12 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης "διδάσκει" πρέφα σε καφενείο της Νεμέας!!!

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν αποτελεί μόνο το βαρύ πυροβολικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην άσκηση σκληρής κριτικής κατά της Κυβέρνησης.

Μαρκ Ρούτε: Εννοείται πως δεν ζητάμε συγγνώμη από την Άγκυρα

«Πρόκειται για ένα τελείως απίθανο και παρανοϊκό αίτημα»

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους της κυβέρνησης για την απέλαση της υπουργού Οικογενειακών Υποθέσεων της Τουρκίας και δήλωσε ότι ελπίζει σε μία «αποκλιμάκωση» της διπλωματικής κρίσης ανάμεσα στη Χάγη και την Αγκυρα.

ΦΩΤΟ-Ποιον βουλευτή μπορείς να δεις με εισιτήριο 10€

Αν σας περισσεύουν δώστε τα... θα γελάσετε:

Με μόνο προσόν το… κόμμα η αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Ανταγωνισμού;

Μια δημόσια υπάλληλο που ούτε καν προϊστάμενη του τομέα ευθύνης της έχει διατελέσει και η οποία διορίστηκε μόλις το 2011 προωθεί η κυβέρνηση για αντιπρόεδρο στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η Τουρκία στέλνει τους Ολλανδούς φοιτητές στη χώρα τους!

Σε τεντωμένο σχοινί είναι οι σχέσεις της Ολλανδίας με την Τουρκία ενώ οι αντιδράσεις των δυο χωρών μοιάζουν με ντόμινο... καθώς επηρεάζουν ακόμα και τους φοιτητές. Η Τουρκία στέλνει πακέτο τους Ολλανδούς φοιτητές που βρίσκονται σε πανεπιστήμια της χώρας με το πρόγραμμα Erasmus στη χώρα τους.

Τρόμος! Έβλεπαν κύματα 9 μέτρων χτυπούν το κρουαζιερόπλοιο [vid]

Ένα νέο video από την τρομακτική στιγμή που κύματα ύψους εννέα μέτρων χτυπούν το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Royal Caribbean ήρθε στο φως πριν από λίγες μέρες. Ήταν Φεβρουάριος του 2016 όταν το κρουαζιερόπλοιο έπεσε σε τυφώνα και αναγκάστηκε να γυρίσει στο Νιου Τζέρσεϊ λίγο αφού είχε ξεκινήσει το ταξίδι του για τη Φλόριντα.

Πιλότος «σκαρφαλώνει» στα 15.000 πόδια μέσα σε 45 δευτερόλεπτα! (vid)

Στο βίντεο θα δείτε ένα πιλότο της πακιστανικής αεροπορίας να «σκαρφαλώνει» στα 15.000 πόδια μέσα σε 45 δευτερόλεπτα. Μέσω της κάμερας που είναι τοποθετημένη στο πιλοτήριο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την στιγμή της απογείωσης του F-16 BM Block 15 από τον αερολιμένα και της ανύψωσης του στο ουρανό!

ΦΩΤΟ-Βούλιαξε από κόσμο η εκδήλωση Σπίρτζη σε Κερατέα - Λαύριο

Λαοθάλασσα... Δείτε τις φωτογραφίες
"Τεράστια επιτυχία" η περιοδεία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη στην Κερατέα και τη Λαυρεωτική

ΕΓΓΡΑΦΟ NOVARTIS-Γεωργιάδης για τη συντονισμένη επίθεση από τους υπαλλήλους ΣΥΡΙΖΑ: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, κ. Τσίπρα»

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», στο οποίο γίνεται λόγος για «δώρο» ύψους 65.000.000 ευρώ προς τις φαρμακοβιομηχανίες και κυρίως προς τη Novartis, κατά το διάστημα που διετέλεσε Υπουργός Υγείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Επικό: Ελληνίδα μάνα παρεμβαίνει on air ενώ μιλά ο γιος της σε αθλητική εκπομπή [ηχητικό]

Για την Ελληνίδα μάνα έχουν γραφτεί πολλά. Ειδικά για την Ελληνίδα αγορομάνα. Και τα περισσότερα είναι αλήθεια.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ! Η Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύεται την Ιβάνκα Τραμπ σε σκετς κωμικής εκπομπής

«Είναι πιστή. Αφοσιωμένη. Άλλοι στην θέση της θα την είχαν "κάνει" μετά το σκάνδαλο το σκάνδαλο του Access Hollywood», αναφέρει η ψεύτικη διαφήμιση αρώματος στην οποία πρωταγωνιστεί η Σκάρλετ Γιόχανσον, υποδυόμενη την όμορφη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα.

Κικίλιας: Απολύσεις στο Δημόσιο δεν πρόκειται να γίνουν, αλλά θα υπάρξει κινητικότητα

Περιοδεία στο νομό Λάρισας πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, η οποία, όπως ανέφερε, εντάσσεται στην προσπάθεια να γίνει «το άνοιγμα στη κοινωνία και να προβληθούν οι προτάσεις και οι θέσεις της ΝΔ».

Τους πήρε και τους... σήκωσε: Αέρας vs ποδηλάτες, σημειώσατε ένα!

Ένας από τους γνωστότερους ποδηλατικούς αγώνες στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής διακόπηκε κακήν κακώς, όταν ισχυροί άνεμοι ταχύτητας άνω των 100 χλμ/ώρα άρχισαν να ρίχνουν τους διαγωνιζόμενους στο οδόστρωμα σαν τραπουλόχαρτα.

Πολεμική ταινία με τον Κώστα Πρέκα σκηνοθετεί ο Πάνος Καμμένος

Αφού κατέκτησε τον χώρο της τηλεόρασης με την εκπομπή «Αρετή και Τόλμη» ο υπουργός Εθνικής Αμυνας ετοιμάζεται να βγάλει στις αίθουσες την πρώτη του κινηματογραφική δουλειά ως σκηνοθέτης - δημιουργός

Η γερμανική μπύρα «έβγαλε τη γλώσσα» στον ανταγωνισμό

Πριν από 30 χρόνια η ΕΕ υποχρέωσε τη Γερμανία να ανοίξει την αγορά μπύρας. Η απόφαση έγινε δεκτή με μεγάλη απογοήτευση θεωρώντας πως πλήττεται η παράδοση. Τελικά η γερμανική μπύρα τριπλασίασε τις εξαγωγές της

ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕ ΟΠΟΤΕ ΜΟΚΟ! Μαζιώτης για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά: Να ποιοι είναι οι «προστάτες του πολίτη»

Ο Νίκος Μαζιώτης ανάρτησε κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στο οποίο καταφέρεται εναντίον του ειδικού φρουρού που δολοφόνησε οδηγό ταξί στην Καστοριά.

«Λόγοι για να ψηφίσετε τους Δημοκρατικούς»: Το απόλυτο βιβλίο-τρολάρισμα που έγινε best seller στις ΗΠΑ!

Το βιβλίο του Michael J. Knowles, έχει δημιουργήσει «παροξυσμό» στις ΗΠΑ, με πολύ κόσμο να σπεύδει να το αγοράσει για να «διαβάσει» τις 266 σελίδες του

ΚΑΛΑ ΝΕΑ! Μαραβέγιας (Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής): Ύφεση και το α' τρίμηνο του 2017

Σε ύφεση θα παραμείνει η ελληνική οικονομία και το α’ τρίμηνο του 2017, εκτιμά σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο αντιπρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Mέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, Ναπολέων Μαραβέγιας.

Τι εκτιμούν στην ΕΛ.ΑΣ. για τα κίνητρα του ειδικού φρουρού -Γιατί δολοφόνησε τον 52χρονο οδηγό ταξί

Δεν αποκλείουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. το ενδεχόμενο το κίνητρο της δολοφονίας του άτυχου 52χρονου ταξιτζή στην Καστοριά να ήταν όντως η ληστεία, μιας και από τους ισχυρισμούς του ειδικού φρουρού αλλά και τα στοιχεία που υπάρχουν δεν προκύπτει κάτι διαφορετικό.

ΠΙΟ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Οπαδοί του Ερντογάν "σφάζουν" πορτοκάλια για να… εκδικηθούν την Ολλανδία [pics]

Είναι αναμφίβολα μια εικόνα που δεν βλέπει κανείς συχνά σε διαδηλώσεις. Οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν "εκδικήθηκαν" την Ολλανδία "σφάζοντας" πορτοκάλια και πίνοντας το χυμό τους!

ΚΟΡΟΪΔΑ! ΕΔΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ! Ισλανδία: Τέλος στα capital controls έπειτα από οκτώ χρόνια!

«Οι κεφαλαιακοί έλεγχοι αποτέλεσαν ένα απαραίτητο εργαλείο για την ανόρθωση της οικονομίας», δήλωσε εκφράζοντας την ικανοποίησή του ο πρωθυπουργός Μπγιάρνι Μπενέντικτσον

ΦΩΤΟ-Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "FAK NEWS"➤Ρε ΠΑΣΟΚομπούφε Τόσκα δες την ειδησεογραφία πριν ξεφτιλιστείς

«Έχει μειωθεί η εγκληματικότητα, ενώ αλλάζουμε προτεραιότητες προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο πολίτης», τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ ο Νίκος Τόσκας. Παράλληλα, κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι προσπαθεί να αλλοιώσει την πραγματικότητα όσον αφορά την εγκληματικότητα... αυτά γράφει το ΑΠΕ... κι αυτά το Twitter αμέσως από πάνω κι από κάτω από την είδηση "Τόσκας: Έχει μειωθεί η εγκληματικότητα":

Γνωστή τραγουδίστρια λέει πως παραμένει σέξι λόγω 15χρονης... αγ@μίας

Αρνείται να αποκαλύψει την ηλικία της και δηλώνει ότι η αποχή από το σεξ ίσως είναι το... ελιξήριο της νεότητας

Για τα ακριβά ρούχα, την αδυναμία της στο καζίνο, όπου όμως δεν μπορεί να παίζει πλέον, αλλά και για το σ@ξ -ή, καλύτερα, για την αποχή της από αυτό- μίλησε η Εφη Σαρρή στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΕ ΤΗΝ Ψ@ΛΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Ο Ερντογάν: "Μπανανία η Ολλανδία-Θα το πληρώσει"-Καλεί τους Μογγόλους σε… ξεσηκωμό

Αν κρίνουμε βέβαια από τα βίντεο -δείτε στο τέλος- χθες στο Ρότερνταμ, όταν τα πόδια τους έφτασαν στην πλάτη μόλις άρχισαν οι καρπαζιές από Ολλανδούς αστυνομικούς, οι πιθανότητες για επανάσταση είναι λίγες

- "Η Ολλανδία θα πληρώσει σκληρό τίμημα – Καλώ τους αδερφούς και τις αδερφές μας στην Ευρώπη να ξεσηκωθούν" δηλώνει ο Ερντογάν – "Ζωντανός" ακόμα ο ναζισμός στην Ευρώπη είπε και χαρακτήρισε... "μπανανία" την Ολλανδία
- Η συγγνώμη δεν θα είναι αρκετή, διαμηνύει ο Τσαβούσογλου
- "Εσείς να απολογηθείτε, που μας συγκρίνατε με τους ναζί", απαντά ο Ολλανδός πρωθυπουργός
- Άγριες συμπλοκές και επεισόδια το βράδυ του Σαββάτου έξω από το τουρκικό προξενείο στο Ρότερνταμ

Βρετανός αστροφυσικός κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία έριξε το φταίξιμο στα... φάρμακα

Ένας 59χρονος διακεκριμένος βρετανός αστροφυσικός, οποίος σκανδάλισε την κοινή γνώμη, όταν βρέθηκε κατηγορούμενος για ενασχόληση με παιδική πορνογραφία και δικάσθηκε γι' αυτό, χρησιμοποίησε μια πρωτότυπη -και αποτελεσματική- υπερασπιστική γραμμή: έριξε το φταίξιμο για τις τάσεις του στις παρενέργειες των φαρμάκων που έπαιρνε για τη νόσο Πάρκινσον, από την οποία έπασχε.

ΒΡΕΧΕΙ ΠΟ@ΤΣΕΣ! Δανός πρωθυπουργός σε Γιλντιρίμ: Ας αναβάλλουμε την επίσκεψή σου στη χώρα μου...

Το μέρος της Ολλανδία παίρνει ο πρωθυπουργός της Δανίας Λαρς Λόκε Ράσμουσεν ο οποίος ζητά να αναβληθεί προγραμματισμένη για αυτό το μήνα επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τουρκίας  Μπιναλί Γιλντιρίμ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΑΠΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΟΚ➤Λαοθάλασσα ΑΕΚτζήδων για το δήπεδο, στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας

- Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ORIGINAL και συγκεντρώθηκε έξω από το δημαρχείο της Νέας Φιλάδελφειας, προκειμένου να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για τη στάση του Δήμου στο θέμα του γηπέδου
- Το "παρών" δίνουν και φίλοι της ΑΕΚ από την επαρχία
- Θα ακολουθήσει πορεία προς το ΟΑΚΑ, όπου στις 19:30 θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
- Παρόντες στη συγκέντρωση και πολλοί παλαίμαχοι της Ένωσης, όπως ο Θωμάς Μαύρος και ο Ηλίας Ατματσίδης

ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ! Ο ΑΕΤΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΘΑ ΦΕΡΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ! Νέα μεγάλη συμφωνία της COSCO για το λιμάνι του Πειραιά

Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου

Οριστική πρέπει να θεωρείται μια νέα συμφωνία-ορόσημο των Κινέζων της COSCO για τον ΟΛΠ. Συγκεκριμένα, οι νέοι μεγαλομέτοχοι του ΟΛΠ διαπραγματεύτηκαν επί μακρόν και φαίνεται ότι έχουν καταλήξει σε deal που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών με την περίφημη...

Ο Τραμπ απέλυσε τον εισαγγελέα της Νέας Υόρκης

Ο επί 8 έτη εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Preet Bharara, ενημερώθηκε πως απαλλάσσεται τον καθηκόντων του παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε λάβει από τον ίδιο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Αμφίπολη: Τα μυστικά του Τάφου – Το ραντάρ, οι κρύπτες και η ταυτότητα του νεκρού

Στα ίχνη μιας σημαντικής ανακάλυψης για την αποκρυπτογράφηση των μυστικών που ακόμα κρύβει ο Τύμβος της Αμφίπολης βρίσκονται οι ανασκαφείς του.

Απίθανο! «Προσγείωσε» το αυτοκίνητό του στη στέγη σπιτιού! [vid]

Μιλάμε για την απόλυτη ταπείνωση: να κουρνιάξεις το αυτοκίνητό σου στη σκεπή ενός σπιτιού και να περιμένεις εκεί μέχρι να σε κατεβάσουν!

Σουηδία: Ακύρωσαν ομιλία Τούρκου πολιτευτή κι αυτός τους πήγε σε ταβέρνα να τους πει, ότι ήθελε ο Ερντογάν να πει

Η Σουηδία προστέθηκε στις χώρες που δεν δέχονται να γίνουν στο έδαφός της εκδηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων. Αλλά αυτό δεν σταμάτησε τον Mehmet Mehdi Eker.

Δεν αποκαλύπτει το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας ο ειδικός φρουρός – ΒΙΝΤΕΟ

Ζήτησε και πήρε 48 ώρες για να απολογηθεί - Θρήνος και πολλά γιατί στην κηδεία του άτυχου 52χρονου - Με το ίδιο 45αρι ο ειδικός φρουρός είχε τραυματίσει τον Μαζιώτη τον Ιούλιο του 2014 όταν είχε συλληφθεί ο τρομοκράτης

ΦΩΤΟ-Έξαλλοι οι κρυφοκομμουνιστές της Liberation με την αφίσα του κόμματος Φιγιόν για τον Μακρόν

Ντυμένος με ένα μαύρο κοστούμι και υμίψηλο καπέλο, κρατώντας έναν κόφτη για πούρο σε μορφή κομμουνιστικού δρεπανιού, με το μάτι να «πέφτει», και μια τεράστια γαμψή μύτη.

Η στιγμή που ένα φίδι αλλάζει «πουκάμισο» (vid)

Viral έχει γίνει βίντεο  που δείχνει την στιγμή που ένα τεράστιο φίδι αλλάζει «πουκάμισο». Εντυπωσιακό βίντεο!

Το μήνυμα της οικογένειας του Ειδικού Φρουρού: Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη

Το δικό της μήνυμα στους ανθρώπους του αδικοχαμένου οδηγού ταξί από την Καστοριά, που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο Ειδικό Φρουρό, έστειλε η οικογένεια του θύτη.

Ρούτε: Αν κλιμακώσει η Τουρκία θα φάει κι άλλη πο@τσα-Είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των διπλωματών μας

Είδες τι κάνουν οι φιλελέ κεντροδεξιοί άμα σφίξουν οι κ@λοι;

Την πρόθεσή του να κάνει τα πάντα, προκειμένου να αποκλιμακωθεί η διπλωματική αντιπαράθεση που ξέσπασε ανάμεσα στην Ολλανδία και την Τουρκία δήλωσε ο Μαρκ Ρούτε.

Νέα τουρκική NAVTEX για έρευνες μεταξύ Θάσου -Σαμοθράκης

Διαψεύδοντας όσους πίστευαν ότι αρκεί η παρέμβαση ενός Αμερικανού πρεσβευτή στην Άγκυρα για να σταματήσουν οι προκλήσεις εις βάρος της χώρας μας, και ενώ αύριο στην Ουάσιγκτον ο Ν. Κοτζιάς  συναντάται με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Ρεξ Τιλλερσον  η Άγκυρα μετά από μια εβδομάδα έντασης ,πριν λίγες ώρες εξέδωσε νέα NAVTEX για συνέχιση των ερευνών  του ωκεανογραφικού σκάφους  TCG Cesme στο Βόρειο Αιγαίο.

ΒΙΝΤΕΟ-Κατέβασαν την ολλανδική σημαία από το προξενείο στην Κωνσταντινούπολη -Υψωσαν την τουρκική

Την ώρα που κλιμακώνεται η διπλωματική ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ολλανδίας, «λάδι» στη φωτιά έρχεται να ρίξει και ένα περιστατικό στην Κωνσταντινούπολη.

Επτασφράγιστο μυστικό το σχέδιο για Grexit -Τι αναφέρει σε επιστολή του ο Μοσκοβισί

Ο Πιερ Μοσκοβισί επικαλείται λόγους δημοσίου συμφέροντος, για το γεγονός ότι δεν δημοσιοποιήθηκε το σχέδιο για τις συνέπειες του Grexit, το οποίο είχε εκπονήσει η Κομισιόν το καλοκαίρι του 2015.

ΔΕ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ! Ο Κουρουμπλής σε ρόλο ψάλτη -Στην ακολουθία των Χαιρετισμών [βίντεο]

Στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χρυσοσπηλιωτίσσης επι της οδού Αιόλου χοροστάτησε την Παρασκευή στην ακολουθία των Β' Χαιρετισμών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Άδωνις προς Χωνί: Με κατηγορεί για ρουσφέτια ένας διορισμένος μετακλητός στο Μαξίμου

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας το Χωνί με τίτλο "Το τέλος του Άδωνι το λένε... ΚΕΕΛΠΝΟ", έδωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter o αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

ΚΙ ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ; Αλεξιάδης: Κάναμε λάθη και τώρα οι θεσμοί ζητούν δύσκολα μέτρα -Αδικούμε πολίτες με την αύξηση φόρων

«Εχουμε κάνει λάθη και παραλείψεις και τώρα οι Θεσμοί μας ζητούν δύσκολα μέτρα», δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΣΚΑ! Πετροπόλεμος και μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ -Επίθεση στα ΜΑΤ

Ένταση με πετροπόλεμο και βόμβες μολότοφ και προσαγωγές, σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

ΠΟ@ΤΣΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Οι Βρυξέλλες παγώνουν την προενταξιακή βοήθεια στην Τουρκία

Ο Επίτροπος Διεύρυνσης δήλωσε ότι η Τουρκία δεν κινείται προς την κατεύθυνση της Ευρώπης αλλά σε αντίθετη τροχιά - Ο Γιοχάνες Χαν επισήμανε ότι το πισωγύρισμα της χώρας έχει ξεκινήσει πριν από το πραξικόπημα σε βάρος του Ερντογάν

Αφορολόγητο έως το 77% του εισοδήματος των βουλευτών - Στοιχεία και παραδείγματα για τα προκλητικά προνόμια

Απίστευτα προκλητικά είναι τα φορολογικά προνόμια που απολαμβάνουν οι Έλληνες βουλευτές. Ποσά που αντιστοιχούν σε ποσοστά 25% έως και 77% των καθαρών εισοδημάτων που λαμβάνουν ετησίως οι βουλευτές από τις δραστηριότητές τους στο Κοινοβούλιο απαλλάσσονται από το φόρο εισοδήματος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Τσιρώνης: Θα δω τα μέτρα που θα έρθουν στη βουλή και θα αποφασίσω... αλλά θα είναι δίκαια και θα τα ψηφίσω

Τα πράγματα «δεν είναι ωραία και άγια» παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης, ενώ αναφερόμενος στα μέτρα που θα έρθουν, είπε ότι πρώτα θα τα δει και μετά θα αποφασίσει τι θα πράξει.

ΒΙΝΤΕΟ-Αντετοκούνμπο: Σούπερ Γιάνναρος! `Βλέπουν` play offs οι Μπακς

To ταξίδι... των Μπακς προς τα play offs του ΝΒΑ συνεχίζεται! Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να διακρίνεται για άλλη μία φορά, επικράτησαν 102-95 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, φθάνοντας στις έξι διαδοχικές νίκες. Ο Ελληνας άσος, ολοκλήρωσε τον αγώνα, με 18 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ κι επτά ασίστ, ενώ κορυφαίος για τα «ελάφια» ήταν ο Σνελ με 19 πόντους. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τάουνς με 25 πόντους.

ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΜΩΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ! «Χυδαία, σκληρή συμπεριφορά» -Τι είπε η Τουρκάλα υπουργός που απελάθηκε από την Ολλανδία

Τον «οικτρό» τρόπο, με τον οποίο της συμπεριφέρθηκαν στην Ολλανδία κατήγγειλε η Τουρκάλα υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων, Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά, η οποία απελάθηκε από τη χώρα.

Βίντεο ντοκουμέντο: Το πιστολίδι των αστυνομικών με τον ληστή σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή απόπειρα ληστείας στο σούπερ μάρκετ στο Καματερό, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr. Οι σκηνές που διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων, των πελατών αλλά και κατοίκων που βρέθηκαν τη στιγμή του περιστατικού πλησίον του καταστήματος κόβουν την ανάσα.