05 Νοεμβρίου 2015

Κατέβασε τη μπλούζα και πρόσφερε... υπερθέαμα (φωτό)

Ένα ακόμη δώρο στους θαυμαστές της ανά τον κόσμο πρόσφερε η Kendal Jenner, προκαλώντας πολλαπλά εγκεφαλικά στον αδρικό πληθυσμό. Κατέβασε το μπλουζάκι, έδειξε το στήθος της και φρόντισε να προειδοποιήσεις για το... αυστηρώς ακατάλληλο.

Αυτή είναι η κότα (τώρα τρέχουμε να κρυφτούμε ΧΑυγίτη) που με την ανοχή των ΜΑΤ, έριξε μπουνιά στον Γ. Κουμουτσάκο - Τώρα τον ψάχνει η ΕΛΑΣ

Πρόκειται περί κλασικού χρήσιμου ηλίθιου, σαν τον Ρουπακιά, που βάζουν να δέρνει και όταν τον τσιμπήσουν, οι ΧΑυγίτες δεν θα τον ξέρουν...

- Ο Γιώργος Κουμουτσάκος προσπαθούσε να προστατευτεί πίσω από τους άντρες των ΜΑΤ
- Η αστυνομία παρατηρούσε να ξυλοκοπούν άγρια τον γαλάζιο βουλευτή και δεν αντιδρούσαν
- Ένας άντρας με καπέλο και μαύρη φόρμα, δίπλα σε αστυνομικό, έριξε μπουνιά στον Γ. Κουμουτσάκο
- Εκείνη τη στιγμή ο βουλευτής. Μ. Βαρβιτσιώτης γλίτωσε από τύχη να πέσει κι αυτός θύμα ξυλοφαρμού
- Η αστυνομία εξετάζει πέντε πούλμαν από το Μενίδι με μέλη της Χρυσής Αυγής
- Ο Γ. Κουμουτσάκος προσανατολίζεται να υποβάλλει μήνυση για τον άγριο ξυλοδαρμό του

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠ'ΤΟ ΓΙΔΙ Γεροβασίλη: "Ο Αδωνις φταίει! Έγραψε ότι οι Πόντιοι θα ζητήσουν το κεφάλι του Φίλη – Πήραν του Κουμουτσάκου"

Άντε μωρή που εκμεταλλεύεσαι κάτι που ο άλλος (αν το είπε) είπε σαν σχήμα λόγου!!

Την Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος ότι φλερτάρει με ακροδεξιά στοιχεία και τροφοδοτεί το μίσος, σχολιάζοντας την επίθεση κατά του Γ. Κουμουτσάκου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ; Πιθανώς ξένος ο νέος ΓΓΔΕ-Ξένοι οι μισοί στη ΑΑΔΕ και στο Δημοσιονομικό Συμβούλιο!!

Mε διεθνή διαγωνισμό θα επιλεγεί ο νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων μετά την αποπομπή της Κατερίνας Σαββαΐδου από το υπουργικό συμβούλιο. Οι δανειστές εμφανίστηκαν ανένδοτοι ως προς τον τρόπο επιλογής του νέου προσώπου για τη θέση αυτή, ενώ «μάχη» δίνει η κυβέρνηση για τη μη τοποθέτηση στη θέση αυτή ξένου τεχνοκράτη, αλλά Ελληνα.

Η νέα «στάση Μουσείο» του ΜΕΤΡΟ στο κέντρο της Αθήνας – Πώς και γιατί δημιουργήθηκε [εικόνες]

Την ώρα που στην Αθηνα γίνονται μελέτες για την επέκταση των γραμμών του ΜΕΤΡΟ, την ώρα που στην Θεσσαλονίκη ο υπόγειος σιδηρόδρομος βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή, μια καινούργια στάση ΜΕΤΡΟ εμφανίστηκε από το πουθενά, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Ο «Ρουβίκωνας» διέκοψε με αυγά την παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου

Ομάδα κρανοφόρων εισέβαλαν στον «Ιανό» φωνάζοντας προς τους ομιλητές «μαζί τα φάγατε» - Πέταξαν και αυγά στο πάνελ - «Πάνω στα "όχι" των λαών γίνονται οι κολωτούμπες των αριστερών» το μήνυμα τους 

Βορίδης καρπαζώνει Σκουρλέτη-Φίλη: Οι εμπρηστικές δηλώσεις σας πυροδοτούν άθλιους τραμπουκισμούς

Αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ του Μάκη Βορίδη και του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ! Ο Παναγιώταρος για τον Κουμουτσάκο: Δεν μπορεί να λέει ότι του επιτέθηκαν Χρυσαυγίτες - ΒΙΝΤΕΟ

Όπως τους πιάσανε με φωτογραφίες του Χίτλερ και του Μουσολίνι () και λέγανε "δεν είναι αυτό που νομίζετε" έτσι και τώρα δεν έχουν το σθένος να παραδεχθούν τις ευθύνες τους... κατά τ' άλλα αυτές οι κότες θα πάρουνε την Πόλη...
Και κάτι ακόμα: ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι να λες τον Κουμουτσάκο προδότη όταν ο υπαρχηγός σου ο Παπάς είναι θαυμαστής του Μουσολίνι; Πόσο;

"Ακούσαμε από τον κ. Κουμουτσάκο να λέει ότι αυτοί που τον τραμπούκισαν ήταν Χρυσαυγίτες. Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει όπως όλα τα πολιτικά κόμματα οποιαδήποτε πράξη βίας και σε βάρος του κ. Κουμουτσάκου αλλά και....

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΜΟ ΜΕ ΦΙΛΗ->Νέα μέτρα 2 δισ. ευρώ «εδώ και τώρα» ζητά η Κομισιόν

Τελείωσε, όπως φαίνεται, ο μήνας του μέλιτος των Ευρωπαίων με την ελληνική κυβέρνηση.

Μετά από το αυστηρό και διόλου διπλωματικό τελεσίγραφο Μοσκοβισί για τα προαπαιτούμενα και το Ασφαλιστικό, η Κομισιόν με την Έκθεση της υπενθυμίζει στην ελληνική κυβέρνηση ότι πρέπει να πάρει εδώ και τώρα μέτρα που να διασφαλίζουν τους δημοσιονομικούς στόχους για το 2017!

ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ!! Κάθειρξη μόνο 12 ετών για τον Αλβανό οδηγό του Smart που σκόρπισε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη

Σε ποινή κάθειρξης 12 ετών και δύο μηνών καταδίκασε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, τον ο Ervis Marku, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2014 παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τύπου Smart, και σκότωσε τρία άτομα στην Πέτρου Ράλλη.

Ισπανία: Πρώτος ο Ραχόι – Καταρρέουν οι Podemos - Τι δείχνει νέο γκάλοπ [γραφήματα]

Νίκη του Μαριάνο Ραχόι και κατάρρευση των Podemosπροβλέπει δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε ενόψει των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου στην Ισπανία.

ΝΔ: Φασιστοεδή εκμεταλλεύτηκαν τις δηλώσεις Φίλη και χτύπησαν τον Κουμουτσάκο

«Φασιστοειδή, που εκμεταλλεύτηκαν τη δικαιολογημένη κινητοποίηση των Ποντίων εναντίον των ανιστόρητων και προκλητικών δηλώσεων Φίλη, επιτέθηκαν, προπηλάκισαν και χτύπησαν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και καταδικάζει τους «τραμπουκισμούς».

Ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας για την επίθεση στον Κουμουτσάκο - ΒΙΝΤΕΟ

«Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας» είπε στο enikos.gr ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Χρήστος Τοπαλίδης αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ! Φίλης: Αυτό είναι γενοκτονία άποψης...

«Δεν είμαι πολιτικάντης, δεν είμαι από εκείνους που αλλάζουν θέσεις, υποστηρίζω την εθνική θέση που αφορά τη Γενοκτονία των Ποντίων και από εκεί και πέρα δεν είμαι …καραγκιόζης πολιτικάντης να πω ότι δεν έχω πει τίποτα στη ζωή μου, καθαρά πράγματα» σημείωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης με αφορμή το σάλο που προκλήθηκε  από τη δήλωση του "στον ενικό" και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η Κρατική Ασφάλεια ψάχνει τον "Γυμναστή" της Χρυσής Αυγής για τον ξυλοδαρμό του Κουμουτσάκου

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου από ακραία στοιχεία και με τις "ευλογίες" της αστυνομίας, που έβλεπε μπροστά στα μάτια της να ξυλοκοπούν έναν άνθρωπο και να μην κάνει τίποτα, παρενέβη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο Ηλιόπουλος της ΧΑ δίπλα στους δολοφόνους που επιτέθηκαν στον Κουμουτσάκο - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε νέο βίντεο από την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε στο Σύνταγμα η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος.

Μεϊμαράκης: Να παραιτηθεί ο ηθικός αυτουργός, Φίλης, της επίθεσης στον Κουμουτσάκο


Τον Νίκο Φίλη κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης χρυσαυγιτών κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου, ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Αιχμές Κοντονή για την επιτροπή που καμπάνιασε τον Μαρινάκη

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Σταύρος Κοντονής πήρε θέση, καταδικάζοντας τη διαδικασία της ψηφοφορίας της Επιτροπής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ! «Η Μυτιλήνη, η Λέσβος και τα άλλα νησιά της Ελλάδας...»

Την σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν η Μυτιλήνη, η Λέσβος και τα άλλα... νησιά της Ελλάδας, είπε πώς είδε το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Η απάντηση του Άδωνι στον Τζιτζικώστα για τους... τηλεμαϊντανούς

Τη δήλωση του υποψήφιου για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, ότι δεν θέλει να γίνει τηλεμαϊμαντανός, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση του στο Twitter.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚ@ΛΟΓΙΑΣ ΛΕΜΕ! Με τροπολογία Κουρουμπλή - Τσιρώνη ο «πάγος» στις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων

Αναστέλλονται και με τη «βούλα» του νόμου όλες οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων που βρίσκονται εντός δασικών εκτάσεων, διαγράφοντας ακόμη και τις πιο αυστηρές προβλέψεις του τελευταίου νόμου για τα αυθαίρετα

Παροξυσμός σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Ουρές έξω από τα H&M για ένα Balmain [εικόνες]

Ουρές, αναμονή και παροξυσμός επικράτησε από το πρωί έξω από τα καταστήματα της H&M, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την πολυαναμενόμενη συλλογή του οίκου Balmain να είναι στη διάθεση του κοινού.

Το δώρο έκπληξη στον Άδωνι

Ενθουσιασμένος είναι ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς έλαβε για δώρο ένα βιβλίο. Πρόκειται για μια βιογραφία της Μάργκαρετ Θάτσερ, την οποία ο Άδωνις έχει δηλώσει ότι θαυμάζει.

Τα πιο... παλαβά σουτ στην ιστορία του ΝΒΑ! (vids)

Δεν μέτρησε. Λογικό. Δεν γίνεται, όμως, να μην εντυπωσιάστηκες. Δεν γίνεται να μην έψαξες για replay, προκειμένου να δεις αν όντως αυτό το σουτ μπήκε. Ναι, ο Κράουντερ έβαλε το σουτ του αιώνα!

Νέα στοιχεία για την πτώση του Airbus -Οι τρύπες στις λαμαρίνες δείχνουν έκρηξη μέσα στην καμπίνα [εικόνες]

Νέα στοιχεία έχουν οι ειδικοί που ερευνούν τα αίτια της συντριβής του μοιραίου ρωσικού Airbus τα οποία τους οδηγούν στο συμπέρασμα πως σημειώθηκε έκρηξη μέσα στο αεροσκάφος πριν από την πτώση του στο έδαφος.

Τουρκία: Δικαστίνα προήδρευσε για πρώτη φορά φορώντας μαντήλα

Η απαγόρευση της μαντήλας παραμένει σε ισχύ στις ένοπλες δυνάμεις και τις δυνάμεις ασφαλείας της Τουρκία

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Τουρκίας , μία δικαστής προήδρευσε σε δίκη φορώντας την ισλαμική μαντήλα με τους χρήστες των social media να ξεσπαθώνουν επισημαίνοντας ότι η ενέργεια αυτή σηματοδοτεί «την έναρξη της ισχύος του ισλαμικού νόμου».

Ο Τζιτζικώστας απαντά στις πιο απίστευτες ερωτήσεις: Όπως αν είναι βασιλικός; (ΒΙΝΤΕΟ)

[Άστα αυτά Απόστολε... κάτω από το στέμμα έδινες απαντήσεις :))]

«Είσαι βασιλικός»; «Θα διοικείς τη ΝΔ με φαξ»; « Νέα Δημοκρατία προς τα Δεξιά ή το Κέντρο»; «Έχεις κατοικίδιο»; Έπειτα από δυο ημέρες γεμάτες ερωτήσεις από χρήστες του Facebook, η Ομάδα Διαδικτύου του Απόστολου Τζιτζικώστα πήρε μια κάμερα, τον ακολούθησε για μια ώρα στο γραφείο του και ιδού το αποτέλεσμα:

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ! Μπαλάφας για αεροδρόμια: Δεν θέλαμε, μας ανάγκασαν...

«Προφανώς είχαμε τη διάθεση ή την πίστη να κάνουμε ορισμένα πράγματα που η συμφωνία με τους συγκεκριμένους όρους "ή φεύγετε από το ευρώ ή υπογράφετε αυτήν την όχι καλή συμφωνία" μας ανάγκασε να πάμε πίσω» ανέφερε ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real.

Χαμός στη Βουλή - Καυγάς Σκουρλέτη-Μανιάτη - ΒΙΝΤΕΟ

Άλλος αμόρφωτος και ανεπάγγελτος... υπουργός και αντί για "πάψτε" λέει "πάφτε"

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτη και στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη σχετικά με το αλαλούμ που προκλήθηκε με αφορμή δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο «το ΣτΕ ακύρωσε την απόφαση του πρώην υπουργού  Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη, με την οποία είχε ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός" στην Χαλκιδική».

Πόλεμος Βούτση - Ζωής για το «φαγοπότι» στο Ίδρυμα της Βουλής

Οργισμένη είναι η αντίδραση κύκλων του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, στα σχόλια της προκατόχου του, Ζωής Κωνσταντοπούλου, μέσω Twitter, αλλά και σε πληροφορίες αναφορικά με την τύχη των αποθεματικών των ΟΤΑ που, ως υπουργός Εσωτερικών, είχε «μαζέψει» για να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα ρευστότητας του περασμένου καλοκαιριού.

Αποχώρησαν από το Σύνταγμα οι συγκεντρωμένοι

Αποχώρησαν από το Σύνταγμα και τον άγνωστο στρατιώτη οι συγκεντρωμένοι που βρέθηκαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν για το σχόλιο του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων. Αντιπροσωπία, αυτών συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, δηλώνοντας ότι θα συνεχίζουν τον αγώνα τους για δικαίωση.

ΒΙΝΤΕΟ-Δολοφόνοι ΧΑυγίτες ξυλοκόπησαν τον Κουμουτσάκο-Τη γλίτωσε ο Βαρβιτσιώτης

Δείτε φωτογραφίες - Αγνωστοι γρονθοκόπησαν τον βουλευτή της ΝΔ στη συγκέντρωση των Ποντίων - Οπαδούς της Χρυσής Αυγής,κατονόμασε ως τα άτομα που του επιτέθηκαν ο κ. Κουμουτσάκος-Επίθεση Κουμουτσάκου στον Φίλη: Οι δηλώσεις σου τροφοδότησαν τη βία που δέχθηκα

Άγρια επίθεση από ομάδα ακραίων στοιχείων δέχτηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Σύνταγμα.

Στο αρχείο το σκάνδαλο της ΑΤΕ

Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία για τα δάνεια της Αγροτικής Τράπεζας προς τα κόμματα, όπως αποκάλυψε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. "'Ενα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, που αφορά εκατοντάδες εκατομμύρια σε θαλασσοδάνεια κλείνει και ούτε γάτα ούτε ζημιά", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

ΝΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ! ΟΙ 25ΧΡΟΝΟΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ! Βάσει ηλικίας η υποχρέωση χρήσης πιστωτικής κάρτας αντί για μετρητά

Οι ηλικιωμένοι δεν θα υποχρεούνται να πληρώνουν με πλαστικό χρήμα - Σε βάθος χρόνου η μείωση φορολογικών συντελεστών και η επιβράβευση όσων πληρώνουν με κάρτες αντί μετρητών

ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! Αποκλείει «κούρεμα» του χρέους ο Γιούνκερ

Απολύτως σαφής ως προς το ζήτημα του ελληνικού χρέους εμφανίστηκε με δηλώσεις του πριν από λίγο ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Την παραίτηση του Φίλη ζητά ο Ιβάν Σαββίδης

Την παραίτηση του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, ζητά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με δήλωσή του σχετικά με τα όσα δήλωσε ο κ. Φίλης στην εκπομπή "στον ενικό" για τους Πόντιους.

ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Χρυσοβελώνη: Ο πρωθυπουργός να αναλάβει πρωτοβουλίες για το αν θα μείνει ο Φίλης

Να αναλάβει πρωτοβουλίες σχετικά με το αν θα φύγει ή θα μείνει ο Νίκος Φίλης στην κυβέρνηση κάλεσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Βίντεο: Δείτε την τρομακτική πτήση ενός αλεξιπτωτιστή που σώζεται την τελευταία στιγμή

Μία πτήση για τον εορτασμό του Halloween παραλίγο να καταλήξει σε πραγματική τραγωδία, καθώς το αλεξίπτωτο δεν λειτουργεί σωστά και η ελεύθερη πτώση διαρκεί μία αιωνιότητα (ευτυχώς όχι κυριολεκτικά...)

Γεωργιάδης: Θα ζητήσω διαγραφή των χρεών της ΝΔ μετά από οικονομικό έλεγχο

Στα άθλια οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στους συνυποψηφίους του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης στο newsit.gr και στο Νίκο Ευαγγελάτο.

ΑΡΧΟΝΤΑΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ! Κω/λου: Ο Μειμαράκης αγόρασε χρυσή λίρα για την πίτα της Βουλής

Εντάξει για το ότι η άλλη φεύγοντας πήρε στο σπίτι της έγγραφα προκειμένου να εκβιάζει, σηκώνω τα χέρια ψηλά!! Αλλά κι εσύ ρε Βαγγέλα... λίγη τσίπρα ρε!!

Ενα ιδιότυπο πόλεμο φαίνεται ότι ξεκινά η Ζωή Κωνσταντοπούλου όχι μόνο μέσω των καθημερινών σχολίων που κάνει στο twitter αλλά και μέσω διοχέτευσης εγγράφων σε ΜΜΕ επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες που κάνουν βουλευτές ότι πριν φύγει από τη Βουλή φωτοτύπησε πολλά έγγραφα του Κοινοβουλίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΚΟΤΑ ο Καμμένος δεν τόλμησε να ζητήσει παραίτηση Φίλη αλλά τάισε σανό τα γίδια

«Ανιστόρητη» χαρακτήρισε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος τη δήλωση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων χωρίς όμως να τολμήσει να ζητήσει την παραίτηση ενός "ανιστόρητου" που παριστάνει τον Υπ. Παιδείας.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ! Τεράστιο πρόστιμο στον Μαρινάκη

Με ψήφους 4-3 η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) αποφάσισε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό και θα του επιβληθεί το πιο μεγάλο πρόστιμο.

Χαμός στην Κίνα με τον Ηλία Ψινάκη - Τα δημοσιεύματα στον κινέζικο Τύπο για τον Μαραθώνα

Αυτό κι αν είναι είδηση! Πρώτο θέμα στον κινέζικο Τύπο έγινε ο Ηλίας Ψινάκης και ο Δήμος Μαραθώνα, ενόψει και του Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας που θα γίνει την Κυριακή 8 Νοεμβρίου! Η πρωτοβουλία του Ηλία Ψινάκη να προωθήσει τη χώρα και το Δήμο Μαραθώνα σε όλο τον κόσμο, άρχισε να έχει μεγάλη απήχηση και να παίρνει σιγά σιγά παγκόσμιες διαστάσεις!

Η αναπάντεχη…συνάντηση Άδωνι με Καμμένο (ΦΩΤΟ)

Το γύρο της Ελλάδας κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες πέρασε και από την Άρτα. Όπως θα δείτε στο παρακάτω φωτογραφικό ενσταντανέ, ο κ. Γεωργιάδης...

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ! Ο δήμαρχος άφησε τη συνοδεία Τσίπρα - Σουλτς και έπεσε στη θάλασσα για τους πρόσφυγες - ΦΩΤΟ

Στη θάλασσα έπεσε προκειμένου να βοηθήσει δυο πρόσφυγες που ζητούσαν βοήθεια, ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός. Το περιστατικό, σύμφωνα με το emprosnet.gr, σημειώθηκε την ώρα που ο δήμαρχος  ακολουθούσε την αυτοκινητοπομπή που οδηγούσε τον  Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  Μάρτιν Σουλτς από το αεροδρόμιο του νησιού στο hotspot της Μόριας.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ! Η Κατερίνα Στικούδη πήγε σε εκδήλωση χωρίς μπλούζα [εικόνες]

Είναι πάνω από όλα περφόμερ. Το σέξι έχει γίνει συνώνυμο με την εικόνα της. Και μάλλον επιδιώκει να γίνει και η υπερβολή. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε βίντεο από τα άγρια επεισόδια μεταξύ Σέρβων-Κροατών στο «Ελ. Βενιζέλος»

Έξι τραυματίες, ο ένας σε σοβαρότερη κατάσταση, πιθανότατα από μαχαίρι - Περίπου 20 Κροάτες δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Σέρβων με ξύλα και πέτρες - Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 40 προσαγωγές, ενώ ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και δύο Έλληνες

Το επεισόδιο Μητσοτάκη με υπουργούς που μιλούσαν στο κινητό στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Παρατήρηση προς τους υπουργούς που βρίσκονται στη Βουλή έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης για τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στο αρχείο οι δικογραφίες για τα δάνεια των κομμάτων

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην Ολομέλεια

Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία για τα δάνεια των κομμάτων, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Ξανάρχεται ο φόρος για τις μικρές ζυθοποιίες αφού τα γατάκια οι ΑΝΕΛ βρήκαν δικαιολογία ότι φταίει ο Χατζηδάκης

Το ρήγμα που προκλήθηκε χθες στην κυβερνητική πλειοψηφία με την απόφαση των ΑΝΕΛ να καταψηφίσουν τον φόρο στις μικρές ζυθοποιίες σπεύδει να κλείσει το Μαξίμου.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στη Βουλή για τη δήλωση Φίλη "στον ενικό" – ΒΙΝΤΕΟ

«Οι δηλώσεις σας κ.υπουργέ κάνουν μεγάλη ζημιά στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Με τις δηλώσεις σας γίνατε ο καλύτερος σύμμαχος των Τούρκων Κεμαλιστών», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σάββας Αναστασιάδης.