28 Οκτωβρίου 2024

📺😂😝O Μελ Γκίμπσον αποκάλυψε πως θα ψηφίσει Τραμπ και έβρισε on camera την Χάρις -«Έχει το IQ ενός ξύλου» [βίντεο]


Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μελ Γκίμπσον έβρισε την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, ενώ ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης το TMZ, ο ηθοποιός μίλησε για λίγο σε ρεπόρτερ του TMZ σε ένα αεροδρόμιο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης ρωτήθηκε για τις προεδρικές εκλογές και ποιον θα ψηφίσει. Αφού στην αρχή απάντησε διστακτικά ότι «είναι μεγάλη ερώτηση», στην επιμονή του ανθρώπου πίσω από την κάμερα, άφησε να εννοηθεί ποιον θα ψηφίσει.

«Δεν νομίζω ότι θα εκπλήξει κανέναν ποιον θα ψηφίσω». Όταν ο άντρας πίσω από την κάμερα επιχείρησε να μαντέψει λέγοντας «Τραμπ», ο Μελ Γκίμπσον απάντησε: «Αυτό είναι μια πολύ καλή μαντεψιά».

«Η Χάρις έχει το IQ ενός ξύλου»

Ο σταρ του Χόλιγουντ όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια τα έβαλε την υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις.

«Ξέρω πώς θα είναι αν την αφήσουμε να μπει», είπε ο Γκίμπσον. «Και αυτό δεν είναι καλό. Έχει κακό ιστορικό, άθλιο ιστορικό. Καμία πολιτική για να μιλήσουμε. Έχει το IQ ενός ξύλου».


Στηρίζει Τραμπ ο Γκίμπσον

Ο Γκίμπσον ήταν ένας από τα τοπ ονόματα του Χόλιγουντ, ειδικά την δεκαετία του 90' μέχρι που βιντεοσκοπήθηκε να κάνει αντισημιτικά σχόλια κατά τη διάρκεια μιας σύλληψης τον Ιούλιο του 2006 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας.

Ο ηθοποιός του Mad Max είναι υποστηρικτής του Τραμπ εδώ και αρκετά χρόνια, χαιρετώντας μάλιστα τον πρώην πρόεδρο σε εκδήλωση του UFC το 2021. Ο 68χρονος μοιράστηκε τις σκέψεις του για την επικείμενη εκλογική μάχη της 5ης Νοεμβρίου, με τους δύο υποψηφίους να ισοβαθμούν πρακτικά στις δημοσκοπήσεις.