26 Σεπτεμβρίου 2024

📺Άγριος καβγάς Κωνσταντοπούλου-Μαρκόπουλου στη Βουλή: «Εγώ ουδέποτε συμπεριφέρθηκα σαν γυμνοσάλιαγκας» – «Μας ασκεί μπούλινγκ»🤣🤣


Άγριος καβγάς ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Βουλή, ανάμεσα στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλο.

Κατά την διάρκεια της ομιλία της στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών «Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συμπληρωματικές διατάξεις», η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια που κατέθεσαν 11 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προς τον Κωστή Χατζηδάκη και είπε: «Εγώ δεν είμαι σαν τους 11 παλικαράδες».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλου.

Ακολούθησε ο διάλογος:
  • Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ήρεμα. Ήρεμα. Δείξτε κ. Μαρκόπουλε το πρόσωπό σας. Σε ποιον μιλάτε έτσι;
  • Δημήτρης Μαρκόπουλος: Αφήστε τα μαθήματα. Είναι ψηφισμένοι από τον ελληνικό λαό. Οι δικοί σας βουλευτές είναι διορισμένοι από εσάς.
  • Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εσάς σας διόρισε ο κ. Φρουζής της Novartis;
  • Δημήτρης Μαρκόπουλος: Δεν είναι ψηφισμένοι από τον ελληνικό λαό
  • (Φωνές από κάτω εκτός μικροφώνου)
  • Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τι λέτε κύριε.
  • Δημήτρης Μαρκόπουλος: Δεν ντρέπεστε όταν έχετε διορίσει την παρέα σας
  • Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κύριε Μαρκόπουλε σας έχει καμαρώσει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία να επιχαίρετε για την γουρλίδικη επιτροπή διερεύνησης του εγκλήματος των Τεμπών, να επιχαίρετε που γίνονται υπουργοί και υφυπουργοί τα μέλη της επιτροπής που ερευνούν το αίμα 57 ανθρώπων. Σας έχει καμαρώσει ολόκληρο το πανελλήνιο να συγκαλύπτετε κατ’ εντολή το έγκλημα των Τεμπών. Σας έχει καμαρώσει ολόκληρο το πανελλήνιο να προσπαθείτε να καλύψετε τον κ. Καραμανλή και τον κ. Μητσοτάκη που τα χέρια τους είναι βαμμένα με το αίμα των θυμάτων.
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνέχισε λέγοντας πως ο κ. Μαρκόπουλος είναι το άτομο για την βρώμικη δουλειά που έβαλε ο κ. Μητσοτάκης. «Αυτό είστε. Το άτομο για την βρώμικη δουλειά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε από την κ. Κωνσταντοπούλου να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς, με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να τονίζει πως: «Δεν ανακαλώ λέξη. Τα εννοώ όλα και μπορώ να τα αποδείξω».

Η κόντρα μεταξύ των δύο βουλευτών συνεχίστηκε.
  • Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ήρθατε να μου πείτε ότι η γιαγιά μου ήταν καθηγήτρια του πατέρα σας, γιατί τότε γλείφατε. Εγώ ουδέποτε συμπεριφέρθηκα σαν γυμνοσάλιαγκας. Το πρόσωπο που αναλαμβάνει την βρώμικη δουλειά για τα Τέμπη και σας μαζέψανε. Και τώρα θα σας μαζέψουνε… τον ποιον επιλέγεις, δείχνεις ποιος είσαι.
  • (Φωνές από κάτω εκτός μικροφώνου)
  • Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ρώτησαν πού είναι ο κ. Χατζηδάκης. Επειδή αποκαλύφθηκαν οι μεθόδοι παρακράτους που ακολουθεί η κυβέρνηση της ΝΔ. Όλο αυτό το μπούλινγκ και η προσπάθεια φίμωσης πολιτικού αντιπάλου και αρχηγού, συνέβη, γιατί ενοχλούμε, επειδή η Πλεύση Ελευθερίας ενοχλεί, γιατί φοβάστε.
  • Δημήτρης Μαρκόπουλος: Κύριε πρόεδρε. Τι είναι αυτό το πράγμα. Μας ασκεί μπούλινγκ η κυρία…
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να με μαζέψει λέει… Η θρασυδειλία είναι και αυτό ένα χαρακτηριστικό.