Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι η απολογία του 20χρονου που ομολόγησε πως δολοφόνησε με μία μαχαιριά τον 27χρονο Θεόφιλο στον Άγιο Δημήτριο.
Περίπου 3,5 ώρες παρέμεινε στα γραφεία του ανακριτή στον Ναυτοδικείο Πειραιά ο 20χρονος δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις για το πώς συνέβη το μοιραίο με τον ίδιο σύμφωνα με πληροφορίες να υποστηρίζει πώς δεν το είχε προσχεδιάσει.
Ο 20χρονος φέρεται να είπε ανάμεσα στα υπόλοιπα πως έφταιξε η κακιά στιγμή και πως είχε μαζί του το μαχαίρι όχι για να σκοτώσει τον 27χρονο αλλά για λόγους προστασίας. Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και αναμένεται τις επόμενες ώρες να οδηγηθεί στις φυλακές.
Υπενθυμίζεται πως χθες, Δευτέρα, οι τρεις συγκατηγορούμενοι του δικάστηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων όπου ο πρόεδρος διέκοψε για τις 20 Μαΐου. Τα δύο κορίτσια αλλά και ο φίλος που 20χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου κατηγορούνται για "υπόθαλψη εγκληματία".