30 Μαΐου 2015

To σέξι μπούστο Ελληνίδας ηθοποιού που τρέλανε τους Βρετανούς (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στα ύψη ανεβάζει τις… αισθήσεις η Ελληνοβρετανίδα ηθοποιός από το «The only way is Essex» Γεωργία Κουσουλού με το σέξι μπούστο της. Αυτή τη φορά η σέξι celebrity με τις ελληνικές ρίζες, βρέθηκε σε night-club με τον 23χρονο φίλο της Τομυ Μάλετ γιορτάζοντας τα γενέθλιά του.

Ο Τσουκαλάς μίλησε για Βαρουφάκη, τρελάθηκε και σηκώθηκε και έφυγε [βίντεο]

Με έναν φίλο του Ολυμπιακού μίλησε στην εκπομπή του ο Τάκης Τσουκαλάς, αλλά δεν... άντεξε και έφυγε πετώντας του μπηχτή και για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Και γνωστός Ελληνας (εφιάλτης των ψεκασμένων) στη λίστα Πούτιν με τα «απαγορευμένα» πρόσωπα

Λίστα με πολιτικά πρόσωπα από την Ευρώπη που απαγορεύεται να εισέλθουν στην Ρωσία έχει καταρτίσει η Μόσχα.

Την ύπαρξη της λίστας επιβεβαίωσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε, επισημαίνοντας πως πρόκειται για αντίποινα στις κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί για τις συγκρούσεις στην Ουκρανία.

Στον κατάλογο των 89 συνολικά ονομάτων συμπεριλαμβάνεται και αυτό του Ελληνα...

Τα γνωστά ελληνικά καφριλίκια στο Παπαστράτειο: Εφυγε η Βουλιαγμένη, οπαδοί με κράνη συγκρούστηκαν με την αστυνομία [βίντεο]

Με τον τελικό να ολοκληρώνεται τρία λεπτά πριν το φινάλε λόγω της άρνησης της Βουλιαγμένης να επιστρέψει στην πισίνα μετά την ένταση ανάμεσα στον Κώστα Δήμου και την εξέδρα οι «ερυθρόλευκες» του Ολυμπιακού πανηγύρισαν με σκορ 10-4 το έκτο πρωτάθλημα και δεύτερο συνεχόμενο της ιστορίας τους στο πόλο.

Κώστας Τάκκας: Ο συλληφθείς της FIFA που εμφανίζεται σε π@ρνό βίντεο [ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ]

Το σκάνδαλο της FIFA με τις συλλήψεις μελών της το τελευταίο διάστημα είχε και... άρωμα ελληνικό με τον Κώστα Τάκκα.

“Επικοινωνιακό χωράφι” του Καμμένου το υπουργείο Άμυνας;

Στον τομέα της ενημέρωσης, το υπουργείο Άμυνας τα χρόνια της κρίσης πάει από το κακό στο χειρότερο. Αλλά, αυτά τα τραγελαφικά που συμβαίνουν τώρα, επί υπουργίας Καμμένου, δεν ξανάγιναν.

Το ρεκόρ Γκίνες του Ερντογάν με αφορμή τον εορτασμό της Άλωση της Πόλης! (ΦΩΤΟ)

Αφίσα έκτασης 4.709 τ.μ. που γράφει επάνω το σλόγκαν: «Οι άνθρωποι είναι αρκετοί για εμάς», παρήγγειλε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, εκθέτοντας για άλλη μια φορά και με τον χειρότερο τρόπο την μεγαλομανία του.

"Unf@ck Greece" στη γιγαντοοθόνη των U2! - Βίντεο

Η Ελλάδα φιγουράρει στη γιγαντοοθόνη των U2 κατά την περιοδεία τους Innocence + Experience που ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Δήμαρχος Λέσβου: “Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”

[Να θυμίσουμε ότι ο δήμαρχος Λέσβου Γαληνός ήταν βουλευτής της ΝΔ μέχρι που διεγράφη μετά την καταψήφιση του 2ου μνημονίου και μαζί με άλλους 7 υπέγραψε της διακήρυξη ίδρυσης των ψεκασμένων του Καμμένου. Αφού δεν του άρεσε η κατά φαντασία του επικυριαρχία των Γερμανών, ας ζήσει τώρα την πραγματική επικυριαρχία των λάθρο Μπαγκλαντεσιανών με την παρότρυνση των συμμάχων τους ΣΥΡΙΖΑίων]

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός απέστειλε επιστολή προς τους αρμόδιους Υπουργούς, τονίζοντας ότι η κατάσταση πλέον είναι μη διαχειρίσιμη, όσον αφορά τον αυξανόμενο αριθμό παράνομων μεταναστών και προσφύγων στο νησί.

Ισόβια στον ιδρυτή της ιστοσελίδας Silk Road

Ο Ρος Ούλμπριχτ, δημιουργός του διαδικτυακού τόπου Silk Road που επέτρεπε στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν ανώνυμα από ναρκωτικά μέχρι συμβόλαια για δολοφονίας, καταδικάστηκε στη Νέα Υόρκη σε ποινή ισόβιας κάθειρξης. Είναι μια ποινή προς παραδειγματισμό, επισήμανε η δικαστής.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον σεισμό στην Ιαπωνία

Σεισμική δόνηση 8,5 βαθμών σημειώθηκε στις ανατολικές ακτές της Ιαπωνίας σήμερα και έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο Τόκιο όπου τα κτίρια ταρακουνήθηκαν. Δεν υπάρχουν ωστόσο προς το παρόν πληροφορίες για ζημιές, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

ΝΔ: Μας ανέκοψαν για να φέρουν βαρύτερα μνημόνια!

«Η Κομισιόν, δια του αντιπροέδρου της κ. Ντομπρόβσκις, αναγνωρίζει ρητά αυτό που η κυβερνητική προπαγάνδα δεν τολμά να παραδεχτεί, ότι η πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν επιτυχημένη και από την πλευρά της μείωσης ελλειμμάτων και από την πλευρά της ανάκαμψης και από την πλευρά της προσέλκυσης επενδύσεων» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης.

Η Ελλη Παπακωνσταντίνου της ΕΡΤ αποκαλύπτει πως επιβίωσε από τα... βασανιστήρια της Ζωής στη Βουλή

«Κάποια στιγμή ζαλίστηκα»

Η σκηνοθέτις Ελλη Παπακωνσταντίνου ήταν από τις εκπλήξεις που επιφύλασσε η κυβέρνηση για το νέο διοικητικό σχήμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην10ωρη εξαντλητική Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

«Κόκκινη χούντα»

«Σοβιετία» με δήμευση περιουσιών;

Λέτε αυτοί οι… νεοσταλίνες που μας κυβερνούν να έχουν σχέδιο; Το αποκάλυψε ο Κώστας Χρυσόγονος, επιστήμονας άνθρωπος ο οποίος έχει άποψη για το πώς θα μπορούσε να σωθεί η Ελλάδα.

Κυνηγοί φαντασμάτων στην Ελλάδα της κρίσης και του άγχους

Μια νέα μόδα-τρέλα εξαπλώνεται στην Αθήνα και, όσο και αν φαίνεται παράξενο, κάνει θραύση –μέσω του διαδικτύου– στους νέους.

«Βρείτε το φάντασμα της γειτονιάς σας και αποκαλύψτε το» είναι το σλόγκαν και, ήδη, έχουν δημιουργηθεί τα πρώτα γκρουπ «κυνηγών φαντασμάτων», που εισβάλλουν σε παλιά και εγκαταλελειμμένα σπίτια της πρωτεύουσας, κάνοντας… έρευνες.

Το top model και σύζυγος διάσημου ποδοσφαιριστή πόζαρε γυμνό λίγο πριν γεννήσει!

Ένα από τα αγαπημένα top models της διεθνούς πασαρέλας και σύζυγος του ποδοσφαιριστή Peter Crouch, είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Ο λόγος για την Abbey Clancy η οποία λίγο πριν γεννήσει μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ακριβώς όπως είχε κάνει χρόνια πριν η Demi Moore για το εξώφυλλο του Vanity Fair...

Πτήση με F-16 για έναν πολίτη! Ζόρικη εμπειρία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το να πετάς με F-16 είναι ασφαλώς μοναδική εμπειρία. Εννοούμε για όσους δεν είναι πιλότοι μαχητικών. Ελάχιστοι πολίτες στον κόσμο είχαν την ευκαιρία να το κάνουν . Και η συντριπτική πλειοψηφία απ΄ αυτούς είναι δημοσιογράφοι του αμυντικού ρεπορτάζ.

ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΔΙΩΝ! 1.400 $ το βράδυ για τη σουίτα και 1.000 $ για τα φιλέτα του Καμμένου

[Ακόμα μεγαλύτερος ξεφτίλας βέβαια ο παπαγάλος Βερύκιος που έσπευσε να δημοσιεύσει ένα κ@λόχαρτο σαν απόδειξη διαμονής στο Four Seasons... μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο Πανάρα: "θα πληρώσω εγώ 300 δολ μετρητά για να πάρουμε μια απλή απόδειξη για αυτά και εσύ Βερύκιε θα τους την πλασάρεις σαν τιμή δωματίου"... εκτός αν αυτές τις κουτοπονηριές τις είχε μάθει ο Βερύκιος από Άκη και Γιάννο και τις διδάσκει τώρα στον Πανάρα. Τουλάχιστον ρε Βερύκιε σου πέταξε καμιά μασημένη μπουκιά απ'το φιλέτο των 1000 δολ;]

Ο υπουργός Αμυνας κατά την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον διέμεινε σε σουίτα του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου και όχι σε απλό δωμάτιο των 300 $, όπως υποστηρίζει ο ίδιος δια μέσω του παπαγάλου του Δ. Βερύκιου - Από τον συνολικό λογαριασμό το ποσό των  3.132 $ χρεώθηκε σε πιστωτική κάρτα American Express. Σε ποιον ανήκει η κάρτα;

Ταρακουνήθηκε η Ραχήλ (το σώμα όχι το μυαλό γιατί αυτό είναι από στόκο) και έκλ@σε μέντες στο Τόκιο μετά το σεισμό γίγα των 8,5 Ρίχτερ [εικόνες]

Αυτόπτης μάρτυρας του απόλυτου πανικού που επικράτησε στο Τόκιο μετά το σεισμό γίγα των 8,5 Ρίχτερ ή 7,8 Ρίχτερ, ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, η οποία βρίσκεται στην Ιαπωνική πρωτεύουσα συμμετέχοντας σε εργασίες διεθνούς συνεδρίου νέων βουλευτών με θέμα, «Δημοκρατία, Ειρήνη, Ευημερία».

Άδωνις κουρδίζει ΣΥΡΙΖΑίους: Μπράβο για Παναρίτη, μαζί ψηφίσαμε το μνημόνιο, αλλά έχω καλύτερη πρόταση

Τα δηκτικά σχόλια του βουλευτή της ΝΔ για τον διορισμό της κ. Παναρίτη και τις θέσεις-κλειδιά που έχουν αναλάβει στην κυβέρνηση συγκεκριμένα πρόσωπα

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον διορισμό της Ελένης Παναρίτη στη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Βίντεο: Βραζιλιάνος ΣΥΡΙΖΑίος πολιτικός βλέπει πορνό στο κοινοβούλιο

Ισχυρίστηκε ότι έλαβε αυτό το υλικό μέσω WhatsApp, καθώς είναι μέλος σε πολλές ομάδες συνομιλίας και δεν μπορεί να ελέγχει τι του στέλνουν

ΣΙΓΑ! ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΣΑΣ! «Καμία πειθαρχία», απαντά η Κομμουνιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση -Καλεί βουλευτές να μην ψηφίσουν τη συμφωνία

Την αντίδραση της Κομμουνιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τα περί κομματικής πειθαρχίας για τη συμφωνία, τα οποία δήλωσε ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του.

Επιβάτης αεροσκάφους καταγράφει υπάλληλο να στερεώνει τον κινητήρα αεροπλάνου με... ταινία!

Ο έντρομος επιβάτης δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ότι επρόκειτο για μια ειδική ταινία που χρησιμοποιείται για γρήγορες επιδιορθώσεις

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε επιβάτης αεροπλάνου όταν από το παράθυρο είδε έναν υπάλληλο του αεροδρομίου να στερεώνει με ταινία το κέλυφος του αεροσκάφους στο οποίο είχε μόλις επιβιβαστεί.

Βρήκαν 3 καλάσνικοφ και 4 πιστόλια στο σπίτι στον Βόλο-Πως τους εντόπισε η ΕΛΑΣ - BINTEO

Όπως ανακοίνωσε επίσημα στην ενημέρωσή της προς τους δημοσιογράφους η ΕΛ.ΑΣ, η αντιτρομοκρατική βρήκε 3 καλάσνικοφ και 4 πιστόλια στο σπίτι όπου είχαν νοικιάσει πριν από οκτώ μήνες, οι ληστές του Διστόμου.

ΠΑΡΤΕ ΓΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ 10-20%->Πρόταση- φωτιά από τους Θεσμούς: Καμία σύνταξη πάνω από το 53% του μισθού

Μία πρόταση σοκ έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων στο Brussels Group, σε μία από τις τελευταίες συνεδριάσεις, για τις συντάξεις.

Ο Βαγγέλης κρυφός «άσσος» του Σαμαρά

Έναν «κρυφό άσσο» κρατάει στο χέρι του ο Αντώνης Σαμαράς για να αλλάξει τα δεδομένα στη συνεδρίαση της ΚΟ,όπου αναμένεται και ο επόμενος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ του προέδρου της ΝΔ και των αμφισβητιών του.

ΚΛΑΙΩ! Το'σκασαν το παραμύθι οι Ρώσοι! Θέλουν λεφτά για να συμμετέχουμε στην Τράπεζα τσίρκο!

Παναή η Μέρκελ το ξέρει ότι σκέφτεσαι να δώσεις έστω και ένα ευρώ στους Ρώσους;

Η Ελλάδα θα μπορούσε να επωφεληθεί με αναπτυξιακές χρηματοδοτήσεις από την αναπτυξιακή τράπεζα μόλις η συγκρότησή της ολοκληρωθεί, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών της Ρωσίας

Και το πορδοβούλωμα Μικρούτσικος κατά Πορτοκάλογλου

«Μου θυμίζει το όλοι μαζί τα φάγαμε»!

Οι "επιθέσεις" στον Νίκο Πορτοκάλογλου για το τραγούδι του "Θα περάσει κι αυτό", δεν έχουν τέλος. Μετά τα όσα γράφουν οι ...ειδήμονες του twitter και του facebook που το χαρακτηρίζουν μνημονιακό, σειρά πήραν και οι καλλιτέχνες.

Γελάει το σύμπαν με τον Πάκη που απειλεί τους Τούρκους ενώ το 2008 δεν μπόρεσε να κάνει καλά 1000 άπλυτους

Και έχεις τους δημοσιοκάφρους και γράφουν: "Ηχηρό διπλό μήνυμα Παυλόπουλου στην Τουρκία"... σιγά ρε καραγκιόζηδες θα τους τρομάξετε!

Ένα ηχηρό διπλό μήνυμα στην Τουρκία αναφορικά με το Κυπριακό, έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

'Ενας από τους συλληφθέντες ληστές του Διστόμου είναι ο αναρχοάπλυτος, επί χρόνια καταζητούμενος, "ληστής με τα μαύρα"!

- Νέα τροπή στην υπόθεση των ληστών του Διστόμου
- Διαπιστώθηκε δακτυλοσκοπικά πως ένας από τους συλληφθέντες δεν είναι ο συνεργάτης του Μαζιώτη όπως πίστευαν αρχικά οι αστυνομικοί
- Πρόκειται για τον Γρηγόρη Τσιρώνη και καταζητείται χρόνια από την ΕΛΑΣ ως ένας από τους ληστές με τα «μαύρα»

Απίστευτο πόσο γελοίοι μπορεί να γίνουν τα κομματόσκυλα δημοσιοκάφροι!!

Η Ρωσία μετά την Λευκορωσία, το Καζακστάν και την Αρμενία υπέγραψε συμφωνία ελεύθερης διακίνησης προϊόντων και με τη χώρα βαρόμετρο της παγκόσμιας οικονομίας...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΑ ΛΙΩΣΕΤΕ! Ξεπουλάει ότι μπορεί ο Πανάρας: Ακίνητα, χωράφια, στρατόπεδα μέχρι και αεροδρόμια

Όταν η προηγούμενη κυβέρνηση προσπάθησε να αξιοποιήσει την ανεκμετάλλευτη ακίνητη περιουσία του Δημοσίου μέσω μακροχρόνιων μισθώσεων, ήταν λίγο-πολύ ..."προδότες". Σήμερα που ο Π. Καμμένος ανακοίνωσε την εκχώρηση σε ιδιώτες 22 εφεδρικών στρατιωτικών αεροδρομίων είναι απλά Παρασκευή!

Γιόρτασαν οι Τούρκοι την ημέρα της Άλωσης κι ο Ερντογάν πρώτος απ' όλους (BINTEO)

Παρελαύνουν με Οθωμανικές ενδυμασίες-Δείτε τι έγραψε στο Twitter ο Ερντογάν

Ντυμένοι με στολές της πρώιμης Οθωμανικής περιόδου, πολλοί Τούρκοι, απλοί και επίσημοι, ξεχύθηκαν σήμερα στους δρόμους να γιορτάσουν την 562η επέτειο από την πτώση της Βασιλεύουσας.

Αυτός έβριζε την Ελεονώρα Μελέτη – Η παρουσιάστρια δημοσιοποίησε τη φωτογραφία του [εικόνες]

Τον άνδρα που της επιτίθεται εδώ και καιρό με χυδαία και υβριστικά σχόλια αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, προκαλώντας πανικό στο Instagram.

Η επιστολή που έστειλε ο πρώην διοικητής του ΟΓΑ στους συνεργάτες του και έπαθαν σοκ!

Ο Ξενοφών Βεργίνης, ο πρώην διοικητής του ΟΓΑ παραιτήθηκε πρόσφατα από τον οργανισμό.

Όμως έκανε κάτι που προκάλεσε σοκ στους εργαζομένους και δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι παρόμοιο
ως κίνηση.

Ισραήλ: Γυμνόστηθη διαμαρτυρία με «καυτά» μίνι κατά της σεξουαλικής βίας

Οι Ισραηλινές φόρεσαν τα πιο έξαλλά τους ρούχα και διαδήλωσαν στους δρόμους της Ιερουσαλήμ

Εκατοντάδες ήταν οι Ισραηλινοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, φόρεσαν ό,τι πιο προκλητικό είχαν και συμμετείχαν στο “SlutWalk” της Ιερουσαλήμ. Πρόκειται για την μεγάλη πορεία - διαμαρτυρία ενάντια στην σεξουαλική βία και στην σεξουαλική παρενόχληση.

ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ! Ούτε σε 30 χρόνια δεν τελειώνουν οι έλεγχοι στις λίστες της φοροδιαφυγής -Πάνω από 1.380.000 ΑΦΜ

Με ρυθμούς... χελώνας γίνονται οι έλεγχοι για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με δισεκατομμύρια ευρώ στο μικροσκόπιο, για τις επτά λίστες που έχουν στα χέρια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 31-05-2015

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν εκτάκτως το Σάββατο.

Ειρωνεία και «συγχαρητήρια» από το ΠΑΣΟΚ για το διορισμό της Παναρίτη

Με μία καυστική ανακοίνωση σχολίασε το ΠΑΣΟΚ το διορισμό της Ελενας Παναρίτη στο ΔΝΤ, την οποία χαρακτηρίζει ως «εμβληματικό πρόσωπο του πολιτικού τυχοδιωκτισμού».

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕ@ΟΣ! Βούτσης: Η συμφωνία θα είναι διαυγής αλλά επώδυνη -Εκλογές αν χάσουμε τη δεδηλωμένη

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει συμφωνία, εκτίμησε ο Νίκος Βούτσης, που άφησε αιχμές για την επιλογή της Ελενας Παναρίτη στο ΔΝΤ.

Με ύβρεις απαντά ο Σκουρλέτης για την ανακαίνιση του γραφείου του

Δίχως να απαντά επί της ουσίας, κάνει λόγο για «μπαγιάτικη λασπολογία», «κίτρινη δημοσιογραφία» και «αποκάλυψη που "σέρνεται" σε ορισμένης ποιότητας δημοσιογραφικά γραφεία»

Γελάει κι ο Μουρούτης με την Παναρίτη που η Πράβδα την κατηγορούσε σαν θαυμάστρια του Σαμαρά

«Όταν η κα Παναρίτη θαύμαζε τον Αντώνη Σαμαρα και η Πράβδα (αυγή)  την κατηγορούσε για τον ύποπτο ρόλο της...» έγραψε στο Twitter ο Γ. Μουρούτης και αναδημοσίευσε το παρακάτω άρθρο της ΑΥΓΗΣ:

Ο "ύποπτος" ρόλος της κ. Παναρίτη...
03.05.2012

Απίστευτη on camera επίθεση σε ρεπόρτερ!

Η ρεπόρτερ του Local 24 είχε πάει να πάρει συνέντευξη του ιδιοκτήτη μιας μάντρας αυτοκινήτων, όταν η κόρη του ιδιοκτήτη της επιτέθηκε. Η Nancy Ellis εξοργίστηκε με την εμφάνιση του συνεργείου και...

ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΞΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ! «Μαύρη λίστα» Πούτιν με ευρωπαίους πολιτικούς που δεν μπορούν να μπουν στη Ρωσία

Κατάλογο που περιλαμβάνει τα ονόματα πολλών Ευρωπαίων πολιτικών στους οποίους απαγορεύει την είσοδο στη Ρωσία παρέδωσε η Μόσχα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε, αναφέροντας πως πρόκειται για αντίποινα στις ευρωπαϊκές κυρώσεις που επιβλήθηκαν μετά την προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας και τις συγκρούσεις στην ανατολική Ουκρανία.

Συνέδριο FUEN: Τουρκικές προκλήσεις και προπαγάνδα μέσα στην Κομοτηνή

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι από 13 έως 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, εν μέσω των εορτασμών της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό (14 Μαΐου 1920), η ετήσια συνέλευση της Ομοσπονδιακής Ένωσης Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (Federal Union of European Nationalities: FUEN), στην οποία μετέχουν περισσότερες από τριάντα μειονότητες της Ευρώπης.

Η Αυστραλία εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα [εικόνα]

Ταξιδιωτικές οδηγίες προς τους Αυστραλούς τουρίστες που θα επισκεφτούν την Ελλάδα, εξέδωσε η κυβέρνηση της χώρας, προειδοποιώντας για την πιθανότητα προβλήματος των τραπεζικών υπηρεσιών.

Το… παρασκήνιο της επιλογής Παναρίτη και η δήθεν δυσαρέσκεια του Μαξίμου

Πόσο γίδι πρέπει να είναι κάποιος για να πιστέψει ότι ο Βαρουφάκης προώθησε μόνος του και χωρίς συνεννόηση με τον Τσίπρα, την Παναρίτη;

 H επιλογή της Έλενας Παναρίτη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τη δυσαρέσκειά του για αυτή την εξέλιξη εξέφρασε και καλά ακόμη και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

ΕΝΔΟΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ! Σακοράφα: Ε, όχι, ξεπερνά κάθε όριο η Παναρίτη

Εντονα αντέδρασε στην επιλογή Παναρίτη και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα. Με δύο αλλεπάλληλες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, έγραψε:

29η Μαΐου: Αυτά που κατέχουν είναι δικά μας και αν κάποτε η ιστορική συγκυρία μας ευνοεί, θα τα διεκδικήσουμε εξάπαντος και όλα

Πριν λίγα χρόνια, σε αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ Μπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, οι οπαδοί της είχαν κρεμάσει στις κερκίδες ένα τεράστιο πανώ-πίνακα με τον Μωάμεθ Β’ έφιππο και τρεις μόνο λέξεις : Istanbul since 1453 (Από το 1453, Ιστανμπουλ).

Οι Τούρκοι γνωρίζουν τι μας μαχαιρώνει την καρδιά.

Και ξανά μανά οι ίδιες μαλ@κίες! Ο Λαφαζάνης μιλά για ελληνικό αίτημα στους Brics

[Εν τω μεταξύ η όλη φρασεολογία που χρησιμοποιούν στις διαρροές τους είναι για γέλια! Τι θα πει "αίτημα να συμμετάσχει στην αναπτυξιακή τράπεζα"; Θα συμμετάσχει σημαίνει ότι θα χώσουμε εμείς μερικά δις στο αρχικό κεφάλαιο της τράπεζας... εμείς που δεν έχουμε σάλιο! Και "η Ρωσία μας έκανε πρόσκληση" τι σημαίνει; Αφού εμείς δεν έχουν ούτε σάλιο να βάλουμε, γιατί μας προσκάλεσε; Όλα αυτά βεβαίως έχουν την απλή εξήγηση: Οι Λαφαζάνηδες με το "συμμετάσχουν" εννοούν να δανειστούν και οι Ρώσοι μας προσκαλούν σαν πελατάκια και όχι σαν συνεταίρους... σαν πελατάκια που προκειμένου να κάνουν και οι κομμουνιστές μας τα ρουσφέτια τους θα δανειστούμε με κανα επιτόκιο 10%-15% αλλά χωρίς μνημόνια, οπότε όλα καλά και... εις υγεία των κορόιδων των παιδιών μας που θα πρέπει να πληρώσουν μετά από 10-20 χρόνια ]

«Η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει τη ρωσική στήριξη στο αίτημα, που ετοιμάζεται και κατά πάσα πιθανότητα θα καταθέσει, για να συμμετάσχει στη νέα αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS» δήλωσε από τη Ρωσία ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Εξαγριωμένο πλήθος λίντσαρε Ινδό που θυσίασε ένα 5χρονο αγόρι

Ένας άνδρας που κατηγορήθηκε ότι επιδιδόταν σε τελετές μαύρης μαγείας λιντσαρίστηκε από πλήθος σε πόλη της Ινδίας, καθώς θεωρήθηκε ύποπτος για τον αποκεφαλισμό ένα παιδιού.