12 Ιουνίου 2024

Kasselakis Challenge: «Προκαλώ το οικονομικό τμήμα της ΝΔ να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους – Αποδέχεστε την πρόσκληση;»


Για αλαζονεία και ειρωνεία κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφέροντας ότι «ψεύδεται εκ νέου για τα 45 δισ. «λεφτόδεντρα» των προτάσεων νόμων του ΣΥΡΙΖΑ».

Κασσελάκης: Ιδρύει ινστιτούτο κατά της ακροδεξιάς με γραφεία σε Αθήνα και Νέα Υόρκη
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «το άλλοθι του 41% τελείωσε την Κυριακή» και καλεί το οικονομικό τμήμα της ΝΔ «να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και να εξετάσουμε ένα – ένα τα μέτρα μας για την πάταξης της ακρίβειας και τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολόγηση».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Συνεχίζει αμετανόητος ο Κ. Μητσοτάκης τα ψέματα.

Με αλαζονεία και ειρωνεία, ως συνήθως, ψεύδεται εκ νέου για τα 45 δισ. «λεφτόδεντρα» των προτάσεων νόμων του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον δεν κατάλαβε ότι οι προτάσεις μας – και η ανάδειξη της κοροϊδίας της πολιτικής του μισού κιλού, της μισής ζωής – τον κατέβασε στο 28%. Το άλλοθι του 41% τελείωσε την Κυριακή, ήρθε η ώρα να τελειώσουν και τα ψέματα:

Προκαλώ το οικονομικό τμήμα της ΝΔ να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και να εξετάσουμε ένα-ένα τα μέτρα μας για την πάταξη της ακρίβειας και τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολόγηση.

Αποδέχεστε την πρόσκληση;»

Δείτε την ανάρτηση: