30 Δεκεμβρίου 2016

Η κόρην του ΛΕΠΑ, Κόνι Μεταξά βγήκε με τα εσώρουχα… στους μείον! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι θερμοκρασίες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα να είναι πολύ χαμηλές και πολλές περιοχές να είναι στην κατάψυξη, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν πτοεί την Κόνι Μεταξά.

3 χρόνια παράνομα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ! Μέτοχος σε εταιρία έπαιρνε δουλειές του δημοσίου

Με εισοδήματα 877.000€ την 5ετία έχει καταθέσεις 5.000€... μάλλον τα έφαγε στα μπουζούκια και τα καμπαρέ γιατί οι ΣΥΡΙΖΑίοι αποκλείεται να βγάζουν χρήμα έξω σε Παναμάδες ή Παρθένες Νήσους

Για 3 ολόκληρα χρόνια παρανομούσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη

Το Πρώτο Θέμα λοιπόν αποκαλύπτει ότι η  Ολγα Γεροβασίλη όταν εξελέγη το 2012 βουλευτίνα ήταν...

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 1-01-2017

Δείτε τα:

Δημοσκόπηση Κάπα Research: 8,7% η διαφορά αλλά ακόμα διψήφιοι οι μπάσταρδοι!

Σε ακόμη μία δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία διατηρεί σταθερό το προβάδισμά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, υπεροχή της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ κατά...

ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ! Μεντβέντεφ σε Ομπάμα: "Αναπαύσου εν ειρήνη"!

Διαστάσεις... επικίνδυνες λαμβάνει η κόντρα μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, μετά την απέλαση Ρώσων διπλωματών από τον Μπαράκ Ομπάμα. Ο Ρώσος πρωθυπουργός, λέει στον απερχόμενο αμερικανό πρόεδρο... RIP!

ΑΨΟΓΗ... ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΟΜΜΑ! Tι απαντά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τις μεγάλες καταθέσεις στο… εξωτερικό

Μπράβο της που λέει ότι έφερε τα λεφτά της στην Ελλάδα το 2015 όταν εκλέχθηκε βουλευτής! Μπράβο της που λέει ότι ήταν στο δημόσιο και αντί να περιμένει να συνταξιοδοτηθεί παραιτήθηκε και έκανε τη δικιά της επιχείρηση... Όλα αυτά όμως δείχνουν ότι είναι σε λάθος κόμμα... γιατί το κόμμα της υβρίζει τον ιδιωτικό τομέα και όποιον έβγαλε λεφτά με ιδρώτα... ο Κυρίτσης ας πούμε λέει πως την κρίση πρέπει να την πληρώσει η ίδια...

Η δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες της Βουλευτή Ημαθίας Φρόσως Καρασαρλίδου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια. (Εμφανίζεται με καταθέσεις που ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ (ορισμένα από αυτά τα χρήματα βρίσκονται σε τράπεζα της Ελβετίας) με 4 αυτοκίνητα και 250.000 ευρώ σε αμοιβαία κεφάλαια κατά τη διετία 2013 2014).

Τι αναφέρει η πεθερά του Έλληνα πρέσβη-Το χρονικό της δολοφονίας-ΒΙΝΤΕΟ

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε σήμερα η μητέρα της Φρανσουάζ Αμοιρίδη, Ροσάνγκελα Ολιβέιρα, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με τη δολοφονία του συζύγου της κόρης της.

ΒΙΝΤΕΟ-Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου-Τι λέει ο Σώρρας στο κίνημα του οποίου ήταν μέλος ο ύποπτος

Συνελήφθη ένας άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα, στο διαμέρισμά της, στη Λαμία.

Οι άνδρες της Aσφάλειας Λαμίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν το φρικτό έγκλημα, αφού ταυτοποίησαν τα δακτυλικά αποτυπώματα και το DNA που βρέθηκε στο διαμέρισμα της 45χρονης παιδοψυχιάτρου.

Δρογώσης υπέρ Μαραβέγια: Μην προσπαθείτε να τον εξοντώσετε ηθικά!

Εξερράγη ο τραγουδιστής με τα δημοσιεύματα για δήθεν σκάνδαλο με τη συμμετοχή του Μαραβέγια στην πρωτοχρονιάτικη συναυλία του δήμου Αθηναίων - «Νεκρόφιλοι κανίβαλοι της δημοσιογραφίας τραβάτε να γλείψετε τους σκυλάδες με τα πούρα και αφήστε το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι ήσυχο»

Μυστήριο η αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ: Δεν έδειξε τίποτα η νεκροτομή

Η πρώτη νεκροτομή που έγινε χθες δεν έδωσε καμία σαφή απάντηση για το ποια ήταν η αιτία θανάτου του διάσημου τραγουδιστή

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: Καταθέσεις-φωτιά για τη δολοφονία Αμοιρίδη -Ο καβγάς, η βιαιοπραγία και ο εκφοβισμός

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη μετά και την σύλληψη της γυναίκας του και του φερόμενου ως εραστή της.

Δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές που ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ! ΕΚΤ: Δεν ανοίγει το QE χωρίς μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος

«Παγωμένος» είναι ο αέρας που πνέει από τη Φρανκφούρτη, καθώς η πολυπόθητη ένταξη στο Πρόγραμμα Ποσοτικής Χαλάρωσης της ΕΚΤ κινδυνεύει να μείνει άπιαστο όνειρο, αν το Βερολίνο δεν ανάψει πράσινο φως σε περισσότερα μέτρα για το χρέος!

Έπιασαν συνεργάτη πασίγνωστου τραγουδιστή να σπάει ΙΧ στην Ομόνοια!

Μια πολύ περίεργη υπόθεση με πρωταγωνιστή συνεργάτη πασίγνωστου τραγουδιστή αλλά και επιχειρηματία στο χώρο του θεάματος αποκαλύφθηκε λίγο μετά την σύλληψή του στο κέντρο της Αθήνας στις 19 Δεκεμβρίου.

Πάμπλο Γκαρσία: "Πουθενά σαν την Ελλάδα"

Ο Πάμπλο Γκαρσία άλλαξε 12 ομάδες στην πλούσια καριέρα του. Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μίλαν, ενώ φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Πλέον ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει αναλάβει την U20 του ΠΑΟΚ και παραδέχεται πως πουθενά δεν ένιωσε σαν την Ελλάδα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Άγρια επίθεση Γεωργούντζου σε Μουτσινά και Καινούργιου: «Γυρολόγος της τηλεόρασης»!

«Ποιος είναι αυτός; Ο Μουτσινάς σήμερα είναι, αύριο δεν είναι».

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος ξαναχτύπησε. Καλεσμένος στο The 2night Show, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του έδειξε δύο συγκεκριμένες φωτογραφίες, βγήκε από τα ρούχα του. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκαν -απρόσμενη θα λέγαμε- επίθεση από τον δημοσιογράφο.

Υπόκλιση από όλους: Ο Αντετοκούνμπο θα φτάσει τον Τζαμπάρ

Γκρεγκ Πόποβιτς, Ντουάιτ Χάουαρντ και Τζέιλεν Ρόουζ αποθεώνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα βίντεο των Μπακς για την προώθηση της υποψηφιότητας του 22χρονου άσου για το All Star Game.

Μοίρασε δώρα στα παιδιά της «Φλόγας» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη στήριξη του στο Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας προς τις οικογένειες που δοκιμάζονται ότι στη συντριπτική πλειοψηφία του ο παιδικός καρκίνος θεραπεύεται.

Νάνι: «Έτσι μας πώρωσε ο Σάντος στον τελικό του EURO»

Την επική ομιλία του Φερνάντο Σάντος, με την οποία όπλισε τους παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας με θάρρος για τον τελικό του Euro απέναντι στη Γαλλία αποκάλυψε ο Νάνι.

ΦΩΤΟ-ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚ@ΜΕΝΟ! Συνελήφθη η σύζυγος του Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία -Μαζί και ο εραστής της

Συνελήφθη η Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα, σύζυγος του Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη, καθώς θεωρείται η βασική ύποπτη για τη δολοφονία του.

ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ! Κ@λοτούμπα Πούτιν: Δεν θα απελάσει Αμερικανούς διπλωμάτες αλλά θα στείλει αεροσκάφος να μαζέψει 98 Ρώσους που διώχνει ο Ομπάμα

Λίγες ώρες μετά την δήλωση Λαβρόφ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έσπευσε να δηλώσει ότι η Ρωσία δεν θα απελάσει κανέναν σε αντίποινα στις αμερικανικές κυρώσεις, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Russia Today.

ΦΩΤΟ-«Στέγνωσαν» τα κανάλια της Βενετίας -Βρωμιά και σκουπίδια αποκάλυψαν τα νερά που υποχώρησαν

Σύμφωνα με την Daily Mail η ασυνήθιστη παλίρροια ήταν η αιτία να υποχωρήσουν τα νερά τα οποία είναι σχεδόν 60 εκατοστά πιο κάτω από τα συνηθισμένα όρια.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η εντυπωσιακή φωτογραφία της με τη χιονισμένη Ακρόπολη

Η Μαρέβα Μητσοτάκη αγαπά την Αθήνα και το δείχνει συχνά. Οι όμορφιες γωνίες της πόλης πρωταγωνιστούν στις φωτογραφίες της και ανέβασε μία ακόμα εντυπωσιακή εικόνα. Τη χιονισμένη Ακρόπολη!

BINTEO-ΦΩΤΟ-Αθλητική Ανασκόπηση 2016 - Όσοι έμειναν στην ιστορία

Το 2016 ολοκληρώνεται γεμάτο από αθλητική δράση. Η διεξαγωγή του EURO στα γήπεδα της Γαλλίας και των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, εκτόξευσαν το ενδιαφέρον ενώ εντός συνόρων, η χρονιά ολοκληρώθηκε δίχως ιδιαίτερες εκπλήξεις στα περισσότερα αθλήματα.

Βίντεο: «Σκληρό» πορνό σε γιγαντοοθόνη στο κέντρο κινεζικής πόλης

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι κάτοικοι της κινεζικής πόλης Νινγκμπό οι οποίοι έτυχε να περνούν εχθές γύρω στις 10 το πρωί από το κέντρο, βλέποντας σκηνές σκληρού πορνό να προβάλλονται στην τεράστια γιγαντοθόνη έξω από εμπορικό κέντρο!

Αν η ΝΔ είχε χιούμορ θα απαντούσε με αυτό το βίντεο σε παλαιό ερώτημα του Μαξίμου

Αντιγράφω non paper  Μαξίμου 12 Σεπτεμβρίου 2016:

«Παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά και με αμείωτο ενδιαφέρον τον κ. Δένδια να υπόσχεται στους καναλάρχες ότι η Νέα Δημοκρατία θα...

To «ανέκδοτο» για έξοδο στις αγορές με capital controls

Σε εορταστικό κλίμα βρισκόμαστε και ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος βρήκε την ευκαιρία να πει ανέκδοτα. Μιλώντας κατά τη διάρκεια περιοδείας προεκλογικού τύπου στην Κόρινθο εκτίμησε ότι στο πρώτο τρίμηνο του έτους θα γίνει δοκιμαστική έξοδος στις αγορές ώστε από τα μέσα του 2018 η χώρα να δανειοδοτείται αποκλειστικά με εκδόσεις ομολόγων.

Βαρουφάκης: Ταφόπλακα η επιστολή Τσακαλώτου

Την επιστολή του Ευκλείδη Τσακαλώτου προς τους Θεσμούς, στηλιτεύει ο Γιάνης Βαρουφάκης, με άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών που φέρει τον τίτλο «Τρεις ιστορίες (ακόμα) μιας χαμένης χρονιάς»,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Από 410,2 ευρώ το μήνα οι νέες ασφαλιστικές εισφορές για αγρότες

Στο 70% του κατώτατου μισθού, δηλαδή 410,2 ευρώ το μήνα, ορίζεται το κατώτατο ασφαλιστέο εισόδημα για τους αγρότες, σύμφωνα με την δεύτερη υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο αρμόδιος υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος.

Τα γεγονότα στην Ελλάδα το 2016 σε ένα βίντεο 2 λεπτών [βίντεο]

To 2016 φθάνει στο τέλος του και όπως κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες οι ανασκοπήσεις έχουν την τιμητική τους.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΝΗΓΙ; ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ! Ρεκόρ σημείωσαν οι κατασχέσεις λογαριασμών τον Νοέμβριο, νέα χρέη 900 εκατ. ευρώ σε μόλις ένα μήνα

Στις 826. 211 έφτασαν στο τέλος Νοεμβρίου οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και άλλων περιουσιακών στοιχείων για χρέη προς την εφορία με το συνολικό ποσό των ληξιπρόθεσμων οφειλών να έχουν φτάσει 94,2 δισ. ευρώ με περίπου 900 εκατ. ευρώ να έχουν δημιουργηθεί μέσα σε ένα μήνα.

Ελλάδα 2016: H εκλογή του Κ. Μητσοτάκη το σημαντικότερο γεγονός

Του Σάκη Μουμτζή

Αν με ρωτούσαν ποιο ήταν το σημαντικότερο γεγονός στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας το 2016, θα έλεγα χωρίς δισταγμό, πως ήταν η εκλογή στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ήταν γεγονός-καταλύτης των εξελίξεων και ως τέτοιο θα πρέπει να αξιολογηθεί.

Άδωνις: «Ο Τσίπρας θα υπογράψει τα πάντα»- ΒΙΝΤΕΟ

«Η αξιολόγηση θα κλείσει με φριχτά μέτρα για τον ελληνικό λαό»

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει, τα πάντα (...) και θα κλείσει την αξιολόγηση με φριχτά μέτρα για τον ελληνικό λαό» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Τα κάλαντα… μεράκλωσαν την Αντιπεριφερειάρχη και άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μπάντα του στρατού επισκέφθηκε την περιφέρεια Πελοποννήσου, και έψαλε τα κάλαντα.

Το παρών έδωσε και η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάου.

Εκατοντάδες Μωμόγεροι στην πλ. Αριστοτέλους -Κάνουν φασαρία για να ξορκίσουν το κακό [εικόνες]

Αυτοσχέδιοι θίασοι, μεταμφιεσμένοι, χτυπώντας κουδούνες και χορεύοντας δίνουν ραντεβού από τις 13:30 το Σάββατο παραμονή πρωτοχρονιάς στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Με 1 δισ. ευρώ σε πιστωτικές κάρτες πληρώθηκαν φορολογικές υποχρεώσεις

Φόρους πάσης φύσεως, ύψους σχεδόν 1 δισ. ευρώ, έχουν πληρώσει οι φορολογούμενοι μέσω πιστωτικών καρτών, επιλογή που αποτυπώνει την ολοένα και μεγαλύτερη δυσκολία των πολιτών να ανταποκριθούν στις εξαιρετικά υψηλές φορολογικές υποχρεώσεις.

Το εντυπωσιακό χτένισμα της Όλγας Κεφαλογιάννη (ΦΩΤΟ)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε τον γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση, για να της φτιάξει τα μαλλιά, για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Οι Αρχές βλέπουν γκ@μενοδουλειά της γυναίκας του (ΦΩΤΟ) πίσω από τη δολοφονία του έλληνα πρέσβη

Θύμα εγκλήματος πάθους φέρεται να έχει πέσει ο έλληνας πρέσβης, όπως αναφέρει το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο της Λατινικής Αμερικής, Globo.

Ο χιονισμένος σταυρός στον Ψηλορείτη που έγινε viral [εικόνα]

Μια ιδιαιτέρως επιβλητική εικόνα κάνει τις τελευταίως ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Η φωτογραφία είναι από τα βουνά του Ψηλορείτη και στην οποία απεικονίζεται ο Σταυρός που υπάρχει εκεί, ο οποίος έχει παραδοθεί με την σειρά του και αυτός στο καιρικό φαινόμενο των ημερών.

Νέα παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας 2017 και την κατάθεση πινακίδων -Προθεσμία έως τις 9 Ιανουαρίου

Νέα παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, αλλά και της κατάθεσης πινακίδων, έδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

ΚΑΤΟ@ΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ! Μπουτάρης: Θα είμαι δήμαρχος Θεσσαλονίκης μέχρι 100 χρονών

«Κανένας δεν θέλει εκλογές, ούτε οι δανειστές ούτε ο κόσμος, και άλλη δουλειά δεν είχαμε από να πηγαίνουμε όλο σε εκλογές».

Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στην αντιπολίτευση στον δήμο Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι μέχρι τα 100 θα είναι δήμαρχος της πόλης.

Η πιο όμορφη ευχή της Νατάσας Παζαΐτη (ΦΩΤΟ)

Με ανάρτηση στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook για το Κέντρο Υγείας Μαστού, η Νατάσα Παζαϊτη ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν, και με τη σειρά της έστειλε τις δικές της ευχές για το νέο έτος.

Süddeutsche Zeitung: Από την κλασική Αθήνα, στην Αθήνα του Τσίπρα

Στον ρόλο του χρήματος στη σύγχρονη κοινωνία αναφέρεται δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung, κάνοντας ένα παραλληλισμό της Αθήνας των κλασικών χρόνων σε με τη σημερινή Αθήνα της συνεχιζόμενης κρίσης.

Oι Ρώσοι κοροϊδεύουν τον Ομπάμα: Η φωτογραφία και το μήνυμα όλο ειρωνεία

«Ο Πρόεδρος Ομπάμα απελαύνει Ρώσους 35 διπλωμάτες, κάτι που το είδαμε στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Όπως όλοι... θα χαρούμε να δούμε τα τελευταία πράγματα από αυτή την δύσμοιρη θητεία...» το tweet της ρωσικής πρεσβείας στο Λονδίνο

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ Η ΦΥΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠ' ΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΜΑΣ! Μειωμένος κατά 74.270 άτομα ο πληθυσμός της Ελλάδας

Σε 10.783.748 άτομα (5.224.210 άνδρες και 5.559.538 γυναίκες), μειωμένος κατά 0,68% σε σχέση με τον αντίστοιχο πληθυσμό της 1ης Ιανουαρίου 2015 που ήταν 10.858.018 άτομα, εκτιμήθηκε την 1η Ιανουαρίου εφέτος ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας.

Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου

Συνελήφθη ένας άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα.

Οι άνδρες της Aσφάλειας Λαμίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν το φρικτό έγκλημα, αφού ταυτοποίησαν τα δακτυλικά αποτυπώματα και το DNA που βρέθηκε στο διαμέρισμα της 45χρονης παιδοψυχιάτρου.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 3 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! Ο Χουντής καταγγέλλει ότι θα παραγραφούν φόροι και πρόστιμα από τις λίστες των μεγαλοκαταθετών

Ερώτηση σχετικά με τη διαφαινόμενη παραγραφή των φόρων και προστίμων που έχουν καταλογιστεί σε όσους έχουν ελεγχθεί από τις λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς κ.λπ., κατέθεσε προς την Κομισιόν, ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής.

ΒΙΝΤΕΟ-«Είπα σε ένα δημοσιογράφο "δε μου γαμ@εσαι πρωί πρωί; Θα ήθελα ο Τσίπρας να πάθει άσθμα-Θα ψηφίσω ΝΔ»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποδέχθηκε -με τις εκκεντρικές παντόφλες του- τη Σάσα Σταμάτη στο πολιτικό του γραφείο στο Κολωνάκι για μια συζήτηση για όλους και για όλα στην εφημερίδα Παραπολιτικά. Οι απαντήσεις του… ξεχωριστές. Ο Αλέξης Τσίπρας, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, τα παραπανίσια κιλά του, οι Ράδιο Αρβύλα…

«Γαλάζια» αυτοδυναμία; – Τι αποκαλύπτει μυστική δημοσκόπηση

Ποσοστό ως και 35% με διαφορά από το δεύτερο κόμμα τέτοια ώστε να πετύχει ακόμη και αυτοδυναμία δίνει στη Νέα Δημοκρατία μυστική δημοσκόπηση.

Πόσο πωλείται η θωρακισμένη Mercedes του Πούτιν; (pics)

O Ρώσος ιδιοκτήτης της θωρακισμένης Mercedes S600 Pullman, που στο τέλος της δεκαετίας του ‘90 μετέφερε το Ρώσο πρόεδρο, σκέφτηκε να τα οικονομήσει γερά.

Βίντεο: 4χρονο κοριτσάκι πηδάει σε παγωμένο τραμπολίνο

Η μητέρα της σκάει στα γέλια, ενώ το κοριτσάκι θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί!

Μητέρα ενός μικρού κοριτσιού απαθανατίζει σε βίντεο τη στιγμή που η μικρή πηδάει στο καινούριο της τραμπολίνο την ημέρα των Χριστουγέννων.

ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ! Έδιωξε κι ο Πούτιν 35 Αμερικανούς και πάτσισε με Ομπάμα

Ενα 24ωρο μετά την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ότι απελαύνει 35 Ρώσους διπλωμάτες

H ρωσική αρκούδα βρυχάται... και τιμωρεί με το ίδιο νόμισμα την Ουάσινγκτον. Ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές κυρώσεις, η κυβέρνηση της Μόσχας περνάει στην αντεπίθεση με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, να ανακοινώνει ότι η Ρωσία θέλει να απελάσει 35 Αμερικανούς διπλωμάτες.

Το απόλυτο Mannequin Challenge μέσα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Ο Γάλλος αστροναύτης Thomas Pesquet και οι συνάδελφοί του στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό αποφάσισαν να στείλουν τις ευχές τους για μία καλή χρονιά με το απόλυτο «Mannequin Challenge».