25 Μαΐου 2015

Το άγνωστο γυμνό παρελθόν της εκπροσώπου της Ρωσίας – (φωτο)

Η Polina Gagarina φλέρταρε χθες βράδυ πολλές φορές με την πρώτη θέση της Eurovision, αποτέλεσε μια από τις πιο όμορφες παρουσίες του φετινού διαγωνισμού.

Οι 100 πιο σ@ξι γυναίκες στον κόσμο… Δείτε τις 10! (φωτο)

Γνωστό αντρικό περιοδικό δημοσίευσε τη λίστα με τις 100 πιο σ@ξι γυναίκες του πλανήτη σύμφωνα με το τι ψήφισε το κοινό του.
Το αναγνωστικό κοινό του «Maxim» επέλεξε και αποφάσισε τις 100 «θεές» και πιο σ@ξι γυναίκες του πλανήτη. Το top 10 είναι:

Δείτε το «απαγορευμένο» βίντεο που οδήγησε στη φυλακή πληθωρική τραγουδίστρια

Η προκλητική εμφάνιση της Σάλμα αλ-Φούλι σόκαρε τις συντηρητικές τοπικές αρχές - Παραβιάζονται οι ηθικές αρχές της χώρας, σύμφωνα με την εισαγγελία

Λικνίζεται μπροστά στην κάμερα φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα, ενώ πίσω της ο τραγουδιστής την αγγίζει αισθησιακά. Η παραπάνω εικόνα μπορεί είναι συνηθισμένη στα βιντεοκλίπ της Δύσης, ωστόσο, στην Αίγυπτο είναι αφορμή για σύλληψη.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ρωσίδα της Eurovision τραγουδάει ελληνικά

Στενούς δεσμούς με την Ελλάδα, εκτός από τον Σουηδό νικητή της Eurovision έχει και η Πωλίνα Γκαγκάρινα, που εκπροσώπησε τη Ρωσία και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού.

ΣΙΓΑ ΜΩΡΗ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! Αντιπρόεδρος Πούτιν: Τα άρματα μάχης δεν χρειάζονται βίζα από την Ευρώπη

Τα άρματα μάχης «δεν έχουν ανάγκη από βίζα» για να μπουν στην Ευρώπη, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Ρογκόζιν, εξηγώντας πως δεν αισθάνεται σε μειονεκτική θέση εξαιτίας των δυτικών κυρώσεων που τον εμποδίζουν να μεταβεί στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ.

Οι τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανή 20χρονη που αρνήθηκε να συμμετάσχει σε σεξουαλικά όργια

Αιχμαλωτίζουν «όμορφες παρθένες» και τις πουλούν σε δημοπρασίες, σύμφωνα με την ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ Zainab Bangura - Πρώτα διαλέγουν οι σεΐχηδες, μετά οι εμίρηδες και τέλος οι μαχητές

Εμφανίστηκε η γύφτισσα που λέει ότι είναι μητέρα του 4χρονου

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού και είπε ότι το είχε δώσει εκείνη στην γυναίκα να το μεγαλώσει γιατί δεν άντεχε οικονομικα

Η Ζωή έριξε «μαύρο» στην Ολομέλεια για να προβάλει τον εαυτόν της!

Για όσους θα περίμεναν το Κανάλι της Βουλής να μεταδώσει απευθείας την συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής και όχι εκείνη των εργασιών μιας Επιτροπής έπεσαν έξω.

ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ! Οι Ρώσοι αποκαλύπτουν ποιά αμερικανική εταιρεία ενδιαφέρεται για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη

Επι χρόνια τους στηρίζαμε και παπαρίζονταν... τώρα πουλάνε φούμαρα..

Η αμερικανική πετρελαϊκή εταιρεία Chevron δείχνει ενδιαφέρον για να συμμετάσχει στο σχέδιο κατασκευής του πετρελαιαγωγού «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΑSS ο πρόεδρος της ρωσικής εταιρείας πετρελαϊκών δικτύων Transneft Νικολάι Τόκαρεφ.

Ένα κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ "έδειξε" η Σταμάτη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατονόμασε η Βίκυ Σταμάτη στην τρίωρη κατάθεση της σήμερα στην Εισαγγελέα Διαφθοράς. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου όμως δεν έκανε καμία αναφορά για τις μίζες στα εξοπλιστικά.

ΒΙΝΤΕΟ-Φίλης: Ψηφίζω επειδή βιάζομαι να ανοίξει η ΕΡΤ αλλιώς...

«Βρίσκομαι σε δυσχερή θέση. Η ψήφος μου είναι ψήφος υπό δοκιμήν. Θα είναι θετική γνώμη, υπό δοκιμή», ανέφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την ΕΡΤ.

ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ! Νίκος Παππάς: Μικρότερη η διαφημιστική «πίτα», μικρότερος και ο αριθμός τηλεοπτικών αδειών

«Η ελληνική αγορά έχει μικρύνει, το ίδιο και η διαφημιστική αγορά... Αυτήν την πραγματικότητα η κυβέρνηση δεν μπορεί να την αγνοήσει»

ΒΙΝΤΕΟ-Μητρόπουλος: Μην τους βασανίζουμε άλλο - Ζωή: Δεν τους βασανίζουμε, τους κεράσαμε καφέ

Αντιπαράθεση μεταξύ του Αλέξη Μητρόπουλου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου σημειώθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τον διορισμό του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ, με αφορμή τις ερωτήσεις που έγιναν.

ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: ΧΑυγίτες έκαναν «ντου»... εναντίον ΧΑυγιτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο [εικόνα&βίντεο]

Ενταση προκλήθηκε πριν από λίγα λεπτά στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στις εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου στην Πάτρα.

Ανακοινώθηκε ο διορισμός του παλαιοΠΑΣΟΚου Γιώργου Μιχελή

Προσέξτε στο βιογραφικό του: Όποτε κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ πήγαινε σε κρατικές θεσάρες (κυρίως Τραπεζών)... μόλις έβγαινε η ΝΔ πήγαινε βαστάζος στον ιδιωτικό τομέα

Πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας είναι και με τη... βούλα ο Γιώργος Μιχελής, ο διορισμός του οποίου ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το Charlie Hebdo 4 μήνες μετά την επίθεση: Φόβος, έριδες και εκατομμύρια ευρώ

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες, ο Riss κυκλοφορεί παντού με αστυνομικούς που φέρουν βαρύ οπλισμό να τον συνοδεύουν. «Είμαι ΟΚ», λέει ο σκιτσογράφος, όταν τον ρωτούν για την κατάστασή του.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Μέλος της ΚΕΔ φωνάζει «Πουτ... γιοι Παναθηναϊκοί»! (audio)

Το SDNA φέρνει ένα ηχητικό ντοκουμέντο που προκαλεί… ανατριχίλα καθώς μέλος της ΚΕΔ που ορίζει διαιτητές κάθε εβδομάδα ακούγεται να βρίζει τις μάνες των Παναθηναϊκών και εύχεται… να γκρεμιστεί από σεισμό 7 Ρίχτερ η Λεωφόρος!

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Η Κεφαλογιάννη για το λάθος του Ταγματάρχη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα λάθος εντόπισε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην αίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη για τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΡΤ. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατά την τοποθέτηση της στην Επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής για την ΕΡΤ ανέφερε στον υποψήφιο Διευθύνοντα Σύμβουλο πως στην αίτηση που έχει συμπληρώσει στο σημείο που ζητά το φύλο είχε σημειώσει τον εαυτό του ως...

«Επάγγελμα ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ»

15:35
Η προχθεσινή διαδικασία της εσωκομματικής ψηφοφορίας για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίστηκε από κάτι αξιοσημείωτο, παρότι δεν συνέβη σε μαζικό βαθμό.

Ξέσπασε πόλεμος: Οι βασιλιάδες του Instagram βγάζουν γυναίκες βόλτα με λουριά σαν σκύλους για να... λύσουν τις διαφορές τους [εικόνες]

Η φωτογραφία του Αυστραλού Χιου Χέφνερ που τον δείχνει να βγάζει βόλτα τη γυναίκα του σαν σκύλο προκάλεσε σάλο αντιδράσεων. Αλλά και... πόλεμο.

Γιάννης Σαββιδάκης: «Η εικόνα της Conchita με ενοχλεί»

«Οι τάσεις και οι ροπές οι σεξουαλικές του κάθε ανθρώπου είναι...»

Ο καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα Γιάννης Σαββιδάκης μπορεί να μην παρακολούθησε τη βραδιά της Eurovision, αλλά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μαρία Έλενα Κυριάκου και το «One Last Breath». Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με την παρουσιάστρια των backstage της Eurovision Conchita Wurst για την οποία δήλωσε πως τον ενοχλεί η εικόνα της γιατί είναι μια διαφορετικότητα κατασκευασμένη.

Βίντεο φρίκης: Λίντσαραν και έκαψαν ζωντανή 16χρονη (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!)

Εικόνες φρίκης κάνουν τον γύρο του κόσμου από τον θάνατο που βρήκε μια 16χρονη στη Γουατεμάλα.

Η ανήλικη φέρεται να ήταν μέλος μιας ομάδας που σκότωσε τον 68χρονο οδηγό ταξί Carlos Enrique González Noriega.

Συμφωνεί με την επέμβαση των ΜΑΤ στην Ικτίνου, διαφωνεί με το GAY PRIDE!

Τον απολογισμό των εννέα μηνών στα… έδρανα του δημοτικού συμβουλίου έκανε ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος κατηγόρησε για ακόμα μια φορά το Γιάννη Μπουτάρη για έλλειψη σχεδίου για τη Θεσσαλονίκη.

Ιερά εξέταση στη Βουλή! -«Εσείς τι αγώνες κάνατε όταν έκλεισε η ΕΡΤ;» -«Στεναχωρήθηκα και έβριζα (το Σαμαρά)» απάντησε ο άλλος-Καταψηφίζει η Ραχήλ

Καταψηφίζει η Ραχήλ Μακρή το διορισμό Ταγματάρχη και Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου στην ΕΡΤ - Οδεύει προς καταψήφιση το ΔΣ, ερωτηματικό η στάση της προέδρου της Βουλής - Μητρόπουλος: Δεν έχουμε δικαίωμα να τους βασανίζουμε, γίνονται αναξιοπρεπείς ερωτήσεις - Κωνσταντοπούλου: Δεν τους βασανίζουμε, τους παραγγείλαμε και καφέ

Χρησμός-προσπάθεια, να υποβαθμίσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί για την ΕΡΤ έπειτα από τις αντιδράσεις στελεχών όπως η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το νέο ΔΣ του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα ή μήπως δραματική προειδοποίηση για την εκρηκτική κατάσταση για την ελληνική οικονομία;

ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΟΠΟΣ! Ο Άδωνις προσπαθεί να πείσει τους ηλίθιους ότι οι Podemos πήραν πούλο [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ]

[Και πως να τους πείσει όταν η βλαμμένη η Φωτίου που βλέπει στον Τσίπρα τον ηγέτη που γεννιέται κάθε 100 χρόνια, συγκρίνει τη νίκη της ΣΥΡΙΖΑίας στην Βαρκελώνη με την κατάληψη της Περιφέρειας από τη Δούρου... Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι η μόνη νίκη των Podemos είναι στη Βαρκελώνη λόγω της πολυδιάσπασης των εθνικιστών (στις εκλογές κατέβηκε ένα νέο κόμμα που αφαίρεσε από τον μέχρι τώρα εθνικιστή Δήμαρχο του CiU 3 έδρες). Αλλά και αυτή η νίκη είναι πύρρειος αφού η ΣΥΡΙΖΑία δήμαρχος θα έχει 11 έδρες και οι αποφάσεις παίρνονται με πλειοψηφία 21 εδρών (άρα θα χρειαστεί να συμμαχεί με τουλάχιστον άλλε 2 δυνάμεις). Οι 11 έδρες με τις οποίες εκλέγεται δήμαρχος είναι οι λιγότερες από το 1979.. για να φανταστείτε για τι "νίκη" μιλάνε.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα άστα να πάνε! Στο Δήμο Μαδρίτης...

Βίντεο: Δείτε σερβιτόρα «Ράμπο» να πλακώνει στο ξύλο πελάτη που πάει να τη χουφτώσει

Το βίντεο δείχνει την «επική» αντίδραση μίας σερβιτόρας στις απρεπείς χειρονομίες που της κάνει ένας πελάτης

Ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου δείχνει μία απίστευτη σκηνή που πιστεύεται ότι εκτυλίχθηκε πρόσφατα σε κάποιο εστιατόριο της Ρωσίας.

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ALERT! Το ιλιγγιώδες ποσό των 5 εκ € άφησαν οι Ρώσοι τουρίστες... το 1% των τουριστικών εισπράξεων-Πάνω από 1,7 εκατ. τουρίστες το πρώτο τρίμηνο του έτους

Ξεπέρασαν τα 1,7 εκατομμύρια οι τουρίστες που επισκέφτηκαν τη χώρα μας στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος η εισερχόμενη τουριστική κίνηση κατέγραψε αύξηση κατά 45,6% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Οι προϋποθέσεις για νέες εκλογές ή δημοψήφισμα

Δημοψήφισμα ή πρόωρες εκλογές; Το δίλημμα αυτό είναι βέβαιο ότι θα μας απασχολεί τις επόμενες ημέρες λόγω της αντίδρασης ολοένα και περισσότερων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχθούν την επιζητούμενη συμφωνία με τους εταίρους.

Ανταρκτική: το πρόσφατο λιώσιμο των πάγων αλλάζει το βαρυτικό πεδίο της Γης

Το παγοκάλυμμα της Ανταρκτικής -και μάλιστα σε μια υποτίθεται ανεπηρέαστη από τις κλιματικές μεταβολές περιοχή της παγωμένης Ηπείρου- απομειώνεται με ρυθμό τέτοιο που τα τελευταία έξι χρόνια έχουν διαρρεύσει περισσότερα από 300 τρισεκατομμύρια λίτρα λιωμένου πάγου στον Νότιο Παγωμένο Ωκεανό

Οταν κοιτάς από ψηλά: Οι 10 πόλεις του κόσμου με τους πιο εντυπωσιακούς ουρανοξύστες [εικόνες]

Κάθε μεγάλη πόλη δικαιούται να έχει το δικό της ουρανοξύστη. Είναι το κλασικό σύμβολο του ανθρώπου να ξεπεράσει τα πεπερασμένα όριά του και να φτάσει τον ουρανό.

ΦΩΤΟ-Ένα Χάμερ για τον Πανάρα γιατί το «θηρίο» θέλει τζιπ «θηρίο»

Ένα Χάμερ στο ΥΠΕΘΑ. Κι όπως λένε οι πληροφορίες προορίζεται για να χρησιμοποιηθεί ως υπουργικό μέσο μεταφοράς σε “ειδικές περιστάσεις”. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το τζιπ Χάμερ προέρχεται από τα κατασχεμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται στον ΟΔΔΥ. Εκεί όπου υπάρχουν πλέον πάρα πολλά τέτοιου τύπου οχήματα, για τα οποία υπάρχουν σκέψεις να παραχωρηθούν σε μονάδες των ΕΔ καιειδικότερα του ΣΞ.

Διάσημη Βραζιλιάνα μπλόγκερ διαφημίζει την Ελλάδα

Την χώρα μας επισκέφθηκε η Καμίλα Κοέλιο που έγινε διάσημη στη Βραζιλία λόγω του δικού της blog μόδας και ομορφιάς το οποίο έγινε διάσημο τόσο στη χώρα της, όσο και παγκοσμίως.

Ξενοδοχείο Πεντελικόν: Από τον "Λευτεράκη" και τον Ανδρέα, στο λουκέτο

Εγκαινιάστηκε το 1927 και κλείνει το 2015. Τα χρέη το "γονάτισαν". Για 10ετίες ήταν ορόσημο μιας ολόκληρης περιοχής. Το ξενοδοχείο Πεντελικόν στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς έχει τη δική του, μεγάλη, ιστορία. 

Με σούπερ μίνι και κόκκινη γόβα στο Προεδρικό -Η ξανθιά νεαρή που εντυπωσίασε [εικόνες]

Τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων μαγνήτισε σήμερα μια ξανθιά νεαρή που πέρασε την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου.

ΥΠΟΙΚ Κύπρου: Η Τρόικα μας βοηθάει να βγούμε από την ύφεση

Μια εντελώς διαφορετική οπτική για την κρίση, τους εταίρους και την Τρόικα έχουν στην Κύπρο.

«Η Τρόικα χρειαζόταν και μας βοήθησε να βγούμε από την ύφεση», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Χάρης Γεωργιάδης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.

FT: Δεν πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές

Η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεοκοπήσει τον Ιούνιο αν δεν υπάρξει χρηματοδότηση, προειδοποιούν Έλληνες αξιωματούχοι. Έτοιμος να παραδεχθεί τον κίνδυνο ατυχήματος τις επόμενες εβδομάδες ο Αλέξης Τσίπρας.

Άδωνις: «Παραμύθια της Χαλιμάς ότι αν δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ δεν θα συμβεί τίποτα»

«Αυτή η ιδέα ότι μπορεί να μην πληρώσουμε το ΔΝΤ και να μην συμβεί τίποτα είναι παραμύθια της Χαλιμάς» τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας όσα ακούγονται από κυβερνητικά χείλη για την αδυναμία πληρωμής της δόσης προς το ΔΝΤ.

Κυριάκος απαντά στον βλάκα το Δένδια: Η ΝΔ δεν θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ – Δεν θα αφανιστούμε

Η ΝΔ δεν θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ, τόνισε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας παραδέχθηκε πως «Δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, ούτε να αναδιατάξουμε τις δυνάμεις μας» προσθέτοντας πως η ΝΔ «δεν θα αφανιστεί».

Βρούτσης: Η κυβέρνηση και η πελατεία της -Διορίζει στο δημόσιο και αδιαφορεί για τον ιδιωτικό τομέα [γραφήματα ]

Ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, υποστηριξε πως η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με ευχές και προθέσεις, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα ικανοποίησης της πελατείας της, διορίζοντας στο δημόσιο και αδιαφορώντας για τον ιδιωτικό τομέα.

Τασούλας: Πόσο κόστισε και γιατί έγινε το ταξίδι Καμμένου στις ΗΠΑ;

Εξηγήσεις για την σκοπιμότητα και το κόστος του πρόσφατου ταξιδιού του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στην Ουάσιγκτον ζητά ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας με ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων που κατέθεσε στην Βουλή.

Γεωργιάδης: «Αν δεν καταργηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου, δεν ψηφίζω τη συμφωνία»

«Όταν ακούς τον πρωθυπουργό να λέει «κόκκινες γραμμές» και «πολιτική λύση», αποχαιρέτα τη συμφωνία που χάνεις» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Αντιπαράθεση παντού ετοιμάζει η ΝΔ

Της Έλλης Τριανταφύλλου

Εν αναμονή εξελίξεων τελεί ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μαζί με τους επιτελείς του προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο: Για την πιθανότητα μιας ενδιάμεσης, όπως όλα δείχνουν, συμφωνίας κυβέρνησης – πιστωτών, αλλά και για το ενδεχόμενο να επιλέξει ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, την προσφυγή στις κάλπες, προκειμένου να υπερβεί τις ενδοκομματικές αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Υστέρηση εσόδων 0,9 δις στο α' τετράμηνο... αλλά με τα κολπάκια εμφανίζουν πλεόνασμα 2,1 δις

Πρωτογενές πλεόνασμα λόγω μειωμένων δαπανών αφού έχουν κηρύξει στάση πληρωμών
           
Η μείωση των πρωτογενών δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού κατά 1,4 δισ. ευρώ στο διάστημα Ιανουαρίου -Απριλίου 2015 οδήγησε σε πρωτογενές πλεόνασμα 2,10 δισ. ευρώ, παρά την υστέρηση των φορολογικών εσόδων κατά 884 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου.

Τα ΝΕΑ απαντούν στον Καμμένο για το πανάκριβο ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον

Ο Γιώργος Παπαχρήστος συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το κόστος διαμονής του υπ. Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ

Συνέχεια στις αποκαλύψεις για το κόστος διαμονής του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Ουάσινγκτον δίνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος από τη στήλη του στα ΝΕΑ.

Ο ΣΕΤΕ αποδέχεται αύξηση ΦΠΑ έως 3% στον τουρισμό για να κλείσει η συφωνία

Την ώρα που δανειστές και κυβέρνηση προσπαθούν να καταλήξουν σε συμφωνία και να καθορίσουν τους συντελεστές ΦΠΑ, ο ΣΕΤΕ δείχνει πρόθυμος να αποδεχτεί αύξηση της τάξεως του 1%-3%.

Η Φλώρινα κατασκεύασε το δικό της αεροπλάνο -Αμερικανοί θέλουν να το αγοράσουν [βίντεο]

Ύστερα από κοπιαστική δουλειά και τροποποιήσεις του αρχικού σχεδίου, χρησιμοποιώντας αεροπορικό αλουμίνιο, ο «Άρχων» έκανε το πρώτο του ταξίδι στους αιθέρες.

Business Insider: Ο μήνας του μέλιτος τέλειωσε για τον Τσίπρα -Χάνει τη λαϊκή και την πολιτική στήριξη

Για τον Αλέξη Τσίπρα ο μήνας του μέλιτος έχει τελειώσει οριστικά, ενώ στη γωνία παραμονεύει η χρεοκοπία. Αυτό αναφέρει το άρθρο του Business Insider που αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Νεκρός ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή μέσα στο γήπεδο! (VIDEO)

Έχουν περάσει λιγότερες από 10 ημέρες από το θάνατο ποδοσφαιριστή μέσα σε γήπεδο της Αργεντινής και ακόμη ένα συμβάν ήρθε να προκαλέσει σοκ.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ! Η Μέρκελ ρώτησε τον Τσίπρα αν είναι Ελληνας ο Τσακαλώτος!

Τα απίστευτα αγγλικά του, που σχεδόν τον υποχρεώνουν να κάνει λάθη όταν μιλάει ελληνικά, εντυπωσίασαν την Ανγκελα Μέρκελ όταν συνάντησε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στη Ρίγα της Λετονίας.

Μας έχει ζαλίσει ο φοροφυγάς με τις "Βόμβες"- «Αντισυνταγματική η ειδική εισφορά αλληλεγγύης»- ΒΙΝΤΕΟ

«Η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έβγαλε αντισυνταγματική την ειδική εισφορά αλληλεγγύης» ήταν η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Βουλής, Αλέξη Μητρόπουλου σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή σχετικά με τα συνταξιοδοτικά.

Αγκαλιά με τον Φερνάντο Αλόνσο η Έλλη Παπαγγελή!

Το διάσημο μοντέλο μετά τον πρίγκηπα Αλβέρτο φωτογραφήθηκε και με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1

Μετά τον πρίγκηπα Αλβέρτο του Μονακό, σειρά είχε ένας από τους καλύτερους πιλότους της Formula 1 να φωτογραφηθεί με την Ελληνίδα καλλονή Έλλη Παπαγγελή.