09 Οκτωβρίου 2014

Σάλος στο διαδίκτυο με τις «Ελληνίδες αγρότισσες»

«Αφιερωμένο στις Μανιατοπούλες…. όσες υπάρχουν!!! και στις Αμαζόνες…..όσες νοιώθουν έτσι» έγραφε το σχόλιο στη φωτογραφία που βλέπετε και δεν άργησε να προκαλέσει σάλο στο Ελληνικό διαδίκτυο.

Η γελοιογραφία του ΚΥΡ για τον ΣΥΡΙΖΑ που τα "σπάει"

Έπιασε την πένα, και τα είπε όλα για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα και το φεστιβάλ της νεολαίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης..

Η γελοιογραφία του καταξιωμένου έλληνα σκιτσογράφου που μέσα σε λίγη ώρα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνει στο χαρτί μια αλήθεια που είναι στα στόματα των ελλήνων ψηφοφόρων..

ALERT! Κλαψομο@νηδες! TIMES: Δεν φτάνει που μας πήρε τον Κλούνεϊ, θα μας πάρει και τα "μάρμαρα"

[Τα χουμε πει μην τα ξαναλέμε: για τους απολίτιστους τα "γλυπτά του Παρθενώνα"είναι "μάρμαρα" ή "κοτρώνια"]

«Δεν φτάνει που έκλεψε τον πιο περιζήτητο εργένη, τώρα φαίνεται πως η κυρία Κλούνεϊ κοιτά πώς θα κλέψει και τα πιο περιζήτητα μάρμαρα του κόσμου. Ή να τα επιστρέψει -ανάλογα με το τι άποψη έχετε επί του θέματος». Η φράση περιλαμβάνεται σε άρθρο-αφιέρωμα των έγκυρων TIMES του Λονδίνου και αφορά την σύζυγο πλέον του Τζώρτζ Κλούνεϊ Αμάλ Αλαμουντίν.

Αλλοι τέσσερις εκπαιδευτικοί που κατηγορούνται για παιδοφιλία τέθηκαν σε αργία

Ακόμη τέσσερις εκπαιδευτικοί που βαρύνονται με κατηγορίες διακίνησης πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, τίθενται εκτός εκπαιδευτικού συστήματος, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου.

ΟΞΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΥΣΤ@ΔΕΣ! Εκτός Αγίου Όρους η Ρωσία;

[Προσωπικά βαρέθηκα να περιμένω βοήθεια που δεν θα έρθει ποτέ! Θυμίζω 2 πράγματα: 1. Το φτύσιμο που έριξαν στους Κύπριους που δεν τους δάνεισαν 2-3 δις και 2. το κρέμασμα του Καραμανλή που παρόλη τη στήριξη που τους έδωσε, έξυναν τα παπάρια τους επί χρόνια, ενώ αν ενδιαφέρονταν πραγματικά και έχωναν χρήμα θα είχαν φτιάξει τον αγωγό Μπουργάς-Αλεξανδρούπολη μέσα σε 1-2 χρόνια...]

Έντονο θρησκευτικό και διπλωματικό παρασκήνιο βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα με επίκεντρο την Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος στο Άγιο Όρος, γνωστότερη ως «ρωσικό μοναστήρι».

Αιτία οι αντιπαραθέσεις μεταξύ Ρώσων και Τυκρανών μοναχών οι σχέσεις των οποίων, μετά τα τελευταία γεγονότα μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, είναι ιδιαίτερα οξυμένες.

Δημοσκόπηση Palmos Analysis από υποψήφιο ΣΥΡΙΖΑ: Προβάδισμα φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ... μόνο κατά 9,4%

Προβάδισμα 9,4 ποσοστιαίων μονάδων δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της Palmos Analysis, πιστοποιώντας την παγίωση ενός σημαντικού προβαδίσματος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μπαστούνι τα βρήκαν οι αναρχοΣΥΡΙΖΑίοι με το νέο Πρύτανη: Παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάληψη στο ΑΠΘ μετά από άμεσο αίτημα του Πρύτανη

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε η κατάληψη που πραγματοποιούν από το πρωί της Πέμπτης μέλη φοιτητικών οργανώσεων στο κτήριο Διοίκησης του ΑΠΘ.

Υπουργείο Οικονομικών: «Ξεχρεώνει» ληξιπρόθεσμες οφειλές 800 εκατ. ευρώ προς ιδιώτες

Με την καταβολή του ποσού αυτού, αναμένεται να μειωθούν περαιτέρω οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του κράτους προς τους ιδιώτες και, παράλληλα, να τονωθεί η ρευστότητα στην αγορά

ΜΕΧΡΙ ΚΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ-Κανέλλη κατά ΣΥΡΙΖΑ: Η αριστερή επανάσταση θα έρθει με επτά κατοστάρικα το χρόνο;

«Ανάπτυξη για την εργατική τάξη μέσα στη στρούγκα δεν μπορεί να γίνει» δήλωσε η βουλευτής του ΚΚΕ σχολιάζοντας την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για παραμονή εντός της ΕΕ

Ανατροπή δεδομένων: Επιβάτης της πτήσης ΜΗ17 έφερε μάσκα οξυγόνου

Τα πάνω κάτω φέρνει ο Ολλανδός υπουργός Εξωτερικών Φρανς Τίμερμανς στην υπόθεση της κατάρριψης του μοιραίου Μπόινγκ των Μαλαισιανών αερογραμμών που κατερρίφθη τον περασμένο Ιούλιο στην ανατολική Ουκρανία.

Μέχρι κι ο Νικολόπουλος παραμυθιάζει τον Καμμένο: Δείτε ποια πρωτοκλασάτα στελέχη του κ@λου του υπόσχεται

Τελειωμό δεν έχουν τα παραμύθια που… σερβίρει στον Πάνο Καμμένο ο εκκολαπτόμενος τηλεοπτικός αστέρας περιφερειακών (-θωριακών) καναλιών Νίκος Νικολόπουλος.

Απάντηση με χάρτες στην Τουρκία: Τα 13 οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ

Δύο χάρτες με τα 13 οικόπεδα της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα το υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου.

Σαμαράς στο Bloomberg: Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει χωρίς στήριξη

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα μπορεί να καλύψει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες από τις αγορές ομολόγων τα επόμενα χρόνια, εξέφρασε ο Ελληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς από το Μιλάνο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Bloomberg.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΔΙΚΟ! Ο Τζήμερος προτείνει… βόμβες νετρονίων για τους ισλαμοφασίστες

Αφού κάνει μία σύντομη προσωπική ανάλυση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί γύρω από την πολιορκία της Κομπάνι, ο Θάνος Τζήμερος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook προτείνει να βομβαρδιστεί όλη η περιοχή με βόμβες νετρονίου!

Μέσω των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών θα πάει η Ραχήλ στο ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδονται τα σενάρια που ήθελαν την Ραχήλ Μακρή να οδεύει στον ΣΥΡΙΖΑ-προς στιγμήν τουλάχιστον-, αφού η βουλευτής Κοζάνης αναμένεται να ενταχθεί στην Ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών.

Πικέ: «Είδα τον Ρόι Κιν και... τα έκανα πάνω μου»

Ο Ζεράρ Πικέ έφυγε από τη Μασία της Μπαρτσελόνα σε ηλικία 17 ετών για να αγωνιστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε συνέντευξη του στο «Four Four Two» αναφέρθηκε σε μερικές άγνωστες ιστορίες από τα αποδυτήρια των Μπέμπηδων, σε ότι αφορά την παρουσία του επιβλητικού τότε αρχηγού της ομάδας, Ρόι Κιν. Σε μια από αυτές, αναφέρει ότι «τον είδα και... τα έκανα πάνω μου»!

ΒΙΝΤΕΟ-Το Facebook "δείχνει" τον τρίτο δράστη του φονικού στη Μάνη;

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Πέμπτη το πρωί ο Κώστας Μαργέλης, συνήγορος  της οικογένειας του θύματος της διπλής δολοφονίας, Κωνσταντίνου Σγούρου.

Αυτά είναι τα νέα εντυπωσιακά ευρήματα από το ναυάγιο των Αντικυθήρων

Τα ευρήματα από το ναυάγιο των Αντικυθήρων παρουσίασαν ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Τασούλας και η ερευνητική ομάδα. Συγκεκριμένα η έρευνα της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, υποστηριζόμενης από το Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο Woods Hole, η οποία διήρκεσε από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία παρά τις δυσχέρειες από τους έντονους βόρειους ανέμους, στην περιοχή του γνωστού Ναυαγίου των Αντικυθήρων.

Νέα συγκλονιστικά σχέδια: Η Πύλη της Αμφίπολης και οι «φύλακες» Καρυάτιδες σε όλη τη μεγαλοπρέπειά τους

Τη στιγμή που οι ανασκαφικές εργασίες στην Τύμβο Καστά προχωρούν με προσοχή, αλλά και αμείωτο ρυθμό, όλοι περιμένουν να δουν το σημαντικό μνημείο σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια, μερικοί προσπαθούν να μας δώσουν μια πιο σαφή εικόνα για το πώς ήταν στην αρχαιότητα ο σπουδαίος αυτός τάφος.

Η αθλήτρια του στίβου που τρελαίνει τις κερκίδες: Τα απίθανα κορμάκια με τα τολμηρά κοψίματα και τα ντεκολτέ που φοράει

Nα στρέψει, επιτέλους, πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας κατάφερε η αθλήτρια του Στίβου (των 800 μέτρων) Μάγκι Βέσεϊ, όχι βέβαια με τις αθλητικές της επιδόσεις, αλλά με τις στολές που επιλέγει να φοράει στα τερέν, οι οποίες απέχουν πολύ από την κλασική εμφάνιση των αθλητριών.

ΦΩΤΟ-Το χαμόγελο του Αλέξη μόλις είδε ΣΥΡΙΖΑία πλυμένη, χτενισμένη, χωρίς ψείρες και ντυμένη σα γυναίκα

Η Παναγιώτα Δριτσέλη έκλεψε τις εντυπώσεις

Μία από τις πιο όμορφες και γλυκές παρουσίες της Βουλής είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη κάτι που επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης ημέρας συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης.

ΒΙΝΤΕΟ-Με ποια χειρονομία ο Βορίδης αποθέωσε τον Άδωνι;

Με την χαρακτηριστική χειρονομία, όπου υψώνουμε τους αντίχειρες, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, «αποθέωσε» κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, μετά το τέλος της ομιλίας του στο κοινοβούλιο.

ΜΟΥΓΓΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! ΕΛΣΤΑΤ-Στο 26,4% η ανεργία τον Ιούλιο

Στο 26,4% υποχώρησε το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας τον Ιούλιο του 2014, έναντι...

Γερμανίδα ευρωβουλευτής: Ο Αβραμόπουλος κατάφερε και τους αριστερούς να λιώσουν

Θετικές αναφορές για τις εντυπώσεις που άφησε στην ακρόαση προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Έλληνας Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος κάνει η Γερμανίδα ευρωβουλευτής του ΕΛΚ Μόνικα Χόλμαϊερ, μέλος της Επιτροπής LIBE.

Οταν ο γαλαξίας μας συγκρουστεί με την Ανδρομέδα: Εκπληκτική προσομοίωση της NASA [βίντεο]

Σε περίπου πέντε δισεκατομμύρια χρόνια από τώρα ο Γαλαξίας μας (Milky Way) θα συγκρουστεί με τον κοντινό γαλαξία της Ανδρομέδας. Ερευνητές της NASA δημιούργησαν εκπληκτικά βίντεο που προσομοιώνουν αυτή την εκπληκτική σύγκρουση και πώς θα φαίνεται από τη Γη.

Η Κίνα έγινε και επισήμως η πρώτη οικονομική δύναμη του κόσμου -Ξεπέρασε τις ΗΠΑ

Η αλματώδης ανάπτυξη της κινεζικής οικονομίας δεν έχει αφήσει αμέτοχο κανέναν σημαντικό σχολιαστή στην παγκόσμια αγορά. Άπαντες κατέτειναν στο συμπέρασμα πως στο εγγύς μέλλον θα καταφέρει να καταλάβει τα πρωτεία στην παγκόσμια οικονομία υποσκελίζοντας τις ΗΠΑ.

Αμφίπολη: Εχουν βρεθεί πέντε τμήματα της θύρας του τρίτου θαλάμου

Πώς προχωρούν οι εργασίες

Ενα-ένα μαζεύουν τα κομμάτια της μαρμάρινης πόρτας στην τρίτη πύλη οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη έχοντας μαζέψει μέχρι στιγμής πέντε στο σύνολο. Την ίδια ώρα αναζητούν τμήματα του οικοδομήματος που υπήρχαν και δεν έχουν βρεθεί ακόμη.

ALERT! ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! Αύξηση 44,3% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Σεπτέμβριο

Αύξηση 44,3% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα τον Σεπτέμβριο εφέτος, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 7.730 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 5.356 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο µήνα του 2013 (στα επιβατηγά η αύξηση είναι 46,3%).

Αυτές είναι οι εταιρείες με τη μεγαλύτερη αξία: Apple και Google στην κορυφή

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Apple ξεπέρασε την Google ως το εμπορικό σήμα με την μεγαλύτερη αξία στον κόσμο. Και τα δύο εμπορικά σήματα ωστόσο αποτιμώνται σε περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Best Global Brands.

O Πατρίκ Μοντιανό, ο νέος Νομπελίστας Λογοτεχνίας, είναι Ελληνας με ρίζες στη Θεσσαλονίκη

Kι όμως, ο Πατρίκ Μοντιανό έχει ρίζες και στην Ελλάδα. Προέρχεται από οικογένεια Σεφαραδιτών που ναι μεν είχε ρίζες στην Ιταλία, όμως οι πρόγονοι τους υπήρξαν για μεγάλο διάστημα κάτοικοι της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσά τους υπήρξαν και επιφανείς ραβίνοι της εβραϊκής κοινότητας.

Ιδού η ιδιόχειρη επιστολή Σαμαρά για την επιστροφή του Ν. Κακλαμάνη

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη απέστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ανακοινώνοντας την επιστροφή του βουλευτή της Α’ Αθηνών Νικήτα Κακλαμάνη, στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Αγριος ξυλοδαρμός στην Κνωσό: Ψυχάκιας τουρίστας γρονθοκόπησε ξεναγό και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Αγριος ξυλοδαρμός με φόντο τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, προκαλώντας την έκπληξη και το σοκ τουριστών και εργαζομένων στο μνημείο.

Πέθανε ο σκύλος – επαναστάτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 10 ετών ο σκύλος, που συντρόφευε για χρόνια τους διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας, γνωστός και ως «Λουκάνικος».

Σοκάρουν οι καταγγελίες του γιατρού που περιέθαλψε την νοσοκόμα με Έμπολα

Ένα μέρος των χεριών μου ήταν ακάλυπτο, γράφει στην αναφορά του ο 41χρονος Χουάν Μανουέλ Πάρα

Σοκάρουν και επιτείνουν τον προβληματισμό για τις παραλείψεις των ισπανικών αρχών οι καταγγελίες του γιατρού που περιεθαλψε την νοσοκόμα Τερέζα Ρομέρο Ράμος, την πρώτη ασθενή που προσβλήθηκε από Έμπολα στην Ευρώπη.

ΔΗΛ. Ο ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ; Πώς η ποδηλασία μπορεί να δημιουργήσει τρίτο όρχη!

Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και ζητούν από τους ποδηλάτες να καταφεύγουν σε γιατρό όταν διαπιστώσουν όζο στη βουβωνική χώρα

Η ποδηλασία μπορεί να σας δώσει ένα γραμμωμένο και γεμάτο με μύες σώμα. Από την άλλη όμως οι γιατροί προειδοποιούν και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ειδικά για τους άνδρες: Η συνεχής τριβή με τη σέλα του ποδηλάτου μπορεί να προκαλέσει βλάβες και τραυματισμό στους όρχεις.

Οταν η λέξη σοκ δεν αρκεί: Σκότωσε τη μητέρα του και έχασε την παρθενιά του στο άψυχο σώμα της! Θα σκότωνε κι άλλους... αν ο νόμος του το επέτρεπε, είπε!

Στυγερό και πέρα και από την πιο νοσηρή φαντασία το απάνθρωπο έγκλημα που ομολόγησε 18χρονος Αμερικανός...Ο 18χρονος Kevin Davis από το Τέξας ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι παραδέχεται πως δολοφόνησε με σφυρί την 50χρονη μητέρα του, αφού πρώτα προσπάθησε να την σκοτώσει με ένα καλώδιο από κονσόλα παιχνιδιών, αλλά δεν τα κατάφερε.

ΕΠΟΣ! Η ΔΕΗ έκοψε λόγω χρεών το ρεύμα στο κέντρο ελέγχου φορολογουμένων μεγάλου πλούτου

Οι υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ «πλήρωσαν» τις οφειλές των συστεγαζόμενων γραφείων στο 17 ορόφων κτίριο

Χωρίς ρεύμα έμεινε νωρίτερα για περίπου μια ώρα το κέντρο ελέγχου επιχειρήσεων και το κέντρο ελέγχου φορολογουμένων μεγάλου πλούτου, καθώς η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης στο κτήριο επί της οδού Κηφισίας 32, όπου στεγάζονται.

ΜΟΝΟ; Με 1,5 κιλό χασίς συνελήφθη ο σκοπιανός Μισούνοφ, πρώην μπασκετμπολίστας του «Άρη»

Νέα μπλεξίματα για τον πρώην μπασκετμπολίστα του Άρη - Το 2009 είχε συλληφθεί για εμπόριο όπλων

Με 1,5 κιλό χασίς τύπου σοκολάτας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς ο πρώην μπασκετμπολίστας του Άρη Μιχάλης Μισούνοφ.

Με νόμο στη...φόρα όλα τα "δωράκια" στους γιατρούς από φαρμακευτικές! Τι είπε ο Βορίδης

Με νόμο στη...φόρα όλα τα "δωράκια" στους γιατρούς από φαρμακευτικές! Τι είπε ο Βορίδης
''Θα νομοθετήσουμε την υποχρεωτική δημοσιοποίηση των παροχών σε γιατρούς'' δήλωσε σήμερα ο υπουργός υγείας Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος. (ΣΦΕΕ)

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ! Επιστρέφει ο Ν. Κακλαμάνης στη ΝΔ - "Δεν δικαιούμαι να είμαι απών"

Την απόφασή του να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζοντας ότι λύθηκαν όλες οι παρεξηγήσεις και αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά να επανεντεχθεί στο κόμμα.

Αρβανιτόπουλος: Μικροψυχία η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Η επιμονή του να ζητάει εκλογές απορρέει από την ανασφάλειά του, καθώς δεν διαθέτει πολιτική πρόταση.


"Ήταν μια πολιτική αναγκαία κίνηση απέναντι στην εκλογολογία που έσπερνε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και μια ευκαιρία να αναδείξουμε το έργο της κυβέρνησης και τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει. Χωρίς να σημαίνει πως δεν έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις, σε κάθε περίπτωση πρέπει να τονίσουμε πως τα πράγματα στην πολιτική οφείλουμε να τα βλέπουμε συγκριτικά και με προοπτική. Σκεφτείτε την εικόνα της χώρας το 2012. Έχουμε ανακτήσει το κύρος και την αξιοπιστία της χώρας και η προοπτική είναι πως  το 2015 έρχονται θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης και φοροελαφρύνσεις." τόνισε πριν λίγο σε ραδιοφωνικό σταθμό


ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης: Ο Δραγασάκης έριξε λάσπη στον ανεμιστήρα-Η κυβερνητική πλειοψηφία θα βγει ενισχυμένη

Κάλεσμα στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, να αναφερθεί σε ονόματα, μετά τις καταγγελίες που έκανε από το βήμα της Βουλής χθες, απηύθυνε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1.

Το ΕΣΠΑ ξεπέρασε τους στόχους και ενισχύει το πλεόνασμα

Της Δήμητρας Καδδά

Ένα απρόσμενο «δώρο» λαμβάνουν τα κρατικά ταμεία και το πλεόνασμα από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ. Πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης κάνουν λόγο για υπερκάλυψη κατά 500 εκατ. ευρώ τουλάχιστον του στόχου απορροφήσεων για το 2014 από τα διαθρωτικά ταμεία (ο στόχος ήταν για 3 δισ. ευρώ), κάτι που φέρνει ισόποσα επιπλέον έσοδα στα ταμεία.

ΟΙ ΝΑΖΙ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ: Η ΕΕ έδωσε 207 εκατ. ευρώ για τη φύλαξη των ελληνικών συνόρων και αυτά χάθηκαν στην πορεία!

Η Ελλάδα ζητάει σε όλους τους τόνους περαιτέρω χρηματοδότηση από την ΕΕ για να διαφυλάξει τα σύνορά της από την αθρόα είσοδο μεταναστών. Ειδικά αυτή την περίοδο που η ένταση στη Συρία και το Ιράκ οξύνει το πρόβλημα.

Χριστιανόπουλος: "Ζηλεύω τον Αντώνη Σαμαρά..."

Ο ποιητής αποκάλυψε τον... αφοπλιστικό διάλογο που είχε με τον Πρωθυπουργό
 
Αφοπλιστικός ήταν για άλλη μια φορά ο ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος που εμφανίστηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega. Ο γνωστός ποιητής που σπάνια κάνει όχι μόνο δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και εμφανίσεις στα Μέσα Ενημέρωσης αποκάλυψε έναν άγνωστο διάλογο που είχε με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Εγνατία: Ο συνοδηγός ''αδειάζει'' τον οδηγό της μοιραίας νταλίκας - Νέα τροπή στις συνθήκες της φονικής καραμπόλας - Η διαπίστωση του πραγματογνώμονα!

- Την ώρα που ο οδηγός παίρνει το δρόμο για την ανακρίτρια τα αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν
- Άλλη εκδοχή δίνει ο οδηγός και άλλη ο συνοδηγός της μοιραίας νταλίκας που έσπειρε τον θάνατο 
- Τι διαπίστωσε ο πραγματογνώμονας που συμμετέχει στις έρευνες από τη πρώτη στιγμή στην Εγνατία
- Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση 18χρονης κοπέλας που τραυματίστηκε στο δυστύχημα

Οικονομικός γίγαντας της πο@τσας! Ρούβλι -20%, πληθωρισμός και δίνουν 8,5% για δανεικά χωρίς να τους δανείζει κανείς

Μπορεί ο Πρόεδρος Vladimir Putin να ελέγχει τους μοχλούς της εξουσίας στη Ρωσία, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν είναι σε θέση να ελέγξει: την αμείλικτη πτώση του ρουβλίου.

Τelegraph: Η παρέμβαση έκπληξη του Τζορτζ Κλούνεϊ για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα τώρα εξηγείται -Η Αμάλ πηγαίνει στην Αθήνα

Στην επίσκεψη της Αμάλ Αλαμουντίν στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για το ζήτημα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα που έχουν κλαπεί από τη Βρετανία αναφέρεται η βρετανική Telegraph αφήνοντας κάποιες αιχμές για τη στάση που είχε τηρήσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ πριν μήνες όταν πρωτοαναφέρθηκε στο θέμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ;)... ε είπε και «Aυτό με τα δαχτυλίδια είναι παραμύθια της Χαλιμάς»

Δείτε το απίστευτο βίντεο όπου Καμπουράκης-Οικονομέας τρώνε άγριες φάπες και φτάνουν σε σημείο προκειμένου να υποστηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ και Αρβανίτη να μιλήσουν για μονταρισμένο βίντεο προκειμένου να κουκουλώσουν το ότι ο ΣΥΡΙΖΑίος είπε πως η απεργία στο ΚΟΚΚΙΝΟ ήταν εκβιαστική! 

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Μάκη Βορίδη να διαδέχεται τον Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Υπό τον έλεγχο των Κούρδων το Κομπάνι

Οι κούρδοι μαχητές εξακολουθούν να ελέγχουν την πόλη Κομπάνι στο μεθόριο της Συρίας με την Τουρκία που πολιορκείται από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους σύμφωνα με την εκτίμηση της αμερικανικής Κεντρικής Στρατιωτικής Διοίκησης.

Βρούτσης: 600 εκ. ευρώ για την ανεργία-Πρόστιμα 23,5 εκατ. σε 3 μήνες για ανασφάλιστη εργασία

Το υπουργείο Εργασίας υλοποιεί στοχευμένες δράσεις που ξεπερνούν τα 600 εκατομμύρια ευρώ με σκοπό να ανακουφιστούν οι μακροχρόνια άνεργοι, οι άνεργοι-μέλη νοικοκυριών ανέργων και οι νέοι, όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, κατά τη διάρκεια της παρέμβασή του στη Σύνοδο Κορυφής για την απασχόληση που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο.