27 Δεκεμβρίου 2017

Η ΕΣΕΕ διαψεύδει Χριστουγεννιάτικα Fake News της ΕΡΤ-ΒΙΝΤΕΟ

Εντάξει μωρέ! Οι άνθρωποι ξέχασαν να βάλουν ένα κόμμα στο 25%, πως κάνετε έτσι;

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο τζίρος των Χριστουγέννων είναι αυξημένος κατά 20-25% σε σχέση με πέρυσι.

Στο ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρεται σαν πηγή των στοιχείων η ΕΣΕΕ.

«Μαγικό» τριπλό ουράνιο τόξο στη Σάμο -Ενα σπάνιο φαινόμενο [εικόνες]

Την ευκαιρία να θαυμάσουν ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο είχαν οι Σαμιώτες το πρωί της Τετάρτης: ένα τριπλό ουράνιο τόξο.

Οι συμβολαιογράφοι προσβλέπουν σε έσοδα από τους πλειστηριασμούς

Υπό το... άγρυπνο βλέμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των «Δεν πληρώνω» ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η συνεδρίαση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.


Η «κάλυψη» του Τραμπ: Φορτηγό τον έκρυψε από τις κάμερες, την ώρα που έπαιζε γκολφ [βίντεο]

Ο Ντόναλντ Τραμπ απολαμβάνει το γκολφ. Δεν απολαμβάνει διόλου όμως τα... αδιάκριτα μάτια των δημοσιογράφων την ώρα που επιδίδεται στο αγαπημένο του σπορ.

Τι κάνει λοιπόν; Επιστρατεύει ακόμη και... φορτηγά για κάλυψη. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται πως έγινε στο Μαρ-α-λάγκο, όπου βρίσκεται για τις ημέρες των γιορτών.


ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ! Δεν έχουν τον Θεό τους - Ληστές χτύπησαν έγκυο - Η συγκλονιστική μαρτυρία του συζύγου της - ΒΙΝΤΕΟ

Τις στιγμές αγωνίας που έζησε μια έγκυος από τη Θεσσαλονίκη όταν δέχθηκε επίθεση σε είσοδο πολυκατοικίας περιγράφει στον ΑΝΤ1 ο σύζυγός της.

Οι δράστες δεν δίστασαν να χτυπήσουν την κοπέλα, ανήμερα Χριστουγέννων.

Αυτές είναι οι 20 χώρες με τον πιο ανθυγιεινό τρόπο ζωής -Πού βρίσκεται η Ελλάδα

Θεριακλήδες, το... τσούζουν και απολαμβάνουν το- πολύ- καλό φαγητό. Υπάρχουν λαοί που δεν φημίζονται για τον υγιεινό τρόπο ζωής τους.

Ανάμεσά τους δυστυχώς και οι Ελληνες.

Πορτοκάλι – γίγας για ρεκόρ Γκίνες σε περιβόλι των Χανίων [εικόνες]

Πορτοκάλι... γίγαντα, έκοψε ένας αγρότης από το περιβόλι του στα Χανιά, στην περιοχή της Βλαχερωνίτισσας.

ΒΙΝΤΕΟ- Τα παιδιά αυτά δεν είναι από ίδρυμα αν και θα πρεπε!

Το 2017, νέα παιδιά ρε φίλε, θαυμάζουν την επανάσταση του κώλου που έκαναν κάποιοι δικτάτορες πριν 100 χρόνια.... Σε ευρωπαϊκή χώρα θα τα μάζευαν απ' το δρόμο και θα τους φορούσαν άσπρες ποδιές:


ΝΔ: Ψεύδεται συνειδητά ο Καμμένος για το ΣτΕ και τα αναδρομικά

Μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας και π. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Θανάσης Δαβάκης, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:


ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ! Υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης για τους εργαζομένους στον ΟΛΠ

Θα είναι διετούς διάρκειας - «Διασφαλίζονται οι συνθήκες και οι αποδοχές» όλων των εργαζομένων, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, κάπτεν Φου Τσενγκ Κιου

Στην υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στον ΟΛΠ Α.Ε., προχώρησε η διοίκηση του οργανισμού.


ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ: ΚΑΝΑ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; Η Αχτσιόγλου υπόσχεται αύξηση του κατώτατου μισθού το 2018

[Διαβάστε το προσπαθώντας να μη γελάσετε!!]

Στόχος της κυβέρνησης για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με την υπουργό Εργασίας, είναι και η ενίσχυση εκείνων οι οποίοι έχασαν το ΕΚΑΣ - Μίλησε και για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

Εξελίξεις στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη - Οι αποκαλύψεις για το Β' Νεκροταφείο

"Δεν ήταν νεκροταφείο, ήταν κολαστήριο. Δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας, το είδα κι εγώ με τα μάτια μου". Ξέσπασε η μητέρα της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές στις 18 Οκτωβρίου μέσα στο Β' Νεκροταφείο.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ! ΜΠΟΥΡΔΕΣ Βαρθολομαίου για τους πλειστηριασμούς: Δικαίωμα στη στέγη έχουν όλοι

Έκκληση για τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής έκανε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με μια ηχηρή παρέμβαση στο θέμα των πλειστηριασμών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Σχεδία", που πωλείται στους δρόμους από άστεγους (σημ: το μισό αντίτιμο πηγαίνει για τη στήριξη τους).


Πώς είναι σήμερα η ξανθιά Τερέζα των Mazoo and the Zoo;

Η μικρούλα Τερέζα, το ξανθό κορίτσι που χόρευε στα διάσημα video των Mazoo and the Zoo, μεγάλωσε.

Η Τερέζα Σάσσου είναι ηθοποιός και χορεύτρια και πρωταγωνιστεί σε θεατρικές παραστάσεις, κυρίως παιδικές.

Οι Ρώσοι που και καλά εξολόθρευσαν τον ISIS έχασαν από το περικυκλωμένο εργοστάσιο τον άνδρα που σκότωσε έναν φύλακα

Ο άνδρας που άνοιξε το πρωί πυρ στο εργοστάσιο «Μενσεβίκ» της Μόσχας, με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν φύλακα του εργοστασίου, είναι σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές ο πρώην διευθυντής του εργοστασίου Ιλιά Αβεριάνοφ, ο οποίος καταζητείται από την ρωσική αστυνομία.


Πονοκέφαλος στην ΕΛΑΣ για την επίσκεψη Ζάεφ

Στη Θεσσαλονίκη εστιάζει το ενδιαφέρον της πρωτοχρονιάτικα η Αστυνομία μετά την αιφνίδια ανακοίνωση του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ ότι θα αλλάξει χρόνο στη συμπρωτεύουσα αποδεχθείς σχετική πρόσκληση του δημάρχου Γ. Μπουτάρη.


Σε διαθεσιμότητα o γιατρός «φίλος» του ΣΥΡΙΖΑ που πιάστηκε με φακελάκι

Σε διαθεσιμότητα έθεσε η διοίκηση των νοσοκομείων «Έλενα Βενιζέλου» και «Αλεξάνδρα», τους δύο γιατρούς γυναικολόγους-μαιευτήρες που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω για παθητική δωροδοκία.


ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ: ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΟΣΟΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ; Βερναρδάκης: «Το κοινωνικό μέρισμα το πήραν και αλλοδαποί. Ναι, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»

Ο υπουργός δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook ανάρτηση του “left.gr”, που επιτίθεται με χυδαίους χαρακτηρισμούς σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ενημερωτικές ιστοσελίδες επειδή παρουσίασαν την είδηση

Η Ζωή προκαλεί Τσίπρα: «Ελα να με συλλάβεις!» -«Πρόβατα» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Αλλη μια ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου που συμμετέχει και σήμερα στις κινητοποιήσεις για τους πλεστηριασμούς.


ΜΑΛ@ΚΕΣ ΑΓΓΛΟΙ! Βίντεο: Απίθανη αντίδραση Αγγλων φιλάθλων -Με τα παπούτσια στα χέρια

Σε έναν αγώνα κρίκετ, ο χρόνος είναι κάτι... σχετικό. Μπορεί να πάρει ώρες και οι φίλαθλοι προσπαθούν να τον παρακολουθήσουν όσο πιο άνετα γίνεται.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑίους ΨΗΦΟΙΦΟΡΟΥΣ! Κεμαλιστές σε Ερντογάν: Παίρνεις νησί από το Σουδάν ενώ οι Έλληνες βγάζουν δημάρχους στα νησιά μας!

Η Μεράλ Ακσενέρ, που αποσχίστηκε από το ακροδεξιό MHP και προσπαθεί να ανεβάσει τα ποσοστά του «Καλού Κόμματος» δήλωσε: «Οι Έλληνες για να σπάσουν τα νεύρα μας σουβλίζουν αρνιά»

Πρετεντέρης: Κόλπα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (που έπιασαν στον Μεϊμαράκη)

"Το κόλπο του 2015 όταν η αντιπολίτευση ψήφιζε με την μισή κυβέρνηση και η άλλη μισή καταψήφιζε δεν έχει πιθανότητες να επαναληφθεί στο Σκοπιανό. Τα κορόιδα τελείωσαν" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Ενταση στα Ιμια -Επεισόδιο με ελληνικά και τουρκικά καΐκια και ακταιωρούς του λιμενικού

Ενταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης στα Ιμια, όπως υποστηρίζουν τουρκικά Μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Milliyet ένα σκάφος του ελληνικού Λιμενικού από την Κάλυμνο και 6 ελληνικά ψαροκάικα, πλησίασαν στα Ιμια και «θέλησαν να μπουν σε τουρκιά ύδατα» όπως αναφέρει.

Αναρχικοί θα προπονούνται στην πυγμαχία στο "κατειλημμένο γυμναστήριο".

Την Πέμπτη ξεκινάνε προπονήσεις

Στο "υπό κατάληψη γυμναστήριο" στη διασταύρωση των οδών Ειρήνης Αθηναίας και Πουλχερίας στα Εξάρχεια θα γίνονται οι προπονήσεις των αναρχικών.

ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ! Καρπενήσι: Συνελήφθη δικηγόρος που έσβηνε σύνθημα της ΧΑ


[Μόλις αφέθηκε ελεύθερος ο κομμουνιστής φωτογραφήθηκε για το Facebook με υψωμένη τη γροθιά... μιλάμε για επαναστάτη επιπέδου Τσε και πάνω]

Ελεύθερος με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς σε τοίχο αφέθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δικηγόρος Τάκης Ζώτος, ο οποίος συνελήφθη την ώρα που έβαφε με σπρέι συνθήματα της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονταν σε τοίχο της πόλης, στο Καρπενήσι.


ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΜΠΟΓΙΕΣ! Βανδάλισαν τον «έκπτωτο άγγελο» που δίχασε το Παλαιό Φάληρο

[Εμένα προσωπικά στα παπάρια μου το "έργο τέχνης" αλλά η μανία με την οποία το υπερσπίζεται ο Χατζηδάκης με κάνει να γελάω με μερικούς ΝΔίτες που τον εκθειάζουν και τον παρουσιάζουν σαν σοβαρό δήμαρχο]

Μετά το σάλο που προκάλεσε στους ευσεβείς Χριστιανούς του Παλαιού Φαλήρου... ο «έκπτωτος άγγελος» που τοποθετήθηκε πρόσφατα στην είσοδο του δήμου, έπεσε «θύμα» βανδαλισμού.

Φωτήλας για Κατρούγκαλο: Είναι ανισόρροπος και παράφρων - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Κατρούγκαλο εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών για τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα της ζωής του.


Έκπληξη! Ποια βουλευτής έστειλε μήνυμα σε παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής;

Η Φαίη Σκορδά ενώ βρισκόταν on air στην εκπομπή «Το πρωινό» έλαβε ένα μήνυμα στο τηλέφωνό της.

Σε ΦΕΚ ο νόμος που παρέχει λύση των γάμων μέσω συμβολαιογράφου

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νόμος 4509/2017 που παρέχει την δυνατότητα της λύσης του γάμου με την διαδικασία των συναινετικών διαζυγίων μέσω συμβολαιογράφου, ενώ ο ίδιος νόμος προβλέπει και ποινές για όσους αθετούν την συμβολαιογραφική πράξη, ως προς την διατροφή και τα παιδιά.


ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ! Καμμένος: Φταίνε οι προηγούμενοι και δεν μπορούμε να δώσουμε τα 50% των αναδρομικών


ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ...

Μια νέα διάσταση ΝΕΟ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ έδωσε ο Πάνος Καμμένος στο θέμα της εφαρμογής των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας!

Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ ήταν μια από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, τώρα αρχίζει να τα γυρίζει και φαίνεται ότι δεν υπάρχει πρόθεση να υλοποιήσει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης για τους στρατιωτικούς και για τα Σώματα Ασφαλείας


Εργαζόμενοι ΣΕΚΑΠ: Στηρίζουμε την αδιάκοπη λειτουργία της επιχείρησης

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας ΣΕΚΑΠ η οποία εχθές ενημέρωσε πως προχωρά σε αναγκαστική χρεοκοπία.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι σημειώνουν:


Αυτές είναι ασθένειες που ξεγελούν τους γιατρούς και κάνουν λάθος διάγνωση

Η πιθανότητα να λάβεις μια λανθασμένη διάγνωση από τον γιατρό είναι πολύ πιο συχνή απ' ότι πιστεύεις.

Δεν είναι απαραίτητο μια ασθένεια να είναι σπάνια για να κάνει λάθος ο γιατρός στην διάγνωσή του.


ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ! Ο Μπουτάρης κάλεσε τον πρωθυπουργό των Σκοπίων για ρεβεγιόν στην Θεσσαλονίκη


Αμφιβάλλει κανείς ότι ο Μπουτάρης στις ιδιωτικές συνομιλίες θα του λέει: «Μακεδόνα μου εσύ!»

Είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός των Σκοπίων, επιλέγει να επισκεφθεί την Ελλάδα για... διακοπές

Στη Θεσσαλονίκη θα υποδεχτεί το 2018, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, μετά από πρόσκληση του δημάρχου της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη.


ΤΙ; ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 1 ΕΚ. ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ Η ΜΕΡΚΕΛ; Γερμανική βιομηχανία: Χρειαζόμαστε περισσότερους εξειδικευμένους εργάτες!

Αν και οι εταιρείες είναι αισιόδοξες για το 2018, επισημαίνουν ότι οι προοπτικές της παραγωγής στη γερμανική οικονομία θα μπορούσαν να είναι καλύτερες, αν υπήρχαν διαθέσιμοι περισσότεροι εξειδικευμένοι εργάτες


Παθαίνετε εγκεφαλικό όταν ανοίγετε τον λογαριασμό του ρεύματος; Αυτές είναι οι πέντε "ένοχες" συσκευές

Κάθε νοικοκυριό ξοδεύει πολλά χρήματα κάθε χρόνο στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε ποιες είναι οι ηλεκτρικές συσκευές που καίνε πολύ ρεύμα και σας τις παρουσιάζουμε.


Η κατάργηση έκπτωσης φόρου μειώνει κι άλλο συντάξεις-μισθούς: Από πότε θα ισχύσει, ποια τα νέα ποσά (πίνακας)

Πολλοί είναι εκείνοι, μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι από την αλλαγή του έτους θα δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μειωμένο μισθό ή σύνταξη. Αιτία;


Συγκλονιστικό βίντεο: Ιστορική χιονοθύελλα έσπασε κάθε ρεκόρ στην Πενσυλβάνια

Η διήμερη χιονοθύελλα ξεκίνησε την παραμονή των Χριστουγέννων στα βορειοδυτικά της Πενσυλβάνια και έσπασε πολλά ρεκόρ την Τρίτη, καθώς έφερε πάνω από 152 εκατοστά χιόνι στην περιοχή


Ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ: 60 άτομα θα μασήσουν το μπόνους των 700.000 ευρώ

[ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ! Προσέξτε!! "100 μόνιμοι υπάλληλοι έχουν διατηρήσει ως προσωπική διαφορά το 30% ενός επιδόματος που έπαιρναν, το οποίο μεταφράζεται σε 300 έως 600 ευρώ μηνιαίως για τον καθένα" ΔΗΛ. ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑ 1000-1800 € χώρια τα άλλα επιδόματα και τι μισθό!!! Τώρα δε τα περισσότερα από τα 700.000€ θα τα πάρουν 60 άτομα που δεν παίρνουν αυτό το επίδομα... δηλ. αυτοί οι 60 θα πάρουν ίσα με 10.000 € μπόνους!!!]

Υπερβολική χαρακτήρισε ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ, Δημήτρης Λιντζέρης, την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη και του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, με την οποία δίνονται 700.000 ευρώ ως κίνητρο απόδοσης στους εργαζομένους του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.


Βίντεο: Δασκάλα χαστουκίζει ανελέητα μαθητή σε σχολείο της Σαμψούντας

Ένα βίντεο που δείχνει μία δασκάλα στην Τουρκία, να χτυπά ανελέητα μαθητή μπροστά στους συμμαθητές του στην επαρχία της Σαμψούντας, στη Μαύρη Θάλασσα, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ανέφερε η ιστοσελίδα Habertürk.

ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ! Ειρηνοδικείο: Ούτε πλειστηριασμοί ούτε συμβολαιογράφοι, αλλά ΛΑΕ και «Δεν Πληρώνω» ήταν εκεί!

Λόγω της αποχής των συμβολαιογράφων, δεν έγιναν πλειστηριασμοί, αλλά και δεν υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη Λουκάρεως - Τα κινήματα πάντως ήταν εκεί με διαμαρτυρίες και πανό...

ΗΠΑ: Σε δημοπρασία μια Mercedes του Αδόλφου Χίτλερ

Στο «σφυρί» θα βγάλει ο οίκος  Worldwide Auctioneers μια πολυτελή Mercedes που χρησιμοποιούσε ο Χίτλερ σε μετακινήσεις του στη Γερμανία. Η δημοπρασία θα γίνει στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνα, στις ΗΠΑ.


Οι Τούρκοι βρήκαν πλακάκια «made in France» στην Αγιά Σοφιά!

Μία από τις ομάδες πλακιδίων που κοσμούν τον τάφο του σουλτάνου Σελίμ Β' είναι απομιμήσεις των αυθεντικών τα οποία πήγαν το 1890 για αποκατάσταση στη Γαλλία και δεν επέστρεψαν ποτέ


Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Εφετείο

Κατηγορούν τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ πως «έχει αποδειχθεί ο ικανότερος και πιστότερος υπηρέτης των ιμπεριαλιστών δανειστών» - Η επίθεση σημειώθηκε στις 3:25 τα ξημερώματα της Παρασκευής  ενώ υπήρξαν και πυροβολισμοί κατά του φρουρού με Καλάσνικοφ


Αχέντ, η 16χρονη ηρωίδα των Παλαιστινίων -Αλήθεια ή προπαγάνδα; [εικόνες]

Φωτογραφήθηκε τη στιγμή που χτυπούσε δύο Ισραηλινούς στρατιώτες στο χωριό της, Nabi Saleh. Για τους Παλαιστινίους είναι ηρωίδα, για τους Ισραηλινούς πρόκειται για μια ψεύτικη ιστορία προπαγάνδας.

ΒΙΝΤΕΟ-Σε λίγο θα μας βάλουν να ζητήσουμε συγγνώμη επειδή μας έλεγαν Γερμανοτσολιάδες επί 5 χρόνια

Θα μας τρελάνουν! Ακούστε τι λένε οι άνθρωποι που φώναζαν για γερμανοτσολιάδες και προδότες!


Ποιος έκανε δώρο σε βουλευτές της ΝΔ… οδοντόβουρτσες

Ένα δώρο που σίγουρα δεν το περίμεναν δέχθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Αχ. Καραμανλής, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Γιώργος Στύλιος και Μάξιμος Χαρακόπουλος, από τον Γερμανό υφυπουργό Χανς Γιοακίμ Φούχτελ.

ΤΙ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙ; Τόσκας: Ο Ρουβίκωνας θα «πληρώσει» την επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ

Ωστόσο είπε ότι η ομάδα αυτή παίζει στα όρια της νομιμότητας - Επιτέθηκε στους δικαστές χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την ανακοίνωσή τους μετά τη βομβιστική επίθεση στο Εφετείο


Με στάση πληρωμών πέτυχαν πλεόνασμα 4,65 δισ. ευρώ-Μειωμένα τα έσοδα σε σχέση με το 2016

Μειωμένες οι δαπάνες κατά 1,73 δισ. ευρώ έναντι του στόχου - Μεγάλη μείωση και στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων - Τι δείχνουν τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμό το διάστημα Ιανουαρίου-Νοεμβρίου


Μπακογιάννη για Σκοπιανό: Να ξεκαθαρίσει την θέση της η κυβέρνηση

Να ξεκαθαρίσει την θέση της σε σχέση με το Σκοπιανό, κάλεσε την κυβέρνηση, μιλώντας η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.


ΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΗΛΙΘΙΟΙ! Γ. Αμανατίδη: «Ψηφίσαμε τροπολογία για τον Ιβάν Σαββίδη»

To θέμα των Σκοπίων και της ονοματολογίας που αναμένεται να έρθει στο προσκήνιο τους επόμενους μήνες σχολίασε στον Τάκη Χατζή στο ''Ακραίως'' του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Γιάννης Αμανατίδης, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να αποκαλυφθεί η πολιτική για το ζήτημα και ότι υπάρχουν θέματα που ''εχουν κληρονομηθεί'' σε σχέση με το Σκοπιανό.