04 Ιουλίου 2024

Κασσελάκης: «Η δήλωση του πόθεν έσχες μου έχει υποβληθεί στις 30/6, ως όφειλα» έγραψε ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ FAKE NEWS


Με νέα ανάρτησή του επανέρχεται στο θέμα του πόθεν έσχες ο Στέφανος Κασσελάκης, εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Προς τα δημοσιογραφικά κοράκια του Μαξίμου: Η δήλωση του πόθεν έσχες μου έχει υποβληθεί στις 30/6, ως όφειλα. Κυβερνηθείτε τώρα από έναν Πρωθυπουργό ο οποίος έχει τρία χρόνια να υποβάλει πόθεν έσχες και κρατάει κλειστή την πλατφόρμα για τη δική του δήλωση» [ΔΕ: Φυσικά και η πλατφόρμα είναι ανοικτή για όλους και τα μέλη της κυβέρνησης έκαναν δήλωση στις 30/6... η παράταση που δόθηκε και με την οποία παραπλανά ο Στέφανος είναι για τους υπόλοιπους υπόχρεους....] αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσο για τις προηγούμενες δηλώσεις του [ΔΕ: ... τις οποίες έλεγξε η Κυβέρνηση Τσίπρα...]: Αδήλωτο ακίνητο (Βολταίρου), αδήλωτη off shore και 40 ακίνητα  με τον μισθό του βουλευτή. Το «αυτή είναι η Ελλάδα» προσωπικά δε με καλύπτει. Όσοι καλύπτονται, ας συνεχίσουν με τον κ. Μητσοτάκη. Όλοι οι υπόλοιποι όμως αξίζουμε αλλιώς» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.