21 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟ-Έκλεισε το twitter ο ΣΥΡΙΖΑίος Παππάς μόλις τον στρίμωξε ο Άδωνις

Έγινε Λούης μόλις ο Άδωνις τον στρίμωξε ρωτώντας τον αν συμφωνεί με τους καραγκιόζηδες απ'το ΧΩΝΙ που θέλουν επιστροφή στη δραχμή, ότι ο δρόμος της Αργεντινής είναι ο σωστός.

Απίστευτο: Ροφός καταβροχθίζει καρχαρία

Εχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε ειδήσεις σχετικά με τις δολοφονικές επιθέσεις που καταφέρουν οι καρχαρίες στα θύματά τους. Ομως, ψάρι να καταβροχθίζει ολόκληρο καρχαρία είναι κάτι που σίγουρα δεν έχει αναφερθεί ξανά.

Ο Φόλεϊ δεν ήξερε ότι θα τον αποκεφαλίσουν! - Αναλύοντας το βίντεο των τζιχαντιστών

Την παραμικρή λεπτομέρεια είχαν προσέξει οι τζιχαντιστές στο φρικιαστικό βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Τζέιμς Φόλεϊ. Όπως εξηγούν αναλυτές, η επιλογή του Βρετανού δήμιου δεν ήταν τυχαία, ενώ ισχυρίζονται ότι ο Αμερικανός δημοσιογράφος δεν γνώριζε ότι θα εκτελεστεί.
Με ξυρισμένο κεφάλι και πορτοκαλί φόρμα ανάλογη με αυτή των κρατουμένων του Γκουαντάναμο, ο Φόλεϊ διαβάζει την τελευταία του δήλωση:

ΝΑΙ ΝΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.. Ανεξάρτητοι βουλευτές:Κατάπτυστη υπαγόρευση το αντιρατσιστικό

"Μνημείο υπόδουλης αποικίας" χαρακτηρίζουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο οκτώ ανεξάρτητοι βουλευτές σε ανακοίνωσή τους.

Δράστες της Μάνης: Οπλα και απειλές στο Facebook

Φύλλο και φτερό έκαναν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Μάνη τα σπίτια των δύο κατηγορουμένων οι οποίοι έχουν συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Όπως προέκυψε το φονικό όπλο, μια καραμπίνα, ανήκει στη μητέρα του ενός εξ αυτών και την είχε μαζί του την νύχτα του φονικού.

Τουρκία: Ο Νταβούτογλου νέος πρωθυπουργός της Τουρκίας

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου είναι ο νέος πρωθυπουργός της Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε
το απόγευμα της Πέμπτης ο απερχόμενος πρωθυπουργός και εκλεγμένος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Άδειασμα» Ξουλίδου στον Χαϊκάλη: Δεν θα ψηφίζαμε ούτε τον Καμμένο!

Τον συνάδελφο της  Παύλο Χαϊκάλη «άδειασε» η βουλευτής των ΑΝΕΛ,  Σταυρούλα Ξουλίδου με τοποθέτηση της μέσω  Twitter.

Ο κ. Χαϊκάλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο...

ΦΩΤΟ-ΚΑΛΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΚΙ ΕΣΥ! Ο Ομπάμα μίλησε για τον νεκρό δημοσιογράφο και μετά έπαιξε γκολφ

Αμέσως μετά την δήλωσή του για τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, έπαιξε γκολφ, γεγονός που εξόργισε τα ΜΜΕ. Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της DailyMail: «Θα είμαστε αμείλικτοι… αμέσως μετά τις διακοπές μου… Ο Ομπάμα γελά και παίζει γκολφ, λίγα λεπτά μετά την δήλωσή του για τον δημοσιογράφο, James Foley».

ΚΕΕΛΠΝΟ: Ιογενής γαστρεντερίτιδα έπληξε τους Γάλλους τουρίστες στη Ρόδο και όχι από τροφική δηλητηρίαση

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης διευκρινίσεις σχετικά με αφορμή δημοσιεύματα στον ευρωπαϊκό τύπο σχετικά με έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας σε ξενοδοχειακή μονάδα της Ρόδου.

Η δολοφονία του Τρότσκι από Ισπανό πράκτορα του Στάλιν με ορειβατική αξίνα

Ο εκτελεστής γλύτωσε τα ισόβια και αποφυλακίστηκε
9 Ιανουαρίου 1937, ο Λέον Τρότσκι και η σύζυγος του Ναταλία Σέντοβα φτάνουν στο Μεξικό. Επρόκειτο για τον τελευταίο σταθμό της εξορίας του, άλλοτε παντοδύναμου ιδρυτή του Κόκκινου Στρατού. Η αντιπαράθεσή του με τον Στάλιν είχε ως συνέπεια να απολέσει όλα του τα αξιώματα, μέσα στο κόμμα των Μπολσεβίκων, και τώρα να κινδυνεύει να απολέσει και την ίδια του τη ζωή

ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ... Μητροπολίτης Γόρτυνος: κ Σαμαρά δεν χρειαζόμαστε αντιρατσιστικό γιατί καταστρατηγεί την ελεύθερη σκέψη

[Με απαγορεύσεις δεν κερδίζεις τίποτα πόσο μάλλον δεν πολεμάς τον ρατσισμό που για να εξαλειφθεί χρειάζονται δύο... δεν φτάνει να μην είμαστε εμείς ρατσιστές αλλά πρέπει να είναι πρόθυμοι κι οι άλλοι να ενσωματωθούν ή να εκπολιτισθούν... δεν μπορείς να λές "δεν είμαι ρατσιστής και χέσ@ όσο θέλεις στην αυλή μου"... πρέπει να σταματήσει και ο άλλος να χ@ζει στην αυλή μας για να εξαλειφθεί ο ρατσισμός]

Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και γενικότερα στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Γόρτυνος κ. Ιερεμίας, με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφιστεί.

BINTEO-Η Αμφίπολη συνεχίζει να αποκαλύπτει τα μυστικά της: Εντυπωσιακά χρώματα και επιβλητικά σχήματα στον τάφο

Συνεχίζονται οι ανασκαφικές εργασίες στο ταφικό μνημείο, στον Τύμβο Καστά από την ΚΗ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, στην Αμφίπολη. Σήμερα, απομακρύνθηκαν, με άκρα προσοχή, χώματα τα οποία βρίσκονταν στο διάκενο και πίσω από τα αγάλματα των Σφιγγών, σε βάθος περίπου, δυο μέτρων , και σε πλάτος ανάλογο της εισόδου του τάφου, ήτοι 4.50 μ. ´Ετσι, προχώρησε, στο μεγαλύτερο τμήμα της η αποχωμάτωση του εσωρραχίου της θόλου.

Κλεμμένο το τραγούδι «Loca» της Σακίρα σύμφωνα με αμερικανικό δικαστήριο

Προϊόν αντιγραφής θεωρήθηκε από αμερικανό δικαστή το τραγούδι «Loca», μια μεγάλη εμπορική επιτυχία της κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα. Το τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2010, φαίνεται πως βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό σε ένα τραγούδι του 1998 που ανήκει στον δομινικανού τραγουδιστή Ραμόν Αρίας Βάσκες.

Τα 10 πιο τρομακτικά αγάλματα του κόσμου -Επιβλητικά έργα τέχνης που «παγώνουν» το αίμα

Είναι γεγονός ότι πολλές φορές μας τρομάζει η θέα ενός αγάλματος.Όμως κάποια αγάλματα είναι τόσο τρομακτικά που ξεπερνούν και το πιο καλογυρισμένο θρίλερ.Το διαδικτυακό περιοδικό ViralNova συγκέντρωσε τα πιο ανατριχιαστικά αγάλματα του κόσμου, που «παρακολουθούν» σιωπηλά τα πάρκα και τις πόλεις του κόσμου.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! Ολάντ: Δώσαμε όπλα σε Σύρους αντάρτες

[Ρε ηλίθιε είναι δυνατόν να υπάρχουν μετριοπαθείς ισλαμιστές με όπλα; Δηλ. θα σφάξουν τους άπιστους "μετριοπαθώς"; Τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει ότι όλοι οι ισλαμιστές πολεμάνε τον Ασσάντ για να εγκαθιδρύσουν ισλαμικό κράτος; Απίστευτα επικίνδυνος ο στόκος!]

Πριν από αρκετούς μήνες η Γαλλία παρέδωσε όπλα σε Σύρους, αποκάλυψε ο Πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

Βίντεο: Τρία λιοντάρια επιτίθενται σε κροκόδειλο

Μια αγέλη λιονταριών επιτίθεται σε ένα κροκόδειλο στο Εθνικό Πάρκο Samburu. Το περιστατικό κατέγραψαν επισκέπτες που έκαναν σαφάρι στο πάρκο.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΡΡΥ ΣΟΥ ΧΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙΣ; Χάρρυ Κλυνν: "Ευτυχώς υπήρξε ο Κώστας Τζαβάρας για την Αμφίπολη"

[Ο γνωστός ηθοποιός αποδίδει τα εύσημα στον πρώην υπουργό για τη συνέχιση της ανασκαφής στον τύμβο Καστά, εν μέσω ασυναρτησιών για ναζί και ισλαμοφασίστες, επειδή τάχα μου ο Τζαβάρας έκανε τον άθλο και βρήκε 50.000 ευρώ... λες και το υπ. Πολιτισμού δεν έχει προυπολογισμό εκατομμυρίων]
 
Τη συμβολή και την προσφορά του Κώστα Τζαβάρα θέλησε να αναδείξει ο Χάρρυ Κλυνν μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο, γράφοντας ένα άρθρο για την άγνωστη εν πολλοίς συνεισφορά του τότε αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού στη συνέχιση της ανασκαφής, τον Φεβρουάριο του 2013 όταν κανείς δεν υποψιαζόταν μία τόσο μεγάλη ανακάλυψη.

Αυτοί είναι οι δύο νεαροί που κρατούνται για το διπλό έγκλημα στη Μάνη-Ο ρόλος του αυτόπτη μάρτυρα

Ο πρώτος συνελήφθη ο δεύτερος παραδόθηκε τα ξημερώματα

Φώς στα πώς και τα γιατί της άγριας δολοφονίας του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη επιχείρησαν να δώσουν οι αστυνομικοί που ανέκριναν για ώρες τους δύο 19χρονους νεαρούς που φέρονται ως οι δράστες του διπλού φονικού.

17χρονος σε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων

Σοκάρει η είδηση ότι ένας 17χρονος συνελήφθη για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων μετά από επιχείρηση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην περιοχή των Γιαννιτσών.

Μεγάλη κομπίνα από ναζί φαρμακοποιούς στην Καρδίτσα: Εγραφαν φάρμακα ακόμη και σε νεκρούς

Μεγάλη απάτη με παράνομες συνταγογραφήσεις έφερε στο φως η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, καθώς όπως διαπιστώθηκε φαρμακοποιοί από την Καρδίτσα συνταγογραφούσαν φάρμακα ακόμη και σε πεθαμένους, αποκομίζοντας σημαντικά χρηματικά ποσά από το 2012 μέχρι και σήμερα.

Παπαγεωργόπουλος: «Άλλαξαν το κατηγορητήριο για να οδηγηθώ στη φυλακή»

Νέο ξέσπασμα από τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο.

Ο πρώην δήμαρχος της πόλης μέσα από τις φυλακές Διαβατών αναρωτιέται γιατί άλλαξε το κατηγορητήριο έξι φορές και διερωτάται «γιατί έπρεπε να οδηγηθεί αναγκαστικά στη φυλακή».

Λύτρα €100 εκατ. ζητούσαν οι τζιχαντιστές από την οικογένεια του Φόλεϊ

Την Τρίτη, η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος δημοσιοποίησε βίντεο όπου εικονίζεται ο αποκεφαλισμός του Φόλεϊ από έναν αντάρτη. Ο δήμιος, που πιστεύεται πως είναι Βρετανός, προειδοποιεί πως η μοίρα του δεύτερου αμερικανού δημοσιογράφου που κρατά ως όμηρο η οργάνωση θα κριθεί από τις επόμενες ενέργειες των ΗΠΑ στο Ιράκ.

Οι 16 πιο σοκαριστικές φωτογραφίες στην Ιστορία

Η φωτογραφία είναι ένα ισχυρό μέσο. Μπορεί να εκθέσει αλήθειες και να δείξει συναισθήματα το οποία οι λέξεις δεν μπορούν να αποτυπώσουν. Μπορεί να μετατρέψει έναν καθρέφτη στο βαθύτερο φόβο μας αλλά και να δώσει ελπίδα. Μια φωτογραφία απλά, μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

Αυτά είναι τα 10 μεγαλύτερα γιοτ του κόσμου και ανήκουν σε μεγιστάνες

Για κάποιους δισεκατομμυριούχους η αγορά ενός γιοτ ακολουθεί τον εξής απαράβατο κανόνα: όσο πιο μεγάλο, τόσο καλύτερα! Οι μεγιστάνες των εταιρειών στον τομέα της τεχνολογίας, φαίνεται πως αυτόν τον κανόνα τον έχουν κάνει ευαγγέλιο!

Οι ΗΠΑ "κρύβουν" εξοπλισμό σε σπηλιές της Νορβηγίας!

Το Πεντάγωνο στέλνει άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα και εμπορευματοκιβώτια με στρατιωτικό εξοπλισμό σε σπηλιές στη Νορβηγία. Είναι όλα για το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ, που θέλει να συμπληρώσει τα σκανδιναβικά του αποθέματα.

Ο Σταμάτης και η Φιλιππινέζα του

Σημαντική αποστολή με εντολή του υπουργού Επικρατείας

Το βουνό επέλεξε για τις θερινές της διακοπές η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, αφού, όπως μάθαμε, βρέθηκε στα μέρη καταγωγής του συζύγου της, στην ορεινή Αρκαδία και συγκεκριμένα στη Βυτίνα. Εκεί, ωστόσο, της ανατέθηκε και μια... σημαντική κυβερνητική αποστολή.

Τύφλα θα'ταν και τούμπαρε τ'αμάξι το λαμόγιο

[Μ'αρέσουν οι δικαιολογίες της ΕΣΠΡΕΣΟ μη χαλάσει το ιματζ του καραγκιόζη! "Βρήκε σε πέτρα ο πίσω δεξιός τροχός και σε συνδυασμό με  το ολισθηρό οδόστρωμα"... δηλ. προχθές έβρεχε στη Μύκονο;]

Μια λάθος κίνηση σε μια απότομη στροφή ήταν η αιτία του τροχαίου ατυχήματος που είχε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στη Μύκονο ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ανατριχιαστικό: Η εκτέλεση του Φόλεϊ μοιάζει με την τελευταία σκηνή στην ταινία θρίλερ «Seven» [βίντεο]

Η τέχνη προηγείται της ζωής, ή τελικά, η ζωή παίρνει στοιχεία δράματος από την τέχνη; Ό,τι και να συμβαίνει, αρκετοί χρήστες στο διαδίκτυο έχουν βρει ανατριχιαστικές ομοιότητες ανάμεσα στην φρικώδη εκτέλεση του Φόλεϊ από τζιχαντιστές με την τελευταία σκηνή της γνωστής ταινίας θρίλερ «Seven».

Ο γνωστός Σκοπιανός στόκος: Η Αμφίπολη είναι «μακεδονική» -Δεν βρίσκεται εκεί ο τάφος του Αλέξανδρου

Ο πλέον ονομαστός αρχαιολόγος των Σκοπίων, Πάσκο Κούζμαν μιλώντας στο Utrinski Vesnik προκαλεί με τις απόψεις του, καθώς θεωρεί πως η Αμφίπολη ανήκει στην ευρύτερη περιοχή της «Μακεδονίας» (έτσι όπως την θεωρούν οι Σκοπιανοί) και ότι δεν βρίσκεται εκεί ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος από το Άστρος - Ελεύθερη η σύζυγός του-Τι είπε στην απολογία του

​Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας, ο οποίος δολοφόνησε τον γιο του στο Άστρος Κυνουρίας, ανήμερα της Παναγίας, σε μια υπόθεση οικογενειακής βίας που σόκαρε το πανελλήνιο.

EPIC! Ισπανίδα γερουσιαστής: Για το χρέος φταίνε οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες!

Αυτοί δεν έχουν κομμουνιστές αλλιώς θα τους έβαζε κι αυτούς στο λογαριασμό....

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τις δηλώσεις της Ισπανίδας  γερουσιαστή Λουθ Έλενα Σανίν, η οποία κατηγορεί τους ομοφυλόφιλους και τους σοσιαλιστές για το χρέος της χώρας.

Επίθεση εξαπέλυσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος στον ΣΥΡΙΖΑ

[Καλά τα σχολιάκια στο FB Αντρέα μας αλλά πρέπει να κάνουμε και κάτι παραπάνω... το ΠΑΣΟΚ μας έχει πάρει τα σώβρακα... στέλνουν άτομα στο Παρίσι που αν και θα πίνουν καφέ στο φουαγιέ του ξενοδοχείου όπου θα γίνονται οι διαπραγματεύσεις θα γυρίσουν και θα πούνε δείτε τι κερδίσαμε... 3-4 μέρες σέρνεται το θέμα με τις γενοκτονίες στο αντιρατσιστικό και η ΝΔ μούγγα... για να μην πούμε ότι το κόμμα ήταν διακοπές όταν έγινε το μπάχαλο με τον ΕΝΦΙΑ...]

"Απαξιώνουν το θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας για να ικανοποιήσουν τον τυχοδιωκτισμό τους"

Απέκλεισε για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος...

ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΗΨΗ; ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ! Ιακωβίδου: "Να συλληφθεί η Ρεπούση"

Έξαλλη η βουλευτίνα της Ν.Δ. για τις νέες προκλήσεις σε εθνικά θέματα... αλλά λέγοντας τέτοιες βλακείες με το δίκιο της τσιρίζει η Ραχήλ "είναι χούντα"
 
Την σύλληψη της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση, που κατά καιρούς έχει εκφράσει προκλητικές για εθνικά θέματα απόψεις, ζήτησε η βουλευτής της ΝΔ, Τάνια Ιακωβίδου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τζάκι Τσαν για τον γιο του-Ο ίδιος ήταν πρέσβης της Κίνας κατά των ναρκωτικών!

Σοκαρισμένος και ντροπιασμένος δηλώνει ο Τζάκι Τσαν για τη σύλληψη του γιου του, Τζέισι για κατοχή ναρκωτικών.

Ο 32χρονος συνελήφθη, πριν λίγες ημέρες, στην οικία του στο Πεκίνο, όπου και κατασχέθηκαν 100 γραμμάρια μαριχουάνας.

Ραχήλ χωρίς ψυχοφάρμακα, αφιονισμένη επειδή δεν την καλούνε στη ΝΔ: "Συμμορία φασιστών η κυβέρνηση"

[Μα πως να σε καλέσουμε κυρά μου να επιστρέψεις στη ΝΔ; Αφού τελευταία ήσουν ΠΑΣΟΚα και φίλησες την κατουρημένη ποδιά της Τίνας για να σε δώσει μετάταξη στο υπουργείο της λίγους μήνες μετά που έγινε ο ΓΑΠ κυβέρνηση!]

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη μεγάλη κεντροδεξιά που ευαγγελίζεται η ΝΔ
 

Σαν σε χολιγουντιανή ταινία: Ο Κεντ Μπράντλι είναι ο άνθρωπος που «νίκησε» τον θανατηφόρο ιό Εμπολα

Ο γιατρός Κεντ Μπράντλι,ο οποίος είχε μετακομίσει από την άνοιξη του 2013 στη Λιβερία με τη μη κυβερνητική οργάνωση ιατρών «Fort Worth», νοσηλευόταν σε καραντίνα στο νοσοκομείο της Ατλάντας τις τελευταίες εβδομάδες, όταν ενόσω βοηθούσε τα θύματα του θανατηφόρου Εμπολα στην Αφρική, προσεβλήθη τον προηγούμενο μήνα από τον θανατηφόρο ιό.

Ο σκοτεινός κόσμος των αναβολικών στην Ελλάδα: Τι επίδραση έχουν στο σώμα και τι κινδύνους εγκυμονούν

Τα αναβολικά στα γυμναστήρια ήρθαν πρόσφατα στο προσκήνιο, με την τραγωδία στην Μάνη, αποκαλύπτοντας ένα ολόκληρο κύκλωμα με παράνομες ουσίες, που όπως εξηγούν οι ειδικοί κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και έχουν ολέθριες συνέπειες για τον οργανισμό.

Διαμαρτύρονται οι Πόντιοι για το αντιρατσιστικό

Τη διαμαρτυρία της για "τη διαφαινόμενη παράλειψη" της Γενοκτονίας του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού, αλλά και των υπολοίπων χριστιανικών λαών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (Αρμενίων, Ασσυρίων) από τις πρόνοιες του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου εκφράζει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, με επιστολή της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, την οποία κοινοποιεί στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους αρχηγούς των κομμάτων.

ΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΗΣ! Βρετανίδα μαχητής του Ισλαμικού Κράτους απειλεί να αποκεφαλίσει κι άλλους

«Θέλω να είμαι η πρώτη βρετανίδα γυναίκα που να σκοτώσει έναν Βρετανό ή έναν Αμερικανό τρομοκράτη» γράφει η Χαντίτζα Ντέιρ, σπέρνοντας τον τρόμο στην Αγγλία που φοβάται ότι ισλαμιστές που μεγάλωσαν στη χώρα επιστρέφουν στη Μέση Ανατολή και γίνονται τρομοκράτες.

Στην Κρήτη η θαλαμηγός του Σεΐχη ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι

Έξω από το Ενετικό λιμάνι των Χανίων κατέπλευσε το πρωί της Πέμπτης μια από τις πλέον πολυτελείς θαλαμηγούς στον κόσμο.

Πρόκειται για τη διάσημη «TOPAZ» ιδιοκτησίας του 44χρονου αναπληρωτή πρωθυπουργού Σεΐχη Mansour bin Zayed Al Nahyan, μέλους της βασιλικής οικογένειας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ιδιοκτήτη της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος με χειροπέδες

Στις 29 Αυγούστου ορκίζονται οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αθηναίων και η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει προγραμματιστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου. Δημοτικός σύμβουλος έχει εκλεγεί και ο έγκλειστος χρυσαυγίτης στον Κορυδαλλό Ηλίας Κασιδιάρης.

Οι ασφαλισμένοι θα πληρώσουν τη μαύρη τρύπα στα φάρμακα

Μαύρη τρύπα στη φαρμακευτική κάλυψη των ασφαλισμένων προκαλεί ο προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ, ο οποίος κλείδωσε για φέτος και για το 2015 στα 2 δισ. ευρώ κατ' έτος. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται για πρώτη φορά και η κάλυψη των ανασφάλιστων, για την οποία έχει οριστεί οροφή 340 εκατ. ευρώ.

Αδελφός Σγούρου: «Δείτε αδέλφια τι έγραψε το μ@@νί ο Παπαδημούλης»

Τι γράφει δημοσίευση στη σελίδα του Δημήτρη Παπαδημούλη στο facebook.

Μία ανάρτηση στη σελίδα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, στο Facebook, που αποκάλεσε τα θύματα της διπλής δολοφονίας στη Μεσσηνία "ναζί" προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του αδελφού ενός από τα θύματα, του Κώστα Σγούρου.

Αυτά είναι γλέντια! Άλλα 100 χρόνια τρόϊκα: Έξοδος ακόμα και στα 50 με 25ετία για 120.000 ασφαλισμένους

Σύνταξη με 25ετία δικαιούνται 120.000 ασφαλισμένοι στο Δημόσιο, στα ταμεία των ΔΕΚΟ και στους φορείς των τραπεζών. Κερδισμένοι είναι όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα μέχρι το τέλος του 2012, καθώς υπάρχουν ευνοϊκές ρυθμίσεις όσον αφορά στα όρια ηλικίας για τη συνταξιοδότηση.

ΚΛΑΙΩ: Και ο Ταμήλος δουλεύει τον Καμμένο: Έλα πίσω στη ΝΔ αγόρι μου

Στην εκτίμηση πως θα γίνουν εθνικές εκλογές έως του χρόνου το καλοκαίρι προχώρησε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής της ΝΔ, Μιχάλης Ταμήλος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «με το φόβο ότι μπορεί να γίνουν εκλογές όλοι οι βουλευτές περιόρισαν τις διακοπές τους φέτος το καλοκαίρι σε μια βδομάδα».

Μάλια: Βρετανοί τουρίστες έδειραν καταστηματάρχη, το γιο του και τον υπάλληλο

Όταν προσπάθησαν να τους πάρουν πίσω τη «γουρούνα» που τους νοίκιασαν γιατί τους είδαν που οδηγούσαν σαν τρελοί

Έφαγε της… χρονιάς του ο ιδιοκτήτης ενός γραφείου ενοικιαζόμενων οχημάτων στα Μάλια από τον οποίο ένας νεαρός Βρετανός είχε νοικιάσει μια “γουρούνα”, όταν προσπάθησε να την πάρει πίσω για να σώσει αθώους πεζούς από τις διαθέσεις του τουρίστα που είχε… πάθος για την ταχύτητα!

Alpha Bank: Βαρίδι για την οικονομία οι φόροι στα ακίνητα-Δεν μπορεί ένα οικόπεδο να πληρώσει 330 χιλ τα επόμενα 10 χρόνια σε ΕΝΦΙΑ και ΦΑΠ

Αισιόδοξη για την ανάκαμψη της οικονομίας δηλώνει η Alpha Bank. Βλέπει ανάπτυξη 1,5-2% για το δεύτερο εξάμηνο. Ωστόσο στηλιτεύει την πολιτική της κυβέρνησης αναφορικά με τους φόρους ακινήτων τονίζοντας ότι αφαιρούν πόντους από το ΑΕΠ και οδηγούν σε διατήρηση της υψηλής ανεργίας.

Η ομολογία για το διπλό φονικό: Ήρθαμε στα χέρια & ο φίλος μου πυροβόλησε

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε στους αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής διεύθυνσης Μεσσηνίας όλα όσα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης ο ένας από τους δράστες του διπλού φονικού στη Μάνη.

Στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι ο 19χρονος φίλος του ήταν αυτός που σκότωσε τον Κώστα Σγούρο και τον Γιάννη Κομμάτη, με μια καραμπίνα που είχε πάρει από το σπίτι του και την είχε μέσα στο αυτοκίνητό του. Δεν είχαν σχεδιάσει το έγκλημα υποστήριξε στους αστυνομικούς και είχαν μαζί τους το όπλο γιατί φοβόντουσαν τα θύματα επειδή ήταν ιδαίτερα σωματώδεις.

Τα αναβολικά και το «δόλωμα» για το ραντεβού

Αυτό που προκύπτει από την κατάθεσή του είναι πως με τον Γιάννη Κομμάτη δεν είχαν καμία διαφορά και στο σημείο βρέθηκε χωρίς οι ίδιοι να τον έχουν καλέσει. Αφορμή για το ραντεβού του θανάτου ήταν η οικονομική διαφορά που είχαν με τον Κώστα Σγούρο, εξαιτίας της παραγγελίας των αναβολικών χαπιών που του είχαν κάνει και παρά το γεγονός ότι του είχαν δώσει τα χρήματα εκείνος δεν τους έδινε τα αναβολικά.

Ο 19χρονος περιέγραψε πώς έστησαν την παγίδα στον σύμβουλο διατροφής Κώστα Σγούρο. Επειδή ήξεραν την αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα, του τηλεφώνησαν τη νύχτα της Δευτέρας και του είπαν ότι είχαν βρει ένα καλό αυτοκίνητο για να αγοράσουν και ήθελαν τη γνώμη του.

Το ραντεβού κλείστηκε και ο Κώστας Σγούρος πήρε μαζί του και τον Γιάννη Κομμάτη ο οποίος είχε κι αυτός γνώση για τα αυτοκίνητα. Όταν έφτασαν στο ραντεβού, ο 19χρονος του αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο τον είχε καλέσει και του ζήτησε να του δώσει τα αναβολικά που είχαν συμφωνήσει. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και όπως είπε ο 19χρονος στους αστυνομικούς, ο Κώστας Σγούρος τον έπιασε από το λαιμό. Τότε ο φίλος του φοβήθηκε, πήρε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με τον 19χρονο, έριξε επτά πυροβολισμούς. Αμέσως μετά επιχείρησαν να εξαφανίσουν την μοτοσικλέτα του θύματος στα στενά δρομάκια της Καλαμάτας. Ο δεύτερος νεαρός που παραδόθηκε τα ξημερώματα, έως το πρωί της Πέμπτης δεν είχε ομολογήσει και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται πως πήρε μέρος στο φονικό. Πάντως, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλοι νεαροί οι οποίοι πήραν μέρος στο διπλό φονικό ενώ έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές προσαγωγές.

Παπανδρέου και Βενιζέλος μαζί... ενωμένοι δυνατοί

Παρά τα όσα γράφονται και λέγονται σε παραπολιτικό επίπεδο τις τελευταίες μέρες, φαίνεται τελικά ότι Γιώργος Παπανδρέου και Βαγγέλης Βενιζέλος θα γιορτάσουν μαζί την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ...

ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΞΕΡΟΥΝ! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ'ΝΑΙ! Ποιά χώρα κέρδισε 23 δισ. ευρώ από την κρίση σε Ιράκ και Ουκρανία

Ο πόλεμος στο Ιράκ και η κρίση στις σχέσεις Ουκρανίας-Ρωσίας έφεραν στα κρατικά ταμεία ευρωπαϊκής χώρας περισσότερα από 20 δις. ευρώ μέσα σε ένα τρίμηνο. Όχι, δεν είναι η Γερμανία...