23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο συντομότερος υπουργός στην Ιστορία! Ο Πάνος Καμμένος παραίτησε τον Δημήτρη Καμμένο μέσω twitter

- Ο Δημήτρης Καμμένος είχε ορκιστεί μόλις το πρωί στη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
- Τα ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια στο twiiter είχαν προκαλέσει την οργή του ΣΥΡΙΖΑ που απαιτούσε την απομάκρυνσή του
- Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σγουρίδης θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Καμμένου
- Είχε προηγηθεί το τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα στον Πάνο Καμμένο που του είπε πως θα πρέπει να αντικατασταθεί εάν ισχύουν τα tweets
- O ίδιος ο Δημήτρης Καμμένος αν και ζήτησε συγγνώμη είχε κάνει λόγο νωρίτερα για εισβολείς στον λογαριασμό του

Σατανική καλλονή – Εκανε σεξ με διάσημο αθλητή και τον εκβίαζε με καυτή selfie ... τελικά πήρε τον πούλο [εικόνες]

O Γιάρομιρ Τζαγκρ, κορυφαίος Τσέχος παίχτης του χόκεϊ, έγινε άθελά του αντικείμενο γαργαλιστικού θέματος στο διαδίκτυο.
Η αιτία ήταν μια συμπατριώτισσα του, ένα 18χρονο μοντέλο ονόματι Κατερίνα Προβαζνίκοβα.

ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ! Από τον Ιούνιο το ΚΙΣ είχε ενημερώσει βουλή και κόμματα για τα αντισημιτικά παραληρήματα του Καμμένου

Μετά από το σάλο που προκάλεσε η υπουργοποίησή του και η επαναφορά στη δημοσιότητα των αντισημιτικών και ρατσιστικών σχολίων που είχε κάνει παλιότερα στα social media, ο Αλέξης Τσίπρας εξετάζει την αποπομπή του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση.

Ομως, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο είχε...

ΓΕΛΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΛΑΣΚΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ! «Υπουργείο θρησκευμάτων αποτελούμενο από άθεους;»

Η ηθοποιός εκφράζει την αντίθεση της για τη νέα κυβέρνηση...

Με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη έκανε γνωστή τη γνώμη της για τη νέα κυβέρνηση, στέλνοντας «πυρά» για το επιτελείο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων...

ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΒΛ@ ΝΑ ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΙΟΥ! Να φύγει ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε ο Τσίπρας από τον Καμμένο αν είναι αυθεντικά τα tweets

Αν αποδειχθεί ότι είναι αυθεντικά τα ρατσιστικά και ομοφοβικά «tweets» του υφυπουργού Υποδομών - Πληροφορίες ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα να αποφανθεί αν είναι αληθινά τα χυδαία «τιτιβίσματα»

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ! Μετά τα capital control: Έρχονται Bitcoin ΑΤΜ στην Ελλάδα

Ως εξαιρετική λύση πληρωμών που δεν περιορίζεται από τους κεφαλαιακούς ελέγχους που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα προβάλουν κάποιοι το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin.

Τι απαντά ο Πάνος Καμμένος στο γατάκι Νίκο Νικολόπουλο μετά το φτύσιμο

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον κ. Νίκο Νικολόπουλο, αναφέρουν πηγές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή τη δημοσιοποίση από τον βουλευτή Αχαΐας των ΑΝΕΛ και πρόεδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, επιστολής που απέστειλε στις 21 του μηνός προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, στην οποία αναφέρεται στους όρους κυβερητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ Ο ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ! Γ Βαρβιτσιώτης υπέρ Μεϊμαράκη για την ηγεσία της ΝΔ

«Αυτοί που ξεκίνησαν το θέμα της ηγεσίας στη ΝΔ έκαναν τραγικό λάθος έπρεπε να μείνει ο κ. Μεϊμαράκης , δεν μπορεί να τρέχουμε για εκλογές στο κόμμα ενώ γίνονται κοσμογονικά πράγματα στην χώρα», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης , ένα από τα κορυφαία και ιστορικά στελέχη της ΝΔ.

ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΩ-Συνάντηση Σκουρλέτη με εργαζομένους στις Σκουριές

«Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι ανοιχτό σε συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός"», δήλωσαν κύκλοι του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, μετά τη συνάντηση του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στην εταιρεία.

Κεφαλογιάννης: Δεν θα εκλέξουμε αρχηγό της ΝΔ, θα εκλέξουμε ερχόμενο Πρωθυπουργό

«Εμείς σ’ αυτή τη διαδικασία όταν θα μπούμε δεν θα εκλέξουμε αρχηγό της ΝΔ, θα εκλέξουμε ερχόμενο Πρωθυπουργό» τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη σχετικά με το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του για την προεδρία της ΝΔ.

ΕΝΩ Ο ΠΑΡΚΕΡ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ! «Βόμβα» της «Le Monde» για Γκασόλ – Υπονοούμενα για ντοπάρισμα

Το φετινό Eurobasket φέρει την... υπογραφή του Πάου Γκασόλ. Ο Ισπανός σούπερ σταρ πήρε την εθνική του ομάδα από το χέρι και την οδήγησε στην κατάκτηση του χρυσού μετάλλίου, με εμφανίσεις που απέδειξαν ότι είναι ο καλύτερος σύγχρονος Ευρωπαίος παίκτης τα τελευταία χρόνια.

Εκτός Μαξίμου ο Σαγιάς - Το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του

Αίσθηση είχε προκαλέσει η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα τον περασμένο Γενάρη να τοποθετήσει στη θέση Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης τον διακεκριμένο νομικό Σπύρο Σαγιά, γεγονός που είχε προκαλέσει μεγάλη μουρμούρα στην Κουμουνδούρου και ευρύτερα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας των στενών σχέσεων του με τις κυβερνήσεις Σημίτη και της ΝΔ, αλλά και την εμπλοκή του σε μεγάλες ιδιωτικοποιήσεις.

Δείτε το βιογραφικό του Φίλη όπου φαίνεται ότι δεν έχει σπουδάσει τίποτα

Υπουργός Παιδείας: Νίκος Φίλης

Ο Νίκος Φίλης γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα όπου και ζει. Είναι δημοσιογράφος και το 2008 ανέλαβε διευθυντής της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ», θέση από την οποία αποχώρησε τον Ιούνιο του 2015. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ! Ραχήλ στην Κω/λου: Είμαι περήφανη που σε ακολούθησα

Το εγκώμιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου έπλεξε με ανάρτησή της στο Facebook η Ραχήλ Μακρή.

«Έζησα υπέροχες στιγμές δίπλα σου και αισθάνομαι την τιμή να ανήκω στους ανθρώπους σου στις λαμπρές μα λυπημένες μέρες της κρίσης.

Με κάτι σαν ρόμπα εμφανίστηκε καθηγήτρια του LSE στην Επιτροπή για το χρέος - ΦΩΤΟ

Ένα πολύ διαφορετικό λουκ από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στη βουλή, επέλεξε η Margot Salomon, επίκουρη καθηγήτρια του London School of Economics.

ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! Ενόχληση στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου

Βράζουν στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να τοποθετήσει ως υφυπουργό στο υπουργείο Υποδομών τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, αφού κανείς στην Κουμουνδούρου (και όχι μόνο) δεν ξεχνάει τα αντισημιτικά και ομοφοβικά σχόλια του στο twitter.

ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ! Φασιστάκος υπουργός: Συνεργάτες μου και χάκερ έκαναν τις ρατσιστικές αναρτήσεις

Τέτοιες κότες που για μία καρέκλα απαρνούνται ότι έλεγαν θα αντισταθούν στους Τούρκους πχ και αποκαλούν όλους εμάς προδότες προσκυνημένους και γερμανοτσολιάδες Καταλαβαίνετε τώρα γιατί έπεσαν στα 4 και υπέγραψαν ότι τους έδωσε η Μέρκελ

Διαβάστε την ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών - Η ετεροχρονισμένη «μετάνοια» για τις ομοφοβικές και ρατσιστικές αναρτήσεις στο Twitter

Να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα επιχειρεί, με ανακοίνωσή του, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Καμμένος, σχετικά με τα ρατσιστικού και ομοφοβικού περιεχομένου «tweets», που συχνά-πυκνά έκανε μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Διάσημος Ποδοσφαιριστής που Έγινε Πρωταθλητής Ευρώπης στο Jiu Jitsu

Ο Bixente Lizarazu, παρά το μικρό ανάστημά του, ήταν ένας ποδοσφαιριστής-big deal. Εάν ρωτούσες οποιονδήποτε φίλαθλο να σου πει τι σκέφτεται για τον «Liza», πιθανότατα θα απαντούσε με κάτι τύπου «Ο Lizarazu; Ήταν ποιοτικός παίκτης».

Τι έγινε κυρία Τζάκρη; Δεν είναι πια «μόρφωμα» ο ΣΥΡΙΖΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες», λέει ο λαός αλλά φαίνεται πως τη λαϊκή σοφία η Θεοδώρα Τζάκρη δεν την έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΘΛΙΨΗ! ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ TWITTER! “Εγκληματίας” ο Τσίπρας σύμφωνα με τον “porta – porta” υφυπουργό του

Κόλαση στα social media για τον “porta porta” υφυπουργό Δημοσίων Έργων Δ.Καμμένο.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καμένος διατηρούσε λογαριασμό στο Twitter με του όνομα χρήστη @PORTAPORTA. Ο λογαριασμός αυτός είναι κλειστός από την Τετάρτη το πρωί αλλά πολλοί άλλοι χρήστες έχουν κρατήσει ορισμένα από τα πλέον χαρακτηριστικά tweets του νέου υφυπουργού.

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ; Θα κλάψετε με το πρωτοσέλιδο των Κουρήδων για Χατζηνικολάου και ΝΔ

Μόνοι τους τις λένε τις μαλ@κίες, μόνοι τους τις διαψεύδουν με σοβαρό ύφος καρδιναλίου

Τρελό γέλιο έχει προκαλέσει το σημερινό πρωτοσέλιδο της “Kontranews”. σύμφωνα με τον οποίο ο Νίκος Χατζηνικολάου δέχεται ισχυρές πιέσεις από παράγοντες της Κεντροδεξιάς για να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος στη ΝΔ... αφού προφανώς ο chief Μαρινάκης θα έχει κάποιο κώλυμα .

Η καυτή μπαργούμαν που... μέθυσε τον Εσιέν του ΠΑΟ [εικόνες]

Η εκρηκτική μπαργούμαν Μαρία Καζαριάν δούλευε στο μαγαζί όπου ο Μίκαελ Εσιέν ήπιε τα ποτάκια του και μετά τον... τσίμπησε η Τροχαία.

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Και μασόνος ο Τσίπρας... σύμφωνα με τον φασίσστα υπουργό του

Εκτός από “εγκληματία”, ο νέος υφυπουργός Δημοσίων Έργων του Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρης Καμμένος, τον έχει αποκαλέσει μέχρι και μασόνο, όπως αποκαλύπτεται και με ανάρτηση του στο Facebook.

ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Καλά ρε αλήτες, κάνετε μπΟουλινγκ στον φασίστα υφυπουργό; Θα σας βρει και θα σας κάνει νταντα...

Ευθεία απειλή του φασίστα υπουργού Δημήτρη Καμμένου σε όσους τον επικρίνουν στο διαδίκτυο, με συνοδεία κοτσάνας!

Πριν πάει να ορκιστεί ως Υφυπουργός, ο φασιστάκος υπουργός του Τσίπρα, Δημήτρης Καμμένος, μέσω twitter, εκτός ότι ενημέρωσε ότι θα κλείσει τον λογαριασμό του, επιτέθηκε...

Ο τζιχαντιστής που έβαλε τα… κλάματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει το βίντεο που δημοσίευσαν τζιχαντιστές από τη Συρία και το οποίο δείχνει έναν έφηβο τζιχαντιστή από το Ουζμπεκιστάν τον Τζαφάρ αλ-Ταϊγιάρ, να μπαίνει σε ένα τεθωρακισμένο και να κατευθύνεται σε ένα χωριό με σκοπό να το ανατινάξει!

ΚΑΛΑ ΜΑΡΗ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ; Η Ραχήλ με τον Λαφαζάνη στο ΑΤ Κυψέλης για τον Καλφαγιάννη - ΒΙΝΤΕΟ

Έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης βρίσκεται εκτός από τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη και η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

ΓΕΛΑΝ' ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΤΑ! Η Τζάκρη «θυμήθηκε» τον Καραμανλή και υποσχέθηκε να μας γεμίσει... φουγάρα

«Στόχος είναι να ανάψουν όσο περισσότερα φουγάρα γίνεται» επανέλαβε η υφυπουργός Βιομηχανίας - Σταθάκης: Βασικός στόχος η εκμετάλλευση των κοινοτικών πόρων και η απορρόφηση του ΕΣΠΑ

Κλάψα Κω/λου για τις συλλήψεις των μελών της ΠΟΣΠΕΡΤ από τη χούντα Τσίπρα- ΒΙΝΤΕΟ

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε τις συλλήψεις του προέδρου και μελών της ΠΟΣΠΕΡΤ η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας δημοσίου χρέους είπε:

«Αυγή» για Λαφαζάνη: Η κουρελού που κατασκεύασαν τους έβλαψε σοβαρά...

«Γιατί υπέστη τόσο συντριπτική, ταπεινωτική θα λέγαμε, εκλογική ήττα η ΛΑΕ;», διερωτάται ο αρθρογράφος Θανάσης Καρτερός στην «Αυγή» και ρίχνει χολή στο κόμμα Λαφαζάνη, κάνοντας ωστόσο μια αντικειμενική ανάλυση.

ΝΙΚΟΛΑ, ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛ@ΚΑ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ; Νικολόπουλος έξαλλος: Ζητάει εξηγήσεις για τη μη υπουργοποίησή του

Επιστολή προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο έστειλε ο βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Kόμματος Νίκος Νικολόπουλος.

Οι μεταλλωρύχοι έξω από το υπουργείο ... περιμένουν τον Σκουρλέτη [εικόνες]

Από νωρίς το πρωί 50 περίπου μεταλλωρύχοι βρίσκονται έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας όπου έχουν στήσει σκηνές και περιμένουν να συναντηθούν με τον Παναγιώτη Σκουρλέτη.

ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΜΗΤΣΟ! «Πυρά» για ξεκάρφωμα από Παπαδημούλη κατά φασίστα υπουργού

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης προστέθηκε σε εκείνους που τάσσονται εναντίον της υπουργοποίησης του Δημήτρη Καμμένου.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Τρείς νέες συλλήψεις για την ErtOpen

Αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί η Μέρκελ στήριξε Τσίπρα... μόνο αυτός μπορεί να τα κάνει αυτά χωρίς και κουνιέται κανείς...

Σε τρεις νέες συλλήψεις μετά από αυτή του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη προχώρησαν οι αρχές.

ΕΙΔΕΣ Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΑ; Οι «53» είναι η νέα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ -Εβαλαν βέτο, έκοψαν ψεκασμένους και ζήτησαν υπουργεία

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να έχει «απελευθερωθεί» από την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ωστόσο μια νέα συνιστώσα βρίσκεται εν δημιουργία και ακούει στο όνομα «Ομάδα των 53».

ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ! Εκκαθαρίσεις στις διοικήσεις των νοσοκομείων προανήγγειλε ο Πολάκης που δεν έχει καταλάβει πως θα κάνει ότι πει η τρόικα

Πάντως το ότι δεν μπορούν να φάνε τους διοικητές χωρίς την άδεια της τρόικα πρέπει να τους έχει στοιχίσει

Ακολούθησε την «γραμμή» της προηγούμενης ηγεσίας - Τέσσερις οι άξονες που ανακοίνωσε ο νέος υπουργός Ανδρέας Ξανθός

Τους τέσσερις άξονες της διαδρομής του στο υπουργείο Υγείας περιέγραψε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον υπηρεσιακό υπουργό Θάνο Δημόπουλο.

Η Ζωή μαζεύει σε κούτες τα πράγματά της στη Βουλή -Ψάχνει αλλού γραφείο

Μετά την κατακραυγή και την επιστολή-κεραυνό της διευθύντριας της Βιβλιοθήκης της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου... συμβιβάστηκε. Θα πάρει γραφείο εκτός του κτιρίου της Βουλής.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! Η απάντηση του Κάμερον στο πολύκροτο σκάνδαλο με το γουρούνι

Με χιούμορ (να πείτε μας που πρέπει να γελάσουμε και θα γελάσουμε) επέλεξε να απαντήσει ο Βρετανός πρωθυπουργός σε όσα του προσάπτει ο λόρδος Άσκροφτ στην βιογραφία του δηλ. στο ότι έβαλε τα γεννητικά του όργανα στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού

«Ποδαρικό» στο ΥΠΟΙΚ με αυξήσεις φόρων εισοδήματος και κατάργηση φοροαπαλλαγών

Τσακαλώτος: Θέλουμε χρόνο για να καταλάβει ο κόσμος τις αλλαγές που θα γίνουν (γιαυτό κάναμε νωρίς τις εκλογές πριν καταλάβουν τα γίδια τι τα περιμένει...) - Παραμένει και στο Σώμα Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων ο Χουλιαράκης

Τις μεγάλες ανατροπές στις κλίμακες φόρου εισοδήματος και την κατάργηση φοροαπαλλαγών προανήγγειλε  η νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Φρίκη iskra για την "έντονη «ΠΑΣΟΚοποίηση» στη νέα κυβέρνηση Τσίπρα μνημονιακής κοπής"

Σκληρή κριτική στο νέο υπουργικό σχήμα ασκεί ο γνωστός ιστότοπος Iskra που απηχεί τις απόψεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη και κατ’ επέκταση της Λαϊκής Ενότητας.

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΙ! Ο Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ φωτογραφίζεται με τον Καλφαγιάννη της ΠΟΣΠΕΡΤ στο ΑΤ Κυψέλης [εικόνα]

Συμπαράσταση στο συλληφθέντα πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη έσπευσε να κάνει ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος.

ΦΩΤΟ-Η ΕΛΙΝΕΣ ΠΙΝΑΝΑΙ ΚΕ ΑΦΤΟΚΤΩΝΟΥΝ και η μαντάμ του Πανάρα κυκλοφορεί με Σ-ΑΝΕΛ

Καλοντυμένη και με τη συντροφιά της μικρής της κόρης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, ‘Ελενα Τζούλη για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΡΙΖΑ: Συνελήφθη το λαμόγιο Καλφαγιάννης της ΠΟΣΠΕΡΤ γιατί στήριζε Λαφαζάνη-Έξαλλη η Ραχήλ

Ο Σαμαράς του επέτρεπε να εκπέμπει και να τον βριζει επί 1,5 χρόνο.... Πρόκειται για τον γνωστό ΣΥΡΙΖΑίο, πρώην ΠΑΣΟΚο, που εισέπραττε από την ΕΡΤ επίδομα τέκνων, τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του και ακόμα να τον απολύσουν

Στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης προσήχθησαν το πρωί της Τετάρτης, από τα γραφεία του σταθμού ERTopen στο Γαλάτσι, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Δημήτρης Κούνης. Και οι δύο αναμένεται να παρουσιαστούν αργότερα ενώπιον του εισαγγελέα.

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝ' ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ! Επανακαταμέτρηση των ψήφων θα ζητήσει η ΛΑΕ από τον Άρειο Πάγο

Την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων σε όλη Ελλάδα, αναμένεται να ζητήσει, από τον Άρειο Πάγο, η Λαϊκή Ενότητα, ελπίζοντας ότι η διαδικασία αυτή, θα τους ανεβάσει τα ποσοστά και θα μπει στη Βουλή.

Γελάει ο ακροδεξιός, κατά Καμμένο, Άδωνις, με τον φασίστα υπουργό του

Την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου στη θέση του υφυπουργού Υποδομών, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ! Δείτε την τρύπα στο αεροδρόμιο Ρόδου-Εδώ και 6 μήνες είχαν δει ρωγμή στο σημείο

Μια τεράστια λακκούβα άνοιξε στο κέντρο του διαδρόμου προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Ρόδου, καθιστώντας αναγκαίο το κλείσιμό του ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι στο σημείο είχε παρατηρηθεί ρωγμή εδώ και 6 μήνες χωρίς οι κρατικοδίαιτοι κηφήνες να κάνουν κάτι.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο Κουίκ θα βάλει πολλά πόδια σε ένα παπούτσι...εκτός τη δικιά του αργομισθία των 55.000€

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, σε δηλώσεις του μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα στοιχεία της λίστας Φαλτσιανί, εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον υπουργό αναπληρωτή για θέματα Διαφθοράς Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, «ο οποίος αναλαμβάνει αυτόν τον πολύ δύσκολο τομέα».

ΟΤΙ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΘΕΣ, ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ! Η Φωτίου βρήκε τη λύση... είναι τα γεμιστά και όχι η μαρμελάδα

Το είπε και... έγραψε η υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, χρειάζεται και εφευρετικότητα για να βγούμε απ' το μνημόνιο. Μπορούμε να βρούμε λύσεις και από το τίποτα είπε η υπουργός φέρνοντας για παράδειγμα τα γεμιστά!

Ο Βαρουφάκης αποκαλεί "ξόανο" τον Γιούνκερ και "προβλέπει" για τον Τσίπρα...

«Ο Γιούνκερ, είναι ένα ξόανο της Κομισιόν» και «ο Τσίπρας θα γίνει ένας Ράμσεϊ Μακντόναλντ», ο αντιλαϊκός Βρετανός πρωθυπουργός στη Μεγάλη Ύφεσης, λέει ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη στο Politico και αμφιβάλει για τη διευθέτηση του χρέους που δεν μπορεί να πληρωθεί.

Τι φόρεσε η "πλέμπα" του ΣΥΡΙΖΑ στην ορκωμοσία: Οι θανατηφόρες γόβες της Τζάκρη και το φερμουάρ...

Ξεχώρισαν οι ψηλοτάκουνες nude γόβες της Τζάκρη και το φερμουάρ που αγκάλιαζε το κορμί της στο πίσω μέρος του κομψού μαύρου φορέματός της - Όλα τα βλέμματα έπεσαν στην πανάκριβη τσάντα διάσημου οίκου που κρατούσε η σύζυγος του Πάνου Καμμένου - Εντύπωση προκάλεσαν και οι κόκκινες γόβες της Όλγας Γεροβασίλη 

Στο «μικροσκόπιο» μπήκαν σήμερα οι στιλιστικές επιλογές των γυναικών του υπουργικού συμβουλίου που ορκίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο και που συνθέτουν τη νέα κυβέρνηση.

Σαμαράς – Καραμανλής του ζήτησαν να μείνει, αλλά αυτός αποφάσισε να φύγει

Ο Bαγγέλης Μειμαράκης δέχτηκε ισχυρό “πρέσινγκ” από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς Αντώνη Σαμαρά και Κωνσταντίνο Καραμανλή να παραμείνει στην θέση του και η εκλογή αρχηγού να πραγματοποιηθεί όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί, δηλαδή την Άνοιξη.