16 Νοεμβρίου 2015

Καλλιστεία για 50άρες Γερμανίδες-Η 56χρονη αεροσυνοδός που πήρε τον τίτλο της Μiss 50 plus [εικόνες & βίντεο]

Mπορεί εδώ στην Ελλάδα, της οικονομικής κρίσης, τα καλλιστεία να έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα, και να γίνονται στη... σκιά, ωστόσο στη Γερμανία, όχι μόνο διοργανώνονται εκδηλώσεις για την ανάδειξη της Σταρ και της Μις της χώρας, νεαρών ηλικιών, αλλά και για ακόμη μεγαλύτερες!

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΑ ΑΠΟΨΕ! Το κινητό του Παππά στο Μαξίμου είναι πληρωμένο

Ο Νίκος Παππάς δεν ανησυχεί. Μπορεί να μιλάει στο κινητό τηλέφωνο όσο θέλει! Άλλωστε, με τα προγράμματα που υπάρχουν σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν βρει τις λύσεις ώστε να μην πληρώνουν πολλά οι υπουργοί που «μένουν» εντός… οικήματος.

Η Ελένη Λουκά γλίστρησε σε... ζωντανή σύνδεση - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης και ενώ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Νίκος Φιλιππίδης μετέδιδε έξω από το Χίλτον το ρεπορτάζ από τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα,  άρχισαν να ακούγονται φωνές. Στο πλάνο πίσω από τον δημοσιογράφο φαίνεται η Ελένη Λουκά να πλησιάζει την είσοδο του ξενοδοχείου φωνάζοντας.

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΕΜΕ! Διαβεβαιώσεις Τσίπρα ότι δεν τίθεται ζήτημα κατάργησης του αγγελιόσημου

Τις προσωπικές διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, έλαβαν σήμερα ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), Δημήτρης Κουμπιάς και Γιώργος Σαββίδης, ότι δεν τίθεται τώρα από την κυβέρνηση θέμα κατάργησης του αγγελιόσημου

«Videobombing» ή... ο κατάσκοπος με το τσαντάκι στο τετ-α-τετ Ομπάμα - Πούτιν;

Ο φερόμενος ως... μυστικός πράκτορας, έχει ένα «μυστικό», που δεν μπορεί να μείνει μυστικό...Η χθεσινή, τετ-α-τετ συνάντηση του Μπαράκ Ομπάμα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αττάλεια της Τουρκίας, στο περιθώριο της Συνόδου του G20, αποτέλεσε αναμφισβήτητα είδηση «πρώτου μεγέθους» για τα διεθνή ΜΜΕ.

Τζιτζικώστας: Αυτούς θα εμπιστευθούμε; (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτή την κυβέρνηση που μήνυσε τον μοναδικό Υπουργό της που τόλμησε να μιλήσει για ασφάλεια» τόνισε αναφερόμενος στην τρομοκρατία και τη στάση της κυβέρνησης, μετά και την τραγωδία στο Παρίσι, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η έγκυος που κρεμάστηκε στο παράθυρο του Μπατακλάν βρήκε τον «σωτήρα» της μέσω Twitter

Ο άντρας την κρατούσε επί πέντε λεπτά και εν τέλει η εξουθενωμένη γυναίκα τον παρακάλεσε να τη βάλει πάλι μέσα στο κτίριο και έπειτα χωρίστηκαν

Θα δικαστούν τελικά για τα θαλασσοδάνεια του ΤT οι Κοντομηνάδες

Οριστικά και αμετάκλητα θα δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών οι 35 κατηγορούμενοι για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, καθώς η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δεν έκανε δεκτή την αίτηση 8 εκ των παραπεμπομένων, οι οποίοι ζητούσαν να αναιρεθεί το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβούλιου Εφετών Αθηνών.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν έχω κάνει καμία παρασκηνιακή συμφωνία

Τη διαβεβαίωση ότι δεν έχει πραγματοποιήσει καμία παρασκηνιακή συμφωνία, έδωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο άνθρωπος που έφτιαξε το USB δεν έβγαλε... φράγκο από αυτό -Αλλά δεν τον πειράζει

Δισεκατομμύρια συσκευές χρησιμοποιούν πλέον USB. Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε αυτή την τεχνολογία πριν από 20 χρόνια, θα μπορούσε να είναι ζάμπλουτος πλέον. Αλλά δεν είναι.

Βροχή τα likes για την s@xy φωτογραφία της Έλλης Παπαγγελή! (ΦΩΤΟ)

Κάθε φορά είναι και πιο όμορφη η Έλλη Παπαγγελή! Δεν προλαβαίνει να ανεβάσει φωτογραφία στα social media και… τα likes πέφτουν βροχή!

Άρης-Σιδηρόκαστρο σε μετάδοση από την... καρότσα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

"Πενία τέχνας κατεργάζεται", λέει ο σοφός λαός και κάπως έτσι ένας ευρηματικός σπορτσκάστερ επινόησε ένα πρωτότυπο τρόπο προκειμένου να μεταδώσει τον αγώνα του Άρη κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ! Κλείνει απόψε η συμφωνία - Αύριο κατεπείγον νομοσχέδιο «σκούπα» με όλα τα προαπαιτούμενα

Ό,τι αλλάζει σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, 100 δόσεις, 23% ΦΠΑ στην εκπαίδευση, τέλη κυκλοφορίας και γενόσημα σε ένα σχέδιο νόμου που κατατίθεται αύριο στη Βουλή - Την Τετάρτη εγκρίνεται από την επιτροπή - Την Πέμπτη ψηφίζεται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος

Μπουχέσας Ξηρός και άλλοι 27 σε δίκη για το σχέδιο «Γοργοπόταμος»

Εδώλιο σε 28 άτομα έδειξε με βούλευμά του το συμβούλιο Εφετών, μεταξύ των οποίων και για τον Χριστόδουλο Ξηρό, για το σχέδιο «Γοργοπόταμος».

«Βόμβα» Πούτιν: Υπάρχουν χώρες του G20 που χρηματοδοτούν τους τζιχαντιστές!

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου του G20 στην Αττάλεια της Τουρκίας, καθώς δεν «μάσησε» τα λόγια του, αναφερόμενος στο φαινόμενο ISIS.

Εξι πολιτείες των ΗΠΑ κλείνουν την πόρτα στους Σύρους πρόσφυγες: Μετά το Παρίσι, δεν δεχόμαστε άλλους

Το Τέξας, το Αρκανσας, η Ιντιάνα και η Λουιζιάνα προστέθηκε στις πολιτείες των ΗΠΑ που δηλώνουν ότι πλέον δεν θα δέχονται Σύρους πρόσφυγες.

Ολάντ: ¨"Είμαστε σε πόλεμο-Γιατί συγκάλεσε βουλή και γερουσία στο παλάτι των Βερσαλλιών [εικόνες]

Ιστορική συνεδρίαση της βουλής και της γερουσίας της Βουλής συγκάλεσε σήμερα ο Φρανσουά Ολάντ, λίγες ημέρες μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής.

Ούγγρος πρωθυπουργός: Δεν θα φιλοξενήσουμε κανέναν πρόσφυγα

O πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν διατύπωσε σήμερα, στον απόηχο των επιθέσεων στο Παρίσι, την εκτίμηση ότι οι «τρομοκράτες εκμεταλλεύτηκαν τις μαζικές μεταναστεύσεις» των τελευταίων μηνών προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και υπερασπίστηκε το δικαίωμα των Ευρωπαίων "να αμυνθούν".

Οι ΠτΦ απειλούν ευθέως τον Πανούση: «Αναβαθμίστηκε ως στόχος, όπως έστρωσε θα κοιμηθεί»

Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και συγκεκριμένα το μέλος της οργάνωσης Χρήστος Τσάκαλος απειλεί ευθέως τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΠΟΤΕ ΗΘΙΚΟΙ! Αυγενάκης: Υπουργοί έστησαν «φάμπρικα» εξυπηρέτησης εκλογικής πελατείας με τζίρο 50.000 ευρώ ημερησίως!

Απίστευτη καταγγελία από τον βουλευτή της ΝΔ - Δεν τους κατονομάζει, αλλά λέει ότι έχουν νοικιάσει γραφείο επί της λεωφόρου Συγγρού

Ο μακελάρης τζιχαντιστής της Λέρου χορεύει σε καταυλισμό προσφύγων στη Σερβία (Δείτε το βίντεο)

Ο ύποπτος για συμμετοχή στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι Άχμεντ Αλ Μοχάμαντ ο οποίος πέρασε από την Ελλάδα, τη Σερβία και την Κροατία φέρεται να απεικονίζεται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ανθρωπιστική οργάνωση «Rast platz».

Σπάνια εικόνα! Μάνα και κόρη στο παρκέ της Α1 (ΦΩΤΟ)

Το έχουμε δει σε φιλικούς αγώνες, αλλά σε επίσημη αναμέτρηση είναι κάτι το... σπάνιο! Στο παιχνίδι του Ιπποκράτη με τον Παναθηναϊκό στην Κω, για την Α1 γυναικών, η αρχηγός των γηπεδούχων Ελένη Δρεττάκη αγωνίστηκε μαζί με τη 13χρονη κόρη της, Στέλλα Κουζούκα.

Ο «εγκέφαλος» του μακελειού στο Παρίσι σέρνει ακρωτηριασμένα πτώματα με το τζιπ του

Το φρικιαστικό βίντεο είχε έρθει στη δημοσιότητα τον Μάρτιο του 2014 και τώρα επανάρχεται με δραματικό τρόπο στην επικαιρότητα

Συνελήφθη μετανάστης κάτοχος διαβατηρίου ίδιο με εκείνο που βρέθηκε στο Παρίσι

Έναν μετανάστη που είχε στην κατοχή του συριακό διαβατήριο με το ίδιο όνομα με εκείνο που βρέθηκε στο Παρίσι, σε ένα από τα σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν οι επιθέσεις, συνέλαβε η σερβική αστυνομία, όπως αναφέρει η εφημερίδα Blic.

Οι διαφημισμένες περικοπές Βούτση στους βουλευτές μείωσαν μόνο κατά 4 εκ το προϋπολογισμό της Βουλής για το 2016

Ταϊζουν τα γίδια κουτόχορτο και κανείς δεν λέει ότι από τη Βουλή και ειδικά από τη μισθοδοσία των βουλευτών δεν μπορούν να εξοικονομηθούν λεφτά... τόσες βδομάδες ακούμε "10% μείωση μισθών βουλευτών και 10% ή 205 περικοπές σε άλλες παροχές" για το γελοίο αποτέλεσμα της εξοικονόμησης 4 εκ ευρώ... Η Βουλή δεν είναι το πρόβλημα για τα οικονομικά του κράτους... αλλού χάνονται τα εκατομμύρια 

Μειωμένος κατά 4 εκατ. ευρώ, περίπου, θα είναι ο Προϋπολογισμός της Βουλής για το 2016, σε σχέση με πέρσυ και θα ανέρχεται σε 136.016.000 ευρώ. Παράλληλα ο Προϋπολογισμός της Βουλής, εμφανίζεται να υπολείπεται κατά 4.128.000 ευρώ του στόχου του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Στηρίζει Τζιτζικώστα ο Αθανασίου

Δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έκανε σήμερα ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

Τα σκίτσα του Charlie Hebdo για τις επιθέσεις της Παρασκευής [εικόνες]

O Joann Sfar, ένας από τους γνωστούς καρτουνιστες του γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo, που αποτέλεσε στόχο των τρομοκρατών τον περασμένο Ιανουάριο, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει με την πένα του τις επιθέσεις της Παρασκευής.

Μάνι Πακιάο: Ξόδεψε πάνω από 200.000 ευρώ για να τονώσει τις ελληνικές επιχειρήσεις!

Ο πακτωλός χρημάτων που μοίρασε σε άστεγους, οι 200.000 ευρώ για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας κι ο φόβος που ένιωσε από τις εκδηλώσεις λατρείας των συμπατριωτών του

Την Παρασκευή, το Σύνταγμα και το κέντρο της πρωτεύουσάς μας αποτέλεσε για πολλοστή φορά σημείο αναφοράς επεισοδίων και ταραχών. Μια γνώριμη εικόνα των τελευταίων ετών στην ελληνική πρωτεύουσα.

Η Μπακογιάννη κατέθεσε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για την υπόθεση Πανούση

Η κ. Μπακογιάννη καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν γνώριζε «για τις δημοσιευμένες συνομιλίες μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατών»

Αυτό είναι το κορυφαίο κτίριο που χτίστηκε το 2015

Το κτίριο Interlace στην Σιγκαπούρη, σχεδιασμένο από την ολλανδική εταιρεία ΟΜΑ, βράβευσε το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Αρχιτεκτόνων ως το πιο σπουδαίο οικοδόμημα για το 2015.

Νέο μανιφέστο μίσους από τον ISIS: Ποιες πόλεις απειλούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα νέο αιματοκύλισμα απειλούν οι τζιχαντιστές του ISIS, με βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα και απειλούν την Ουάσινγκτον και άλλες χώρες της Δύσης πως θα έχουν την ίδια μοίρα με το Παρίσι.

Κατάληψη στο γραφείο της Φωτίου

Συμβολική κατάληψη πραγματοποιούν έως αυτή την ώρα στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου, οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

To Facebook παίρνει μέτρα μετά την επίθεση στο Παρίσι

Ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ δήλωσε, με αφορμή τις πολύνεκρες επιθέσεις στη Γαλλία, ότι η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης θα διευρύνει τη χρήση του «Safety Check», το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δηλώνουν αν είναι ασφαλείς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

H συνέντευξη που είχε δώσει ο «εγκέφαλος» της επίθεσης στο Παρίσι

O Αμπτελχαμίντ Αμπααούντ, καταζητούμενος και επίσημα από τις Γαλλικές αρχές ως ο εγκέφαλος των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό του ISIS όπου μιλούσε για το ταξίδι του στο Βέλγιο.

Άδωνις: Ο Τζιτζικώστας στήριξε στις ευρωεκλογές ΣΥΡΙΖΑ-Κάποιοι φοβήθηκαν και παραπληροφορούν ότι αποσύρομαι-ΦΩΤΟ

«Ο κ. Τζιτζικώστας στήριξε στις ευρωεκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε οικουμενική κυβέρνηση πριν την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά» δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και στους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ποιοί ανακοινώνουν υπέρ Τζιτζικώστα

Μετά τον Μάκη Βορίδη και τον Τάκη Μπαλτάκο που ανακοίνωσαν την στήριξη τους στο πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα, ήρθε να προστεθεί και ο μετριοπαθής Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Σε μια προσπάθεια βέβαια να ισορροπηθεί το δεξιό στίγμα που εκφράζουν Βορίδης και Μπαλτάκος.

Ο Τζιτζικώστας για τον Βορίδη: Η δική μου υποψηφιότητα μιλάει στο όλον

«Η δική μου υποψηφιότητα μιλάει στο όλον» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας, αναφερόμενος στη στήριξη του Μάκη Βορίδη στο πρόσωπό του, μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Realfm 97,8 και πρόσθεσε:

ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ! Ραχήλ: «Είστε ηλίθιοι» σε αυτούς που την κορόιδευαν (ΦΩΤΟ)

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τον πόλεμο που δέχτηκε για την εικόνα που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ραχήλ Μακρή έδωσε την δική της απάντηση.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑίους ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ Η ΠΟΠΑΡΑ! Γιατί λογομάχησαν Τσαπανίδου - Γιακουμάτος - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή Live U, ανάμεσα στην Πόπη Τσαπανίδου και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Πίθηκος με Καλάσνικοφ πυροβολεί στρατιώτες! Απίστευτο βίντεο

Οι στρατιώτες θεώρησαν πολύ αστειο να κάνουν "πλάκα" στον πίθηκο. Και το διασκέδαζαν πολύ είναι η αλήθεια. Μέχρι που ένα Καλάσνικοφ βρέθηκε...στην κατοχή του. Οι στρατιώτες εξακολούθησαν να το ...

ΦΩΤΟ-Υπερασπιστής τρομοκρατών στην εξουσία δεν είναι μόνο ο Λάμπρου....

Διαβάστε πόσο πολεμάνε την "τρομοκρατία":

Η παρακάτω ΦΩΤΟ είναι από συνέντευξη Τύπου υπερ του...

ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ "ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ"! "Γκάφα" με τον φωτισμό στο Δημαρχείο του Βόλου - ΦΩΤΟ

Φήμες (Λαρισαίοι δηλ. :))) λένε ότι μόλις μπήκαν στην πόλη οι ναζί σήκωσαν αυστριακή σημαία επειδή δεν είχαν αυτή με τον αγκυλωτό σταυρό... έκτοτε ονομάζονται και "Αυστριακοί"
Το Δημαρχείο του Βόλου φωταγωγήθηκε με τα χρώματα της γαλλικής σημαίας σε ένδειξη συμπαράστασης για την τρομοκρατική επίθεση.

Ο Τόνι Μπλερ στο Μέγαρο Μαξίμου... ως πλασιέ πολυεθνικής

Έκπλητοι έμειναν δημοσιογράφοι και τεχνικοί όταν αντίκρισαν τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τόνι Μπλερ να μπαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μαλλιά κουβάρια οι 1101 του Βαρουφάκη-Καταγγελίες για ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία στο TPP

Σε πόλεμο μεταξύ των εργαζόμενων στο site ThePressProject και του ιδιοκτήτη του Κώστα Εφήμερου εξελίχθηκε η περίφημη καμπάνια των 1101.gr, ενός φιλόδοξου εγχειρήματος στο internet που θα «άλλαζε» όπως ισχυρίζονταν οι επικεφαλής Γιάνης Βαρουφάκης και Κώστας Εφήμερος τη δημοσιογραφική πληροφορία στην Ελλάδα.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ 5 ΔΙΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ; Περισσότερες από 10 τράπεζες πτώχευσαν στη Ρωσία από τις αρχές Νοεμβρίου

Οι ρωσικές αρχές έκλεισαν σήμερα τρεις προβληματικές τράπεζες, ανεβάζοντας σε 10 τον αριθμό των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που έχουν υποκύψει στην οικονομική κρίση από τις αρχές Νοεμβρίου.

Eπεισόδια στην Λευκωσία: Μέλη του ΕΛΑΜ και μαθητές επιτέθηκαν σε οχήματα Τουρκοκυπρίων - Ένας σοβαρά τραυματίας

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν όταν νεαροί που πρόσκεινται στο ΕΛΑΜ επιτέθηκαν κατά οχημάτων με επιβάτες Τ/κ τα οποία εκινούντο στην περιοχή Λυκαβηττού, πλησίον μάλιστα των αστυνομικών εγκαταστάσεων

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Κοινοτική πηγή: Δεν θα εκταμιευθεί την Τρίτη η δόση των 2 δισ.

Δεν θα εκταμιευθεί η δόση στο αυριανό EWG σύμφωνα με κοινοτική πηγή κοντά στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και τρόικας.

ΤΡΩΕΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΣΠΙΤΙ! Η παρατήρηση της Τασίας στον… σύζυγο υπουργό!

Σκηνή έκανε η Τασία Χριστοδουλοπούλου στον σύζυγό της, Θεόδωρο Δρίτσα, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Στο εδώλιο ο γερμανός… τριπλός πράκτορας

Μπορεί οι γερμανικές και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες συνεργάζονται συχνά, ωστόσο η CIA διατηρούσε κατάσκοπο εντός της γερμανικής BND. Ο Μάρκους Ρ. αποκαλύφθηκε όταν πρόσφερε τις υπηρεσίες του και στη Ρωσία.

ΒΙΝΤΕΟ-Αναρχοάπλυτοι τραμπούκισαν ΣΥΡΙΖΑίους-Δεν τους άφησαν να καταθέσουν στεφάνι

Ένταση επικράτησε στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημιου Πατρών στην οδό Κορίνθου ανάμεσα σε μέλη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ και φοιτητές.