06 Ιουνίου 2024

📺ΕΧΕΙ ΑΜΑΞΙΑ 350.000 δολαρίων και πήγε με τον άντρα του, στην ομιλία του στο Σύνταγμα με το μετρό-Παρών και ο Τσίπρας🤣😝


Την κεντρική του ομιλία ενόψει ευρωεκλογών πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, στην πλατεία Συντάγματος.


Αφού βγήκε από το μετρό στο Σύνταγμα, ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους ενώ περπατούσε προς το βήμα μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: και να σκεφτείτε ότι μας είχαν για τελειωμένους πριν από λίγους μήνες. Βλέπετε τι μπορεί να κάνει ο λαός όταν του δίνεις ελπίδα.

«Με λένε Στέφανο και έχω να σας πω κάτι» είπε ο Κασσελάκης από την κεντρική ομιλία του
«Με λένε Στέφανο και έχω να σας πω κάτι», είπε, αναφερόμενος με αυτόν τον τρόπο στο βίντεο με τον οποίον παρουσιάστηκε στην αρχή της καμπάνιας του για να γίνει πρόεδρος του κόμματος.

Εγώ σας περίμενα στη ζωή μου εδώ και καιρό, από τα πρώτα χρόνια στην Αμερική ανάμεσα σε πτυχία και σκληρή δουλειά, εγώ κοίταζα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με κρυφό πόθο να γυρίσω στην πατρίδα μου και να προσφέρω ό,τι μπορώ στους συμπατριώτες μου. Δεν ήξερα πώς, δεν ήμουν πολιτικός, ήξερα όμως το γιατί: εδώ είναι τα πιο καθαρά βλέμματα που έχω δει στη ζωή μου. Οι άνθρωποι παλεύουν μόνοι τους απέναντι σε ένα κράτος που τους στέκεται εμπόδιο, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πώς είναι δυνατόν να λείπει η καρδιά από τη θέση της» είπε ο Κασσελάκης για την παρουσία Τσίπρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης συνέχισε: Ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας και μου πρότεινε να μπω στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης, που είναι σήμερα εδώ, τον πήρα τηλέφωνο να τον καλέσω στη συγκέντρωση και με αποστόμωσε: «πώς είναι δυνατόν να λείπω;»

Ακριβώς, πώς είναι δυνατόν να λείπει η καρδιά από τη θέση της, είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κασσελάκης: «Όλοι οι Έλληνες ρωτούν γιατί η χώρα δεν πάει μπροστά»
Μπορεί κάποιες φορές να υπερέβαλα, δεν είμαι αλάνθαστος, αλλά είμαι καθαρός, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκε στις «απίστευτες συγκινήσεις» που του προσέφερε η είσοδός του στην πολιτική και στη «γλυκιά κούραση», που σε κάνει να «νιώθεις ότι έχεις κάνει το χρέος σου».

Είπε ότι γνώρισε κόσμο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και ότι όλοι είχαν την ίδια απορία: «γιατί δεν πάει η χώρα μπροστά;»

Τι πήγε τόσο στραβά και από ποιούς, αναρωτήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και είπε ότι νιώθει συγκίνηση γιατί μιλά για πρώτη φορά ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από αυτήν την ιστορική πλατεία που συνδέθηκε με τον αγώνα του λαού μας για Σύνταγμα, που συγκεντρώνονται οι πολίτες όταν θέλουν να φωνάξουν για το δίκιο τους.



Δείτε εικόνες και βίντεο από την πλατεία Συντάγματος / Φωτογραφίες: Eurokinissi-Κονταρίνης Γιώργος


Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μπακμπέθ με το Μετρό προς το Σύνταγμα για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ / Φωτογραφία: Eurokinissi -ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ


Η στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας φτάνει στην πλατεία Συντάγματος


Νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή LiveNews στο mega, όπου μεταξύ άλλων απέφυγε να απαντήσει για το ποιο θα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα στις ευερωκάλπες, ωστόσο τόνισε πως ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα προχωρήσει στις αλλαγές στο εσωτερικό του κόμματος, στο δρόμο προς τις εθνικές εκλογές.