17 Ιουνίου 2024

📺ΗΠΑ: Εργαζόμενη σε καφετέρια έσπασε το παρμπρίζ πελάτη με σφυρί - Της πέταξε τον καφέ γιατί ήταν...ακριβός


Το γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο από καφετέρια στο νότιο Σιάτλ των ΗΠΑ, όπου πελάτης πέταξε τον καφέ του σε εργαζόμενη της επιχείρησης με εκείνη να του σπάει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του με σφυρί.

Στο βίντεο φαίνεται ο πελάτης της καφετέριας να τσακώνεται για την τιμή του καφέ (σ.σ. πλήρωσε 22 δολάρια) πριν τελικά να τον πετάξει στην 23χρονη. Τότε η 23χρονη εργαζόμενη, Έμα Λι  φαίνεται να χτυπάει με ένα σφυρί το παρμπρίζ του ΙΧ και να του ανοίγει μια τρύπα.

«Ένιωσα να κινδυνεύω»

Η 23χρονη υποστήριξε ότι «ένιωσα να κινδυνεύω» αποκαλύπτοντας ότι ο πελάτης μάλιστα την απείλησε λέγοντάς της «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν».

«Πριν από αυτή την απειλή, είχε ουρλιάξει, με είχε φτύσει και είχε προσπαθήσει να ανοίξει το παράθυρο» περιέγραψε η 23χρονη στο FOX 13.

Σύμφωνα με την ίδια ο άνδρας που της πέταξε τον καφέ είχε διαμαρτυρηθεί και στο παρελθόν για τα χρήματα που είχε κληθεί να πληρώσει.

Τότε η κοπέλα του είχε πει «κανείς δεν σε υποχρεώνει να έρχεσαι εδώ».

Η 23χρονη υπέβαλε μήνυση κατά του άνδρα ο οποίος, πάντως, δεν αποκλείεται να προσφύγει και ο ίδιος στη δικαιοσύνη για τις ζημιές στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του.