08 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ! Η Τρεμόντι πήγε στους ΑΝΕΛ όταν κόπηκε από το Ποτάμι!

Σαρανταοκτώ ώρες προτού την ανακοινώσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ως επικεφαλής τοιυ ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματός του, η 25χρονη κυρία Τρεμόντι συμμετείχε σε εκδηλώσεις του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

Κάπα Research: Πού κερδίζει ο Τσίπρας και πού ο Μεϊμαράκης

Ενα ιδιότυπο... δημοσκοπικό debate των Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελου Μεϊμαράκη - κύριων μονομάχων των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου – έκανε η εταιρεία δημοσκοπήσεων Κάπα Research.

Capital Controls: Δεν αλλάζει τίποτα στα 420 ευρώ την εβδομάδα

Oι ιδιώτες επενδυτές θα πρέπει να συμμετάσχουν στις νέες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου καθώς οι τράπεζες δεν είναι σκόπιμο να κρατικοποιηθούν. Το συμπέρασμα αυτό πρόεκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες, στη δίωρη συνάντηση που είχαν σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

ΝΔ: Πάλι ψέμματα ο Τσίπρας! Η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ προβλέπεται ρητά στο Μνημόνιο

Απαντώντας στις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα περί αποτροπής πώλησης της μικρής ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ από την παραιτηθείσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ εξέδοσε σκληρή ανακοίνωση όπου αναφέρεται ότι:

Δημοσκόπηση ProRata: Ο Τσίπρας υπέγραψε το χειρότερο Μνημόνιο (κάρτες)

Ως αναγκαία και χρήσιμη χαρακτηρίζουν οι πολίτες τη συμφωνία που επετεύχθη και οδήγησε στο Μνημόνιο 3 ωστόσο αναγνωρίζουν ότι είναι «άδικη» και «χειρότερη από τις δύο προηγούμενες».

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ απαντά στον Παπασταθόπουλο για το επεισόδιο [βίντεο]

Σάλο είχε δημιουργήσει την Παρασκευή το βράδυ μετά την ήττα από την Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το επεισόδιο ανάμεσα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ.

Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα οπερατέρ βάζει τρικλοποδιά σε πρόσφυγα που κρατά αγκαλιά το παιδί του και φορά φανέλα του ΑΡΗ!

Ενώ πρόσφυγες τρέχουν προσπαθώντας να περάσουν τα σύνορα, φαίνεται καθαρά να σηκώνει το πόδι της και να ρίχνει στο έδαφος έναν άντρα με το παιδί του, μου μάλιστα φορά φανέλα του Άρη

Ψηνάκης - Σπίρτζης: Ψαράκι και ουζάκι για τον Μαραθώνα

«Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για να τον ευχαριστήσω»

Ο πρώην υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, επισκέφθηκε τον Μαραθώνα για να ενημερώσει τον δήμαρχο, Ηλία Ψηνάκη, για τα νέα αντιπλημμυρικά έργα που θα γίνουν στην περιοχή.

ΚΡΙΜΑ! «Έφυγε» στα 42 του χρόνια o γνωστός μας φίλος Μάρκος

Μόλις πριν λίγες μέρες έμαθα ότι στις 23 Αυγούστου απεβίωσε ο φίλος Μάρκος! Όποιοι είναι εδώ παλιοί αναγνώστες θα τον θυμούνται αφού σχολίαζε καθημερινά ενώ συχνά έγραφε άρθρα (το πρώτο του άρθρο ήταν αυτό) είτε για να εκφράσει την αγανάκτησή του με τον ΓΑΠ είτε να μας ενημερώσει για τον αγαπημένο του Βασιλέα των Ελλήνων Κωνσταντίνο όπως τον έλεγε αφού ήταν γνωστός φίλος του Κωνσταντίνου. Μαζί στηρίξαμε τον Σαμαρά αλλά στην πορεία ο Μάρκος απογοητεύτηκε ειδικά με τη συγκυβέρνηση τον Νοέμβριο του 2011 και σταδιακά σταμάτησε να γράφει ίσως και επειδή οι άλλες του ασχολίες δεν του επέτρεπαν αφού βρήκε πιο αξιόλογες δουλειές από αυτές που του προσέφερε ο Πατούλης... Τέλος πάντων... καλά να περνάει εκεί που πήγε

Ο Μάρκος Τσάκας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία για πάνω από 20 χρόνια σε αρκετά μέσα ενημέρωσηςΤην τελευταία του πνοή, μόλις στα 42 του χρόνια, άφησε, χθες Κυριακή, ο δημοσιογράφος Μάρκος Τσάκας. Ο Μάρκος...

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙ! Σαν σήμερα εκτελέστηκε από τους Γερμανούς η Λέλα Καραγιάννη

Η επέτειος των 71 ετών από την εκτέλεση της Ηρωίδος της πραγματικής Εθνικής Αντιστάσεως 1941-1944 Λέλας Καραγιάννη τιμάται σήμερα, εν μέσω γενικής …σιγής των πάντων, ακόμη και της επισήμου Πολιτείας!

Ν.Δ.:Το κόστος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε υποδομές και μεταφορές: ΣΤΑΣΥ από 5 εκ κέρδη στα 94 εκ έλλειμμα!

Το κόστος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στον τομέα υποδομών, μεταφορών, δικτύων, χωροταξίας και πολεοδομίας παρουσίασε ο υπεύθυνος τομεάρχης της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Μπάι πας από τα capital controls για προμηθευτές του Δημοσίου

Λύση στα προβλήματα που παρατηρούνται στους διαγωνισμούς προμηθειών του Δημοσίου, λόγω των capital controls, πρότεινε στην Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών ο Δημήτρης Μάρδας, τέως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης.

Διπλάσιος φόρος στα «μπλοκάκια»

Έως και διπλάσιο φόρο θα αναγκαστούν πληρώσουν κάποιοι που εργάζονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών (μπλοκάκι) οι οποίοι μέσα στο 2014 έχασαν την δουλειά τους ως μισθωτοί στην συνέχεια βρήκαν νέα δουλειά στην οποία εξέδιδαν δελτίο από το «μπλοκάκι».

Η ΠΑΣΟΚα Αθηνά Δρέττα, εκπρόσωπος τύπου στο Ποτάμι

Η Αθηνά Δρέττα θα είναι υποψήφια βουλευτής Β' Αθήνας και εκπρόσωπος Τύπου του εκλογικού συνδυασμού για το Ποτάμι.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ! 10.000 λάθρο στον Πειραιά από τη Λέσβο (εικόνες)

Με εντατικούς ρυθμούς γίνεται η καταγραφή των λάθρο που δηλώνουν πρόσφυγες στο γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος» στη Μυτιλήνη.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗΗ πιο DeathRock υποψήφια του Λαφαζάνη, από το Αγρίνιο [εικόνες]

Η Ελένη Σκανδάλου κατεβαίνει με τη Λαϊκή Ενότητα στον νομό Αιτωλοακαρνανίας και διεκδικεί επάξια τον τίτλο της πιο ροκ υποψήφιας.

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ Η COCA COLA! H Κω/λου δεν πίνει ούτε γουλιά! (ΦΩΤΟ)

Την ευκαιρία ενός σνακ είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά τη συνέντευξη Τύπου της Λαϊκής Ενότητας στη ΔΕΘ αλλά όπως …ξεκαθάρισε στις εθελόντριες που πρόσφεραν τους μεζέδες, δεν ήθελε ούτε γουλιά κόκα-κόλα!

«Μαϊμού» ανάπηρη… πρωταθλήτρια των Παραολυμπιακών Αγώνων!

Εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στους φετινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες, για την Αγγλία.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ! Δεύτερος μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδας οι ναζί


Οι ελληνικές εισαγωγές είναι περίπου 5 δις το χρόνο όταν η Γερμανία έχει εξαγωγές 1-1,2 τρις ετησίως τα τελευταία χρόνια... δηλ η Ελλάδα είναι το 0,4-0,5%... πιστεύω ότι αν κάνουμε εμπάργκο και το πάμε στο 0,2% θα τρομάξουν... λέμε τώρα

Τη θέση του δεύτερου μεγαλύτερου εμπορικού εταίρου της Ελλάδας καταλαμβάνει η Γερμανία, στην οποία καταλήγει σχεδόν το 10% των ελληνικών εξαγωγών.

Ενας πρώην ΠΑΣΟΚ επικεφαλής στον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Αποχώρησαν μαζικά οι υπόλοιποι

Λίγο πριν τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας έχει γίνει άνω – κάτω μετά την απόφαση να τοποθετηθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου ο Γιώργος Παπαηλιού.

Ο σπιτικός μπουφές Λαφαζάνη στην ΔΕΘ - Η Ζωή πήρε... μαζί της το πιάτο [εικόνες]

Εναν σπιτικό... μπουφέ πρόσφερε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στους προσκεκλημένους του, μετά τη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Βίντεο: Καραμανλής, Ανδρέας, Σημίτης και άλλοι στο νέο σποτ του γραφικού Λεβέντη

Ο βλάκας αδερφός του Αντρέα που έκαναν μαζί εκπομπές θα αναλάβει υπουργείο όταν κυβερνήσει ο Λεβέντης;

«Κολάζ» από δηλώσεις πολιτικών ηγετών παρελθόντων ετών συνδέει τις «κλεψιές» του χθες με τη «νέα αρχή» του σήμερα

Βαρουφάκης: O Τσίπρας φοβήθηκε την Τρόικα για το σχέδιο Β που ήταν έτοιμο από 11 Μαΐου!

Αποκαλύπτει ότι πήρε την εντολή για εναλλακτικό σχέδιο τον Μάρτιο - Προβλέπει ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και λέει: «Ο σύντροφος Τσίπρας θα είναι ο τρίτος πρωθυπουργός που θα φύγει λόγω Μνημονίου»

ΦΩΤΟ-Ο Βερύκιος γλύφει τον "πατέρα" Καμμένο κι ο κόσμος τον κράζει

“Κόλαση” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο twitter. Ένα μέσο που ο Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει τους ΑΝΕΛ και το οποίο χρησιμοποιεί σχεδόν καθημερινά πλέον. Βρήκε όμως και συνοδοιπόρο, ο οποίος με τα μηνύματα στήριξης του Καμμένου ,έχει βάλει κυριολεκτικά “φωτιά” στα πληκτρολογια.

Χωριά που μοιάζουν πολύ όμορφα για να είναι αληθινά -Ανάμεσά τους, ένα ελληνικό [εικόνες]

Μοιάζουν σαν εικονογραφήσεις σε περιοδικά με παραμύθια, τόσο όμορφα είναι. Γραφικά, καθηλωτικά και μοναδικά, βρίσκονται ανάμεσα στα μυστικά του πλανήτη που πρέπει κάποιος να δει.

Βαρύγδουπες «αριστερές» ασυναρτησίες

​​Απ’ όλες τις μπαρούφες που εκτοξεύονται στον δημόσιο διάλογο οι πιο επικίνδυνες είναι οι τάχαμου αριστερές. Οχι γιατί είναι ριζοσπαστικές. Κυρίως διότι τυλίγονται σε τόσες πολλές και βαριές λέξεις, σε τόσες πολλές ασυναρτησίες, που κάνουν τις μπαρούφες να μοιάζουν σημαντικές. Ετσι, σε μια ερώτηση δέκα λέξεων της κ. Σίας Κοσιώνη (ΣΚΑΪ 3.9.2015) για το δίλημμα «ευρώ ή δραχμή», η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού είπε ότι «θα σας απαντήσω πολύ ξεκάθαρα, όπως ξεκάθαρα απαντώ πάντοτε», μίλησε ακατάπαυστα επί 3,5 λεπτά. Εκστόμισε 370 λέξεις, ξεφούρνισε δεκάδες ψέματα και έκανε διαρκώς νοητικές ακροβασίες.

ΚΛΑΨΤΕ! Τον κορυφαίο υμνητή του μνημονίου πήρε στους ΑΝΕΛ ο Καμμένος! ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΘΕΩΣΗ!

Σας υποσχόμαστε ότι θα γελάσετε πολύ με την αποκάλυψη του makpress.blogspot.com.
Διαβάστε:

Γιατί βρε Πάνο; Γιατί;

Λέγεται Σταύρος Καρβούνης και είναι ...δύσκολο να καταλάβουμε τι κάνει, αφού δηλώνει χιλιάδες ειδικότητες και προσόντα (το βιογραφικό του εδώ), που όλα ξεκινάνε από ...ΠΑΣΟΚ !

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ! Ραχήλ Μακρή: Προτιμώ την Κωνσταντοπούλου στο ντιμπέιτ - BΙΝΤΕΟ

"Προτιμώ να πάει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ντιμπέιτ των αρχηγών αντί του Παναγιώτη Λαφαζάνη", τόνισε η Ραχήλ Μακρή.

Η Κομισιόν «καρφώνει» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Η Ελλάδα δεν ζήτησε ενεργοποίηση μηχανισμού πολιτικής προστασίας

Κανένα αίτημα δεν έχει λάβει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την πλευρά της Ελλάδας για ενεργοποίηση του μηχανισμού κοινωνικής προστασίας, διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Επιτροπής.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας (ονόματα)

Πολλά είναι τα νέα πρόσωπα αλλά και οι μεταγραφές στα ψηφοδέλτια της ΝΔ που θα δοθούν στη δημοσιότητα αύριο το βράδυ από τη Συγγρού.

ΡΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ! Γαλλία: Δήμαρχοι έτοιμοι να υποδεχθούν πρόσφυγες «αρκεί να είναι Χριστιανοί»

Να επιλεγούν οι πρόσφυγες και να τους υποδεχτούν ανάλογα με τη θρησκεία τους. Δύο γάλλοι δήμαρχοι προκάλεσαν αίσθηση με τις δηλώσεις τους.

Το κλείσιμο των εφοριών για το κοινό μέσα στο 2016 προανείγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κος Τρύφωνας Αλεξιάδης σε συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα με τους εκπροσώπους των εφοριακών (ΠΟΕ-ΔΟΥ). Σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟΥ που υπογράφεται από την πρόεδρο κα Άννα Πουλάκη σημεώνεται ότι ενημερώθηκαν από τον κο Αλεξιάδη ότι "οι εφορίες μέσα στο 2016 σταδιακά θα σταματήσουν να υποδέχονται κοινό και όταν απαιτείται προσέλευση στη ΔΟΥ θα γίνεται με ραντεβού για να εξοικονομηθεί προσωπικό για τον έλεγχο".

Τρελό δούλεμα στον Λαφαζάνη για το σποτ με το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας "έσπασε ταμεία" στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας είναι τσαχπινοκωλαράκιας!

Άνοιξε το στόμα του και είπε, ξανά, πράγματα και... θάματα ο Θόδωρος Πάγκαλος. Τα "άκουσαν" για τα καλά ο Αλέξης Τσίπρας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ! Η Ξουλίδου για την απουσία της από το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ - ΒΙΝΤΕΟ

Για ανθρώπινο λάθος που οδήγησε εκτός ψηφοδελτίων των ΑΝΕΛ για τις εκλογές λόγω παρέλευσης προθεσμίας υποβολής των απαραιτήτων εγγράφων έκανε λόγο μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega η Σταυρούλα Ξουλίδου η οποία ωστόσο υπογράμμισε ότι στρατεύεται στον αγώνα του κόμματος για είσοδο στη Βουλή.

Επίθεση ΝΔ προς Τσίπρα: Κανείς δεν του ‘πε ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα; – Είναι επικίνδυνος

Σάλο έχει προκαλέσει η φράση του Αλέξη Τσίπρα: «Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;» την οποία είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης όταν επιχείρησε να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά. Κατά την άποψη του κ. Τσίπρα, η ΝΔ ενώ έβλεπε ότι θα έρχονταν τα κύματα των προσφύγων δεν έκανε τίποτα.

Ενα κόμμα Ραχήλ, Βαρουφάκη και Λεβέντη θα έσκιζε!

Χρήστος Ράπτης

Βλέποντας τα κόμματα και (κυρίως) τους υποψηφίους, έχω την υποψία, για να μην πω τη βεβαιότητα, ότι η σύνθεση αυτής της Βουλής θα είναι κανονικά για δέσιμο! Ειδικά αν μπει, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, κι ο Λεβέντης, τότε το γλυκό θα δέσει σίγουρα.

Οι δύο Έλληνες αστυνομικοί που ζουν με τις καρδιές ενός Σύρου και ενός Γερμανού

Με την καρδιά ενός Σύρου μετανάστη ζει εδώ και επτά χρόνια ένας νεαρός αστυνομικός από τη Χαλκηδόνα. Ένας άλλος αστυνομικός, ζει με την καρδιά ενός νεαρού Γερμανού. Τις συγκλονιστικές ιστορίες τους, περιγράφουν στο ΑΜΠΕ σημειώνοντας ότι χάρη στις πολύτιμες δωρεές, όχι μόνο συνεχίζουν φυσιολογικά τη ζωή τους, αλλά αθλούνται και μάλιστα συμμετέχουν σε διεθνείς αθλητικούς αγώνες μεταμοσχευμένων.  

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Άφησαν ελεύθερο τον μπράβο που ξυλοκόπησε τον 31χρονο Κύπριο

Παραδόθηκε μετά την παρέλευση του αυτοφώρου - Δεν ξέρω αν θα γυρίσει σπίτι ο Βαγγέλης μου, τον σακάτεψαν, λέει στο protothema.gr η σύζυγος του 31χρονου - Πληροφορίες ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε 45 λεπτά και το θύμα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας με περιπολικόΣτις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στο βαρύτατο τραυματισμό του συζύγου της από μπράβο στη Μύκονο αναφέρθηκε με σημερινές της δηλώσεις η Αφροδίτη Κλεάνθους.

Το «λεξικό» του Βαγγέλη: Οι φαρμακερές ατάκες

Οι όροι που εισήγαγε στην πολιτική διάλεκτο ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας «έγραψαν», συζητήθηκαν και προβλημάτισαν

Με έναν επικοινωνιακό αιφνιδιασμό που θυμίζει σάτιρα του Τσιφόρου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αντί της προεκλογικής χολής, προτίμησε να κάνει πλάκα -ενίοτε χοντρή- στον Αλέξη Τσίπρα. Και αυτό που κατάφερε ο νέος -πλην παλιός- αρχηγός της Ν.Δ. είναι να φανεί πολύ πιο πειστικός ως θυμόσοφος νοικοκύρης απ’ ό,τι ο Τσίπρας στον ρόλο του «καλού παιδιού».

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ ΣΤΟ TWITTER; Γιατί ο Τσίπρας έβαλε τη Ραλλία Χρηστίδου στο Επικρατείας [εικόνες]

Εκπληξη πρώτου μεγέθους αποτέλεσε το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τη Ραλλία Χρηστίδου, την κοπέλα που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show του 2004, το Fame story.

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! Σοβαρές επιπτώσεις στον τουρισμό της Λέσβου λόγω μεταναστευτικού

Σημαντικές επιπτώσεις έχει στην τουριστική κίνηση της Λέσβου, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο νησί τις τελευταίες μέρες, από τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνουν καθημερινά στο κέντρο της πόλης.

"Κραυγή αγωνίας" για το Δαφνί από «άφαντο» συνδικαλιστή

Ως πρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ο κ. Παναγούλης εστιάζει σε προβλήματα ουσίας του ΨΝΑ την ώρα που τα παρουσιολόγια αποκαλύπτουν ότι δεν ήταν ποτέ στο πόστο του και μάλιστα αναιτιολόγητα

«Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής καταρρέει, εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που είχαν ως στοιχείο τους την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση».

Χωρίς μπλούζα στο γήπεδο - Αυτή είναι η κοπέλα που διέκοψε το Ρουμανία-Ελλάδα [εικόνες]

Το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας στο Βουκουρέστι απέναντι στη Ρουμανία δεν πρόσφερε πλούσιο θέαμα, μένοντας στο 0-0, όμως η εισβολή μιας κοπέλας χωρίς μπλούζα στον αγωνιστικό χώρο έκλεψε την παράσταση.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-Βαλαβάνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε -Πρώην σύντροφοι έγιναν Ταλιμπάν του Μνημονίου

Με βαριές εκφράσεις, η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν μέλος της Λαϊκής Ενότητας, Νάντια Βαλαβάνη, καταφέρθηκε εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης.

Η Bild κυκλοφόρησε χωρίς φωτογραφίες

Χωρίς φωτογραφίες κυκλοφορεί σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild, τόσο η έντυπη όσο και η ηλεκτρονική έκδοσή της.

VENCEREMOS! ΜΕ ΝΕΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ-Έλεγε σε υφυπουργό του: «Πιάσε ύφασμα, πιάσε να δεις για να καταλάβεις»

Μπορεί όλα τα βλέμματα να ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας στη ΔΕΘ και τον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο λίγοι ήταν αυτοί που πρόσεξαν το νέο του κοστούμι.

Δεν ήταν ένα απλό κοστούμι, αλλά ένα Moschino, που κοστίζει...

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΑΡΗ! Χριστοδουλοπούλου: Πριν παραιτηθούμε, έρχονταν λιγότεροι πρόσφυγες

Την είδηση ότι δεν την ενδιαφέρει να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας "εφόσον υπάρχουν άλλοι που διεκδικούν"  κάτι τέτοιο, έδωσε η πρώην υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου και αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής της είπε ότι σημασία έχει η συστράτευση για να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Business Insider: Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο άνθρωπος που μπορεί να διαδεχθεί τον Τσίπρα

Προφανώς, οι εκτός των ελληνικών τειχών δεν τον γνωρίζουν. Τις συστάσεις αναλαμβάνει να τις κάνει το Business Insider, που παρουσιάζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Τον άνθρωπο που ενδέχεται να διαδεχθεί τον Τσίπρα, όπως αναφέρει.

Ολγα Κεφαλογιάννη - Νίκος Πορτοκάλογλου: Τραγούδησαν μαζί στο Μέγαρο Μουσικής [εικόνα]

Στο Μέγαρο Μουσικής προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου βρέθηκε η Ολγα Κεφαλογιάννη και τραγούδησε μαζί του γνωστές επιτυχίες του ερμηνευτή.

Μια 25χρονη χαζούλα ακτιβίστρια πρώτη στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ -Η Μις «edosafakelaki.org» [εικόνες]

Έκανε κι αυτή την παπαριά της με τη σελίδα, αποτέλεσμα μπορεί να μην είχε αλλά μπορεί να βολευτεί... όχι τώρα με τον Πανάρα αφού δεν θα μπει στη Βουλή αλλά στο μέλον με κάποιον άλλο

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΛ θα είναι η γεννημένη στις ΗΠΑ Χριστίνα Τρεμόντι (25 ετών), η οποία έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα "edosafakelaki.org", στην οποία...

ΚΛΑΙΩ! Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας: Λαφαζάνης τρολάρει... Λαφαζάνη! (VIDEO)

Αν μη τι άλλο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έχει χιούμορ και το αποδεικνύει στο πρώτο σποτ της Λαϊκής Ενότητας ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου!

ΦΩΤΟ-Γελάει η Ραχήλ με Τσίπρα-Καμμένο... όταν της τα λέγαμε μας έλεγε Γερμανοτσολιάδες

Το tweet αποθέωσης του Πάνου Καμμένου από τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε η Ραχήλ Μακρή αφήνοντας σαφής αιχμές για διαπλοκή και λαμογιές όχι μόνο του Καμμένου αλλά και...

Ta capital control αύξησαν τα έσοδα στα ασφαλιστικά ταμεία

Πρόσκαιρη ανάσα στα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων έδωσε η επιβολή των capital control τον Ιούλιο, καθώς υπό το φόβο του «κουρέματος» καταθέσεων, επιχειρήσεις έσπευσαν να εξοφλήσουν οφειλές ή ακόμη και να πληρώσουν  εισφορές επόμενων μηνών,

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΔΙΑ! Βουλιάζει η Μυτιλήνη: Φωτιές και μπλόκα από μετανάστες – Στα όρια τους οι νησιώτες

Συνεχίζονται οι εικόνες χάους στη Λέσβο, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο καταυλισμό προσφύγων, με τις συνθήκες ζωής καθημερινά να χειροτερεύουν, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους κατοίκους που έχουν φτάσει στα όριά τους.