24 Φεβρουαρίου 2026

Ο Ανδρουλάκης στα χνάρια Μητσοτάκη


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην προσέγγιση της νεολαίας μέσω του TikTok. Μονταρισμένα βίντεο του πρωθυπουργού κρίνονται ως πολύ επιτυχημένα και ενίοτε γίνονται viral. Θυμίζω ότι η Κύρα Κάπη, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, βραβεύτηκε το 2024 με την ειδική τιμητική διάκριση «Ermis White» για την καμπάνια του πρωθυπουργού στο TikTok. Η ίδια παρέλαβε το βραβείο στα Ermis Awards, τα οποία αποτελούν τον σημαντικότερο διαγωνισμό δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα.

Προσπαθεί να γίνει cool

Αυτά βλέπει και ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε πολύ χαλαρή και άτονη παρουσία στο tiktok και τον τελευταίο καιρό το ενισχύει αρκετά με συνεχείς δημοσιεύσεις προσαρμοσμένες στο ύφος του μέσου. Με μια ματιά στα social media του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνει κανείς την διαφορά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ενόψει εκλογών, άλλαξε την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται για τα social media και έτσι “ξύπνησε” το προφίλ του. Η τελευταία του ανάρτηση από την Κάτω Ιταλία ήταν εξαιρετική. Η προηγούμενη σχολιάστηκε ιδιαίτερα, καθώς το παράκανε προσπαθώντας να εμφανιστεί… κουλ, με μαύρα γυαλιά.
Επίσης, στο βίντεο μιλούσε για μποτιλιάρισμα ενώ το αυτοκίνητό του έτρεχε κανονικά και για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αθήνας πρότεινε …τηλεργασία για να λυθεί!

Πληθώρα από επώνυμους

Και μιας και είμαστε στο ΠΑΣΟΚ να σας ενημερώσω ότι στο Νότιο Τομέα έχουν κλειδώσει οι υποψηφιότητες του
ήδη εκλεγμένου Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του
ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη, της Άννας Διαμαντοπούλου και της Τόνιας Αντωνίου. Στα Νότια το ζυγίζει για να διεκδικήσει για πρώτη φορά την εκλογή του και ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κακλαμάνης, γιός του πρώην Προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη. Το ψηφοδέλτιο αυτό είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα διότι για 4 επώνυμους υπάρχει μόνο 1 εκλόγιμη θέση. Με αυτά τα δεδομένα ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τσουκαλάς, είναι χλωμό να κατέβει υποψήφιος στον Νότιο Τομέα και πλέον ποντάρει στην τοποθέτηση του σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας του κόμματος.