03 Ιουλίου 2014

Δείτε ποια είναι η πόλη με τις περισσότερες πωλήσεις προφυλακτικών

Σαρώνουν οι Έλληνες όσον αφορά την κατανάλωση προφυλακτικών σύμφωνα με την έρευνα Durex Loveville που διεξάγεται σε πέντε χώρες με σκοπό την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι τον πρώτο μήνα της έρευνας που ξεκίνησε τον Μάιο και θα διαρκέσει συνολικά τρεις μήνες, στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται τρεις ελληνικές πόλεις.
Σύμφωνα με την έρευνα πρωταθλητές στο σεξ αναδεικνύονται οι κάτοικοι του....

Ο Φωτόπουλος παραδέχεται ότι η ΔΕΗ δεν είναι δημόσια: «Η περιουσία της ΔΕΗ δεν είναι σε καμία περίπτωση δημόσια»

Ο πρώην Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος συμβολίζει έναν κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό που κυριάρχησε στην Ελλάδα τα τελευταία 40 έτη και οδήγησε στην ουσιαστική συγκυβέρνηση της χώρας από τους συνδικαλιστές και στην πλήρη – συχνά δε και «γκρίζα» - εμπλοκή τους στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Για κάποιους άλλους, όψιμους φίλους του, ο κ. Φωτόπουλος είναι σύμβολο αντίστασης. Αν και...

ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς Δραγασάκη με Κωνσταντοπούλου... δεν παίζεται ο πρήχτης

Ως γνωστόν η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει έρθει σε αντιπαράθεση με αρκετούς στη βουλή. Αυτή τη φορά όμως ήρθε σε κόντρα με τον Γιάννη Δραγασάκη, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αντιπρόεδρος της βουλής της έκανε συστάσεις την ώρα που συζητιόταν νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ (λέω εγώ τώρα); Στο «στόχαστρο» του ΣΔΟΕ ο Παπαμιμίκος που ως υπεύθυνος ΜΚΟ!

[Για να δούμε τι θα απαντήσει ο Γραμματέας της ΝΔ... αν και συνήθως οι πολιτικοί έχουν την αντίληψη "σιγά μην απαντήσω, αύριο θα γίνει κάτι άλλο και θα ξεχαστεί το δικό μου θέμα"... και φυσικά απάντηση δεν είναι "έδωσα εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ"... απάντηση είναι η ΜΚΟ δεν πήρε τόσα αλλά τόσα και πήγαν εκεί και εκεί... και φυσικά το θέμα το βάζω (αν και με επιφύλαξη) επειδή εδώ μπαίνουν όλα και κανείς δεν έχει ασυλία ;)]

Η ΜΚΟ «Δίκτυο για τη Δημοκρατία στη Νοτιανατολική Ευρώπη» έλαβε κρατική χρηματοδότηση ύψους 2,5 εκ. ευρώ (λέει ο ύποπτος Λεωτσάκος του bankingnews)! Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών βρίσκεται ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και «εκλεκτός» του Αντ. Σαμαρά, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Το μεγαλύτερο γιοτ του κόσμου στους Παξούς

Το Le Grand Bleu έχει μήκος 114 μέτρα

Το μεγαλύτερο και ένα από τα πιο πολυτελή γιοτ σε ολόκληρο τον κόσμο βρίσκεται στους Παξούς σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το seleo. Το Le Grand Bleu μέχρι πριν από μερικά χρόνια ήταν στην ιδιοκτησία του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Δεν άρεσε στους Σκοπιανούς η αλήθεια Σαμαρά

Έντονες αντιδράσεις στελεχών του κυβερνώντος κόμματος στην ΠΓΔΜ προκάλεσε δήλωση του έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι δεν υπάρχει «μακεδονική» γλώσσα και ότι αυτή αποτελεί «επινόηση των κομμουνιστών». Τις δηλώσεις έκανε ο κ. Σαμαράς στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Στρασβούργο.

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την επιστροφή του Καραγκούνη

Οριστικά σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα... εκτός του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Καραγκούνης, καθώς έπειτα από τηλεφωνική επαφή που υπήρξε το απόγευμα της Πέμπτης, ακυρώθηκε το ραντεβού με τον Νίκο Νταμπίζα, καθώς του μεταφέρθηκε η απόφαση της διοίκησης να αποσυρθεί από τη διαπραγμάτευση.

H ΔΕΗ και η πώληση της-Τι μας στοιχίζει; Τι θα κερδίσουμε; Τι έγινε σε άλλες χώρες;

Να αρχίσουμε με τα βασικά. Η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα είναι υποχρέωση μας προς την ΕΕ εδώ και πολλά χρόνια.

Ως εκ τούτου δεν προέκυψε λόγω του…τρισκατάρατου μνημονίου.

Η συνέχεια στον εξαιρετικό imperatorlex.blogspot.de

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό είναι το νέο σχέδιο για τη ΔΕΗ

Μέχρι και 2,5 δισ. ευρώ αναμένεται να φτάσει το «τίμημα» που θα εισπράξει η ΔΕΗ για την αποκρατικοποίηση της «μικρής ΔΕΗ», αλλά και του ανεξάρτητου διαχειριστή ενέργειας, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR.

Δεν υπάρχει «μακεδονική» γλώσσα, λέει ο Βούλγαρος διευθυντής του Μουσείου Εθνικής Ιστορίας

«Εδώ και 70 χρόνια οι παγκόσμιες και βουλγαρικές σλαβικές μελέτες λένε ότι δεν υπάρχει "μακεδονική" γλώσσα», δηλώνει στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Focus, ο Βούλγαρος διευθυντής του Μουσείου Εθνικής Ιστορίας, ιστορικός Μποζιντάρ Ντιμιτρόφ, με αφορμή σχόλια των μέσων Ενημέρωσης και του αντιπολιτευόμενου κόμματος της πΓΔΜ, SDSM, επί δηλώσεων του Έλληνα πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στο Στρασβούργο, ότι «δεν υπάρχει "μακεδονική" γλώσσα» και ότι αυτή επινοήθηκε από τους κομμουνιστές.

Άρειος Πάγος: Δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών σε περιπτώσεις μεγάλης φοροδιαφυγής

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής, τάχθηκε υπέρ της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών στις περιπτώσεις μεγάλης φοροδιαφυγής που θα γίνεται από το ΣΔΟΕ, για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι πανηγυρισμοί της οικογένειας του Κύργιου στη νίκη επί του Ναδάλ

Ο μικρός παχουλός Νικ, που έχει ταλαιπωρηθεί από το άσθμα (φυσικά όλοι οι μεγάλοι αθλητές τένις, ποδήλατο κλπ "πάσχουν" από άσθμα... για να μπορούν να παίρνουν κορτιζόνες χωρίς να θεωρείται ντόπινγκ ;) ), κάθε άλλο παρά έδινε την εντύπωση ότι έχει πιθανότητες να γίνει ο τενίστας που θα συντρίψει τον Ναδάλ.

Σε σχολείο της Θήβας έμειναν όλοι οι μαθητές μετεξεταστέοι

Οι μαθητές έμειναν στην ίδια τάξη γιατί δεν παρακολούθησαν τις ώρες διδασκαλίας που ορίζει ο νόμος για κάθε διδακτικό αντικείμενο λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών. 

Το ακόμη πιο εξωφρενικό είναι οτι πρόκειται για παιδιά...

Δεν έχει όρια η βλακεία των αναρχοάπλυτων: "Φασίστες καραγκιόζηδες" έγραψαν πάνω στην ελληνική σημαία!

Ένα "χ" και τα λόγια "φασίστες καραγκιόζηδες" έγραψαν κάποιοι πάνω στην ελληνική σημαία που βρίσκεται στην πρόσοψη του Μουσείου της Εθνικής Ομάδας - Γαλανόλευκος Φάρος, στην οδό Τσουδερών στα Χανιά.

Το έφαγε κι αυτός ο Χατζηνικολάου: Τέλος ο Σταύρος Λυγερός από τον Real FM;

Εκτός του Real Group φαίνεται να βρίσκεται πλέον ο γνωστός και καλός δημοσιογράφος, απομακρύνθηκε τόσο από την εφημερίδα, όσο και από το ραδιόφωνο του ομίλου.
Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται να υπάρξουν εδώ που τα λέμε. Άλλωστε η όποιας μορφής απόλυση είναι...

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΡΙΖΑ Μετρό: Ντύθηκε "Μάγια η Μέλισσα" στο μετρό και προκάλεσε χαμό!

[Και μη χειρότερα να λέμε... τώρα έχουμε Gay Pride και στο μετρό και δεν τολμάς να πεις και τίποτα γιατί θα σε περιλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ...]
 
Ρε σας λέω ο κόσμος έχει ξεφύγει. Και που να σκάσουν οι ζέστες και οι κάυσωνες του Ιουλίου. Τότε να δείτε τι θα γίνει. Θα βγούν όλες οι αχνιστές στον δρόμο και θα ψάχνουν κουραμπιέδες.
Με το πρόσχημα «Αμάρτησα για το παιδί μου… δεν έχω λεφτά να ζήσω… παρακαλώ βοηθήστε με» η καταπιεσμένη γυναίκα σε αντρικό κορμί προκαλεί γέλιο αλλά και αηδία σε πολύ κόσμο μέσα στο μετρό.

Α… ξέχασα και απορία σε μικρά παιδιά όπως θα δείτε στο video. Και η πλάκα είναι πως το παιδάκι αυτό θα γυρίσει στον μπαμπά του και θα τον ρωτήσει: «Τι είναι τούτο;» και ο μπαμπάς-είμαι σχεδόν σίγουρος- πώς δεν θα έχει απάντηση.

Η ελληνική επιγραφή στον τάφο του Τζιμ Μόρισον

Στις 3 Ιουλίου του 1971, πέθανε ο ποιητής της ροκ, ο μυστικιστής γόης, ο «Βασιλιάς της Οργασμικής Ροκ» που άφησε πίσω του μία ασύγκριτη υστεροφημία. Το όνομά του ήταν Τζιμ Μόρισον. Βρισκόταν στο Παρίσι από τον Μάρτιο μαζί με τη φίλη του, Πάμελα Κούρσον. Είχε έρθει στη Γαλλία για να απομακρυνθεί απ’ τα φώτα της δημοσιότητας και το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί για αυτόν στις Η.Π.Α, όπου τον κατηγορούσαν για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο απαξιωτικός προς τη ΧΑ και τα στελέχη της, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

Σε μια σειρά από απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για συγκεκριμένες θέσεις και δράσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής προχώρησε στην απολογία του ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο οποίος απολογήθηκε προ ημερών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Πεντακάθαρο πλέον το αεροδρόμιο Κέρκυρας μετά το...διεθνές ρεζιλίκι μέσω social media - Δείτε φωτό

Μετά την απάντηση που εξέδωσε το γραφείο του Διοικητή της Υπηρεσίας της ΠολιτικήςΑεροπορίας, σχετικά με τις φωτογραφίες που έδειχναν το αεροδρόμιο της Κέρκυρας να έχει μετατραπεί σε... χωματερή, γεμάτο σκουπίδια, ήρθε και η δημοσιοποίηση φωτογραφιών που δείχνουν, πλέον, το αεροδρόμιο πεντακάθαρο.

Bloomberg: 3ετές ομόλογο ύψους 2-3 δισ. ευρώ εκδίδει την επόμενη εβδομάδα η Αθήνα

Την έκδοση 3ετούς ομολόγου, ύψους περίπου 2-3 δισ. ευρώ, την επόμενη εβδομάδα ετοιμάζει η Ελλάδα σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο επικαλείται κυβερνητικό αξιωματούχο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΑΚΗΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΥΤΟ; Ιάπωνας βουλευτής κλαίει σαν μωρό μπροστά στις κάμερες

Κάθε ρεκόρ καταρρίπτει στο You Tube το βίντεο με τον Ιάπωνα πολιτικό που ξεσπά σε μαιμού λυγμούς.

Ο 47χρονος Ρουιτάρο Νονομούρα προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στην κατηγορία ότι, καταχράστηκε 3 εκατομμύρια  γιεν (περίπου 22.000 ευρώ) από δημόσια κονδύλια για να πραγματοποιήσει ταξίδια αναψυχής.

Δείπνο με μακαρονάδα στο σπίτι της Εύης Χριστοφιλοπούλου για το μέλλον του...Ευάγγελου Βενιζέλου

Στο σπίτι της Εύης Χριστοφιλοπούλου στη Δροσιά βρέθηκαν έξι στελέχη του ΠΑΣΟΚ με σκοπό να πιέσουν την ηγεσία του κόμματος να ορίσει ημερομηνία για ένα ιδρυτικό συνέδριο της κεντροαριστεράς, πριν προλάβουν ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές.

Οι ετπά συνδαιτημόνες

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που "τσίμπησε" το ΣΔΟΕ

Δεκάδες άλλες περιπτώσεις φοροδιαφυγής
 
Η δημοφιλής σταρ κατηγορείται ότι απέκρυψε εισοδήματα 1 εκατ. ευρώ και αναμένεται να κληθεί να πληρώσει πρόστιμα.To ΣΔΟΕ εντόπισε φοροδιαφυγή συνολικού ύψους 78.670.000 ευρώ, μόνο τον Ιούνιο στην Αττική και τον Πειραιά.

Δέκα απαντήσεις για την «μικρή ΔΕΗ» από τον Γ. Μανιάτη

Προσχέδιο των αλλαγών στο νομοσχέδιο για την μικρή ΔΕΗ, τις οποίες περιέγραψε στην ομιλία του, ως υλικό για συζήτηση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, παρέδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης. Στην ομιλία του ο υπουργός έθεσε 10 ερωτήματα τα οποία απάντησε.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΓΓΛΙΑ ΦΙΛΕ! ΈΤΣΙ! ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ: Κάμερα κατέγραψε άγριο ξυλοδαρμό

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο μεθυσμένους νεαρούς έπεσε καθηγητής στο Μάντσεστερ. Η παρέα των δραστών πλησίασε τον άνδρα την ώρα που εκείνος περίμενε ταξί για να επιστρέψει στο σπίτι του και χωρίς κανέναν λόγο άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές.

Αυξήθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές στην Τουρκία τον Μάιο

Η αύξηση από μήνα σε μήνα, αλλά και στον ίδιο μήνα δύο διαδοχικών ετών οφείλεται στη μεγάλη αύξηση των πετρελαιοειδών

Αύξηση 20% σημείωσαν, τον Μάιο, οι ελληνικές εξαγωγές στην Τουρκία, φθάνοντας σε 350,71 εκατ. ευρώ, σε σχέση με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου 2013 που ήταν 291,4 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο της ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα.

Ο Μητσοτάκης ξεκινάει τις απολύσεις από τους ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑίους συμβασιούχους του Πάκη

Να ελέγξουν πρώτα τους συμβασιούχους του ΠΔ Παυλόπουλου και μετά αυτούς της Βάσως Παπανδρέου για τυχόν πλαστά πτυχία, καλεί τις υπηρεσίες ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ: Εντυπωσιακή αύξηση στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Ιούνιο

Εντυπωσιακή είναι η πορεία της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου τον Ιούνιο που μόλις πέρασε αλλά και για το 2014 μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ. Πιο συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2014 πουλήθηκαν 7.964 οχήματα, τη στιγμή που τον Ιούνιο το 2013 είχαν πουληθεί 5.648.

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Γιατί έφαγε ξύλο ο Μαραντζίδης

Σαν το καραγκιοζάκι (το jack-in-the-box στα αγγλικά) που τινάζεται με ένα ελατήριο μόλις ανοίξεις το κουτί, έτσι και η ελάχιστη απόσταση που χωρίζει το τραγικό από το γελοίο πετάγεται μπροστά σου από εκεί που δεν το περιμένεις και σε ξαφνιάζει. Αν η υγεία ενός ανθρώπου, του καθηγητή Νίκου Μαραντζίδη, δεν είχε κινδυνεύσει από την επίθεση των αριστερών τραμπούκων εναντίον του προχθές στη Θεσσαλονίκη, η υπόθεση θα ήταν -πέραν όλων των άλλων- και για γέλια.

Γελάει η Άννα Καραμανλή με τον Χρυσοχοϊδη

Δείτε τι έγραψε στο twitter

Το σχόλιο που έκανε Μιχάλης Χρυσοχοϊδης για κόμμα καρικατούρα το ΠΑΣΟΚ καυτηρίασε με τον δικό της τρόπο μέσω τουίτερ η Άννα Καραμανλή. Δείτε τι έγραψε: 

ΦΩΤΟ-Τα σύγχρονα παλάτια των διάσημων-Επαύλεις με αμέτρητα δωμάτια, γήπεδα, πισίνες και καρχαρίες

Εχουν κατακτήσει όλο τον κόσμο, αλλά το προσωπικό τους βασίλειο είναι απροσπέλαστο. Οι διάσημοι, είτε είναι αθλητές, μοντέλα, ή τραγουδιστές, φροντίζουν να επενδύουν τα χρήματά τους σε σπίτια απερίγραπτης πολυτέλειας. Είναι τα σύγχρονα παλάτια που όλοι... χαζεύουν, αλλά πάντα από μακριά.

Το κύκνειο άσμα της ξεχασμένης ΑΟΖ

Του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΩΤΗ

Δυο μήνες πριν αρχίσει η Ελληνική Προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Ιανουάριο του 2014, μια μερίδα του ελληνικού τύπου είχε αρχίσει να θριαμβολογεί για την επερχόμενη προεδρία και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στο επίκεντρό της θα είναι η Θαλάσσια Πολιτική. Αυτή η θαλάσσια πολιτική θα αφορούσε στην ανάπτυξη, στον τουρισμό, στην αλιεία, στην ενέργεια, στην ασφάλεια, καθώς και στις θαλάσσιες ζώνες.

Και ο Κύρτος φρίκαρε με τα ξεφτιλίκια των κάφρων λαϊκιστών στις Βρυξέλλες

Σε σχέση με τις πρώτες συνεδριάσεις της Ολομέλειας του ΕΚ στο Στρασβούργο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κύρτσος έκανε την ακόλουθη δήλωση :

” Το αποτέλεσμα των ευρωπαϊκών εκλογών του Μαΐου έχει δημιουργήσει ένα σύνθετο πολιτικό σκηνικό. Έχει ενισχυθεί η θέση του κόμματος για την Ανεξαρτησία του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), το οποίο προβάλλει ανοιχτά αντιευρωπαϊκές θέσεις και ασκεί μεγάλη πολιτική και εκλογική πίεση στο Βρετανικό Συντηρητικό κόμμα.

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ-Ροζ νύχια, ροζ φόρεμα και "χαλασμένο" ροζ iPad: Η Ραχήλ Μακρή λίγο πριν «πλακωθεί» με όλους στη Βουλή

Εν τω μεταξύ το δούλεμα πάει σύννεφο στο twitter... δείτε διάλογο στο τέλος

Το χρώμα της αθωότητας επέλεξε η Ραχήλ Μακρή για την εμφάνισή της στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής. Από τα ρούχα της, μέχρι τα νύχια και τα αξεσουάρ της ήταν σε απόλυτη ομοχρωμία: όλα ροζ. H διάθεσή της όμως ήταν διαφορετική. Γιατί δεν τα έβαλε μόνο με όσους ήταν στη συνεδρίαση, αλλά ακόμη και με την Apple!

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτα ξεφτιλίκια στις Βρυξέλλες! ΟΛΟΙ οι ξένοι συνεχάρησαν τον Σαμαρά και οι αντιμνημονιακοί κάφροι μιλούσαν για πείναι και αυτοκτονίες!

Για να φανταστείτε πόσο γέλαγαν οι ευρωπαίοι μαζί μας να πούμε το εξής:

Μετά την ομιλία Σαμαρά πήρε τον λόγο από ένας εκπρόσωπος από τις ομάδες της Ευρωβουλής. Οι Ομάδες που έχουν έλληνες ευρωβουλευτές έβαλαν Έλληνα να μιλήσει, για το Λαϊκό Κόμμα μίλησε πχ. ο Κεφαλογιάννης. Μόλις ήρθε η σειρά του Μαριά άρχισε τα γνωστά περί "αποτυχίας, η Ελλάδα γονάτισε, έχει δανειστεί 200-300-400 δις" κ.λπ, τα ίδια και η Σακοράφα... μετά ήρθε η σειρά των Πρασίνων που δεν έχουν Έλληνα βουλευτή και ο εκπρόσωπός τους έκπληκτος απ' όσα άκουγε είπε:

Σιατίστης Παύλος: ''Εδώ και χρόνια συντελείται μια συνειδητή προδοσία στην Θράκη''

Παρακολουθῶ ἀπό χρόνια τό ἔγκλημα τό ὁποῖον συντελεῖται εἰς βάρος τῆς Θράκης ὄχι ἀπό κάποιους ξένους, ἀλλά ἀπό τούς ἕλληνες βουλευτές τῆς περιοχῆς οἱ ὁποῖοι ἀνταλλάσουν τήν ἐκλογή τους μέ τήν ἐκχώρηση δικαιωμάτων καί τήν παράδοση ὅλου τοῦ Μουσουλμανικοῦ πληθυσμοῦ εἰς τήν ἐξουσία τοῦ Τουρκικοῦ Προξενείου.

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Ξεκινούν αεροψεκασμοί... για τα κουνούπια λένε αλλά ποιος τους πιστεύει

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

Μάλλον το κάνουν για να καταστείλουν τη λαϊκή εξέγερση και να πέσει η περιουσία του λαού και η ΔΕΗ στα νύχια της Μέρκελ και της ντόπιας ολιγαρχίας... μπορεί να θέλουν να πουλήσουν και τον ναύσταθμο της Σαλαμίνας στους Τούρκους... παίζει κι αυτό, τώρα που είναι καλοκαίρι...

Αεροψεκασμοί για την καταπολέμηση των ακμαίων κουνουπιών θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Αθανασίου, του Ανατολικού, της Σίνδου, της Χαλάστρας και του Καλοχωρίου νομού Θεσσαλονίκης.

Η Ευρώπη αποικήθηκε από Μικρασιάτες. Η έρευνα Έλληνα γενετιστή στο National Geographic

Μια νέα μελέτη του Έλληνα γενετιστή Γιώργου Σταματογιαννόπουλου που διδάσκει στο πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο η επιστήμη εκτιμούσε την εξάπλωση των πληθυσμών στην Ευρώπη της νεολιθικής εποχής.

ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚ@Σ ΕΙΣΤΕ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ'ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!Διαλύεται το επικουρικό Ταμείο της πρώην Ιονικής - Λαϊκής Τράπεζας

[Φυσικά διαλύεται στα πλαίσια ενός τελευταίου πλιάτσικου... για να εκποιηθεί η όποια περιουσία του και να τη φάνε οι εναπομείναντες]

Τη διάλυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Ιονικής - Λαϊκής Τράπεζας και άλλων Τραπεζών (ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ), αποφάσισαν οι σύλλογοι εργαζομένων που υπάγονται στο Ταμείο. Αιτία, η έκδοση δικαστικής απόφασης που δικαίωσε...

Μαξίμου: Τέχνασμα Τσίπρα το δημοψήφισμα με στόχο την Προεδρική εκλογή

Ως τέχνασμα που έχει ως στόχο να εγκλωβίσει κόμματα και βουλευτές σε ένα μέτωπο όχι με επιδίωξη τη «σωτηρία» της ΔΕΗ αλλά τη συγκρότηση της... μειοψηφίας αρνησικυρίας που μπορεί να μπλοκάρει την Προεδρική εκλογή αντιμετωπίζει το Μέγαρο Μαξίμου την πρόταση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με την τύχη της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες κατηγορούμενοι για δημιουργία του κακόβουλου λογισμικού "Lecpetex"

Είχαν επιτεθεί σε χιλιάδες υπολογιστές σε παγκόσμιο επίπεδο

Σε συλλήψεις δύο ημεδαπών προχώρησε σήμερα η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που φέρονται ως υπεύθυνοι για τη δημιουργία κακόβουλου λογισμικού με την κωδική ονομασία «Lecpetex» που μόλυνε παγκοσμίως εκατοντάδες χιλιάδες ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Eurostat: Η δομή του Ελληνικού δημόσιου χρέους

Το 75% του ελληνικού δημοσίου χρέους αποτελείται από δάνεια και το 25% από τίτλους, ενώ στους "28" το 81% του χρέους είναι τίτλοι, το 16% δάνεια και το 4% ταμειακά διαθέσιμα και καταθέσεις, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat για το 2013.

Ούτε ο Δραγασάκης δεν αντέχει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου -Τι έγινε σήμερα στη Βουλή

Οι κόντρες της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν περιορίζονται πλέον στους βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού αλλά αγγίζουν πια και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σημερινή της αντιπαράθεση με τον Γιάννη Δραγασάκη που εκτελούσε χρέη προεδρεύοντος στη ολομέλεια. Η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε ένσταση...

Η απολαυστική εξομολόγηση του Καραγκούνη στους συμπαίκτες του (VIDEO)

Η ΕΠΟ δημοσιοποίησε ένα υπέροχο βίντεο διάρκειας δέκα λεπτών με τους διεθνείς να κάνουν ερωτήσεις στον Γιώργο Καραγκούνη. Ο αρχηγός της Εθνικής είναι απολαυστικός.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΛΟΒΕΡΔΟ! Πέρσι έγραψαν περισσότεροι κάτω απ' τη βάση... αλλά φέτος θα'ρθει τροπολογία να περάσουν πιο εύκολα οι μαθητές

[Φυσικά πέρσι δεν είχαν την Τράπεζα ερωτήσεων και η αντιπολίτευση δεν τσίριζε για "σφαγή" των παιδιών (ας μην τα χαρακτηρίσουμε κακομαθημένους στόκους και προσβληθούν)... φέτος που το θέμα το έπιασε η αντιπολίτευση και άρχισαν οι τσιρίδες ο λαϊκιστής Λοβέρδος πανικόβλητος έφερε τροπολογία... Η πλάκα είναι ότι η αποκάλυψη αυτή γίνεται με αφορμή ερώτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε "φέτος η Τράπεζα Θεμάτων οδηγεί σε σφαγή χιλιάδες μαθητές της Α΄ Λυκείου και ότι το σύστημα απέτυχε"... τι να πεις και τι να σχολιάσεις τόσο για τον αστείο υπουργό όσο και για την αντιπολίτευση]

Μπορεί η κυβέρνηση να φέρνει τροπολογία στη Βουλή για να περάσουν την τάξη οι μαθητές που έγραψαν κάτω από τη βάση στην Α’ Λυκείου, όμως σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, πέρυσι έγραψαν περισσότεροι κάτω από 10!

ΕΤΡΕΞΕ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ: Τηλεφώνημα Καμμένου στον Τσίπρα για τη ΔΕΗ-Τι είπαν...

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για το θέμα του δημοψηφίσματος για τη ΔΕΗ είχε στις 11 το πρωί ο προεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Αγωγή της ΔΕΗ κατά της ΓΕΝΟΠ για την απεργία

H ΔΕΗ σήμερα το πρωί κατέθεσε αγωγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών με αίτημα να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΓΕΝΟΠ.

Άδωνι μην το δικαιολογείς τον άχρηστο! "Ο Χατζηδάκης γνώριζε ότι η ρύθμιση για το γάλα θα αποτύγχανε"

[Ξαναλέω για να τα λέμε όλα: 1. Δεν μας τιμά η λογική "ψήφισε κάτι, ότι να'ναι για να ρίξουμε σκόνη στα μάτια της τρόικας κι ας μην αλλάξει τίποτα" 2. Την επόμενη της δημοσίευσης η ΟΛΥΜΠΟΣ άρχισε τους εκβιασμούς και μείωσε την τιμή αγοράς του γάλακτος από τους αγελαδοτρόφους από τα 52 λεπτά στα 48... Ήξερε πολύ καλά τι έκανε ο Χατζηδάκης και όσο για ανταγωνισμούς και παπαριές, αυτά ισχύουν σε άλλες χώρες και όχι στην Ελλάδα όπου ο συγκεκριμένος κλάδος έχει άπειρες καταδίκες για πολιτικές καρτέλ...]

Την αποκάλυψη πως ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης είχε επίγνωση ότι η ρύθμιση για την αγορά του γάλακτος ήταν καταδικασμένη να αποτύχει, έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Πιπιλή: Η ΔΕΗ δεν πωλείται - Τα χρήματα θα πάνε στην ίδια την επιχείρηση

Αυτό που ενδιαφέρει την κοινωνία ειναι η παροχή ασφαλών, φθηνών και ανταγωνιστικών τιμών είπε στον ΣΚΑΪ 100,3 η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή το νομοσχέδιο για την «μικρή ΔΕΗ».

ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: "Η σαπουνόπερα με τον Μαραντζίδη"

Δείτε τι γράφει ο ΣΥΡΙΖΑίος, καταδικασθείς για την υποκλοπή του DVD Ζαχόπουλου από την Τσέκου, Γιάννης Μακρυγιάννης στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Τόσο… κλάμα και τόσο οδυρμό για τη… δημοκρατία, με αφορμή τον ξυλοδαρμό, όπως λέει ο ίδιος, ενός καθηγητή ονόματι Μαραντζίδη δεν έχω ξαναδεί στο διαδίκτυο. Έτσι μου ήρθε να στείλω και γω δυο γάζες και λίγο betadine.Έχω δει όμως να παίζεται το ίδιο έργο με αφορμή τέτοια βλακώδη περιστατικά:

Αύξηση δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές ζητούν βουλευτές της ΝΔ

Την αύξηση των μηνιαίων δόσεων σε 100 για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστκά Ταμεία ζητούν με ερώτησή τους 28 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.