07 Ιουνίου 2024

📺ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους Η ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ😜🤣Ορέστης Ομράν: «Χυδαία η στοχοποίησή μου με ψεύδη» – Την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ


Προφανώς οι ΣΥΡΙΖΑίοι ενοχλούνται από τις φάπες που έριξε ο Ομράν στον Κατσή που ζητούσε αποδείξεις κι όταν τις πήρε έλεγε "θα σας απαντήσω αργότερα με tweet"

Αποδείξεις ζήτησε, αποδειξεις πήρε.  
Ομράν: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ , σύμφωνα με το ΓΛΚ, κοστίζει 45 δισ. Є την τετραετία. 
Κάτσης: Είσαι ψεύτης, δείξε μου την έκθεση. 
Ομράν: Ορίστε, δίνει 12 απώλειες εσόδων από αυτά που έχετε προτείνει. Κάντε τα μαθηματικά. 
Κάτσης: Θα σας κάνω tweet μετά. 


Διαβάστε και τη σημερινή είδηση:

Λίγα, μόλις, εικοσιτετράωρα πριν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και στα κόμματα της αντιπολίτευσης  χτύπησε κόκκινο, με αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Ορέστης Ομράν, φέρεται να έχει καταδικαστεί για λογοκλοπή και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Η χυδαία στοχοποίησή μου για ένα ανύπαρκτο θέμα είτε κρύβει δόλο, είτε άγνοια, είτε και τα δύο ταυτόχρονα», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ομράν, σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «iEidiseis» και συμπληρώνει: «Είναι αυτονόητο ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου».

Αναλυτικά η δήλωση του Ορέστη Ομράν έχει ως εξής:

«Η χυδαία στοχοποίησή μου για ένα ανύπαρκτο θέμα είτε κρύβει δόλο, είτε άγνοια, είτε και τα δύο ταυτόχρονα. Δεν υπάρχει καμία ποινική δίκη, πόσω μάλλον ποινική καταδίκη, όπως ψευδώς αφήνει να εννοηθεί το δημοσίευμα που έσπευσε να υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε για την συγκεκριμένη, ούτε για οποιαδήποτε άλλη υπόθεση. Το Ποινικό Μητρώο μου είναι πεντακάθαρο.

Μέσα στους 2,5 μήνες από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, αυτή είναι η δεύτερη φορά που μου επιτίθενται με ανυπόστατα δημοσιεύματα. Την πρώτη φορά μου ζήτησαν συγγνώμη και δημοσίευσαν την απάντησή μου. Τώρα, την τελευταία ημέρα του προεκλογικού αγώνα, στις 6 το πρωί, μια ιστοσελίδα προχωρά σε μια άθλια συκοφαντία, και δύο ώρες αργότερα το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκδίδει δελτίο τύπου με βάση αυτό το δημοσίευμα και επιτίθεται σε μένα και στο κόμμα μου με τις γνωστές τραμπικές μεθόδους που προσφάτως έχει εισαγάγει ο αρχηγός τους.

Και ερωτώ: Είναι τυχαίο που στοχοποιούμαι από τον ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου; Ο κόσμος ξέρει και καταλαβαίνει. Αποτελεί λοιπόν τίτλο τιμής για μένα να με κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου, επειδή προφανώς δεν αντέχει την καθημερινή ισοπέδωση που υφίστανται τα στελέχη του στο δημόσιο διάλογο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι αυτονόητο ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου».

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτονόητα αναμένουμε την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αξιώνοντας την αποπομπή του κ. Ομράν από το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο.

«Ο Ορέστης Ομράν – Κουκουβιτάκης, δικηγόρος στο επάγγελμα και υποψήφιος Ευρωβουλευτής  της ΝΔ καταδικάστηκε τελεσίδικα και αμετάκλητα για λογοκλοπή και συκοφαντική δυσφήμιση, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα του ieidiseis.gr», αναφέρει στην ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προσθέτει, ακόμη, ότι «η δόλια – κατά το δικαστήριο – προσβολή και οικειοποίηση πνευματικής ιδιοκτησίας, αποδεικνύει από τι υλικά είναι φτιαγμένη η δήθεν «αριστεία» της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη: από ψέμα, θράσος, υποκρισία και παρανομίες».

«Αυτονόητα αναμένουμε την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ελληνική Λύση: Η συμμετοχή αμετάκλητα καταδικασμένου από τη δικαιοσύνη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ενσαρκώνει περίτρανα την έννοια της «κατά Μητσοτάκη αριστείας»

«Η αποκάλυψη ότι στο ευρωψηφοδέλτιο του Κ. Μητσοτάκη συμμετέχει μεταξύ άλλων “αρίστων υποψηφίων” και αμετάκλητα καταδικασμένος από την ελληνική δικαιοσύνη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν θα έπρεπε να αποτελεί καν “είδηση”», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα «καλεί τον πρωθυπουργό να μην διαγράψει τον συγκεκριμένο υποψήφιο, καθώς ενσαρκώνει περίτρανα την έννοια της “κατά Μητσοτάκη αριστείας”».