18 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Αφιέρωμα στη Μελίνα που αγαπήσαμε: «Είμαι πο@τάνα διεθνούς ακτινοβολίας»

Με ένα doodle η Google τιμά σήμερα την 95η επέτειο από τη γέννηση της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού και πολιτικού, Μελίνας Μερκούρη.

Γιαυτό της αφιερώνουμε κι εμείς μερικά βιντεάκια μας

Τι έμαθε άραγε ο παππούς της για τη 14χρονη Μελίνα, που δεν της το συγχώρησε ποτέ;

Απειλές κατά των μελών της «Επιτροπής Σοφών» για το ασφαλιστικό

Δέχονται ύβρεις, αλλά και απειλές για τη σωματική τους ακεραιότητα - Προσανατολίζονται να ζητήσουν τη συνδρομή της πολιτείας για την προστασία τους και εισαγγελική παρέμβαση για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Δικαστικός επιμελητής εμπλέκεται σε κλοπή εταιρείας υπό πτώχευση

Εξι άτομα, μεταξύ αυτών ένας 55χρονος δικαστικός επιμελητής και ένας 50χρονος ιδιοκτήτης μάντρας παλαιών μετάλλων, συνελήφθηκαν για διακεκριμένη κλοπή μηχανολογικού εξοπλισμού από τις εγκαταστάσεις εταιρίας που τελεί υπό καθεστώς πτώχευσης και βρίσκεται σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ! ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ! Ο Νικολόπουλος «πυροβολεί» Στουρνάρα και προειδοποιεί: «Δεν θα βάλουμε τη γλώσσα μας στο γύψο»

«Ο Γιάννης Στουρνάρας ξαναχτύπησε… με ένα πρωτοφανές… “νομοθετικό πραξικόπημα”, πριν καν μας πουν οι συνοδοιπόροι μας «καλοχώνευτα», που πάντως δεν πρόκειται να είναι» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση του πρώτου μνημονιακού πολυνομοσχεδίου.

Οι Γάλλοι αγοράζουν Ελληνικό κανάλι για να πουλήσουν τα Rafale!

Έχετε ενημερωθεί υποθέτω για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι Γάλλοι για το διεθνή διαγωνισμό που πρόκειται να προκηρύξει η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές συχνότητες.

Πέστε απ'τα σύννεφα γίδια: Ξαναφέρνουν εισφορά που δεν εφάρμοσε ο Σαμαράς το 2013!

Θαύμα! Η υποχρεωτική εισφορά στο τζίρο των αυτοαπασχολούμενων που ήταν να εφαρμοστεί από 1/1/2013 αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ μετά από θύελλα αντιδράσεων και συμφωνία με τους δανειστές, ξαναζωντανεύει και αποκτά ειδικό ρόλο στην αποκαλούμενη «μεταρρύθμιση» του Ασφαλιστικού.

Μεταγραφές έκπληξη στην κούρσα διαδοχής

Ποιος στηρίζει ποιον στη Νέα Δημοκρατία σε όλη την Ελλάδα

Μπορεί να απομένουν περισσότερες από 30 μέρες για να ολοκληρωθεί η εσωκομματική μάχη στη ΝΔ, αλλά τέως και νυν βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, πολιτευτές, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και κομματικά στελέχη παίρνουν θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξουν στρατόπεδο την τελευταία στιγμή.

ΒΙΝΤΕΟ-Το γαλάζιο «χαρέμι» του Τζιτζικώστα

Δεν πέρασαν απαρατήρητες οι όμορφες παρουσίες στην ομιλία του υποψήφιου πρόεδρου της ΝΔ, Απόστολου Τζιτζικώστα, στην Κοζάνη.

Παντρεύτηκε η Ελληνίδα σταχτοπούτα της Αιγύπτου! ΦΩΤΟ

Έναν γάμο σαν παραμύθι, βγαλμένο από τις σελίδες του «Χίλιες και μία νύχτες», οργάνωσε την περασμένη εβδομάδα για την κόρη του, Τάνια, ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος Χαμίντ Ελ Σιάτι, στο δικής του ιδιοκτησίας εξωτικό θέρετρο Almaza Bay, κοντά στο Δέλτα του Νείλου.

Ο «κολλητός» του Πούτιν με τα πρωτότυπα πλωτά παλάτια

Ο Ρώσος που οργώνει αυτές τις μέρες ελληνικές θάλασσες με το… κάτι σαν υποβρύχιο σκάφος του, είναι ο κολλητός φίλος του Ρώσου προέδρου, που απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ, όταν πλήρωσε την Τζένιφερ Λόπεζ 1,2 εκατ. δολάρια σε μετρητά, για να τραγουδήσει 40 λεπτά στο πάρτι για τα γενέθλια της συζύγου του

Κωνσταντοπούλου κατά... Αυγής και κυβέρνησης

Κάποτε ήταν όλοι μια ωραία... "οικογένεια". Και η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αυγή. Αλλά μετά ήρθε το Μνημόνιο και η συμφωνία με τους δανειστές και όλα άλλαξαν. Από τη μια η Ζωή από την άλλη η Αυγή και η κυβέρνηση.


Το πιο παλιό κατάστημα της Ελλάδας βρίσκεται στην Αρκαδία [εικόνες & βίντεο]

Το παλιότερο κατάστημα της χώρας βρίσκεται στο Λεωνίδιο Αρκαδίας: Λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1864 μέχρι και σήμερα.

Βρίσκεται στα στενά σοκάκια του Λεωνιδίου. Το «Καλημέρα Αρκαδία» πήγε εκεί και έκανε ρεπορτάζ.

ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ->Μπλόκα στους δρόμους σχεδιάζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι

Σχετική απόφαση έλαβαν σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στη Λάρισα - Σε ποια μέτρα αντιδρούν

Αγρότες και κτηνοτρόφοι ξεκινούν δυναμικές κινητοποιήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και δεν αποκλείουν ακόμη και να στηθούν μπλόκα στους δρόμους πριν τα Χριστούγεννα, καθώς ο αγώνας τους θα κλιμακώνεται.

Ελλάς-Γαλλία συμμαχία και στις επενδύσεις - Τι φέρνει και τι ζητά ο Ολαντρέου

Κάποτε τον έλεγε Ολαντρέου... τώρα θα μας πρήξουν το συκώτι

Την Πέμπτη και την Παρασκευή φτάνει στην Αθήνα ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, προκειμένου να έχει συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Η λίστα με τους δήμους που 'φέσωσαν' τη ΔΕΗ

Ποιοι είναι οι δήμοι που χρωστούν πάνω από 74 εκατ. ευρώ από το 2011 έως σήμερα στη ΔΕΗ. Στο "κόκκινο" η ρευστότητα της δημόσιας επιχείρησης. Κρούουν τον κώδωνα κινδύνου οι αρμόδιοι (Pic)

Γλίτωσε στο παραπέντε το… ξύλο γνωστός υπουργός ΣΥΡΙΖΑ! Τον φυγάδευσαν από μαγαζί που διασκέδαζε

Θέλει και Εξάρχεια το νούμερο που μένει Εκάλη και στέλνει τα παιδιά του στο Αρσάκειο της Εκάλης... το οποίο και φεσώνει παρεμπιπτόντως

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξαν αντεξουσιαστές στον Πάνο Σκουρλέτη χθες βράδυ στα Εξάρχεια.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Δείτε πως στηρίζει ο Αλέφαντος τον Άδωνι!

Νίκος Αλέφαντος στηρίζει την υποψηφιότητά μου φανερά και δυνατά... ευχαριστώ!" έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο:

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΒΛΑΚΑ! Σαμαράς vs Λεβέντης 1 – 0

Το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου περνάει τελικά στα χέρια του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και όχι του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος το διεκδικούσε γιατί κάποτε ανήκε στον «Γέροντα της Δημοκρατίας».

Επεισόδιο με ηλίθιους της Σπίθας στην περιοδεία του Άδωνι – ΒΙΝΤΕΟ

Ο μεγαλύτερος στόκος αυτός που του λέει "10.000 αυτοκόνησαν"... μόνο ρε μπαγλαμά; Βάλε κάτι ακόμα να πουλήσεις καλύτερα τη μαλ@κία που σε δέρνει

Οι γραφικοί της Σπίθας Θεσσαλονίκης παρευρέθηκαν στην 74η επέτειο του ολοκαυτώματος των Κερδυλλίων, προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη των διακοσίων πενήντα εκτελεσθέντων... και φυσικά να βρίσουν τους σημερινούς Γερμανούς και όχι τους ναζί.

Αδωνις: Μην πιστεύετε τις δημοσκοπήσεις των εταιριών-Ο Τσίπρας μοίρασε «αριστερά συγχωροχάρτια» σε Φλαμπουράρη-Σταθάκη

«Η απάντησή μου για τις δημοσκοπήσεις...η Κοινωνία ελεύθερη στο διαδίκτυο vs των εταιρειών! Για να δούμε... » έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις Χατζηνικολάου και του υπαλλήλου του Μαρινάκη που τον εμφανίζουν τελευταίο με πολύ μικρά ποσοστά. Και η απάντηση είναι ότι...

Ο Χιου Χέφνερ ζει σε άθλιες συνθήκες στην έπαυλη του Playboy- Πρώην κουνελάκι αποκαλύπτει [εικόνες]

Ηταν κάποτε το σπίτι της ακριβής ζωής, των χλιδάτων πάρτι και των αιθέριων υπάρξεων. Αλλά πλέον, όπως αποκαλύπτει πρώην ένοικος του Playboy Mansion, οι ένδοξες ημέρες του έχουν περάσει προ πολλού.

Επιστολή Ιερώνυμου σε καταθληπτικό Μπαλτά: Μαζί με το τζαμί στο Μοναστηράκι μην ξεχάσεις να αναστηλώσεις και την Παναγία

Την ταυτόχρονη αναστήλωση του ναού της Παναγιάς στο Μοναστηράκι και του τζαμιού που βρίσκεται στο ίδιο σημείο και χτίστηκε πάνω στην παλιά ορθόδοξη εκκλησία, ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο οποίος τού επισημαίνει ότι «σας ετοιμάζουν μία έκπληξη που πιθανόν να συνδέσει το όνομά σας με τη διαχρονικότητα αυτού του τόπου και τα περίεργα της Ιστορίας του».

Σκληρές συμπλοκές Βούλγαρων χούλιγκαν με αστυνομικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και χούλιγκαν σημάδεψαν το χθεσινό τοπικό ντέρμπι του Πλόβντιβ ανάμεσα στην Λοκομοτίβ και την Μπότεφ.

Προς την έξοδο από την Ελλάδα, όλο και περισσότεροι μεγάλοι όμιλοι

Υπάρχουν δύο μεγάλοι βιομηχανικοί όμιλοι στο Χρηματιστήριο Αθηνών που βρίσκονται ένα βήμα πριν αποφασίσουν να μεταφέρουν την έδρα τους στο εξωτερικό το 2016.

Τζιτζικώστας: Μην τολμήσει κανείς να παίξει με τη Μακεδονία-Μεϊμαράκης: Δεν κάνουμε βήμα πίσω για Μακεδονία και Αιγαίο

«Με τα συμφέροντα της χώρας δεν παίζουμε. Μην τολμήσει κανείς να παίξει με τη Μακεδονία», ανέφερε από τη Φλώρινα όπου άρχισε σήμερα την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Κυριάκος: Σήμερα έχει γενέθλια ο πατέρας μου... "μπες" για να του πεις χρόνια πολλά-

«Σήμερα έχει γενέθλια ο πατέρας μου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Μπες εδώ για να του πεις χρόνια πολλά», αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τα σημερινά 97 γενέθλια του επίτιμου Προέδρου της ΝΔ.

Εύβοια: Το θερινό Νταβός στην Αιγιλεία και ο θρόνος του Δία - Οι αποκαλύψεις του Μάρδα (Βίντεο)!

Σε ένα νησί απέναντι από τα Στύρα Ευβοίας, την Αιγιλεία, σχεδιάζει η κυβέρνηση να δημιουργήσει το θερινό Νταβός με στόχο να δημιουργήσει ένα διεθνές συνεδριακό κέντρο...

Η Αθήνα του 1960 – ΦΩΤΟ

Τα σιντριβάνια της Ομόνοιας, το κοσμοπολίτικο Σύνταγμα, το πολυσύχναστο Μοναστηράκι «ζωντανεύουν» μέσα από εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

«Μαύρη» εργασία στο δήμο Μεγαρέων καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ

«Παράνομη και καταχρηστική» απασχόληση εργαζομένων πεντάμηνης κοινωφελούς εργασίας στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων, αλλά και «μαύρη» εργασία στην αυτοδιοίκηση, καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αφορμή τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό εργαζόμενου του δήμου Μεγαρέων από απορριμματοφόρο κατά τη διάρκεια αποκομιδής.

Το μέταλλο που είναι ελαφρύ σαν… πούπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μέταλλο που αποτελείται κατά 99,9% από αέρα είναι αρκετά ανθεκτικό, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως υλικό κατασκευής σε αεροσκάφη και διαστημικούς πυραύλους.

Σκορπιός: Παντρεύεται στο νησί η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα - Ο γάμος και η ταυτότητα του γαμπρού (Φωτό)!

Η κόρη του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της, την ερχόμενη Τετάρτη - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για τους καλεσμένους της...

Όταν το θηρίο μυρίζει το αίμα...

Τι να πεις και τι να γράψεις πάλι για αυτό το ντέρμπι... Η διαφορά του Ολυμπιακού με τους υπόλοιπους είναι πλέον στο πικ της και κάθε κουβέντα για ντέρμπι μοιάζει αστεία...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

BINTEO-34 χρόνια μετά και ο μαλ@κας Έλληνας ακόμα να καταλάβει

34 χρόνια σήμερα από την "Αλλαγή" του Αντρέα και του ΠΑΣΟΚ στις 18 Οκτωβρίου του 1981. Παραδίδοντας την εξουσία το ίδιο βράδυ ο Γεώργιος Ράλλης είπε την πλέον διορατική κουβέντα που έχει πει Έλληνας πολιτικός:

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ-Το νέο «έξυπνο κινητό» που δεν κάνει απολύτως τίποτα.... μα τίποτα όμως!

Και τι δεν κάνουμε με τα κινητά μας, μιλάμε, στέλνουμε μέηλ, βγάζουμε φωτογραφίες, ενημερωνόμαστε μέσω ίντενερτ, μπαίνουμε στο Facebook. Τι θα λέγατε όμως για ένα «smartphone κινητό που δεν κάνει απολύτως τίποτα;

Θέμος: Περισσότερο “τροϊκανή” από κάθε άλλη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Θέμος Αναστασιάδης με το σημερινό άρθρο του στο “Πρώτο Θέμα”.

Δείτε τους Έλληνες που πολεμούν τους τζιχαντιστές

Ποιος είναι ο Πέτρος «Σέρβαν» πολέμησε στο πλευρό του Κώστα Σκάρφιλντ, που έχασε τη ζωή του, πολεμώντας μαζί με τους Κούρδους τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους

Μετά το θάνατο του Κώστα Σκάρφιλντ, του πρώτου Ελληνα που έχασε τη ζωή του πολεμώντας στο πλευρό των Κούρδων, και άλλοι συμπατριώτες μας, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», μάχονται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Πόσο θα κοστίσει η ενοικίαση χώρων για τις συνομιλίες με την Τρόικα

Στις 13.000 ευρώ ανέρχεται το κόστος των «ενοικίων» που θα καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση για τις αίθουσες όπου θα διεξαχθούν οι συζητήσεις με την Τρόικα στο πλαίσιο της πρώτης αξιολόγησης.

Η απίστευτη ατάκα Μπακογιάννη για τις εσωκομματικές εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

O Κώστας Μπακογιάννης επιστράτευσε το χιούμορ του, έτσι ώστε να αποφύγει με κομψό τρόπο να ταχθεί υπέρ κάποιου από τους τέσσερις υποψήφιους που διεκδικούν την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ! Έρχεται το «χαράτσι Δακτυλίου»: Ποια αυτοκίνητα θα επιβαρυνθούν έως και €350

Nέα τέλη κυκλοφορίας θα πληρώσουν εφέτος χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, καθώς σχεδιάζεται η καθιέρωση ειδικού τέλους δακτυλίου. Αυτό, ωστόσο, θα αφορά τα παλαιά ρυπογόνα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν εντός του μικρού δακτυλίου.

Το παρασκήνιο της επίσκεψης Μέρκελ στην Τουρκία και τα... κέρδη Ερντογάν

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μεταβαίνει στην Κωνσταντινούπολη σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει τη βοήθεια της Τουρκίας στον περιορισμό της εισροής προσφύγων από τη Μέση Ανατολή στην Ευρώπη.

Η Τουρκία εκτόξευσε τον έκτο δορυφόρο της

Από το κοσμοδρόμιο Baikonur του Καζακστάν πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκτόξευση του τουρκικού τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου TURKSAT 4b o οποίος κατασκευάστηκε από Τούρκους και Γιαπωνέζους μηχανικούς της εταιρείας Mitsubishi Electric Corp (MELCO).

Η ιστορία του κόσμου σε 90 δευτερόλεπτα - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την ιστορία του κόσμου μας σε ένα συγκλονιστικό βίντεο 90 δευτερολέπτων…

Ο Βουλγαράκης "βλέπει" ανθρώπους στον Άρη αλλά όχι την... Αθηνών – Πατρών

Με έναν χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε ο Γιώργος Βουλγαράκης την πρόοδο των εργασιών στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών.

Ο κ. Βουλγαράκης σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Λιποθύμησε η Καραβάτου on air! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε πάσα για τη συνέντευξη της Μαρίας Σταματέρη και δεν εμφανίστηκε ξανά στα πλάνα του «Στα καλά καθούμενα».

Ζιγκολό, πρώην ποδοσφαιριστής από τη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη. ''Τρέμουν'' την καυτή ατζέντα

Η είδηση πέρασε στα ψιλά για τους περισσότερους όμως για κάποιες κυρίες της υψηλής κοινωνίας στη Β. Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα. Ή μπορούν να εξελιχθούν Κι αυτό γιατί φοβούνται ότι μπορεί να βρίσκονται στην ατζέντα του και κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα

Μήνυμα Καραμανλή να πέσουν οι τόνοι στη ΝΔ: Προέχει να μην τραυματιστεί η παράταξη

«Πιο οδυνηρή και από τη διάσπαση είναι η γελοιοποίηση» λέει σε βουλευτές που τον επισκέπτονται αναφερομενος φυσικά στις γελοιότητες και τα μπινελίκια Μεϊμαράκη

Αυστηρή προειδοποίηση να πέσουν οι τόνοι και να διεξαχθεί μέσα σε ομαλότητα η εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ στέλνει ο Κώστας Καραμανλής.

Αν δείτε αστυνομικό με tablet, μη γελάσετε… Σας κόβει κλήση!

Αν δείτε αστυνομικό με tablet στο χέρι μη βιαστείτε να γελάσετε… Σας κόβει κλήση!

Η αρχή έγινε από τη Χίο, όπου εδώ και λίγες ημέρες οι άνδρες της Τροχαίας κυκλοφορούν με ένα tablet στο χέρι.

ΑΛΕΞΗ ΣΚΙΣ'ΤΟΥΣ-Αυτό είναι το τελικό σχέδιο για το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο (ΔΕΙΤΕ αναλυτικά)

Όλα έτοιμα είναι για το νέο μισθολόγιο, το οποίο θα αποσυνδεθεί από το βαθμολόγιο επιφέροντας σαρωτικές αλλαγές στις απολαβές των δημοσίων υπαλλήλων.

ΓΡΑΦΗΜΑ-Το προηγούμενο ΕΣΠΑ... ροκανίζει 4,4 δισ. ευρώ από το νέο πρόγραμμα

Βαρύς γράφεται ο λογαριασμός των καθυστερήσεων των έργων του ΕΣΠΑ 2007-2013, που λήγει σε δύο μήνες από σήμερα. Επειτα από διαδοχικές καθυστερήσεις, που κορυφώθηκαν τον τελευταίο χρόνο με τη στάση πληρωμών από την πλευρά του Δημοσίου, το υπουργείο Ανάπτυξης, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα τον προϋπολογισμό των έργων που θα μεταφερθούν στο νέο ΕΣΠΑ, δεσμεύοντας ισόποσους πόρους.

ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΣΙΑ-ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ! "Κρυώνουμε", η κραυγή αγωνίας χιλιάδων λαθρομεταναστών στη Γερμανία

«Κρυώνουμε!»: πρόσφυγες οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση μένουν σε σκηνές στη Γερμανία βγάζουν μια κραυγή αγωνίας καθώς η θερμοκρασία πέφτει και ζητούν από τις αρχές να βρουν μια λύση για τους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που έχουν φτάσει στη χώρα.

ΚΑΙ; ΚΑΤΟ@ΡΗΘΗΚΕ; ΤΡΟΜΑΞΕ; Θεοδωράκης: Είπα στον κ. Τσίπρα ότι το όριo είναι μέχρι εδώ

Όλο και πιο κάτω πέφτει ο Θεοδωράκης που σε λίγο θα συναγωνίζεται σε γραφικότητα τον Λεβέντη...

Το Ποτάμι θα μείνει στην αντιπολίτευση, τονίζει σε συνέντευξή του ο Σταύρος Θεοδωράκης, κατηγορώντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα ότι κάνει το λάθος των μνημονιακών προκατόχων του.


ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ! Μυστική συνάντηση Τσίπρα και Παππά με Hewlett-Packard

Μια μεγάλη συμφωνία εξαιρετικής σημασίας με την Hewlett-Packard διαρρέει το Μαξίμου ότι «κλείδωσε» σε συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά με την ηγετική ομάδα του αμερικανικού κολοσσού την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, η οποία κρατήθηκε ως... επτασφράγιστο μυστικό.