31 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΟΚ-Δούκας: «Η παρέα με τα κόκκινα Αρκούδια παλεύει απεγνωσμένα για νομική διέξοδο»

Καυστικό σχόλιο από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα, που έκανε λόγο για... «κόκκινα Αρκούδια που παλεύουν απεγνωσμένα να βρουν νομική διέξοδο από το κλουβί που εγκλωβίστηκαν».

Σκεπτικό αγνοείται για ακόμη μια μέρα, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να το υπενθυμίζουν καθημερινά με κάθε τρόπο. Αυτήν την φορά δια στόματος του Λευτέρη Δούκα που σήμανε Amber alert για εκείνους που διάβασαν 500 σελίδες υπομνημάτων σε χρόνο ρεκόρ αλλά ακόμη αδυνατούν να την γνωστοποιήσουν στους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Όπως σημείωσε στη σχετική ανάρτηση:

Μετά τους αρχικούς βρυχηθμούς η παρέα με τα κόκκινα Αρκούδια παλεύει απεγνωσμένα να βρει νομική διέξοδο από το κλουβί στο οποίο εγκλωβίστηκε.

Ήταν αναμενόμενο για τον διαχρονικά χαϊδεμένο του κράτους με τις μεθόδους παρακράτους, πως η εποχή που αρκούσε μια θεαματική βουτιά για να κερδίσει πέναλτι, θα περνούσε ανεπιστρεπτί.

Ο πιο αποτυχημένος υπουργός της σύγχρονης κοινοβουλευτικής ιστορίας, κατάφερε εκτός των άλλων να εκσυγχρονίσει και το VAR, αφού τα μέλη της επιτροπής του καταργούν μόνα τους, τις αποφάσεις που έλαβαν.

Πότε με πρωτόγνωρους νομικούς όρους όπως «μακρινή πολυϊδιοκτησία», πότε με αποκαλύψεις περί ειλημμένων αποφάσεων.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, έχει σημάνει amber alert για το σκεπτικό της απόφασης αυτών που διάβασαν 500 σελίδες υπομνημάτων σε χρόνο ρεκόρ...