24 Σεπτεμβρίου 2018

Χίτλερ εναντίον Λένιν σε εκλογές στο Περού

Έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Λένιν στις εκλογές του Περού είναι ο… Χίτλερ. Η σύγκρουση τιτάνων σημειώνεται για το θώκο του δημάρχου της κωμόπολης των Άνδεων Γιούνγκαρ!

Στο Γιούνγκαρ ο Χίτλερ Αλμπά Σάντσεζ διεξάγει προεκλογική εκστρατεία εναντίον του Λένιν Βλαντιμίρ Ροντρίγκεζ Βαλβέρδε.

Ο κ. Σάντσεζ, ο οποίος έχει ήδη υπηρετήσει ως δήμαρχος μεταξύ 2011 και 2014, διεξάγει προεκλογικό αγώνα με σύνθημα: «Είμαι ο καλός Χίτλερ!»

Είπε ότι οι γονείς του δεν γνώριζαν τον ομώνυμο ναζιστή ηγέτη όταν γεννήθηκε - αλλά, αφότου έμαθαν για την απίθανη σύμπτωση, αποφάσισαν να την «αγκαλιάσουν ούτως ή άλλως». Στον πατέρα του άρεσε, είπε, το όνομα, επειδή «ακουγόταν ξένο».

Ο κ. Βαλβέρδε, εν τω μεταξύ, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του... χιτλερικού αντιπάλου του, προσπαθώντας να εμποδίσει την εγγραφή του ως υποψηφίου λόγω της προηγούμενης θητείας του.

Ωστόσο, η απόπειρα αυτή απορρίφθηκε από την εκλογική επιτροπή και οι δύο άνδρες θα περιμένουν τις ψήφους των πολιτών στις 7 Οκτωβρίου.

Αυτά πάντως δεν είναι τα πρώτα περουβιανά ονόματα που προκάλεσαν αίσθηση διεθνώς. Τον περασμένο χρόνο διεθνής με την εθνική ποδοσφαίρου του Περού «χρήστηκε» ο… Οσάμα Μπιν Λάντεν!


Πηγή: http://www.skai.gr/news/weird/article/384203/hitler-enadion-lenin-se-ekloges-sto-perou-/