01 Μαΐου 2024

📺Βρήκε ξανά τον έρωτα η Αρίνα Σαμπαλένκα; -Ελληνικής καταγωγής ο φερόμενος νέος σύντροφός της [εικόνες]



Πληθαίνουν οι φήμες πως η Αρίνα Σαμπαλένκα, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, έχει προχωρήσει ήδη στη ζωή της.

Μετά την αυτοκτονία του πρώην συντρόφου της στο Μαϊάμι τον περασμένο Μάρτιο, του Κονσταντίν Κολτσόφ, η Λευκορωσίδα φέρεται να έχει βρει νέο σύντροφο και μάλιστα… ελληνικής καταγωγής.

Αν και επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, η Σαμπαλένκα εθεάθη με τον ιδρυτή της Oakberry, Γιώργο Φραγκούλη, Ελληνα ομογενή από τη Βραζιλία.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί την περασμένη εβδομάδα στη Μαδρίτη, όπου αγωνιζόταν η Σαμπαλένκα, η οποία λανσάρει μάλιστα τα προϊόντα της εταιρείας του Φραγκούλη στα σόσιαλ.


Ο ελληνικής καταγωγής Γιώργος Φραγκούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βραζιλία. Το 2016 ίδρυσε την Oakberry, μια εταιρεία με γρήγορο, αλλά υγιεινό φαγητό, το οποίο έχει ως βάση το ασαΐ, ένα είδος μούρου που φυτρώνει στον Αμαζόνιο και θεωρείται superfood.

Η Oakberry σήμερα αριθμεί περισσότερα από 500 καταστήματα σε 43 χώρες του κόσμου και έχει έρθει και στην Ελλάδα από το 2022.

Όταν άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα, ο Γιώργος Φραγκούλης έγραψε στην ανάρτησή του στα ελληνικά: «Ευχαριστώ Θεέ μου, παππού αυτό είναι για σένα».





O Γιώργος Φραγκούλης συμμετέχει επίσης και σε μηχανοκίνητους αγώνες.



Η Σαμπαλένκα άρχισε τη συνεργασία της με την εταιρεία από τον Ιανουάριο, ενώ δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο πως στο Instagram o Γιώργος Φραγκούλης έχει μόνο δύο φίλους από τον χώρο του τένις: τη Σαμπαλένκα και την κολλητή της και σύντροφο του Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα…