13 Φεβρουαρίου 2017

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ! Double score αλλά πάνω από το 10% οι μπάσταρδοι-ΚΑΡΤΕΣ

Άνοδο στα δημοσκοπικά της ποσοστά καταγράφει η ΝΔ σε σχέση με τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την τηλεόραση του Σκάι, του Ιανουαρίου. Λαμβάνει 33% έναντι...

ΒΙΝΤΕΟ-Επικοντιστής σαμποτάρει 800άρη

Βγήκε στην τελική ευθεία πρώτος, σε κούρσα 800 μ., αλλά δεν υπολόγιζε στο... σαμποτάζ που θα του έκανε την επόμενη στιγμή- άθελά του είναι η αλήθεια- ένας άλτης του επί κοντώ.

«Τρίζει» η θέση του Πρίμπους στον Λευκό Οίκο -Ο Τραμπ σκέφτεται ήδη να «ξηλώσει» συνεργάτες του

Ιδιαίτερα αβέβαιο φαίνεται το μέλλον του Ράινς Πρίμπους στον Λευκό Οίκο, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να «ξηλώσει» από τώρα κάποιους από τους στενούς συνεργάτες του.

ΗΠΑ: Ο αληθινός Ράμπο ζει στη Νεβάδα, περιτριγυρισμένος από όπλα

Μετά τη συνταξιοδότησή του από το στρατό το 1979, ο Gritz έγινε δεκτός στις Ηνωμένες Πολιτείες ως ήρωας αλλά ο ίδιος ήταν απογοητευμένος με τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η χώρα του

Τσακαλώτος: Ας πετύχουμε μείωση αφορολόγητου και νέους φόρους κι ας είμαι εγώ ο "μουτζούρης" - ΒΙΝΤΕΟ

«Ας πετύχει η Αριστερά αυτό που θέλει να πετύχει για τις κοινωνικές τάξεις που θέλει να υποστηρίξει κι ας είμαι ο "μουτζούρης", δεν με νοιάζει καθόλου», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ ξεκαθάρισε ότι «κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση είναι να αισθανθεί ο κόσμος της εργασίας ότι θα κερδίσει από την ανάκαμψη.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ Σόιμπλε και Τόμσεν μπλόκαραν το σχέδιο των Ντάισελμπλουμ - Γιούνκερ για την Ελλάδα

Συμβιβαστική συμφωνία επί της αρχής υπάρχει εδώ και μία εβδομάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Τα κενά είναι οι λεπτομέρειες για το αφορολόγητο, η πιθανή μείωση φορολογίας σε ορισμένες περιπτώσεις για το αναπτυξιακό σχέδιο που πρέπει να υιοθετήσει η Ελλάδα ώστε να πείσει ότι οι μελλοντικοί στόχοι είναι επιτεύξιμοι, καθώς και οι δραστικές μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας.

Ακυρωτικά που καταστρέφονται μόνα τους στο μετρό για να προλάβουν τους κουκουλοφόρους

Σε μια προσπάθεια να σταματήσουν οι επιδρομές αντιεξουσιαστών στους σταθμούς και οι βανδαλισμοί της δημόσιας περιουσίας, το υπουργείο Συγκοινωνιών προχώρησε σε μια λύση που αλλάζει τα δεδομένα

Κασιμ΄της: Ενας ύμνος του Κηλαηδόνη στους ΣΥΡΙΖΑίους που κυβερνάνε

Ο μακαρίτης Λουκιανός Κηλαηδόνης δεν έγραψε ευθέως πολιτικά τραγούδια, με την έννοια του εμβατηρίου ή του παιάνα, όπως λ.χ. ο Θεοδωράκης. Εν τούτοις, ένα τραγούδι του, «Ο ύμνος των μαύρων σκυλιών» (1986), αξίζει να το προσέξουμε, διότι η πολιτική σημασία του ξεπέρασε –και θα το αποδείξω– τα όρια της σύλληψης και των προθέσεων του δημιουργού του.

Πηγές της Κομισιόν: Πριν δέκα μήνες τέθηκε ξανά θέμα Grexit -Η Ελλάδα ζει με παρατάσεις

Η Ελλάδα αποτελεί πάντα πηγή προβληματισμού λόγω της οικονομίας και του προσφυγικού τόνισαν κοινοτικές πηγές σε άτυπη ενημέρωση σε δημοσιογράφους.

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΖΜΟΣ! Πακιστάν: Τέλος ο Αγιος Βαλεντίνος -Το ανώτατο δικαστήριο απαγόρευσε τη γιορτή των ερωτευμένων

Ένας δικαστής στο Πακιστάν αποφάσισε να δώσει μία λύση στο ερώτημα που βασανίζει κάποιους αν το έτερον ήμισυ τους θέλει να γιορτάσουν τον Αγιο Βαλεντίνο. Απαγόρευσε τη γιορτή των ερωτευμένων!

Φάπα Λαγκάρντ στον Τσίπρα: Το ΔΝΤ κάνει ό,τι μπορεί, αλλά δεν θα υπάρξει ευνοϊκή συμφωνία ειδικά για την Ελλάδα

Το ΔΝΤ κάνει το καλύτερο που μπορεί για να συμφωνήσει σε χρηματοδοτική συμμετοχή στο ελληνικό πρόγραμμα, αλλά δεν μπορεί να συμβιβάσει τις αρχές του για να υπάρξει ευνοϊκή συμφωνία για τη χώρα, τόνισε η Κριστίν Λαγκάρντ.

Παραιτείται ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος… μετά από 40 χρόνια!

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας μέσα στον επόμενο χρόνο, ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος.

ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Ηράκλειο: Τρίτεκνος οικοδόμος έσωσε την περιουσία του με δικαστική απόφαση

Ως απόφαση "σταθμό" χαρακτηρίζει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, την απόφαση του Ειρηνοδικείου Πύργου Ηρακλείου Κρήτης, με την οποία τρίτεκνη οικογένεια οικοδόμου στην περιοχή Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου, κατάφερε με τη συνδρομή των νομικών συμβούλων της Ένωσης στο Ηράκλειο, να ενταχθεί στις "ευνοϊκές" διατάξεις του ν. 3869/2010 και να σώσει την περιουσία του.

Γιατί η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ είναι οργισμένη με τον σύντροφό του

Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ είναι "εξαιρετικά αναστατωμένη" από τη διαρροή στα μέσα ενημέρωσης του τηλεφωνήματος που έκανε ο σύντροφός του στις υπηρεσίες διάσωσης την ημέρα που ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Αυτοί είναι οι πιο διάσημοι λογαριασμοί twitter στην Ευρώπη- Ποιος λογαριασμός είναι πρώτος στην Ελλάδα;

Το twitter, σήμερα, θεωρείται ένα από τα πιο επιδραστικά κοινωνικά δίκτυα στην Ευρώπη, καθώς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια χρήστες οι οποίοι είναι αρκετά ενεργοί και μπορούν να διαμορφώσουν με τα tweets τους την κοινή γνώμη, ανάλογα με την ιδιότητα και τις ιδιαιτερότητες τους. Αυτή η δύναμη πρόσφατα εικονογραφήθηκε με έναν χάρτη της Ευρώπης με βάση τους πλέον διάσημους λογαριασμούς twitter ανά χώρα σύμφωνα με το twittercounter.com.

Βίντεο: Μπουνιές και άγριο ξύλο σε περιφερειακό Συμβούλιο της Ουκρανίας λόγω... Ρωσίας

Διευθυντής ξενοδοχείου μίλησε ρωσικά και η αίθουσα δεν άργησε να μετατραπεί σε ρινγκ

Ο εμφύλιος πόλεμος στην Ουκρανία δεν διεξάγεται μόνο στο πεδίο της μάχης. Η τεταμένη ατμόσφαιρα έχει μεταφερθεί σε κάθε δραστηριότητα, πολύ δε περισσότερο σε τοπικό επίπεδο, όπου οι διαφορές λύνονται με πιο... ευθύ τρόπο. Τόσο, που πολλές φορές πέφτει ακόμη και άγριο ξύλο, όπως συνέβη σε Περιφερειακό Συμβούλιο.

Σκληρές εικόνες: Πτώματα στην σειρά μετά από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου

Τουλάχιστον 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 16 ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα (13.02.2017) από ανατροπή ενός τουριστικού λεωφορείου στην επαρχία Νανγκάνγκ στην ανατολική Ταϊβάν. Ακολουθούν σκληρές εικόνες από το σημείο της τραγωδίας. Πτώματα σκεπασμένα με λευκά σεντόνια στον δρόμο που βάφτηκε με το αίμα τους.

Η Βουλή θα βραβεύσει έναν προδότη της Ελλάδας

Η Βουλή, πληροφορούμαι, ετοιμάζεται να τιμήσει τη μνήμη του Νίκου Μπελογιάννη. Μάλλον από λεπτότητα στη μνήμη του νεκρού (διότι ο Μπελογιάννης αγωνιζόταν για να καταργήσει τη Βουλή...), η εκδήλωση δεν θα γίνει στο γνωστό κτίριο που δεσπόζει της πλατείας Συντάγματος, αλλά στην Αμαλιάδα, τόπο καταγωγής του Μπελογιάννη.

Ο Τσίπρας, ο Καρανίκας και η γενιά του ’89

[Φώτο: Επιστροφή στον τόπο της κατάληψης. Το 2008, ο Αλέξης Τσίπρας, φρέσκος πρόεδρος τότε του Συνασπισμού, επισκέπτεται την πολιτική του κοιτίδα: το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, προπύργιο των μαθητικών κινητοποιήσεων το 1990-91]

«Τον θυμήθηκα. Τον είδα μετά από χρόνια στην τηλεόραση και τον θυμήθηκα. Το ΚΚΕ είχε τότε ανακαλύψει δύο πράγματα: τις καταλήψεις (των μαθητών) και τα μπλόκα (των αγροτών). Είχε στήσει τα Συντονιστικά, που καπέλωναν τα δεκαπενταμελή. Αυτός φαινόταν από τότε ότι είχε τουλάχιστον ευφράδεια».

Απαισιοδοξία στη Γερμανία – Εκτιμά πως η Ελλάδα χάνει το Eurogroup - ΒΙΝΤΕΟ

Απαισιοδοξία επικρατεί στο Βερολίνο, σύμφωνα με πηγή που είναι πολύ κοντά στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, καθώς εκτιμούν ότι πολύ δύσκολα θα κλείσει η αξιολόγηση μέχρι την 20η Φεβρουαρίου και ότι επίσης πολύ δύσκολα θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα στο Eurogroup.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξεμένουν από σανό στην Κουμουνδούρου και λένε πάλι τα ίδια

Πάλι λένε ότι θα ψηφίσουν μέτρα αλλά δεν θα εφαρμοστούν

"Ακόμα κι αν συμφωνηθούν κάποια μέτρα κάτω από την πίεση των δανειστών για να κλείσει η β΄ αξιολόγηση...

ΒΙΝΤΕΟ-Fair play σε ανύπαρκτο πέναλτι σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου

Η Αγία Παρασκευή νίκησε με 3-1 τον ΑΟ Χανιά για τη Β’ κατηγορία Γυναικών, αλλά την παράσταση έκλεψε το τρομερό fair play των γηπεδούχων, που αστόχησαν επίτηδες σε πέναλτι «μαϊμού»!

ΕΔΩ ΜΟΥΓΓΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίες ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ! Σουηδία: Άγριο κράξιμο σε βλαμμένη υπουργό για τη μαντίλα που φόρεσε κατά την επίσκεψη στο Ιράν

Εδώ οι μαλ@κισμένες φεμινίστρις της πο@τσας μούγγα όταν η Κουντουρά κυκλοφορούσε με μαντίλα στην Σ. Αραβία

Σφοδρές επικρίσεις δέχεται τα τελευταία 24ωρα η υπουργός Εμπορίου της Σουηδίας από φεμινιστικές οργανώσεις της χώρας, καθώς στην πρόσφατη επίσκεψή της στο Ιράν επέλεξε, τόσο η ίδια, όσο και οι γυναίκες αξιωματούχοι που συμμετείχαν στη σουηδική αντιπροσωπεία, να φορέσουν μαντίλα στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ; Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά καμπάνια εγγραφής νέων μελών

Δρομολογούνται οι διαδικασίες για το συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 6 - 9 Απρίλη

Στον δρόμο για το 1ο της συνέδριο βαδίζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ανακοινώθηκε σχετικά το συνέδριο θα γίνει στις 6-9 Απρίλη στην Αθήνα.

ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ! Μηνυτήρια αναφορά Μπάγκς Μπάνυ στον Άρειο Πάγο για το πόθεν έσχες Κυριάκου και Μαρέβας

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διαβίβασε στην εισαγγελία  μηνυτήρια αναφορά

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διαβίβασε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την μηνυτήρια αναφορά που....

Παρατείνεται η νοσηλεία του Τσοχατζόπουλου στο Αττικόν

Έχει μεταφερθεί εκεί από τις φυλακές Κορυδαλλού από την περασμένη εβδομάδα

Στην αγγειοχειρουργική κλιμική του Νοσοκομείου "Αττικόν" θα παραμείνει νοσηλευόμενος για ορισμένες ημέρες ακόμη ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Φλώρινα: Οι χορευτικές φιγούρες του Λευτέρη Αυγενάκη έκλεψαν την παράσταση [βίντεο]

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη στη Φλώρινα το βράδυ της Κυριακής (12/2), στο κλείσιμο της τριήμερης περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ 230.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ! Εκλογές διοικητικών δικαστών: Πρώτος σε ψήφους ο Παναγιώτης Δανιάς

Ο πρόεδρος Πρωτοδίκων συγκέντρωσε 340 ψήφους των συναδέλφων του - Πώς διαμορφώνεται το 7μελές συμβούλιο

Πρώτος στην επιλογές των συναδέλφων του διοικητικών δικαστών κατά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ένωση Διοικητικών Δικαστών (ΕΔΔ) ήταν ο πρόεδρος Πρωτοδικών Παναγιώτης Δανιάς, με 340 ψήφους.

ΑΙΣΧΟΣ! Δηλώσεις Άδωνι χωρίς να ρωτήσει Βλάχο-Κακλαμάνη: Η αξιολόγηση είναι καλύτερο να κλείσει από την επόμενη κυβέρνηση

Επιμένει στην άποψή του σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρά τις αντιδράσεις από τα σούργελα της ΝΔ, απ΄τα οποία ελπίζουμε να μας απαλλάξει σύντομα ο Κυριάκος ή έστω ο ψηφοφόρος. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε νέες δηλώσεις του, σημειώνει ότι η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές και ότι η αξιολόγηση «είναι πολύ καλύτερο να κλείσει από την επόμενη κυβέρνηση, παρά από την παρούσα».

Επεισόδιο με Γκιουλενιστές στα σύνορα – Προσπάθησαν να μπουν στην Ελλάδα - Χειροπέδες από Τούρκους αστυνομικούς

- Δύο οικογένειες συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές γιατί ήθελαν να μπουν στην Ελλάδα
- Ως “Γκιουλενιστές” αναφέρονται από τα τουρκικά ΜΜΕ
- Οι δύο άνδρες ήταν πρώην εργαζόμενοι υπουργείων
- Τα τουρκικά ΜΜΕ με την... ευκαιρία υπενθυμίζουν την περίπτωση των 8 στρατιωτικών

ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Βίντεο της ΠΟΕΔΗΝ με το χάος που επικρατεί στα Κέντρα Υγείας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων θέλοντας να δείξει το χάος που επικρατεί στα Κέντρα Υγείας και τις ελλείψεις σε προσωπικό δημοσίευσε βίντεο με την κατάσταση που επικρατεί σε αυτά.

Σφάχτηκαν πάλι σε δομή φιλοξενίας λάθρο στη Θεσσαλονίκη

Ένας 18χρονος Αλγερινός τραυματίστηκε σε επεισόδιο που σημειώθηκε στην δομή φιλοξενίας προσφύγων "Softex", στη Θεσσαλονίκη.

Το «περίεργο» λάθος στο The Voice και η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ (vid)

Στο πρώτο live του «The Voice», η Κέλλυ Ντούλια κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό με ποσοστό 79%, έναντι 21% του Χρήστου Θεοδώρου. Κάτι που τελικά δεν ήταν σωστό!

Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως έγινε λάθος στην καταμέτρηση των ψήφων και ο τελικός νικητής της αναμέτρησης είναι ο Χρήστος Θεοδώρου!

Λύθηκε το μυστήριο με τη σορό του άνδρα που βρέθηκε στο ΣΕΦ

Αναγνωρίστηκε η σορός του άνδρα, που βρέθηκε είχε βρεθεί το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης  9 Φεβρουαρίου  στα βράχια της παραλίας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, μεταξύ του καναλιού και της μαρίνας Αθηνών.

Γυναίκα πιλότος καθυστέρησε την πτήση για να πει τα προσωπικά της και να βρίσει Τραμπ και Χίλαρι

Αρκετοί επιβάτες σε πτήση της αμερικανικής εταιρείας United Airlines θέλησαν να κατέβουν από το αεροσκάφος, όταν η πιλότος πριν την απογείωση, άρχισε να τους λέει τα προσωπικά της, αλλά επίσης να βρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ και την Χίλαρι Κλίντον

Στουρνάρας: Η δραχμή θα είναι η απόλυτη καταστροφή - Θα γίνουμε Βόρεια Κορέα

«Έχουμε υποχρεώσεις σε ευρώ και όλοι θα ζητάνε ευρώ» - «Ανοησίες ότι δεν θα συμβεί και τίποτα αν φύγουμε από το ευρώ» είπε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος - Πρότεινε «ναι» στα μέτρα που ζητούν οι δανειστές με ρήτρα ανατροπής - Έκανε κριτική στο ΔΝΤ που προέβλεψε νέα ανακεφαλαιοποίηση κάνοντας λόγο για αυτοεκπληρούμενη προφητεία

ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ! Ο απρόσεκτος Τραμπ: Παραπεταμένα απόρρητα έγγραφα και συζητήσεις εθνικής ασφάλειας μπροστά σε άγνωστους [εικόνες]

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας, ο Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε σφόδρα την Χίλαρι Κλίντον, κατηγορώντας την ότι έστελνε απόρρητες πληροφορίες από το email της.

Στο νοσοκομείο η Αρλέτα – Δίνει μάχη για τη ζωή της

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, δίνει ακόμα μία μάχη για τη ζωή της, μιας και τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Μητσοτάκης σε Μέρκελ: Δεδομένη η θέση της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

Μητσοτάκης: «Ξεκάθαρο όχι στην επιστροφή στη δραχμή» - «Η λιτότητα χωρίς προοπτική και η συνεχής αβεβαιότητα δεν αξίζουν στον Ελληνικό λαό» - Περίπου μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με την καγκελάριο της Γερμανίας

Αυτή είναι η νέα βασίλισσα του Instagram -Φοιτήτρια Νομικής, σέξι, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο [εικόνες]

Μια φοιτήτρια Νομικής από την Αυστραλία έχει γίνει διάσημη στο Instagram ποζάροντας φωτογραφίες της με εξωτικά ζώα από τα ταξίδια της ανά τον κόσμο.

Ζούμε την επόμενη μέρα της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάκη Μουμτζή

Ο Ν. Φίλης δεν είναι κανένα τυχαίο στέλεχος. Αποτελεί μέλος της ιστορικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και διετέλεσε διευθυντής της «Αυγής.» Να σημειώσω πως στα κόμματα της Αριστεράς, τα ανώτατα στελέχη τους μπορούν και ελέγχουν τις προσωπικές πικρίες τους, καθώς βάζουν την ενότητα του κόμματος πάνω απ΄όλα. Κάτι που δεν συμβαίνει βεβαίως στα αστικά κόμματα που ταλαιπωρούνται από τέτοια φαινόμενα.

Vogue: 74χρονη από την Πέλλα πόζαρε για χάρη του εγγονού της και έγινε viral

«Η ομορφιά δεν έχει ηλικία» γράφει στο αφιέρωμα της ιταλικής Vogue
Μια γιαγιά από την Κρύα Βρύση Πέλλας πόζαρε για την ιταλική Vogue και έγινε viral στην ηλεκτρονική έκδοση του διάσημου περιοδικού μόδας. Ο λόγος για την 74χρονη Ελένη Χριστάκη που έκανε το χατίρι στον πολυαγαπημένο της εγγονό, Χριστόφορο Καρβουνίδη, φοιτητή σε σχολή φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη, να ποζάρει για εκείνον...

Το απίστευτο ερωτικό τρίγωνο του Σαλβατόρ Νταλί με την Αμάντα Ληρ [εικόνες]

Η Αμάντα Ληρ υπήρξε μούσα και ερωμένη του Σαλβατόρ Νταλί στη δεκαετία του '70. Η disco queen είχε δεσμό με τον Brian Jones των Rolling Stones, δεσμό με τον Ντέιβιντ Μπάουι, αρραβωνιάστηκε τον Μπράιαν Φέρι. Υπήρξε διάσημη κοσμική, μοντέλο και τραγουδίστρια και παρότι δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ οι φήμες λένε ότι είναι τρανσέξουαλ.

Τι έγινε Αποστόλη; Τα τσούγκρισες με τον Παπαμιμίκο;

Κάτι φαίνεται πως τρέχει στη σχέση των δυο πάλαι ποτέ κολλητών! Ψίθυροι για χωριστούς

Με αρωματικό πεύκου δοκίμασε να μην του «βρωμάει» πια το ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Φίλης


Σε μια γενναία κίνηση προχώρησε ο τέως υπουργός Παιδείας προκειμένου να νικήσει τη «βρώμα» του ΠΑΣΟΚ ώστε να επιτευχθεί τελικά συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ για το καλό της χώρας

Ο “καθηγητής”, η φοιτήτρια, τα γκομενικά και το ξύλο που (δεν) βγήκε απ' τον παράδεισο

Ο καθηγητής, η φοιτήτρια και η ιστορία μιας σχέσης στα αμφιθέατρα που... χρόνια δεν κοιτά, έχει όμως οδυνηρές συνέπειες: ξύλο, ασθενοφόρα, μηνύσεις, διασυρμό και μετά σιωπή και κουκούλωμα στο όνομα του καθωσπρεπισμού

Περίεργα… κέρδη από το «μαύρο» στο MEGA

Να ρίξει «μαύρο» στο MEGA αποφάσισε το ΔΣ της Digea αν η εταιρεία δεν καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις της.

Είναι αλήθεια ότι η πάροχος εταιρεία ψηφιακού σήματος έχει επιδείξει υπομονή σε σχέση με το κανάλι της Μεσογείων για τις οφειλές που έχει τον τελευταίο χρόνο μετά τη δέσμευση των λογαριασμών από τις πιστώτριες τράπεζες.

Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη- Μέρκελ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Άνγκελα Μέρκελ στα γραφεία του CDU στο Βερολίνο. Ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στα γραφεία στη μία το μεσημέρι και ακολούθησε 20λεπτη....

Τέσσερις νεκροί από χιονοστιβάδα σε χιονοδρομικό κέντρο στις Γαλλικές Άλπεις - ΤΩΡΑ

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από χιονοστιβάδα η οποία χτύπησε το χιονοδρομικό θέρετρo Tovière, κοντά στην πόλη Tignes, στις Γαλλικές Άλπεις.

«Γκρίνια» στο Ποτάμι για την συνεργασία με Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη

Για «επιμέρους κινήσεις» που «συντηρούν τις αποστάσεις» και δείχνουν ότι το Ποτάμι δεν κινείται σε «καλό δρόμο», μίλησε ο Σπύρος Λυκούδης

ΜΕ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ; Oργή στους 53+του ΣΥΡΙΖΑ μετά από δήλωση Μουζάλα για το μεταναστευτικό

Την οργή μελών της κίνησης των 53+ προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, μια αποστροφή του Γιάννη Μουζάλα στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για την μεταναστευτική πολιτική.

Πρέβεζα: Τον χτύπησε η χύτρα την ώρα που μαγείρευε - Αποκαλυπτικό βίντεο σε εστιατόριο [vid]

Ο υπεύθυνος του καταστήματος έζησε στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσει. Οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν τα πάντα...

Καταστηματάρχης στην Πρέβεζα τρόμαξε για τα καλά όταν βρέθηκε στην κουζίνα του καταστήματος.