23 Ιουνίου 2024

Καρτερός: Η εκτίμηση του Στέφανου Κασσελάκη ότι «αντέξαμε» δεν λέει σχεδόν τίποτε


Ο αρθρογράφος της "Αυγής", Θανάσης Καρτερός, επέλεξε από τη στήλη του στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας, να ασκήσει έντονη και καυστική κριτική απέναντι στην στρατηγική που ακολουθεί ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και την θεωρία του ότι "άντεξε" ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά.

Ο Θανάσης Καρτερός σημειώνει ότι δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι και πόσω μάλλον χαρούμενοι από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ενώ επισημαίνει ότι η εκτίμηση του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία έγινε και εκτίμηση του Εκτελεστικού Γραφείου, ότι "αντέξαμε" δεν λέει σχεδόν τίποτε.

Σε άλλο σημείο του άρθρου του αναφέρει ότι η Αριστερά αντέχει πάνω από 100 χρόνια και δεν κατάφεραν να την εξαφανίσουν, ενώ υπενθυμίζει ότι με εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους πέρυσι ο Τσίπρας παραιτήθηκε, σε αντίθεση με τώρα και αναρωτιέται όλα είναι καλά και πάμε ταξίδι στο Σικάγο;

Κλείνοντας, ο Θανάσης Καρτερός με καυστικό τρόπο λέει: "Εντάξει συνεχίστε, αλλά για πολλούς αυτό δεν αντέχεται. Γιατί ξέρουν ότι έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζει το επόμενο λάθος του. Ή πιο σωστά το επόμενο "αντέξαμε....".