26 Δεκεμβρίου 2015

Φωτοκουίζ: Ελληνίδα τραγουδίστρια στα πιο γυμνά της! Την αναγνωρίζετε;

Είναι δύσκολο και για δυνατούς λύτες εκτός κι αν παρακολουθούσατε στενά φωτογραφήσεις περιοδικών!

Τα οπίσθια που βλέπετε είναι της τραγουδίστριας...

ΦΩΤΟ! Ρε με ποιον μοιάζει;

Κι έλεγα με ποιον μοιάζει με ποιον μοιάζει ο Αλέξης στη φώτο αριστερά όπου από το μπαλκόνι του Δημαρχείου Μυτιλήνης λέει σε δημοσιογράφο ότι του απαγορεύει την είσοδο στο κτήριο... Τελικά θυμήθηκα! Μ'αυτόν μοιάζει:

Το εξωφρενικό ποσό που δίνει η Μενεγάκη για διακοπές στις Μαλδίβες

Εξωφρενικό ποσό φαίνεται πως δίνει η αγαπημένη παρουσιάστρια των Ελλήνων, Ελένη Μενεγάκη, για να κάνει διακοπές στις Μαλβίδες Μαλδίβες (λέγονται ρε δημοσιοκάφρε!).

ΣΩΣΤΟΣ! Ζέμαν: Να μείνουν στην πατρίδα τους οι πρόσφυγες να πολεμήσουν το Ισλαμικό Κράτος

Ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν χαρακτήρισε σήμερα "οργανωμένη εισβολή" τις μεταναστευτικές ροές, καλώντας τους νεαρούς άνδρες από τη Συρία ή το Ιράκ να "πάρουν τα όπλα" εναντίον του Ισλαμικού Κράτους αντί να φεύγουν από τις πατρίδες τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για το σκάνδαλο με τον πολιτικό!

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο late night show του στον ΑΝΤ1 η παλιά του συνεργάτιδα και παρουσιάστρια της κυπριακής τηλεόρασης Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε για την πρόσφατη κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει σχέση με γνωστό πολιτικό ο οποίος μάλιστα ήταν παντρεμένος.

Νέο κρούσμα ντόπινγκ στον ελληνικό αθλητισμό

Η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών του Χιούστον, Ευτυχία Ανανιάδου, βρέθηκε θετική στην αναβολική ουσία δεϋδρο-χλωρ-μεθυλτεστοστερόνη, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (IWF).

Η Τουρκία πήρε 3 δισ. από την ΕΕ για να πλημμυρίσει τη Λέσβο με πρόσφυγες

Τσάμπα τα δις που οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να δώσουν στους Τούρκους για “καλύτερη διαχείριση” των προσφυγικών ροών.

Λονδίνο - Σκηνές πανικού στο εμπορικό κέντρο - ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο σε εμπορικό κέντρο του Λονδίνου, όπου κυκλοφορεί ένας άνδρας με μαχαίρι. Οι επισκέπτες τρέχουν πανικόβλητοι για να βγουν έξω από το εμπορικό κέντρο.

ΒΙΝΤΕΟ-Αλεξανδρούπολη: Η στρατιωτική μπάντα άφησε τα εμβατήρια και έπιασε... τα ποπ

Ο Ελληνικός Στρατός και συγκεκριμένα μπάντα στην Αλεξανδρούπολη, άφησε για λίγο τα... στρατιωτικά εμβατήρια και έπιασε τα ελληνικά ποπ τραγούδια!

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΗΘΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Τρελές πωλήσεις κάνει το ημερολόγιο Πούτιν

Λίγο πριν το τέλος του έτους και της έλευσης του νέου, είναι η εποχή των ημερολογίων.

Κυκλοφορούν παντού, παιδικά, με αισθησιακές πόζες, μαγειρικής ή με τραγούδια και ποιήματα.

Συρία: Πλήγμα στους τζιχαντιστές από την αραβοκουρδική συμμαχία

Η συμμαχία Κούρδων και αντάρτικων ομάδων Αράβων, με την υποστήριξη της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, επέφερε καίριο πλήγμα στην οργάνωση των τζιχαντιστών, καθώς κατέλαβαν ένα φράγμα και εκδίωξαν τους άνδρες του Ισλαμικού Κράτους, αποκόπτοντας έτσι την οδό ανεφοδιασμού τους μέσω του Ευφράτη.

Τα επικίνδυνα παιχνίδια του Τσίπρα και του Παπαγγελόπουλου

Επικίνδυνα παιχνίδια με λίστες και προϊόντα παράνομων υποκλοπών παίζει η κυβέρνηση δημιουργώντας παράλληλα έναν ανεξέλεγκτο μηχανισμό που θα λειτουργεί με πρόσχημα την πάταξη της διαφθοράς, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια υπηρεσία πληροφοριών και διαχείρισης καυτών υποθέσεων που αγγίζουν κορυφαίους επιχειρηματίες, εκδότες, πολιτικούς και παράγοντες της δημόσιας ζωής.

Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Και οι ομοφυλόφιλοι είναι δημιουργήματα του Θεού

Tην ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία ιεραρχών εκφράζει ακραίες απόψεις με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης και καταφέρονται κατά των ομοφυλοφίλων, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, πάει...κόντρα στο ρεύμα.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ! «Έφυγε» από τη ζωή η αδερφή του Μεϊμαράκη

Της Άντζελας Πεϊτση

Ιδιαίτερα δύσκολες οικογενειακές ώρες βιώνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Το απόγευμα, άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας, η αδερφή του Βάσω, νικημένη από την επάρατο νόσο. Είχε τρία παιδιά, το Βαγγέλη από τον πρώτο της γάμο με τον Γιώργο Πέτσο (τον εκλιπόντα...

Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ και ο Πάπας για τους χριστιανούς

Ο ποντίφικας κάλεσε τους πιστούς να εκπαιδευθούν στη συγχώρεση όπως έκανε ο Άγιος Στέφανος και μας θύμισε τους χριστιανούς που διώκονται, σε αντίθεση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο που στο Χριστουγεννιάτικό του μήνυμα αναφέρεται στους "πρόσφυγες"
Το μήνυμά του στους χριστιανούς σε ολόκληρο τον κόσμο που διώκονται έστειλε μέσω Twitter ο Πάπας Φραγκίσκος.

Ρία Αντωνίου: Εύχεται «χρόνια πολλά» με αποκαλυπτικές φωτογραφίες της

Η Ρία Αντωνίου, η οποία ζει και εργάζεται στην Ιταλία, ευχήθηκε στους θαυμαστές της χρόνια πολλά με τον πιο αισθησιακό τρόπο που θα μπορούσε να σκεφτεί. Φορώντας μια ημιδιάφανη μπλούζα, που αποκάλυπτε το στήθος της, η Ρία «τρέλανε» του αρσενικούς της followers οι οποίοι έλαβαν τα πιο σέξι «χρόνια πολλά» που δεν είχαν φανταστεί.

Δείτε την στιγμή που ο LeBron James έπιασε στα πράσα γυναίκα να τον κοροϊδεύει

Μία απροσδόκητη στιγμή βίωσε ο σταρ του NBA, LeBron James όταν γυρίζοντας την πλάτη του αντιλήφθηκε ότι μία γυναίκα που καθόταν στις πρώτες θέσεις του κοινού τον κορόιδευε.

Τρεις Ήλιοι ανέτειλαν στη Σιβηρία – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ήλιος ανέτειλε από… τρία διαφορετικά σημεία για τους κατοίκους της Σιβηρίας οι οποίοι πριν από λίγο καιρό είχαν την ευκαιρία να δουν ένα μοναδικό φαινόμενο.

Τι συμβαίνει με τον Σουμάχερ: Η σύζυγός του απαγορεύει στον πρώην μάνατζέρ του να τον δει

Τα παράπονά του για την σύζυγο του Μίκαελ Σουμάχερ, την Κορίνα, εξέφρασε δημόσια ο πρώην μάνατζερ του πιλότου της Formula 1, Βίλι Βέμπερ. Ο Βέμπερ ήταν ο άνθρωπος που επί 22 χρόνια, από το 1988 μέχρι το 2010, βρισκόταν στο πλευρό του διάσημου πιλότου αλλά και του αδελφού του Ραλφ Σουμάχερ, που ήταν, επίσης, οδηγός αγώνων.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης χωρίς... μουστάκι (ΦΩΤΟ)

Το παχύ μουστάκι είναι εδώ και χρόνια το σήμα κατατεθέν του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Πως θα ήταν όμως ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χωρίς το μουστάκι του; Ήρθε η στιγμή να τον δείτε!

Θεοδωράκης κατά Καμμένου: Δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος

Δριμεία κριτική όσον αφορά στο φερόμενο σχέδιο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στις γυναίκες, για τα αστικά σώματα προστασίας, αλλά και για στρατιωτικά λύκεια στην Ελλάδα, ασκεί το Ποτάμι με ανακοίνωσή του.

Ιταλία: Συνελήφθη ο… Αδόλφος Χίτλερ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Τέθηκε σε κατ’οίκον περιορισμό για εννέα μήνες - Ο παππούς του φέρει το όνομα Μπενίτο Μουσολίνι

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Αδόλφος Χίτλερ συνελήφθη στην Φλωρεντία της Ιταλίας για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ!

Η θεωρία μιας βολικής αντιπολίτευσης

Τάσος Καραμήτσος

Δεν ξέρω αν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι ο Τσίπρας βρίσκει και τα κάνει ή παίζει χωρίς αντίπαλο, αλλά, εδώ που τα λέμε, όταν ο αντίπαλός σου επί τρεις ημέρες εμφανίζει έναν γραφικό κύριο που μιλάει για τηλεομοιοτυπίες την εποχή που οι Σύνοδοι Κορυφής ανακοινώνονται μέσω Twitter…

Εξαφανισμένη η αστυνομία: 35 διαρρήξεις και δύο ληστείες κάθε νύχτα

Αχαΐα: Χριστουγεννιάτικη ληστεία με λεία 90.000 ευρώ - Από τις αρχές του χρόνου καταγράφηκαν περισσότερες από 13.000 κλοπές σε σπίτια - Πώς δρουν οι συμμορίες των αδίστακτων κακοποιών

Σενάριο από «κινηματογραφική» ταινία θυμίζουν τα όσα έζησαν ένας 54χρονος και η 38χρονη σύντροφός του, μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή των Δουνεϊκων επί της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, το βράδυ των Χριστουγέννων.

ALERT! Η Κω/λου θέλει να κάνει παιδιά!!

Αγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής αποκαλύπτει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε μιλώντας για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της αλλά και για το αν θέλει να κάνει παιδιά.

"Ο Πούτιν έριξε το αεροπλάνο στο Σινά για να δικαιολογήσει τον πόλεμο στη Συρία"

- Τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν "βλέπει" πίσω από την τραγωδία στο Σαρμ ελ Σέιχ πρώην πράκτορας της KGB!
- Υποστηρίζει πως ο Ρώσος πρόεδρος ενορχήστρωσε την κατάρριψη του αεροπλάνου της Metrojet για να βρει "πάτημα" για τον πόλεμο στη Συρία
- Πως ισχυρίζεται ότι μπήκε η βόμβα στο αεροπλάνο
- 224 άνθρωποι, οι περισσότεροι Ρώσοι, σκοτώθηκαν στο πλέον πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στην ιστορία της Ρωσίας
- Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αιγυπτιακό θέρετρο με προορισμό την Αγία Πετρούπολη
- Συνετρίβη λίγα λεπτά μετά την απογείωση στην έρημο του Σινά

Τα «πάνω κάτω» στην κυπριακή ΑΟΖ

Αποκαταστάθηκε πανηγυρικά ο παλιός κραταιός άξονας Τουρκίας – Ισραήλ, μετά τα διπλωματικά και οικονομικά χαστούκια που δέχθηκε η Άγκυρα από τη Μόσχα.

Σε μία άκρως μυστική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Ζυρίχη, μεταξύ απεσταλμένων των δύο πλευρών, η Άγκυρα και το Τελ Αβίβ κατέληξαν σε συμφωνία εξομάλυνσης των σχέσεών τους που είχαν διαρραγεί επικίνδυνα από το 2010.

Δημοσιογράφος τον οποίο κράτησαν 10 μήνες όμηρο οι τζιχαντιστές αποκαλύπτει τον μόνο τρόπο για να διαλυθεί το ISIS

Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος ξέρει από... μέσα το ISIS, καθώς τζιχαντιστές τον κρατούσαν όμηρο επί 10 μήνες περιγράφει το μόνο τρόπο μέσω του οποίου θα μπορούσε να εξοντωθεί η συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΕΕ-Πορεία σύγκρουσης τάνκερ με… βάρκα

Το εντυπωσιακό, και ταυτόχρονα επικίνδυνο, κοντινό πέρασμα ενός τάνκερ από μία βάρκα με δύο επιβάτες που είχε πάθει βλάβη στη θάλασσα κατέγραψε κάμερα ενός άλλου πλοιαρίου που έπλεε εκείνη την ώρα στο σημείο.

Μετεξεταστέος ο Σίλβα...

Με το πρωτάθλημα κλειδωμένο, την Ευρώπη καπαρωμένη και το επίπεδο των άλλων να είναι υπό το μηδέν, ο Πορτογάλος μάλλον θα μείνει μετεξεταστέος στην ενότητα του ροτέισον.


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Φαήλος: Μια τρικλοποδιά μέσα στη λάσπη

[Εξαιρετικός ο Φαήλος αλλά η πρώτη παράγραφος είναι τελείως λάθος με ψεκασμένες θεωρίες που δεν αποδεικνύονται από πουθενά...]

Φαήλος Κρανιδιώτης

Στη Χάρτα ΟΗΕ για τα Παιδιά αναφέρεται το δικαίωμά τους να έχουν γονείς, ήτοι μητέρα και πατέρα

Ο,τι έρχεται απέξω δεν είναι πάντα καλύτερο, προοδευτικότερο. Ο,τι είναι καινούργιο δεν είναι σώνει και καλά υπέρτερο του παλιού.

Η γέφυρα στην Ιαπωνία που προκαλεί ίλιγγο! (vid)

Βρίσκεται στην πόλη της Ματσούε στην Ιαπωνία και τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα. Τα μέσα την παρουσιάζουν ως γέφυρα που προκαλεί ίλιγγο και παρομοιάζουν την διάσχιση της με μια βόλτα με το τρενάκι του τρόμου.

Ποιες ταινίες "έσπασαν" τα ταμεία το 2015 - ΒΙΝΤΕΟ

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για να τελειώσει το 2015. Ποιες ήταν οι ταινίες που φέτος «έσπασαν» τα ταμεία;

Kelly Brook:Το κορίτσι με το καλύτερο στήθος στον πλανήτη

Είναι αναμφίβολα το πιο πληθωρικό εξαγώγιμο προϊόν της Βρετανίας. Για να είμαστε ειλικρινείς έχουμε δει κι άλλες, αλλά την αύρα της Kelly Brook δεν την έχει καμία. Με την έννοια ότι οι άλλες έγιναν γνωστές από περιοδικά δεύτερης και τρίτης διαλογής, ενώ η Kelly έχει περάσει από τα κορυφαία ανδρικά περιοδικά. Πολλοί μπορεί να την θεωρούν υπερβολικά γεμάτη, αλλά δεν έχει υπάρξει άντρας που να πει όχι σε τέτοια προσόντα.

Βενιζέλος: Το 2007 δεν έπρεπε να υποχωρήσω στη χυδαία απειλή του Παπανδρέου

Την εκτίμηση ότι ήταν λάθος το γεγονός ότι Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ψήφισαν το καλοκαίρι το μνημόνιο χωρίς να θέσουν όρους εκφράζει ο πρώην πρόεδρος του κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μητρόπουλος: Κρίθηκε αντισυνταγματική η κατάργηση των δώρων των συνταξιούχων

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προέβη στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή ο Αλέξης Μητρόπουλος.

"Έλα να σε μάθω την μπουγάτσα την σωστή" – Το γράμμα - ύμνος στη Θεσσαλονίκη που έγινε viral (ΦΩΤΟ)

Μπουγάτσα, γύρος, φούιτ και μετρό είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που η Θεσσαλονίκη και το λεξιλόγιο των κατοίκων της γίνεται αντικείμενο αστείων και πειραγμάτων.

Σταμάτησε τον κλέφτη με… στιλ – ΒΙΝΤΕΟ

Με έναν διαφορετικό και ευρηματικό τρόπο σταμάτησε έναν κλέφτη ο υπάλληλος του μαγαζιού.

Όπως κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος του καταστήματος, ο κλέφτης αρπάζει μία εξάδα μπύρες και προσπαθεί να τρέξει προς την έξοδο με το «λάφυρό» του.

Όταν η Περιστέρα πήγαινε στη Επίδαυρο με ψηλοτάκουνα

Ένα κορίτσι για το οποία λίγα πράγματα ξέρουμε, με δεδομένο ότι οι φήμες λένε ότι είναι χαμηλών τόνων. Και κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα αφού ούτε καλά-καλά τη φωνή της δεν έχουμε ακούσει…

Ελληνικό σκίτσο στο top 10 του Economist: Η πολιτική ανωριμότητα του ΣΥΡΙΖΑ «γονάτισε» την Ελλάδα

Ο διάσημος σκιτσογράφος Kevin Kallaugher, γνωστός ως KAL, υπερτονίζει μέσα από ένα άκρως παραστατικό σκίτσο ότι το 2015 η πολιτική ανωριμότητα του ΣΥΡΙΖΑ ''αλυσόδεσε'' την Ελλάδα σε ένα φτωχό μέλλον

Ο Ρανιέρι "κάρφωσε" την Εθνική Ελλάδας! Τι είπε για Παπασταθόπουλο

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, μιλώντας στην Guardian, εξέφρασε εκ νέου τα παράπονά του για τον τρόπο που αποχώρησε από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος. Ξεκαθάρισε πως οι διάδοχοί του τα πήγαν χειρότερα, ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν ήταν η κύρια αιτία των τραγικών αποτελεσμάτων της "γαλανόλευκης".

Βαρεμένος: Όποιος παρακολουθεί όσα λέει ο Βαρουφάκης θα ζαλιστεί στο τέλος

Αιχμές κατά του Γιάνη Βαρουφάκη άφησε ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Βαρεμένος με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών για τον Αλέξη Τσίπρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιακουμάτος: Unfair του Μητσοτάκη στον Μεϊμαράκη

Σφοδρή επίθεση εναντίον του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Αφορμή ήταν η απουσία του αντιπάλου του Κ. Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, από την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Το ΣτΕ αναθεωρεί αποζημίωση 800.000 ευρώ - Πόσο κοστίζει μια ζωή στην Ελλάδα της κρίσης

Ένα βράδυ του Ιουλίου του 2000, δύο ώρες περίπου μετά τα μεσάνυχτα, ένας 22χρονος φοιτητής των ΤΕΙ επέστρεφε με τη βέσπα του από την Ελευσίνα στο σπίτι του στη Νίκαια, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ. Μια αδέσποτη σφαίρα από πολεμικό όπλο τύπου G3-A3, έξω από το στρατόπεδο Στεφανάκη στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά, του αφαίρεσε τη ζωή.

ΦΩΤΟ-ΕΣΥ ΓΙΔΙ ΑΜΑ ΚΡΥΩΝΕΙΣ ΚΑΨΕ ΤΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ! Η Λούκα κάνει pilates στο Κολωνάκι!

Μαθήματα pilates για την Λούκα Κατσέλη. Η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας και πρώην υπουργός φαίνεται πως προσέχει τελικά πολύ την εμφάνισή της και δυο φορές την εβδομάδα επισκέπτεται γνωστό γυμναστήριο για προπόνηση.

ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ! Η Άγκυρα συνεχίζει να προκαλεί

Με μια πρωτοφανή πρόκληση η Άγκυρα, λίγες ημέρες μετά την συνάντηση Τσίπρα-Νταβούτογλου, και ενώ έχει ήδη συμφωνηθεί μια σειρά διμερών συναντήσεων υψηλού επιπέδου, χθες ανήμερα των Χριστουγέννων προχώρησε στην προαναγγελία δέσμευσης μεγάλων περιοχών, ακόμη και στο κέντρο του Αιγαίου για ασκήσεις από την 1η Ιανουαρίου έως την… 31η Δεκεμβρίου του 2016.

Για πρώτη φορά αριστερά… και χάνουν όλοι

Πολύ ακριβά θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι το «ποδαρικό» που τους κάνει, για πρώτη φορά, η κυβέρνηση, αφού θα κληθούν να πληρώσουν το 2016 πρόσθετους φόρους 2,2 δισ. ευρώ.

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παθαίνει... ηλεκτροπληξία! - Βίντεο

Με έναν πρωτότυπο τρόπο ευχήθηκε "Καλές Γιορτές" ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, με βίντεο που ανάρτησε στο Facebook.

Φορώντας και καλά ένα καπέλο φτιαγμένο από...

Δείτε το πρωτοσέλιδο της «Daily Mail» πριν από... 2015 χρόνια

Κάπως έτσι θα δημοσίευε η εφημερίδα στην Μεγάλη Βρετανία την γέννηση του Χριστού, σύμφωνα με το σατιρικό site 

Εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά επιλέγουν την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», τόσο στην έντυπη, όσο και στην ηλεκτρονική της μορφή, προκειμένου να ενημερωθούν.

Τουρκικό δημοσίευμα για την “Αγιά-Σοφιά” της ΑΕΚ

Με το γήπεδο που θέλει να φτιάξει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ασχολήθηκε τουρκική ιστοσελίδα, κάνοντας αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις αλλά και στο όνομα του.

ΚΛΑΙΩ! «Leaders Number One»: Το φοράνε "τρυφεροί" και μυρίζουν σαν τον... Πούτιν!

Τζένιφερ Λόπεζ, Λέιντι Γκάγκα, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μπιγιόνσε, Βλαντιμίρ Πούτιν… Τι σχέση θα μπορούσε να έχει ο Ρώσος πρόεδρος με τις διασημότητες του Χόλιγουντ και της αμερικανικής μουσικής σκηνής; Φαινομενικά καμία, ωστόσο, κάτι τους συνδέει και αυτό δεν είναι άλλο από ένα μπουκάλι… άρωμα.

Παιχνίδια του μυαλού: Μπορείς να λύσεις αυτόν τον γρίφο;

Μπορεί να κάθεστε αναπαυτικά στο σαλόνι του σπιτιού σας, ή να βρίσκεστε σε μία καφετέρια. Αυτός ο γρίφος σίγουρα θα σας βάλει σε... σκέψεις.