15 Οκτωβρίου 2024

📺Κασσελάκης: «Κάποιοι ζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και φοβούνται μην χάσουν τον μισθό τους-Γιατί δεν με αφήνουν να χάσω;»-Έφτιαξε δικό του site


«Θα είμαστε εδώ μέχρι τέλους» διαμήνυσε σε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό του ως υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Κεντρική Επιτροπή, ο κ. Κασσελάκης στην πρώτη του συνέντευξη μιλά για τα επόμενα βήματά του.

«Δεν αμφισβητώ την άρση εμπιστοσύνης, αποδέχομαι την απόφαση παρά την έλλειψη μυστικότητας» είπε ο κ. Κασσελάκης. Ωστόσο, επέμεινε ότι η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αρμοδιότητα να αποκλείσει κανέναν υποψήφιο και πως τελικός κριτής πρέπει να είναι το έκτακτο συνέδριο, ως ανώτατο όργανο, σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 4 του καταστατικού του κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστατικά πρόεδρο και το κόμμα είναι η βάση του. Πρέπει η βάση να εκφραστεί» σημείωσε. «Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα αναβληθεί το Συνέδριο» πρόσθεσε, και προειδοποίησε ότι υπάρχουν δυνατότητες πρωτοβουλιών από τα μέλη του κόμματος, σε περίπτωση αναβολής. «Και θα το κάνουν» είπε.

«Το Συνέδριο πρέπει να γίνει δημοκρατικά, πρέπει να φτάσουμε εκεί με έναν τρόπο που να είναι ομαλός. Παρακαλώ τον κόσμο που θέλει να στηρίξει, πέρα από την εγγραφή του στις ΟΜ, να κάνει εγγραφή στο δικό μας site odikomassyriza.gr».

Ερωτηθείς για την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ότι η απόφαση της ΚΕ είναι αμετάκλητη, και για δηλώσεις όπως «το θέμα είναι λήξαν», ο κ. Κασσελάκης έκανε λόγο για σοκαριστικές εκφράσεις. «Ποιος βγάζει αυτές τις ανακοινώσεις;» διερωτήθηκε.

Μάλιστα, ερωτηθείς εάν θεωρεί εαυτόν ακόμη υποψήφιο πρόεδρο, απάντησε πως «αυτή τη στιγμή κανείς δεν είναι υποψήφιος, όλοι έχουμε δηλώσει την πρόθεση να είμαστε».

«Γιατί δεν με αφήνουν να κριθώ από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί δεν με αφήνουν να χάσω; Ξέρετε τι ντροπή θα είναι για μένα να χάσω από βουλευτή που μέχρι πρότινος ήταν υπό την ηγεσία μου; Δεν με αφήνουν γιατί φοβούνται» πρόσθεσε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε ότι 50 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής πληρώνονται από το κόμμα και γι' αυτό στήριξαν την απόφαση εναντίον του, παρότι διαφωνούσαν με όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο.

«Να πάνε να δουλέψουν στην ελεύθερη αγορά. Δεν είναι δυνατόν να έχω ανθρώπους που να βιοπορίζονται από το κόμμα και να συμβάλλουν στη ρευστοποίηση του κόμματος» σημείωσε με έμφαση.

Ο κ. Κασσελάκης είπε ότι στο Συνέδριο πρέπει να εκλεγούν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και την ίδια ημέρα να γίνει εκλογή του προέδρου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα συνεχίσει τις περιοδείες του ανά τη χώρα, σε μια κίνηση που οι συνεργάτες του χαρακτηρίζουν «πορεία προς το λαό».

Την Τετάρτη θα βρίσκεται στη Βέροια, θα επιστρέψει για λίγες ώρες στην Αττική και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Βόρεια Ελλάδα.


«Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ»: Ο Κασσελάκης έφτιαξε δικό του σάιτ

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου σάιτ: odikomassyriza.gr.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε τη δημιουργία του νέου ιστοτόπου.

Δείτε το νέο σάιτ που αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Παρακαλώ τον κόσμο που θέλει να στηρίξει πέρα από την εγγραφή του στις ΟΜ να κάνει εγγραφή στο δικό μας site odikomassyriza.gr».

Η ιστοσελίδα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» περιλαμβάνει συνδέσμους για τη φόρμα εγγραφής εθελοντή, όπου αναφέρεται «Γίνε Εθελοντής - Η φωνή μας είναι το Συνέδριο» και ζητούνται στοιχεία του χρήστη.

Το νέο σάιτ εμφανίζει, σε μοβ χρώμα, τη γνωστή εικόνα του Στέφανου Κασσελάκη, με τη λεζάντα «#ΕΙΜΑΙΕΔΩ», ενώ στο πάνω μέρος φαίνεται το λογότυπο με τα αρχικά του ονόματός του.