07 Ιανουαρίου 2014

Οι ΣΥΡΙΖΑίες τις προτιμούν τριχωτές-Η αντίσταση στον μπουρζουάζ καθωσπρεπισμό με την αξύριστη γυναικεία μασχάλη [εικόνες+βίντεο]

Οι γυναίκες ή ότι είναι τέλος πάντων αυτά τα πράματα, του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ταυτίσει τις αξύριστες μασχάλες με επαναστατική πράξη αντίστασης στον μπουρζουάζ καθωσπρεπισμό που τις καταπιέζει και προσπαθεί ματαίως να τις κάνει να μη μοιάζουν με τριχωτές αρκούδες.

Όπως και οι Ιάπωνες έτσι κι αυτές τις λατρεύουν εκ παραδόσεως αξύριστες. Γι' αυτές συνιστούν κάτι παραπάνω από απλό σημείο του γυναικείου σώματος. Αποτελούν αληθινό φετίχ...

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Πάμε κατά διαόλου κι η κατρακύλα δεν έχει πάτο... στις 577 μβ το spread!

Έτσι σας θέλω! Μούγγα γατάκια...

Στο 7,84% υποχώρησε το επιτόκιο των ελληνικών δεκαετών ομολόγων. Πρόκειται για το χαμηλότερο ποσοστό από τότε που ξέσπασε η κρίση και η οποία είχε εκτοξεύσει στα ύψη τα spreads. Να θυμίσουμε ότι τότε που όλοι θεωρούσαν την Ελλάδα τελειωμένη το επιτόκιο των 1οετών είχε φτάσει στο 30%, δηλαδή σε επίπεδα… τριτοκοσμικής χώρας.

ΒΙΝΤΕΟ-1000 δίκια σήμερα ο Νικολάκης: Να ασχοληθεί ένας εισαγγελέας με τον Ραγκούση και ο Τραγάκης να πάει αύριο στον εισαγγελέα

"Ελπίζω και εύχομαι να υπάρχει ένας εισαγγελέας που ακούγοντας την δήλωση του κ. Ραγκούση, δεν θα ασχοληθεί μόνο με τον Ξηρό, αλλά θα ασχοληθεί με τον κ. Ραγκούση και με αυτά που λέει", τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star σχολιάζοντας την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού και τις δηλώσεις του δικηγόρου του Φραγκίσκου Ραγκούση.

Δικογραφίες κατά Τσαυτάρη και Αρβανιτόπουλου στη Βουλή

Διαβιβάστηκαν στη Bουλή από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπο Αθανασίου δύο  δικογραφίες. Η μία είναι εις βάρος του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και η δεύτερη εις βάρος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιου Τσαυτάρη.

Η πρώτη αφορά...

Έυγε στο ΠΑΣΟΚ! Αύξησε άλλον ένα φόρο... Καταργείται το 25 ευρω στα νοσοκομεία και δείτε ποιος φόρος αυξάνεται-Τι δήλωσε ο Άδωνις (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρέθηκε τελικά το ισοδύναμο (γιατί όπως έχουμε πει από εδώ και πέρα τίποτα δεν είναι τζάμπα)... και σωστά μαντέψατε είναι η αύξηση ενός φόρου και από εκεί που το μάρμαρο θα πλήρωναν όσοι πάνε νοσοκομείο τώρα θα το πληρώσουν οι μισοί Έλληνες... ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος συμφώνησαν στη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου την κατάργηση του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, με ειδική τροπολογία που θα περάσει άμεσα στη Βουλή.

Για να καλυφθεί το κενό των εσόδων που αναμένονταν από το εισιτήριο στα νοσοκομεία θα υπάρξει...

Τους «καθοδηγητές» της απόδρασης Ξηρού ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ-23 δολοφονίες και 9.288 χρόνια φυλακή σε 16 άτομα και 10 χρόνια μετά, μόνο 2 είναι μέσα-μέσα

Φόβους για οργανωμένη πράξη από μία ένοπλη ομάδα που φιλοδοξεί να αποτελέσει τον «διάδοχο της “17Νοέμβρη”» εκφράζουν τα στελέχη του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την παραβίαση της 7ης πολυήμερης άδειας (από τον Σεπτέμβριο του 2012 κάνει χρήση του δικαιώματος αδειών) και την εξαφάνιση του 55χρονου Χριστόδουλου Ξηρού.

Η Πολεμική Αεροπορία μετέφερε παιδάκι στο Λονδίνο για επέμβαση

Η αεροδιακομιδή έγινε με ένα από τα 2 πρωθυπουργικά αεροσκάφη που έχουν παραχωρηθεί στην ΠΑ για αυτή τη δουλειά...

Αεροσκάφος EMBRAER-135 της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε νωρίτερα σήμερα στο Λονδίνο αγοράκι ενός έτους προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για...

Πατέρας Ξηρού: Εκανε μεγάλη ανοησία, να γυρίσει πίσω [βίντεο]

Την πράξη του γιου του καταδίκασε ο Τριαντάφυλλος Ξηρός, στέλνοντάς του το μήνυμα πως πρέπει να γυρίσει πίσω. Ο ιερέας πατέρας του Χριστόδουλου Ξηρού δήλωσε πως έχει να δει το γιο του από το πρωί της Κυριακής.

Η χρονιά του Στουρνάρα! Θα τα πάρει όλα φέτος... ξεκίνησε με το φλουρί

Διπλή χαρά για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή και θέλησε να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο υπουργείο για να το συνδυάσουν. Το «δώρο», του ήταν να του πέσει το φλουρί, με το οποίο πόζαρε περήφανα στο φακό.

Στο Μαξίμου Δένδιας και Αθανασίου -Εκτακτη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό μετά την απόδραση Ξηρού

Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβησαν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας και Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου στον απόηχο της εξαφάνισης του καταδικασθέντα για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλου Ξηρού.

Το τεράστιο δώρο που ξάφνιασε τον Αβραμόπουλο-Δείτε το βίντεο γατάκια που μας λέτε ότι αποσύρεται η φρουρά από τη Ρώ ή τη Στρογγύλη

Ενα αναπάντεχο δώρο που τον συγκίνησε ιδιαιτέρως δέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Καστελόριζο.

Ο διοικητής Αμύνης Νήσου δώρισε στον κ. Αβραμόπουλο την...

Δύο νέες γυναίκες νεκρές από ατύχημα στα διόδια Νέων Μαλγάρων (Βίντεο)

Ανθρώπινα θύματα  στο δυστύχημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, που συγκρούστηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, κοντά στα διόδια Νέων Μαλγάρων.

Βουλή: Αναρτήθηκε στην «Κοινοβουλευτική Διαφάνεια» η πρώτη απόφαση για 2014

Η πρώτη απόφαση της Βουλής για το 2014 αναρτήθηκε στην ειδική ενότητα της διαδικτυακής πύλης της Βουλής των Ελλήνων «Κοινοβουλευτική Διαφάνεια».

Συνελήφθη ο αναρχοάπλυτος Σακκάς που υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Σακκάς, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς», για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Τον περασμένο Ιούλιο, το Συμβούλιο Εφετών είχε κάνει δεκτό το αίτημά του να αποφυλακιστεί, αντικαθιστώντας την προσωρινή κράτηση από αυστηρότατους περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ.

Κι αυτό το εξοχικό με λεφτά της Μέρκελ;

Επί σειρά ετών η ελληνική Οικονομία ζούσε το όνειρο της ευμάρειας στηριζόμενη στις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις. Πακτωλός χρημάτων ικανοποίησε την δίψα των νεοελλήνων για αυτό που λέμε καλή ζωή. Το πιο in σκηνικό ήταν να φτάνει ο αγρότης του Κολωνακίου με την Πόρσε του στο κατάλευκο της Αράχωβας και εκεί να τον περιμένει η θερμαινόμενη πισίνα του εξοχικού του. Λεπτομέρεια: Όλα αυτά αποκτήθηκαν με επιδοτήσεις των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Από τον Ιερό Λόχο στους θρυλικούς ΛΟΚ

To βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δούρειος Ίππος.

Μέσα στην φωτιά του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με την Ελλάδα υπό κατοχή και τον αγώνα να συνεχίζεται στο εξωτερικό, γεννήθηκαν οι πρώτοι Έλληνες Καταδρομείς. Ήταν Σεπτέμβριος του 1942 όταν στην Αίγυπτο συγκροτήθηκε μια ιδιότυπη μονάδα, ο Ιερός Λόχος με διοικητή τον Συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε, που σύντομα οργανώθηκε σε μονάδα κομμάντος, δίπλα στις ανάλογες βρετανικές μονάδες που πολεμούσαν στην Μέση Ανατολή.

Πάλι ξεφτιλίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: Ρε παλικάρια, τη μετάφραση για το πέ@ς ο Αλέξης την έκανε;

Γελάει ο κόσμος με την παραπληροφόρηση του ΣΥΡΙΖΑ που χθες έσπευσε να βγάλει email της Ευρωβουλής προκειμένου να "αποδείξει" ότι ο Σαμαράς δεν άφησε την επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου που ελέγχει την τρόικα, να έρθει στην Ελλάδα! Φυσικά πέρα από την απάντηση Σούλτς ότι ο ίδιος με τα 2 μέλη της επιτροπής αποφάσισε να αναβληθεί η επίσκεψη (θεώρησαν ότι δεν θα είχε προβολή από τα ΜΜΕ λόγω των εκδηλώσεων για την ανάληψη από την Ελλάδας της Προεδρίας της ΕΕ) και στη συνέχεια ενημέρωσε τον Σαμαρά ο οποίος συμφώνησε... ο κόσμος γελάει με την ασχετίλα της Κουμουνδούρου και τον μεταφραστή του αγγλικού email για το πέ@ς, που χρησιμοποίησε αγγλικά επιπέδου Τσίπρα.

Ενώ στο αγγλικό κείμενο...

ΒΟΜΒΑ Πάγκαλου: O Καμμένος ήθελε να πληρώσει για να μπει στο ΠΑΣΟΚ το '90-Διαμεσολαβητής ήταν ο Οικονόμου-Εγώ τον «έκοψα»

Ηταν 1990 όταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος εξέφρασε την επιθυμία του να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές που θα ακολουθούσαν. Ωστόσο, ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν ευδοκίμησε ποτέ, καθώς τότε έβαλε φρένο ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε ότι ήταν ο άνθρωπος-κλειδί για να μην προχωρήσει μία τέτοια συμφωνία, καθώς όπως εξήγησε «δεν θα μπορούσα να έχω ως υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κάποιον που είχε μια φρασεολογία περίπου της σημερινής Χρυσής Αυγής».

ΒΙΝΤΕΟ-Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον Χριστόδουλο Ξηρό

Τον Χριστόδουλο Ξηρό αναζητούν από τα μεσάνυχτα οι αρχές, καθώς παραβίασε τους όρους της άδειας που είχε λάβει από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Κορίνα Σουμάχερ: Αφήστε μας ήσυχους-Πρώτη ελπίδα για Σουμάχερ

Η σύζυγος του άσου της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ, που βρίσκεται ανάμεσά στη ζωή και το θάνατο από τις 29 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, έπειτα από ατύχημα στο σκι, κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης να αφήσουν ήσυχους τους γιατρούς και την οικογένειά της.

ΒΙΝΤΕΟ-Αντίστροφη μέτρηση για το Ελληνικό

Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, αναμένεται να ξεμπλοκάρει η διαδικασία αξιοποίησης του Ελληνικού, σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης.

Απίστευτο γέλιο ο Κασιδιάρης: Φέρνει τον Άγγλο που φαλίρισε... για να μας σώσει...

Μια προσωπικότητα της ευρωπαϊκής ακροδεξίας, αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και με προσωπικά θέματα φέρνει η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα για την παρουσίαση της προσφυγής της στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλοντας ως παράνομη τη διαδικασία προφυλάκισης των Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού.

Τζήμερος: Να συλληφθεί ο Γιάννης Τραγάκης -Τα ήξεραν όλα για τις μίζες στα εξοπλιστικά

Την οργή του Θάνου Τζήμερου προκάλεσαν οι δηλώσεις τους του αντιπρόεδρου της Βουλής Γιάννη Τράγακη πως πριν από 10 χρόνια η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας γνώριζε για τις μίζες στα εξοπλιστικά και μάλιστα είχε τεκμηριώσει την ανάμειξη του Ακη Τσοχατζόπουλου με τις εταιρείες όπλων.

Πάγωσε και ο Νιαγάρας στον Καναδά -Η Google Earth «συνέλαβε» την εικόνα

Η ψυχρή εισβολή αέρα από την Αρκτική που έχει φέρει πρωτοφανείς χαμηλές θερμοκρασίες σε μεγάλα τμήματα των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι οι χαμηλότερες εδώ και δυο δεκαετίες, προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων ανθρώπων, και το σχεδόν γενικό "μπλακ-άουτ" στη λειτουργία επιχειρήσεων, σχολείων και τη μαζική ακύρωση χιλιάδων πτήσεων.

Μια χαρά είναι το φάρμακο: Με 3,5% δανείστηκε η Ιρλανδία

Μια χαρά είναι το φάρμακο αλλά αν συζητάς 4 χρόνια για το αν το σούπερ μάρκετ μπορεί να πουλάει ψωμί και πως θα πρέπει να λέγεται... θα περάσεις παρέα με την τρόικα άλλα 154 χρόνια και δεν θα έχεις μνημόνια μέχρι το 2060 που λένε οι πατριώτες του κ@λου...

Με το δεξί φαίνεται πως θα επιστρέψει σήμερα η Ιρλανδία στις διεθνείς αγορές ομολόγων, καθώς αναμένεται μεγάλη ζήτηση για την πρώτη πώληση χρέους της χώρας μετά την έξοδό της από το πρόγραμμα διάσωσης της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.

Αιχμές Παπούλια - Δένδια για τη Δικαιοσύνη: Πολλοί τρομοκράτες είναι ελεύθεροι

«Σας συγχαίρω για τη δουλειά που κάνετε, χρειάζεστε όμως και τη στήριξη της Δικαιοσύνης» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον υπουργό, που σχολίασε: «Η χώρα έχει πρόβλημα τρομοκρατίας... Στην πραγματικότητα, οι σφαίρες των τρομοκρατών απευθύνονται κατά των ανέργων»

Σοκ στην Ισπανία: Το δικαστήριο απήγγειλε κατηγορίες για φορολογική απάτη και ξέπλυμα κεφαλαίων στην κόρη του βασιλιά Χουάν Κάρλος

Ο ισπανός δικαστής Χοσέ Κάστρο απήγγειλε κατηγορίες για φορολογική απάτη και ξέπλυμα κεφαλαίων εναντίον της πριγκίπισας Κριστίνα, κόρης του βασιλιά Χουάν Κάρλος της Ισπανίας και την κάλεσε να παρουσιασθεί στις 8 Μαρτίου, ανακοίνωσε το δικαστήριο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Πανούλη πιάσε μια αγωγή και για τον Καράμπελα! Πως τολμάει και ρωτάει αν χτίστηκε με λεφτά ΕΕ η βίλα σου στην Ικαρία;

ΕΡΩΤΗΣΗ του βουλευτή Βοιωτίας Γιάννη Καράμπελα

ΘΕΜΑ: «Κοινοτικά χρήματα που κατέληξαν σε εξοχικές κατοικίες»

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, φέρνουν στην επιφάνεια περιπτώσεις κοινοτικών κονδυλίων που ενώ προορίζονταν για επενδύσεις στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων, κατέληξαν σε ανέγερση ιδιωτικών εξοχικών κατοικιών. Χαρακτηριστικές είναι οι δύο υποθέσεις που φέρονται να σχετίζονται με μέλη του πολιτικού συστήματος, έναν πρώην υπουργό και έναν αρχηγό κόμματος.

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! Αναθεώρηση αδειών για δολοφόνους-τρομοκράτες προανήγγειλε ο Αθανασίου

Ο υπουργός Δικαιοσύνης με δηλώσεις του ανακοίνωσε ότι επανεξετάζεται το νομοθετικό πλαίσιο χορήγησης αδειών «ειδικά της συγκεκριμένης κατηγορίας κρατουμένων», λίγη ώρα μετά την αντίστοιχη αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ; Τραγάκης: Πιάσαμε Ακη και Γιάννο, ξέραμε για τον Κάντα

ΚΟΤΕΣ, Ε ΚΟΤΕΣ; ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

«Ναι, πριν από 10 χρόνια είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα ΤΟR-M1 και TPQ-37 του Άκη Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Ντουμίλαν αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου στο πάρτι των προμηθειών στις Ένοπλες Δυνάμεις. Αλλά δυστυχώς, εκεί σταματήσαμε...»

Ποιος είναι ο δολοφόνος Χ. Ξηρός-Ποιος ο ρόλος του στη 17Ν-Πόσους δολοφόνησε;

Ο Χριστόδουλος Ξηρός ήταν το πρώτο από τα τρία αδέλφια που εντάχθηκε στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη από τον Δημήτρη Κουφοντήνα το 1983. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Ξηρού γεννήθηκε το 1958 στην Ικαρία και ήταν το πρώτο μέλος της οργάνωσης που συνελήφθη μετά από την έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού στα χέρια του Σάββα στον Πειραιά στις 29 Ιουνίου 2002.

Γαμ@ τη δημοκρατία μου μέσα: O δολοφόνος Σάββας Ξηρός μεταφέρεται σήμερα σε νοσοκομείο της Λάρισας-Συναγερμός σε ΕΛΑΣ και κυβέρνηση

Σήμερα γίνεται και η μεταφορά του Σάββα Ξηρού, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για σοβαρή νευρολογική εξέταση, αφού φαίνεται πως έχει διαγνωστεί σκλήρυνση κατά πλάκας. Η απόδραση του αδελφού του Χριστόδουλου δίνει άλλες διαστάσεις στην μεταφορά του «κρατούμενου ειδικής κατηγορίας», όπως χαρακτηρίζεται και θα νοσηλευτεί σε θάλαμο υψίστης ασφαλείας, υπό την φρούρηση δεκάδων αστυνομικών.

Μπουρδέλ@ το ληξιαρχείο του Καμίνη! Έκαναν ότι ήθελαν...

Εκατοντάδες παρατυπίες ανέδειξε ο έλεγχος που διενήργησε το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) στο Ληξιαρχείο Αθηνών, μετά από αίτημα του Δημάρχου Αθηναίων και του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, αναφορικά με τη νομιμότητα της διαδικασίας καταχώρισης ληξιαρχικών πράξεων γέννησης κατά τα έτη 2011 - 2013 δεδομένου ότι από το Μάιο του 2012 παρουσιάστηκε ασυνήθιστα μεγάλη αύξηση των εκπρόθεσμων δηλώσεων γεννήσεων.

O Πρετεντέρης αφιερώνει μαντινάδα στον ΣΥΡΙΖΑ: Να’ χουμε λίρες αγγλικές ωσάν τη Βαλαβάνη...

Με τίτλο «Πολιτική ανατροπή» ο Γιάννης Πρετεντέρης γράφει σε άρθρο του στα Νέα για το νέο κόμμα Πολύδωρα -«Συγκαμμένοι ή Πολυκαμμένοι;»- και αφιερώνει μια σαρκαστική μαντινάδα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Π. Καμμένος: Θα συνάντηθω με τον Βύρωνα για να δούμε πως θα κουκουλώσουμε τη βίλα μου στην Ικαρία και το διορισμό της κόρης του

Ψεκασμένοι ετοιμαστείτε να καταπιείτε αμάσητα όσα σέρνατε στον Πολύδωρα για τον διορισμό της κόρης του...

Aνοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Β. Πολύδωρα άφησε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ενώ αναφερόμενος σε πιθανές συμμαχίες ενόψει εκλογών είπε ότι δεν θα συνεργαστεί με Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή.

Ψάχνουν τη σχέση Χριστόδουλου Ξηρού με ποινικούς

Ζήτησε πρόσφατα να αλλάξει κελί και έκανε ... νέες γνωριμίες στον Κορυδαλλό

Απόφαση στιγμής ή προσχεδιασμένη κίνηση; Απάντηση σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να δώσουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής προκειμένου να “μαντέψουν” τις επόμενες κινήσεις του Χριστόδουλου Ξηρού. Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί δίνουν μεγάλη σημασία στο γεγονός ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο 55χρονος ισοβίτης είχε μετακομίσει από την πτέρυγα όπου κρατούνται οι καταδικασμένοι για συμμετοχή στην οργάνωση 17 Νοέμβρη στην Ε΄πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

ΒΙΝΤΕΟ: Τρεις οι νεκροί στο Κορδελιό;

Τραγωδία στο Κορδελιό, με τους νεκρούς να ανέρχονται σε τρεις, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, η είδηση δεν έχει ακόμη διασταυρωθεί. Άλλες πληροφορίες...

Πέστε απ' τα σύννεφα: Οικοδόμος καταγγέλει ότι ο Καμμένος τον φέσωσε 27.000 για εργασίες στη βίλα της Ικαρίας-«Πάρτα απ την πεθερά μου αν βρεις» του είπε

Δεν έχει τέλος το σίριαλ με το εξοχικό του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία και τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκαν τα χρήματα για να κατασκευαστεί. Μετά από την σκληρή αντιπαράθεση που ξεκίνησε με τον Αδωνι Γεωργιάδη και την κοινοτική επιδότηση για την εξοχική κατοικία του προέδρου των ΑΝΕΛ, έρχεται και ένα νέο επεισόδιο. Πρωταγωνιστής ένας οικοδόμος που έχει στείλει εξώδικο στον κ.Καμμένο για απλήρωτη οφειλή ύψους 27.000 ευρώ, αλλά και πως όλες οι εργασίες έγιναν -εν αγνοία του οικοδόμου- χωρίς την άδεια πολεοδομίας.

Μεζονέτες και φούρνοι με τα λεφτά της ΓΕΝΟΠ απ' το λαμόγιο του ΣΥΡΙΖΑ!

Της Αθανασίας Αγγελοπούλου

Σε «χρυσοφόρες» επενδύσεις έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ Ρίζος Ρίζος, υπόδικος για το σκάνδαλο των παράνομων επιχορηγήσεων προς τη ΓΕΝΟΠ και ελεγχόμενος για «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος σχετικά με τις καταθέσεις του στην Κύπρο. Ο τεχνικός με την τεράστια περιουσία πουλάει ψωμί και καφέ σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, όπου έχει ανοίξει επιχειρήσεις στο όνομα της κόρης του.

Ο απόλυτος ξεπεσμός!! Από την ΕΡΤ και τον ΣΚΑΪ, στο Kontra ο Παναγόπουλος

Το deal θα ανακοινωθεί επισήμως τις επόμενες ημέρες

Την ανάληψη του μάνατζμεντ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra channel αναλαμβάνει σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες ο πρώην στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγοπουλος.

Σ. Κεδίκογλου: Οι καταδικασμένοι τρομοκράτες να μην αντιμετωπίζονται ως απλοί κρατούμενοι

Αποδεικνύεται πως οι καταδικασμένοι τρομοκράτες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως απλοί κρατούμενοι, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στην εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος είχε πάρει άδεια και δεν εμφανίστηκε, όπως όφειλε, στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει το παρών.

ΒΙΝΤΕΟ: Σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση για τον Χ. Ξηρό που ο δικηγόρος του ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι απέδρασε

[Φυσικά στο βίντεο εντυπωσιάζει το κάθαρμα ο Ραγκούσης ο οποίος λέει ότι δεν έχει μιλήσει μαζί του αλλά επιβεβαιώνει ότι δραπέτευσε για πολιτικούς λόγους, συνεπής με τις μέχρι τώρα πράξεις του όπως ο κάθε επαναστάτης οφείλει να κάνει!... Και αφού είπε όλο το ποίημα είπε ότι πρέπει να απελευθερωθεί και ο άλλος Ξηρός γιατί κρατείται για λόγους κρατικής βίας!! Τι να πεις για αυτά τα λαμόγια με τα εκατομμύρια που κάνουν και τους επαναστάτες...]

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία καθώς ο καταδικασμένος για τον ρόλο του στην τρομοκρατική οργάνωση 17η Νοέμβρη, Χριστόδουλος Ξηρός, δεν έδωσε το παρών στο αστυνομικό τμήμα Καλλικράτειας στη Χαλκιδική, κατά τη διάρκεια 9ημερης άδειας που έλαβε για τις εορτές των Χριστουγέννων και ως εκ τούτου θεωρείται φυγάς.

ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαριστική πτώση αεροπλάνου στην Ισλανδία

Το τραγικό γεγονός συνέβη στην Ισλανδία, στις 5 Αυγούστου 2013, όταν αεροπλάνο τύπου Beechcraft Super King Air 200, επέστρεφε στη βάση του μετά από αεροδιακομιδή ασθενούς στο Ρέικιαβικ. Ο πύργος ελέγχου ζήτησε από το αεροπλάνο να περιμένει στον αέρα, πριν προσγειωθεί καθώς εκείνη τη στιγμή στην πίστα θα γίνονταν...

Πάνο την πο@τσίσαμε! Έρχονται έλεγχοι από Βρυξέλλες για μαιμού ξενοδοχεία που έφτιαξαν γυναίκες

Έλεγχοι και πίσω τα λεφτά στην Ε.Ε-Ο Μ.Λιάπης “καίει” όσους πήραν λεφτά από το Leader II μεταξύ αυτών και τον Καμμένο του οποίου η πεθερά πήρε επιδότηση προκειμένου να κάνει ξενοδοχείο οίκημα που ανήκει στη γυναίκα του και το οποίο ξενοδοχείο μας τελείωσε και έγινε εξοχική βίλα, μόλις έληξε η 5ετίας της υποχρεωτικής λειτουργίας όπως είπε το σπίρτο ο Πανάρας

Από κόσκινο αναμένεται να περάσει η Κομισιόν τις κοινοτικές επιδοτήσεις που δόθηκαν μέσω του προγράμματος Leader II, με αφορμή το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λιάπη και τη βίλα της οικογένειάς του στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.

"Φύλλο και φτερό" οι συμβάσεις του Τομπούλογλου: Υπάλληλοι εταιρίας καθαρισμού "βαφτίστηκαν" διοικητικοί

Σε σαρωτικούς ελέγχους στις συμβάσεις που είχε υπογράψει ο Χάρης Τομπούλογλου ως πρόεδρος του νοσοκομείου παίδων "Αγλαΐα Κυριακού", προχωρούν οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης, προκειμένου να αποκαλυφθούν και τυχόν άλλες παράνομες και αδιαφανείς ενέργειες του, πέρα από τη γνωστή με τη μίζα των 25.000 ευρώ που πήρε από εταιρία και η οποία οδήγησε στη σύλληψη του.

Μητροπολίτης Γόρτυνος για Διαμαντόπουλο: Είναι ελεεινός και τρισάθλιος!

Ξέσπασε εναντίον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας, μετά το τέλος της τελετής του Αγιασμού των Υδάτων, στο φράγμα του Λάδωνα.

Ο Κρανιδιώτης αφιερώνει τραγούδια σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση μέσα από το ελληνικό ρεπερτόριο εξαπολύει ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας με συνεχόμενα «τιτιβίσματα» αφιερώνει τραγούδια στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη καθώς και στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Γιώργο Σταθάκη και Δημήτρη Τσουκαλά.

Συνεχίζεται το σφυροκόπημα Κουϊκ στον ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση για «αντεθνική δράση» Μουσουλμάνων βουλευτών στη Θράκη

Τη διερεύνηση ενδεχόμενης «αντεθνικής δράσης» Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ζητά με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

“Ελαφριά βελτίωση της υγείας του Σουμάχερ”

Για ελαφριά βελτίωση της κατάστασης της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται δικές του πηγές, που όπως λέει βρίσκονται κοντά στον Γερμανό πιλότο.