean για προσβολή ...των θείων

Το μικρό θεατρικό του γνωστού κωμικού, Ρόουαν Άτκινσον, με θέμα τον Αρχιεπίσκοπο του Καντερμπέρι, που παρουσιάζεται στην παράσταση «Κωμική Συγχώρεση», πρόκειται να ελεγχθεί από την βρετανική ανεξάρτητη αρχή για τα ΜΜΕ, Οφκομ, η οποία έχει δεχθεί περί τα 3000 παράπονα για την συγκεκριμένη παράσταση.

Το φάουλ Κικίλια για το Τέμενος στην Αθήνα

Γιατί είναι αποτέλεσμα λανθασμένης πολιτικής σκέψης οι προϋποθέσεις που έθεσε ο βουλευτής Β.Κικίλιας για την οικοδόμηση Τεμένους στην Αθήνα  

Την ώρα που η Ευρώπη ανησυχεί για την μετατροπή της Τουρκίας σε ισλαμικό κράτος, στην Ελλάδα προτείνονται ενέργειες για την ενεργό ανάμιξη της Τουρκίας στα ελληνικά πράγματα, γεγονός που θα καταλήξει σε βάρος της χώρας μας.

Ο «άθλος» της διώρυγας της Κορίνθου

Η διώρυγα της Κορίνθου που ενώνει τον Σαρωνικό με τον Κορινθιακό κόλπο λίγο ανατολικότερα από την πόλη της Κορίνθου είναι ένα έργο που μετά από αιώνες προσπαθειών κατάφερε να ολοκληρώσει η "Εταιρεία της Διώρυγας της Κορίνθου" και η εργοληπτική εταιρεία του Α. Μάτσα. Κατασκευάστηκε την περίοδο 1800-1893 και τα εγκαίνια της πραγματοποιήθηκαν στις 25 Ιουλίου του 1893 από το βασιλιά Γεώργιο Α'.

Ο πρόεδρος είναι μεγάλος παίκτης και έχει τα καλύτερα παπαγαλάκια!

Τα παπαγαλάκια του μούγγα όταν πήρε τη σύμβαση τεχνολογικού παρόχου... τώρα, που το 1/3 του ΟΠΑΠ πουλήθηκε για τα κέρδη που εχει όλη η εταιρία σε 6 χρόνια, ανέβηκαν στα κάγκελα και λένε ψευδώς ότι πουλήθηκε για κέρδη 1-2 χρόνων... άσε που κρυβουν ότι με τη φορολόγηση του τζίρου το κράτος θα τσεπώνει από φέτος 350 μυρια το χρόνο

Άλλο ένα διαμάντι του στέμματος της δημόσιας περιουσίας ξεπουλήθηκε χτες από την προδοτική κυβέρνηση των Αθηνών. Ο ΟΠΑΠ παραδόθηκε στα χέρια της αντίδρασης. Μόνος πυλώνας αντίστασης οι φίλιες δυνάμεις στον πρόεδρο. Ο πρόεδρος δεν πιάνεται κοροΐδο! Πήρε τον καρπό και άφησε στους άλλους τα σπόρια. Πλήρωσαν τον ΟΠΑΠ (αναλογικα) 20 φορές τα κέρδη του. Ο πρόεδρος δεν πλήρωσε μία. Και θα παίρνει κάθε χρόνο 60 εκατ. ευρώ, βρέξει, χιονίσει.

Δένδιας, Τσιάρας, Μητσοτάκης Βούλτεψη, Μιχελάκης, Κουμουτσάκος, Χιδίρογλου στην Ηλιούπολη το απόγευμα

Μια εκδήλωση της Β2 ΝΟΔΕ στην Ηλιούπολη (Αίθουσα Θεάτρου, δημαρχιακό μέγαρο), με θέμα «Πολιτική Πραγματικότητα και Προοπτικές για το Μέλλον», στις 7:00 μμ, τραβάει σήμερα το ενδιαφέρον. Η εκδήλωση έχει τη «σφραγίδα» του προέδρου της ΝΟΔΕ, Βαγγέλη Κοκόση.

ΦΩΤΟ-Όταν η Έλλη Στάη ήταν φίλη της Βίκυς Σταμάτη

Όταν ο κοινωνικός κύκλος της Αθήνας άνοιξε για να "υποδεχθεί" την νέα σύζυγο του τότε ισχυρού Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη επιχείρησε να εντυπωσιάσει γράφοντας ένα βιβλίο που παρουσίασε η Έλλη Στάη. Στο αναλυτικό δισέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας 6ΜΕΡΕΣ, παρουσιάζεται με ακρίβεια η πορεία του ζεύγους που "οι εμφανίσεις του απέπνεαν πολυτέλεια."

Τι έλεγε ο Παπανδρέου για την Μανωλάδα; (video)

Δείτε Video από ομιλία του Γ. Παπανδρέου που αποθέωνε το «θαύμα» της Μανωλάδας... Χαμπάρι δεν είχε για το «δουλεμπόριο» της φράουλας!!

Εβραιοφασιστας σεξολόγος εξέδωσε εγχειρίδιο σεξ αποκλειστικά για ορθόδοξους Εβραίους

Σεξουαλικά πιο ανεκπαίδευτοι ακόμα και από τους Μορμόνους

«Εάν δεν έχεις ποτέ δει κάποια ταινία ή δεν έχεις διαβάσει ποτέ κάποιο σχετικό βιβλίο, πώς ακριβώς θα μάθεις τι να κάνεις;», διερωτάται ο Ντέιβιντ Ρίμπνερ, Ορθόδοξος σεξολόγος στην Ιερουσαλήμ, εξηγώντας στο BBC την ανάγκη και το εκδοτικό κενό που έρχεται να καλύψει το νέο εγχειρίδιό του περί σεξουαλικής συμπεριφοράς, το οποίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε φανατικούς Ορθόδοξους Εβραίους.

Πατριωτες του κ@λου ALERT!! Νέο βίντεο στη δημοσιότητα που κατέγραψε UFO (video)

Κάνει το γύρο του διαδικτύου ενώ οι επιστήμονες ακόμη δεν μπορούν να δώσουν πειστικές απαντήσεις αν είναι αληθινό ή όχι (λεμε και καμια μαλακι@...)

Το βίντεο που θα δείτε δόθηκε στη δημοσιότητα στις 10 Απριλίου και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ντιρλα η Μενεγάκη την ώρα της εκπομπής (Video)

Έχανε τα λόγια της και γελούσε συνεχώς

Η παρουσιάστρια έκανε ρεπορτάζ για τα κρασιά! Έκανε τόσο καλό ρεπορτάζ, που δοκίμασε όλα τα κόκκινα κρασιά και στο τέλος της εκπομπής της γελούσε ασταμάτητα και έχανε τα λόγια της. Δειτε το βιντεο:

Το ελληνικο δαιμονιο-ΠΑΤΡΑ: Ανδρας αυνανιζόταν στη μέση του δρόμου...

Το περιστατικό συνέβης την οδό Κωνσταντινουπόλεως της Αχαϊκής πρωτεύουσας

Σοκ προκάλεσε σε πεζούς και εποχούμενους γύρο στις 11.00 το βράδυ της Δευτέρας η εικόνα ενός άντρα ο οποίος είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα και αυνανιζόταν στην μέση του δρόμου.

Νέος καυγάς Νεράντζη-Κωνσταντοπούλου

Νεράντζης: Τώρα που διέκοψε η προκαταρκτική ήρθες σε μένα να κάνεις σόου;

Καιρό είχε να προκαλέσει καυγά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή αλλά όπως ήταν αναμενόμενο από όλους η νέα εστία έντασης δεν θα αργούσε και πολύ. Έτσι πριν από λίγο σημειώθηκε ένα ακόμα επεισόδιο κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών με έναν παλιό της...γνώριμο, τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών Τάσο Νεράντζη.

Ανοίγει ξανά το ελληνορθόδοξο δημοτικό σχολείο στην Ίμβρο-Aγώνας δρόμου από Αρβανιτόπουλο για τη στελέχωση με δασκάλους

Αγώνα δρόμου για να εξασφαλιστεί η εύρυθυμη λειτουργία του ελληνορθόδοξου δημοτικού σχολείου στους Αγίους Θεοδώρους της Ίμβρου, στο οποίο θα χτυπήσει κουδούνι έπειτα από 49 χρόνια δίνει το Υπουργείο Παιδείας. Έπειτα από τη σχετική άδεια των τουρκικών αρχών το ελληνικό δημοτικό σχολείο των Αγίων Θεοδώρων στην Ίμβρο, χωριό όπου γεννήθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα λειτουργήσει κανονικά την επόμενη χρονιά με τον Υπουργό Κ.Αρβανιτόπουλο να ενημερώνει σχετικώς σήμερα τη Βουλή.

Η κλασικη ελληνικη μαλακ@α στοιχισε τη ζωη στην ατυχη τροχονομο! (βιντεο)

Αλλη μια μαλακ@ (το κανουν και οι μαλακ@ς εννοειται) που θελησε να προσπερασει απ το πλαι οσους εχουν σταματησει σε φαναρι η σε σημα τροχονομου για να χωθει πρωτη... τους βλεπεις να στριμωχνονται συνεχως διπλα σου σε ολη την Ελλαδα και σε θεωρουν μαλακ@ αν περιμενεις στη λωριδα σου

«Δεν την είδα» είπε ξεσπώντας σε λυγμούς η 34χρονη οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 42χρονη τροχονόμο στη λεωφόρο Κηφισίας. Η κίνηση της 34χρονης οδηγού του Smart να αλλάξει λωρίδα προκειμένου να κινηθεί πιο γρήγορα στη λεωφόρο Κηφισίας στάθηκε μοιραία για μία 42χρονη τροχονόμο μητέρα δύο παιδιών, η οποία ρύθμιζε την κυκλοφορία των οχημάτων.

Πάγκαλος: Αν με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω στη δίκη του Ακη, θα τον θάψω!

Σαφή θέση για τη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου πήρε ο Θεόδωρος Πάγκαλος προσθέτοντας πως υπάρχουν άνθρωποι στο ΠΑΣΟΚ που τον υποστήριζαν και εξαιτίας των οποίων θα μπορούσε να είχε γίνει και πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Χειροπέδες στους αδελφους Πρινιωτάκη της Ακρόπολις για χρεη δισ.

Συνελήφθησαν οι τρεις αδελφοί Πρινιωτάκη της Ακρόπολις Χρηματιστηριακή για οφειλές προς το Δημόσιο. Το ύψος της οφειλής των τριών αδελφών, Θεόδωρου, Χριστίνας και Αικατερίνης, υπερβαίνει τα...

Χριστιανόπουλος για την κρίση: Εγώ τη λέω καμπινέ... ολοι χεζο@ν, κανεις δεν σκουπιζει...

Για τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις και τις ευθύνες που οδήγησαν στην κρίση έγραφε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ο πολυβραβευμένος ποιητής μας Ντίνος Χριστιανόπουλος.

Η άποψη αυτή καταγράφεται στο δοκίμιο «Απόκριση» που έγραψε το 1989 και το οποίο διαβάζει στην ταινία του Χρίστου Καλλίτση «Κρίση».

ΥΠΟΙΚ προς ΣΥΡΙΖΑ: Περσι πηραμε 174 εκ απο ΟΠΑΠ, φετος 85 μονο το 1ο τριμηνο... ξεκολλατε

Οι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ ζουν στον κόσμο τους. Φτιάχνουν δικά τους σενάρια και καλούν τους οπαδούς τους να τα πιστέψουν. Όμως η πραγματικότητα τους διαψεύδει καθημερινά.

Στην περίπτωση ΟΠΑΠ προκαλούν τον λαό με ανυπόστατα ψεύδη.

Ποιος είναι απαχθείς μητροπολίτης Χαλεπίου, Παύλος

Ο μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος έκανε τις βασικές του θεολογικές σπουδές στη Θεολογική Σχολή του Μπαλαμάντ, που βρίσκεται στον Λίβανο.

Μετά την ολοκλήρωσή τους μετέβη στη Θεσσαλονίκη για μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, από όπου έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα στο αντικείμενο της Λειτουργικής. Διετέλεσε αρχιμανδρίτης και κοσμήτορας επί σειρά ετών στη Θεολογική Σχολή του Μπαλαμάντ, τη μόνη Θεολογική Σχολή στο Πατριαρχείο Αντιοχείας.

Γνωστή τραγουδίστρια πουλάει το σπίτι της στη Ρηγίλλης

Την απόφαση να πουλήσει την πολυτελή μεζονέτα της στην οδό Ρηγίλλης πήρε η Νάνα Μούσχουρη.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ζει μόνιμα στο Παρίσι, ενώ αρκετούς μήνες του χρόνου τους περνάει με τον δεύτερο σύζυγό της, Andre Chapelle στη Γενεύη.

«Ο Ωνάσης ήταν λεβέντης»

Τι δηλώνει ο Κόκοτας για τον φίλο του τον Αρίστο

Για τον φίλο του Αριστοτέλη Ωνάση μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Σταμάτης Κόκοτας στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε σε κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή.

Επιστολη Γεωτεχνικων προς Σαμαρα για την καταργηση της αδειοδοτησης τους απο το ΓΕΩΤΕΕ

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

δυσάρεστη έκπληξη και έντονο προβληματισμό μας προκάλεσε το περιεχόμενο του σχεδίου νόμου (σχέδιο OMNIBUS LAW) σχετικά με την τροποποίηση του ν. 3919/2011 (ΦΕΚ Α’ 32) για την «Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας, κατάργηση αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων». Αυτό διότι ενώ ο σκοπός του, σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, είναι η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος για τις περιπτώσεις επαγγελμάτων / οικονομικών δραστηριοτήτων, στις οποίες οι περιορισμοί πρόσβασης ή και άσκησης επαγγέλματος έχουν εισαχθεί με γνώμονα την εξυπηρέτηση επιτακτικού λόγου δημοσίου συμφέροντος, για τις γεωτεχνικές και μόνο επαγγελματικές δραστηριότητες γίνεται, αντίθετα και αναίτια, ρύθμιση για κατάργηση της αδειοδότησης, είτε όσον αφορά στην έναρξη διαφόρων επιμέρους επαγγελματικών δραστηριοτήτων, είτε ακόμη και όσον αφορά στην γενική πιστοποίηση της επιστημονικής-επαγγελματικής επάρκειας των γεωτεχνικών που διασφαλίζεται με την αδειοδότηση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (Π.Δ. 344/2000 – ΦΕΚ Α΄ 297).

Μαχητικό F18 σπάει το φράγμα του ήχου [βίντεο]

Τα μαχητικά αεροπλάνα είναι από μόνα τους εντυπωσιακά, αλλά όταν κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς και φιγούρες προκαλούν τον ενθουσιασμό στους θεατές. Ωστόσο αυτό που δεν χορταίνει κάποιος να βλέπει είναι όταν τα μαχητικά σπάνε το φράγμα του ήχου.

Γιατί επιμένει ο Βενιζέλος για τον Κικίλια; Τον κραταει απο καπου;

Πού κρύβεται το μυστικό της απροσδόκητης στήριξης του

Κονδύλια ύψους 2,2 δις ευρώ διαχειρίστηκε ο Κικίλιας του ΟΑΕΔ την περίοδο Παπανδρέου και κάπου εκεί...

Τι πιο λογικο... στην Ελλαδα: H Ελβίνα Βενιζέλου σύμβουλος του πατέρα της

Επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τις σπουδές της στις ΗΠΑ και σκέφτεται να ενταχθεί στο επιτελείο του ΠΑΣΟΚ

Στην Ελλάδα αναμένεται να επιστρέψει μέχρι το καλοκαίρι η κόρη του Ευάγγελου Βενιζέλου, Ελβίνα και ετοιμάζεται να αναλάβει χρέη άτυπης συμβούλου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας το ενδιαφέρον της για την πολιτική, αλλά και επιβεβαιώνοντας τη ρήση ότι το... μήλο πέφτει πάντα κάτω από τη μηλιά.

Ο Τσετσενος είναι ύποπτος για δολοφονία που έγινε το 2011, λένε τώρα οι φίλοι του

Συνεχώς νέα στοιχεία, αλλά και υποψίες έρχονται στο φως για τους αδελφούς Τσαρνάεφ. Τώρα, φίλοι του Τάμερλαν λένε ότι δεν αποκλείεται να είναι υπεύθυνος για την δολοφονία κοινού τους φίλου πριν από δύο χρόνια.

Δηλ. βρε Τζαβαρα δεν μπορουσες να το φανταστεις;;; "Ελληνικα αγαλαματα κρυφτηκαν σε "εκθεση" στη Ντοχα"

Την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα προκάλεσε η απόφαση των οργανωτών της έκθεσης «Ολυμπιακοί Αγώνες: Παρελθόν - Παρόν», που παρουσιάζεται στη Ντόχα, να κρύψουν πίσω από παραβάν τα δύο γυμνά μαρμάρινα αγάλματα που είχε δανείσει η Ελλάδα για τις ανάγκες της έκθεσης. Ο υπουργός ζήτησε να αποσυρθούν τα αγάλματα και να επιστρέψουν στη χώρα.

Ο Ρώσος μεγιστάνας βάζει σε «καραντίνα» το Σκορπιό!


Tι φοβάται ο νέος ιδιοκτήτης του νησιού και ζήτησε να αυξηθούν οι περιπολίες από το Λιμενικό;


Ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού φαίνεται πως ανησυχεί για τη μετακόμιση στο νησί και τα τα υπάρχοντα του που μεταφέροντα σταδιακά εκεί.

Διπλάσια τα νούμερα του μεσημεριανού δελτίου από αυτά της Έλλης Στάη

Στην τηλεόραση συχνά, αν όχι πάντα, τα νούμερα λένε την αλήθεια. Οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις άλλωστε, παύουν να χαρακτηρίζονται ως τέτοιες, όταν γίνονται κανόνας. Σε ό,τι αφορά τα ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ με την Έλλη Στάη, η κατάσταση τείνει να παγιωθεί. Ως ...χαμηλή πτήση.

Δεκάχρονο Ελληνογερμανακι θύμα ρατσιστικής επίθεσης στη Λευκάδα απο μαλακ@ πατριωτη του κ@λου

Ένας 10χρονο αγοράκι από την Γερμανία έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από έναν καταστηματάρχη στην Λευκάδα. Ωστόσο η συμπεριφορά του καταστηματάρχη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία.

Ξεφτίλα: χριστιανός βουλευτής αγκαλιά με τουρκοχαφιέδες σε τζαμί της Ξάνθης!

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Δ.Σαλτούρος σε τελετές μαθημάτων Κορανίου, παρέα με τον πρόξενο, τον αντιπρόεδρο του DEB και πολλούς ακόμη χαφιέδες της Άγκυρας στη Θράκη!
Ε, αυτό ομολογούμε πώς δεν το περιμέναμε!

Ο Μάριο Γκέτσε στη Μπάγερν

Πριν απο λιγο το επιβεβαιωσε και η Ντορτμουντ εκφραζοντας την πληρη απογοητευση της! Δηλ. τι περιμεναν; Να πει ΟΧΙ; Καλα που ζουνε;

Σύμφωνα με την BILD, η πολυπρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου χτυπάει με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Ετοιμάζεται νε αγοράσει τον Mario Götze της Ντόρτμουντ έναντι 37 εκ. ευρώ.