24 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Η τρολιά του μήνα...

Αν και δεν έχει λήξει ακόμα ο μήνας δύσκολα να ξεπεραστεί η τρολιά που πέταξε η Ρένα δούρου το πρωί:

Video - Απίστευτες καταγγελίες πιλότων της Ryanair: Κέρδος με κάθε κόστος !!!!!

Το Video που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό της σοβαρότητας της Ryanair.
Κλήσεις mayday διότι τα καύσιμα τελειώνουν (μιας και πετούν με τα ελάχιστα δυνατά για να έχουν λιγότερο κόστος).
Πιλότοι που πετούν αεροπλάνα ενώ είναι άρρωστοι!!!! και άλλα πολλά....

ΦΩΤΟ: Πως χωρίζεται η Ουκρανία σε "Ουκρανούς" και "Ρωσόφιλους"

Δείτε το χάρτη:

Οριακά υψηλότερο το πλεόνασμα: Στα 835 εκατ. τον Ιανουάριο - Ανησυχία από την «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα

Μπορεί να έκλεισε με πρωτογενές πλεόνασμα- αν και 120 εκατ. ευρώ μικρότερο από το στόχο- ο Κρατικός Προϋπολογισμός τον Ιανουάριο, αλλά αναμφίβολα αυτό που προβληματίζει ή πρέπει να προβληματίζει το οικονομικό επιτελείο είναι η «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα.

Σ' αυτά είναι μάνες οι κουφάλες: Αμερικανικές σημαίες made in China τέλος! ΒΙΝΤΕΟ

Αμερικανικές σημαίες φτιαγμένες στην Κίνα αγόραζε το Πεντάγωνο. Προφανώς γιατί είναι πιο φθηνές. Το abc παρουσίασε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο το Πεντάγωνο θα πάψει να κάνει αγορές κινέζικων αμερικανικών σημαιών και θα προτιμήσει αμερικανικές σημαίες από τις ΗΠΑ.

Στα παπάρια του όλα! Ο Xάρης πίνει τσίπουρα και ξανακατεβαίνει υποψήφιος [εικόνα]

Μια εικόνα-πρόκληση κυκλοφορεί σήμερα στο διαδίκτυο και δείχνει τον κατηγορηθέντα για το σκάνδαλο χρηματισμού Χάρη Τομπούλογλου, όταν ήταν διοικητής στο Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών, να πίνει ανενόχλητος τσίπουρα με την δημοτική παράταξή του.

Αυτή είναι η κρυφή ερωμένη του Γιανουκόβιτς -Επί χρόνια κρατούσε κρυφό το δεσμό του με την όμορφη ξανθιά [εικόνες]

Η πτώση του Γιανουκόβιτς και η εισβολή των πολιτών στο «χρυσό» παλάτι του αποπεμφθέντος προέδρου έφερε στο φως και ακόμα μία κρυφή ιστορία αγάπης. Δημοσιογράφοι που μπήκαν στο σπίτι εντόπισαν επιστολές που αποδεικνύουν πως ο Γιανουκόβιτς είχε κρυφή σχέση επί σειρά ετών με την Λιουμπόφ Πολεζχάι.

Ολοι οι γιατροί που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ [λίστα]

Στα δημαρχεία και στον ιστότοπο του ΕΟΠΥΥ αναρτήθηκαν οι λίστες με τα ονόματα των συμβεβλημένων με τον Οργανισμό γιατρών που θα εξυπηρετούν τους ασθενείς, μετά και το προσωρινό κλείσιμο των πολυϊατρείων.

Τι έγινε Αντώνη; Ράβε-ξήλωνε; Ρουσφέτι; -> Επαναφέρουν το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για όλο το Δημόσιο τρεις μήνες πριν τις εκλογές;

Σαν προεκλογικό «δωράκι» μπορεί να ερμηνευθεί η απόφαση της κυβέρνησης να επαναφέρει το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, το οποίο πέρασε κυριολεκικά «στα μουλωχτά».

Ενας ελληνικός στόλος- φάντασμα: Πως το Δημόσιο πλήρωνε εκατομμύρια για 30 χρόνια σε εταιρεία που δεν λειτούργησε ποτέ

Ακόμη μια ιστορία ελληνικής «τρέλας» έρχεται στο φως και αφορά μια λιβυοελληνική εταιρεία που συστήθηκε με εγγυητή το ελληνικό Δημόσιο για να «τρέξει» έναν στόλο από δέκα αλιευτικά σκάφη τα οποία δεν είδε κανείς ποτέ.

Σιγά τρομάξανε γιατροί και ΔΥ!! Έως και πέντε χρόνια κάθειρξη για το «φακελάκι» στο Δημόσιο... αν αποδειχθεί... που δεν αποδεικνύεται σχεδόν ποτέ

Αυστηρότερες ποινές προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης - Έως και 150.000 ευρώ το πρόστιμο - Θα προστατεύονται ως μάρτυρες όσοι αποκαλύπτουν στοιχεία για περιπτώσεις δωροδοκίας

Αυστηροποιείται το νομοθετικό πλαίσιο  καταπολέμησης της διαφθοράς, με νομοσχέδιο του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου το οποίο δόθηκε προς διαβούλευση.

Ο Παπακωνσταντίνου διέγραψε τα φορολογικά πρόστιμα των ΜΚΟ

Με «φωτογραφική» διάταξη, που διέγραφε βεβαιωμένα πρόστιμα με μια απλή δήλωση εκ μέρους της οργάνωσης

Φορολογική αμνηστία σε «αμαρτωλές» ΜΚΟ έδωσε ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατά τη θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών, με «φωτογραφική» διάταξη που διέγραφε βεβαιωμένα πρόστιμα με μια απλή δήλωση εκ μέρους της οργάνωσης.

Όλα καλά τα βρίσκει ο Συρμόγλου για το "Έργο Πολιτών"... 5.500 μισθό και 16.000 ευρώ ενοίκιο γραφείων... θεός

Στην αντεπίθεση περνά ο Στέλιος Συρμόγλου, απαντώντας στις αποκαλύψεις για το «Έργο Πολιτών» που έλαβε κατά το χρονικό διάστημα 2005-2010  7,5 εκατ. ευρώ.

Μιλώντας στο Εtv, o κ. Συρμόγλου είπε ότι το «Έργο Πολιτών» δεν ήταν εθελοντική οργάνωση ούτε ΜΚΟ.

ΒΙΝΤΕΟ- Ρόδος: Έσκισαν το Κοράνι και πέταξαν φυλλάδια της Χ.Α. στο Μουσουλμανικό Νεκροταφείο-Καταδικάζει η ΧΑ!

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το πρωί στο Μουσουλμανικό Νεκροταφείο της Ρόδου. Σύμφωνα με την rodiaki.gr το θέαμα που αντίκρισαν δεκάδες μουσουλμάνοι που πήγαν στο νεκροταφείο τους στη Ρόδο ήταν ανατριχιαστικό για τους ίδιους και την θρησκεία τους.

Παράξενη σιωπή Πύρρου για την αθωωτική απόφαση για το ντόπινγκ

Άσπιλη και αμόλυντη παραδόθηκε στην κοινωνία ολόκληρη η Εθνική ομάδα της Άρσης βαρών που το 2008 λίγους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου είχε πιαστεί ομαδικά ντοπέ όπως αποφάνθηκε η δικαιοσύνη.

Συνελήφθη στην Κύπρο η πρώην σύζυγος του Ριμπολόβλεφ (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό κράτηση έχει τεθεί η εν διαστάσει σύζυγος του Ρώσου μεγιστάνα και νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, Έλενα Ριμπολόβλεβα, σήμερα το μεσημέρι κατά την άφιξη της στην Κύπρο.

Πουλί σπάει τζάμι αεροπλάνου εν πτήσει! (VIDEO)

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στον αέρα

Στιγμές αγωνίας στον αέρα έζησε ο κυβερνήτης ενός μικρού, ελικοφόρου αεροσκάφους όταν είδε ξαφνικά ένα πουλί να περνά μέσα από το παράθυρο του κοκπιτ.

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ο Μιχελάκης: Αποτυχημένος Περιφερειάρχης ο Σγουρός

Στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση για τις ευρωεκλογές, αλλά και για την απόφαση του πρωθυπουργού να ισχύσει το ασυμβίβαστο για την ΝΔ μεταξύ βουλευτών και υποψήφιων ευρωβουλευτών αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης, σε συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ FM. Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η τοποθέτησή του για τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρό:

Αυτή είναι η μεγάλη αντιαρματική τάφρος στον Έβρο που υλοποιείται εδώ και τρία χρόνια [εικόνα]

Ένα τεράστιας, στρατηγικής σημασίας πρόγραμμα βρίσκεται υπό εξέλιξη εδώ και τρία χρόνια στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, με σκοπό την ενίσχυση της αμυντικής θωράκισης, έναντι των Τούρκων.

Καμπανίδια μέχρι και 30.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες κατοικιδίων που δεν τηρούν τα παρακάτω... μπας και γίνουμε άνθρωποι

Μεγάλες αλλαγές και... «βαριά» πρόστιμα περιλαμβάνει ο νέος νόμος για τα κατοικίδια, ο οποίος ψηφίστηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης κάθε ζώου συντροφιάς θα πρέπει να ενημερώνει τον κτηνίατρο του για την μεταβολή των στοιχείων με τα οποία έχει καταχωρηθεί  στην βάση δεδομένων του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου ο αριθμός του μικροτσίπ που έχει τοποθετηθεί στον σκύλο.

ΦΩΤΟ: Ρε γατάκια ΣΥΡΙΖΑίοι για λύστε μας την απορία...

Αφού στη Βενεζουέλα έχουν δικό τους νόμισμα, έχουν πετρέλαιο, έχουν σκίσει τα μνημόνια που πήγαν να τους επιβάλλουν οι Αμερικάνοι... γιατί βλέπουμε τέτοιες εικόνες;;

Α, ναι-ναι ξέρω:

Κουταμάρος του ΣΥΡΙΖΑ ALERT!! Βενεζουέλα: Οι κόρες του Τσάβες κάνουν πάρτι στο προεδρικό μέγαρο

Αρνούνται να εγκαταλείψουν την έπαυλη

Ενώ οι πολίτες της Βενεζουέλας διαδηλώνουν στους δρόμους, οι δύο κόρες του Ούγκο Τσάβες διασκεδάζουν στο πολυτελές προεδρικό μέγαρο, το οποίο δεν εγκαταλείπουν, μολονότι ο σημερινός πρόεδρος της χώρας, Νίκολας Μαδούρο, τους το έχει ζητήσει επανειλημμένα.

Έλληνες Κουταμάρος του ΣΥΡΙΖΑ, ήμουν κι εγώ εκεί στην "κόκκινη" νύχτα της Βενεζουέλας από τους Τουπαμάρος του Μαδούρο

του Γιάννη Κουζηνού

Στην Βενεζουέλα αυτών των ημερών η αιχμή του δόρατος των διαδηλώσεων κατά του καθεστώτος είναι οι φοιτητές που όπως πάντα σε κάθε εξέγερση,σε κάθε επανάσταση σε κάθε φωνή που αντιστέκεται σε όλο τον κόσμο ενάντια στον απολυταρχισμό, σαν τους τρελούς του χωριού, με άγνοια κινδύνου ή με πολλά κιλά κουράγια, πρωτοστατούν και δίνουν το σύνθημα για εκκίνηση του αγώνα.

Ο Μουρούτης καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι βρωμίζει την Αθήνα με τις αφίσες του υπό την απάθεια του Καμίνη [εικόνα]

Στην προεκλογική μάχη για τον Δήμο Αθηναίων ρίχνονται οι υποψήφιοι και οι γνωστοί άπλυτοι, έχουν κατακλύσει με αφίσες όλη την πόλη, χωρίς να λογαριάζουν τις οικολογικές συνέπειες και την εικόνα της πρωτεύουσας.

15.000 ΜΚΟ «φαντάσματα» στην Ελλάδα

Μέσα στη λαίλαπα του σκανδάλου με τις ΜΚΟ, ένας από τους άστεγους «πωλητές» του περιοδικού δρόμου Σχεδία, βρέθηκε την Παρασκευή σε μια θέση που σίγουρα δεν του άξιζε: δέχθηκε τη λεκτική επίθεση από έναν περαστικό που του τα έψαλε γιατί... «όλοι ίδιοι είστε...».

Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της – Συνελήφθησαν μέλη της σπείρας... φυσικά είναι Πακιστανοί

Μέρα μεσημέρι μπήκαν οι δυο ληστές στο σπίτι της 50χρονης γυναίκας. Δυστυχώς η γυναίκα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι οι δράστες ασέλγησαν σε βάρος της μέσα στο ίδιο της το σπίτι
Πρόκειται για μια σπείρα ληστών που αποτελείται από πέντε άτομα. Οι δράστες έχουν κάνει χτυπήματα και στην περιοχή της Μεσσηνίας.

Πιστόριους: «Σερφάριζε» σε ιστοσελίδες πορνό τη μοιραία νύχτα

Την ώρα που η Στέενκαμπ ήταν στο σπίτι του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Τι αναφέρει έγγραφο που διέρρευσε και θεωρείται μέρος της δικαστικής έρευνας

Σε ιστοσελίδες πορνό από το κινητό του τηλέφωνο σερφάριζε ο Όσκαρ Πιστόριους, το βράδυ που πυροβόλησε τη φίλη του και μοντέλο Ρίβα Στέενκαμπ, στο σπίτι του στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής.

Κουνιούνται τα κάκαλά μας: "Όχι" από Πάκη στη μείωση του αριθμού των βουλευτών...

Επιφυλακτικός για 250 βουλευτές και Γερουσία εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός που έκαψε την Αθήνα το 2008, ενώ αντίθετα φαντάζομαι προσυπογράφει την αύξησή τους στους 1000 και τη συνταγματική κατοχύρωση της δικιάς του ισόβιας θέσης... να θυμίσω ότι όταν ήταν υπουργός έλεγε ότι θα αποχωρήσει από την πολιτική μόλις φύγει ο Καραμανλής από Πρωθυπουργός...

Τον προβληματισμό του για το σχέδιο που εξετάζει η κυβέρνηση σχετικά με την μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 250 καθώς και για τον θεσμό της Γερουσίας εξέφρασε ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στο μόνιμο στασίδι που του δίνει ο Χατζηνικολάου στον Real FM.

Πικρή αλήθεια που δεν παραδέχεται κανείς: «Οι Ελληνες ζουν πάνω απ' τις δυνατότητές τους»

Η Ελλάδα δεν έχει σχεδόν καμία πιθανότητα να αποπληρώσει τα δάνεια που έχει λάβει από το εξωτερικό, ενώ μειώνεται με ταχύτητα η πιστοληπτική της ικανότητα, σύμφωνα με Έκθεση του Κέντρου για την Ευρωπαϊκή Πολιτική (CEP) του Φράιμπουργκ, την οποία επικαλείται η εφημερίδα «Die Welt». Το Κέντρο δεν διακρίνει μάλιστα καθόλου τάσεις βελτίωσης.

Διευκρινίσεις ΥΠΟΙΚ για το Ε9

Διευκρινίσεις έδωσε το υπουργείο Οικονομικών για τη συμπλήρωση του Ε9.

«Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι, από 17/02/2014, όπως είχε ανακοινωθεί στις αρχές του έτους, άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (έντυπο Ε9) για το έτος 2014.

Διευκρινίσεις Σκορδά για τις τιμές σε φάρμακα, γάλα και ξενόγλωσσα βιβλία φροντηστηρίων

«Θα απελευθερωθεί η τιμή, εντός των φαρμακείων, για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και εάν αυτή η λογική δεν αποδώσει, ως προς τη μείωση των τιμών, θα επανεξεταστεί τότε η πώλησή τους και από άλλα δίκτυα, εκτός των φαρμακείων», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Αθανάσιος Σκορδάς.

Ο Βρούτσης νοικοκύρεψε τις συντάξεις: Έκοψε άλλες 1000 συντάξεις νεκρών-Μικρότερη του στόχου η χρηματοδότηση των ταμείων!

Μικρότερη από την προγραμματισμένη ήταν η ενίσχυση των ασφαλιστικών Ταμείων το πρώτο δίμηνο του 2014. Συγκεκριμένα, από το 16,7% της συνολικής κρατικής επιχορήγησης συντάξεων για το 2014, έχει απορροφηθεί το 16,5%.

Η ΜΚΟ του πρώην ΠΑΣΟΚου βουλευτή, Στάθη Κουτμερίδη λειτούργησε ως φάμπρικα πράσινων προσλήψεων

Οι ΜΚΟ, όπως αποδεικνύεται σήμερα, συστηνόταν κατά το παρελθόν για το παραμικρό. Για να... σβήνουν φωτιές, να μετρούν εθελοντικές οργανώσεις, να βγάζουν νάρκες και άλλα παρόμοια. Φυσικά, το πεδίο των προσλήψεων δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Μάλιστα, επί κυβερνήσεως Παπανδρέου τα προγράμματα «κοινωνικής εργασίας», ύψους 280 εκατ. ευρώ με στόχο την πρόσληψη 55.000 νέων ανέργων με πεντάμηνες συμβάσεις, γίνονταν μέσω κοινωνικών φορέων ή ΜΚΟ.

Μόσχοβας-Δουκακάρου: Όχι προς θεού, εμείς δεν μασήσαμε από ΜΚΟ

Οι δημοσιογράφοι Μόσχοβας και Δουκακάρου ενοχλήθηκαν επειδή έγραψα ότι μάσησαν από ΜΚΟ, ενώ λένε η αλήθεια είναι ότι δεν μάσησαν... παραβλέπω τις νομικίστικες απειλές-αηδίες και πριν διαβάσετε την απάντησή τους επισημαίνω:

-Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος να κάνω ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ και να έχω...

Συνεχίζεται η αφύπνιση του Σουμάχερ

Η διαδικασία αφύπνισης από το τεχνητό κώμα του Μίκαελ Σουμάχερ "συνεχίζεται", δήλωσε σήμερα στο Γερμανικό Πρακτορείο η μάνατζέρ του.

"Αυτή η φάση μπορεί να διαρκέσει μεγάλο διάστημα, που δυστυχώς μπορεί να οδηγήσει σε πολλές παρερμηνείες", δήλωσε η Σαμπίνε Κεμ, η μάνατζερ του Σουμάχερ.

ΕΥΓΕ! Μιχελάκης: «Απόφαση Σαμαρά οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές να παραιτούνται από βουλευτές»

Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που θα είναι υποψήφιοι για το Ευρωκοινοβούλιο στις προσεχείς εκλογές, θα πρέπει να παραιτηθούν από τη βουλευτική τους έδρα. Αυτό ανακοίνωσε, μέσω της συχνότητας του ΒΗΜΑ FM 99,5 το πρωί της Δευτέρας, o υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Χάος στην Κύπρο -Διαδηλωτές έκοψαν το ρεύμα στη Βουλή, κλείδωσαν μέσα βουλευτές και προσωπικό

Το απόλυτο χάος επικρατεί μπροστά στη Βουλή της Κύπρου, όπου γίνονται σοβαρά επεισόδια από το πρωί της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων. Μάλιστα, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έβαλαν στο στόχαστρο τη γεννήτρια του κτιρίου, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε αυτό βουλευτές και εργαζόμενοι, καθώς κλείδωσαν αυτόματα οι ηλεκτρικές πόρτες.

Μας κάνου και χάρη: Mοιρασιά προτείνουν οι Βρετανοί για τα Ελγίνεια Μάρμαρα

Μια διαφορετική πρόταση σχετικά με τα γλυπτά του Παρθενώνα διατυπώνει ο Νίκολας Πένι, διευθυντής της National Gallery του Λονδίνου.

Για «μοιρασιά» κάποιων Γλυπτών του Παρθενώνα υπό προϋποθέσεις κάνει λόγο ο διευθυντής της Εθνικής Πινακοθήκης του Λονδίνου, Νίκολας Πένι, σε συνέντευξη του στους κυριακάτικους Times.

Αυτές είναι οι 398 ΜΚΟ που χρηματοδότησε ο Αλεξ Ρόντος -Ποια ήταν τα ιδρυτικά μέλη και ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι

Ο αντιμνημονιακός δημοσιογράφος Άγγελος Μοσχόβας και η Λίζα Δουκακάρου του MEGA μεταξύ αυτών αλλά αυτοί δεν έφαγαν λένε (δείτε περισσότερα εδώ).

Μία λίστα με της Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, συγκεκριμένα 398, που χρηματοδοτήθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών και συγκεκριμένα από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας, τη χρονική περίοδο όπου επικεφαλής ήταν ο Αλεξ Ρόντος, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Είπαμε Μέχρι τις εκλογές θα μιλάει για σ@ξ ο ΠΑΣΟΚος Γκρέγκ-Το μήνυμα Βαλλιανάτοy σε εργάτριες του σεξ, φορτηγατζήδες, τραβέλια, φουρναραίους και άλλους

Δεν πιστεύω να αμφισβητεί κανείς ότι ο Γκρέγκορι είναι άλλος ένας αγανακτισμένος ΠΑΣΟΚ που ο δρόμος τον έβγαλε αλλού! Όχι αν το αμφισβητεί κάποιος να το δηλώσει από πριν... Πάντως ότι κι αν είναι έχει αναμφισβήτητα χιούμορ και μπράβο του...

Συνεχίζει ο Γρηγόρης Βαλλιάνατος μια σειρά δυναμικών, χιουμοριστικών αναρτήσεων στο facebook, περνώντας τα μηνύματα που θέλει. Στις τελευταίες αναρτήσεις του στέλνει ένα μήνυμα σε μια ασυνήθιστη συνάντηση ανθρώπων της πόλης και αποκαλύπτει πώς τον φωνάζουν.

Κατά τ'αλλα είναι αθώοι... αλλά τα δίνουν όλα για να μην εκδοθούν: Ενώπιον της βρετανικής Δικαιοσύνης το ζεύγος Γριβέα του Αντρίκου

6.000 ευρώ την ώρα πληρώνουν τον άγγλο δικηγόρο τα κολλητάρια του Αντρίκου που διοργάνωναν τα συνέδριά του...

Ξεκινά σε λίγη ώρα στο Ειρηνοδικείο του Ουέστμινστερ η δίκη του επιχειρηματία Κυριάκου Γριβέα και της συζύγου του Αναστασίας Βάτσικα.

Το βρετανικό δικαστήριο θα εξετάσει το αίτημα των ελληνικών Αρχών για έκδοσή τους στην Ελλάδα, όπου κατηγορούνται για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ρε Ρενάκι έλεος! Μας στραμπούληξες τ' αυτιά μ' αυτά που λες: «Αλλιώς μαζεύει τα σκουπίδια ένας μνημονιακός και αλλιώς ένας αντιμνημονιακός»

«Αλλιώς μαζεύει τα σκουπίδια ένας μνημονιακός και αλλιώς ένας αντιμνημονιακός», δήλωσε  τη Δευτέρα η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, δίνοντας έτσι ένα σαφές δείγμα του κλίματος που θα επικρατήσει κατά την προεκλογική αντιπαράθεση εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών.

Παντελή χάνω πάσα ιδέα για το πρόσωπό σου! Σκάνδαλο Καψή στην ΝΕΡΙΤ!

Προσλήψεις χωρίς διαγωνισμούς και απ’ ευθείας αναθέσεις ερήμην του Σαμαρά!

Σκανδαλώδη πρόταση του αρμόδιου υπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελή Καψή έχει εγκρίνει με απόφαση του το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ και με υπογραφή της αναπληρώτριας διευθύνουσας συμβούλου Κατερίνας Ευαγγελάκου. Η έγκριση αφορά το αίτημα Καψή για...

Πάνο Καμμένο κάτι μας κρύβουν! Μήπως κοσμοδρόμιο προσγείωσης Νεφελίμ; "Η ελληνική σπείρα στη μέση της ερήμου που φαίνεται από το διάστημα" (VIDEO)

Παραμένει ορατό μετά από 17 χρόνια

Όχι δεν είναι έργο εξωγήινων. Όχι δεν είναι σκηνή από επεισόδιο των X-Files. Είναι εγκατάσταση τέχνης και ανήκει σε ελληνίδες.

Kαι την ΜΚΟ της mother στο στόχαστρο

Φως ρίχνει η εφημερίδα το Εθνος στην περίπτωση της οργάνωσης ΚΕΔΕ (Κέντρο Ερευνας και Δράσης) που ιδρύθηκε το 1988, αλλά έδρασε κυρίως το 1999, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών ο Γιώργος Παπανδρέου. Πρόκειται για οργάνωση που εμπνεύστηκε και προώθησε η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΛΟΓΙΚΟ! Ο κομισάριος Λαφαζάνης λέει στον Παπαδάκη να μη διαβάζει μηνύματα που ενοχλούν το κόμμα...

Άναψαν τα αίματα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα ενός τηλεθεατή που σχολίαζε την παρουσία στο πάνελ της εκπομπής δύο εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ανακοίνωσε στον αέρα ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης. Ο τηλεθεατής προσμετρούσε ορθώς τον Κατρούγκαλο ως εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό ενόχλησε τον σταλινικό Λαφαζάνη.

ΒΙΝΤΕΟ-Το εντυπωσιακό στην Ουκρανία δεν είναι η κατοικία Γιανουκόβιτς, αλλά ότι δεν υπάρχουν αναρχοάπλυτοι να κάνουν πλιάτσικο!!

Αμφιβάλλει κανείς ότι αν εδώ ζούσαμε ανάλογες καταστάσεις οι αναρχοάπλυτοι θα είχαν σηκώσει μέχρι και τα δάπεδα του Μαξίμου; Όποιος αμφιβάλλει ας θυμηθεί το πλιάτσικο που έγινε στα μαγαζιά τον Δεκέμβριο του 2008...

Ακόμη και ο δημοσιογράφος του BBC δείχνει σοκαρισμένος από τη χλιδή που επικρατεί στην κατοικία του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Γιανουκόβιτς, ο οποίος το εγκατέλειψε και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Σγουρός φλερτάρει με την… “ανοχή” της Νέας Δημοκρατίας

Τη διακριτική στήριξη, ή μάλλον την “ανοχή” της Νέας Δημοκρατίας επιδιώκει να εξασφαλίσει ο εν ενεργεία Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννη Σγουρός, ενόψει της μάχης του Μαϊου στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.

Αντώνη αν δεν τους λαδώσεις, θα στα διαλύσουν όλα: Αντισυνταγματικές οι περικοπές στο εφάπαξ -Πονοκέφαλος στην κυβέρνηση από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Σαν ντόμινο καταρρέουν οι μνημονιακές περικοπές μισθών και συντάξεων, στα ειδικά μισθολόγια, όπως και εκείνες που έγιναν στα εφάπαξ του δημοσίου τομέα. Το νέο «χτύπημα» από το Ελεγκτικό συνέδριο αφορά το «ψαλίδισμα» σε εφάπαξ συνταξιούχου του δημοσίου, η οποία κρίθηκε αντισυνταγματική.

Αυτούς θέλει να στείλει στην Ευρωβουλή ο Τσίπρας

Ποια ονόματα έχουν "κλειδώσει"

Αρχίζει η μάχη των ευρωεκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ, με το «σταυρό» να αλλάζει το παιχνίδι της κάλπης και να ανατρέπει τον τρόπο εκλογής των ευρωβουλευτών, αναπροσαρμόζοντας ριζικά τους σχεδιασμούς της ηγεσίας.

Ο πίνακας του Τσαρούχη, το πόλο μπλουζάκι του Στουρνάρα και το μυστήριο με τα κουλουράκια μπροστά στον Σαμαρά [εικόνες]

Πολλά ακούστηκαν για την κρισιμότητα της χθεσινής σύσκεψης του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο το βράδυ της Κυριακής, ενόψει της άφιξης της τρόικα, αλλά και το παρασκήνιο της καθυστέρησης στις αφίξεις. Ομως από τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των συμμετεχόντων ως τα πιατάκια με τα κουλουράκια που βρέθηκαν σε μια συγκεκριμένη γωνιά, οι φωτογραφίες από τη χθεσινή σύσκεψη κρύβει εκπλήξεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Μακρή: Η εποχή δεν είναι εποχή εμβολιασμού-Οι εταιρίες είναι υπεύθυνες για την επάρκεια εμβολίων κατά της γρίπης

Για τα θέματα του ιού της γρίπης και της έλλειψης εμβολίων μίλησε η υφυπουργός Υγείας, Ζέττα Μακρή, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η υφυπουργός Υγείας διευκρίνισε ότι δεν είναι εποχή εμβολιασμού (δηλ. τώρα δεν θα έχει καμία αξία ο εμβολιασμός), ωστόσο, όπως είπε, το υπουργείο διαθέτει ένα μικρό αριθμό εμβολίων.

Ο Γιώργος έδωσε την εντολή!

Τον Γιώργο Παπανδρέου «δείχνει» για τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων αποναρκοθέτησης κατάθεση υπαλλήλου της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ), που περιλαμβάνεται στο πόρισμα-φωτιά της Οικονομικής Αστυνομίας για την αμαρτωλή ΜΚΟ Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης (ΔΚΑ), το οποίο αποκαλύπτει η Realnews.

Ρουσφέτι" Κυριάκου σε σχολικούς φύλακες της Β΄Αθηνών; Τι καταγγέλλουν συνάδελφοί τους από την περιφέρεια

Nα μπορεί κάποιος να θεωρηθεί μονογονέας, χωρίς προηγούμενη δικαστική απόφαση, αποφάσισαν οι Υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Υγείας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Αυτό από μόνο του ίσως να μην είναι τόσο κακό αλλά αν προσθέσετε ότι υπήρχε μία συγκεκριμένη ημερομηνία....