05 Φεβρουαρίου 2018

ΡΟΜΠΑΣ! Το ψέμα του Τζανακόπουλου για την επίσκεψη στον Άρειο Πάγο


Άλλα είπε στους δημοσιογράφους και άλλα ανέφερε σε δελτίο Τύπου

Βαθύτατα εκτεθειμένος είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά την επίσκεψή του στον Άρειο Πάγο λίγη ώρα πριν η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι εισαγγελείς, Χρήστος Ντζούρας και Στυλιανός Μανώλης παραδώσουν μέρος της δικογραφίας για την υπόθεση της Novartis στον Άρειο Πάγο προκειμένου να ακολουθηθεί η καθιερωμένη διαδικασία του νόμου περί ευθύνης υπουργών και η δικογραφία ακολουθήσει τη διαδρομή που προβλέπεται, μέχρι να φτάσει στη Βουλή.

Σαμαράς: Η συκοφαντία του κ. Τσίπρα εναντίον μου δεν με αγγίζει


Σε δήλωση για το ζήτημα της Νovartis προέβη ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός σε δήλωσή του στο ΑΠΕ, σημειώνει τα εξής:

Άδωνις για Novartis: Τα όρια της γελοιότητας έχουν πλέον ξεπεραστεί - ΒΙΝΤΕΟ

Για γελοιότητα έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, αλλά και την επίσκεψη του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο.


O Πολάκης για την υπόθεση Novartis: Να δω που θα βρουν λαγούμι να κρυφτούν...

Νέα αιχμηρή ανάρτηση από τον Παύλο Πολάκη στο Facebook, αυτή τη φορά αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

Πανικός στην κοπή της πίτας του Άδωνι: "Λάσπη για τη Novartis - Άξεστος ο Τσίπρας"-ΒΙΝΤΕΟ-


Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στηλίτευσε την προσέλευση του Δ. Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της Novartis, τονίζοντας πως δεν επιτρέπεται κανείς αξιωματούχος της κυβέρνησης να ανοίξει τη δικογραφία. Απέδωσε επίσης την ανακίνηση της όλης υπόθεσης σε προσπάθεια πολιτικού αντιπερισπασμού με φόντο το κλίμα γύρω από την ονομασία της ΠΓΔΜ. 

Βίντεο: Ο Τραμπ αφήνει σύξυλη τη Μελάνια για να «ασπαστεί» τις cheerleaders του Super Bowl

Ασυγκράτητος... με το ωραίο φύλο, αν και το τελευταίο διάστημα έχουν μαζευτεί αρκετά σύννεφα πάνω από το γάμο του, παραμένει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υπέπεσε σε ένα ακόμη «παράπτωμα», υπό το βλέμμα, μάλιστα, της συζύγου του. Ο Αμερικανός πρόεδρος πήγε στο μεγάλο event του Super Bowl, με τη Μελάνια στο πλευρό του. Παρόλα αυτά, άφησε «σύξυλη» τη σύζυγό του να περιμένει, σπεύδοντας να «ασπαστεί» μία προς μία τις νεαρές cheerleaders με τα κοντά καυτά σορτς, οι οποίες είχαν αναλάβει το ρόλο της... υποδοχής των υψηλών καλεσμένων.

Στα Σκόπια μαζεύουν υπογραφές με ντεκόρ την «Μεγάλη Μακεδονία»-ΦΩΤΟ

Εθνικιστική οργάνωση συγκεντρώνει μαζικά υπογραφές για να μη γίνει αλλαγή στο Σύνταγμα των Σκοπίων – Χρησιμοποιούν χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονία» με σύνορα έως τη Χαλκιδική και τον Όλυμπο



Δείτε τη δραματική σκηνή του Ντάνου στο "Τατουάζ" - ΒΙΝΤΕΟ

Η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο "Τατουάζ" έχει προκαλέσει διάφορες συζητήσεις. Σήμερα πήραμε μία γεύση από την εμφάνισή του στη σειρά, καθώς ανέβηκε ένα απόσπασμα στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

ΣΚΙΤΣΟ-Αρκάς για την πραγματικότητα του συλλαλητηρίου και την αντίδραση της κυβέρνησης


Με ένα αιχμηρό σκίτσο σχολιάζει ο Αρκας την πραγματικότητα που είδαν όλοι με το μεγάλο πλήθος του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα και την αντίδραση της κυβέρνησης που με επίσημη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού έκανε λόγο για «αρκετές χιλιάδες πολιτών».

Πρετεντέρης: Συλλαλητήριο γι το γαμ@το

"Ήταν μια τεράστια συγκέντρωση και ένα γαμ@το για τη Μακεδονία, τον Τσίπρα, τα ψέμματα, τις κωλοτούμπες, τους φόρους, τα παιδιά που ξενιτεύονται και τη μαυρίλα που ζουμε. Ένα μεγάλο γαμ@το" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο Τσίπρας συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη με Κοντονή-Παπαγγελόπουλο για τη Novartis

Με επίκεντρο την υπόθεση Novartis, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός συγκαλεί απόψε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.


Ποινική δίωξη για την επίθεση στον δόκιμο της σχολής Ευελπίδων

Ποινική δίωξη για κακουργήματα ασκήθηκε σε βάρος δυο νεαρών που κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν το βράδυ της Κυριακή σε τριτοετή δόκιμο αξιωματικό της σχολής Ευελπίδων.


Στουρνάρας-Αβραμόπουλος-Πικραμμένος: Δεν έχουμε σχέση με novartis

Aβραμόπουλος: Ουδεμία σχέση έχω με το ζήτημα Novartis

«H πολιτική του φαρμάκου και η τιμολόγησή του δεν ανήκε στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Υγείας, κατά το διάστημα της υπουργίας μου (2006-2009) και συνεπώς ουδεμία σχέση είχα ούτε και θα μπορούσα να έχω με το ζήτημα Novartis», τονίζει σε δήλωσή του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος.


«Πνίγουν» το Δημόσιο τα 3,3 δισ. ευρώ «φέσια» προς τους ιδιώτες

Τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς τους ιδιωτές φτάνουν τα 3,3 δισ.ευρώ στο τέλος του 2017, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών.


Κοτζιάς: Να προετοιμάσουν τα Σκόπια την κοινή γνώμη για σύνθετη ονομασία, όπως εμείς τα δικά μας γίδια!

Ο Νίκος Κοτζιάς κάλεσε την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ να τοποθετηθεί δημόσια για το ποιο επίθετο θα περιλαμβάνει η σύνθετη ονομασία της χώρας.

Ο υπουργός Εξωτερικών, σε συνέντευξη στο Euronews, εξέφρασε τον προβληματισμό του γιατί τα Σκόπια δεν έχουν προετοιμάσει την κοινή γνώμη, κάτι που, όπως σημείωσε, η ελληνική κυβέρνηση το κάνει.


Χειμερινοί Ολ. Αγώνες: Μια διαφορετική ελληνική «συμμετοχή» -Τι θα κάνει η δρομέας Αλεξία Παππά στα χιόνια

Οι τέσσερις Ελληνες αθλητές που θα μετάσχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες αναχώρησαν ήδη για τη Νότια Κορέα. Εκεί όμως θα βρουν και μία «συνάδελφό» τους, αλλά με διαφορετική ιδιότητα.


Χάος στη Φιλαδέλφεια: Τα έσπασαν όλα οι μαύροι μετά την κατάκτηση του Super Bowl από τους Eagles [βίντεο]

Ηταν η πρώτη φορά που οι Philadelphia Eagles κατακτούσαν το Super Bowl. Και οι φίλαθλοι της ομάδας αποφάσισαν να το κάψουν. Κυριολεκτικά.


Προκλητικός Ερντογάν με φιλοσκοπιανή τοποθέτηση

Νέο «παραλήρημα» του προέδρου της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της χώρας μας με φιλοσκοπιανή τοποθέτηση σε συνέδριο που διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τους μετανάστες από Βαλκανικές χώρες , το οποίο μεταδόθηκε και από την Τουρκική ραδιοτηλέοραση.

Παίκτρια "εκσφενδονίστηκε" από την καρέκλα και "έσκασε" στο πάτωμα - "Πάγωσαν" Μακρυπούλια και Μουτσινάς - ΒΙΝΤΕΟ

Από τη χθεσινή πρεμιέρα του Sunday Live δεν έλειπαν τα απρόοπτα και τα ατυχήματα. Δύο παίκτριες πήραν μέρος σε ένα παιχνίδι, στο οποίο έπρεπε να καθίσουν σε δύο καρέκλες, που στριφογύριζαν και όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα, η ταχύτητα αυξανόταν. Γι'αυτόν το λόγο είχαν δεθεί με ζώνες, αλλά απ' ό,τι φάνηκε, η ζώνη της μία κοπέλας δεν είχε κουμπώσει καλά, με αποτέλεσμα "εκσφενδονιστεί" από την καρέκλα και να "σκάσει" στο πάτωμα.

Η NASA «βλέπει» στοιχεία ζωής στη... γειτονιά μας

Αναφέρεται σε πλανητικό σύστημα που απέχει 40 έτη φωτός από τη Γη - «Πρόκειται για το ιερό δισκοπότηρο των ανακαλύψεων», δηλώνουν οι επιστήμονες - Βραχώδεις πλανήτες με νερό και ήπιες επιφανειακές θερμοκρασίες


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Κρήτη: Αυτοκτόνησε κρατούμενος μέσα στο κελί του

Χρησιμοποίησε το σεντόνι του ως θηλιά και αφού το έδεσε στις σωληνώσεις που περνούσαν μέσα από το κελί

Τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο έδωσε ένας 33χρονος κρατούμενος στις φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού, το άψυχο σώμα του οποίου βρήκε ο σωφρονιστικός υπάλληλος της βάρδιας.


ΝΔ για επιθέσεις υπουργών κατά Μίκη: Θα ερμηνεύσουν την «αριστερόστροφη μορφή» φασισμού;

Οι επιτελείς της ΝΔ αναφέρουν ότι οι επιθέσεις κατά του μουσικοσυνθέτη «συνιστούν ντροπή έναντι ενός ανθρώπου που έχει γνωρίσει εν ζωή την παγκόσμια καταξίωση, όχι μόνον για το έργο του, αλλά και για την πολιτική του δράση».


Τι μεταδίδουν τα σκοπιανά ΜΜΕ για το συλλαλητήριο

Εκτενείς αναφορές στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων κάνουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. Η ιστοσελίδα «novamakedonija», φιλοξενεί δημοσίευμα υπό τον τίτλο: «Τσίπρας και Κάμμενος με διαφορετικές απόψεις για το χθεσινό συλλαλητήριο στην Αθήνα».

Μακεδονικό: Άγνωστες πτυχές από τα τέλη του 19ου αιώνα ως το 1926

Πώς καταλήφθηκε το Μοναστήρι από τους Σέρβους – Η προσπάθεια εκσερβισμού των Ελλήνων του βόρειου τμήματος της Μακεδονίας – Τα ελληνικά λάθη και οι ολιγωρίες

Το Μακεδονικό ζήτημα, είναι ανεξάντλητο. Έχουν γραφτεί δεκάδες βιβλία, διατυπώθηκαν άπειρες απόψεις.

LIVE: Τι απαντά ο Άδωνις μετά την παρουσία Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του πολιτικού του γραφείου

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης δεν αποκλείεται να αναφερθεί στην υπόθεση Novartis στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του πολιτικού του γραφείου, σήμερα στις 18.30 στο Divani Caravel.


Κατερίνα Θάνου-Χρήστος Τζέκος, μαζί στα μπουζούκια -14 χρόνια μετά το τροχαίο στους Ολυμπιακούς [εικόνες]

Ηταν 14 χρόνια πριν, όταν λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας «έσκαγε» ένα μεγάλο σκάνδαλο.

Πρωταγωνιστές οι σταρ του στίβου Κώστας Κεντέρης, η Κατερίνα Θάνου και ο προπονητής τους Χρήστος Τζέκος.

ΒΙΝΤΕΟ-Διάλογοι «όλα τα λεφτά» του Κυριάκου με πολίτες-Το ύφος του όταν του είπαν να είναι πιο τολμηρός

[Κυριάκο μην πεφτεις απ' τα σύννεφα! Έτσι είναι! Ο κόσμος σε θέλει πιο τολμηρός και στα εθνικά θέματα και στα δημοσιονομικά και στον εξορθολογισμό του δημοσίου]

Στην Ηλεία έκανε περιοδεία την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από πολίτες και στελέχη του κόμματος.


Μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Οι άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο

Μία ακόμη  επίθεση νεαρών στη Χαριλάου Τρικούπη στο ύψος των γραφείων του ΠΑΣΟΚ.


Aναπληρωτής πρωθυπουργός Σκοπίων: Να μη ληφθεί υπ' όψιν η διαδήλωση της Αθήνας

Δήλωσε ότι «δεν πρέπει να υποτιμούμε αυτούς που επιθυμούν να λυθεί το θέμα της ονομασίας αλλά είναι ενάντια σε τέτοιου είδους εξέγερση


ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΤΑ! Πολάκης-Τσίπρας και επίορκοι δικαστές λένε ότι Σαμαράς-Πικραμένος και 8 πρώην υπουργοί τα 'παιρναν από Novartis


ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ: ΕΠΙ ΝΔ Η ΝΟVARTIS ΕΙΧΕ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΟΛΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΗ... ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ 

Το δρόμο για τη Βουλή προς αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων παίρνει η δικογραφία για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis. H δικογραφία για τη συγκεκριμένη υπόθεση διαβιβάζεται στη Βουλή, καθώς η έρευνα που ήταν σε εξέλιξη από την εισαγγελία Διαφθοράς, «σκόνταψε» στα ονόματα οκτώ πρώην υπουργών και δύο πρωθυπουργών, από το 2006 έως τις αρχές του 2015. Πρόκειται για πρώην υπουργούς Υγείας, Οικονομίας και Ανάπτυξης.

ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ! Στον Αρειο Πάγο ο Τζανακόπουλος -Ολοκληρώθηκε μέρος της έρευνας για τη Novartis

Στον Αρειο Παγο βρίσκεται αυτή την ώρα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Λίγο μετά την προσέλευση του στο ανώτατο δικαστήριο έφτασε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι εισαγγελείς που συνδράμουν το έργο της.


Ετοιμάζουν απάντηση από την κυβέρνηση με συγκέντρωση στο Καλλιμάρμαρο

Με τον Νίκο Παππά σε πρωταγωνιστικό ρόλο επί των οργανωτικών

Το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιµάρµαρο) έχει επιλεγεί, σύµφωνα µε πληροφορίες, ως ο χώρος όπου θα γιορταστεί η έξοδος από τα Μνηµόνια τον Αύγουστο.

Ο Τσακνής «καρφώνει» τη διοίκηση της ΕΡΤ για το φαγοπότι και καρφώνει Παππά που τους καλύπτει

Γεμάτη αιχμές εναντίον ανωτάτων στελεχών της ΕΡΤ είναι η ανάρτηση που δημοσιεύσε εχθές στη σελίδα του στο Facebook ο Διονύσης Τσακνής, κάνοντας λόγο για «ηθική κατάπτωση» και «επερχόμενο σκάνδαλο».


Ποιοι ΟΝΝΕΔίτες μπαίνουν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ (Ονόματα)

Τη λίστα µε τα πρώτα ονόµατα των προερχόµενων από την ΟΝΝΕ∆ «γαλάζιων» στελεχών που προκρίνονται από την Πειραιώς για τα ψηφοδέλτια της Ν.∆. έφεραν στο φως τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ». Πρόκειται επί της ουσίας για το πρώτο κύµα των εν δυνάµει υποψήφιων βουλευτών που προέρχονται από τα σπλάχνα της κοµµατικής νεολαίας και ξεχώρισαν από τον σχετικό κατάλογο που έχει παραδοθεί στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Πως ο Αρκάς «τεμαχίζει» Τσίπρα και πρώην «Αγανακτισμένους» (Σκίτσο)


Με ένα καυστικό σχόλιο ο Αρκάς «τεμαχίζει» τον Αλέξη Τσίπρα και κάποιους πρώην «Αγανακτισμένους» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίοι σήμερα τρώνε με χρυσά κουτάλια έχοντας διοριστεί σε κρατικές θέσεις και ασκούν κριτική αφ’ υψηλού για τα συλλαλητήρια.

Η αρχή του τέλους του ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάκη Μουμτζή

Μετά τη μεγάλη έκπληξη της Θεσσαλονίκης ήρθε η σειρά της Αθήνας.

Ήταν κάτι το αναμενόμενο μια μεγάλη συγκέντρωση. Όχι όμως σε αυτές τις διαστάσεις. Όχι με τόσο πλήθος κόσμου και κυρίως με τόσα νέα παιδιά.


Κολωνάκι: Οι «σκληροί» της πλατείας και η μάχη με τον Καμίνη

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων καλούνται να απαντήσουν στο δίλημμα «συνθηκολόγηση ή αντάρτικο» - Η πλάστιγγα γέρνει προς το δεύτερο και η μάχη καλά κρατεί... - Ξήλωσαν μέχρι και το πάτωμα του ιστορικού καφέ «Λυκόβρυση» για χρέος 400.000 ευρώ

ΒΙΝΤΕΟ-Απαρηγόρητα τα κομμούνια αλλά τους έχω πρόταση για το Πολυτεχνείο

Τώρα που αυτά τα τραγούδια όπως Ρωμιοσύνη, Ένα το χελιδόνι, το Σφαγείο, της Δικαιοσύνης Ήλιε νοητέ κ.λπ είναι δικά μας και τα κομμούνια έμειναν χωρίς τραγούδια, έχω να τους κάνω μια πρόταση:

Οργή Καραμανλή για τις διαρροές του Μαξίμου σχετικά με το Σκοπιανό


Ποια ή εμπλοκή του Βενιζέλου;

Ιδιαίτερα εκνευρισµένος µαθαίνουµε ότι είναι εσχάτως ο Κώστας Καραµανλής µε το Μέγαρο Μαξίµου, µε τις υπόγειες διαρροές και τα δηµοσιεύµατα περί µυστικού διαύλου επικοινωνίας µεταξύ Παναγή Κυριακού και Ηρώδου Αττικού να φαντάζουν πλέον τουλάχιστον… µακρινά.

ΒΙΝΤΕΟ-Φίλης: Υπάρχει «σλαβομακεδονική γλώσσα» -Αδωνις: Τι λες ρε ΜΠΟΥΧΕΣΑ; Με εμάς είσαι ή με τους Σκοπιανούς;


Την άποψη πως «όταν συμμετέχουν πολλοί σε ένα συλλαλητήριο πρέπει να το λαμβάνει κανείς υπ' όψιν του» κατέθεσε ο κ. Φίλης με τοποθέτησή του στον Real FM.


Ανοίγουν τους λογαριασμούς όσων μπήκαν στο νόμο Κατσέλη

Αφορά 140.000 δανειολήπτες που έχουν ενταχθεί στις ευεργετικές διατάξεις του ν. 3869 - Νέα αυστηρά κριτήρια για όσους ζητήσουν να ενταχθούν από εδώ και μπρος


Ο Μίκης πόνεσε τον ΣΥΡΙΖΑ - Πρωτοφανής επίθεση εναντίον του

Ενοχλήθηκαν που τους είπε εθνομηδενιστές και τον καθυβρίζουν σαν μισαλλόδοξο - Μετά το Μέγαρο Μαξίμου που έκανε λόγο για «αρκετές χιλιάδες διαδηλωτών» και «ευσεβείς πόθους», τη σκυτάλη πήραν σήμερα βουλευτές και υπουργοί όπως οι Τζανακόπουλος, Κουρουμπλής, Κυρίτσης, Πιτσιόρλας και Ζαχαριάδης


Το «τρικ» αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την ψηφοφορία για το Σκοπιανό

Με μοναδικό συνοµιλητή τον πρωθυπουργό έχει αποµείνει στην κυβέρνηση ο Πάνος Καµµένος, τη στιγµή που αναζητά τρόπους για το πώς θα παραµείνει στην κυβέρνηση, ενώ η Kοινοβουλευτική Oµάδα του θα έχει καταψηφίσει τη λύση που επεξεργάζεται το Μέγαρο Μαξίµου για το θέµα των Σκοπίων.


«Διαζύγιο» από τον Καμμένο ζητά και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Τι εισηγήθηκε στο Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών.

Ανάµεσα σε αυτούς που έχουν εισηγηθεί στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να δροµολογήσει µε επιδέξιο τρόπο το διαζύγιο του ΣΥΡΙΖΑ µε τους Ανεξάρτητους Έλληνες µαθαίνουµε πως είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δημοσιογράφος καταγγέλλει επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη

Ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Γεωργίου, κατήγγειλε μέσω του προφίλ του στο Facebook, επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη σε μπαρ στο Κολωνάκι

Επίθεση την οποία χαρακτηρίζει «δολοφονική» κατήγγειλε ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Γεωργίου, από τον Γιώργο Μπόγρη.

ΤΟ "ΜΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ" ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ; Τι έκανε ο Εκτωρ Κουφοντίνας την ώρα του συλλαλητηρίου [εικόνα]

Δεν δείχνει να συμμερίζεται ο Εκτωρ Κουφοντίνας τα συνθήματα των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών που κατέβηκαν χθες στην πλατεία Συντάγματος για να διαδηλώσουν για τη Μακεδονία.

Bild για το συλλαλητήριο: Οι Ελληνες είναι θυμωμένοι και δικαίως

Με αμείωτο ενδιαφέρον ο διεθνής Τύπος σχολιάζει για δεύτερη συνεχή ημέρα την μαζική διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα εξηγώντας το λόγο για τον οποίο οι Έλληνες είναι τόσο θυμωμένοι σχετικά με την χρήση του όρου «Μακεδονία» από τη μικρή βαλκανική χώρα ΠΓΔΜ.

«Παραμιλούν» στην Αργεντινή με την γκολάρα αλά Μέσι του Σκόκο -Πέρασε 6 παίκτες [βίντεο]

Ο Νάτσο Σκόκο πρωταγωνιστεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Αργεντινής, απολύτως δικαιολογημένα, μετά τα... όργια στο 2-0 της Ρίβερ Πλέιτ επί της Ολίμπο.


Σοκαριστικό βίντεο: Ο Ρώσος πιλότος ανατινάσσεται για να μην πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών

Έριξαν το Sukhoi του, εκείνος πρόλαβε να εκτιναχθεί όμως ανατινάχθηκε με χειροβομβίδα πριν πέσει στα χέρια τους - «Αυτό είναι για τους δικούς μας», πρόλαβε να φωνάξει


Κυρανάκης: Αν δεν υπήρχε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έβγαινε ο κόσμος αυτός στα συλλαλητήρια

"Δεν ήταν μια συγκέντρωση που μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιος μικροπολιτικά, δεν ήταν κομματική συγκέντρωση" δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.