10 Ιουνίου 2024

Ράγισμα στην περόνη υπέστη η Λιάνα Κανέλλη που έπεσε στο πλατό του ANT1-«Χτύπησα το πόδι μου και το πλευρό μου»


Ράγισμα την περόνη υπέστη η Λιάνα Κανέλλη, η οποία έπεσε και χτύπησε, εχθές, στο πλατό του ANT1.

Το ατύχημα της βουλευτού του ΚΚΕ σημειώθηκε, κατά τη διάρκεια της live εκπομπής για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Η κυρία Κανέλλη αποχωρούσε από το πλατό προκειμένου να αλλάξει η σύνθεση των καλεσμένων. Τότε και ενώ μιλούσε η Ελίζα Βόζενμπεργκ ακούστηκε ένας γδούπος και μια κραυγή από την Λιάνα Κανέλλη. «Ωχ, έπεσε. Πώς έπεσε έτσι;», είπε η κυρία Βόζεμπεργκ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Happy Day, η κυρία Κανέλλη διακομίστηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και όπως διαπιστώθηκε υπέστη ράγισμα περόνης.

Λιάνα Κανέλλη: Η πρώτη δήλωση μετά το ατύχημα στο στούντιο του ΑΝΤ1 – «Χτύπησα το πόδι μου και το πλευρό μου»

«Χτύπησα αρκετά από όσο φαίνεται το πόδι μου και το πλευρό μου» ανέφερε σε δηλώσεις της στην εκπομπή Suepr Κατερίνα, η Λιάνα Κανέλλη σχετικά με το ατύχημα που είχε χθες (09/06) στο στούντιο του ΑΝΤ1, όπου βρισκόταν για να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Η Λιάνα Κανέλλη μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου διαγνώστηκε με ράγισμα στην περόνη.

«Έπεσα μέσα στο στούντιο, χτύπησα αρκετά απ’ όσο φαίνεται το πόδι μου και το πλευρό μου. Μπορεί το ΚΚΕ να πανηγυρίζει, δώσαμε μια μάχη σε ένα απολίτικο σκηνικό με το σύστημα να θέλει τον κόσμο μακριά από τις κάλπες».