18 Νοεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! Ο Αβέρωφ είχε tablet από το 1977!

Επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά οι ψεκασμένοι που λένε ότι ολες οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν ανακαλυφθεί δεκαετίες πριν κυκλοφορήσουν για τη πλέμπα. Όπως τώρα έχουν ανακαλύψει το αυτοκίνητο που πιάνει τα 250 χλμ/ώρα με αέρα κοπανιστό (δύο κόπανοι κοπανάνε τον αέρα και το αμάξι γκαζώνει σαν τρελό) έτσι είχαν ανακαλύψει και το tablet από τη δεκαετία του 70 και μάλιστα ένα είχε και ο Αβέρωφ (φώτο με τον Αντώνη Σαμαρά και τον αποθανόντα πρώην ΥΦΕΘΑ της ΝΔ Βάιο Σταθόπουλο)!!! Δείτε τη φώτο ντοκουμέντο που δείχνει το σχέδιο προεκλογικής του ομιλίας στη Ρόδο στις 1.11.1977 γραμμένο...

Το πρόγραμμα του Τσίπρα δεν είναι κακό... ειδικά αν ξέρεις ότι ποτέ δεν θα κληθεί να το εφαρμόσει

Θεματικό πάρκο τώρα στα καμένα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ

Διάβασα με μεγάλη προσοχή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Αυγή για το πως θα κυβερνήσει τις πρώτες 100 μέρες.

Δεν το διάβασα από δημοσιογραφική διαστροφή αλλά πραγματικά από ενδιαφέρον με δεδομένο ότι οι πιθανότητες να βρεθεί ο Αλέξης στο τιμόνι της χώρας δεν είναι και λίγες το επόμενο διάστημα. Για να δούμε πως θα κινηθεί λοιπόν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μόλις αναλάβει. " Αντικατάσταση του Μνημονίου, από ένα Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της χώρας". Πολύ καλό και συμφωνώ. Προφανώς ο κ. Τσίπρας θα ενημερώσει μόλις αναλάβει τους δανειστές μας ...

Νέο ΒΙΝΤΕΟ από το ΣΟΚ και ΔΕΟΣ που προκάλεσαν οι ΔΙΑΣ στους άπλυτους στα Εξάρχεια

Έτσι μαλάκ@ς! Την Αστυνομία θα τη σέβεστε! Δε θα την ειρωνεύεστε και δεν θα την υβρίζετε! Και προπάντων δεν θα της πετάτε μπουκάλια όπως έκανε η κότα στο 53" (που κλασικά πήγε και χώθηκε πίσω από γυναικόπαιδα) γιατί μπορεί να νιώσετε την οργή της εφόσον παρανομείτε... Δείτε στο βίντεο τι δεν πρέπει να κάνετε για να μην τρέχετε και να μην κλαψουρίζετε ότι σας έδειραν:

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ: Μικρή Αγγελία στην ΑΥΓΗ

Γελάει ο κόσμος με τα νούμερα:

Σάλος με τον μοναχό του «Κάτι ψήνεται»-Μητροπολίτης Μεσογαίας: Είναι λύκος, μην περνάτε ούτε έξω από το μοναστήρι

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η εμφάνιση του πατέρα Ποιμένα στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha «Κάτι Ψήνεται». Ο μοναχός που κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων μέσα στην εκκλησία μετά την εμφάνισή του στην τηλεόραση, τα καμώματά του και τους καλεσμένους του στο μοναστήρι.

Bank of America: Οσο η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα οι απειλές της Τρόικα δεν πιάνουν

Oσο η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα η απειλή των δανειστών να σταματήσουν το πρόγραμμα καθίσταται «μη αξιόπιστη», τονίζει η Bank of America σε έκθεσή της υπό τον τίτλο «Η άβολη αλήθεια για την Ελλάδα», στην οποία προβλέπει, επίσης, τότι το χρηματοδοτικό κενό του ελληνικού προγράμματος ανέρχεται σε 10,9 δισ. ευρώ (4,4 δισ. το 2014 και 6,5 δισ. ευρώ το 2015)

Φιλεύσπλαχνος Κασιδιάρης σε βουλευτές ΝΔ: Αν δεν βγαίνετε ελάτε στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής να φάτε από εμάς

Προσπάθεια να εκμεταλλευτεί την αντιπαράθεση για το ύψος της βουλευτικής αποζημίωσης κάνει η Χρυσή Αυγή με τον Ηλία Κασιδιάρη να λέει από το βήμα της Βουλής: «Τη στιγμή που ο κόσμος πεινάει και πέφτει από τα μπαλκόνια είναι πολιτική αλητεία οι βουλευτές να διαμαρτύρονται για το ύψος του μισθού τους».

Δείτε τον δράστη που σκόρπισε τον τρόμο στο Παρίσι (BINTEO)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες του δράστη που άνοιξε σήμερα πυρ στα γραφεία της εφημερίδας Liberation στο Παρίσι, τραυματίζοντας σοβαρά έναν φωτογράφο.

Περισσότεροι βουλευτές στα κανάλια απ' ότι στη Βουλή

Μόνο ένας γράφτηκε να μιλήσει για τον προϋπολογισμό της Βουλής

Μόνο η λέξη "ντροπή" μπορεί να περιγράψει τα όσα συμβαίνουν απόψε στη Βουλή και έχει να κάνει με το πως αντιλαμβάνεται ο βουλευτής τον ρόλο του. Από την περασμένη Πέμπτη οπότε και δημοσιεύθηκε ο προϋπολογισμός της Βουλής δεκάδες βουλευτές έκαναν παρέλαση στα κανάλια...

Δεν δέχεται η τρόικα (έτσι όπως είναι) το σχέδιο των βουλευτών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τα ακίνητα

«Υπάρχει φασούλι από το φόρο ακινήτων». Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών περιέγραψε τη νέα απαίτηση των δανειστών που ζητούν, σύμφωνα με κύκλους του Υπουργείου, επιπλέον ισοδύναμα ύψους 150 εκατ. ευρώ μετά τις αλλαγές στο φόρο ακινήτων.

Νευράκια ο μπάρμπα Γιάννης: «Θα δώσω λόγο γιατί πήγα στον Βόλο; Μπορεί να είχα γκόμενα! Να βάλεις το ήθος εκεί που ξέρεις;»

[Όσο δεν έρχεται στήριξη από ΝΔ τόσο θα ξεσαλώνει ο μπάρμπα Γιάννης...]

Εκπλήσσει (λέμε τώρα...) και πάλι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά την πρόσφατη δήλωσή του «είμαι κακός π... και θυμάμαι!»

Ένταση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, μεταξύ του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Μάτη και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Τι ζήτησε ο Δήμαρχος Γκλέτσος από τον Υπουργό Άμυνας;

"Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας και στο θεσμό στον οποίο υπηρετείτε θέλουμε την βοήθειά σας στο εξής: υπάρχει ένας ποταμός με το όνομα «Βελάς» που διασχίζει το χωριό Αχινός στο Δήμο Στυλίδας και επειδή η παρούσα οικονομική κατάσταση του Δήμου δεν μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε...

Βίντεο: Άγαλμα με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο «εκδικείται» άπιστη σύζυγο!

Δείτε πώς αντέδρασε ο απατημένος κ. Άλαν Μάρκοβιτς από το Μίσιγκαν...

Σε... πρότυπο των απανταχού απατημένων ανδρών φαίνεται πως θα αναδειχθεί ο κ. Άλαν Μάρκοβιτς από το Μίσιγκαν.

Πάρετ στον ΣΥΡΙΖΑ να ηρεμήσει-Τζάκρη στο "Κόκκινο" : Η δημοκρατική παράταξη εκφράζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώσε το πολιτικό άνοιγμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. "Θα συμβάλλω με όλες τις πολιτικές μου δυνάμεις για την ανασύσταση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης που τώρα εκφράζεται με βασικό κορμό το ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο 105,5".

BINTEO-Κορυφαίος Ρένος για Σαμαρά και την παρέα Τσίπρα-Κασιδιάρη κ.λπ αντιμνημονιακών

"Το κινητό του Αντώνη Σαμαρά δεν έχει αλλάξει. Παίρνει μηνύματα από τους πάντες και διαβάζει τα πάντα" σχολίασε ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης και συμπλήρωσε:

Βίντεο καταγράφει τη συντριβή του Boeing 737

Βίντεο καταγράφει τη συντριβή του αεροσκάφους τύπου Boeing 737, που σημειώθηκε στο Καζάν της Ρωσίας την Κυριακή, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι 50 επιβαίνοντες. Δείτε το:

ΜΠΟΥΡΔΕΛ@: Παραιτήθηκε η Σύγκλητος Καποδιστριακού κ ΕΜΠ - Συνεχίζονται οι απεργίες - Αγωγή Πελεγρίνη

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει η κρίση στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνωνών και στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, μετά την απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων και στα δύο ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα τη Δευτέρα να συνεχίσουν με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στη διαθεσιμότητα, οι οποίες πλέον βρίσκονται στην 11η εβδομάδα.

Άρθρο ΣΟΚ του Πρετεντέρη υπέρ του… ΣΥΡΙΖΑ: Δεν φταίει ο Τσίπρας αν ο ελληνικός έκανε μια παπαριά



Του Γιάννη Πρετεντέρη


Σήμερα κλείνουν αισίως ογδόντα μέρες για τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα εύχεται κανονικά να φύγουν και να μην ξανάρθουν. Ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε με την ανατροπή της κυβέρνησης «υπό το βάρος της λαϊκής πίεσης» στην ημερήσια διάταξη.

Τελικά, όμως, το «παλλαϊκό ρεύμα ανατροπής, αγώνα και κινητοποίησης» δεν ήλθε στο ραντεβού.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ!! "Πεθαμένη" μίλησε στον Βρούτση!!

"Καλά" είπε ο υπουργός - "Καλάμια" απάντησε η "πεθαμένη", που το 2009 είχε ψηφίσει γιωργάκη υποθέτω

ΜΕ ενα τυπικό «καλά» απάντησε ο Γιάννης Βρούτσης βγαίνοντας από το υπουργείο Οικονομικών, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την πολύωρη συνάντηση που είχε με την Τρόικα.

Η άγνωστη συνάντηση Ζαχαριάδη – Χότζα στην Κορυτσά-Πως το ΚΚΕ παρακάλαγε τον Χότζα να στείλει τους Τσάμηδες για "βοήθεια"

Ντάγιος Σταύρος
Πώς οργανώθηκε η μυστική σύσκεψη λίγο πριν από τη λήξη του Εμφυλίου και οι ανησυχίες των Τιράνων

Εξήντα τρία χρόνια μετά τη λήξη του Ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου και τα αλβανικά αρχεία παρέχουν σπάνιο αρχειακό υλικό για τις εξελίξεις της περιόδου αυτής. Το καλοκαίρι του 1949 και ενώ η τύχη του Ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου είχε εν πολλοίς κριθεί, η αλβανική κομμουνιστική ηγεσία επιχειρούσε με κάθε τρόπο να ανταποκριθεί στις αιτήσεις των ελλήνων κομμουνιστών και να βοηθήσει τον αντάρτικο αγώνα, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Μόσχας και του Βελιγραδίου, αλλά χωρίς η βοήθεια αυτή να γίνει ευρύτερα αντιληπτή και να υπονομεύσει την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Ο Γκέμπελς στην Ελλάδα




77 χρόνια πριν ένας άλλος Γκαίμπελς, ο μικρός και στρεβλόπους Γερμανός υπουργός Προπαγάνδας Γιόζεφ Γκαίμπελς εισήρχετο όλο υποκλίσεις, ακάλυπτος και χαμογελαστός στο κλασικής ομορφιάς μαρμάρινο στάδιο της
Αθήνας, με την ψηλή και παχουλή σύζυγο στο πλευρό του, δήθεν για να παρακολουθήσει τους Βαλκανικούς
Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο συμμαθητής μου ο τρομοκράτης της 17Ν

[Κορίτσι μου το σίγουρο είναι ότι η δημοκρατία δεν πρέπει να εξοντώνει αλλά να αναμορφώνει και σίγουρα δεν πρέπει να αποκλείσει ακόμα και τον κομμουνιστή-τρομοκράτη-δολοφόνο Κώστα Τέλιο αν έχει μετανιώσει... ακόμα πιο σίγουρο είναι όμως ότι η δημοκρατία δεν μπορεί να διακινδυνεύει και να παίζει με την εκπαίδευση των παιδιών μας... όπως είπες: Δεν έχεις παιδιά οπότε άστο...]

της Χριστίνας Ταχιάου

Αν με ρωτούσες, μέχρι το 2002, «ποιος από τους γνωστούς σου θα μπορούσε -θεωρητικά- να είναι μέλος της 17 Νοέμβρη;», θα σου έλεγα «Ο Κώστας Τέλιος».

Συμμαθητές από την πρώτη ως την τρίτη Λυκείου, συνεχόμενοι «στον κατάλογο» (Ταχιάου – Τέλιος, ήξερες ότι όταν φώναζε ο καθηγητής το ένα όνομα δε θα φώναζε και το άλλο), κάποια στιγμή στο ίδιο θρανίο, με έντονες συγκρούσεις -στην πρώτη Λυκείου ο Κώστας στην ΚΝΕ, αργότερα ανένταχτος του αριστερού χώρου- γνωριζόμασταν αρκετά καλά.

Πρώτη δοκιμή των S-300 στην Κρήτη

Στις 11 Δεκεμβρίου δοκιμάζεται το περίφημο ρωσικό αντιαεροπορικό.
Στην τελική ευθεία για βολή είναι το περίφημο αντιαεροπορικό σύστημα S-300 από τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις στην Κρήτη.

«Η κεφάλα του ΕΛΑΣίτη Σβορώνου στο Πολυτεχνείο»

[Ο ιστορικός Νίκος Σβορώνος ήταν μαρξιστής ιστορικός στον οποίο το 1955 επί Παπάγου, αφαιρέθηκε, με βασιλικό διάταγμα, η ελληνική ιθαγένεια για το έργο του "Επισκόπηση της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας". Η ιθαγένεια του αποδόθηκε πάλι το 1975 και μέσα στο κλίμα της αριστεροκρατούμενης μεταπολιτευτικής Ελλάδας εκδόθηκε και το εν λόγω έργο το οποίο παρουσιάζει μεν τον συμμοριτοπόλεμο από την πλευρά των κομμουνιστών αλλά παραδέχεται τουλάχιστον...

ΦΩΤΟ: Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες Ελληνίδας πρωταθλήτριας!

Σάλο έχει προκαλέσει η Ελληνίδα πρώην πρωταθλήτρια του στίβου που έκανε το λάθος και διέρρευσε μέσω Facebook αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για νέο τρομοκρατικό χτύπημα

Συναγερμός επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ. με τον φόβο αιματηρής ένοπλης επίθεσης εναντίον αστυνομικού στόχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» σήμανε κινητοποίηση ύστερα από πληροφορίες...

Eurostat: Αύξηση 5% στις ελληνικές εξαγωγές

Από 17,4 δισ. ευρώ σε 18,3 δισ. ευρώ οι εξαγωγές - Από 32,8 δισ. ευρώ σε 31,2 δισ. ευρώ, μειώθηκαν οι εισαγωγές

Μείωση του ελληνικού εμπορικού ελλείμματος και αύξηση των εξαγωγών καταγράφει η Eurostat, σε νέα της έκθεση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τις Βρυξέλλες.

ΔΗΜΑΡ: "Εχθρική πράξη η μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί" Τη Ρεπούση και τους άλλους τουρκολάγνους τους ρωτήσατε;

«Απαράδεκτη η δήλωση του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης», λέει η Αγίου Κωνσταντίνου

Την ενεργοποίηση της ελληνικής κυβέρνησης ώστε να αποτραπεί η μετατροπή της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί, ζητάει με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά, έπειτα από τη σχετική δήλωση του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης.

Ντόρα; Πως θα πληρώνει ο Τσίπρας τους κηφήνες του δημοσίου;

Σε… διπλό ταμπλό κινήθηκε η στρατηγική της Ντόρας Μπακογιάννη με συνέντευξη την οποία παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΒΗΜΑ FM”. Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη στάση της γύρω από την κοινοβουλευτική σταθερότητα της κυβέρνησης, επισημαίνοντας σε όλους τους τόνους ότι δεν θα πέσει η κυβέρνηση από τη δική της ψήφο, ενώ από την άλλη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Το καθημερινό γράμμα του Μιχαλολιάκου: Θέλουν να μας σκοτώνουν και να σιωπούμε

Άρθρο έγραψε ο Νίκος Μιχαλολιάκος μέσα από τη φυλακή Κορυδαλλού με αφορμή τη δολοφονία των δύο Χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο.
Το άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου:

“Μετά την 1η Νοεμβρίου του 2013 τίποτα πλέον δεν είναι ίδιο

Έτσι!! Κίνητρα στους πολίτες να καταγγέλλουν φοροδιαφυγή και θα κερδίζουν αμοιβή!

«Η συνεχής ηθική ευαισθητοποίηση και εγρήγορση των πολιτών είναι προϋπόθεση για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος ανεξάρτητα από τα υλικά κίνητρα που δύναται να θεσμοθετηθούν», τονίζει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, για το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις παροχής κινήτρων για όσους καταγγέλλουν φορολογικά αδικήματα τρίτων.

Δημοσκόπηση ΣΥΡΙΖΑ! Κούλογλου: Σύντροφοι κερδάμε με 3,3%

Κατά 3,3 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου, στη δημοσκόπηση που διενεργεί κάθε μήνα η Palmos Analysis για την ιστοσελίδα του κρατικοδίαιτου κηφήνα της ΕΡΤ, Στέλιου Κούλογλου που ακονίζει τη μασέλα...

Δείτε τη αναλυτικά να γελάσετε:

Σενάρια διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ... άντε μπας και δείτε άσπρη μέρα γιατί με Μπένυ...

[Οσο κι αν άλλαξε το ΠΑΣΟΚ, όσο κι αν έφυγε ο όγκος των λαμογίων για τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο κι αν βελτιωθεί η οικονομία, δεν θα δούνε άσπρη μέρα με Μπένυ στο τιμόνι και Σηφουνάκηδες και Καρχιμάκηδες στο κόμμα. Η μόνη λύση είναι να βάλουν έναν νέο άνθρωπο που να γίνεται πιστευτός όταν λέει θα πατάξουμε τη διαφθορά και όχι να γελάει ο κόσμος όπως τώρα που το λέει ο Μπένυ που υπερασπίστηκε από Άκη μέχρι τα πάμπερς του Παπανδρέου... Εγώ πάντως γουστάρω Κωνσταντινόπουλο]

Σενάρια «βελούδινης διαδοχής» στο ΠΑΣΟΚ, άνοιξε το Βήμα της Κυριακής και περιγράφει εικόνα «διαλυμένης διαδήλωσης» στο εσωτερικό του κόμματος, ενώ δίνει ακόμη και ονόματα πιθανών διαδόχων του Ευάγγελου Βενιζέλου, σε περίπτωση που αναγκαστεί να αποχωρήσει.

Σκουρλέτης: Δεν θα φορολογήσουμε τις καταθέσεις επειδή δεν θα κυβερνήσουμε ποτέ... αλλιώς θα τις τσακίζαμε

Πολλά γέλια ο Σκουρλέτης που βγήκε στον ΣΚΑΪ και εκτός από την αυθάδεια και την ειρωνεία (πχ. είπε "αυτοί εδώ πέρα" μιλώντας για τους υπόλοιπους συνομιλητές του) μας είπε ότι δεν θα φορολογήσει τις καταθέσεις... Πολλά γέλια γιατί ευτυχώς δεν θα κληθεί ποτέ, αφού δεν θα κυβερνήσει ποτέ, να εφαρμόσει αυτό:


ΒΙΝΤΕΟ-Τζαμτζής: Αν δεν βγω δε θα χάσει η βενετιά βελόνι

«Με δυναμώνουν τέτοιες επιθέσεις», είπε ο κοσμήτορας της Βουλής που προκάλεσε κατακραυγή με τη δήλωσή του ότι οι βουλευτές ξεραίνουν το σκ... τους για να ζήσουν

Μία απάντηση για κάθε λάθος δήλωσή του και για κάθε γκάφα του είχε σήμερα ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής. Ο κ. Τζαμτζής, κοσμήτορας της Βουλής είναι γνωστός για τη στεντόρεια φωνή του λόγω της οποίας στις ονομαστικές ψηφοφορίες καλεί τους συναδέλφους του να τοποθετηθούν ψηφίζοντας υπέρ ή κατά του συζητούμενου σχεδίου νόμου. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο, ο κ. Τζαμτζής έζησε δύο φορές το δικό του- κατά Άντι Γουόρχολ- «quarter of publicity».

Οι παπανδρεϊκοί εκβιάζουν τον Μπένυ με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτή πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα να πείσει τους παπανδρεϊκούς του ΠΑΣΟΚ να φύγουν από το κόμμα απηύθυνε ο πρώην στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και πρώην υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος, προκαλώντας συναγερμό στη Χαριλάου Τρικούπη.

Κόμμα κωλοχανείο: Ο Τατσόπουλος ... αποχαιρετά το ΣΥΡΙΖΑ

Υπόσχεται γέλια μέχρι δακρύων στην αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Έτοιμος για όλα, ακόμη και να αποχωρήσει από το ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι είναι ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, καθώς υπόσχεται «γέλια μέχρι δακρύων» στην αυριανή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

NYT: Κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει στην Ελλάδα, ξένοι επενδυτές "ψαρεύουν" τραπεζικά περιουσιακά στοιχεία

Για τις επενδυτικές ευκαιρίες που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα, γράφουν οι New York Times, οι υποστηρίζοντας πως μπορεί, για αρκετό καιρό, η κατάσταση στη χώρα, να μην ήταν ελκυστική για να προσελκύσει ξένες επενδύσεις, ωστόσο το τελευταίο διάστημα «κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει».

ΒΙΝΤΕΟ-Καθημερινη γυμναστική: Το ΠΑΜΕ διέκοψε εκδήλωση της ΓΣΕΕ

Μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στο χώρο όπου πραγματοποιείται εκδήλωση του κέντρου ανάπτυξης εκπαιδευτικής πολιτικής της ΓΣΣΕ στο CEDEFOP στη Θεσσαλονίκη.

Κεφαλογιάννης: "Άδικος ο φόρος στα ακίνητα"

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, αλλά και την φορολογία των ακινήτων.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπαλάφας: Ο Γιακουμάτος γαβγίζει και μετά... κότα!

Ένταση νωρίτερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου.

Μάλιστα, ο χαρακτηρισμός "κότα" του κ. Μπαλάφα άναψε για τα καλά τη συζήτηση.

Χατζησωκράτης: Γιατί η ΠΑΣΠ κρατά "ιδιοκτησιακά" τη σημαία του Πολυτεχνείου;

Ενάντια στην φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ καταφέρεται μέσω Twitter ο Δημήτρης Χατζησωκράτης μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ με αφορμή την Επέτειο του Πολυτεχνείου. Με ανάρτησή του στο twitter, σήμερα το πρωί ο κ. Χατζησωκράτης αναρωτιέται με ποιά δικαιολογία τα μέλη της ΠΑΣΠ θεωρούν ότι μπορούν να κρατούν «ιδιοκτησιακά» τη σημαία του Πολυτεχνείου;

Ότι να 'ναι: Eξαπλώνονται οι εκκλησίες για άθεους ανά τον κόσμο

Η ιδέα ανήκει σε δυο Βρετανούς

Οι αθεϊστικές εκκλησίες ξεπηδούν σε ΗΠΑ και Αυστραλία, μετά από το επιτυχημένο ντεμπούτο τους στη Μεγάλη Βρετανία. Κοινός παρονομαστής όσων πηγαίνουν σ’ αυτές είναι το ότι δεν πιστεύουν στον Θεό.

Απάντηση Κεδίκογλου σε Τσίπρα για πρόσκληση αποστασίας

Για ηθικό και πολιτικό κατήφορο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πρόσκληση αποστασίας σε κυβερνητικούς βουλευτές.

Πατριώτες του κ@λου ALERT! "Οι Γερμανοί πουλάνε το Ελ. Βενιζέλος"... Μα γιατί; Αφού κάνουν πλιάτσικο και δεν πληρώνουν φόρους;

[Άλλη μια μπαρούφα των ηλιθίων καταρρέει: "Οι Γερμανοί κάνουν πλιάτσικο και μας παίρνουν τ' ασημικά"... ]

Πωλητήριο στο αεροδρόμιο ''Ελευθέριος Βενιζέλος'' έβαλε η γερμανική εταιρεία Hochtief, που ψάχνει επενδυτές για τα μερίδια της σε άλλα 5 αεροδρόμια.

Σαμαράς σε Στουρνάρα: Ούτε βήμα πίσω απέναντι στην τρόικα

Σε εξέλιξη το κρίσιμο ραντεβού Στουρνάρα - τρόικας για το δημοσιονομικό κενό

Με «κόκκινη γραμμή» ότι το δημοσιονομικό κενό για το 2014, το ύψος του οποίου πλέον υπολογίζεται από την κυβέρνηση σε 1,3 δισ. ευρώ, θα κλείσει αποκλειστικά και μόνο με διαρθρωτικές παρεμβάσεις και όχι με νέα δημοσιονομικά μέτρα (περαιτέρω μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και αύξηση της φορολογίας), άρχισαν εκ νέου σήμερα το πρωί οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους επικεφαλής της τρόικας.

Κωνσταντινόπουλος: Η Τζάκρη θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Τη βεβαιότητα ότι η κ. Θεοδώρα Τζάκρη έχει συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλος έκανε λόγο για σχέδιο στο οποίο πρωτοστατεί ο Αλ. Τσίπρας το όποιο έχει στόχο το ΠΑΣΟΚ και τους βουλευτές του.

Τσίπρας σε ΠΑΣΟΚους: Ελάτε στον ΣΥΡΙΖΑ -Βενιζέλος: «Πολιτική αλητεία, καλεί σε αποστασία»

Με οργή και βαρύτατες εκφράσεις απάντησε Ευάγγελος Βενιζέλος στον Αλέξη Τσίπρα μετά το άνοιγμα που έκανε ο τελευταίος στους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, που θα αποφασίσουν να αλλάξουν στρατόπεδο.

ΒΙΝΤΕΟ-Θ. Τζάκρη: Υπάρχει ένας αναβρασμός στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ

Για «αναβρασμό στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ», έκανε λόγο η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στο ερώτημα αν υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι της που θέλουν να αποχωρήσουν από το κόμμα, έπειτα από την κίνηση της να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Δεν το γνωρίζω αυτό. Δεν έχω κάνει τέτοιες συζητήσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά ξέρω ότι υπάρχει γενικά ένας αναβρασμός. Πολλοί αναρωτιούνται και ανησυχούν με την ιδεολογική μεταστροφή που έχει συμβεί στο κόμμα, το οποίο βέβαια είναι κατ’ όνομα, κατά την άποψη μου, σοσιαλιστικό, σοσιαλδημοκρατικό».



real.gr

Ρε Σώτη κόψε τα ληγμένα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: πριν διαβάσετε το παρακάτω ανέκδοτο, επισκεφθείτε την τουαλέτα, διότι μπορεί να κατουρηθείτε από τα γέλια:

«Περιμένω να ενηλικιωθεί η ελληνική Δεξιά και να στηρίξει τον κ...

ΦΩΤΟ: Όταν η Όλγα κι ο Άκης καμάρωναν…

Το χαμόγελο στα χείλη της είναι αφοπλιστικό. Αξίζει πολλά λεφτά, ίσως όσα και οι τέσσερις σειρές από μαργαριτάρια που φορά στο λαιμό της μαζί με το μαύρο δαντελένιο τοπ της Channel.

Μαντήλα και στις τουρκάλες παρουσιάστριες του κρατικού καναλιού!

Η μαντήλα σκεπάζει για τα καλά τη Τουρκία του Ερντογάν. Μετά από την “είσοδό” της στη Βουλή όταν γυναίκες βουλευτές τη φόρεσαν πέρασε και στο τηλεοπτικό γυαλί. Στο κρατικό κανάλι το TRT.

Μέρκελ τράβα την μπρίζα, δεν υπάρχει ελπίδα: Γιατρός διευθυντής του ΕΣΥ χωρίς πτυχίο... αλλά με ιδιωτικό αεροπλάνο, Φεράρι, 3 ΑΦΜ και 3 ταυτότητες!


Τέλος δεν έχουν όπως φαίνεται τα περιστατικά απάτης στον χώρο της υγείας, καθώς καθημερινά εμφανίζονται όλο και νέες ιστορίες οι οποίες ξεπερνούν η μία την άλλη. Η ιστορία όμως του «γιατρού» Ιωάννη Καστάνη, ο οποίος έφθασε μέχρι και Διευθυντής Κέντρου Υγείας στο ΕΣΥ της Σκύρου, ξεπερνά κάθε προηγούμενη.

ΦΩΤΟ: Τα νυκτερινά κέντρα όπου έκανε "αντίσταση" ο Νταλάρας κ.ά. την "επταετία" κι ο "αντιστασιακός" Βουτσάς


Επί ΧΟΥΝΤΑΣ δηλαδή για να καταλαβαίνουν όλοι:

ΦΩΤΟ-Πατριώτες του κ@λου ALERT: Έμεινε από μπαταρία το αυτοκίνητο του Στουρνάρα... τυχαίο;

Ένα… αναπάντεχο περιστατικό συνέβη πριν από λίγο έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Το αυτοκίνητο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα… έμεινε από μπαταρία, ενώ ο ίδιος ήταν μέσα σε σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό.

Βουλευτές της Δημάρ έκαναν ερώτηση για τα κλειστά τζαμιά και οι Τούρκοι τους αποθεώνουν

Ερώτηση κατέθεσαν στη Βουλή πριν από λίγες μέρες οι βουλευτές Μαρία Γιαννακάκη (είναι εκείνη που έλεγε πως η δολοφονία των νεαρών ΧΑυγιτών στο Ν.Ηράκλειο ήταν έργο ανθρώπων της νύχτας, του υποκόσμου κλπ) και Θωμάς Ψύρρας, ζητώντας να πληροφορηθούν για ποιο λόγο δεν άνοιξαν για προσευχή τα τζαμιά Ζιντζιρλί στις Σέρρες και Κουρσουνλού στα Τρίκαλα! Συγκεκριμένα, το ερώτημα που απευθύνεται προς τους υπουργούς Παιδείας και Πολιτισμού, διατυπώθηκε ως εξής:

«Παλιός» ο συντάκτης της προκήρυξης, νέος ο εκτελεστής του Ηρακλείου

Ώρα με την ώρα οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αποκρυπτογραφούν το κείμενο της 18σέλιδης προκήρυξης με την οποία η νέα οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» ανέλαβε την ευθύνη για τη διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.